פינגווין בהכחשה
New member
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11...../images/Emo110.gif
דולי במיספרייייייייייייייייייייייים אוקיי, לאחר תנומה קטנה של הפינה שלנו היא חוזרת, ובגלל שיובל לא עונה לי ממש
אני אפתח את הפינה הפעם עם מספרים שלי, ופעם הבאה יובל תפתח את הפינה עם המספרים שלה.. (יובל אני ממש מצטערת שפתחתי בלעדיך אבל לא ענית ליייי
) אני חושבת שהיא תהפוך (הפינה) לפינה אקראית כי לא הרבה עושים את הדולי (הרוב רק ממלא את המספרים..) וככה היא תבוא במפתיע וההפרש בין פינה לפינה לא ירד משבועיים.. אני רק אזכיר טיפה לחדשות את החוקים- אני כותבת נגיד- תבחרו מס' לחולצה בין 1-6 (וככה ממשיכה- מס' בין 1-7 לבוטום ועוד ועוד...), אחרי שבחרתן מספרים יש מקרא למטה ולפי המקרא אתן רואות מה יצא ומכינות בסוף דולי מהכל..שאלות לכאן.. טוב, כמו שאמרנו בפעם הקודמת, יהיו פעמים שלפינה יהיה "נושא", אז הנושא של היום הוא....................................
פ א ק צ ו ת
שיו כאילו
התחילו להכין את הדוליז
אהה, ומצטערת שזה נורא סטיגמתי כזה.. באמת שהכל בכוונה של הומור.. ואביזרים-כמה שבא לכם! אז נתחיל שיער צורה- עד מס' 5 שיער צבע-עד 9 חולצה-צורה- עד 7 חולצה צבע- עד 8 בוטום צורה-עד 8 בוטום-צבע עד 9 אביזרים עד 8 נעליים עד 6 נעליים צבע-ראו הערה במקרא..סורי.. למטה המקרא... מקרא
שיער-צורה
1) קוקו פרחה (גבוה מבולגן כזה..) 2) פזור גלי עד החזה, כשאחד הצדדים מאחורי הכתפיים והצד השני לפני הכתפיים. 3) חלק ממש, עד המרפקים, פזור. 4) קוקו גבוה 5) חלק אבל לא ממש ממש..שיהיה טיפה נפוח, עם שביל בצד, מגיע לכתפיים
שיער-צבע
1)בלונד 2)בלונד 3)בלונד 4)בלונד 5)בלונד 6)בלונד 7)בלונד 8)בלונד 9)בלונד
חולצה-צורה
1) סטרפלס שמגיע לקו הפופיק בידיוק, עם הדפס לבחירתכן. 2) גופיית קשירה (שקושרים בצוואר) עם מחשוף גדול וציורים של תותים. 3) חולצת בטן בצורה כאוות נפשכן, כשהפופיק שלה מלווה בעגיל. 4) גופיה שזה 2 פסים אנכיים פס לכל ציצי ובינהם יש קווים דקים כאלה אופקיים. 5) גופיית פסים 6) גופייה שהשרוולים נקשרים עם הדפס- שייני\גלורי 7)גופיית פייטים
חולצה-צבע
1)ורוד בהיר 2)ורוד כהה 3)ורוד עתיק 4)ורוד לילך 5)ורוד זוהר 6)ורוד עם נגיעות של כסף 6)ורוד מלווה בנצנצים 7)ורוד ולבן 8)ורוד ושחור
בוטום-צורה
1)חצאית מיני מיני מיני חלקה 2)ג'ינס נמוווווווווווך 3\4 3)ג'ינס נמוווווווווווך ארוך מלווה בקרעים אופנתיים
4) חצאית קפלים מגיעה עד חצי ירך 5)ג'ינס קצר ממש ובסוף שלו שוונצים 6)מכנס דפוקותי (מממש קצר) שיש למטה ציור של דובדבים 7)חצאית שהלמעלה שלה חלק עד שיש תקטע של הקפלים (כאילו חגורה ממש עבה..) ואז למטה איפה שהקפלים יש הדפס בצבע של ה"חגורה", תבחרו אתם את ההדפס. 8)חצאית ג'ינס קטרה, אם גם אצלכם עושים ממכנס ג'ינס חצאיות אז הכוונה לכאלה..
בוטום-צבע
1)ורוד 2)ג'ינס בהיר 3)ג'ינס כהה 4)שחור 5)לבן 6)תכלת 7)ורוד כהה 8)צבע כרצונכם 9)עוד ג'ינס
הפעם גוון כרצונכם!
אביזרים
1)פלאפון 2)תיק קטן כזה 3)בלון של מסטיק 4)סיכה גדולה 5)צעיף פרווה 6)שרשרת "פנינים" (חרוזים עגולים גדולים) 7)מראה 8)מברשת שיער
נעליים
1)נעלי עקב גבוהות 2)מגפיים פרוותיות 3)פלטפורמות, אבל וואחד פלטפורמות, באפלו כאלה 4)נעלים בובה גבוהות 5)מגפיים שפיציות 6)מגפיים שלמעלה יש פרווה
נעליים-צבע
אוקיי הפעם הצבע כירצונכם כי אני חייבת לעוף מפה!!!
דולי במיספרייייייייייייייייייייייים אוקיי, לאחר תנומה קטנה של הפינה שלנו היא חוזרת, ובגלל שיובל לא עונה לי ממש