אני יכול להבין את הרצון שלך להבין טוב מה קרה,טוב אני רק רוצה להגיד שהתחלתי לראות וקלטתי שאני לא זוכרת שום דבר שקרה אחרי לומן (וגם זה רק בגלל שראיתי את העונה הזאת לא מזמן)
נראה לי אני אעשה בינג׳ של העונות האחרונות לפני שאמשיך![]()
זה פשוט חבל כי תאלצי לראות שוב את העונות הפחות טובות של דקסטר בשביל זה.
אני כמעט בטוח שלא ראינו שום דבר על מכתב כזה.ובכן האנה גם כן מתה. והריסון מצא את דקסטר בגלל פשלה של קבוצת הבאולינג באיסנטגרם? חובבן! (דקסטר)
המכתב המדובר הזה זה משהו שראינו בעונה הקודמת ואני לא זוכרת? מסכן אבל הריסון חשב כל הזמן שאבא שלו נטש אותו כי הוא חשב שהוא (הריסון) מסוכן.
זה לא הגיוני שהיינו רואים כי ראינו רק שניה בערך מדקסטר אחרי הספינה.
אלא אם כן הוא שלח את המכתב לפני... אבל לא נראה לי.
בכל מקרה דקסטר בחר לשלוח את המכתב עם השם החדש שלו - ג'ים לינדזי. אז כנראה הוא עשה את זה בכוונה כדי שהאנה תוכל למצוא אותו אם היא ממש תצטרך. לא נראה לי שזה היה צריך להיות קשה לעשות כאילו המכתב נשלח משם אחר.
כן, קצת ציפיתי שדקסטר ייתן איזו תשובה סרקסטית על כך שזה ברור.אנג'לה מספרת שהבת שלה מאומצת. לעעעע לא שמנו לב![]()
לפחות יש לזה יתרונות כלשהםבינתיים דקסטר הצליח לכסות את העקבות שלו. מאד נוח כשיש שלג בכל מקום.
מי יודע אילו עוד דברים יהיו בעונה הזאת.אז יש שני מבוגרים עשירים, אחד הזה עם הנפט והשני אבא של המאט הזה. אני לא בטוחה אבל נראה לי שהעין שצפתה בנערה המסכנה בחדר זה של האבא של מאט?
אז מה קשור איש הנפט?
בכל מקרה אני לא מוכן להמר שהאדם שצופה הוא אבא של מאט. למרות שזה בהחלט יתאים.
חוץ מזה יכול להיות גם שזה עניין קבוצתי של כמה גברים.
חחחח זה חמוד באמתאה ונזכרתי במשהו דבילי שהצחיק אותי - וינסנט ואן גואט![]()
נראה לי שהוא בטוח יודע. אם הוא יודע על ריטה וזוכר את דקסטר אז הוא אמור לזכור אותם גם.אהה באמת תהיתם לגביהם לא זכרתי מה איתם. הריסון בכלל יודע שיש לו אחים?
אם אני זוכר נכון כל פעם שדקסטר נעשה מאוד עסוק הוא היה שולח את האריסון להיות עם האחים הגדולים שלו.
בהחלט יש לו היסטוריה שיהיה מעניין לגלות.גם זה שהוא לא רוצה "שוטרת שתחטט בעניינים שלו" ושהוא יודע לפרוץ מנעול די חשוד לגבי מה הוא כבר עשה.
אנחנו גם יודעים (לפי מה שהוא אמר) שהייתה לו בעיית סמים שהוא כבר עבר. זה נראה לי די משמעותי שבגיל 15 אתה כבר הספקת להגמל מסמים.
אני לא יודע למה חשבת שזאת הבקתה שבה דקסטר רצח.אגב אני חשבתי שהבקתה שהנערים פרצו אליה זה איפה שדקסטר ביצע את הרצח ובגלל זה החליפו מנעול וכשהם יפרצו לשם הם יגלו דברים, אבל לא.
ברור שזה היה המחסן ליד הבית שלו.
הוא נחטף על ידי הdoomsday killer (שיחק אותו קולין הנקס, הבן של טום הנקס). הוא היה לחלוטין מטורף.מה מי חטף אותו? מה יהיה עם הזיכרון שלי? וממתי אתה כן זוכר דברים???
(נראה לי שהוא צייר את הפרצוף של דקסטר בתור הפרצוף של השטן באיזו זירת רצח שלו)
וכן, אני יכול לזכור דברים באופן מעולה. אם אלו דברים חשובים כמו דברים שהתרחשו בסדרת טלוויזיה. (אם כי משום מה זה עובד טוב עם סדרות מסויימות וגרוע עם אחרות)
זה נראה שהיא קבורה ממש מתחת איפה שהם עשו את המדורה. אבל אני לא בטוח.כן לא הבנתי איפה הגופה בדיוק??? סתם קבורה בשלג?
אמרתי לך שקלטתי שמות משפחה שונים!![]()
לה די דה - "אני שמה לב לשמות של אנשים"אנג'לה
אני מקווה שלא.היא טובה מידי, בטח תמות המסכנה.
אני מזכיר לך שהיה מאוד נדיר שמישהו מהקאסט הראשי של דקסטר מת. כלומר לא לחלוטין לא קיים, אבל זה היה דואקס בעונה 2, ריטה בעונה 4, לאגרטה בעונה 7 ודב בעונה 8. זה הכל. (נראה לי)