💀👻🔪🩸🅾️🆎🅰️🅱️ Dexter: Resurrection

Lhuna3

Well-known member
אהבתי את סיפור הרקע של פרייטר על הקשר עם הרוצח של ההורים שלו. הופתעתי לטובה מזה.
אני לא אהבתי.
כן, אני כל כך שמח מזה. אם כי אני מתקשה להאמין שזה באמת יקרה.
למה לא? אני דווקא רואה את זה קורה.
כן, זה כבר ממש לא הגיוני. חשבתי שהאריסון יגיד לו משהו.
בעיקרון בגלל שדקסטר לא גידל את האריסון, אני מפרשת את זה לעצמי כאילו שהם עוד לא בשלב שהאריסון חושב עליו כאופציה לבקש ממנו עזרה כלכלית, כמו שבאופן טבעי ילד חושב על ההורים שלו, כלומר יש מצב שזה עוד לא עלה בדעתו בכלל. אחרי שאימו המאמצת נפטרה הוא התרגל להסתדר לבד.
גם מצד דקסטר אפשר להבין שיש דברים שהוא מושקע כל כך באיך לעזור להאריסון עם הבעיות המיוחדות שהוא "הוריש לו" ומכיר, כל העניינים הפליליים והנטיה לרצח, שהדברים הנורמליים שצריך גם לדאוג להם בכלל לא עולים בדעתו (ובטח כל עוד האריסון לא אומר כלום אז הוא לא חושב שיש בעיה).
אבל זה בטח כן יגיע מצד מישהו מהם בקרוב.
כשהאריסון נכנס לחדר ההרצאות היה לי ברור שיהיה מישהו מוכר שיעביר את ההרצאה. אבל באופן מוזר הדבר הראשון שחשבתי זה שזה יהיה הדמות של שרה מישל גלר מהפריקוול (המוח שלי כל הזמן מנסה לתת משמעות לדבר הזה).
אוי ניק |פנים|:-D
יש עוד חוסר התאמה כמו זה שהקורבן שלה אמר שהיא אמרה שהוא הקורבן הראשון שלה בניו-יורק.
אה נכון.
וגם זה שמי שהתקשר אמר שהוא שמע מישהו צועק והקורבן לא צעק (את זה הם לא העלו, אבל חשבתי שיעלו את זה בפרק הקודם)
נראה שאת זה הם פיספסו לגמרי (אולי היא לא כזאת גאונה).
לא נראה לי שזה קשור לסדרה המקורית, אלא פשוט זה שדקסטר יודע שהריפר נתן מתישהו לפרייטר את כלי הרצח שלו.
אההה אוקיי.
זה נחמד.
אז משהו רע הולך לקרות לה, נכון?
כנראה :(
חשבתי שיהיה עוד משהו עם בעל הבית של הידידה ההיא של האריסון. אני מניח שיחזרו אל זה בהמשך.
אין שום ספק שיחזרו (היא גם הזכירה את זה בפרק) ואין לי שום ספק שהאריסון יעזור לה עם זה (אולי עם עזרה של דקסטר כמו שכתבת).

didalf

Well-known member
חחח על הדו-משמעות של שם הפרק: כאילו זה גם שדקסטר מצא סופסוף תירוץ לאכול את הבשר במקום את המנה הטבעונית שהכינו לו
חחחחחחחחחחח הרג אותי שהוא נשבר והמציא תירוץ:-D

דקסטר בתכלס כמעט הודה בפני באטיסטה שהוא צודק, לדעתי אם באטיסטה היה מקליט את השיחה הזאת אז הוא אמנם לא אמר משהו מפורש לגמרי, אבל הטון המאיים שלו היה נשמע די רע בפני חבר מושבעים (לא מספיק בשביל הרשעה לבד, אבל כראייה תומכת).
יכול להיות.
הצחיק אותי איך דקסטר ליטף את המזכרות שלו ושמע מוזיקה לטינית והוא כזה "ממש כמו מיאמי😊" ואז קולט "בטיסטה🤬" :-D
חחח וכשבטיסטה עושה לו "סופרייז הרמנו" אני ואחותי ביחד "סופרייז מאדרפאקר":-D:-D

אמנם קשה לי לראות איך דקסטר מצדיק לעצמו לרצוח אותו, אבל אני מאמינה שהוא ימות איכשהו עד סוף העונה, או לפחות יפגע קשות.
בדכ מישהו מטפל בשביל דקסטר בבעיות האלה. אולי האריסון בטעות ירצח אותו.

ואישית אני קרועה בעניין הזה, כי אני אוהבת את דקסטר, אבל אני גם לא יכולה להיות נגד באטיסטה, כי הוא טוב והוא צודק, ואני לא יכולה לשנוא את הטוב רק כי הוא נגד דקסטר.
אני מבינה כי זה בטיסטה, פעם הוא היה חבר, אהבנו אותו.
אבל מה הסיכוי שהוא פשוט ילך?:-(

חוץ מזה דקסטר נפטר מאוד בקלות גם מג'מיני2,
יפה. חחח איך הוא שם את שתי טיפות הדם של התאומים ביחד, כמה מתחשב:-D
ונראה שצ'ארלי (העוזרת של פרייטר) חושדת בו קצת אבל פרייטר כמעט מאוהב בו.
מזל באמת שמישהו חושד בו כי הלוו איך שהוא הצטרף לקבוצה אנשים נופלים בה כמו זבובים.
אבל זה שפרייטר קצת מאוהב בו מסביר למה הוא כזה דביל בנוגע אליו.
אה רציתי להגיד על השואו אנד טל שלו שממש אהבתי איך הוא מצליח להגיד את האמת בלי להחשף, זה היה מעולה.
ודקסטר גם הפיל את ההיעלמות של לואל על ג'מיני.
נשאר רק רוצח-קוקו, שמסתבר שקשה לו עם דם חחחח (אבל מעניין מה הסיפור שלו, אולי לאמא שלו היה קוקו והוא שנא אותה או משהו).
:-D
איכ איזה סייקו דקסטר להרוג את קאם קדימה!
ופרייטר וצ'ארלי אולי... ?
אני חושבת שפרייטר יהיה ההרג הגדול של סוף העונה.

והאריסון מחליט ללכת במסלול המשפחתי ולהפוך לשוטר/בלש פלילי. נשמע נכון. דקסטר תומך.
יפה מאד
אבל הנושא של עזרה בשכה"ל עוד לא עלה משום מה, וגם לא סוגיית המגורים של האריסון.
ממש מוזר8-*
כמובן שהם לא יודעים שהם נופלים ישר להרצאת היכרות של בלשית-גאונה, שגם מכירה עכשיו את התיאוריה של באטיסטה לגבי שניהם.
חחחחחחחחחח הפרצופים של כולם.
אהבתי איך דקסטר מיד קולט מה בטיסטה עושה והפך את השיחה לזה שהוא קצת משוגע. דקסטר של פעם חזר איזה כיף.
אמנם היא בעקרון די נאלצת כבר לקבל את מיה בתור הרוצחת של הנבלה במלון, אבל יש לה עוד משהו שמציק בעניין: מכל המזכרות של הקורבנות שלה שמיה אספה, רק על השעון אין טביעות אצבעות שלה. אז זה עוד לא נגמר.
כן הכל חשוד מאד. אני מופתעת שאין פה קטע שהיא מתעקשת לחקור ומראים יותר בכירים שלוחצים עליה לסגור את זה כי זה PR טוב למשטרה.

זה היה משעשע איך שדקסטר נותן לה טיפ על הנשק שהריפר ההוא השתמש בו (זה מישהו שאנחנו אמורים לזכור מהסדרה המקורית? ואם כן איך הוא עדיין מתקשר לקרובים של הקורבנות אם דקסטר רצח אותו, ואיך הנשק שלו הגיע לאוסף של פרייטר? נראה לי שאני מפספסת משהו שאנחנו אמורים לדעת).
מממ לא חושבת.
זה פשוט תזכורת לזה שהוא אכן היה מספר 1 בניתוח נתזי דם בסדרה המקורית. ממש נהניתי מזה.
וגם שהוא יודע שהנשק נמצא את טיריון אז הוא מסיק מזה שהרוצח ההוא משתמש במשהו אחר ועוזר לה. או כמחווה של רצןו טוב שתרד מהם או כדי שהיא תחקור והוא יתעלק על זה וימצא לעצמו עוד קורבן.

* ולהאריסון יש חברה חדשה?
חמוד.
* מסתבר שזה לא רק דקסטר, פשוט כל אחד שקצת חביב אל בלסינג מקבל הזמנה להכנס ולהסתחבק עם כל המשפחה שלו אחרי 2 דקות שיחה. הבנאדם נותן משמעות חדשה למילה "ידידותי".
חחחחחחחחחחחחחחח ממש:-D
ובסטיטסה כזה: "אז אתה רוצה להגיד שבנסיעה הראשונה שלך מצאת חבר ודירה" וכאילו במקרה כן, זה נכון8-*:-D

* אה והיה גם רגע אוקוורד בהרצאה כשהיא אומרת שלפסיכופטים אין אמפתיה ואין יכולת לאהוב, והאריסון ודקסטר מסכלים בחשש זה על זה, כאילו, האריסון כנראה תוהה אם הוא משלה את עצמו שאבא שלו אוהב אותו ובאמת אכפת לו ממנו ואולי בעצם אסור לבטוח במערכת יחסים עם אדם כזה. אז אחרי זה דקסטר מרגיש צורך להבהיר להאריסון ש"הוא אולי לא חש אהבה כמו אנשים נורמליים, אבל הוא מרגיש כלפי האריסון אחרת מאיך שהוא מרגיש כלפי שאר האנשים".
זה היה חמוד:-]
אולסו הצחיק אותי דקסטר "המחירים בחנות מזכרות זה פשע":-D

אבל באטיסטה בעצם לא יודע עד כמה דקסטר ממש יעשה כמעט הכל כדי לא לפגוע במי שלא עונה לקוד שלו.
נכון, וחבל.
בין היתר באטיסטה בטח חושב שדקסטר הוא זה שהרג את לגווארטה ודוקס. יהיה לו די שוק אם דקסטר יגלה לו שדב היא זאת שהרגה את לגווארטה.
כן אה?

אם כי הקטע שבו דקסטר מספר לו את האמת "הרגשת דקירה בחזה אתמול ב8 בערב?" היה מעולה.
ואני בהתחלה נבהלתי דקסטר מה אתה עושהההה

כשהאריסון נכנס לחדר ההרצאות היה לי ברור שיהיה מישהו מוכר שיעביר את ההרצאה. אבל באופן מוזר הדבר הראשון שחשבתי זה שזה יהיה הדמות של שרה מישל גלר מהפריקוול (המוח שלי כל הזמן מנסה לתת משמעות לדבר הזה).
:-D:-D
אני ציפיתי שההרצאה תהיה על הביי הרבור בוצ'ר.

אז משהו רע הולך לקרות לה, נכון?
אוי כנראה:-(

אגב, משהו נוסף שאהבתי זה שהוא הזכיר את אחיו והיו כמה פלאשבקים מעונה 1 של הסדרה. (דקסטר נראה שם כל כך צעיר)
וואי מממששששש

בעיקרון בגלל שדקסטר לא גידל את האריסון, אני מפרשת את זה לעצמי כאילו שהם עוד לא בשלב שהאריסון חושב עליו כאופציה לבקש ממנו עזרה כלכלית, כמו שבאופן טבעי ילד חושב על ההורים שלו, כלומר יש מצב שזה עוד לא עלה בדעתו בכלל. אחרי שאימו המאמצת נפטרה הוא התרגל להסתדר לבד.
גם מצד דקסטר אפשר להבין שיש דברים שהוא מושקע כל כך באיך לעזור להאריסון עם הבעיות המיוחדות שהוא "הוריש לו" ומכיר, כל העניינים הפליליים והנטיה לרצח, שהדברים הנורמליים שצריך גם לדאוג להם בכלל לא עולים בדעתו (ובטח כל עוד האריסון לא אומר כלום אז הוא לא חושב שיש בעיה).
הא מעניין אני אקבל את זה.

.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה לא? אני דווקא רואה את זה קורה.
את הפעם יותר אופטימית ממני. אני בספק אם הוא ייצא מהעונה הזאת בלי לפחות תיק פלילי שיפסול אותו מלהיות שוטר.
וזה במקרה הטוב כי המקרים הפחות טובים הם שהוא יהיה בכלא, ימות או יצטרך לברוח ולהחליף זהות.
חחח וכשבטיסטה עושה לו "סופרייז הרמנו" אני ואחותי ביחד "סופרייז מאדרפאקר":-D:-D
חחחחחח
אני ציפיתי שההרצאה תהיה על הביי הרבור בוצ'ר.
זה היה יכול להיות מעולה.
אבל בהתחלה חשבתי שהיא הולכת לעסוק ברצח שהאריסון עשה ושמשוייך עכשיו לליידי ונג'נס

Lhuna3

Well-known member
פרק 1X08
The Kill Room Where It Happens
אויש מסכן באטיסטה, ככל שהוא ממשיך הוא רק עושה עליהם רושם של יותר מטורלל.
ועם המזל שלו הוא תופס את דקסטר דווקא כשהוא לא רוצח את הקורבן שלו.
זה יגמר רע בשבילו, זה ברור :(
אבל אח"כ לדעתי בלשית-גאונה תמשיך להיות בעקבותיו, כי היא גיגלה ומצאה גם את הסיפור מהפריקוול על הקפטן של התחנה שהתגלה כרוצח ו"נעלם". היא תמשיך לחקור את זה.

לפחות דקסטר סידר את העניין של הבעל בית הנורא (הגרביון הזה היה אמור להסוות את הפנים שלו? |פנים|)
והאריסון אומר לו שכנראה יש לו גם חוש לצדק (כאילו דה).

האריסון is getting some עם החמודה מהקולג'.
(קצת מוזר לי שזה לא הלך לשם עם הקולגה שלו אבל בסדר)

דקסטר בטעות מגלה את הסוד של בלסינג לבת שלו ועכשיו בלסינג כועס עליו (אני לא זוכרת אם בלסינג אמר לו במפורש שזה סוד גם מהמשפחה שלו, אם כן אז הוא צודק בכעסו, למרות שזה עדיין היה בטעות).

צ'ארלי מנסה לשכנע את פרייטר שיש משהו פישי עם "רד" הזה והוא נחוש להאמין בו, אבל בסוף הפרק היא מגלה שיש לו בן (לא שזה היה קשה לגלות אם טיפה עוקבים אחריו) ופרייטר מגיע להתעמת איתו או משהו.

* האייפון של דקסטר אמור היה להתריע לו שיש מכשיר אחר של אפל שעוקב אחריו ללא הרשאה.

* דקסטר לעצמו אחרי שרוצח-קוקו מספר לו שהוא הולך להמילטון:
I'm not throwing away gonna ruin my shot
כאילו נתנו לנו (האובססיביים להמילטון) עוד פירור חחחח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 1X08
זה אולי מוזר אבל אני ממש מקווה שהוא כן יתפוס את דקסטר. אני רוצה עונה של דקסטר בכלא.
אבל אני מניח שיותר סיכוי שהוא יגלה על פרייטר ואז צארלי תהרוג אותו.

וכן, זה עצוב שהוא יצא מטורלל
אבל אח"כ לדעתי בלשית-גאונה תמשיך להיות בעקבותיו, כי היא גיגלה ומצאה גם את הסיפור מהפריקוול על הקפטן של התחנה שהתגלה כרוצח ו"נעלם". היא תמשיך לחקור את זה.
אני לא רואה איך העניין עם הקפטן מהפריקוול יכול להיות רלוונטי כאן. לדעתי זה עוד קריצה חסרת טעם לפריקוול
לפחות דקסטר סידר את העניין של הבעל בית הנורא (הגרביון הזה היה אמור להסוות את הפנים שלו? |פנים|)
אני יכול להבין שיהיה לו קשה לזהות אותו בlineup ככה. אבל אחרי שבאותו יום דקסטר פרץ לו למשרד בלי מסכה נראה לי שיהיה לו קל לעשות את החיבור.
אבל כנראה זה עבד.
כן, מה דקסטר מופתע מזה בעצמו?
אני שמח שזה לא התקדם איתה. הוא בן 18 והיא עם ילד בן 6 (אני מניח)
דקסטר בטעות מגלה את הסוד של בלסינג לבת שלו ועכשיו בלסינג כועס עליו (אני לא זוכרת אם בלסינג אמר לו במפורש שזה סוד גם מהמשפחה שלו, אם כן אז הוא צודק בכעסו, למרות שזה עדיין היה בטעות).
אני די בטוח שבלסינג לא אמר מפורשות שזה סוד. הוא אמר שהוא מפריד את זה מהחיים שלו. זה לא אומר שהוא לא אמר את זה למשפחה שלו. הוא לחלוטין היה צריך להבהיר לדקסטר שזה סוד, אז זה אשמתו.
צ'ארלי מנסה לשכנע את פרייטר שיש משהו פישי עם "רד" הזה והוא נחוש להאמין בו, אבל בסוף הפרק היא מגלה שיש לו בן (לא שזה היה קשה לגלות אם טיפה עוקבים אחריו) ופרייטר מגיע להתעמת איתו או משהו.
מעניין אם בשלב הזה היא כבר גילתה את השם האמיתי שלו.

מעניין לאן זה ילך, כי אני גם יכול לדמיין את דקסטר מספר לפרייטר את האמת, שהוא רצח את לואוול והפליל את מיה, ושהוא הביי הארבור בוצ'ר, אבל פרייטר עדיין יוקסם וירצה קשר איתו כי זה רוצח סדרתי אגדי.
* האייפון של דקסטר אמור היה להתריע לו שיש מכשיר אחר של אפל שעוקב אחריו ללא הרשאה.
באמת? זה יאמר לך אם יש מכשיר אחר שקרוב אליך כל הזמן?
מילא לרצוח נשים עם קוקו, אבל לא להעריך את המילטון זה כבר מוגזם ולחלוטין מצדיק הריגה.
אם כי לדעתי רפונזל פשוט עזב כי היה לו מספיק שכל להתרחק מרד אחרי כל מה שקרה אפילו אם הוא לא יודע שהוא רוצה לרצוח אותו.

עכשיו שאני חושב על זה:
אולי פרייטר ירצה לראות את דקסטר רוצח מישהו, הרי זה הקטע שלו, ודקסטר יסכים אם זה רפונזל. והגיוני שפרייטר כן יודע איפה הוא גר.

LeAnnDylan

Well-known member
זה אולי מוזר אבל אני ממש מקווה שהוא כן יתפוס את דקסטר. אני רוצה עונה של דקסטר בכלא.
מה מסכן?! שימות כבר הקרצייה הזה.
אני לא מאמינה שאתם מרחמים עליו ועוד בצד שלו. וטפ|שפם|
חבורת בוגדים שכמותכם|שפם|
זה עובד רק עם AirTag. אוזניות לא מתריאות בדר"כ.
ז"א אפל עשו שינוי בהגדרות אבטחה שלהם כדי שזה כן יתריע אם יש מכשיר לא שלכם שעוקב אחריכם אבל לרוב לוקח לזה איזה שבוע שלם לאסוף מספיק אינפורמציה.
אני לקחתי לפני כמה זמן אוזניות לא שלי בטעות והסתובבתי איתן במשך שלושה ימים וזה לא התריע לי כלום. לעומת זאת, חברה שלי ואני ניסינו את זה עם AirTag, היא שמה את שלה ברכב שלי ונסעתי עם זה ותוך כמה שעות זה כבר התריע לי.
מה שכן אני מתקשה להאמין שדקסטר היה צריך לפרק את כל הרכב שלו בערך לפני שהוא מצא את האוזניות האלה:-D

Lhuna3

Well-known member
זה אולי מוזר אבל אני ממש מקווה שהוא כן יתפוס את דקסטר.
אני ממש קרועה בעניין הזה כי אני רוצה ששניהם ינצחו איכשהו.
אני רוצה עונה של דקסטר בכלא.
המממ... עונה של דקסטר בכלא... פתאום כל הרוצחים האחרים שבכלא נעלמים באופן מסתורי ואף אחד לא מבין למה :-D
אבל אני מניח שיותר סיכוי שהוא יגלה על פרייטר ואז צארלי תהרוג אותו.
נשמע הגיוני.
זה תמיד נורא מתסכל בעיני כשמישהו צודק ומנסה לגרום לאחרים לראות את האמת אבל לא מאמינים לו.
אני שמח שזה לא התקדם איתה. הוא בן 18 והיא עם ילד בן 6 (אני מניח)
נו אז מה, הוא מסתדר מעולה עם הילד והילד אוהב אותו גם, זה חמוד.
מעניין לאן זה ילך, כי אני גם יכול לדמיין את דקסטר מספר לפרייטר את האמת, שהוא רצח את לואוול והפליל את מיה, ושהוא הביי הארבור בוצ'ר, אבל פרייטר עדיין יוקסם וירצה קשר איתו כי זה רוצח סדרתי אגדי.
כן בטח פרייטר רק יעריץ אותו יותר.
מילא לרצוח נשים עם קוקו, אבל לא להעריך את המילטון זה כבר מוגזם ולחלוטין מצדיק הריגה.
|כן||שפם|
עכשיו שאני חושב על זה:
אולי פרייטר ירצה לראות את דקסטר רוצח מישהו, הרי זה הקטע שלו, ודקסטר יסכים אם זה רפונזל. והגיוני שפרייטר כן יודע איפה הוא גר.
נשמע לי פחות מתאים לדקסטר להסכים לדבר כזה, אבל אולי.
ז"א אפל עשו שינוי בהגדרות אבטחה שלהם כדי שזה כן יתריע אם יש מכשיר לא שלכם שעוקב אחריכם אבל לרוב לוקח לזה איזה שבוע שלם לאסוף מספיק אינפורמציה.
זה היה מספיק זמן בשביל שבאטיסטה כבר ידע את כל המקומות הרגילים של דקסטר, אז זה צריך להיות גם מספיק זמן בשביל האיירפודס.

didalf

Well-known member
חחחחח אני אוהבת ששם הפרק לא היה סתם אלא רפרנס מכוון מאד.
אבל סירייסלי קאם אתה לא יודע שזה מחזמר ראפ? בושה!!
אולסו בהתחלה אחרי שקאם אמר שהוא הולך להמילטון דקסטר כזה "איימ אמ נוט טרואינג אווי מיי שוט":-D:-D

כן באסה בשבילו. הוא יוצא או ממש מטורלל או הרוצח בעצמו.

חחחחח ממש, ראו אותו! וגם הוא היה יום לנפי במשרד שלו כאילו הלוו!
אבל לפחות זה סודר. מגיע לו שיפחד קצת.
אבל פאק ממש דאגתי שהוא הולך לרצוח אותו סתם כי הוא התנהג כמו נרקומן בקריז. דקסטר תרגע!

אני כל הזמן חוששת לגביה. היא תביא צרות או תחטוף צרות?

אופסי.
חחחחח ובלסינג "תחשוב אם הריסון היה יודע שהרגת מישהו":-D:-D ודקסטר בראש "רק אחד?":-D:-D
ואני לא חושבת שהוא אמר לו במפורש שזה סוד.

אוו אוווווווווווו:-0
אבל באמת פרייטר ממש סתום שהוא ככה סומך עליו.
שוב הצחיק אותי שהוא אומר "מה נראה לך שהוא הרג את לוול הסגיר את מיה ופיתה את גראט לתקוף אותו" ואז כן "ממ כן, בול":-D

כן?
לי הציק שהוא בכלל מסתובב ברכב בניו יורק. זה לא המקום!!
אולסו האוזניות היו במקום מזה ברור כאילו באמת אחי.

כן:-D

איכס לא.

אני לא רואה איך העניין עם הקפטן מהפריקוול יכול להיות רלוונטי כאן. לדעתי זה עוד קריצה חסרת טעם לפריקוול
נכון. מה זה קשור בכלל?

כן, מה דקסטר מופתע מזה בעצמו?
נכון?? תמיד היה לו!

אני די בטוח שבלסינג לא אמר מפורשות שזה סוד. הוא אמר שהוא מפריד את זה מהחיים שלו. זה לא אומר שהוא לא אמר את זה למשפחה שלו. הוא לחלוטין היה צריך להבהיר לדקסטר שזה סוד, אז זה אשמתו.
|כן|

תכלס חח
כאילו פרייטר צריך ממש להתלהב מזה. חוצמזה שהוא הרג את האנשים שלו שזה קצת בעיה.
אבל הוא לא הלשין עליהם אז לא נורא בעיה. פרייטר יכול לאסוף חדשים. רק שלא יספר לדקסטר:-D

בדיוק!:-D
אם כי לדעתי רפונזל פשוט עזב כי היה לו מספיק שכל להתרחק מרד אחרי כל מה שקרה אפילו אם הוא לא יודע שהוא רוצה לרצוח אותו.
אני גם תהיתי אם הוא מרגיש שמשהו חשוד בו.
גם דקסטר היה ממש נואש להפגש איתו זה היה קצת מביך, אז אולי אל הרגיש שהנואשות שלו פלוס העובדה שהקבוצה התפרקה מאז שהוא הגיע זה חשוד ועדיף לו להתרחק. אם כן כל הכבוד הוא יותר חכם ממה שהוא נראה.

מה מסכן?! שימות כבר הקרצייה הזה.
אני לא מאמינה שאתם מרחמים עליו ועוד בצד שלו. וטפ|שפם|
חבורת בוגדים שכמותכם|שפם|

זה עובד רק עם AirTag. אוזניות לא מתריאות בדר"כ.
אני לקחתי לפני כמה זמן אוזניות לא שלי בטעות והסתובבתי איתן במשך שלושה ימים וזה לא התריע לי כלום. לעומת זאת, חברה שלי ואני ניסינו את זה עם AirTag, היא שמה את שלה ברכב שלי ונסעתי עם זה ותוך כמה שעות זה כבר התריע לי.
וואלה? מעניין.
מה שכן אני מתקשה להאמין שדקסטר היה צריך לפרק את כל הרכב שלו בערך לפני שהוא מצא את האוזניות האלה:-D
חחחחחחחחחחחחחחח בדיוק!!! אני גם חשבתי. זה היה במקום ממש ממש בולט!

המממ... עונה של דקסטר בכלא... פתאום כל הרוצחים האחרים שבכלא נעלמים באופן מסתורי ואף אחד לא מבין למה :-D

זה תמיד נורא מתסכל בעיני כשמישהו צודק ומנסה לגרום לאחרים לראות את האמת אבל לא מאמינים לו.
זה נכון, גם אותי. במיוחד שלהגיד את האמת גורם לו להראות קוקו.
אבל זה מתנגש עם זה שאני לא רוצה שדקסטר יתפס.
בטיסטה לך הביתה בבקשה;-(

LeAnnDyIan

Well-known member
טוב אני אשאיר ללונה לעשות סיכום פרק כי זו העבודה שלה.
אני רק פה בשביל האיזכור של פארקס😅😍🙌
וגם ברוך שפטרנו מבטיסטה. שלום ולא להתראות 👋
אני גם כל כך שמחה שלא הרסו לנו את הדמות של דקסטר ולא נתנו לו סתם לרצוח אנשים שלא מתאימים לקוד למרות שלא באמת היה אכפת לי אם הוא היה הורג את בטיסטה כי הוא כבר עלה לי על העצבים.
מה שכן, האם זה שפרייטר רצח את בטיסטה נותן לדקסטר לגיטימציה להרוג אותו לפי הקוד ולא סתם כי הוא פסיכופת? או שהוא צריך להרוג עוד כמה אנשים כדי להתאים לקוד?
יואו איך רציתי שדקסטר יתקן אותו ויגיד שהג׳ימניי היו רוצחים ולא רוצח😅 הו וול. העיקר שבטיסטה מת🥳🥳

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי, לונה עדיין לא כתבה, מה קורה?
והפרס של האידיוט הטלוויזיוני של העשור הולך ל... אנג'ל בטיסטה!
על כך שכשאדם משחרר אותך מקשירה אתה קופץ עליו ומכה אותו תוך כדי שאתה מפנה את הגב אל האנשים שקשרו אותך לשולחן, רצו להרוג אותך ואחד מהם בעצם מחזיק אקדח.
אני לא אומר שהוא היה צריך לסלוח לו במקום רק בגלל שהוא לא רצח אותו, אבל יש שם את האנשים שבעצם פגעו בו. לפחות לא להפנות להם את הגב. כאילו מה הייתה התוכנית שלו?

ויחד עם זה אני גם ממש ממש עצוב שהוא מת.
העיקר שבטיסטה מת🥳🥳
את מפלצת.

חחחח זה היה מעולה.
הקטע שכל פעם שבסדרה או סרט מציינים את מחלקת גנים ונוף של עירייה כלשהי אני כמובן ישר חושב על הסדרה. אז הכי הרגיש לי נורמלי שגם תוך כדי חקירת רצח הבלש יעלה את זה.
אני גם כל כך שמחה שלא הרסו לנו את הדמות של דקסטר ולא נתנו לו סתם לרצוח אנשים שלא מתאימים לקוד למרות שלא באמת היה אכפת לי אם הוא היה הורג את בטיסטה כי הוא כבר עלה לי על העצבים.
היה לי ברור שהוא לא ירצח אותו.
אבל כן היה חכם יותר מצד דקסטר להגיע לאיזו הסכמה עם פרייטר. אני ציפיתי שהוא יגיד לפרייטר שהוא מוכן לתת לו לצפות בו רוצח, אבל שיביא את רפונזל הזה ושבנתיים ישמור את בטיסטה שבוי אצלו.
כלומר זה שדקסטר פשוט שיחרר את אנג'ל שם גם היה די מטופש. אם כי אם אנג'ל היה מיד משתף פעולה עם דקסטר היה להם סיכוי לגבור על פרייטר וצ'ארלי.
מה שכן, האם זה שפרייטר רצח את בטיסטה נותן לדקסטר לגיטימציה להרוג אותו לפי הקוד ולא סתם כי הוא פסיכופת? או שהוא צריך להרוג עוד כמה אנשים כדי להתאים לקוד?
הוא התכוון לרצוח את פרייטר גם לפני זה. אני חושב שלתמוך כספית ומורלית ברוצחים סדרתיים זה מספיק מתאים לקוד שלו גם אם הוא טכנית אולי לא רצח מישהו בעצמו לפני זה.
יואו איך רציתי שדקסטר יתקן אותו ויגיד שהג׳ימניי היו רוצחים ולא רוצח😅
גם אני חשבתי שהוא יגיד משהו על זה.

כמו שחשבתי - פרייטר היה לא היה כל כך פגוע מזה שדקסטר שיקר לו ורצח את האחרים והרבה יותר נלהב לפגוש את הביי הארבור בוצ'ר האמיתי. ואפילו הפתיע אותי מעבר לזה שהוא הציע לו "להאכיל" אותו בעוד רוצחים סדרתיים.

היה נחמד שדקסטר התנצל בפני בלסינג (אפילו שלדעתי עדיין בלסינג לא הבהיר שזה סוד מהמשפחה שלו) ושמחתי גם שבלסינג סלח לו. לא שזה בדיוק קו עלילה חשוב כרגע, אבל לפחות התקדמנו הלאה.

אז עכשיו דקסטר כלוא בכספת של פרייטר. בעיקרון זה לא צריך להיות קשה בשביל פרייטר להרוג אותו עכשיו, אבל אני חושב שהוא עדיין ירצה לשלוט בו. לכן לדעתי הוא יחטוף את האריסון.

Lhuna3

Well-known member
כבר ראיתי את הפרק אבל לא היה לי זמן לכתוב ועכשיו אני אצל ההורים שלי מהטלפון, אז רק אחר כך.

Lhuna3

Well-known member
פרק 1X09
Touched by an Ángel
איזה מסכן אנג'ל, אבל אני גם קצת שמחה שזה נגמר כמו שזה נגמר,
כלומר שדקסטר לא רצח אותו - לא שהיה לי ספק בסצינה האחרונה, ברור היה לי שאין מצב בעולם שהוא באמת יתקע בו את הסכין,
ושהוא קיבל אישור מוחלט לזה שהוא צדק,
ושדקסטר הספיק להגיד לו שהוא (לפחות טכנית) לא רצח את דואקס ואת לה-גאוורטה, וגם שהוא אמר לו שהוא מצטער ובכה(?) והראה רגש וצער כן וגדול וברור.
יש משהו קצת קצת מזכך בזה בעיני.

ציפיתי לחלוטין שהוא ימות עד סוף הפרק, אבל זה היה מרגיש לי שהיה הרבה יותר גרוע אם הוא היה מת בלי לקבל את האישור למה שהוא יודע, וכמובן נוראי אם דקסטר היה רוצח אותו.

זה היה חמוד.
ידעתי שתשמחי...
אממ, אני הבנתי כאילו שדקסטר כבר החליט לרצוח את פרייטר בפגישה המתוכננת שלהם בפרק הזה.
אמנם הוא עדיין לא עומד בקוד אבל חשבתי שזה שהוא היווה איום על האריסון הספיק לדקסטר בשביל להחליט.
על כך שכשאדם משחרר אותך מקשירה אתה קופץ עליו ומכה אותו תוך כדי שאתה מפנה את הגב אל האנשים שקשרו אותך לשולחן, רצו להרוג אותך ואחד מהם בעצם מחזיק אקדח.
אני לא אומר שהוא היה צריך לסלוח לו במקום רק בגלל שהוא לא רצח אותו, אבל יש שם את האנשים שבעצם פגעו בו. לפחות לא להפנות להם את הגב. כאילו מה הייתה התוכנית שלו?
גם נכון.
אבל אני חושבת שהוא כבר היה במצב נואש לחלוטין והשנאה (המובנת) לדקסטר באותו רגע עיוורה אותו מלראות את הסיטואציה בצורה רציונלית.
כן זה עצוב.
כמו שחשבתי - פרייטר היה לא היה כל כך פגוע מזה שדקסטר שיקר לו ורצח את האחרים והרבה יותר נלהב לפגוש את הביי הארבור בוצ'ר האמיתי.
זה באמת לא היה מפתיע.
ואפילו הפתיע אותי מעבר לזה שהוא הציע לו "להאכיל" אותו בעוד רוצחים סדרתיים.
להאכיל :-D
אז עכשיו דקסטר כלוא בכספת של פרייטר. בעיקרון זה לא צריך להיות קשה בשביל פרייטר להרוג אותו עכשיו, אבל אני חושב שהוא עדיין ירצה לשלוט בו. לכן לדעתי הוא יחטוף את האריסון.
אוי ויי.
או שאולי האריסון יראה שדקסטר לא חוזר ויבין שהוא הלך לשם ונקלע לצרות, ויגיע לשם גם בשביל לחפש אותו.

אני חושבת שוב שדקסטר מפגין חוסר אחריות כלפי חפים משפע שבסביבתו, והפעם זה שהוא מאשר להאריסון ללכת עם ג'יג'י לבית שלה.
נכון שהוא מאמין שהוא הרתיע את צ'ארלי אבל הוא יודע שיש לו עסק עם פסיכופאטים וזה עדיין לסכן את ג'יג'י מאוד.

* באטיסטה ברכבת: fuck
אמא לילדה: shut your fucking mouth you asshole יש פה ילדה!
* סופסוף אני זוכרת שלבלשית קוראים וואלאס, וטוב שכך כי היא כבר לא ראויה להקרא בלשית-גאונה. (למרות שאני עדיין חושבת שהיא מתישהו כן תבין שבאטיסטה צדק).
* רק עכשיו שמתי לב שבכתוביות הסיום תמיד יש תמונות שקשורות איכשהו לנרצח של הפרק. אז הפעם היה יצור כובעים.

שיט עוד פרק אחד!!

Lhuna3

Well-known member
אה, שכחתי עוד משהו קטן
יש את הסצינה כשג'יג'י הולכת לשירותים לפני שהיא והאריסון הולכים אליה, אז דקסטר מנצל את זה להביא להאריסון "משהו בשביל protection" והאריסון כזה "זה בסדר אני יודע איך להשתמש בזה", ולא מראים לנו מה זה, ומה שמצחיק זה שברור שזה קונדום אבל בגלל שזה שניהם ובגלל הנסיבות אז זה יכול באותה מידה להיות אקדח/סכין והדיאלוג שלהם מתאים לשני המקרים :-D

LeAnnDylan

Well-known member
חח הוא באמת דביל:-D אבל אולי הוא חשב שאין סיכוי שהוא יוצא משם בחיים עם שלושה פסיכופטים אז אם כבר אז לנצל את הרגעים האחרונים שלו להתעמת עם מי שהוא חושב שהרס לו את החיים.
בו-הו
אני לא. כשמשהו טוב קורה צריך לשמוח.
חחחח זה היה מעולה.
הקטע שכל פעם שבסדרה או סרט מציינים את מחלקת גנים ונוף של עירייה כלשהי אני כמובן ישר חושב על הסדרה. אז הכי הרגיש לי נורמלי שגם תוך כדי חקירת רצח הבלש יעלה את זה.
בתאכלס גם אני ככה. אבל גם למרות שאני יודעת שזו מחלקת אמיתית אני גם די בטוחה שזו מחלקה מונפצת כי אני לא מכירה אף אחד שבאמת עובד במחלקה הזאת|שפם|
היה לי ברור שהוא לא ירצח אותו.
אם זו הייתה הסדרה המקורית היה לי ברור שהוא לא ירצח אותו, אבל היום אני כבר לא יודעת מה לחשוב, התסריטאים עשו כמה החלטות מפוקפקות. ז"א לא בהכרח בעונה הזאת, אבל לייק, מבחינתי גם השתי סדרות המיותרות האחרות זה אותם כותבים כי אין לי כוח לבדוק באמת ולא כזה אכפת לי גם. אז כאילו, כן, מאוד לא דקסטרי מצידו לרצוח אותו. אבל מצד שני גם לא דקסטרי מצידו לרצוח את פרייטר לפני שהוא רצח מישהו. לכן גם כשהוא כביכול הלך לשם במטרה לרצוח את פרייטר, היה לי ברור שהוא לא ירצח אותו כי בסופו של דבר הוא לא עומד בקוד והרי ידוע שדמויות מעצבנות שצריכות למות שלא עומדות בקוד- מישהו אחר שהוא לא דקסטר, רוצח. זה הא'-ב' של הסדרה הזאת.
אבל כן היה חכם יותר מצד דקסטר להגיע לאיזו הסכמה עם פרייטר. אני ציפיתי שהוא יגיד לפרייטר שהוא מוכן לתת לו לצפות בו רוצח, אבל שיביא את רפונזל הזה ושבנתיים ישמור את בטיסטה שבוי אצלו.
אני רואה את זה עובד רק אם דקסטר לא מתחייב לרצוח את בטיסטה בעצמו כי אחרת זה לא היה קורה.
כלומר זה שדקסטר פשוט שיחרר את אנג'ל שם גם היה די מטופש. אם כי אם אנג'ל היה מיד משתף פעולה עם דקסטר היה להם סיכוי לגבור על פרייטר וצ'ארלי.
לא יודעת אם שניהם היו מתגברים על צ'ארלי עם אקדח אבל אני אזרום עם ההשערה שלך.
הוא התכוון לרצוח את פרייטר גם לפני זה. אני חושב שלתמוך כספית ומורלית ברוצחים סדרתיים זה מספיק מתאים לקוד שלו גם אם הוא טכנית אולי לא רצח מישהו בעצמו לפני זה.
נכון שהוא התכוון לרצוח אותו, אבל לדעתי עם כמה שפרייטר פסיכי, הוא עדין לא עומד בקוד ולכן זה מאוד לא דקסטרי מצידו לרצוח אותו.
מצד שני, יכול להיות שלדקסטר האבא יש קוד קצת יותר גמיש אבל בכל זאת קיוויתי שהוא לא ירצח את פרייטר לפני שהוא רצח בעצמו מישהו כדי לא להרחיק את דקסטר המקורי מהשורשים שלו.
אני עדין לא בטוחה שלרצוח מישהו אחד זה מספיק בשביל הקוד אבל אני גם לא זוכרת את רשימת החוקים במלואה כדי להיות בטוחה בזה במאה אחוז. אבל בכל מקרה לפחות עכשיו כשפרייטר הרג את בטיסטה, אם וכאשר דקסטר יהרוג את פרייטר, אני אוכל להסתפק בעובדה שהוא כן הרג מישהו ולא סתם היה בלתי.
היה נחמד שדקסטר התנצל בפני בלסינג (אפילו שלדעתי עדיין בלסינג לא הבהיר שזה סוד מהמשפחה שלו) ושמחתי גם שבלסינג סלח לו. לא שזה בדיוק קו עלילה חשוב כרגע, אבל לפחות התקדמנו הלאה.
וואי ראיתי את השחקן של בלסינג בסדרה אחרת שבה הוא פסיכופת פירומן ואני כל פעם מצפה שיהיה איתו איזה טוויטס והוא ירצח את הריסון או משהו והוא כזה דובון אכפת-לי שקצת לא נעים לי שאני חושבת עליו מחשבות שכאלה:-D
זה בהחלט הצעד המתבקש.
אגב אני לא יודעת למה כל הפרק הרגיש לי כאילו ג'יג'י עובדת בשביל פרייטר והיא בעצם מובילה את האריסון לתוך מלכודת. ז"א אני יודעת שהם לא יעשו את זה כי גם פרק אחרון ואין זמן ליותר מידי טוויסטים אבל זה שפרייטר יחטוף את האריסון או פשוט יגיד לו שהוא מחזיק בדקסטר והריסון ינסה להיות גיבור ולבוא להציל אותו זה די מתבקש. איכשהו הריסון יגיע לשם, על זה נראה לי שכולנו יכולים להסכים.

טוב תכף מתחיל !HONEY DON'T אז אני אמשיך להגיב בפעם אחרת.

didalf

Well-known member
פרק 9
אוי בטיסטה:-(
היית צריך פשוט ללכת למה לא הקשבת?
מצד אחד לראות בנאדם אומר אמת ומתייחסים אליו כמשוגע מתסכל אותי ממש.
מצד שני אני כמובן לא רציתי שהוא יתפוס את דקסטר, רק שישחרר וילך הביתה.
וכמו תמיד כשמישהו עולה על דקסטר אבל לא מתאים בקוד, מישהו אחר הורג אותו בשביל דקסטר.

חחחחחחחחחחחחחחח כן:-D:-D

תמיד יש לו יותר מזל משכל בקטע הזה לדקסטר.
אני חושבת שכן.
אמאלה הוא ממש פסיכופט איך הוא מתלהב מהדברים האלה הוא יותר סייקו מהרוצחים עצמם.
יואו איך רציתי שדקסטר יתקן אותו ויגיד שהג׳ימניי היו רוצחים ולא רוצח😅
לפרייטר? כי הוא סיפר להריסון.
אולי עוד תהיה לו הזדמנות. כשהוא יהרוג אותו.
חיחי סליחה אבל עכשיו חשבתי שהוא יצטרך הרבה פחות ניילונים לפרייטר כי הוא קטן:-D

תכלס|פנים|

תכלס חח

הא עסקה מעניינת.
היה לי ברור שהוא הולך לשחרר את בטיסטה. לאדעת מה הוא ציפה שיקרה הלאה, אבל בטיסטה היה חבר והוא לא מתאים לקוד.
לגמרי כן. אבל עכשיו יש לו אפילו סיבה יותר טובה.

כמו שחשבתי - פרייטר היה לא היה כל כך פגוע מזה שדקסטר שיקר לו ורצח את האחרים והרבה יותר נלהב לפגוש את הביי הארבור בוצ'ר האמיתי. ואפילו הפתיע אותי מעבר לזה שהוא הציע לו "להאכיל" אותו בעוד רוצחים סדרתיים.
חחחחחחחחח ממש שמחתי שהוא גילה ואכן התלהב ממש והתנהג כמו פאנגירל כי זה לגמרי מה שציפיתי:-D
כן הופתעתי קצת שאפילו לא אכפת לו שהוא הרג את שאר החבורה מרוב שהוא מעריץ.
אבל זה היה מצחיק ממש.

חמודים.

אואו.

אגב הריסון מצד אחד זה חמוד ממש שדקסטר עכשיו מספר לו הכל ולא משקר לו. מצד שני הדברים שהוא מספר לו... תן לילד קצת אפשרות להכחשה חח. וזה גם מטען כבד לשאת לדעת נראה לי. לאדעת. אבל אני שמחה שהם ביחסים טובים.
וכל הכבוד להאריסון שהוא ערבב אמת ושקר עם צ'ארלי. למרות שהוא כן פישל קצת.

ושדקסטר הספיק להגיד לו שהוא (לפחות טכנית) לא רצח את דואקס ואת לה-גאוורטה, וגם שהוא אמר לו שהוא מצטער ובכה(?) והראה רגש וצער כן וגדול וברור.
מזל שלא אמר לו מי הרג את לגאוורטה, שזאת דב.

כאילו לפחות אנג'ל יודע לעצמו שהוא לא משוגע? אוקי אם את אומרת שזה מנחם.

אממ, אני הבנתי כאילו שדקסטר כבר החליט לרצוח את פרייטר בפגישה המתוכננת שלהם בפרק הזה.
אני גם הבנתי ככה. והוא לקח רק סכין קטנה לא הבנתי ידביל מה???

גם נכון.
אבל אני חושבת שהוא כבר היה במצב נואש לחלוטין והשנאה (המובנת) לדקסטר באותו רגע עיוורה אותו מלראות את הסיטואציה בצורה רציונלית.
כן בדיוק. כי הוא התנהג גצורה מטומטמת לחלוטין אבל האובססיה העבירה אותו על דעתו.

אני חושבת שוב שדקסטר מפגין חוסר אחריות כלפי חפים משפע שבסביבתו, והפעם זה שהוא מאשר להאריסון ללכת עם ג'יג'י לבית שלה.
נכון שהוא מאמין שהוא הרתיע את צ'ארלי אבל הוא יודע שיש לו עסק עם פסיכופאטים וזה עדיין לסכן את ג'יג'י מאוד.
אני כל הזמן תוהה לגבי הבחורה המסכנה הזאת אם היא זאת שתביא צרות או תקלע לצרות שדקסטר מביא על סביבתו. אבל סופה לא יהיה טוב:-(

* סופסוף אני זוכרת שלבלשית קוראים וואלאס, וטוב שכך כי היא כבר לא ראויה להקרא בלשית-גאונה. (למרות שאני עדיין חושבת שהיא מתישהו כן תבין שבאטיסטה צדק).
כן היא לא גאונה בכלל.
* רק עכשיו שמתי לב שבכתוביות הסיום תמיד יש תמונות שקשורות איכשהו לנרצח של הפרק. אז הפעם היה יצור כובעים.
וואלה? לא שמתי לב. שמתי לב רק לשיר (אול אראונד מי אר פאמליר פייסס)
שיט עוד פרק אחד!!
באסוש:-(

יש את הסצינה כשג'יג'י הולכת לשירותים לפני שהיא והאריסון הולכים אליה, אז דקסטר מנצל את זה להביא להאריסון "משהו בשביל protection" והאריסון כזה "זה בסדר אני יודע איך להשתמש בזה", ולא מראים לנו מה זה, ומה שמצחיק זה שברור שזה קונדום אבל בגלל שזה שניהם ובגלל הנסיבות אז זה יכול באותה מידה להיות אקדח/סכין והדיאלוג שלהם מתאים לשני המקרים :-D
חחחחחחחחחחחח וואי תכלס לא חשבתי שזה יכול להיות גם סכין/אקדח:-D לול:-D:-D

וואי ראיתי את השחקן של בלסינג בסדרה אחרת שבה הוא פסיכופת פירומן ואני כל פעם מצפה שיהיה איתו איזה טוויטס והוא ירצח את הריסון או משהו והוא כזה דובון אכפת-לי שקצת לא נעים לי שאני חושבת עליו מחשבות שכאלה:-D

Lhuna3

Well-known member
חיחי סליחה אבל עכשיו חשבתי שהוא יצטרך הרבה פחות ניילונים לפרייטר כי הוא קטן:-D
יופי עדי|חזיר|
אגב הריסון מצד אחד זה חמוד ממש שדקסטר עכשיו מספר לו הכל ולא משקר לו. מצד שני הדברים שהוא מספר לו... תן לילד קצת אפשרות להכחשה חח. וזה גם מטען כבד לשאת לדעת נראה לי. לאדעת. אבל אני שמחה שהם ביחסים טובים.
בשביל יחסי אמון הוא חייב באמת להפסיק להסתיר ממנו, אין מה לעשות.
ומה זה כבר לדעת שהוא רצח עוד איזה 3 רוצחים אחרי שהאריסון יודע שהוא הביי הארבר בוצ'ר שרצח כמה עשרות לפחות.
כאילו לפחות אנג'ל יודע לעצמו שהוא לא משוגע? אוקי אם את אומרת שזה מנחם.
גם זה, אבל גם זה שדקסטר סוג של מודה באשמה ומבקש סליחה מול אחד החפים מפשע שנפגע ממעשיו, מישהו שלא יכול ולא צריך לסלוח לו.
כאילו אנחנו יודעים שהוא מצטער על זה אבל לא ראינו אותו עד עכשיו עומד ומסתכל בפנים למישהו כזה עם כל האשמה הזאת ומביע כאב על זה. לא מנחם ,אבל המילה שהשתמשתי לזה היא "מזכך" (קצת). בעיני כמובן.
כן היא לא גאונה בכלל.
שזה מוזר כי בטלויזיה לימדו אותנו שכל האוטיסטים/אספרגרים הם גאונים :-D

LeAnnDylan

Well-known member
איזה מסכן אנג'ל, אבל אני גם קצת שמחה שזה נגמר כמו שזה נגמר,
כלומר שדקסטר לא רצח אותו - לא שהיה לי ספק בסצינה האחרונה, ברור היה לי שאין מצב בעולם שהוא באמת יתקע בו את הסכין,
ושהוא קיבל אישור מוחלט לזה שהוא צדק,
יופי אני שמחה שאת מרוצה מזה שהנודניק הזה קיבל סוף מזכך:-D חבל שלקחו 9 פרקים עד שזה יקרה אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא:-D
ציפיתי לחלוטין שהוא ימות עד סוף הפרק, אבל זה היה מרגיש לי שהיה הרבה יותר גרוע אם הוא היה מת בלי לקבל את האישור למה שהוא יודע, וכמובן נוראי אם דקסטר היה רוצח אותו.
אבל בעצם הוא כן יודע. כלומר נכון שאף אחד לא האמין לו ואולי זה ירדוף את הנשמה שלו (שלמי אכפת ממנה ג'יז!!) אבל הוא בעצמו כן ידע ולא נראה לי בהכרח שזה שדקסטר הודה בזה שינה לו משהו. חוץ מזה, אומנם צ'ארלי ופרייטר רצו לרצוח אותו (או רצו שדקסטר ירצח אותו) אבל טכנית הם כן האמינו לו שדקסטר הוא הביי הארבור בוצ'ר אז לפחות מישהו האמין לו בסוף:-P:
אמנם הוא עדיין לא עומד בקוד אבל חשבתי שזה שהוא היווה איום על האריסון הספיק לדקסטר בשביל להחליט.
כן כן כמובן שדקסטר הגיע לשם במטרה לרצוח אותו אבל עדין הרגיש לי כאילו חייב לקרות משהו שימנע ממנו לרצוח מישהו שלא עומד בקוד.
זה שדקסטר מצדיק לעצמו בראש שמגיע לאנשים למות לא תמיד מתרגם לזה שהוא באמת רוצח אותם. הרי גם על בטיסטה הוא חשב שמגיע לו למות כי הוא מסכן את הריסון. אולי לא בצורה ישירה כמו פרייטר אבל נראה לי שדקסטר חושש באותה מידה שהריסון יכנס לכלא בגלל הרצח שדקסטר "לימד" אותו לעשות. אבל זה שדקסטר רוצה להרוג מישהו או חושב שמישהו צריך למות לא תמיד אומר שהמישהו הזה ימות ע"י דקסטר אם הוא לא עומד בקוד.
האמת היא שאני די הדחקתי את כל העונות שהן לא 1,4 ו-5 אז אני לא באמת זוכרת אם אי פעם דקסטר הרג בטעות מישהו שלא עמד בקוד או כהגנה עצמית|תוהה| זכור לכם משהו כזה?
אוי ויי.
או שאולי האריסון יראה שדקסטר לא חוזר ויבין שהוא הלך לשם ונקלע לצרות, ויגיע לשם גם בשביל לחפש אותו.
רגע, דקסטר אמר להריסון שהוא הולך לפרייטר? נראה לי שפיספסתי את זה|תוהה|
נכון שהוא מאמין שהוא הרתיע את צ'ארלי אבל הוא יודע שיש לו עסק עם פסיכופאטים וזה עדיין לסכן את ג'יג'י מאוד
אני חושבת שדקסטר פשוט מאמין שמי שבקירבה פיזית אליו, נמצא בסיכון הרבה יותר גבוה, ככה שכל עוד האנשים שהוא "אוהב" (לא יודעת אם אוהב זו המילה הנכונה אז נלך במקום על "אנשים שהוא לא רוצה שימותו") מתרחקים ממנו פיזית הם "בטוחים" לכן היה נראה לו הגיוני לשלוח את הריסון אל ג'יג'י. אני לא יודעת אם זה בהכרח חוסר אחריות כי הוא כן דאג להזהיר אותו ולבקש ממנו שלא ייצא מהבית שלה ולא פשוט אמר לו "אל תדאג". כי הוא כן צריך לדאוג. אבל בין אם הוא בבית של דקסטר או בבית של ג'יג'י האיום הוא אותו איום.
חח כן זה היה מעולה:-D
חח אני לא חושבת שבשום שלב חשבתי שהגיע לה התואר גאונה:-D 10 שנים היא רודפת אחרי הרוצח ההוא עם היתד ולא תפסה אותו... ממש גאונה:-D
וואי אני בחיים לא צופה בהן:-D
שיט עוד פרק אחד!!
איזה ייאוש. עד שיש משהו שכיף לי לראות:-(
מזל שלפחות תוכנית הבוקר חוזרת בספטמבר ויהיה לי במה להתנחם בעשרה שבועות הבאים.

טוב יאללה אני הולכת לראות סרט. אני אמשיך להגיב אח"כ.

didalf

Well-known member
האמת היא שאני די הדחקתי את כל העונות שהן לא 1,4 ו-5 אז אני לא באמת זוכרת אם אי פעם דקסטר הרג בטעות מישהו שלא עמד בקוד או כהגנה עצמית|תוהה| זכור לכם משהו כזה?
אני כמעט בטוחה שכן אבל אני לא זוכרת.
כאילו בכל המקרים שמישהו עלה עליו ולא התאים לקוד מישהו טיפל בזה בשבילו בסוף (לילה הרגה את דוקס, דב הרגה את לגוורטה, פרייטר הרג את באסטיסה, למשל). אבל אני גם כמעט בטוחה שהיו לו פשלות שאני לא זוכרת. או שאולי לא?|תוהה|
בסוף לא הועלתי:-D

אני חושבת שדקסטר פשוט מאמין שמי שבקירבה פיזית אליו, נמצא בסיכון הרבה יותר גבוה, ככה שכל עוד האנשים שהוא "אוהב" (לא יודעת אם אוהב זו המילה הנכונה אז נלך במקום על "אנשים שהוא לא רוצה שימותו") מתרחקים ממנו פיזית הם "בטוחים" לכן היה נראה לו הגיוני לשלוח את הריסון אל ג'יג'י. אני לא יודעת אם זה בהכרח חוסר אחריות כי הוא כן דאג להזהיר אותו ולבקש ממנו שלא ייצא מהבית שלה ולא פשוט אמר לו "אל תדאג". כי הוא כן צריך לדאוג. אבל בין אם הוא בבית של דקסטר או בבית של ג'יג'י האיום הוא אותו איום.
אבל אם האריסון עם דקסטר בבית דקסטר יותר קרוב להגן עליו.

Lhuna3

Well-known member
אבל בעצם הוא כן יודע. כלומר נכון שאף אחד לא האמין לו ואולי זה ירדוף את הנשמה שלו (שלמי אכפת ממנה ג'יז!!) אבל הוא בעצמו כן ידע ולא נראה לי בהכרח שזה שדקסטר הודה בזה שינה לו משהו.
אני חושבת שיש הבדל בין יודע לעצמו, ובין לקבל אישור חיצוני, ובפרט מדקסטר עצמו.
ואולי לו זה לא שינה הרבה אבל להרגשה שלי כן.
חוץ מזה, אומנם צ'ארלי ופרייטר רצו לרצוח אותו (או רצו שדקסטר ירצח אותו) אבל טכנית הם כן האמינו לו שדקסטר הוא הביי הארבור בוצ'ר אז לפחות מישהו האמין לו בסוף:-P:
אגב כשהוא בא אליהם ומספר להם "מה קשור רד? קוראים לו דקסטר מורגן" אז הצחיק אותי המבט "אמרתי לך" שצ'ארלי דפקה לפרייטר.
כן, היה (אבל בשביל פרטים ספציפיים תצטרכי מישהו עם זיכרון של ניק או גוגל).
כלומר בעצם לא בדיוק מה ששאלת, כי זה לא היה בטעות ולא כהגנה עצמית, אבל הוא כן רצח לפחות אדם אחד שלא ממש עמד בקוד, רק היה מספיק קרוב, אני די בטוחה.

למעלה