מה?!?!?ובכן אני החולה נשארה להתפנק בבית של ההורים ובשיטוט קל בVOD ראיתי שיש את הפרק החדש כבר היום.
מניחה שכמו שיימלס שואטיים מעלים את הסדרות שלהם לאתר שלהם כבר בלילה.
מבקר עיתון 'הארץ' גמר על דקסטר המחודש. ראיתי רק פעם אחת דקסטר אז, פרק אחד, לא ממש אהבתי. אז כנראה לא אתאמץ.שרשור לעונה החדשה של דקסטר!
![]()
ובכן אני החולה נשארה להתפנק בבית של ההורים ובשיטוט קל בVOD ראיתי שיש את הפרק החדש כבר היום.
מניחה שכמו שיימלס שואטיים מעלים את הסדרות שלהם לאתר שלהם כבר בלילה.
למי מכם שאין הפרק ישודר מחר ב22:00 ביס אקשן.
זוכרת סצינה הזויה שלו עם הגופה שלה בסירה. אבל לא כל מה שקרה לפני זה.מה שזהכיר לי שאני לא זוכרת איך היא מתה. מישהו זוכר?
אני גם תהיתי אותו דבר.יש לדקסטר קטע עם איזה אייל לבן שהוא כל יום רודף אחריו אבל לא מסוגל לירות בו. זה מטאפורה למשהו? למה?
לא שמתי לב - יפה!אהבתי איך כל הפרק כשהוא היה אדם נורמטיבי לא הייתה את הקריינות הרגילה וברגע שהוא חזר לרצוח גם הקריינות חזרה.
כן, אבל כנראה בכולנוואחרי קצת קשקשת (כולל נסיון עלוב של הקורבן לתרץ את מניאקיותו ב"ילדות עשוקה" שלא מרשימה את דקסטר) דקסטר רוצח אותו כמו פעם! בום רצף של 10 שנים נשבר. היה קצת משמח לראות את זה שוב. (משהו לא בסדר בי?)
שמזכירה קצת "במקרה" את דברה?ואפילו יוצא עם שוטרת
הורה וילד/ה מגזעים שונים-הנערה הזאת זאת הבת שלה? היא נראית גם גדולה מידי וגם השוטרת נראית אינדינאית והילדה נראית לבנה?
כן ללא ספק, כולם.-כיצד ישתלב איש העסקים העשיר שהפגינו נגדו?
-והבחורה שראינו בבר?
-וזה שהשוטרת ציינה משהו על נערות נעלמות נדמה לי?
פרק 1
יאא איזה מוזר לראות שוב דקסטר אחרי כ"כ הרבה שנים.
אז דקסטר עכשיו חי תחת השם ג'ים לינזדי (שדומה בכוונה לשם של הסופר שכתב את הספרים במקור?) בעיירה קטנה ומושלגת שבה כולם חברים שלו ואפילו יוצא עם שוטרת. איך הוא אוהב תמיד להשאר קרוב מידי למשטרה. והוא עובד בחנות של ציוד דיג שיש בה גם רובים וסכינים, כי כמובן.
טיפלה באסה עם כל השלג הזה כי אחד הדברים שאהבתי בדקסטר זה השמש של פלורידה עם כל הרציחות האלה, ולא עוד סדרת מתח קודרת. אבל לא נורא. איך בנאדם ממיאמי מתרגל לחיות בקור כזה (ספוילר לסוף הפרק: הוא לא).
וחוצמזה הוא מדבר בדמיונות שלו עם דב. יאא איך התגעגעתי אליהוהוא לא רצח כבר 10 שנים!! כל הכבוד.
אבל לא באנו לפה בשביל לצפות בחיים השלווים שלו לכן שכמובן דברים מתחילים להסדק. איזה אסהול עשיר רוצה לקנות רובה ציד משוכלל ולא בא לדקסטר טוב. עלק הוא אומר לו "תשבור קצת חוקים מידי פעם" חה לו רק ידעת עם מי אתה מדבר. אותו אסהול עשיר מסתבר היה אחראי לתאונת סירה שבה מתו 5 אנשים כי הוא שיחק צ'יקן עם עוד מישהו והתנגש בו למרות ששהוא פרש. דקסטר לא אוהבבבבבב.
חוץ מזה מישהו נראה עוקב אחרי דקסטר. הווו זה האריסוןהבן שלו שראינו לאחרונה בגיל מה? 4. ועכשיו הוא טינאייג'ר. בהתחלה דקסטר בעידודה של רוח דב מכחיש שזה הוא ומגרש אותו כדי להגן עליו. תכלס בצדק. דב ציינה את כל האנשים הקרובים אליו שמתו בגללו, איזה בלאסט פרום דה פאסט שמות שכבר שכחתי. והיא כמובן השם הכי חשוב ברשימה. מה שזהכיר לי שאני לא זוכרת איך היא מתה. מישהו זוכר?
יש לדקסטר קטע עם איזה אייל לבן שהוא כל יום רודף אחריו אבל לא מסוגל לירות בו. זה מטאפורה למשהו? למה? בסוף דקסטר גם מתחבר אליו רק כדי שאסהול עשיר ירה בו. זה הקש ששבר את דקסטר שמביא לו מכה חזקה עם הרובה ומעלף אותו. ו-אופס הנוסע האפל מתעורר. אהבתי איך כל הפרק כשהוא היה אדם נורמטיבי לא הייתה את הקריינות הרגילה וברגע שהוא חזר לרצוח גם הקריינות חזרה. והנהההההה דקסטר הולך פול דקסטר עם הניילונים והנייר דבק והכל. והוא לוקח מזכרות יאא שכחתי מזה. ואז נהבלתי כשהקורבן היה עדיין חי אבל אז נזכרתי שבעצם דקסטר תמיד עושה ככה, מעמת את הקורבן עם הפשעים שלו ואז הורג אותו.
ואחרי קצת קשקשת (כולל נסיון עלוב של הקורבן לתרץ את מניאקיותו ב"ילדות עשוקה" שלא מרשימה את דקסטר) דקסטר רוצח אותו כמו פעם! בום רצף של 10 שנים נשבר. היה קצת משמח לראות את זה שוב. (משהו לא בסדר בי?)
ודקסטר הולך להשליך אותו איפשהו.
אבל אופססססס מישהו קצת חלוד כי יש עקבות דם בשלג!!!
דקסטר שמרגיש כמו עצמו מפעם עוצר את הריסון בתחנה, מודה שזה הוא ומביא אותו לבית שלו. מרגיש לי ביג מיסטייק. היוג'.
עוד דברים:
-דקסטר והחברה השוטרת שלו דווקא חמודים ביחד. חשדתי שזה הקטע כשהיא עצרה אותו.
-הנערה הזאת זאת הבת שלה? היא נראית גם גדולה מידי וגם השוטרת נראית אינדינאית והילדה נראית לבנה?
-כיצד ישתלב איש העסקים העשיר שהפגינו נגדו?
-והבחורה שראינו בבר?
-האם נראה עוד דמויות מהעבר? מי בכלל נשאר חי? באטיסטה?
יאיי בינתיים התחיל טוב מקווה שזה יסתיים טוב ויתקן את הטעם המר שהשאירה העונה האחרונה.
אוי כן רציתי לציין גם שחסר לי הפתיח. אולי בפרקים הבאים יהיה?אוי כל כך רציתי שוב את הפתיח הישן או לפחות פתיח חדש אבל עם אותה מוזיקה![]()
כן זה כל מה שאני זוכרת לא עזרתזוכרת סצינה הזויה שלו עם הגופה שלה בסירה. אבל לא כל מה שקרה לפני זה.
במעורפל:נדמה לי שהיה מישהו שדקסטר הלך לרצוח וההוא ירה בה? אבל לא באמת זוכרת, גם אין לי שום זכרון מה גילו עליו בסוף בכלליות.כן זכרתי שהשאיר את האריסון עם האנה. מעניין אם נראה אותה.
טוב בכל זאת אם לא היינו נהנים מזה לא היינו צופים בסדרה הזאת בכללכן, אבל כנראה בכולנוגם אני שמחתי.
את חושבת? לא הזכירה לי. כי השוטרת נראתה לי אינדינאית.שמזכירה קצת "במקרה" את דברה?![]()
הורה וילד/ה מגזעים שונים
![]()
(בחיי אני רואה את זה עכשיו בכל סדרה פשוט.)
הא שאלה טובה.מה שמעניין אותי זה האם ימשכו אותנו שוב עם "מתי השוטרת/הבת זוג שלו מגלה את האמת עליו" כמו שעשו לנו בעבר.
כן גם לי נראה משהו כזה אבל ניסחת את זה יפה מאד.בקשר למטאפורה של האייל הלבן - אני חושבת שאולי הוא סימל את הטוהר, את ההשתחררות של דקסטר מהנוסע האפל, שיש לו מלחמה פנימית איתו, שזה המאבק עם עצמו בין להרוג את האייל או לא, ואז ברגע שהוא הצליח כמעט להגיע ולהתחבר אליו (אל הטוהר, לזנוח לגמרי את הנוסע האפל) - מגיע חלאה שמתאים לקוד של הארי והורג את הטוהר הזה בכך שהוא לכאורה מפתה את דקסטר לרצוח אותו.
אין סיכוי שאני אחכה סתם עוד יום כדי לראות את זה.אל תתלהבו אבל מלראות בימי ראשון כי אני לא תמיד אהיה חולה אצל ההורים ובדירה יש לי סטינג ואין בVOD שם, רק בשידור בערוץ ביום שני. אז משבוע הבא רואים בשני![]()
לא חשבתי על זהאז דקסטר עכשיו חי תחת השם ג'ים לינזדי (שדומה בכוונה לשם של הסופר שכתב את הספרים במקור?)
בעיירה קטנה ומושלגת שבה כולם חברים שלו ואפילו יוצא עם שוטרת. איך הוא אוהב תמיד להשאר קרוב מידי למשטרה.
כן, גם לי זה מרגיש קצת כאילו הוא יוצא עם אחותו.שמזכירה קצת "במקרה" את דברה?![]()
זאת חנות של fish and game כשהמשמעות של game היא ציד.והוא עובד בחנות של ציוד דיג שיש בה גם רובים וסכינים, כי כמובן.
אני אוהב את זה שעשו בכך היפוך מוחלט. כמו שהוא ניסה לשנות את כל החיים שלו לחלוטין.טיפלה באסה עם כל השלג הזה כי אחד הדברים שאהבתי בדקסטר זה השמש של פלורידה עם כל הרציחות האלה, ולא עוד סדרת מתח קודרת. אבל לא נורא. איך בנאדם ממיאמי מתרגל לחיות בקור כזה (ספוילר לסוף הפרק: הוא לא).
יגאל עמיר לא רצח אף אחד כבר 26 שנים, אני לא בטוח שכל הכבוד זה הדבר הנכון לומר.וחוצמזה הוא מדבר בדמיונות שלו עם דב. יאא איך התגעגעתי אליהוהוא לא רצח כבר 10 שנים!! כל הכבוד.
למקרה שלא היה ברור מהשניה הראשונה שראינו את הבחור שדקסטר עומד להרוג אותו, הוסיפו גם את סיפור הסירה.אבל לא באנו לפה בשביל לצפות בחיים השלווים שלו לכן שכמובן דברים מתחילים להסדק. איזה אסהול עשיר רוצה לקנות רובה ציד משוכלל ולא בא לדקסטר טוב. עלק הוא אומר לו "תשבור קצת חוקים מידי פעם" חה לו רק ידעת עם מי אתה מדבר. אותו אסהול עשיר מסתבר היה אחראי לתאונת סירה שבה מתו 5 אנשים כי הוא שיחק צ'יקן עם עוד מישהו והתנגש בו למרות ששהוא פרש. דקסטר לא אוהבבבבבב.
לא. לא צודקת. זה היה נוראי כשהוא שלח משם את האריסון בלי להודות שהוא אבא שלו. במיוחד כשזה ברור שהאריסון לא האמין לו.חוץ מזה מישהו נראה עוקב אחרי דקסטר. הווו זה האריסוןהבן שלו שראינו לאחרונה בגיל מה? 4. ועכשיו הוא טינאייג'ר. בהתחלה דקסטר בעידודה של רוח דב מכחיש שזה הוא ומגרש אותו כדי להגן עליו. תכלס בצדק. דב ציינה את כל האנשים הקרובים אליו שמתו בגללו, איזה בלאסט פרום דה פאסט שמות שכבר שכחתי.
מה שזהכיר לי שאני לא זוכרת איך היא מתה. מישהו זוכר?
זוכרת סצינה הזויה שלו עם הגופה שלה בסירה. אבל לא כל מה שקרה לפני זה.
במעורפל: נדמה לי שהיה מישהו שדקסטר הלך לרצוח וההוא ירה בה? אבל לא באמת זוכרת, גם אין לי שום זכרון מה גילו עליו בסוף בכלליות.
כן, כמובן שהיא הוציאה קליע מתוכה.כן זה כל מה שאני זוכרת לא עזרת
ירו בה? כי כשהיא אמרה לדקסטר שהיא גם מתה בגללו והוציאה משהו מהפצע לא הייתי בטוחה אם זה קליע או משהו אחר.
יש לדקסטר קטע עם איזה אייל לבן שהוא כל יום רודף אחריו אבל לא מסוגל לירות בו. זה מטאפורה למשהו? למה?
זה בערך בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב.בקשר למטאפורה של האייל הלבן - אני חושבת שאולי הוא סימל את הטוהר, את ההשתחררות של דקסטר מהנוסע האפל, שיש לו מלחמה פנימית איתו, שזה המאבק עם עצמו בין להרוג את האייל או לא, ואז ברגע שהוא הצליח כמעט להגיע ולהתחבר אליו (אל הטוהר, לזנוח לגמרי את הנוסע האפל) - מגיע חלאה שמתאים לקוד של הארי והורג את הטוהר הזה בכך שהוא לכאורה מפתה את דקסטר לרצוח אותו.
רק קצת אחרי שזה התחיל קלטתי שבעצם הקריינות חזרה. והיא כנראה התחילה רק בנקודה שהנוסע האפל התעורר.בסוף דקסטר גם מתחבר אליו רק כדי שאסהול עשיר ירה בו. זה הקש ששבר את דקסטר שמביא לו מכה חזקה עם הרובה ומעלף אותו. ו-אופס הנוסע האפל מתעורר. אהבתי איך כל הפרק כשהוא היה אדם נורמטיבי לא הייתה את הקריינות הרגילה וברגע שהוא חזר לרצוח גם הקריינות חזרה.
שכחת שהוא משאיר את הקורבן חי. אני לחלוטין ציפיתי לשיחה שתהיה לו איתו.ואז נהבלתי כשהקורבן היה עדיין חי אבל אז נזכרתי שבעצם דקסטר תמיד עושה ככה, מעמת את הקורבן עם הפשעים שלו ואז הורג אותו.
כמובן שמשהו לא בסדר בכולנו.ואחרי קצת קשקשת (כולל נסיון עלוב של הקורבן לתרץ את מניאקיותו ב"ילדות עשוקה" שלא מרשימה את דקסטר) דקסטר רוצח אותו כמו פעם! בום רצף של 10 שנים נשבר. היה קצת משמח לראות את זה שוב. (משהו לא בסדר בי?)
אני מניח שהוא ישליח אותו דרך החור באגם שהוא דג דרכו.ודקסטר הולך להשליך אותו איפשהו.
אני ממש לא מסכים. אני יודע שזה סכנה, אבל יש לו מחויבות לבן שלו והוא אפילו לא יודע מה קורה איתו.דקסטר שמרגיש כמו עצמו מפעם עוצר את הריסון בתחנה, מודה שזה הוא ומביא אותו לבית שלו. מרגיש לי ביג מיסטייק. היוג'.
לא כל כך חשדתי כמו שראיתי את כל הקטע בטיזר לעונה.-דקסטר והחברה השוטרת שלו דווקא חמודים ביחד. חשדתי שזה הקטע כשהיא עצרה אותו.
גם לי היא השוטרת נראית צעירה מידי בשביל בת גדולה כל כך. אבל את עניין הגזע השונה קל להסביר בכמה דרכים. אופציה שמסבירה את שני הדברים זה שהיא מאומצת.-הנערה הזאת זאת הבת שלה? היא נראית גם גדולה מידי וגם השוטרת נראית אינדינאית והילדה נראית לבנה?
אני מניח שזה האבא העשיר של האסהול שדקסטר רצח. (זה שעכשיו יחפש לגלות מה קרה לבן שלו)-כיצד ישתלב איש העסקים העשיר שהפגינו נגדו?
ניחוש מידי שלי לגבי הבחורה מהבאר זה שהיא תעלם גם.-והבחורה שראינו בבר?
באטיסטה, הבחור האסייתי שניהל את המעבדה של המשטרה, קווין...-האם נראה עוד דמויות מהעבר? מי בכלל נשאר חי? באטיסטה?
אני גם מתגעגע לפתיח. אבל לפחות ראינו אותו מטגן לעצמו בשר במחבת ושופך רוטב אדום על הבשר. נוד ברור לפתיח הישן.אוי כל כך רציתי שוב את הפתיח הישן או לפחות פתיח חדש אבל עם אותה מוזיקה![]()
לך לא מגיע הפתיח כי את תמיד מעבירה קדימה פתיחים.אוי כן רציתי לציין גם שחסר לי הפתיח. אולי בפרקים הבאים יהיה?
משכו אותנו המון המון המון זמן עם זה.מה שמעניין אותי זה האם ימשכו אותנו שוב עם "מתי השוטרת/הבת זוג שלו מגלה את האמת עליו" כמו שעשו לנו בעבר.
חחחחכשהוא היה קטן היתה לו מעבדה ואחות מעצבנת וכשגדל הפך לרוצח. הגיוני.
לא חשוב, סתם בדיחה מפגרת![]()
אני לגמרי בונה על זה.אבל בגלל שאני לרוב מסתמך על הקלנדר שלי כדי לזכור מה לראות אז יש סיכוי טוב שאני אשכח לראות ביום ראשון (כמו שהייתי שוכח לראות את שיימלס ביום ראשון)
אני יודעת שזאת בדיחת ניק מטומטמת אבל דקסטר הוא רוצח סדרתי ומצליח להתאפק כבר עשור, ההוא רצח פעם אחת מסיבה אידיאולוגית. (חוצמזה לך תדע ממה שלמדתי באוז כולם בכלא רוצחים מתישהו)יגאל עמיר לא רצח אף אחד כבר 26 שנים, אני לא בטוח שכל הכבוד זה הדבר הנכון לומר.
זה היה אייל ממש יפה!למרות שזה היה מצחיק שבמעמד הרצח זה היה ברור שלדקסטר לא באמת היה אכפת מעניין הסירה אלא מהאייל.
אבל כל קשר של דקסטר לעבר שלו פותח קופת שרצים מסוכנת ומסכן גם את כל מי שקרוב לו!!לא. לא צודקת. זה היה נוראי כשהוא שלח משם את האריסון בלי להודות שהוא אבא שלו. במיוחד כשזה ברור שהאריסון לא האמין לו.
וגם הוא בכלל לא יודע מה המצב של האריסון. אולי הוא חסר בית. מה קורה עם האנה?
חוץ מזה כיצד האריסון גילה איפה דקסטר חי? (או שדקסטר בכלל חי כי הרי חשבו שהוא מת)
הגיוני שדקסטר ירצה לגלות את זה.
לא זכרתי כלום מזהבעונה האחרונה הוא "נלחם" באח המטאפורי שלו. כלומר בבן של הפסיכיאטרית שעיצבה את הכללים שלפיהם הארי חינך אותו.
הבחור הזה ירה בדב כדי לפגוע בדקסטר.
הקטע הנוראי הוא שהיא לא ממש מתה, אלא הגיעה למצב של מוות מוחי בגלל שהיא איבדה כל כך הרבה זמן. אבל היא עדיין הייתה טכניצת חיה בבית חולים והוא לקח אותה ללא רשות לספינה שלו לתוך סופה.
*את הבחור שהרג אותה הוא הרג בתוך תחנת המשטרה כשהוא כבר היה במאסר. הוא גרם לכך שהבחור יתקוף אותו ואז "הגן על עצמו" והרג אותו.
אני גם תהיתי.אני מניח שהוא ישליח אותו דרך החור באגם שהוא דג דרכו.
השאלה היא האם האגם יפשיר בקיץ? והאם הוא דאג ששום דבר לא יצוף (הגיוני שהוא יעשה את זה, אבל הוא חלוד)
כן. מחוייבות להגן עליו כמה שיותר רחוק ממנו!!!!! גם במחיר של לשקר לו.אני ממש לא מסכים. אני יודע שזה סכנה, אבל יש לו מחויבות לבן שלו והוא אפילו לא יודע מה קורה איתו.
ברור שזה מלא שאלות מסקרנות שאני רוצה לדעת ובטח גם דקסטר אבל לטובתו של הריסון הוא צריך להתרחק.אז כמו שאמרתי יש הרבה שאלות שהוא צריך לשאול את האריסון על מצבו ומה קורה עם האנה (ואני רוצה שגם ישאל אם יש לו קשר עם שני האחים למחצה שלו - הילדים הבוגרים של ריטה). וכמובן איך הוא מצא אותו.
הא נכון, מעניין.עוד משהו מעניין לגבי האריסון זה משהו שנבנה עוד מעונה 4 של הסדרה - האם האריסון יהפוך להיות כמו דקסטר. הרי כמו שדקסטר בתור תינוק ראה את אמא שלו נרצחת בברוטליות וישב בתוך הדם שלה - וזה מה שגרם לו להפוך לרוצח סדרתי - גם האריסון היה עד לרצח של אמא שלו בתור תינוק וישב בדם שלה. בנוסף לזה שנתיים מאוחר יותר הוא נחטף על ידי רוצח מטורף (קולין האנקס בעונה 6). ואז רק נוסיף לזה שדקסטר נתן להאנה, עוד רוצחת סדרתית, לגדל אותו. ומי יודע מה היא עשתה.
בקיצור אני לא אתפלא אם יחקרו את הכיוון הזה.
אני גם חשבתי אבל היו להם שמות משפחה שונים לא? שאני לא זוכרת עכשיו.אני מניח שזה האבא העשיר של האסהול שדקסטר רצח. (זה שעכשיו יחפש לגלות מה קרה לבן שלו)
וואלה יש מצב.ניחוש מידי שלי לגבי הבחורה מהבאר זה שהיא תעלם גם.
חחחח מסוקה!! איזה קריפ.הבחור האסייתי שניהל את המעבדה של המשטרה,
אני אהבתי את קווין בעיקר כי הוא היה מאוהב בדב. בלעדיה אין לי צורך בו.אני מוכן שקווין יחזור רק אם דקסטר יהרוג אותו. אני שנאתי אותו.
אני נותנת להם כבוד בפתיחת עונה וסוף סדרה.לך לא מגיע הפתיח כי את תמיד מעבירה קדימה פתיחים.
נראה לי גם כי לא מתוכננות עוד עונות בינתיים.משכו אותנו המון המון המון זמן עם זה.
למעשה ריטה אף פעם לא גילתה.
ודב גילתה רק בסוף עונה 6!!! אני חיכיתי שהיא תגלה מאז עונה 2 וזה הטריף אותי שזה לוקח כל כך הרבה זמן.
איכשהו יש לי תחושה שכיום יוצרים פחות סבלניים עם דברים כאלו ולכן הבת זוג/שוטרת תגלה כבר בסוף העונה הזאת.
יאפ, בעיה.העניין הוא שזה מצב מאוד שונה ממה שהיה במיאמי כי כאן זאת עיירה קטנה. אם מישהו מעלים נערות באזור אז זה מישהו מקומי ואז יש סיכוי שדקסטר בעצם מכיר אותו.
בנוסף זאת עיירה קטנה אז הגיוני שאין בה כמעט אנשים אחרים שעומדים בחוק הארי לגבי אשמה במשהו שאפשר לרצוח עליו.
כלומר הנוסע האפל התעורר, אבל הוא במקום שאין בו הרבה אופציות.
חחח אם כבר אז רציתי לציין שבלוח שנה היה דצמבר 2021, הסדרה הזאת מגיעה מהעתיד.את סדרה ב2021
אני מניח שנכיר בהמשך את הבן זוג של הבוס של דקסטר וגם נגלה שהוא רוצח פסיכופאט בעצמו. זאת הדרך היחידה להסביר לקרוא לכלב בשם גארפילד.
זה מה שאני אומרת.חוץ מזה לגבי האריסון, אני קצת חושבת שדקסטר הרס לו את החיים ביום שהוא החליט להביא אותו לעולם. כאילו אבא טוב הוא לא יהיה, לכן לא ידעתי מה האופציה היותר טובה בשביל האריסון, שהוא יתנהג כאילו הוא לא מכיר אותו, כי להיות אבא שלו שהוא חזר להיות רוצח נראה לי יעשה לו יותר נזק.
האמת לא בא לי שהוא ילך לכלא, אבל כן נראה לי ראוי לסיים את הסדרה בזה שהוא מת.אז או שדקסטר ימות בסוף או שיעלו עליו וילך לכלא,
אני גם צריכה תשובה לכל השאלות שלך אני לא זוכרת כלום. חיפשתי ריקאפ אבל מצאתי רק אחד של 25 דקות והתעצלתי לראותאה, תזכירו לי שניה גם קצת על האנה. היא הייתה החברה הבלונדינית של דקסטר, שהיא משחקת עכשיו בסיפורה של שפחה נכון? אז היא הייתה רוצחת סדרתית כמוהו? והאריסון היה אמור להיות אצלה? טוב זה הכל מוביל לשאלה הראשונה שלי שאני לא זוכרת - למה בכלל דקסטר היה צריך להיעלם (ולכן לתת את האריסון למישהו)? בחיי שאני לא זוכרת.
אני דווקא רוצה שזה ימשיך עכשיו כמה עונות.אני גם מקווה שהעונה הזאת תהיה ככה שיעלו עליו מהר, אולי החברה השוטרת שלו אפילו, כי בגדול אני דיי רוצה שהסדרה תסתיים כבר, אז או שדקסטר ימות בסוף או שיעלו עליו וילך לכלא, אבל יאללה, תסגרו את הסיפור העונה הזאת.
אני לא לחלוטין זוכר, אבל נראה לי שהאנה הייתה מבוקשת על ידי המשטרה בגלל רצח כלשהו. היא באה לבקר את דקסטר אבל הייתה בסכנה. ולכן הם החליטו לעבור לארגנטינה יחד. ודקסטר היה צריך לטפל בפסיכי שהיה הרע של העונה ולכן היא והאריסון נסעו קודם.אה, תזכירו לי שניה גם קצת על האנה. היא הייתה החברה הבלונדינית של דקסטר, שהיא משחקת עכשיו בסיפורה של שפחה נכון? אז היא הייתה רוצחת סדרתית כמוהו? והאריסון היה אמור להיות אצלה? טוב זה הכל מוביל לשאלה הראשונה שלי שאני לא זוכרת - למה בכלל דקסטר היה צריך להיעלם (ולכן לתת את האריסון למישהו)? בחיי שאני לא זוכרת.
גם לי בא!אני דווקא רוצה שזה ימשיך עכשיו כמה עונות.
אני מקווה שלא, כי זה יבטל ניצחון שלי בהתערבות.ואני נוטה לתקווה שבסוף הוא ילך לכלא.
אויש לאוחלק קטן בי רוצה שהוא יהיה בכלא אבל ישתמשו ביכולת בילוש שלו כדי לחקור רוצחים אחרים. זה לחלוטין קלישאה, אבל עדיין קצת בא לי.
קודם כל צריך לזכור שכל יוצר יכול לברוא דמות שלו איך שהוא רוצה, לבנות אותה ולהחזיק בדעות לגביה איך שהוא רוצה.עוד משהו שזרק אותי, זה שאתמול או היום בבוקר לא זוכר מתי, קראתי ראיון עם קלייד פיליפס היוצר והוא אמר שדקסטר הוא "לא בחור טוב". וזה הפתיע אותי. שהיוצר של הסדרה ככה קבע על הדמות שלו. אם זה מה שהוא חושב, אז ככה הוא כותב אותו? יכול להיות שזה ככה זרק אותי כי כשאני ראיתי דקסטר במקור הייתי נער וזה היה כבר לפני, טוב, 10 שנים. כנראה שראיתי את הסדרה אחרת. אולי גם אם הייתי רואה את YOU בתקופה ההיא הייתי מסתכל על ג'ו אחרת. אבל כאילו הוא שלל ממנו מורכבות. אולי זה חלק ממה שהיה לי מוזר. שהוא פשוט קבע שהוא לא בחור טוב.
אז מבחינתי מצד אחד אהבתי את הסיפורים של דקסטר ואני אשמח לעוד כאלו גם אם זה יהיה עוד מאותו סוג.אז כאילו, למה עוד פעם? ראיתי כבר 8 עונות כאלה, למה שוב אחרי 10 שנים? אם מחזירים, אז שתהיה סיבה לספר סיפור חדש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.