1 בספטמבר- בית ספר

s h u r i k

New member
אם את רוצה

תעשי איתי שביתה.... אני גם ככה לא בא אף פעם לשבוע הראשון, זה כבר מסורת אצלי!!!

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

יוווו... ככה גםאני הייתי עושה כל שנה... בתקופה של הבגרויות הייתי בא רק לבגרויות, עם ממוצע מדהים של יותר מ30 חיסורים בשנה...

נו טוב..../images/Emo4.gif

לפחות השנה לא דפקו לי את היומולדת

זה מדהים עד כמה חודשיים משנים

את כל נקודת הראייה של אדם.. מה? סיימתי ביצפר לפני חודשיים.. סה"כ עבר חודשיים, כמו כל חופש גדול, ואני בכלל לא מרגישה ביצפר ובכלל לא חושבת על זה שב-1 בספטמבר מתחילה שנה חדשה של למידה וחברים והכל ואין התרגשות ואין כלום.. מצד שני אני יומיים לפני שכולם הולכים ללמוד- מתגייסת, אז אני לא יודעת מה עדיף: ביצפר או צבא?(ביצפר! ביצפר! ביצפר!)

AeroSlash

New member
לא נכון!!!

אנשים, עד שסוף סוף הצלחתי להתנקות מכל האיכסה שהיה איתי לפני שנתיים ומחלץ הבגרויות ואני אשכרה רוצה לחזור, אתם מדכאים לי את החשק בכוח.. :((

מסכימה איתך!

ביצפר זה כיף, אבל האמת בגרויות של יב זההתקופה הכי מגניבה בחיים שלי- לא עשיתי כלום, כל הזמןיצאתי ולא הייתי אפילו צריכה לבוא לביצפר ולראות אנשים שאני לא אוהבת..

AeroSlash

New member
בגרויות =! כיף!!!!

איך בגרויות יכולות להיות שווה כיף?! כשהייתה לי הבגרות במתמטיקה דחפו לנו שיעורי מתמטיקה במקום כל שיעור אפשרי, לקראת הבגרות היה נדמה שאני לומדת אך ורק מתמטיקה, כל שיעור שני המקצוע המזויין הזה!!!

AeroSlash

New member
אופסס....

שכחתי שאנחנו לא בשיעור C++...
הסימן =!, אומר לא שווה...

s h u r i k

New member
גם אני שונא מתמטיקה

אני פשוט לא מבין את הזין הזה.... עם איזה מורות שלא ישבתי, אני פשוט לא קולט את זה!!! קיצר קיצר...... הכל כיף בבית ספר חוץ מהשיעורים (במיוחד מתמטיקה)- כל החבר'ה... היועצת הכוסית שאף פעם לא לובשת חזייה... אבל הכי אתגר זה לעשן בשירותים של המורים, אני מת על השירותים האלו... הכל עשוי שם מזהב.. בסוף השנה אני מפלח משם את הברזים והמיסגרת של המראה... וכמובן להיסתלבט בחדר מורים עם המורים הרוסים שיורדים על כל הבית ספר, ובמיוחד על המנהלת שזה צחוקים לא נורמאלים.... קיצר בית ספר זה כיף. למרות שאני לא שורד את השנה הזאת.....

EMILY666

New member
גם אני היה לי תמיד 40

עד שהורים מצאו לי מורה פרטית וקצת היתקדמתי

גם לי יש את הבעיה הזאת

אני לא מבינה כלום במתימטיקה .. כמה שלא יסבירו לי אני לא יבין!

למעלה