תודה רבה לך. באמת לא ידעתי איך עושים תיבת ספוילר. ועכשיו לעניינינו.
אני בהחלט חושב שיש סיכוי שהאריסון יהפוך גם הוא לרוצח. לא חשבתי על דווקא שירצח את המיליונר הזה או שיהפוך להיות פעיל אקולוגי.
נראה לי יותר סביר שהוא בסופו של דבר ירצח את מי שזה לא יהיה שחוטף נערות צעירות. אולי אחרי שהוא גם יחטוף את אודרי.
אני מצטער, אבל אני חולק עליך. האריסון לא יכול להיות זה שירצח את הבחור שחוטף את הנערות. הבחור שחוטף את הנערות נראה כמו מקצוען. לפי הטריילרים הוא גם צלף והכול. זאת לא הריגה שזה אמין ברמה התסריטאית שהאריסון יעשה. אסור לשכוח שגם צריך למצוא את הבן-אדם הזה כי לא יודעים מי הוא. איזה יכולות בלשיות כבר יכולות להיות להאריסון מורגן? בגלל שזה רוצח ברמה גבוהה, ובגלל שצריך לגלות קודם מי הוא, זאת נראית לי כמו הריגה בשביל דקסטר. זה פשוט לא אמין שהאריסון יהרוג את הבחור שחוטף את הנערות בגלל שני הסיבות שציינתי, ולכן לעניות דעתי, התסריטאים לא מתכוונים ללכת לשם. דקסטר יהרוג גם את הצלף וגם את קורט קולדוול.
האריסון יהרוג את מיליארדר הנפט. שנינו מסכימים שהאריסון יהיה רוצח, נכון? את הבחור שחוטף את הנערות הוא לא יהרוג משני הסיבות שכבר ציינתי, ואת קורט הוא לא יהרוג כי אני לא רואה למה לו להרוג אותו. מה שכן, אם האריסון יהיה רוצח, כפי מה שמצופה, ואם הוא ואודרי יהיו זוג, ואם אודרי היא פעילת אקלים, אז מיליארדר הנפט זאת כבר הריגה אמינה עבור האריסון. קודם כל, כולם יודעים מי זה מיליארדר הנפט. לא צריך עכשיו להיות בלש כמו מה שדקסטר מסוגל להיות לפעמים וללכת ולגלות מי זה הבן-אדם הזה. שנית כל, מיליארדר הנפט הוא לא רוצח מתוחכם ומיומן. זה בן-אדם רגיל שהוא פשוט ממש עשיר מנפט ומהרס הסביבה והרס כדור הארץ.
בין כה וכה, אני די משוכנע שמיליארדר הנפט הולך למות מידיו של מישהו. אם לא האריסון אז דקסטר. מיליארדר הנפט הופיע בפרק הראשון בהפגנה של אודרי. ואז עוד פעם בפרק השני כשהוא הגן על עצמו מפני המחאה של אודרי בפניה של אנג'לה כשהיא ביקשה להשתמש במסוק שלו כדי למצוא את מאט. ראינו אותו עד עכשיו פעמיים, ובשני הפעמים דובר על ההרס שלו את הסביבה. הרי התסריטאים לא סתם המציאו עכשיו דמות בשביל הכיף. יש לו תפקיד בעונה הזאת. למיליארדר הנפט. התפקיד שלו, לדעתי, הוא להיות קורבן לרצח. זה גם מתאים לרוחה של התקופה. כמו מה שהתסריטאים מנסים לזרום עם רוחה של התקופה כשהם ממציאים את הדמות הזאת ומציגים הפגנת אקלים בפרק הראשון ומדובר על ההרס של מיליארדר הנפט את הסביבה בפרק השני, ככה בהתחשב בזה שהסדרה המדוברת היא "דקסטר", אז אם התסריטאים רוצים להמשיך ללכת בקו הזה של התאמה לרוח התקופה, אני לגמרי רואה את התסריטאים הורגים אותו. ובגלל שהוא הריגה קלה, זאת הסיבה למה הוא יהיה הריגה של האריסון, ועוד ההריגה הראשונה שלו. זה הכול מסתדר.
ועוד משהו-יכול להיות שהצלף יחטוף את אודרי, אבל לדעתי זה רק יוסיף לדרבן את דקסטר להרוג אותו כי אודרי היא הבת של אנג'לה, זה לא ידרבן את האריסון להרוג אותו כי היא הבת זוג שלו (או לפחות תהיה...נראה לי...).
אני מסכים עם חלק ממה שאתה אומר, אבל אתה שוכח שהאריסון כן חווה אירועים קשים מאוד בילדות המוקדמת שלו.
הדבר העיקרי זה שאמא שלו (ריטה) נרצחה כנראה מול העיניים שלו - כשדקסטר מצא את הגופה של ריטה באמבטיה האריסון ישב על הרצפה ליד כשמסביבו מלא דם. (סוף עונה 4)
דבר נוסף שקרה להאריסון זה שהוא נחטף על ידי רוצח בסוף עונה 6 (הרוצח ששיחק קולין הנקס)
לא שכחתי. האריסון היה בן רק כמה חודשים. לא זוכרים כלום מהגיל הזה כולל אירועים טראומתיים. לכן מותה של ריטה לא יכול להיות חוויה מעצבת עבור האריסון. בנוגע לרוצח יום הדין, האריסון היה אז נראה לי בן 3. גם מהגיל הזה לא זוכרים כלום, חוץ מאירועים טראומתיים אולי, אבל האריסון לא חווה את החטיפה על-ידי רוצח יום הדין כאירוע טראומתי בעבורו כי זאת הייתה חטיפה לא-אלימה ולא טראומתית שהתרחשה בדרך של עורמה. ממש אפשר לראות את האריסון בפרק ההוא ביחד עם רוצח יום הדין והוא נראה נינוח ולא מודאג. לכן זאת לא חוויה טראומתית, ובגלל שזאת לא חוויה טראומתית, אז בהתחשב בזה שהאריסון היה בן 3, הוא גם לא זוכר את התקרית.
לכן החוויות המעצבות האמיתיות עבור האריסון הן מותה של האנה, הכמה שנים בבתי אומנה, והגילוי על הנטישה של דקסטר.
אבל לפחות עושה רושם שהדברים האלו לא השפיעו על האריסון כמו שהאירוע מהילדות של דקסטר השפיע עליו - כי דקסטר אמר שהוא הרגיש שונה ומוזר מגיל מאוד צעיר. האריסון לא עושה רושם כזה
אכן. לכן האריסון יהיה רוצח בלי "נוסע אפל". את דקסטר אנחנו יכולים להשוות לדוגמה לטד בנדי, שפשוט היה לו דחף כזה ולכן היה חייב לרצוח, בעוד שאת האריסון אנחנו יכולים להשוות לטד קזינסקי, שבחר להרוג אנשים תוך כדי כשירות נפשית מלאה, בלי שום נוסע אפל, ובגלל שהוא עצמו בחר בכך בכל מאת האחוזים, בלי להרגיש את עצמו מאולץ או נדחף לכיוון הזה.