1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11...../images/Emo110.gif

דולי במיספרייייייייייייייייייייייים אוקיי, לאחר תנומה קטנה של הפינה שלנו היא חוזרת, ובגלל שיובל לא עונה לי ממש:( אני אפתח את הפינה הפעם עם מספרים שלי, ופעם הבאה יובל תפתח את הפינה עם המספרים שלה.. (יובל אני ממש מצטערת שפתחתי בלעדיך אבל לא ענית ליייי:( ) אני חושבת שהיא תהפוך (הפינה) לפינה אקראית כי לא הרבה עושים את הדולי (הרוב רק ממלא את המספרים..) וככה היא תבוא במפתיע וההפרש בין פינה לפינה לא ירד משבועיים.. אני רק אזכיר טיפה לחדשות את החוקים- אני כותבת נגיד- תבחרו מס' לחולצה בין 1-6 (וככה ממשיכה- מס' בין 1-7 לבוטום ועוד ועוד...), אחרי שבחרתן מספרים יש מקרא למטה ולפי המקרא אתן רואות מה יצא ומכינות בסוף דולי מהכל..שאלות לכאן.. טוב, כמו שאמרנו בפעם הקודמת, יהיו פעמים שלפינה יהיה "נושא", אז הנושא של היום הוא....................................
פ א ק צ ו ת
שיו כאילו:) התחילו להכין את הדוליז:) אהה, ומצטערת שזה נורא סטיגמתי כזה.. באמת שהכל בכוונה של הומור.. ואביזרים-כמה שבא לכם! אז נתחיל שיער צורה- עד מס' 5 שיער צבע-עד 9 חולצה-צורה- עד 7 חולצה צבע- עד 8 בוטום צורה-עד 8 בוטום-צבע עד 9 אביזרים עד 8 נעליים עד 6 נעליים צבע-ראו הערה במקרא..סורי.. למטה המקרא... מקרא
שיער-צורה
1) קוקו פרחה (גבוה מבולגן כזה..) 2) פזור גלי עד החזה, כשאחד הצדדים מאחורי הכתפיים והצד השני לפני הכתפיים. 3) חלק ממש, עד המרפקים, פזור. 4) קוקו גבוה 5) חלק אבל לא ממש ממש..שיהיה טיפה נפוח, עם שביל בצד, מגיע לכתפיים
שיער-צבע
1)בלונד 2)בלונד 3)בלונד 4)בלונד 5)בלונד 6)בלונד 7)בלונד 8)בלונד 9)בלונד
חולצה-צורה
1) סטרפלס שמגיע לקו הפופיק בידיוק, עם הדפס לבחירתכן. 2) גופיית קשירה (שקושרים בצוואר) עם מחשוף גדול וציורים של תותים. 3) חולצת בטן בצורה כאוות נפשכן, כשהפופיק שלה מלווה בעגיל. 4) גופיה שזה 2 פסים אנכיים פס לכל ציצי ובינהם יש קווים דקים כאלה אופקיים. 5) גופיית פסים 6) גופייה שהשרוולים נקשרים עם הדפס- שייני\גלורי 7)גופיית פייטים
חולצה-צבע
1)ורוד בהיר 2)ורוד כהה 3)ורוד עתיק 4)ורוד לילך 5)ורוד זוהר 6)ורוד עם נגיעות של כסף 6)ורוד מלווה בנצנצים 7)ורוד ולבן 8)ורוד ושחור
בוטום-צורה
1)חצאית מיני מיני מיני חלקה 2)ג'ינס נמוווווווווווך 3\4 3)ג'ינס נמוווווווווווך ארוך מלווה בקרעים אופנתיים:p 4) חצאית קפלים מגיעה עד חצי ירך 5)ג'ינס קצר ממש ובסוף שלו שוונצים 6)מכנס דפוקותי (מממש קצר) שיש למטה ציור של דובדבים 7)חצאית שהלמעלה שלה חלק עד שיש תקטע של הקפלים (כאילו חגורה ממש עבה..) ואז למטה איפה שהקפלים יש הדפס בצבע של ה"חגורה", תבחרו אתם את ההדפס. 8)חצאית ג'ינס קטרה, אם גם אצלכם עושים ממכנס ג'ינס חצאיות אז הכוונה לכאלה..
בוטום-צבע
1)ורוד 2)ג'ינס בהיר 3)ג'ינס כהה 4)שחור 5)לבן 6)תכלת 7)ורוד כהה 8)צבע כרצונכם 9)עוד ג'ינס:) הפעם גוון כרצונכם!
אביזרים
1)פלאפון 2)תיק קטן כזה 3)בלון של מסטיק 4)סיכה גדולה 5)צעיף פרווה 6)שרשרת "פנינים" (חרוזים עגולים גדולים) 7)מראה 8)מברשת שיער
נעליים
1)נעלי עקב גבוהות 2)מגפיים פרוותיות 3)פלטפורמות, אבל וואחד פלטפורמות, באפלו כאלה 4)נעלים בובה גבוהות 5)מגפיים שפיציות 6)מגפיים שלמעלה יש פרווה
נעליים-צבע
אוקיי הפעם הצבע כירצונכם כי אני חייבת לעוף מפה!!!

the queen zohar

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

שיער-1 צבע-2 חולצה-3 צבע-4 בוטום-5 צבע-6 פופס-7 נעליים-6

yalula

New member
חע. זה מזכיר לי בחן את עצמך../images/Emo12.gif D:

קוקו גבוה בלונד D: גופיית פסים ורוד לבן מכנס דפוקותי (מממש קצר) שיש למטה ציור של דובדבים בצבע ג'ינס צעיף פרווה מגפיים שלמעלה יש פרווה ובאמת שלא הסתכלתי
ספוקי.

917635

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

לא מתחייבת להכין,אבל אני אשתדל.. שיער-4 צבע שיער-7 [אפשר לעשות שורשים שחורים?] חולצה-5 צבע חולצה-3 [איך אני אעשה פסים עם צבע אחד?] בוטום-2 צבע בוטום-6 אביזרים-4,6 נעליים-2

../images/Emo183.gif....

שיער צורה- 4 קוקו גבוה שיער צבע-6 בלונד
חולצה-צורה- 5 גופיית פסים חולצה צבע- 7 ורוד ולבן בוטום 3 ג'ינס נמוווווווווווך ארוך מלווה בקרעים אופנתיים:p בוטום-1 ורוד אביזרים 5 צעיף פרווה נעליים 4 בובה גבוהות יצא נחמד^^ עושה עוד מעט..

אנבלייי

New member
D:

) פזור גלי עד החזה, כשאחד הצדדים מאחורי הכתפיים והצד השני לפני הכתפיים בלונד *O* גופיית פייטים
איך אני אמורה לעשות את זה? ;[ ורוד מלווה בנצנצים חצאית קפלים מגיעה עד חצי ירך צבע כרצוני סיכה גדולה מגפיים שפיציות D:::::::;[

Stinki Winki

New member
בלונד../images/Emo6.gif

שיער צורה- 4 קוקו גבוה שיער צבע-8 בלונד חולצה-צורה- 6 גופייה שהשרוולים נקשרים עם הדפס- שייני\גלורי חולצה צבע-7 ורוד ולבן בוטום צורה- 7 חצאית שהלמעלה שלה חלק עד שיש תקטע של הקפלים (כאילו חגורה ממש עבה..) ואז למטה איפה שהקפלים יש הדפס בצבע של ה"חגורה", תבחרו אתם את ההדפס בוטום-צבע 7 ורוד כהה אביזרים 7 מראה נעליים 5 מגפיים שפיציות מה הכוונה "גופייה שהשרוולים נקשרים עם הדפס- שייני\גלורי"

ינקיפנק

New member
מה יצא לי? באו נראה..אבל אני אשרשר

אותה רק מחר, כי אח שלי אצלי.. שיער צורה- 5 שיער צבע-4 חולצה-צורה- 1 חולצה צבע- 3 בוטום צורה-6 בוטום-8 אביזרים 4 נעליים עד 2

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמנסה.>>

שיער צורה - 3 שיער צבע- 6 חולצה צורה- 3 חולצה צבע- 1 בוטום צורה- 4 בוטום צבע- 9 אביזרים- 5 נעליים צורה- 3 נעליים צבע- נראה.P:

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifויצא לי.:]

שיער- חלק ממש עד המרפקים, פזור. צבע- בלונד. חולצה- חולצת בטן בצורה כאוות נפשכן, כשהפופיק שלה מלווה בעגיל. צבע- ורוד בהיר. בוטום- חצאית קפלים מגיעה עד חצי ירך [?שזה?] צבע- ג'ינס. קפלים ג'ינס?!?!?!
-.-'>> אביזרים- צעיף פרווה, יאק, הרשולי להקיא.>> נעליים צורה- פלטפורמות, אבל וואחד פלטפורמות.XDD נעליים צבע- נראה.P: לא עושההה..>>

לא מתחייבת לעשות רק אם יצא טוב

שיער צורה- 3 שיער צבע-7 חולצה-צורה-5 ולצה צבע- 8 בוטום צורה-3 בוטום-צבע 9 ביזרים 7 נעליים 2

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה הרעיון;;

לעשות למרות כל הבלאגן הדברים לא מתאימים והכל. זה המיוחדות של הפינה .>> [ואני לא מאמינה שנדבקת גם בסמיילים האלה שלכם
]

P N 4 E

New member
יאא אני אוהבת ../images/Emo9.gif

שיער- 2 צבע שיער- 2 חולצה- 2 צבע חולצה- 7 בוטום- 7 צבע בוטום- 3 פרופס-3 נעליים- 3 מקרא: שיער פזור גלי עד החזה, כשאחד הצדדים מאחורי הכתפיים והצד השני לפני הכתפיים בצבע חה חה חה. בלונד XD טופ- יא יא נחמד: גופיית קשירה (שקושרים בצוואר) עם מחשוף גדול וציורים של תותים בצבע- זה יוצא ממש ממש נחמד
-ורוד ולבן. בוטום: חצאית שהלמעלה שלה חלק עד שיש תקטע של הקפלים (כאילו חגורה ממש עבה..) ואז למטה איפה שהקפלים יש הדפס בצבע של ה"חגורה", תבחרו אתם את ההדפס בצבע ג'ינס כהה^^ אבל נו אין הדפסים בג'ינסים *יללנית* פרופס: בלון של מסטיק נעליים: פלטפורמות, אבל וואחד פלטפורמות, באפלו כאלה עם צבע כרצוני ^^ מישהי קראה את זה בכלל?

mini cat

New member
|חותל| יאאא גם אני רוצה!

אוקי. כרגע שאלו אותי אם אני בכלל בפורום אז התשובה היא... כן!!! (רק שהלימודים, הדרכה, חודש אירגון וחונכות ממש לוקחים לי את כל הזמן אבל אני אפסיק לדבר ונראה מה יצא בוא נבחר מספרים- 4 7 1 8 2 3 7 6 ויצא... קוקו גבוה בלונד (O_O) סטרפלס שמגיע לקו הפופיק בידיוק, עם הדפס לבחירתכן. ורוד ושחור ג'ינס נמוווווווווווך 3\4 כהה מראה מגפיים שלמעלה יש פרווה. הומ מעניין בוא נראה מה אני אצליח לעשות^_^ (לא נגעתי בדוליז כבר זמן מה...

Cool Simsit

New member
טוב ננסה....

שער-2 צבע שער- 8 חולצה-5 צבע חולצה- 4 בוטום- 7 צבע בוטום- 9 אביזרים 3 נעליים- 1 צבע נעליים- מה שבא לי? טוב כבר נראה מה יצא!

Cool Simsit

New member
הנה מה שיצא

שער צורה-פזור גלי עד החזה, כשאחד הצדדים מאחורי הכתפיים והצד השני לפני הכתפיים. שער צבע- בלונד חולצה צורה- גופיית פסים חולצה צבע- יצא לי ורוד לילך אין לי מושג מזה... במקום זה לקחי ורוד ולבן בוטום צורה- חצאית שהלמעלה שלה חלק עד שיש תקטע של הקפלים (כאילו חגורה ממש עבה..) ואז למטה איפה שהקפלים יש הדפס בצבע של ה"חגורה", תבחרו אתם את ההדפס. מזה אומר? בוטום צבע- עוד ג'ינס:) הפעם גוון כרצונכם! אביזרים- בלון של מסטיק נעליים צורה- נעלי עקב גבוהות נעליים צבע- מה שבא לי יצא לי מסובך... אני כנראה עושה מחדש...

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאת ../images/Emo2.gif

אנחנו צריכות להיפגש מתישהו. את מודעת לעבודה?

למעלה