1 בספטמבר- בית ספר

eMiFrEaK

New member
מסתבר שלא חח

אבל לי פשוט עדיין לא יצא ללכת לישון חחח

leahle

New member
גמני! גמני!

היום לשם שינוי הייתי ערה ב7 בבוקר, ולא, לא כי עוד לא הספקתי ללכת לישון, אלא כי ישנתי אתמול ב9 בערב, וואו, כבר חודש או חודשיים בעצם לא קרה הנס הזה....
אבל אני מודה, אין כמו לישון כמו בנאדם ולקום כמו בנאדם, בשעות נורמליות, אבל....... גם אין כמו לבזבז ת'לילה עם חבר'ה באינטרנט או בכל מקום אחר:)

חחח...אני ערה מ-630..

לא מצליחה לישון.. אבל אני ניקיתי את כל הבית, ניסיתי לתקן את המקלדת (דגש על ניסיתי- היא עדיין מתה) ואפילו התחלתי לסדר כלמיני דברים לצבא.. אוף! זה מעצבן לא לישון.. נרדמתי באיזה2 (וגם בקושי..) וקמתי ב 630 בלי שום סיבה..

bariska

New member
גמני רוב החופש לא יכול להירדם:/

אבל מצאתי קומבינה אני קורא ספר ואז החשק לישון גובר ואני נרדם עם הספר עליי

אני דווקא רוב החופש ישנתי כמו תינוק

הייתי יוצאת הרבה ועובדת והכל.. עכשיו אני פשוט כל הזמן בבית כי החברים בצבא ואני מחכה לגיוס.. ואני לא מצליחה להרדם מרוב מחשבות..

Janem

New member
../images/Emo3.gif1 בספטמבר-ביה"ס...

ראש השנה-שביתה... חחחחחח

Janem

New member
הכי מצחיק...

שגם אני סיימתי, אני סתם מנחם אנשים, בית ספר זה קשה!!!!

דווקה אני לא מסכים איתך!

לדעתי זאת יכולה והייתה תקופה ממש לא רעה בחיים.

Janem

New member
חחחחחחחחחחח... יכול להיות...

לא אהבתי ת'תיכון...

EMILY666

New member
אלכס צודק למרות הכול זות באמת

תקופה טובה בחיים והכי קלה בין תקופות בעתיד

leahle

New member
וואלה...

ראיתי את זה בוואלה אתמול בערב לפני שהלכתי לישון, ואמרתי לעצמי, וואלה זה "חדשות, שמצדיקות הודעה בפורום, הנה... הקדימו אותי. אז מה.... נאלץ לפגוש את ספסלי הלימודים בראשון לספטמבר? נו טוב, לפחות לי יש עוד כמה ימים נוספים, ואני הולכת ללמוד השנה רק יומיים בשבוע (בהתחלה כתבתי בטעות או אולי בתקווה - בשנה במקום בשבוע
) אז מה אני בכלל בוכה...

AeroSlash

New member
אני היחידה פה שלא בוכה על זה../images/Emo35.gif

די, אני מרגישה שאני חולה או משהו אבל אני כבר רוצה לחזור, חוץ מזה אני לא אוהבת להתחיל משביתה, סתם הורס, או להתחיל מ-31 באוגוסט, כמו שהיו "חכמים" מספיק לעשות השנה...

wildgirl1

New member
שורה................

היית חייב לבאס אותי??? אני כול כך לא רוצה שהחופש יסתיים איכס ביהס . איכסה בגרויות אני רוצה שביתה!!!

למעלה