LeAnnDylan
Well-known member
טוב בשלב הזה את אמורה כבר להבין שזו סדרה דיבורית.עדיין מאוד דיבורי.
עדיין לא בטוחה לאן זה הולך.
אני חושבת שזה החלק שממש תפס אותי בסדרה. השיחה עם אד, ופתאום הקטע הזה שהוא מאוד מתורבת ולא מה שמצפים לראות מרוצח פסיכופט כזה, ענין אותי מאוד.עדיין לא משעמם לי, אבל אולי בעיקר בזכות הפרצוף של ג'ונתן גרוף שאפשר לבהות בו בלי סוף (וגם קצת מזכיר לי את הפרצוף של מאט סמית').
חיבבתי את השיחות שלו עם האסיר הפסיכופאט, כלומר זה מעניין, בעיקר הקטע שזה באמת לא ברור עד כמה הוא כן איתם או עושה עליהם מניפולציות.
בכל אופן - ממשיכים.
גם אהבתי שמצד אחד הוא מנסה בכוח להשתמש בשפה גבוהה אבל אז גם מדבר מלוכלך כמו איזה פרחח רחוב.
זהו, שככה זה מרגיש לי. כלומר כן, יש דיבורים אבל זה מלא ענין ואולי זו הסיבה שגם האחיינית שלך לא בהכרח זוכרת את זה כ"דיבורים".כן, באמת דיבורים ודיבורים,
אבל העובדה שדיברו עם האדמונד הזה הפכה את זה לשונה מאוד לדעתי. השיחות איתו הרגישו כמעט כמו אקשן חלק מהזמן.
יש לו כזאת נוכחות פיזית דומיננטית, בעיקר מול הולדן, אפילו לפני הקטע שהוא כמעט חונק אותו כאילו.
לי יש הפרעת קשב קלה, והרבה פעמים כשסדרות או סרטים שאני רואה איטיים מידי, אני נוטה לשחק משחקים בטלפון תוך כדי צפיה כדי להרגיע את ההפרעה. אבל בסדרה הזאת, גם בפעם הרביעית, מענין לי מספיק כדי להשאיר אותי engaged עם מה שקורה על המסך ואני לא מחפשת את הטלפון בכלל.
אני מאוד אהבתי שהוא קורא להם רוצחי sequence, כי זה בתאכלס נשמע טוב יותר מסיריאל.אז דווקא הרגיש לי עכשיו הרבה יותר ברור הכיוון. הם הולכים לעשוות ראיונות עם רוצחים סדרתיים (שכרגע יש להולדן איזה שם אחר עבורם ודי ברור שבשלב מסוים יופיע השם הידוע)
חח ביל כזה "מרתף?! אני בן 44"הם ממש קיבלו מחלקה חדשה לזה עם משרד במרתף, אפילו שזה עדיין אמור להיות רק איזה 20% מהעבודה שלהם.
44 מיי אס. הוא נראה בן 50 קל. מצד שני פעם אנשים באמת היו נראים הרבה יותר מבוגרים מהיום אז אולי.
הרגיש לי שעם ביל זה הרבה יותר האכלה מאשר עם הולדן. אבל כנראה שבשני המקרים זה גם וגם.זה באמת לא היה ברור מתי הוא מאכיל אותם במה שהם רוצים לשמוע ומתי זה יותר אותנטי. אם כי אני מניח שהרבה מהזמן זה פשוט איזשהו שילוב.
זה.אגב, בשיחה שבה גם ביל מצטרף אז אדמונד זרק הרבה מילים גבוהות והיה נראה לי שהוא יותר מהרגיל מאכיל אותם ואני חשבתי שביל יצא מהפגישה הזאת עם תחושה חזקה יותר שהוא צדק לגבי זה שהשיחות האלו היו טעות.
שירות לצרכן-בכל מקרה אהבתי את השיחות האלו. השחקן שמשחק את אדמונד נראה לי עושה עבודה מצוינת ומאוד מסקרן אותי לראות במה עוד הוא נמצא, אבל זה מסוג הדברים שאני לא בודק עכשיו כי יהיה קשה שלא לגלות מה גודל התפקיד שלו בסדרה הזאת.
(מחקתי את המידע על הסדרה)
נכון, היה אותו.אוי נזכרתי במשהו - היה את הקטע בתחילת הפרק, לפני האינטרו, משהו ממש קצר על איש שעובד בחברה ומישהו אחר בא לקחת איזה גליל של משהו, טייפ או משהו, והאיש האחר אומר לו שהוא לא יכול לתת לו בלי הגליל שנותר ממה שנגמר לו... ראיתי את הקטע הזה עכשיו שוב כדי לנסות להבין ולא ממש הבנתי. וזה מתרחש בקנזס והדמויות לא מוכרות, אז ממש אין לי מושג מה זה. חשבתי שזה יתקשר למשהו במהלך הפרק אבל זה לא. אז ממש לא ברור לי לאן זה אמור להוביל. אולי האיש הקפדן שם הוא רוצח סדרתי שנכיר בהמשך. אני לא יודע.
וגם בתאכלס לא חזרנו לרציחות של האמא והבן מהפרק הקודם.
אבל גם הפרק הזה הביאו לנו מקרה חדש של קשישה שהוכתה קשות והכלב שלה שנרצח. נראה שהפעם יש להולדן יותר השערות אבל בינתיים מרגיש שהם סתם זורקים לנו מקרי רצח שונים כל פרק ומצפים מאיתנו שיהיה לנו אכפת אבל אז הם ממשיכים הלאה. כאילו יש להם איזה לונה בחדר תסריטאים שאומרת להם כל פעם - לא אכפת לנו מהרצח - תמשיכו הלאה!
אגב, לפני שהולדן הלך לראיין את אד לראשונה השוטרים שם תיארו אותו כמישהו ממש גבוה (9'6, שזה כמעט 210 ס"מ) ואומנם הוא נראה גבוה אבל לא הרבה יותר מהולדן, והולדן עצמו לא היה נראה כמו 1'6 או 2'6, אז הלכתי לבדוק מה הגובה של ג'ונתן והדרדס הזה רק 11'5, מה שעוד יותר לא היה היגיוני עם הגובה של אד, אז הלכתי לבדוק מה הגובה של השחקן והוא "רק" 5'6. אני מרגישה מרומה.
*כדי שלא תצעקו עליי - מקרא:
9'6 - 210 ס"מ
5'6 - 198 ס"מ
2'6 - 188 ס"מ
1'6 - 185 ס"מ
11'5 - 180 ס"מ
נערך לאחרונה ב: