Lhuna3
Well-known member
בפתיח הקר רואים שוב את העובד שהתעקש על גלילי הנייר הריקים בפתיח הקר הקודם. הפעם הוא רק עומד באיזו שכונה ומסתכל על בית מסויים ואז חוזר לרכב חברה שלו. זה כמובן רק מגביר את החשד שהוא רוצח סדרתי.
כמו כן אנחנו צריכים כינוי בשבילו עד שנדע את שמו. אני מציעה בינתיים "איש פתיח קר".
הנה אנה טורב!
(אהובתנו מפרינג')
אחרי הפרק הראשון בדקתי את הקאסט אז כבר ידעתי שהיא מתישהו תופיע פה, ולכן לא נדע לעולם אם הייתי מזהה אותה בלי לדעת מראש.
אבל חשבתי שהיא דווקא תהיה אחת הרוצחות, אז קצת מאכזב שהיא סתם אקדמאית.
(והאם עצם היותה בקאסט זו הסיבה המקורית שדילן צפתה בסדרה הזאת בכלל?)
הולדן וביל זוכים להצלחה ראשונה בתפיסת רוצח.
אהבתי שהולדן מתחיל לתת להם בתחנה נאום פואטי על "להאיר את האפילה" וביל רואה לאן זה הולך ומציל אותם עם "ותודה על הבירה!"
אח"כ השוטרים בתחנה מסירים להם את הגלגלים מהאוטו - איזה מתיחה דבילית

הולדן מבקש להוציא כמה ביטויים שמתארים סקס מרשימת מה שנחשב "סטיות" בתוכנית הלימודים (לא בטוחה שהבנתי את החשיבות של הקטע הזה לענייננו אבל בסדר).
ממשיכים להסתחבק עם קמפר בראיונות.
ומזמינים את פרופ' אנה טורב שמאוד מעודדת את הפרויקט שלהם וגם נתנה להם רעיון לכתוב ספר (ואולי הולדן טיפה דלוק עליה).
כמו כן אנחנו צריכים כינוי בשבילו עד שנדע את שמו. אני מציעה בינתיים "איש פתיח קר".
הנה אנה טורב!
אחרי הפרק הראשון בדקתי את הקאסט אז כבר ידעתי שהיא מתישהו תופיע פה, ולכן לא נדע לעולם אם הייתי מזהה אותה בלי לדעת מראש.
אבל חשבתי שהיא דווקא תהיה אחת הרוצחות, אז קצת מאכזב שהיא סתם אקדמאית.
(והאם עצם היותה בקאסט זו הסיבה המקורית שדילן צפתה בסדרה הזאת בכלל?)
הולדן וביל זוכים להצלחה ראשונה בתפיסת רוצח.
אהבתי שהולדן מתחיל לתת להם בתחנה נאום פואטי על "להאיר את האפילה" וביל רואה לאן זה הולך ומציל אותם עם "ותודה על הבירה!"
אח"כ השוטרים בתחנה מסירים להם את הגלגלים מהאוטו - איזה מתיחה דבילית
הולדן מבקש להוציא כמה ביטויים שמתארים סקס מרשימת מה שנחשב "סטיות" בתוכנית הלימודים (לא בטוחה שהבנתי את החשיבות של הקטע הזה לענייננו אבל בסדר).
ממשיכים להסתחבק עם קמפר בראיונות.
ומזמינים את פרופ' אנה טורב שמאוד מעודדת את הפרויקט שלהם וגם נתנה להם רעיון לכתוב ספר (ואולי הולדן טיפה דלוק עליה).