🔪דקסטר:דם חדש🩸

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אני רק רוצה להגיד שהתחלתי לראות וקלטתי שאני לא זוכרת שום דבר שקרה אחרי לומן (וגם זה רק בגלל שראיתי את העונה הזאת לא מזמן)
נראה לי אני אעשה בינג׳ של העונות האחרונות לפני שאמשיך|חבול|
אני יכול להבין את הרצון שלך להבין טוב מה קרה,
זה פשוט חבל כי תאלצי לראות שוב את העונות הפחות טובות של דקסטר בשביל זה.

ובכן האנה גם כן מתה. והריסון מצא את דקסטר בגלל פשלה של קבוצת הבאולינג באיסנטגרם? חובבן! (דקסטר)
המכתב המדובר הזה זה משהו שראינו בעונה הקודמת ואני לא זוכרת? מסכן אבל הריסון חשב כל הזמן שאבא שלו נטש אותו כי הוא חשב שהוא (הריסון) מסוכן.
אני כמעט בטוח שלא ראינו שום דבר על מכתב כזה.
זה לא הגיוני שהיינו רואים כי ראינו רק שניה בערך מדקסטר אחרי הספינה.
אלא אם כן הוא שלח את המכתב לפני... אבל לא נראה לי.
בכל מקרה דקסטר בחר לשלוח את המכתב עם השם החדש שלו - ג'ים לינדזי. אז כנראה הוא עשה את זה בכוונה כדי שהאנה תוכל למצוא אותו אם היא ממש תצטרך. לא נראה לי שזה היה צריך להיות קשה לעשות כאילו המכתב נשלח משם אחר.
אנג'לה מספרת שהבת שלה מאומצת. לעעעע לא שמנו לב:-D
כן, קצת ציפיתי שדקסטר ייתן איזו תשובה סרקסטית על כך שזה ברור.
בינתיים דקסטר הצליח לכסות את העקבות שלו. מאד נוח כשיש שלג בכל מקום.
לפחות יש לזה יתרונות כלשהם
אז יש שני מבוגרים עשירים, אחד הזה עם הנפט והשני אבא של המאט הזה. אני לא בטוחה אבל נראה לי שהעין שצפתה בנערה המסכנה בחדר זה של האבא של מאט?
אז מה קשור איש הנפט?
מי יודע אילו עוד דברים יהיו בעונה הזאת.
בכל מקרה אני לא מוכן להמר שהאדם שצופה הוא אבא של מאט. למרות שזה בהחלט יתאים.
חוץ מזה יכול להיות גם שזה עניין קבוצתי של כמה גברים.
אה ונזכרתי במשהו דבילי שהצחיק אותי - וינסנט ואן גואט:-D
חחחח זה חמוד באמת
אהה באמת תהיתם לגביהם לא זכרתי מה איתם. הריסון בכלל יודע שיש לו אחים?
נראה לי שהוא בטוח יודע. אם הוא יודע על ריטה וזוכר את דקסטר אז הוא אמור לזכור אותם גם.
אם אני זוכר נכון כל פעם שדקסטר נעשה מאוד עסוק הוא היה שולח את האריסון להיות עם האחים הגדולים שלו.
גם זה שהוא לא רוצה "שוטרת שתחטט בעניינים שלו" ושהוא יודע לפרוץ מנעול די חשוד לגבי מה הוא כבר עשה.
בהחלט יש לו היסטוריה שיהיה מעניין לגלות.
אנחנו גם יודעים (לפי מה שהוא אמר) שהייתה לו בעיית סמים שהוא כבר עבר. זה נראה לי די משמעותי שבגיל 15 אתה כבר הספקת להגמל מסמים.
אגב אני חשבתי שהבקתה שהנערים פרצו אליה זה איפה שדקסטר ביצע את הרצח ובגלל זה החליפו מנעול וכשהם יפרצו לשם הם יגלו דברים, אבל לא.
אני לא יודע למה חשבת שזאת הבקתה שבה דקסטר רצח.
ברור שזה היה המחסן ליד הבית שלו.
מה מי חטף אותו? מה יהיה עם הזיכרון שלי? וממתי אתה כן זוכר דברים???
הוא נחטף על ידי הdoomsday killer (שיחק אותו קולין הנקס, הבן של טום הנקס). הוא היה לחלוטין מטורף.
(נראה לי שהוא צייר את הפרצוף של דקסטר בתור הפרצוף של השטן באיזו זירת רצח שלו)
וכן, אני יכול לזכור דברים באופן מעולה. אם אלו דברים חשובים כמו דברים שהתרחשו בסדרת טלוויזיה. (אם כי משום מה זה עובד טוב עם סדרות מסויימות וגרוע עם אחרות)
כן לא הבנתי איפה הגופה בדיוק??? סתם קבורה בשלג?
זה נראה שהיא קבורה ממש מתחת איפה שהם עשו את המדורה. אבל אני לא בטוח.
אמרתי לך שקלטתי שמות משפחה שונים!|למטה|
לה די דה - "אני שמה לב לשמות של אנשים"
היא טובה מידי, בטח תמות המסכנה.
אני מקווה שלא.
אני מזכיר לך שהיה מאוד נדיר שמישהו מהקאסט הראשי של דקסטר מת. כלומר לא לחלוטין לא קיים, אבל זה היה דואקס בעונה 2, ריטה בעונה 4, לאגרטה בעונה 7 ודב בעונה 8. זה הכל. (נראה לי)

didalf

Well-known member
אתה כותב עונה 9 אבל אני לא בטוחה אם זה נחשב עונה 9 או מיני סדרה חדשה8-*
בכל מקרה דקסטר בחר לשלוח את המכתב עם השם החדש שלו - ג'ים לינדזי. אז כנראה הוא עשה את זה בכוונה כדי שהאנה תוכל למצוא אותו אם היא ממש תצטרך. לא נראה לי שזה היה צריך להיות קשה לעשות כאילו המכתב נשלח משם אחר.
אה וואלה

כן, קצת ציפיתי שדקסטר ייתן איזו תשובה סרקסטית על כך שזה ברור.
חחחח נכון?? בוויס אובר!!

בכל מקרה אני לא מוכן להמר שהאדם שצופה הוא אבא של מאט. למרות שזה בהחלט יתאים.
לאדעת זה היה נראה לי אותה עין ותווי פנים ממה שראינו בקלוזאפ.

אני לא יודע למה חשבת שזאת הבקתה שבה דקסטר רצח.
ברור שזה היה המחסן ליד הבית שלו.
לאיודעת אני מבולבלת לפעמים.

הוא נחטף על ידי הdoomsday killer (שיחק אותו קולין הנקס, הבן של טום הנקס). הוא היה לחלוטין מטורף.
הדומסדיי קילר אני זוכרת אבל לא זכרתי שהוא חטף את הריסון. עדיין לא זוכרת8-*

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה כותב עונה 9 אבל אני לא בטוחה אם זה נחשב עונה 9 או מיני סדרה חדשה8-*
הם מציגים את זה כאילו זה Dexter: New Blood שזה דבר חדש ולא עונה חדשה. אבל בולשיט על זה
בקלנדר שלי זה מוצג בתור עונה 9.
זה כמו שהסרט השלישי של ת'ור הוא ת'ור: רגנרוק, אבל כולם יודעים למה מתכוונים כשאומרים ת'ור 3.

הדומסדיי קילר אני זוכרת אבל לא זכרתי שהוא חטף את הריסון. עדיין לא זוכרת8-*
הנה סרטון ריקאפ של עונה 6. הוא לא מאוד טוב, אבל יש בו הכל
והקטע עם האריסון מתחיל ב8:57:

האמת שאני לא זכרתי עד כמה האריסון היה מודע לכך שהוא בסכנה, אבל לפי מה שרואים כאן הוא היה מאוד מודע.
ואומנם הגיוני שהוא שכח מזה בגלל שהוא היה כל כך קטן, הוא בכל זאת היה בן 3 בערך אז הגיוני שהוא יוכל לזכור קצת

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה רבה לך. באמת לא ידעתי איך עושים תיבת ספוילר. ועכשיו לעניינינו.

אני מצטער, אבל אני חולק עליך. האריסון לא יכול להיות זה שירצח את הבחור שחוטף את הנערות. הבחור שחוטף את הנערות נראה כמו מקצוען. לפי הטריילרים הוא גם צלף והכול. זאת לא הריגה שזה אמין ברמה התסריטאית שהאריסון יעשה. אסור לשכוח שגם צריך למצוא את הבן-אדם הזה כי לא יודעים מי הוא. איזה יכולות בלשיות כבר יכולות להיות להאריסון מורגן? בגלל שזה רוצח ברמה גבוהה, ובגלל שצריך לגלות קודם מי הוא, זאת נראית לי כמו הריגה בשביל דקסטר. זה פשוט לא אמין שהאריסון יהרוג את הבחור שחוטף את הנערות בגלל שני הסיבות שציינתי, ולכן לעניות דעתי, התסריטאים לא מתכוונים ללכת לשם. דקסטר יהרוג גם את הצלף וגם את קורט קולדוול.

האריסון יהרוג את מיליארדר הנפט. שנינו מסכימים שהאריסון יהיה רוצח, נכון? את הבחור שחוטף את הנערות הוא לא יהרוג משני הסיבות שכבר ציינתי, ואת קורט הוא לא יהרוג כי אני לא רואה למה לו להרוג אותו. מה שכן, אם האריסון יהיה רוצח, כפי מה שמצופה, ואם הוא ואודרי יהיו זוג, ואם אודרי היא פעילת אקלים, אז מיליארדר הנפט זאת כבר הריגה אמינה עבור האריסון. קודם כל, כולם יודעים מי זה מיליארדר הנפט. לא צריך עכשיו להיות בלש כמו מה שדקסטר מסוגל להיות לפעמים וללכת ולגלות מי זה הבן-אדם הזה. שנית כל, מיליארדר הנפט הוא לא רוצח מתוחכם ומיומן. זה בן-אדם רגיל שהוא פשוט ממש עשיר מנפט ומהרס הסביבה והרס כדור הארץ.

בין כה וכה, אני די משוכנע שמיליארדר הנפט הולך למות מידיו של מישהו. אם לא האריסון אז דקסטר. מיליארדר הנפט הופיע בפרק הראשון בהפגנה של אודרי. ואז עוד פעם בפרק השני כשהוא הגן על עצמו מפני המחאה של אודרי בפניה של אנג'לה כשהיא ביקשה להשתמש במסוק שלו כדי למצוא את מאט. ראינו אותו עד עכשיו פעמיים, ובשני הפעמים דובר על ההרס שלו את הסביבה. הרי התסריטאים לא סתם המציאו עכשיו דמות בשביל הכיף. יש לו תפקיד בעונה הזאת. למיליארדר הנפט. התפקיד שלו, לדעתי, הוא להיות קורבן לרצח. זה גם מתאים לרוחה של התקופה. כמו מה שהתסריטאים מנסים לזרום עם רוחה של התקופה כשהם ממציאים את הדמות הזאת ומציגים הפגנת אקלים בפרק הראשון ומדובר על ההרס של מיליארדר הנפט את הסביבה בפרק השני, ככה בהתחשב בזה שהסדרה המדוברת היא "דקסטר", אז אם התסריטאים רוצים להמשיך ללכת בקו הזה של התאמה לרוח התקופה, אני לגמרי רואה את התסריטאים הורגים אותו. ובגלל שהוא הריגה קלה, זאת הסיבה למה הוא יהיה הריגה של האריסון, ועוד ההריגה הראשונה שלו. זה הכול מסתדר.

ועוד משהו-יכול להיות שהצלף יחטוף את אודרי, אבל לדעתי זה רק יוסיף לדרבן את דקסטר להרוג אותו כי אודרי היא הבת של אנג'לה, זה לא ידרבן את האריסון להרוג אותו כי היא הבת זוג שלו (או לפחות תהיה...נראה לי...).

לא שכחתי. האריסון היה בן רק כמה חודשים. לא זוכרים כלום מהגיל הזה כולל אירועים טראומתיים. לכן מותה של ריטה לא יכול להיות חוויה מעצבת עבור האריסון. בנוגע לרוצח יום הדין, האריסון היה אז נראה לי בן 3. גם מהגיל הזה לא זוכרים כלום, חוץ מאירועים טראומתיים אולי, אבל האריסון לא חווה את החטיפה על-ידי רוצח יום הדין כאירוע טראומתי בעבורו כי זאת הייתה חטיפה לא-אלימה ולא טראומתית שהתרחשה בדרך של עורמה. ממש אפשר לראות את האריסון בפרק ההוא ביחד עם רוצח יום הדין והוא נראה נינוח ולא מודאג. לכן זאת לא חוויה טראומתית, ובגלל שזאת לא חוויה טראומתית, אז בהתחשב בזה שהאריסון היה בן 3, הוא גם לא זוכר את התקרית.

לכן החוויות המעצבות האמיתיות עבור האריסון הן מותה של האנה, הכמה שנים בבתי אומנה, והגילוי על הנטישה של דקסטר.

אכן. לכן האריסון יהיה רוצח בלי "נוסע אפל". את דקסטר אנחנו יכולים להשוות לדוגמה לטד בנדי, שפשוט היה לו דחף כזה ולכן היה חייב לרצוח, בעוד שאת האריסון אנחנו יכולים להשוות לטד קזינסקי, שבחר להרוג אנשים תוך כדי כשירות נפשית מלאה, בלי שום נוסע אפל, ובגלל שהוא עצמו בחר בכך בכל מאת האחוזים, בלי להרגיש את עצמו מאולץ או נדחף לכיוון הזה.
קודם כל, אחלה שלמדת מהר איך לעשות תיבת ספוילר. תודה.
אבל דבר אחר - אתה מתייחס במה שאתה כותב לדברים שראית בטריילרים והרבה אנשים לא צופים בטריילרים כדי שלא יהיה להם מידע כזה.
אני ראיתי חלק מהטריילרים, אז היו דברים שכן ידעתי, אבל לא ציינתי את זה כאן בשום מקום כדי לא לספלייר לאחרים.
אם אתה ממש רוצה להתייחס למשהו שראית בטריילר אז תעשה תיבת ספוילר נפרדת שבה כתוב בכותרת: :"מידע עתידי מטריילרים"

עכשיו להתייחס למה שכתבת:
לגבי את מי האריסון ירצח (או אם הוא בכלל ירצח מישהו) זאת כבר שאלה שאנחנו לא באמת יכולים לדעת את התשובה אליה (אבל בעוד חודשיים נגלה).
אבל לגבי הטיעונים שלך נגד זה שהוא ירצח את החוטף של הנערות, אפשר להסביר אותם בכמה דרכים. קודם כל אנחנו לא יודעים באמת את ההיסטוריה המלאה של האריסון. אנחנו כן יודעים כבר שהוא יודע איך לפרוץ למקומות. אנחנו יודעים שהוא גודל על ידי האנה שהיארוצחת סדרתית בעצמה ואנחנו לא יודעים מה היא לימדה אותו. אנחנו גם יודעים שהוא לא גרוע בחקירות כי הוא מצא את דקסטר. אבל חוץ מזה יכול להיות שדקסטר יהיה זה שיגלה מי הבחור שחוטף את הנערות ויספר להאריסון או שהאירסון איכשהו יגלה את זה ממנו.

לא שכחתי. האריסון היה בן רק כמה חודשים. לא זוכרים כלום מהגיל הזה כולל אירועים טראומתיים. לכן מותה של ריטה לא יכול להיות חוויה מעצבת עבור האריסון. בנוגע לרוצח יום הדין, האריסון היה אז נראה לי בן 3. גם מהגיל הזה לא זוכרים כלום, חוץ מאירועים טראומתיים אולי, אבל האריסון לא חווה את החטיפה על-ידי רוצח יום הדין כאירוע טראומתי בעבורו כי זאת הייתה חטיפה לא-אלימה ולא טראומתית שהתרחשה בדרך של עורמה. ממש אפשר לראות את האריסון בפרק ההוא ביחד עם רוצח יום הדין והוא נראה נינוח ולא מודאג. לכן זאת לא חוויה טראומתית, ובגלל שזאת לא חוויה טראומתית, אז בהתחשב בזה שהאריסון היה בן 3, הוא גם לא זוכר את התקרית.

לכן החוויות המעצבות האמיתיות עבור האריסון הן מותה של האנה, הכמה שנים בבתי אומנה, והגילוי על הנטישה של דקסטר.
אוקי, אתה בעצמך כתבת
כשבן-אדם כל-כך נדפק ברמה הפסיכולוגית עד כדי כך שהוא הופך לרוצח בהמשך, בדרך כלל הדברים הרעים שקרו ושהפכו אותו לרוצח קרו בילדות המוקדמת כי זה הזמן שמעצב את כל האישיות ואת כל האדם.
האמת שלפני כחודש היה לנו דיון בפורום בהקשר לאיזה ספר שכתב פסיכיאטר שלפיו טראומות מגיל ינקות מאוד משפיעות על אנשים למרות שאין לאנשים שום זיכרון שלהם. ברמה שלאדם מבוגר שעבר טראומה בגיל חודש יסבול יותר מפוסט טראומה מאשר אדם מבוגר שעבר טראומה בגיל 10.
ספציפית בסדרה המקרה המשווה שלנו הוא המקרה של דקסטר עצמו - הוא הפך להיות רוצח סדרתי בגלל שהוא חווה את הרצח של אמא שלו כשהוא היה תינוק וזה משהו שקרה כשהוא היה כל כך צערי שהוא לא יכל לזכור את זה.

לגבי החטיפה על ידי רוצח יום הדין, גם אני לא זכרתי עד כמה זה האריסון היה מודע למה שקורה מסביבו במקרה הזה. אבל בדיוק מצאתי סרטון של הקטע הזה בריקאפ של עונה 6. תסתכל על זה החל מ9:17:
רואים שהאריסון קולט את הסכנה כי הוא בוכה.
אני מניח שגם את זה הוא לא זכר לאחר מכן כי הוא היה כל כך צעיר, אבל כמו שראינו עם דקסטר טראומה נרשמת במוח גם אם לא זוכרים את האירוע שגרם לה.

אבל דבר אחר - אתה מתייחס במה שאתה כותב לדברים שראית בטריילרים והרבה אנשים לא צופים בטריילרים כדי שלא יהיה להם מידע כזה.
אני ראיתי חלק מהטריילרים, אז היו דברים שכן ידעתי, אבל לא ציינתי את זה כאן בשום מקום כדי לא לספלייר לאחרים.
אם אתה ממש רוצה להתייחס למשהו שראית בטריילר אז תעשה תיבת ספוילר נפרדת שבה כתוב בכותרת: :"מידע עתידי מטריילרים"
הבנתי. להבא אדע.

לגבי את מי האריסון ירצח (או אם הוא בכלל ירצח מישהו) זאת כבר שאלה שאנחנו לא באמת יכולים לדעת את התשובה אליה (אבל בעוד חודשיים נגלה).
אבל לגבי הטיעונים שלך נגד זה שהוא ירצח את החוטף של הנערות, אפשר להסביר אותם בכמה דרכים. קודם כל אנחנו לא יודעים באמת את ההיסטוריה המלאה של האריסון. אנחנו כן יודעים כבר שהוא יודע איך לפרוץ למקומות. אנחנו יודעים שהוא גודל על ידי האנה שהיארוצחת סדרתית בעצמה ואנחנו לא יודעים מה היא לימדה אותו. אנחנו גם יודעים שהוא לא גרוע בחקירות כי הוא מצא את דקסטר. אבל חוץ מזה יכול להיות שדקסטר יהיה זה שיגלה מי הבחור שחוטף את הנערות ויספר להאריסון או שהאירסון איכשהו יגלה את זה ממנו.
העלת טיעונים חזקים וטובים. אין לי מה לענות על זה. בהחלט יכול להיות שאתה צודק. אני מניח שנצטרך לחכות ולגלות 🤷‍♂️.

אוקי, אתה בעצמך כתבת
נכתב ע"י מאור חיים פז:
כשבן-אדם כל-כך נדפק ברמה הפסיכולוגית עד כדי כך שהוא הופך לרוצח בהמשך, בדרך כלל הדברים הרעים שקרו ושהפכו אותו לרוצח קרו בילדות המוקדמת כי זה הזמן שמעצב את כל האישיות ואת כל האדם.
האמת שלפני כחודש היה לנו דיון בפורום בהקשר לאיזה ספר שכתב פסיכיאטר שלפיו טראומות מגיל ינקות מאוד משפיעות על אנשים למרות שאין לאנשים שום זיכרון שלהם. ברמה שלאדם מבוגר שעבר טראומה בגיל חודש יסבול יותר מפוסט טראומה מאשר אדם מבוגר שעבר טראומה בגיל 10.
ספציפית בסדרה המקרה המשווה שלנו הוא המקרה של דקסטר עצמו - הוא הפך להיות רוצח סדרתי בגלל שהוא חווה את הרצח של אמא שלו כשהוא היה תינוק וזה משהו שקרה כשהוא היה כל כך צערי שהוא לא יכל לזכור את זה.
התכוונתי בין הגילאים 3 ל-5 או 6 בערך. לא דברים מתקופת הינקות כי משם לא זוכרים כלום אולי חוץ ממעט מאוד מגיל 3 בערך. האריסון היה בן פחות משנה כשריטה נרצחה, אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי.

אינני יודע אם הפסיכיאטר צודק. מעניין אם טענותיו מגובות במחקר.

בנוגע לדקסטר, נראה לי שהוא היה בן 3. בדיוק הזמן שבו אפשר להתחיל לזכור דברים, במיוחד אם זה טראומות. ודקסטר דרך אגב כן זוכר את הרצח של אמא שלו אז השוואה בינו לבין האריסון היא אינה נכונה גם בגלל הבדלי הגיל וגם בגלל הבדלי הזיכרון כי דקסטר זוכר והאריסון לא.

בנוגע לאפשרות שהאריסון לא זוכר אבל אולי בכל זאת זה השפיע עליו? לא יודע. לא נראה לי אמין. מעניין באמת אם הפסיכיאטר צודק בהשערתו.

לגבי החטיפה על ידי רוצח יום הדין, גם אני לא זכרתי עד כמה זה האריסון היה מודע למה שקורה מסביבו במקרה הזה. אבל בדיוק מצאתי סרטון של הקטע הזה בריקאפ של עונה 6. תסתכל על זה החל מ9:17:
+
רואים שהאריסון קולט את הסכנה כי הוא בוכה
חלק ניכר מחווית הטראומה הוא סובייקטיבי לחלוטין. בגלל הגיל הצעיר של האריסון באותו הזמן ספק אם הוא הבין את סדר הגודל האמיתי של הסכנה כך שבאמת חווה מבחינתו את האירוע כטראומה חמורה. יכול להיות שהוא "נבהל בקטנה" ככה. אני לא חושב שהאירוע חמור מספיק (מנקודת המבט הסובייקטיבית של האריסון בן ה-3 בקירוב) בשביל שהאריסון באמת יסחב איתו טראומה מהאירוע הזה (דבר אפשרי כי עכשיו האריסון כבר גדול מספיק בלי קשר לטענות הפסיכיאטר). אבל אנחנו כמובן לא בתוך הראש של הילד ככה שקשה לדעת בוודאות גמורה.
אני מניח שגם את זה הוא לא זכר לאחר מכן כי הוא היה כל כך צעיר
עד השלב הזה אני חושב שהוא כבר היה גדול מספיק בשביל לזכור (בן 3 כמדומני) אם זאת הייתה בעבורו טראומה רצינית. עצם זה שהוא לא זוכר (למיטב ידיעתנו) זאת אחת הסיבות למה לדעתי האריסון לא חווה את האירוע כטראומתי וכאירוע מעצב (למרות שבכה).
אבל כמו שראינו עם דקסטר טראומה נרשמת במוח גם אם לא זוכרים את האירוע שגרם לה
דקסטר זוכר. אני חושב שהוא היה בן 3. ובריאן בן 4.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דקסטר זוכר. אני חושב שהוא היה בן 3. ובריאן בן 4.
אוקי בדקתי ואתה צודק שדקסטר היה בן 3 כשרצחו את אמא שלו. אני זכרתי שהוא גם היה בערך בן שנה וטעיתי.
אבל אני בטוח שדקסטר במקור לא זכר את מה שקרה, לפחות לא באופן מודע.
הרי הוא אפילו לא זכר שהיה לו אח. וחלק מהעלילה של עונה 1 היה זה שאחיו גורם לו להזכר במה שקרה.
אז נכון שהגיוני שאפשר לגרום למישהו להזכר שאירוע טראומתי שהוא הדחיק מגיל 3, אבל לא משה מגיל שנה.
עדיין יכול להיות שלהאריסון יש לפחות זכרונות מודחקים לגבי החוויה עם רוצח יום הדין.
ולגבי ההשפעה של דברים שהוא נחשף עליהם בגיל שנה נצטרך באמת לזמן לנו פסיכיאטר מומחה שיעיד בפנינו מה הוא חושב על זה.

Lhuna3

Well-known member
ראיתי סופסוף.

לא הוזכרו בכלל שני הילדים הבוגרים של ריטה (קודי ואסתר נראה לי) שהם חצי אחים של האריסון ועברו לגור עם הסבא וסבתא שלהם.
וואו שכחתי לחלוטין מקיומם! ובשמות שלהם לא הייתי מצליחה להזכר גם אם חיי היו תלויים בזה.
אבל אז בסוף היום מגיע האב של האסהול והוא משוכנע שהבן שלו לא ברח ומשכנע את כולם שצריך להמשיך לחפש כי הבן שלו נמצא איפשהו.
בלי לדעת שהגופה נמצאת קבורה ממש מתחתם. (מסתבר שדקסטר לא זרק את הגופה לאגם)

אגב, אני חשבתי שנגלה שהאבא של האסהול הוא המיליונר שהפגינו נגדו בפרק הקודם, אבל מסתבר שזה מישהו אחר.
מה שהכי הפתיע אותי זה שהאבא של האסהול הוא לא אסהול בעצמו אלא נראה ממש איש נחמד. (אבל ראיתי בהמשך שאתם חושבים שהוא לא ואולי צודקים.)
השוטרת (וואו, ממש יעזור אם אני אבדוק מה השם שלה)
אבל את השמות אסתר וקודי, שהוזכרו בפעם האחרונה לפני 82 עונות, אתה זוכר |חבול|
אתה כמו זקן שזוכר את הגננת שלו אבל לא מה אכל היום בבוקר.

אהה באמת תהיתם לגביהם לא זכרתי מה איתם. הריסון בכלל יודע שיש לו אחים?
קבלי גם את מדליה שזכרת אותם בכלל. ושאלה טובה.

גם זה שהוא לא רוצה "שוטרת שתחטט בעניינים שלו" ושהוא יודע לפרוץ מנעול די חשוד לגבי מה הוא כבר עשה.
נכון, למרות שעקרונית הוא גדל אצל האנה שבעצמה היתה "כזאת" אז הוא יכול היה ללמוד דברים כאלו ממנה גם בלי קשר, אבל אני כמובן חושבת כמוך שזה רומז לנו על דברים אחרים שעוד נגלה לגביו.

מה מי חטף אותו? מה יהיה עם הזיכרון שלי? וממתי אתה כן זוכר דברים???
הוא תמיד זוכר, הוא סתם אומר על עצמו שלא כדי להוריד ממנו ציפיות.

היא טובה מידי, בטח תמות המסכנה.
די זה כבר יהיה אכזרי מידי כלפי הדמות של דקסטר.
פתאום נזכרתי גם באיזה blast from the past: מה היה סוף הסיפור עם לומן מעונה 5? היא מתה או שהם סתם נפרדו כידידים?

אנחנו גם יודעים (לפי מה שהוא אמר) שהייתה לו בעיית סמים שהוא כבר עבר. זה נראה לי די משמעותי שבגיל 15 אתה כבר הספקת להגמל מסמים.
אנחנו לא יודעים אם זה נכון. אני מרגישה שהוא לגמרי כמו דקסטר מיומן בשליפת שקרים על המקום בשביל לכסות על דברים שהוא מסתיר. וגם בדומה לדקסטר, הוא עושה עלי רושם של נער מחושב מידי בשביל להתמכר לסמים. (אבל כמובן שזה גם יכול להיות נכון.)

אני גם נהנייתי מהפרק ועדיין לא יודעת על מה הביקורות החלשות.
ומה שהכי תפס אותי בפרק זה עד כמה האריסון מזכיר את דקסטר, גם בהבעות הפנים עם הגבות והעיניים האלה, וגם בהתנהגות השקטה והמאופקת, באופן שבו הוא מגיב לדברים שנאמרים ומרגיש כמו דמות שרגילה לשמור לעצמה סודות ולא לעורר חשד, אבל יודעת ומבינה הרבה ממה שקורה סביבה מבלי לחשוף את זה.

ואני לא קוראת את הדברים שכתבתם לגבי תיאוריות להמשך.

didalf

Well-known member
מה שהכי הפתיע אותי זה שהאבא של האסהול הוא לא אסהול בעצמו אלא נראה ממש איש נחמד. (אבל ראיתי בהמשך שאתם חושבים שהוא לא ואולי צודקים.)
בלי קשר להאם הוא קשור לחוטף הילדות הוא נותן לי ווייבים של מישהו שרק עושה את עצמו נחמד.

:-D:-D:-D וואי ממש:-D

פתאום נזכרתי גם באיזה blast from the past: מה היה סוף הסיפור עם לומן מעונה 5? היא מתה או שהם סתם נפרדו כידידים?
וואי בדיוק תהיתי גם כן לגבי זה השבוע ולא זכרתי ושכחתי לחפש תשובה.
אז חיפשתי עכשיו והיא לא מתה. אחרי שהם הרגו את כל מי שפגע בה היא עזבה להתחיל חיים חדשים או משהו.

אנחנו לא יודעים אם זה נכון. אני מרגישה שהוא לגמרי כמו דקסטר מיומן בשליפת שקרים על המקום בשביל לכסות על דברים שהוא מסתיר. וגם בדומה לדקסטר, הוא עושה עלי רושם של נער מחושב מידי בשביל להתמכר לסמים. (אבל כמובן שזה גם יכול להיות נכון.)
ומה שהכי תפס אותי בפרק זה עד כמה האריסון מזכיר את דקסטר, גם בהבעות הפנים עם הגבות והעיניים האלה, וגם בהתנהגות השקטה והמאופקת, באופן שבו הוא מגיב לדברים שנאמרים ומרגיש כמו דמות שרגילה לשמור לעצמה סודות ולא לעורר חשד, אבל יודעת ומבינה הרבה ממה שקורה סביבה מבלי לחשוף את זה.
יש בזה משהו.

ואני לא קוראת את הדברים שכתבתם לגבי תיאוריות להמשך.
אני גם. אני אחזור בסוף העונה לראות אם צדקתם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא כמו הזקן הזה רק בכך שאני לא זוכר שום דבר לגבי הגננת שלי. אני בקושי זוכר את המחנכות שהיו לי ביסודי.
אבל חוץ מזה הזיכרון שלי הרבה פעמים טוב יותר לגבי דברים שהיו לפני הרבה זמן. אבל בעיקר יותר טוב לגבי סדרות שראיתי מזמן.
אבא שלי שאל אותי היום לגבי מה עשינו באיזה אירוע לפני שנה ואני לא זכרתי שום דבר.
כל כך דיברנו על זה ובדקתי ולא קראו לה אסתר אלא אסטור (Astor) אבל לזכותי מה זה לכל הרוחות השם הזה?
*כבר קצת חיטטתי בויקידקסטר וגיליתי שיש רשימה של 139 אנשים שדקסטר הרג:
וואי בדיוק תהיתי גם כן לגבי זה השבוע ולא זכרתי ושכחתי לחפש תשובה.
אז חיפשתי עכשיו והיא לא מתה. אחרי שהם הרגו את כל מי שפגע בה היא עזבה להתחיל חיים חדשים או משהו.
אני זכרתי בלי לחפש.
הקטע היה שהם התחילו קשר רציני אבל זה היה מבוסס על כך שגם היא רצתה להרוג אנשים והיא חשבה שבגלל זה היא יכולה להיות איתו ולעזור לו להרוג רוצחים. אבל אז אחרי שסיימו להרוג את כל הבחורים שחטפו אותה והתעללו בה היא הבינה שכבר אין לה את היכולת לזה ולכן היא עזבה

לא חשבתי על זה שבעצם יכול להיות שהוא משקר לגבי הסמים, אבל לחלוטין אפשרי.
האמת שלא הרגשתי שהאריסון מזכיר את דקסטר כי אני חשבתי על כך שדקסטר היה צריך להעמיד פנים לחלוטין כדי להראות נורמלי (לפחות ככה הוא ראה את עצמו) בעוד שנראה לי שהאריסון מתחבר עם אנשים באופן רגיל. אבל יכול להיות שזאת באמת גם עבורו העמדת פנים במידה מסויימת.
את צודקת בעצם לגבי זה שהוא מרגיש דומה לו בהתנהגות השקטה והמאופקת ואיך שהוא מגיב לדברים.
למשל הקטע שהוא רואה שהנערים מחטטים לו בתיק, אבל הוא לא מתעמת איתם, אלא עושה רעש כדי שידעו שהוא חזר והוא יוכל להעמיד פנים שהוא לא ראה שהם חיטטו לו. זה לחלוטין דקסטר.
אולי בעצם הסיבה שאני לא חשבתי על הדימיון בינהם זה כי אני רגיל לשמוע את הקול הפנימי של דקסטר, אבל עם האריסון אנחנו לא שומעים קול פנימי.

...עכשיו אני תוהה איך זה יהיה אם בשלב מסויים או נניח לפרק אחד יתנו לנו לשמוע את הקול הפנימי של האריסון. אני לא בטוח אם אני אשנא את זה או אוהב את זה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אנחנו עדיין בערך מדברים על פרק 2 וכבר יצא פרק 3
(מצטער עדי)
זה לחלוטין מה שהופך את ימי ראשון שלי למאושרים

הולי שיט האריסון.
הולי שיט !!!
לונה בהחלט צדקה, לא צריך לחכות שתהפוך לכמו אבא שלך, אתה כבר דקסטר לחלוטין. טוב אולי לא לחלוטין, בעיקר אנחנו לא יודעים, אבל אתה כן משהו.
האחיזת צוואר הזאת לשמוק ההוא הייתה נהדרת. ואז כשהבחור השני בא מולו והוא פשוט עומד מולו כולו קול וחזק.
זה מאה אחוז דקסטר.
אוקי קרוב. כי דקסטר תמיד דאג להראות כמו קצת פחדן ליד אנשים שקורבים אליו כדי לא לעורר חשד. לגבי האריסון... אני לחלוטין יכול לדמיין שאנשים יתחילו להאשים אותו ברציחות שהוא אפילו לא עשה (האמת הוא הגיע לעיירה יום לפני שמישהו נרצח, זה די הופך אותו לחשוד)
ואיך שאז הוא הולך משם ואומר להם נתראה על זירת ההאבקות.
יכול להיות שהוא באמת למד להלחם בבתי אומנה, אבל אני מהמר שהאנה דאגה שהוא ילמד דברים כאלו.
(הייתי גם שם לב למה שאני אוכל או שותה לידו כי אם אני זוכר נכון האנה הרגה אנשים עם רעלים)
חוץ מזה הוא חכם ברמה מדהימה ונראה לי שנאמר שגם דקסטר מאוד חכם (כלומר גם סוג החכם שרואים במבחנים)
ויש את זה שהוא עוזר לבחור שמציקים לו (אית'ן) נגד הבריונים. גם דבר שמאוד מתאים לדקסטר לעשות.
ואז אית'ן משתף אותו בתמונות רצחניות שהוא צייר שבהן הוא הרג את כל הבריונים שלו. עכשיו קצת מטריד שאית'ן הזה צייר באופן כל כך גרפי את זה, אבל זה גם יכול להיות נורמלי. תכלס יכול להיות שזה גם לא אומר משהו שהאריסון רק חייך כשהוא ראה את הציורים, אבל בואו נודה.
גם באופן כללי אני מת על ההתנהגות של האריסון עם דקסטר, מרוחק, אבל רוצה קירבה. הקטע שהוא תקע לו "אתה חושב שאני משקר ג'ים?"

אבל זה לא הכל בפרק כי דקסטר מנסה באופן נואש למנוע מהשוטרים למצוא את הגופה או לעלות עליו.
לא עוזר כשהוא מגלה שיש מצלמות ביער. אומנם אינפרה אדומות ועם נקודות עיוורות, אבל כן רואים אותו. ומסתבר שאנשים יודעים שהוא מסתובב באזור עם רובה.
חוץ מזה מביאים כלבים אז הוא מבלה לילה שלם בלמרוח ריחות של הגופה בכל מקום אפשרי (אם כי הייתי חושב שרק לכיוון הכביש יהיה מספיק).
הוא גם הולך למכרה במחשבה לזרוק את הגופה שם, אבל נתקל בדוב (שהגיוני שהיה בשינת חורף).
בסוף הפתרון הוא איכשהו נורא קל. יש איזו משרפה גדולה ומאוד נוחה שאפשר פשוט לזרוק בה גופות.
יהיה די מצחיק אם הוא יגלה פרק הבא שאנג'לה הציבה מצלמות על המשרפה מתוך מחשבה שאולי מישהו ינסה לשרוף גופה.
בכל מקרה נראה שמעבר לזה שהוא העלים את הגופה סוף סוף החקירה הולכת להסתיים כי מסיבה כלשהי קורט משקר ואומר שהוא דיבר עם הבן שלו.

אז מה הסיבה הזאת?
התיאוריה שלי כרגע (אני אסתיר כי זאת תיאוריה, אבל זה רק תיאוריה, היא לא מבוססת על שום ידע חוץ ממה שהיה בסדרה) זה שקורט הוא הרוצח של הנערות, הוא קשור לרוצח של הנערות. כשאנג'לה אמרה לו שהולכים להרחיב מאוד את שטח החיפוש, אז הוא הבין שהוא לא יכול להסתכן בזה שימצאו משהו במקום כלשהו ולכן היה חייב להמציא שהבן שלו בחיים. זה גם אולי מתקשר לזמן שבו רצחו את הנערה. חוץ מזה זה ממש היה נראה כאילו זה הוא מתחת למסכה. מצד שני המיליונר (אדוארד נראה לי) בהחלט נראה כאילו הוא מנסה לפתות את אודרי לאוטו שלו כדי לרצוח אותה. אבל אולי הם עובדים יחד. וכמובן יכול מאוד להיות שרק מנסים לגרום לנו לחשוב ככה.
עוד אופציה היא שמישהו משתמש בטכנולוגיית deep fake כדי לגרום לקורט לחשוב שהוא דיבר עם הבן שלו. הדברים האלו הם כבר לא מדע בדיוני. כמובן שאז צריך לחשוב מי ירצה לגרום לו לחשוב ככה.

עוד משהו - כבר כמה פעמים אוזכרה מישהי (נראה לי בשם אייריס) שהייתה חברה של אנג'לה ונעלמה.
אז נראה לי שאייריס הזאת היא האמא הביולוגית של אודרי ופשוט אודרי מניחה שאייריס נטשה אותה אבל אנג'לה חצי חושדת שמשהו קרה לה למעשה.
וכן אייריס הזאת היא אינדיאנית ואודרי היא כן חצי אינדיאנית למרות שבמקור חשבנו שזה לא הגיוני כי היא לחלוטין לא נראית ככה.

אז חוץ מזה היה את כל הקטע של האדם שחטף את הנערה שמשחרר אוהת רק כדי שהוא יוכל לירות בה. הוא עדיין במסכה אבל יש לי חשד גדל לגבי מי הוא.

מאוחר יותר יש קטע שנראה שמישהו מטפל בגופה, ואומנם לא ראו בפירוט מי הגופה אני מניח שזאת הגופה של הנערה. אולי הרוצח חונט את הגופות ומסתיר אותן איפשהו.

סתם בשביל הכיף זורקים לנו גם פודקאסטרית של חקירות רצח - כן, זה כמעט כאילו יש לנו קרוסאובר עם Only Murders In The Building.
משחקת אותה ג'יימי צונג ששיחקה את מולן בOnce ואת בלינק בThe Gifted.
מה שעלה לי בראש שיכול להיות מאוד מעניין אם בתור מישהי שמאוד בעניין של רוצחים מפורסמים, אם היא תזהה בשלב מסויים את דקסטר כי הוא היה מעורב בחקירות של כמה רוצחים ידועים מאוד (אפילו בלי חשד שהוא רוצח בעצמו, אשתו ריטה הייתה הקורבן האחרון של טריניטי)

כשהגיע איש הCSI לרגע חשבתי מה יקרה אם פתאום מסוקה יצא מהמאחורה של האוטו שלו. נניח שהוא עבר לעבוד במקום אחר. אבל זה חתיכת צירוף מקרים (ויהיה מאוד בעייתי לדקסטר).

אם כי דקסטר אולי יוכל לצאת מזה בשלום גם אם יגלו שהוא שיקר לגבי השם שלו ושהוא למעשה דקסטר מורגן.
הוא יוכל להגיד שהמוות של אחותו היה לו כל כך טראומטי שהוא היה חייב לעזוב. ושהוא שינה את השם שלו כי הוא חשש בגלל שהוא טכנית הרג את אחותו (כי היא הייתה במוות מוחי אבל עדיין חיה והוא לקח אותה לסירה).
הוא ייצא דוש נוראי על כך שהוא נטש את הבן שלו, אבל כבר די הרבה אנשים הבינו את זה.

ייתכן שחפרתי

didalf

Well-known member
פרק 3
אוקי נראה לי הגיע הזמן לרצוח שוב!!

דקסטר רושם את הריסון לבית ספר והמבחן קל מידי עד כדי שחושדים בו שהוא מרמה.
הבנים האידיוטים עושים קאטפיש לאיזה ילד חננה מסכן וזה לא מוצא חן בעיני הריסון, אז הוא מספר לילד וכשהבריון מאיים עליו הריסון מתערב וחונק אותו אמאלה. הילד מרוצה קצת יותר מידי ומצייר ציורים מטרידים שאני לא בטוחה מה התגובה של הריסון לגביהם. לעזאזל מה הריסון הזה מסתיר מה הוא כבר עבר בשנותיו המעטות?
אני אוהבת אבל איך הוא לא מפחד מהילדים המקובלים.
ולמה אודרי מסתובבת איתם? התירוץ הזה של זה מי שגדלתי איתו לא משהו יש עוד ילדים בבית ספר הזה.
זה יהיה מוזר אם הם יהיו זוג כשההורים שלהם זוג:-D וגם הריסון מופתע שאנג'לה לא האמא הביולוגית שלה. מה אתם עיוורים כאילו?
וגם הם מוצאים את האיל בפריזר של הקצביה והאוטו נתקע ומר אולסן פוגש את אודרי בשיחה כאילו נחמדה אבל מאיימת.

דקסטר עדיין עסוק בלנסות להוריד את החקירה ממנו והכל רק מסתבך לו כרגיל. הצחיק אותי המז"פ שנראה אידיוט אבל וואלה היה טוב וזה הלחיץ את דקסטר. הוא מתגעגע לעבודתו הישנה שכחתי כמה הוא היה טוב בזה.
חחחחח הצחיק אותי הדוב במכרה:-D
ובסוף דקסטר מוצא משרפה? מאיפה זה צץ פתאום? נראה לי זה עוד יחזור אליו כבומרנג.

ובלוגרית של רצח אמיתי באה לרחרח היא בטח צרות גם כן. אבל השחקנית חמודה. אבל כאילו לא כולם אמורים להכיר את כולם שם? אנג'לה לא שמה לב שהיא לא מהאזור?

ורוצח הילדות פאקינג קריפפפפפ נותן לה לרוץ בשלג ואז צולף (תרוצי בזיגזג!!) ואז משהו מוזר עם הדם8-* אני עדיין חושבת שהעיניים שמתחת למסכה זה של קורט.
האא ודקסטר שמע את היריה בלילה!! אבל חשב שזה ציידים|פנים|

ומה דפאק קורט אומר שהוא דיבר עם הבן שלו???:-0 הוא משקר? הוא מסטול או מבולבל? או שמישהו עבד עליו? מי??

הולי שיט האריסון.
הולי שיט !!!
לונה בהחלט צדקה, לא צריך לחכות שתהפוך לכמו אבא שלך, אתה כבר דקסטר לחלוטין. טוב אולי לא לחלוטין, בעיקר אנחנו לא יודעים, אבל אתה כן משהו.
האחיזת צוואר הזאת לשמוק ההוא הייתה נהדרת. ואז כשהבחור השני בא מולו והוא פשוט עומד מולו כולו קול וחזק.
זה מאה אחוז דקסטר
אוקי קרוב. כי דקסטר תמיד דאג להראות כמו קצת פחדן ליד אנשים שקורבים אליו כדי לא לעורר חשד. לגבי האריסון... אני לחלוטין יכול לדמיין שאנשים יתחילו להאשים אותו ברציחות שהוא אפילו לא עשה (האמת הוא הגיע לעיירה יום לפני שמישהו נרצח, זה די הופך אותו לחשוד)
וואי כן לגמרי.

(הייתי גם שם לב למה שאני אוכל או שותה לידו כי אם אני זוכר נכון האנה הרגה אנשים עם רעלים)
לא יכולההההההההההה עם זה שהזיכרון שלך לדקסטר כזה מדהים אחרי ששנים הרגלת אותנו להאמין שיש לך זיכרון של דג מת!!!!

ואז אית'ן משתף אותו בתמונות רצחניות שהוא צייר שבהן הוא הרג את כל הבריונים שלו. עכשיו קצת מטריד שאית'ן הזה צייר באופן כל כך גרפי את זה, אבל זה גם יכול להיות נורמלי. תכלס יכול להיות שזה גם לא אומר משהו שהאריסון רק חייך כשהוא ראה את הציורים, אבל בואו נודה.
כן אני גם תוהה אם התמונות הרצחניות האלה אומרות שצריך לדאוג מאית'ן או להפך כי אצלו הכל על פני השטח והמקסימום שהוא עושה זה לצייר. וגם לא בטוחה מה התגובה של הריסון אומרת.

גם באופן כללי אני מת על ההתנהגות של האריסון עם דקסטר, מרוחק, אבל רוצה קירבה. הקטע שהוא תקע לו "אתה חושב שאני משקר ג'ים?"
חחח כן!!

עוד משהו - כבר כמה פעמים אוזכרה מישהי (נראה לי בשם אייריס) שהייתה חברה של אנג'לה ונעלמה.
אז נראה לי שאייריס הזאת היא האמא הביולוגית של אודרי ופשוט אודרי מניחה שאייריס נטשה אותה אבל אנג'לה חצי חושדת שמשהו קרה לה למעשה.
וכן אייריס הזאת היא אינדיאנית ואודרי היא כן חצי אינדיאנית למרות שבמקור חשבנו שזה לא הגיוני כי היא לחלוטין לא נראית ככה.
כן? אני חשבתי שאייריס זאת אחות של אנג'לה. וגם אודרי יודעת מי זאת אייריס היא הטיחה באנג'לה בפרק שעבר "אני לא אייריס" אז לא בטוחה. למרות שגם זה נשמע קצת סביר כי זה מסביר למה אנג'לה אימצה את אודרי למרות שהיא נראית צעירה מידי בשביל לאמץ ילדה בגיל כזה.

מה שעלה לי בראש שיכול להיות מאוד מעניין אם בתור מישהי שמאוד בעניין של רוצחים מפורסמים, אם היא תזהה בשלב מסויים את דקסטר כי הוא היה מעורב בחקירות של כמה רוצחים ידועים מאוד (אפילו בלי חשד שהוא רוצח בעצמו, אשתו ריטה הייתה הקורבן האחרון של טריניטי)
הא|תוהה| אבל מרגיש לי שהיא מפורסמת אזורית כזה לא כלל ארצית והם מאד רחוקים ממיאמי.

כשהגיע איש הCSI לרגע חשבתי מה יקרה אם פתאום מסוקה יצא מהמאחורה של האוטו שלו. נניח שהוא עבר לעבוד במקום אחר. אבל זה חתיכת צירוף מקרים (ויהיה מאוד בעייתי לדקסטר).
חחחחחחח זה יכל להיות מצחיק:-D (לא לדקסטר)

אם כי דקסטר אולי יוכל לצאת מזה בשלום גם אם יגלו שהוא שיקר לגבי השם שלו ושהוא למעשה דקסטר מורגן.
לא עלו עליו במיאמי? אין רקורד שלו כרוצח שם? אדון "כשזה מגיע לדקסטר יש לי זיכרון מדהים פתאום"?

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סוף סוף ראית, כבר התחלתי לאבד תקווה
והאם ללונה נצטרך שוב לחכות ליום שבת?
לפחות אני מקווה שמאיר יחזור
לא יכולההההההההההה עם זה שהזיכרון שלך לדקסטר כזה מדהים אחרי ששנים הרגלת אותנו להאמין שיש לך זיכרון של דג מת!!!!
תמיד אמרתי לכם שיש לי זיכרון מעולה. לפעמים.
לא עלו עליו במיאמי? אין רקורד שלו כרוצח שם? אדון "כשזה מגיע לדקסטר יש לי זיכרון מדהים פתאום"?
לא. לא עלו עליו.
הדבר היחיד הוא שהוא רצח את האדם שירה בדב מול השוטרים, אבל הוא גרם לזה להראות כאילו זה היה מתוך הגנה עצמית.
חוץ מזה אף אחד עדיין לא יודע שהוא רוצח.
אלא אם כן את מפקפקת בזיכרון המדהים שלי?
הא|תוהה| אבל מרגיש לי שהיא מפורסמת אזורית כזה לא כלל ארצית והם מאד רחוקים ממיאמי.
אני לא יודע למה את חושבת שהיא מפורסמת אזורית.
היא כנראה לא ממש מהאזור כי דקסטר אמר שהיא קנתה בחנות הרבה ציוד חורף - כלומר היא הגיעה לשם מאזור שלא עד כדי כך חורפי.
כן? אני חשבתי שאייריס זאת אחות של אנג'לה. וגם אודרי יודעת מי זאת אייריס היא הטיחה באנג'לה בפרק שעבר "אני לא אייריס" אז לא בטוחה. למרות שגם זה נשמע קצת סביר כי זה מסביר למה אנג'לה אימצה את אודרי למרות שהיא נראית צעירה מידי בשביל לאמץ ילדה בגיל כזה.
בדיוק, זה מרגיש הגיוני.
ואגב בדקתי והשחקנית של אודרי נקראת Johnny Sequoyah והשם משפחה הזה הוא אינדיאני.
ומה דפאק קורט אומר שהוא דיבר עם הבן שלו???:-0 הוא משקר? הוא מסטול או מבולבל? או שמישהו עבד עליו? מי??
אני כתבתי את התיאוריה שלי על זה - תחת מעטה של ספוילר רק בשביל מי שלא רוצה תיאוריות. זה לא מבוסס על שום דבר חוץ ממה שנראה לי הגיוני.
ובלוגרית של רצח אמיתי באה לרחרח היא בטח צרות גם כן. אבל השחקנית חמודה. אבל כאילו לא כולם אמורים להכיר את כולם שם? אנג'לה לא שמה לב שהיא לא מהאזור?
את לא מיד חשבת על only murders in the building?
ולמה אודרי מסתובבת איתם? התירוץ הזה של זה מי שגדלתי איתו לא משהו יש עוד ילדים בבית ספר הזה.
כן, זה די תירוץ עלוב בשביל להסתובב עם כאלו טיפוסים
זה יהיה מוזר אם הם יהיו זוג כשההורים שלהם זוג:-D
זה קורה המון בסדרות.
לעזאזל מה הריסון הזה מסתיר מה הוא כבר עבר בשנותיו המעטות?
היום רק עלתה לי מחשבה שבעצם אני כל הזמן במחשבה שהוא יהפוך לרוצח במהלך העונה הזאת. אבל אולי הוא בכלל כבר רצח אנשים בעבר

*עוד משהו שחשבתי עליו רק היום - המנהלת אומרת שהיא קיבלה את הציונים של האריסון מבתי ספר קודמים. אז זה אומר שהיא יודעת שהשם משפחה שלו זה לא לינדזי. זה גם אומר שאנג'לה יכולה בעיקרון לחפש את העבר של האריסון, לגלות שרשום שהאבא שלו הוא מישהו בשם דקסטר מורגן, ואז למצוא תמונה ברשת של הדקסטר מורגן הזה וככה להבין ש"ג'ים לינדזי" שיקר לחלוטין לגבי הזהות שלו.

דיברגנט חדש

Well-known member
סוף סוף ראית, כבר התחלתי לאבד תקווה
לפחות אני מקווה שמאיר יחזור
תמיד אמרתי לכם שיש לי זיכרון מעולה. לפעמים.

לא. לא עלו עליו.
הדבר היחיד הוא שהוא רצח את האדם שירה בדב מול השוטרים, אבל הוא גרם לזה להראות כאילו זה היה מתוך הגנה עצמית.
חוץ מזה אף אחד עדיין לא יודע שהוא רוצח.
אלא אם כן את מפקפקת בזיכרון המדהים שלי?

אני לא יודע למה את חושבת שהיא מפורסמת אזורית.
היא כנראה לא ממש מהאזור כי דקסטר אמר שהיא קנתה בחנות הרבה ציוד חורף - כלומר היא הגיעה לשם מאזור שלא עד כדי כך חורפי.

בדיוק, זה מרגיש הגיוני.

אני כתבתי את התיאוריה שלי על זה - תחת מעטה של ספוילר רק בשביל מי שלא רוצה תיאוריות. זה לא מבוסס על שום דבר חוץ ממה שנראה לי הגיוני.

כן, זה די תירוץ עלוב בשביל להסתובב עם כאלו טיפוסים

זה קורה המון בסדרות.

היום רק עלתה לי מחשבה שבעצם אני כל הזמן במחשבה שהוא יהפוך לרוצח במהלך העונה הזאת. אבל אולי הוא בכלל כבר רצח אנשים בעבר

*עוד משהו שחשבתי עליו רק היום - המנהלת אומרת שהיא קיבלה את הציונים של האריסון מבתי ספר קודמים. אז זה אומר שהיא יודעת שהשם משפחה שלו זה לא לינדזי. זה גם אומר שאנג'לה יכולה בעיקרון לחפש את העבר של האריסון, לגלות שרשום שהאבא שלו הוא מישהו בשם דקסטר מורגן, ואז למצוא תמונה ברשת של הדקסטר מורגן הזה וככה להבין ש"ג'ים לינדזי" שיקר לחלוטין לגבי הזהות שלו.
בפרק הזה, רואים שהילד שלו תכשיט לא קטן, מומחה באמוניות לחימה, גאון ועוד פנינים שנגלה עליו בהמשך.
דקסטר רוצה להיפטר מהגופה, לאחר שהוא ראה שיש כלבי גישוש, הוא יוצא לטיול למכרה במחשבה לזרוק את הגופה שם, מוצא בור עמוק שאליו יכול לזרוק את הגופה, אך ברגע שמתחיל לעשות זאת, נתקל בדוב ובורח משם. לאחר מכן, יש טקס של קבורת האייל במדורה שיבטית וזה נותן לו רעיון לשרוף אותה וזה מה שהוא עושה באיזו משרפה גדולה.
בדרך חזרה, הוא פוגש את קורט שיכור, משקר ואומר שהבן שלו חי והוא דיבר עמו.

אני נהנה מכל רגע :)

דיברגנט חדש

Well-known member
הגיוני מאוד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

didalf

Well-known member
מממ נכון אבל עדיין. נדמה לי שהם בצפון ניו יורק כי דקסטר אמר שהמז"פ הגיע מאלבני. אז נניח אפילו היא סלב בניו יורק זה עדיין רחוק ממיאמי.

וואלה|תוהה|

חחח האמת שלא.

אני גם חושבת שזה אפשרי.

הא גוד פוינט. קצת פשלה נראה לי אז.

Lhuna3

Well-known member
קודם מגיבה בלי לקרוא מה כתבתם.
THE PLOT THIKENS...

בכל אופן האריסון רק נראה יותר ויותר כמו דקסטר קטן בהתנהגות שלו, בחוש הצדק ובסלידה שלו מטיפוסים רעים.
נכון שאצל דקסטר ניתן לזה הסבר מהכיוון שהיתה לו תאוות רצח והארי רק הכווין אותה לרצוח רעים, אבל תמיד היתה לי אצלו גם תחושה שיש בו סלידה אמיתית כנגד אנשים כאלה ונטיה להגנה על חלשים.
וגם שוב בשליפת שקרים וכסת"חים על המקום (להסביר למנהלת דברים שלדקסטר לא היתה תשובה).
כשהוא הלך עם הבת לקצב חשבתי שאולי נראה אותו מתרגש (ברמיזה כמובן לצופים, בלי להחצין) ממראה חיות שחוטות, אבל ממש לא.
אותו דבר כשהילד שהוא הגן עליו הראה לו את הציורים שלו. גם שם לא היה שום רמז, אבל שם התעורר בי הרעיון שזה עלול להיות טריגר עבורו להזכר ברמה כלשהי ברצח של אימו שהוא היה עד לו כתינוק, ואולי זה יעורר אצלו משהו.

ואיכ מה הפסיכופאט הדוחה הזה עושה עם הדם של הנשים??
(חוץ מזה גיגלתי את הספרים שהיו על השולחן שלו ואלו ספרים של יוצר הסדרה קלייד פיליפס. אחד מהם עוסק ברצח של קבוצת נשים.)

Lhuna3

Well-known member
זה מאה אחוז דקסטר.
אוקי קרוב. כי דקסטר תמיד דאג להראות כמו קצת פחדן ליד אנשים שקורבים אליו כדי לא לעורר חשד.
נכון, ונראה שהוא עדיין קצת נוהג ככה.
לגבי האריסון... אני לחלוטין יכול לדמיין שאנשים יתחילו להאשים אותו ברציחות שהוא אפילו לא עשה (האמת הוא הגיע לעיירה יום לפני שמישהו נרצח, זה די הופך אותו לחשוד)
אוי ווי.
אתה מבין למה אין לך שמץ אמינות כשאתה מתלונן על הזכרון שלך?
הדבר היחיד בערך שאני זוכרת ממנה זה שהיא היתה מהממת ולבשה הרבה ג'ינסים קצרים |מובך| אם הייתי מחליפה צד בשביל מישהי זה בשבילה (רק בלי הרצחנות).
אני גם אוהבת, אבל גם מנסה להזכר את מי הוא כל כך מזכיר לי בפרצופים שהוא עושה (כלומר חוץ מדקסטר).
לא עוזר כשהוא מגלה שיש מצלמות ביער. אומנם אינפרה אדומות ועם נקודות עיוורות, אבל כן רואים אותו. ומסתבר שאנשים יודעים שהוא מסתובב באזור עם רובה.
חוץ מזה מביאים כלבים אז הוא מבלה לילה שלם בלמרוח ריחות של הגופה בכל מקום אפשרי (אם כי הייתי חושב שרק לכיוון הכביש יהיה מספיק).
אבל איך הוא לא חושש שיראו אותו במצלמות עושה את זה? אני משערת שהוא פשוט יוצא מהנחה שאין להם שום סיבה לבדוק אותן שוב עכשיו ושאף אחד לא צופה בהן בלי סיבה באופן שגרתי, אבל עדיין זה נראה לי סיכון ממש גדול.
בסוף הפתרון הוא איכשהו נורא קל. יש איזו משרפה גדולה ומאוד נוחה שאפשר פשוט לזרוק בה גופות.
כן, איך הוא לא חשב על זה קודם?
יהיה די מצחיק אם הוא יגלה פרק הבא שאנג'לה הציבה מצלמות על המשרפה מתוך מחשבה שאולי מישהו ינסה לשרוף גופה.
:-D
ספוילר לתיאוריה של ניק

התיאוריה שלי כרגע (אני אסתיר כי זאת תיאוריה, אבל זה רק תיאוריה, היא לא מבוססת על שום ידע חוץ ממה שהיה בסדרה) זה שקורט הוא הרוצח של הנערות, הוא קשור לרוצח של הנערות. כשאנג'לה אמרה לו שהולכים להרחיב מאוד את שטח החיפוש, אז הוא הבין שהוא לא יכול להסתכן בזה שימצאו משהו במקום כלשהו ולכן היה חייב להמציא שהבן שלו בחיים.
נשמע הגיוני.
מצד שני המיליונר (אדוארד נראה לי) בהחלט נראה כאילו הוא מנסה לפתות את אודרי לאוטו שלו כדי לרצוח אותה. אבל אולי הם עובדים יחד. וכמובן יכול מאוד להיות שרק מנסים לגרום לנו לחשוב ככה.
אני לגמרי מאמינה במשפט האחרון. כאילו זה היה נראה כל כך מובן מאליו ניסיון לגרום לנו לחשוד שהוא מנסה לפתות אותה לאוטו שלו כי זה הוא, שאני בטוחה שזו היתה הטעיה מכוונת. זה פשוט שקוף מידי. יותר סביר לי ההשערה הראשונה שלך שזה קורט. למרות שהוא נראה כמו אדם טוב והמיליארדר (עשית ממנו סתם מיליונר מסכן) נראה הכי דוש, הגיוני שזה הפוך.

עוד אופציה היא שמישהו משתמש בטכנולוגיית deep fake כדי לגרום לקורט לחשוב שהוא דיבר עם הבן שלו. הדברים האלו הם כבר לא מדע בדיוני. כמובן שאז צריך לחשוב מי ירצה לגרום לו לחשוב ככה.
אפשרי גם!
יפה, אני לא הצלחתי לחשוב על הסברים כאלו בעצמי, אבל ידעתי שאפשר יהיה לסמוך עליך. יש לך עתיד במשטרה.
אני גם חשבתי על זה.
מאוחר יותר יש קטע שנראה שמישהו מטפל בגופה, ואומנם לא ראו בפירוט מי הגופה אני מניח שזאת הגופה של הנערה.
ברור שזו היא כי הראו לנו את הפיג'מה שהיא לבשה מקופלת ליד הגופה שלה.
כשהגיע איש הCSI לרגע חשבתי מה יקרה אם פתאום מסוקה יצא מהמאחורה של האוטו שלו.
גם אני!! :-D :-D וואי כל כך קיוויתי כי זה היה יכול להיות כזה מצחיק (כן כמובן שגם בעייתי לדקסטר, אבל מצחיק). אבל גם החדש היה קצת משעשע.
|כן| נכון |שפם|
זה יהיה מוזר אם הם יהיו זוג כשההורים שלהם זוג:-D
חשבתי ככה גם :-D
האא ודקסטר שמע את היריה בלילה!! אבל חשב שזה ציידים|פנים|
זה באמת היה צייד (של בני אדם).
חחח אני אמרתי לך שהוא סתם מתלונן תמיד על הזכרון שלו וזה שקר!
כן אני גם תוהה אם התמונות הרצחניות האלה אומרות שצריך לדאוג מאית'ן או להפך כי אצלו הכל על פני השטח והמקסימום שהוא עושה זה לצייר. וגם לא בטוחה מה התגובה של הריסון אומרת.
אני חשבתי מה התמונות האלו יעשו להאריסון, אבל לא חשבתי בכלל על האפשרות שאית'ן בעצמו עלול להיות "בעייתי". אולי אתם צודקים!
מה פתאום, הספקתי ביום שישי!
אני כן מייד חשבתי על זה (אבל עדיין ראיתי רק את הפרק הראשון של OMITB (השם של זה ממש ארוך)).

keren or5

Well-known member
ג'יזס הפורום הזה יהרוג אותי. למה אתה כ"כ מסובך??!! (ההודעה האמיתית בהמשך, שירשרתי בטעות לא טוב

didalf

Well-known member
בכל אופן האריסון רק נראה יותר ויותר כמו דקסטר קטן בהתנהגות שלו, בחוש הצדק ובסלידה שלו מטיפוסים רעים.
קצת מצחיק להגיד חוש צדק על מישהו שהתחביב שלו זה רצח אבל אני מבינה למה את מתכוונת.

אתה מבין למה אין לך שמץ אמינות כשאתה מתלונן על הזכרון שלך?
|כן||!|

הדבר היחיד בערך שאני זוכרת ממנה זה שהיא היתה מהממת ולבשה הרבה ג'ינסים קצרים |מובך| אם הייתי מחליפה צד בשביל מישהי זה בשבילה (רק בלי הרצחנות).
:-D:-D

אבל איך הוא לא חושש שיראו אותו במצלמות עושה את זה? אני משערת שהוא פשוט יוצא מהנחה שאין להם שום סיבה לבדוק אותן שוב עכשיו ושאף אחד לא צופה בהן בלי סיבה באופן שגרתי, אבל עדיין זה נראה לי סיכון ממש גדול.
נכון??? אני גם חשבתי.

מה פתאום, הספקתי ביום שישי!
|שפם|

למעלה