כן אבל הוא גם סיפר שאבא שלו בגלל זה היה בחובות ובסוף הטביע את עצמו למוות.
כן אני הבנתי את זה.
התכוונתי שזה מוזר כסיפור מקור לרוצח כי אבא שלו יכל להפוך לנהג של שירותי הסעות. הוא פשוט השקיע בקבלת רשיון של נהג מונית. המון אנשים משקיעים בדברים שאז יורד הערך שלהם.
כן, אבל מה שווה בדיקת הרקע שלך אם את מוצאת בה חור חשוד של 10 שנים - ואז פשוט מתעלמת מזה, ואפילו לא מבקשת ממנו הסבר?
ומה שווה בדיקת הרקע שאפילו לא מראה שבאופן רשמי היית רשום כמת כל הזמן הזה? (אוקיי אולי ה"תיקון" שבאטסיטה עשה במערכת גם העלים את זה שזה היה בכלל רשום, אבל עדיין זה בלתי מוסבר למה לא היו לו שום "עקבות" כל הזמן הזה.)
האמת שהייתי חושב שהגיוני שאפשר למצוא לו הספד.
כי אז הוא גם יצטרך לספר להם שהוא מאמין שהוא רוצח סדרתי והוא רוצה להתעסק עם זה לבד עד שהוא יתפוס אותו או לפחות עד שיהיו לו הוכחות מספיק טובות.
אבל זה קלאסי הדבר שמוביל לזה שהוא מת ולא נשאר מי שיבין שדקסטר רצח אותו כדי שלא יגלה את האמת.
(כלומר לא בדיוק תקף במקרה הזה כי דקסטר לא יהרוג את באטיסטה)
אבל היא עזבה את המחלקה שלהם כבר הרבה שנים לפני זה.
אנחנו לא יודעים מה קרה לה (וזה בערך הדבר היחיד שמסקרן אותי טיפה בסדרת פריקוול - אבל ממש טיפה)
וואי כל קו העלילה הזה כל כך לא מענין. זה לא מוסיף לי שום ענין כל הקטע הזה שאולי באטיסטה יעלה על דקסטר. די מצינו את כל הגריאטריה הזאת. וכל הקשקוש הזה של שוטרי מיאמי מחפשים את הביי הארבור בוצ'ר

עברו 50 שנה מאז. תנו לנו להתמקד במעללים חדשים.
זה לא שסתם בוער לו פתאום לגלות רוצח סדרתי מלפני 20 שנה. ראשית חשבו שזה דוקס. אחר כך לגוורטה, שהייתה אשתו, אמרה לו שהיא חושדת שדקסטר הוא הרוצח, ואז היא מתה באופן חשוד. כלומר הוא לא מחפש סתם רוצח, הוא מחפש מי הרוצח שאולי רצח שוטר שותף שלו ואת אשתו לשעבר.
בכל מקרה זה לחלוטין מעללים חדשים כי באטיסטה יתחיל להתחקות אחרי רציחות חדשות של דקסטר.
נכון שהסיפור של הרוצח הזה לא היה מענין. אבל בגלל זה אני שמחה שסיימו עם זה ישר ולא מרחו אותו ליותר פרקים.
זה נכון
חח באופן מפתיע אני ממש אוהבת את הקטעים עם המשפחה הזאת
אני גם אוהב את הקטעים האלו. הם פשוט הזויים באופן לא קשור.
וואי חלום שלי שלומן תחזור ותרכב לעבר השקיעה עם דקסטר
זה באמת יהיה מעולה אם היא תחזור. העובדה שהביאו את ג'ון ליתגו ועוד שני שחקנים ישנים לפרק הבכורה, ועכשיו גם את קווין ומאסוקה, גורם לי לחשוב שהם רוצים להביא הרבה שחקנים ישנים ולהביא את ג'וליה סטיילס יהיה ממש מעולה.
רק שאם באמת היא תחזור אני לא מאמין שתהיה שום רכיבה מטאפורית אל השקיעה.
מתחת לאיזה סלע את חיה (והאם יש שם מקום גם בשבילי)?
את לועגת לו בגלל שהואנמוך ולכן יכול להכנס מתחת לסלע?
באמת זאת הבעיה שלי עם הסדרה הזאת וכל שאר הספינאופים, כי בסדרה המקורית המתח העיקרי בעיני היה כל הזמן שיתפסו אותו, והסקרנות לראות מתי האנשים הקרובים אליו יגלו את האמת ואיך יגיבו.
ובסוף קיבלנו את זה חלקית, כשדברה גילתה, וגם ב"דם חדש" קיבלנו את זה חלקית, ובאמת גם כבר עבר המון זמן מאז, ועכשיו כבר אין לי את המתח והסקרנות האלו.
אז גם באטסיטה כבר יודע, זה ברור, ואין בזה מתח כבר.
מרגיש לך שאין מתח? אז את יודעת מה יקרה? כי לי ממש אין מושג.
זאת באמת אחת הבעיות הכי גדולות בפריקוול, אבל איך יש לך את זה כאן?
נראה לי שלפחות אומה ת'ורמן היא מהמתוחכמים.
אבל לא נראה לי שאומה תורמן היא רוצחת סדרתית
לא מספיק אכפת לי כדי לחזור לפרק ולבדוק שוב...
גם סתם בשביל הקטע, הלכתי מקודם למלון שליד העבודה שלי. שהוא מלון יחסית איכותי (4 וחצי כוכבים) כדי לראות את מצב מצלמות האבטחה שלהם (כי משעמם לי בחיים ואני צריכה צעדים)
חחחחחחחחחחחחחחחח
קודם כל כי הוא היה מגעיל אל דקסטר. ולא אכפת לי אם דקסטר היה אבא חרא או רוצח סדרתי או וואטאבר תירוץ שהיה לו להיות מגעיל אליו. דקסטר הוא הגיבור של הסדרה ואני כמובן בעדו וכל מי שמגעיל אליו אני שונאת. ואז גם הוא ירה בו בסוף וחשבתי במשך המון זמן שהוא הרג אותו, שזה כמובן העצים את השנאה שלי כלפיו. אבל גם לפני הפרק האחרון, הוא היה דמות כזאת מציקה ומיוסרת ופשוט לא היו לי כוחות נפשיים אליו.
לקח לי רגע להבין למה יש לי תחושה מוזרה של כמעט דז'ה וו.
ואז קלטתי שמוקדם יותר היום קראתי את התגובה שלך על You והבנתי שאת היית רוב הזמן לפחות בעד ג'ו. אני שנאתי את ג'ו.
כמובן שאת דקסטר אני הרבה יותר אוהב כאדם. אבל בתור הורה הוא היה נוראי. הוא נטש את הבן שלו. האריסון לחלוטין מוצדק בזה שהוא שנא אותו וירה בו.
(אני רק עכשיו קולט שיש לא מעט נקודות דמיון בין שתי הסדרות)
טוב, היא חייבת. אם בזבזו לנו את שמ"ג על תפקיד מיותר. לפחות שיתנו לאומה תפקיד עם ענין.
תכלס אפילו שעדיין לא הייתה לה אינטראקציה עם דקסטר, או שום דמות משמעותית אחרת, ולא נראה לי שאפילו נאמר שמה, עדיין היא כבר הייתה דמות משמעותית יותר בסדרה הזאת מאשר שרה בכל העונה של סדרת הפריקוול.