1 בספטמבר- בית ספר

Janem

New member
בט' וי' הייתי 40 במתמטיקה

ואז עברתי למורה אחר כי חשבתי שהמורה שלי שונאת אותי, בכל אופן, אני שנאתי אותה. המורה החדש היה אחלה בן אדם שלימד לאט ובאמת דאג להצלחה של התלמידים שלו, ובזכותו סיימתי עם 90 בבגרות... אבל לפי דעתי זה נדיר, מורים כאלה, רוב המורים הם מאפיה שמסדרים לחברים שלהם תלמידים נכשלים לשעורים פרטיים...

מעריכים יתר על המידה מתמטיקה...

אני מכירה המון אנשים אינטלגנטים בטירוף ששונאים את המקצוע ובגלל זה הם גרועים בו.. וזה לא מעיד כמעט על אף יכולת בחיים, אבל עדיין מייחסים לזה המון משמעות.. כאילו 5 יח"ל מתמטיקה זה כמו אלוהים..

חחחח...

יש לי בית ספר די חופשי כי זה נחשב ביצפר לילדים חכמים וכל החארטה הזה, ובכלל הוא די ליברלי, אז לא מקפידים איתנו.. אני בכלל לא באתי כמעט לישעורים ולמדתי לבד לקראת הבגרות..

לא יודעת..

אצלי ביצפר היה די זולה.. באתי מתי שרציתי, הלכתי מתי שרציתי, לא למדתי כמעט בכלל, יצאתי המון, אכלתי אוכל נורמלי, הלכתי לשרותים (כמעט) בלי לבקש רשות, יכלתי לבלות שעות בלי מטרה מול המחשב.. אוף- צבא זה מפחיד..

bariska

New member
אני רוצה שביתה../images/Emo7.gif

אני רוצה שביתה שביתה שביתה שביתה שביתה..

Janem

New member
אשליות זה דבר טוב...

זה מוציא את הדכאון מהחיים...

s h u r i k

New member
פורום רוסי... אבל לא נותן ליכתוב

משפט אחד ברוסית.... жизнь не для тех, кто любит сны

Janem

New member
זה רק שאלה של במה להאמין

ולא מה ש"נכון"... לפי דעתי אין דבר כזה אמונה נכונה או דרך חיים נכונה. משפט ברוסית מסביר את זה אחלה: U vsex svoya pravda, no istina tolko odna

Zot ani 1

New member
אוי אל תזכיר לי בית ספר..:((

אוף אני רוצה חופששששששששששששששששששששש ומשביתה לא איכפת לי גם ככה בבית ספר שלי אין שביתה אף פעם....

גם לי בתיכון לא היה אף פעם שביתה

כי הייתי תיכון פרטי ו לבתי ספר פרטיים אסור לעשות שביתה....! אז אולי גם היא בבית ספר פרטי בגלל זה..

Zot ani 1

New member
אני בבית ספר פרטי...

הוא גם דתי בחלקו אבל מה שחשוב זה שהוא פרטי ככה שהוא לא מושפע מהקריזות של אירגוני המורים.....

למעלה