🔫🧠 MindHunter 🧠🔫

Lhuna3

Well-known member
בפתיח הקר רואים שוב את העובד שהתעקש על גלילי הנייר הריקים בפתיח הקר הקודם. הפעם הוא רק עומד באיזו שכונה ומסתכל על בית מסויים ואז חוזר לרכב חברה שלו. זה כמובן רק מגביר את החשד שהוא רוצח סדרתי.
כמו כן אנחנו צריכים כינוי בשבילו עד שנדע את שמו. אני מציעה בינתיים "איש פתיח קר".

הנה אנה טורב! |מאוהב| (אהובתנו מפרינג')
אחרי הפרק הראשון בדקתי את הקאסט אז כבר ידעתי שהיא מתישהו תופיע פה, ולכן לא נדע לעולם אם הייתי מזהה אותה בלי לדעת מראש.
אבל חשבתי שהיא דווקא תהיה אחת הרוצחות, אז קצת מאכזב שהיא סתם אקדמאית.
(והאם עצם היותה בקאסט זו הסיבה המקורית שדילן צפתה בסדרה הזאת בכלל?)

הולדן וביל זוכים להצלחה ראשונה בתפיסת רוצח.
אהבתי שהולדן מתחיל לתת להם בתחנה נאום פואטי על "להאיר את האפילה" וביל רואה לאן זה הולך ומציל אותם עם "ותודה על הבירה!"
אח"כ השוטרים בתחנה מסירים להם את הגלגלים מהאוטו - איזה מתיחה דבילית :-D|פנים|

הולדן מבקש להוציא כמה ביטויים שמתארים סקס מרשימת מה שנחשב "סטיות" בתוכנית הלימודים (לא בטוחה שהבנתי את החשיבות של הקטע הזה לענייננו אבל בסדר).

ממשיכים להסתחבק עם קמפר בראיונות.

ומזמינים את פרופ' אנה טורב שמאוד מעודדת את הפרויקט שלהם וגם נתנה להם רעיון לכתוב ספר (ואולי הולדן טיפה דלוק עליה).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה הוא היה בגלי??
כן, והוא היה אדם נוראי (הוא היה יכול להיות מאוד מסקרן בשביל הולדן)

אוקי אז הפרק שוב מתחיל עם הבחור ההוא בקנזס ושום דבר לא קורה.

הם מדברים עם פרופסורית בשם וונדי קאר שביל מכיר והיא די מתלהבת מהפרויקט שלהם וזה מעודד אותם. היא חושבת שזה יכול להיות ספר.
בסוף הפרק הם נפגשים איתה שוב כשהיא באה לבקר במשרד שלהם.
יכול להיות שזה הולך לכיוון של משהו בין הולדן וקאר ואני מקווה שלא כי אני אוהב אותו עם בטי.
אה ומשחקת אותה אנה טורב אז ברור שדילן אהבה אותה.

הם הולכים לראיין עוד רוצח סדרתי, אבל הוא מסרב לפגוש אותם. או לחלופין הנהלת הכלא החליטה ברגע האחרון שלא לתת להם. בכל מקרה בהמשך הפרק הם חוזרים לדבר עם אדמונד. השיחות איתו ממש טובות, אבל לפחות שיגוונו את זה עם עוד רוצחים סדרתיים.

יש התפתחות עם המקרה של האישה שהותקפה בפרק הקודם כשיש חזרה על מעשה הפשע והפעם אישה נרצחת. זה מאוד מלהיב את הולדן והבוס שלהם מספיק "נלהב" כדי לאשר להם ללכת לעזור. קצת מוזר לי שדווקא שם הולדן מדבר על המושג sequence killer ואפילו מפרט שזה במקרה של מישהו שרוצח שלושה או יותר אנשים, כי במקרה הזה יש רק גופה אחת.
בכל מקרה הם מצליחים לתפוס את הרוצח ומקבלים את כל הקרדיט, למרות שתכלס הם לא היו מוצאים את הבן אדם אם החוקר המקומי לא היה מראיין את הבן אדם הזה אחרי שהוא ניגש אל השוטרים במקום. כלומר כן הם עשו את ההקשר, אבל בשלב שבו הם הגיעו אליו לבית וגילו שהוא גר עם אמא נוראית שיש לה כלב זה כמעט כאילו הבן אדם החזיק שלט שכתוב עליו "אני הרוצח שאתם מחפשים".

יש קטע שלם שבו הולדן הולך ומוציא מילים מסויימות מרשימת המילים המעליבות או משהו כזה. לא ממש קלטתי מה זה אומר בעצם. anal היא עדיין מילה לא בסדר.

זה מזכיר לי קטע בפרק הקודם שאדמונד מדבר עם הולדן ואומר לו משהו על זיון בחור הישבן.
היה עוד משהו שמתקשר לזה שזכרתי אבל אז קלטתי שבאופן מוזר זה קרה בסדרה שאני רואה במקביל The Paper (שהיא סדרת קומדיה משרדית אז לא בדיוק קשור)

רק עכשיו אני קולט שהתגובה שלך על הפרק היא בעמוד הבא:
בפתיח הקר רואים שוב את העובד שהתעקש על גלילי הנייר הריקים בפתיח הקר הקודם. הפעם הוא רק עומד באיזו שכונה ומסתכל על בית מסויים ואז חוזר לרכב חברה שלו. זה כמובן רק מגביר את החשד שהוא רוצח סדרתי.
כמו כן אנחנו צריכים כינוי בשבילו עד שנדע את שמו. אני מציעה בינתיים "איש פתיח קר".
אני אוהב את זה.
אולי אפילו נקרא לו The Cold Open Killer
הנה אנה טורב! |מאוהב| (אהובתנו מפרינג')
אחרי הפרק הראשון בדקתי את הקאסט אז כבר ידעתי שהיא מתישהו תופיע פה, ולכן לא נדע לעולם אם הייתי מזהה אותה בלי לדעת מראש.
אבל חשבתי שהיא דווקא תהיה אחת הרוצחות, אז קצת מאכזב שהיא סתם אקדמאית.
יהיה מגניב אם נגלה שהיא גם רוצחת.
(והאם עצם היותה בקאסט זו הסיבה המקורית שדילן צפתה בסדרה הזאת בכלל?)
גם יכול להיות.
הולדן וביל זוכים להצלחה ראשונה בתפיסת רוצח.
אהבתי שהולדן מתחיל לתת להם בתחנה נאום פואטי על "להאיר את האפילה" וביל רואה לאן זה הולך ומציל אותם עם "ותודה על הבירה!"
חחחח הולדן המתפייט. מזל שביל הציל אותו
אח"כ השוטרים בתחנה מסירים להם את הגלגלים מהאוטו - איזה מתיחה דבילית :-D|פנים|
נראה לי נחמד דווקא. אני מקווה שהם עזרו לו להרכיב חזרה את הגלגל.
הולדן מבקש להוציא כמה ביטויים שמתארים סקס מרשימת מה שנחשב "סטיות" בתוכנית הלימודים (לא בטוחה שהבנתי את החשיבות של הקטע הזה לענייננו אבל בסדר).
כן, לא ממש הבנתי את העניין.
זה כן מתקשר כנראה לקטע לפני כן שהוא מתעקש בפני החברה שלו שיש לי kinks
ממשיכים להסתחבק עם קמפר בראיונות.
אני ממש אוהב את הקטעים האלו.
ומזמינים את פרופ' אנה טורב שמאוד מעודדת את הפרויקט שלהם וגם נתנה להם רעיון לכתוב ספר (ואולי הולדן טיפה דלוק עליה).
היה קטע נחמד שבו היא אמרה משהו על זה שניקסון היה סוציופאט, והולדן מופתע שסוציופאט יכול להיות נשיא, והיא אומרת שהשאלה היא איך מישהו שהוא לא סויציופאט יכול להיות נשיא.

Lhuna3

Well-known member
יכול להיות שזה הולך לכיוון של משהו בין הולדן וקאר ואני מקווה שלא כי אני אוהב אותו עם בטי.
כנ"ל.
אה ומשחקת אותה אנה טורב אז ברור שדילן אהבה אותה.
מאיפה אתה בכלל מכיר את אנה טורב? אתה לא צפית בפרינג' (אחד המחדלים שלך |שפם|)
בכל מקרה הם מצליחים לתפוס את הרוצח ומקבלים את כל הקרדיט, למרות שתכלס הם לא היו מוצאים את הבן אדם אם החוקר המקומי לא היה מראיין את הבן אדם הזה אחרי שהוא ניגש אל השוטרים במקום. כלומר כן הם עשו את ההקשר, אבל בשלב שבו הם הגיעו אליו לבית וגילו שהוא גר עם אמא נוראית שיש לה כלב זה כמעט כאילו הבן אדם החזיק שלט שכתוב עליו "אני הרוצח שאתם מחפשים".
תכלס כן.
אולי אפילו נקרא לו The Cold Open Killer
|כן|
היה קטע נחמד שבו היא אמרה משהו על זה שניקסון היה סוציופאט, והולדן מופתע שסוציופאט יכול להיות נשיא, והיא אומרת שהשאלה היא איך מישהו שהוא לא סויציופאט יכול להיות נשיא.
וזה מרגיש יותר ויותר נכון...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי בחלק מהפרק בעצם הייתה חקירת רצח שבה מנסים לגלות מי הרוצח ויש חשוד אפשרי (ואולי עוד אחד)
אז כמובן שאני מאוד דואג שלונה תכעס לראות שהכניסו חקירת רצח לסדרת על אנשים שחוקרים רוצחים :p

אבל ברצינות זה קצת כאילו לא קשור. גם וונדי קאר מרגישה שזה לא קשור ומוריד אותם מהמשימה שלהם.

מצד שני זה גם גיוון נחמד לכך שרוב הסדרה היא רק דיבורים. כלומר הסדרה היא עדיין בעיקר דיבורים.
(הכי הרבה אקשן היה בתאונת הדרכים שלהם)

אז אני תוהה האם נמשיך בחקירת הרצח הזאת במד העלילה הראשית או שהיא תיפתר בפרק הבא (כמו המקרה של הזקנה) והאם זה יקרה אחרי רצח נוסף

אז הם מדברים עם רוצח חדש (ואפילו לא רואים את אדמונד בפרק)
ביל לחלוטין נורא קשוח עם הרוצח הזה. הוא היה הרבה יותר נחמד עם אדמונד וזה לא שאדמונד היה אדם פחות נוראי, אז לא ברור לי למה הוא כל כך אנטי לבחור.
בסוף הפרק בשיחה של וונדי הם עושים הבדלה גדולה בין שני סוגי הרוצחים האלו - מאורגן לעומת לא מאורגן.
מה שברור זה שלשניהם היה עניין עם אמא שלהם. זה בעצם גם היה העניין של הרוצח שרצח את האישה הזקנה שהם עזרו לתפוס.
האם כל הרוצחים בסדרה הם עם אמהות בעייתיות? או האם כל הרוצחים הסדרתיים בכלל?
(האמת שראיתי לפני איזה שנה סדרה על ג'ון וויין גייסי ועד כמה שזכור לי היו לו דווקא יחסים טובים עם אמא שלו) (אבל הוא רצח גברים ולא נשים)

הולדן מזמין את וונדי קאר לארוחה איתו ועם בטי ובטי כל הזמן מנסה לנחש מי היא וונדי וכנראה ממש לא מצפה למישהי יפה.
חבל לי שלא ראינו יותר מהשיחה שלהן כי זה דווקא היה נחמד.

ובסוף המנהל שלהם מודיע להם שהם זכו בהרבה כסף מקרנות בשביל המחקר שלהם. אפילו שהוא מביאאת החדשות האלו בזנב של נזיפה על כן שוונדי סיפרה לאנשים על המחקר לפניו וחשפה כנראה יותר ממה שהוא רצה לחשוף.
אז לפני איזה פרק הם קיבלו רשות לעשות את העבודה בקטנה במשרד במרתף ועכשיו פתאום הם זכו בהרבה כסף.

עוד משהו שגילינו זה שלביל יש ילד מאומץ בן 6 שכמעט לא מדבר או מפגין רגשות.

וכמובן שבתחילת הפרק היה לנו את הCold Open Killer שנראה כאילו הוא עומד לעשות רציחה, אבל הוא פשוט עושה הערכה להתקנת חיישנים לאזעקה לבית.
ואני תוהה האם זה משהו שהיה קיים בשנות ה70?
פתאום אני תוהה האם יכול להיות שהקטעים עם הCOK בכלל מתרחשים בשנות ה90 או ה00.
בהרבה דברים קשה בעצם לראות שינויים בין תקופות שונות. לא זכור לי שראיתי משהו שמבהיר שזה מתרחש בשנות ה70. אני בעצם לא בטוח מה יבהיר משהו כזה.

אז שני הפסקאות האחרונות גרמו לי לתיאוריה שהCOK הוא הבן של ביל.
זה כנראה לא נכון, כי מה הסיכוי. אני קופץ למסקנות. מצד שני אני קופץ למסקנות כי אני כבר יודע איך הסדרות האלו חושבות.

Lhuna3

Well-known member
הקולד אופן קילר שלנו נכנס בשקט לאיזה בית ובוחן אותו מבפנים וזה מתחיל להיות מלחיץ.
אבל אז מסתבר שהוא שם למטרה תמימה לכאורה - לתת הצעת מחיר להתקנת מערכת בטיחות מטעם החברה שהוא עובד בה (ADT).
האם ככה הוא בוחר את הקורבנות שלו? והאם הוא לא היה לפני רגע באיזה תפקיד של אחראי ציוד בחברה? (אולי עבר זמן והוא התקדם).

היום מראיינים רוצח חדש, צעיר יותר ו"מאורגן פחות" מקמפר.
(האם כל הרוצחים הסדרתיים זה משנאת נשים כי אמא או אישה שהם מאוהבים בה פגעה בהם? כאילו לפי דקסטר זה ממש לא, אבל דקסטר היא יותר בדיונית ופה זה מרגיש כמו משהו שמנסה להתבסס יותר על המציאות.)

וגם יש להם גיג יעוץ חדש למשטרה של איזו עיירה קטנה שנרצחה בה צעירה, והחוסר ניסיון הבולט של הבלש שם קצת מעצבן את הולדן, אבל ביל נחמד אליו יותר ומנסה לגרום להולדן גם לגלות יותר סבלנות (שזה נחמד). אבל בסוף יש להם שני חשודים שלא הגנעו ביניהם להכרעה (אני תוהה אם ככה זה יסתיים או שעוד נחזור לזה ונקבל תשובה, לא שכזה אכפת לי).

והם גם עוברים תאונה אקראית שמאוד מפחידה לרגע, אבל נגמרת בלי פגיעות בגוף לאף אחד |מזיע|
בעקבות הזעזוע ביל גם מגלה להולדן שיש לו ולאישתו בן מאומץ בן 6 שלא מדבר או מתקשר איתם וזה קשה.

והולדן מזמין את הפרופ' אנה טורב לשתות איתו ועם החברה שלו דבי, וזה נחמד סה"כ.

ובסוף המנהל שלהם קצת עצבני כי מסתבר שוונדי (אנה טורב) כבר התחילה לנסות לגייס עבורם כספים בלי להגיד לו, אבל זה נגמר בחדשות טובות שהם בעצם קיבלו מלא כסף לטובת המחקר שלהם. מצד שני יצטרכו לעמוד תחת הרבה יותר פיקוח וביורוקרטיות. אבל עדיין - מלא כסף.

חחחחחחחח אהבתי את הרגע הזה בסוף שכולם מחייכים לעצמם:
1789413655169.png

והנה אני רואה שניק כבר כתבת גם אז תגובות:

אוקי בחלק מהפרק בעצם הייתה חקירת רצח שבה מנסים לגלות מי הרוצח ויש חשוד אפשרי (ואולי עוד אחד)
אז כמובן שאני מאוד דואג שלונה תכעס לראות שהכניסו חקירת רצח לסדרת על אנשים שחוקרים רוצחים :p
כמובן שזה מעצבן, כאילו מה קשור חקירת רצח פה? :-D
האם כל הרוצחים בסדרה הם עם אמהות בעייתיות? או האם כל הרוצחים הסדרתיים בכלל?
חחחחחחחחחחחחחח אני באמת לא קראתי לפני שכתבתי את ההודעה שלי (שתהיתי בה תהיה מאוד דומה).

וכמובן שבתחילת הפרק היה לנו את הCold Open Killer שנראה כאילו הוא עומד לעשות רציחה, אבל הוא פשוט עושה הערכה להתקנת חיישנים לאזעקה לבית.
ואני תוהה האם זה משהו שהיה קיים בשנות ה70?
פתאום אני תוהה האם יכול להיות שהקטעים עם הCOK בכלל מתרחשים בשנות ה90 או ה00.
כמובן יכול להיות שזה מאוחר יותר, אבל לא היה עולה בדעתי שדווקא קיומם של חיישנים לבית זה משהו שלא היה קיים אז. זה לא מרגיש לי כמו משהו "חדשני".
אוקיי אילצת אותי לבדוק ואתה הולך להיות מופתע :-D
1789414854054.png
בהרבה דברים קשה בעצם לראות שינויים בין תקופות שונות. לא זכור לי שראיתי משהו שמבהיר שזה מתרחש בשנות ה70. אני בעצם לא בטוח מה יבהיר משהו כזה.
לפחות בתחום האופנה, היה הבדל גדול מאוד בין שנות ה-70 וה-90. חזרתי עכשיו לבדוק איך האישה שם לבושה וזה בהחלט נראה אופייני יותר לשנות ה-70, או 80 לכל היותר, מאשר ל-90.
(משהו קשור לזה ומעניין: ראיתי לא מזמן סרטון שתוהה על זה שעשורים במאה ה-20 היו מאוד מובחנים זה מזה מבחינת אופנה, ומי שמבין בזה יכול לראות תמונה של אנשים ולהגיד לפי הלבוש והשיער מאיזה עשור זה, אבל מאז 2000 זה נראה שאין יותר שינויים משמעותיים כאלו, או לפחות יש הרבה פחות, וכשרואים היום תמונה מ-2 וחצי העשורים האחרונים אז ממש אי אפשר לדעת.)
אז שני הפסקאות האחרונות גרמו לי לתיאוריה שהCOK הוא הבן של ביל.
זה כנראה לא נכון, כי מה הסיכוי. אני קופץ למסקנות. מצד שני אני קופץ למסקנות כי אני כבר יודע איך הסדרות האלו חושבות.
OMG
זה לא עלה לי לראש בכלל, ואני גם לא חושבת שזו סדרה "מהסוג הזה". זה יהיה נורא אם זה נכון, אבל גם מאוד מאוד יפתיע אותי.
בעקרון לא מרגיש לי שזו סדרה של טוויסטים גדולים. אבל... אולי אני טועה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחחחחח אהבתי את הרגע הזה בסוף שכולם מחייכים לעצמם:
צפה בקובץ המצורף 150637
גם אני אהבתי את זה.
ואגב זה מאוד הזכיר לי משהו ממד מן. אבל באופן מוזר באופן כללי הסדרה מזכירה לי את מד מן. (ונכון שיש קשר שזה עבר אמריקאי, אבל הנושא הכללי כל כך שונה אז זה מוזר)
חחחחחחחחחחחחחח אני באמת לא קראתי לפני שכתבתי את ההודעה שלי (שתהיתי בה תהיה מאוד דומה).
לדעתי את קראת את ההודעה שלי והעתקת משם דברים ואני אתבע אותך על זה. יש לי זכויות.
כמובן יכול להיות שזה מאוחר יותר, אבל לא היה עולה בדעתי שדווקא קיומם של חיישנים לבית זה משהו שלא היה קיים אז. זה לא מרגיש לי כמו משהו "חדשני".
אוקיי אילצת אותי לבדוק ואתה הולך להיות מופתע :-D
צפה בקובץ המצורף 150638
כן, זה כמו שאתה רואה שלמישהו יש מצלמה ואתה בודק ומגלה שהמצלמה הראשונה הומצאה ב1814. אבל לא באמת היו אז מצלמות לאנשים.
אבל כן, אולי את צודקת וזה היה משהו שמתקינים בשנות ה70.
לפחות בתחום האופנה, היה הבדל גדול מאוד בין שנות ה-70 וה-90. חזרתי עכשיו לבדוק איך האישה שם לבושה וזה בהחלט נראה אופייני יותר לשנות ה-70, או 80 לכל היותר, מאשר ל-90.
נראה לי שזה אפשרי שהאישה תלבש בגדים שיכולים להתאים לשנות ה70 גם בשנות ה90. אבל אני גם מודה שאני פחות אשים לב לדברים האלו באופן כללי.
(משהו קשור לזה ומעניין: ראיתי לא מזמן סרטון שתוהה על זה שעשורים במאה ה-20 היו מאוד מובחנים זה מזה מבחינת אופנה, ומי שמבין בזה יכול לראות תמונה של אנשים ולהגיד לפי הלבוש והשיער מאיזה עשור זה, אבל מאז 2000 זה נראה שאין יותר שינויים משמעותיים כאלו, או לפחות יש הרבה פחות, וכשרואים היום תמונה מ-2 וחצי העשורים האחרונים אז ממש אי אפשר לדעת.)
מעניין.
מעניין אם זה קשור לכך שהחל מאמצע שנות ה00 התחילו לשתף תמונות באופן מסיבי.
OMG
זה לא עלה לי לראש בכלל, ואני גם לא חושבת שזו סדרה "מהסוג הזה". זה יהיה נורא אם זה נכון, אבל גם מאוד מאוד יפתיע אותי.
בעקרון לא מרגיש לי שזו סדרה של טוויסטים גדולים. אבל... אולי אני טועה.
גם לי זה לא נראה באמת מתאים לסוג הזה של הסדרה.
ובכל זאת, זה יכול להיות.

האמת אולי האישה הCOK הוא בכלל האיש שרצח את האישה שהם חוקרים בפרק הזה.

LeAnnDylan

Well-known member
מאיפה אתה בכלל מכיר את אנה טורב? אתה לא צפית בפרינג' (אחד המחדלים שלך |שפם|)
וואי תאכלס אחד המחדלים הגדולים. כאילו, יש כל כך הרבה דברים שאתה תאהב בסדרה הזאת והיא באמת מעולה אז תתבייש לך.
אבל גם סרייסלי מאיפה אתה מכיר אותה:-D

אגב, אני תכף אלך להתקלח ואצפה בשלושת הפרקים הראשונים כדי להגיב לכם.
בשלוש פעמים הקודמות שצפיתי בסדרה תמיד סיימתי את כל הפרקים ביום אחד אז אין לי דרך להגיב לכם כרגע בלי לספיילר, אז אני אצטרך לצפות שוב כדי לדעת על מה מותר להגיב עכשיו ועל מה לא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל גם סרייסלי מאיפה אתה מכיר אותה:-D
[אנה טורב]
כשאת אובססיבית לגבי מישהי ושמה מיליון תמונות שלה וכותבת על דברים שונים שלה יש לזה אפקט שאני מכיר את השחקנית אפילו בלי שראיתי אותה בשום דבר.

אוקי הפרק הזה ממש נכנס חזק לתוך חקירת הרצח. בכלל לא היו שיחות עם רוצחים.
וגם מרגיש קצת לא קשור כי זה לא רוצח סדרתי (כמו שהולדן אמר בשלב מסויים)
לפחות החקירה כמעט נגמרת כבר. כלומר כל מה שנשאר זה לגלות מי בעצם רצח את הבחורה, הארוס (כביכול) או הגיס שלו.
אני חשדתי כבר מוקדם יותר שהקטע הוא ששני אנשים מעורבים בזה ואחד מהם עשה את הרצח והשני השחית את הגופה כמה ימים לאחר מכן. זה לחלוטין מסביר את מה שוונדי אמרה על כך שזה דבר מוזר שהייתה השחתה לאחר הרצח ושזה כאילו שני זירות רצח.
בכל מקרה היה ברור שהגיס מעורב ברגע שהאמא הזכירה אותה ואמרה "לא הקשבתי למה שאנשים אמרו עליו" הולדן וביל יצאו די טיפשים שהם לא שאלו על זה עוד שאלות, השוטר המקומי לפחות קלט את זה ובדק, אז כל הכבוד לשוטר המקומי שאני לא זוכר את שמו.

אגב, כולם מתייחסים לזה כאילו הדבר הרגיל ביותר בעולם שהגיס והאחות התחתנו כשהיא הייתה בת 16.

בקיצור הפרק הזה עניין אותי פחות.

עוד משהו זה שדבי לוקחת כדורים כדי להצליח בלימודים.
והיא גם מספרת לו שהיא בעבר זייפה בכי וסיפור עצוב בפני אחד הפרופסורים שלה כדי שיעלה לה ציון. היא גם מספרת שהיא כמעט האמינה לסיפור של עצמה ונראה לי שזה משמעותי.

בחדשות אחרות הCOK שלח מכתב.
אני לא זוכר אם ניסיתי לבדוק אם הקטע איתו אולי מתרחשת בתקופת זמן מאוחרת יותר.

LeAnnDyIan

Well-known member
אנה טורב]
כשאת אובססיבית לגבי מישהי ושמה מיליון תמונות שלה וכותבת על דברים שונים שלה יש לזה אפקט שאני מכיר את השחקנית אפילו בלי שראיתי אותה בשום דבר.​
מה?? מתי חפרתי עליה מספיק כדי שתדע מי היא בלי לראות שום דבר שלה
8-*

אגב באתי להתחיל לראות אתמול בלילה אבל נזכרתי שזנחתי את הרקולס לילה לפני והייתי צריכה לסיים ואז כבר היה 1 בלילה אז הלכתי לישון.
היום בבוקר התחלתי את הפרק הראשון בחדר כושר אבל קמתי מאוחר מידי אז היה לי זמן לאימון רק של חצי שעה אז לא סיימתי אותו עדין אבל אומייגאד כמה התגעגעתי
😍

LeAnnDyIan

Well-known member
טוב זה ממש מתחיל להציק לי שכשאני מגיבה מהטלפון, תפוז מוסיף לבד אנטרים אחרי הדגשות, הטיות או אימוג׳ים.
מה דה פאק הבעיה שלו?!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
8-*
אני לא זוכר מתי, אבל זכור לי שזה היה
אגב באתי להתחיל לראות אתמול בלילה אבל נזכרתי שזנחתי את הרקולס לילה לפני והייתי צריכה לסיים ואז כבר היה 1 בלילה אז הלכתי לישון.
איזה הרקולס?
הוא היה צעיר?
היום בבוקר התחלתי את הפרק הראשון בחדר כושר אבל קמתי מאוחר מידי אז היה לי זמן לאימון רק של חצי שעה אז לא סיימתי אותו עדין אבל אומייגאד כמה התגעגעתי
😍
אין דבר שממריץ לאימון כמו פרק מלא דיבורים
טוב זה ממש מתחיל להציק לי שכשאני מגיבה מהטלפון, תפוז מוסיף לבד אנטרים אחרי הדגשות, הטיות או אימוג׳ים.
מה דה פאק הבעיה שלו?!
זאת בעיה קטנה יחסית

didalf

Well-known member
8-*
כשראיתם פרינג'.
אני גם יודעת.

מה דה פאק הבעיה שלו?!
אנטי אמריקאי.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני מרגיש שכרגע אני יודע על רבקה פרגוסון יותר דברים מאשר המשפחה שלה​
בסדר עם רבקה זה מובן.
גם אוברי, ריס, בייבי בוי ודרו זה מובן.
כי באמת חרשתי על כל הפילמוגרפיה שלהם וגם כפיתי עליכם להקשיב לי.
אבל מרגיש לי שדיברתי על אנה טורב רק במסגרת הצפייה בפרינג׳ ולא כחלק ממסע התעמולה שלי לאובססיה התורנית.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לא זוכר מתי, אבל זכור לי שזה היה​
טוב אז כל הכבוד לך.
איזה הרקולס?
הוא היה צעיר?
לא ההרקולס הזה.
ההרקולס של רבקה פרגסון. דה.
אין דבר שממריץ לאימון כמו פרק מלא דיבורים​
אני לא צריכה תוכן שימריץ אותי. הקצב של האליפטיקל לא קשור לקצב של הפרק או המוזיקה שאני שומעת. כל עוד הרמת התנגדות גבוהה, זה מספיק טוב לי.

זאת בעיה קטנה יחסית​
זה ממש לא קטן. קצת מוציא את החשק להגיב.
אני מרגיש שכרגע אני יודע על רבקה פרגוסון יותר דברים מאשר המשפחה שלה​
אני די משוכנעת שהמשפחה שלה יודעת שאין ו׳ נוספת בפרגסון.
מה שמצחיק זה שהאוטוקורקט מנסה לדחוף לה ו׳ כמוך.
אבל אם עצבן אותך שעדימון רשמה פוסקו כשקלירלי לא הוגים את השם בשורוק או חולם, אז זה תקף גם לפרגסון שה-u לא נהגית עם שורוק או חולם.

Lhuna3

Well-known member
קולד אופן קילר לא עושה היום הרבה, רק שולח מכתב בדואר כאשר בחוץ 32 מעלות (פרנהייט).

חוזרים לחקירת הרצח של הפרק הקודם בעיירה אלטונה עם הבלש חסר הניסיון. בלה בלה לא באמת אכפת לי מי מהם רצח אותה.

עכשיו תגובות.
וגם מרגיש קצת לא קשור כי זה לא רוצח סדרתי (כמו שהולדן אמר בשלב מסויים)
אבל אולי זה רוצח סדרתי פוטנציאלי שזה הרצח הראשון שלו. כלומר לזה אני חושבת שהוא מתכוון כשהוא קצת אחרי זה אומר שאופן השחתת הגופה זו בעצם הצדקה למעורבות שלהם.
אני חשדתי כבר מוקדם יותר שהקטע הוא ששני אנשים מעורבים בזה ואחד מהם עשה את הרצח והשני השחית את הגופה כמה ימים לאחר מכן. זה לחלוטין מסביר את מה שוונדי אמרה על כך שזה דבר מוזר שהייתה השחתה לאחר הרצח ושזה כאילו שני זירות רצח.
בכל מקרה היה ברור שהגיס מעורב ברגע שהאמא הזכירה אותה ואמרה "לא הקשבתי למה שאנשים אמרו עליו" הולדן וביל יצאו די טיפשים שהם לא שאלו על זה עוד שאלות,
כן זה הכל הרגיש מאוד רמזים בולטים.
השוטר המקומי לפחות קלט את זה ובדק, אז כל הכבוד לשוטר המקומי שאני לא זוכר את שמו.
מארק.
(איפשהו באמצע הפרק כשהוא עוד המשיך לעשות טעויות שחיבלו בחקירה ואפילו ביל שהיה נחמד אליו בפרק הקודם כבר איבד סבלנות, חשבתי לעצמי שאם זאת היתה סדרה של טוויסטים אז הייתי מתחילה לחשוד שהוא הרוצח וכל התמימות שלו היא מזויפת).

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז נראה שאני אהיה קצת בדיליי מכם, אבל לפחות אני מנסה.
רק עכשיו סיימתי את הפרק הראשון, אבל אני אסיים להגיב ואלך לצפות בפרק השני.
אמנם סדרה פרוצדורלית משטרתית (וחקירות רצח |שפם|), אבל אני אוהבת שזה מתמקד בצד הפסיכולוגי. אני אוהבת פסיכולוגיה. ולכן לא פוסלת בינתיים.
זה גם מה שאני אהבתי בה. (אבל כמובן שאני אוהבת גם רוצחים סדרתיים ולכן זו הייתה סדרה מושלמת בשבילי).
לא ידעתי שג'ונתן גרוף משחק שם.
תאכלס זו הפעם הרביעית שאני צופה בסדרה וגם אני לא ידעתי שג'ונתן גרוף משחק בה.
בעיקר כי אף פעם לא היה לי מספיק אכפת לבדוק מה השם שלו:-D
השנה היא 1977.
אין עדיין סמארטפונים או אפילו טלפונים ניידים טיפשים, וגרוע מזה - אנשים מעשנים בכל מקום 8-{ . אבוי איך חיינו פעם...
בלי סמרטפונים ומכוניות עם מצלמה אחורית- מילא.
אבל את צודקת שהעישון בכל מקום זה דבר דוחה.
הצחיק אותי שכשביל התיישב ליד הולדן בקפיטריה הוא הציע לו סיגריה והולדן כזה "אני לא מעשן עם האוכל שלי" ואז ביל שואל אותו "אתה רוצה לצאת החוצה?" והולדן עונה "אני לא מעשן גם בלי האוכל שלי":-D נראה לי כל כך חצוף לעשן למישהו על האוכל. כאילו לעשן בכל מקום נראה לי חצוף, אבל זה מרגיש חצוף במיוחד.
כולם עוד גם גזענים והומופובים כמובן.
כן. זמנים כיפיים.
מחבבת מאוד את דבי החברה כמובן.
גם אני. מאוד.
טוב נראה איך זה ימשיך, כי הפרק הראשון הרגיש מאוד אינטרודוקציה כזאת.
אני שמחה שזה היה מספיק מענין לך כדי להמשייך. אני לא יודעת אם בסופו של דבר את תאהבי את זה כמוני. אבל בעיני זו הסדרה הכי טובה שנטפליקס שיחררו וזה אפילו לא קרוב.
לא נראה לי שהיא פרוצדורלית. כולמר לא היה כאן מקרה של השבוע. העניין הזה של הרצח שמדברים עליו בסוף הפרק הוא לא המקרה השבועי. גם לא נראה לי שזה המקרה של העונה.
נראה לי שהעניין הוא המאבק של הולדן לגרום לכך שיעשו שינוי בדרך שבה חוקרים מקרי רצח כאלו.
גם אני לא הייתי מתארת אותה כפרצדורלית. אבל ללונה יש סטנדרטים משלה אז לא יודעת כבר.
הזוי לי שאת מתחילה לצפות בסדרה בלי לדעת מי השחקן הראשי אפילו.
אני הרבה פעמים מתחילה משהו (אם הוא נראה או נשמע מענין) בלי להסתכל מי משחק שם, כי לרוב אני אוהבת לגגל אותם תוך כדי הפרק.
דווקא לא הרגשתי את זה באופן צורם. כלומר בהחלט אין שוטרים שחורים, וכן הייתה המילה ניגר, אבל לא משהו ניכר.
אני דווקא חושבת שזה שכולם שם לבנים (כלומר לא רק שאין שחורים, גם אין שום POC) כן מבהיר יפה את זה שהגזענות שולטת.
כן היא נחמדה.
איזה אידיוט אבל שהוא נעלב מזה שהיא אמרה שהיא איתו כי הוא נחמד וחכם.
חח זה קצת הצחיק אותי. מענין אבל מה הוא היה רוצה שהיא תגיד. כאילו נראה לי שהוא נעלב מה-nice, כי זה משהו שאומרים על אוגר. החכם בטח לא הפריע לו.
אני ראיתי את הפרק בקטעים במהלך השש שעות האחרונות
גם אני צפיתי בו במקטעים ואפילו לא היה לי חג להאשים.
בשלב מסויים אחיינית שלי שאלה אותי מה אני חושב בנתיים ואמרתי לה שזה מאוד אקדמי
גם אחרי שצפיתי שוב בפרק הראשון זה מרגיש לי תיאור מוזר לסדרה. כלומר לא הייתי מתארת אותה ככה גם על סמך הפרק הראשון.
והיא לא הבינה על מה אני מדבר. היא לא זכרה שרוב הפרק הזה זה הולדן באולמות הרצאה, בין אם הוא המרצה או מישהו אחר. או במקרים אחרים מדבר עם חוקרים אחרים, בין אם זה המרצה מתחילת הפרק, הבוס שלו, המרצה מהאוניברסיטה, החוקר ממאוחר יותר בפרק (זה שבתמונה של הסדרה) או הבלש משטרה מסוף הפרק.
אפילו בחלק מהקטעים עם החברה שלו הם מדברים על נושאים מאוד שכלתיים כמו פסיכולוגיה או קאונטר קולטור.
גם עם התיאור שלך עדין לא הייתי מתארת את זה ככה אבל אני יכולה להבין למה אתה כן.
אז כן זה מעניין, אבל בנתיים זה באמת מאוד מאוד דיבורי. זה מעניין, אבל אני מרגיש צורך באיזשהו אקשן. לפחות שידברו עם חשודים או יראו בעיניהם את זירת הרצח.
אבל באמת שלא נראה לי שזה יתמקד בחקירת רצח מסויימת או כמה. אני פשוט לא יודע איך זה יהיה.
אבל החלק הדיבורי זה מה שמענין ומייחד אותה. בעיני.

האמת שלא זכרתי שהם יוצאים מקוונטיקו כבר בפרק הראשון אבל אני שמחה שזה קרה. מצד שני בגלל שראיתי את הפרק הזה במשך יום שלם הוא מרגיש לי הרבה יותר ארוך ממה שהוא היה בפועל.
אני זוכרת שחשבתי שהרצח של האמא והבן שלה הרגיש קצת לא קשור לעלילה כי חשבתי שזה יהיה קצת יותר תיאורטי ופחות עם סיפור "לייב". אבל גם התמונות מזירת הרצח היו נוראיות. היו יכולים לחסוך אותן מאיתנו. ובתור אחת שצפתה בהרבה יותר תכנים על רציחות- זה נוראי במיוחד.
תיסכל אותי שהולדן פשוט ביטל את השוטר שם ואמר לו שאין לו שום דרך לעזור לו, וקצת בצורה מגעילה. אם כן הוא די צודק. אין במקרה הזה על פניו שום היגיון או קצת חוט שאפשר להתחיל לעבוד דרכו.
זה שזה קשור לכנסייה או שהרוצח כנראה עקב אחריה אם הייתה לה שגרת יום רצופה זה משהו שהשוטרים במקום היו יכולים להניח לבד. כן חשבתי שהשאלה שהוא העלה - האם המטרה הייתה האמא או הבן היא שאלה טובה כי אם האמא הייתה המטרה- למה להתעלל בבן באותה צורה. ולהיפך. וזה לבד יכול להיות קצה חוט. אם כי די קלוש.

טוב יאללה אני אלך לצפות בפרק 2.

למעלה