05/2020 – מציצים – סיכום חודש

Lhuna1

New member
חח גם אני, וגם זוכרת סצינה נדמה לי בבאפי

ש"תפסתי" גופה של מישהו שנראתה לי נושמת.
לא זוכרת כבר איפה בדיוק, אבל זו היתה גופה של גבר גדל גוף ביער.
&nbsp

מעניין, לגבי באפי

בפרק החשוב "הגופה"
בקומנטרי ג'וס אומר שהיה רגע שמי ששיחקה את הגופה מיצמצה והורידו את זה בעריכה.

limors2

Well-known member
חחחחחח כנ"ל, אני נהנית לבחון גופות לעומק ולחפש תזוזות

limors2

Well-known member
ליהוקים מושלמים לנחשה מדברת

אני מניחה שזה תלוי באופי הדמות שאת רוצה להיות, קריסטין ריטר תהיה יותר צינית ורובי רוז תהיה יותר פתיינית (איזו מילה מגעילה).

kordilia snake

New member
בגלל זה בחרתי בקריסטין ריטר

וברובי רוז סתם כי אני אוהבת את הקול שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לקח יותר זמן ממה שזה היה אמור לקחת

שם: דילן
מקצוע: מבקרת איכות מיטות
אני חושב על מספר שלם בין אחד לאלף, נחשו*: 666 כי וול..

סדרת החודש: אני אמרוד ובמקום לבחור סדרה אחת אני אמנה את כל הסדרות שראיתי ואף אחד לא יעצור בעדי
Little Fires Everywhere, Emergence, Manifest, The Outsider, Black Sails, Why Women Kill, SVU, Grey's Anatomy, Sex Education, Songland, RUN, Alias, American Idol, The Good Fight, Killing Eve, The 100 ופאודה.
סרט החודש: Easy A הפעם זה היה קל כי רק אותו ראיתי

ספר החודש: באתי למחוק את השאלה הזו אבל נזכרתי שבזכות ליאורה יש לי ספר!! היא שלחה לי ספר שמלמד עברית שנקרא Hilarious Hebrew והשותפה שלי עושה ממנו מטעמים

שיר החודש: מהפסקול (המצוין) של Little Fires Everywhere:
In The Air Tonight - Judith Hill
Bitch - Ruby Amanfu
Build It Up - Ingrid Michaelson

דמות החודש: אלינור גט'רי דהה

למה אתם מצפים בחודש הקרוב? לשובה של אהובתי קלארק ויתר החברים שלה לקאסט של ה-100

מה עדיף – עוד ישיבת זום או ללכת על גחלים? מכיוון שלא עשיתי שום ישיבת זום. אפילו לא טרחתי להוריד את זה. אני מניחה שאני אעדיף את זה מאשר ללכת על גחלים. כי וטפ?! מה אני, ראג'י באבא?

למרות שאני יכולה לראות את המשיכה בללכת על גחלים מאשר לראות את הפרצופים הנאלחים של הקו-וורקרס שלי. מידי פעם הם מתקשרים לדרוש לשלומי ואני מתה קצת בפנים בכל פעם.

איזה שחקן טלוויזיה ישחק אותכם (או מישהו אחר מהפורום) בעיבוד הטלוויזיוני של הפורום שלנו? יו, איזה שאלה אדירה
אני צריכה לחשוב על זה יותר לעומק אבל אני רוצה שטינה פיי תשחק אותי, כי מגיע לי שלפחות במציאות מדומה אחת אני אהיה מגניבה

את ניק יגלם איזה דיקטטור, אני בדיוק רואה זהות בדויה אז אני בוחרת בקנדל שיגלם אותו

את עדי
בדוק טיילור סוויפט וזו בעיה שלה שהיכולת משחק שלה מוגבלות

את מנורה מייגן מולאלי כי אני בכלל לא צריכה הסבר.
נראה לי שעדי
לא תהיה מרוצה מאף אחת שהיא לא מרישקה אז קיבלת

את לונה בדוק זאתי שמשחקת את אפריל במחלקת גנים ונוף.
את Lion_Heart ג'ים פארסונס או בייבי יודה. גם תופס

את ניר בריאן מהכי גאים שיש וכמובן שגם לו בסדרה יהיה איזה מועדון גייז בבעלותו שבמהלך היום מצלמים שם סרטים למבוגרים.
טוב אלו הראשונים שעלו לי. אני אוסיף בהמשך אם אחשוב על מישהו אחר

האם אתם מכירים את הינשוף הזה שעושה קול כמו אזעקה שממשיכה כל הלילה? אני לא יודעת אם אני מכירה את הינשוף שלך, אבל אני מכירה A ינשוף. כזה שצריך לנשוף לתוכו ולקוות שלא יכניסו אותך לכלא.

מה הסדרה שאתם הכי... (שיט, אני בבעיה כי אני לא רוצה להרוס שאלות שאיגור אולי ירצה להשתמש בהם) הכי הכי? ברור שהמאה

מה יקרה בפרק ל"ג בעומר של אחת הסדרות האהובות שלכם?
בלאמי ינסה להרשים את קלארק עם קצת סמור'ס, אבל כשהוא ילך לעברה עם החיוך הדבילי שלו מרוח על הפרצוף הוא יראה שהיא בוגדת בו עם אקו והוא יתעצבן וינסה לשרוף את האוהל שלהן אבל מה שהוא לא יודע זה שמאחורי האוהל יש שדה מוקשים בתוך יער ענק השריפה תצא מכלל שליטה ושוב תשמיד את העולם והוא יצטרכו לחפש כוכב חדש להשמיד, הסוף.

האם מישהו יכול להזכיר לי מה בכלל הקטע של שבועות?
שבועות זה חג מתן תורה. מנהג הביכורים הגיע מימי בית המקדש בו נהגו להביא ביכורים.

לפי חוק בינלאומי אתם חייבים להיות ניצב בסדרת טלוויזיה כלשהי בהווה – באיזו סדרה תבחרו?
כבר סיימנו לצלם את המאה אז אני לא יכולה לבחור בה
אבל אם אפשר הייתי בוחרת בה. אבל בתאכלס מה אכפת לי איזה סדרה, כל סדרה שאני רואה עם שחקנים שאני אוהבת אני זורמת על להיות נציבה. אולי באחת הסדרות שפייפר פראבו משתתפת בהן.

האם אתם חושבים שיהיה גל שני?
(האם ליתר ביטחון צריך להכניס לבידוד אנשים שהשם שלהם במקרה הוא "גל שני"?)
כן וכן

באיזו סדרה אתם הכי מצפים לראות איך יתייחסו לעניין הקורונה? האנטומיה של גריי. כי מתה לראות איך יצליחו להפוך את זה ליותר טראגי ממה שזה.

חוטב עצים מצליח ללחטוב 40 עצים ביום הראשון בעבודה. אבל בכל יום נוסף הוא מצליח לחטוב פחות עצים למרות שהוא מתאמץ באותה מידה או אפילו יותר. למה?
מי ישחק את חוטב העצים המדובר בעיבוד הטלוויזיוני?

כי יש לו ניוון שרירים, אז הוא בהחלט מתאמץ אבל לא מקבל את אותה תפוקה. עדיף לו כבר לחתום בלשכה. שיגיד שיש לו קורונה. ומי ישחק את חוטב העצים? תאכלס הייתי שולחת את בלאמי, ואם יפול עליו עץ- מה טוב.

תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק... אלינור כי היא מלכה

kordilia snake

New member
לא הייתי רוצה שמישהי שיכולה להיות אימא שלי

תגלם אותי. למרות שמרישקה באמת מדהימה, אני מרשה לה לגלם את אימא שלי בסדרה על הפורום

LeAnnDylan

Well-known member
חח סגור

וטוב אז אני אבחר באיזה בלשית צעירה יותר

LeAnnDylan

Well-known member
טוב קיבלת הורדת בדרגה

זה מה שקורה שמסרבים להיות קפטן

אז עכשיו את רוקי, לייק, ליטרלי. ותגלם אותך מליסה אוניל מהרוקי.

reasonforall

Active member
המספר שלי!

זה מה שקורה כשלא עונים מיד כשרואים את השאלון

מילי08

Well-known member
"מידי פעם הם מתקשרים לדרוש לשלומי..."

אני מתה על המיזנתרופיות שלך.
גם אני כזאת, אבל מנסה להסתיר מהקולגות..

למעלה