💀👻🔪🩸🅾️🆎🅰️🅱️ Dexter: Resurrection

Lhuna3

Well-known member
אני אף פעם לא נתקלתי בשלט שכתוב הפוך8-*
את לא יכולה לדעת את זה, אלא אם כן נתקלת רק בשלטים שבהם זה ברור מההקשר (ואז אין בעיה ממילא).
כלומר בשלט שעות פתיחה של סופר נגיד זה ברור שהוא לא פתוח בשעות הלילה. אבל יש שלטים כמו חניה שזה לא כזה ברור.

LeAnnDyIan

Well-known member
את לא יכולה לדעת את זה, אלא אם כן נתקלת רק בשלטים שבהם זה ברור מההקשר (ואז אין בעיה ממילא).
כלומר בשלט שעות פתיחה של סופר נגיד זה ברור שהוא לא פתוח בשעות הלילה. אבל יש שלטים כמו חניה שזה לא כזה ברור.
אוקיי, את צודקת אני מניחה.
אבל אני גם לא מכירה אף אחד שגררו לו את הרכב בגלל שהשלט היה כתוב הפוך וחנו בשעות לא מורשות:unsure:

Lhuna3

Well-known member
דקסטר: תחיה - פרק 1X03
Backseat Driver
אה אוקיי אז אומה טורמן מארגנת מפגש של סדרתיים, בטח טיריון יהיה שם.
ולדקסטר זו יכלה להיות חגיגה, האם הוא ירצח את כולם ביחד? :-D
(ספוילר קאסט) אבל טיריון יעשה לו בעיות בטח (כי לא סתם הוא בקרדיטים של כל העונה ומצד שני ההוא ממשפחה מודרנית לא).

בינתיים גברת שוטרת גאונה עולה על האריסון די בקלות, אבל האריסון הוא בדיוק כמו דקסטר - יודע לשלוף שקר להסביר כל דבר שתגידו לו.
לדעתי זה עדיין אמור להראות לה חשוד שלא רואים אותו באף מצלמה בדרך לחדר שהוא לכאורה ישן בו, או החוצה מהבניין בשביל להכנס מחדש בבוקר.

ויש ריוניון של זקני מיאמי מטרו (שנשארו בחיים)!
קווין ומסוקה בהופעת אורח נפרדים מבאטיסטה שפורש בשביל להקדיש את זמנו להפיל סופסוף את דקסטר.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פחות אהבתי את הפרק הזה.
פשוט בעיקר הרגיש לי שלא היה בו משהו מיוחד אלא פשוט התקדמות הלאה.
אפילו שדקסטר כן רצח את הדארק פאסנג'ר הזה בסוף - אני לא חשבתי שזה יקרה.
בין היתר אני באמת חשבתי שהרוצח הזה רוצח רק מהגרים. מסתבר שהסיפור מקור שלו קצת מטומטם יותר - הוא פשוט שונא את הנהגים האלו כי הם הורידו את הערך של נהגי מוניות. אני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהיה לי יותר כבוד אליו כרוצח סדרתי אם הוא היה גזען.

אני לא מאמין שדחפו לנו עוד סצנה שבה דקסטר כמעט חושף את עצמו בפני הבן שלו (אוקי, זה נשמע רע יותר ממה שהתכוונתי) אבל בסוף לא. אם זה לא הולך לקרות אז שלא יקרה.

עדיין הזוי עד כמה בלסינג הופך את דקסטר לחבר הכי טוב שלו בעולם. ברמה שלרגע בפרק חשבתי שאולי הוא רוצח שככה מפתה קורבנות.
לפחות אשתו יותר נורמלית ובעצם עשתה בדיקת רקע לדקסטר.

אוקי, סוף סוף את יודעת את מה שאנחנו יודעים
אגב, אומנם ידעתי שמארגנים מפגש של רוצחים סדרתיים, אבל חשבתי שדקסטר מוזמן לשם בעצמו.
מעניין אם כשהוא יגיע אז יבינו מי הוא בעצם ויכבדו אותו בתור רוצח סדרתי בעצמו
אבל טיריון יעשה לו בעיות בטח (כי לא סתם הוא בקרדיטים של כל העונה ומצד שני ההוא ממשפחה מודרנית לא).
זה גם עניין של רמת פירסום של השחקן.
בינתיים גברת שוטרת גאונה עולה על האריסון די בקלות, אבל האריסון הוא בדיוק כמו דקסטר - יודע לשלוף שקר להסביר כל דבר שתגידו לו.
למרות שהיא קלישאה אני די אוהב אותה.
היה מצחיק הקטע שהיא לובשת אוזניות עם מוזיקה כי זה השיטה שלה להתרכז, אבל זה גורם לה לצעוק כל הזמן.
קצת רציתי שהאריסון פשוט יודה באמת. אפילו שלדעתי הם לא באמת התכוונו לנסות להוריד לו את רמת הפשע. כלומר זה בטח נראה להם מטריד וחשוד שהוא יודע איך להפטר מגופה ככה.
לדעתי זה עדיין אמור להראות לה חשוד שלא רואים אותו באף מצלמה בדרך לחדר שהוא לכאורה ישן בו, או החוצה מהבניין בשביל להכנס מחדש בבוקר.
ציפיתי שהוא יסביר שבגלל שהוא כבר כמה חודשים ישן במלון באופן לא חוקי אז הוא יודע איך להתחמק מהמצלמות.
קווין ומסוקה בהופעת אורח נפרדים מבאטיסטה שפורש בשביל להקדיש את זמנו להפיל סופסוף את דקסטר.
וואי, איך שנאתי את קווין.
ומה הביאו אותם רק בשביל הפרידה הזאת מבאטיסטה?
והאם הוא לא סיפר להם שדקסטר בחיים?
למה להיות מעצבן?
אני מנסה לחשוב אם יש עוד מישהו מהסדרה הזאת בחיים ששווה להגיד לו שלום... מה לגבי שרה מישל גלר מבוגרת למדי?

Lhuna3

Well-known member
בין היתר אני באמת חשבתי שהרוצח הזה רוצח רק מהגרים. מסתבר שהסיפור מקור שלו קצת מטומטם יותר - הוא פשוט שונא את הנהגים האלו כי הם הורידו את הערך של נהגי מוניות.
כן אבל הוא גם סיפר שאבא שלו בגלל זה היה בחובות ובסוף הטביע את עצמו למוות.
אני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהיה לי יותר כבוד אליו כרוצח סדרתי אם הוא היה גזען.
:-D
עדיין הזוי עד כמה בלסינג הופך את דקסטר לחבר הכי טוב שלו בעולם.
לגמרי מוזר ולא אמין.
ברמה שלרגע בפרק חשבתי שאולי הוא רוצח שככה מפתה קורבנות.
רעיון מעניין.
כן, אבל מה שווה בדיקת הרקע שלך אם את מוצאת בה חור חשוד של 10 שנים - ואז פשוט מתעלמת מזה, ואפילו לא מבקשת ממנו הסבר?
ומה שווה בדיקת הרקע שאפילו לא מראה שבאופן רשמי היית רשום כמת כל הזמן הזה? (אוקיי אולי ה"תיקון" שבאטסיטה עשה במערכת גם העלים את זה שזה היה בכלל רשום, אבל עדיין זה בלתי מוסבר למה לא היו לו שום "עקבות" כל הזמן הזה.)
למרות שהיא קלישאה אני די אוהב אותה.
היה מצחיק הקטע שהיא לובשת אוזניות עם מוזיקה כי זה השיטה שלה להתרכז, אבל זה גורם לה לצעוק כל הזמן.
והיא תמיד שומעת בהן את stayin' alive...
קצת רציתי שהאריסון פשוט יודה באמת. אפילו שלדעתי הם לא באמת התכוונו לנסות להוריד לו את רמת הפשע. כלומר זה בטח נראה להם מטריד וחשוד שהוא יודע איך להפטר מגופה ככה.
חשבתי אותו דבר.
וואי, איך שנאתי את קווין.
נראה לי שגם אני לא סבלתי אותו (אבל כבר לא זוכרת בוודאות).
ומה הביאו אותם רק בשביל הפרידה הזאת מבאטיסטה?
נראה לי שכן.
והאם הוא לא סיפר להם שדקסטר בחיים?
למה להיות מעצבן?
כי אז הוא גם יצטרך לספר להם שהוא מאמין שהוא רוצח סדרתי והוא רוצה להתעסק עם זה לבד עד שהוא יתפוס אותו או לפחות עד שיהיו לו הוכחות מספיק טובות.
אני מנסה לחשוב אם יש עוד מישהו מהסדרה הזאת בחיים ששווה להגיד לו שלום... מה לגבי שרה מישל גלר מבוגרת למדי?
אבל היא עזבה את המחלקה שלהם כבר הרבה שנים לפני זה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא יודעת מי זה טיריון אבל לא נראה לי שאני רוצה לדעת בשלב הזה.
נראה שזה מוביל לזה.
אבל הוא אמר לה שהוא לא עזב את המלון אז למה שהוא יופיע במצלמה כשהוא נכנס שוב לבנין?
כאילו, אני יכולה להבין את הצורך שלו באופן כללי להיכנס לבנין דרך הכניסה הראשית כדי שהבוסים שלו יראו אותו כאילו מגיע בבוקר מבחוץ ולא יחשדו שהוא ישן במלון, אבל לשוטרים לא אמור להיות אכפת מזה.
וואי כל קו העלילה הזה כל כך לא מענין. זה לא מוסיף לי שום ענין כל הקטע הזה שאולי באטיסטה יעלה על דקסטר. די מצינו את כל הגריאטריה הזאת. וכל הקשקוש הזה של שוטרי מיאמי מחפשים את הביי הארבור בוצ'ר|ישן| עברו 50 שנה מאז. תנו לנו להתמקד במעללים חדשים.
פחות אהבתי את הפרק הזה.
דווקא הפרק הזה היה לי הרבה יותר מענין.
השנים הקודמים הרגישו לי מציקים. למי יש כוח לדקסטר במיטת בית חולים מחלים מפציעה? אני רוצה אותו עם חולצה בירוק זית מזריק לרוצחים סדרתיים סם הרדמה ועוטף אותם בניילון! that's what i signed up for!
אז נכון שטכנית הוא לא לבש את חולצת הרצח שלו, אבל לפחות הייתה הצדקה תסריטאית לצווארון גולף שלו.
בין היתר אני באמת חשבתי שהרוצח הזה רוצח רק מהגרים. מסתבר שהסיפור מקור שלו קצת מטומטם יותר - הוא פשוט שונא את הנהגים האלו כי הם הורידו את הערך של נהגי מוניות. אני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהיה לי יותר כבוד אליו כרוצח סדרתי אם הוא היה גזען.
נכון שהסיפור של הרוצח הזה לא היה מענין. אבל בגלל זה אני שמחה שסיימו עם זה ישר ולא מרחו אותו ליותר פרקים.
אני לא מאמין שדחפו לנו עוד סצנה שבה דקסטר כמעט חושף את עצמו בפני הבן שלו (אוקי, זה נשמע רע יותר ממה שהתכוונתי) אבל בסוף לא. אם זה לא הולך לקרות אז שלא יקרה.
עדין לא החלטתי אם אני רוצה בכלל את האיחוד הזה עם האריסון.
אני לא חושבת שסלחתי לו עדין על זה שירה בדקסטר.
אוף, כל כך שנאתי אותו בדם חדש.
עדיין הזוי עד כמה בלסינג הופך את דקסטר לחבר הכי טוב שלו בעולם. ברמה שלרגע בפרק חשבתי שאולי הוא רוצח שככה מפתה קורבנות.
חח באופן מפתיע אני ממש אוהבת את הקטעים עם המשפחה הזאת:-D
אוקי, סוף סוף את יודעת את מה שאנחנו יודעים
חשבתי שהבנו את זה כבר מהפרק הקודם (לא צפיתי בטריילר).
אגב, אומנם ידעתי שמארגנים מפגש של רוצחים סדרתיים, אבל חשבתי שדקסטר מוזמן לשם בעצמו.
מעניין אם כשהוא יגיע אז יבינו מי הוא בעצם ויכבדו אותו בתור רוצח סדרתי בעצמו
וואי אני מזה אתבאס אם יהיו שם רוצחים מעפנים כאלה שרצחו רק 3 אנשים וגם עם סיבות מפגרות כאלה כמו של ההוא מתחילת הפרק.
אני רוצה רוצחים מתוחכמים!
בכל מקרה, מה שלקחתי מהפרק הזה זה ששווה להיות רוצח סדרתי בניו יורק סיטי כי מקבלים מזוודה מלאה בכסף וגם ארוחת ערב עם אומה ת'ורמן!
ציפיתי שהוא יסביר שבגלל שהוא כבר כמה חודשים ישן במלון באופן לא חוקי אז הוא יודע איך להתחמק מהמצלמות.
אני חושבת שלא הקדשתי לזה כל כך הרבה מחשבה כמוכם. היה נראה לי ברור שהם לא מתעמקים בזה כי אמרו שיש מצלמות רק בלובי של המלון ובמעליות שהוא אמר להם שהוא לא רשאי להשתמש בהן מבלי ללוות אורחים.
וואי חלום שלי שלומן תחזור ותרכב לעבר השקיעה עם דקסטר|לב|

Lhuna3

Well-known member
אני לא יודעת מי זה טיריון (ספוילר קאסט)
מתחת לאיזה סלע את חיה (והאם יש שם מקום גם בשבילי)?
1752933091834.png

אבל הוא אמר לה שהוא לא עזב את המלון אז למה שהוא יופיע במצלמה כשהוא נכנס שוב לבנין?
זאת בדיוק השאלה, כי הם הראו לו שרואים אותו במצלמה של הלובי נכנס ביום שאחרי.
כאילו, אני יכולה להבין את הצורך שלו באופן כללי להיכנס לבנין דרך הכניסה הראשית כדי שהבוסים שלו יראו אותו כאילו מגיע בבוקר מבחוץ ולא יחשדו שהוא ישן במלון, אבל לשוטרים לא אמור להיות אכפת מזה.
אבל אמור להיות אכפת להם שלא רואים אותו יוצא.
וואי כל קו העלילה הזה כל כך לא מענין. זה לא מוסיף לי שום ענין כל הקטע הזה שאולי באטיסטה יעלה על דקסטר. די מצינו את כל הגריאטריה הזאת. וכל הקשקוש הזה של שוטרי מיאמי מחפשים את הביי הארבור בוצ'ר|ישן| עברו 50 שנה מאז.
באמת זאת הבעיה שלי עם הסדרה הזאת וכל שאר הספינאופים, כי בסדרה המקורית המתח העיקרי בעיני היה כל הזמן שיתפסו אותו, והסקרנות לראות מתי האנשים הקרובים אליו יגלו את האמת ואיך יגיבו.
ובסוף קיבלנו את זה חלקית, כשדברה גילתה, וגם ב"דם חדש" קיבלנו את זה חלקית, ובאמת גם כבר עבר המון זמן מאז, ועכשיו כבר אין לי את המתח והסקרנות האלו.
אז גם באטסיטה כבר יודע, זה ברור, ואין בזה מתח כבר.
תנו לנו להתמקד במעללים חדשים.
בשבילי גם המעללים החדשים לא מעניינים מספיק.
עדין לא החלטתי אם אני רוצה בכלל את האיחוד הזה עם האריסון.
אני לא חושבת שסלחתי לו עדין על זה שירה בדקסטר.
אוף, כל כך שנאתי אותו בדם חדש.
מה גרם לך כל כך לשנוא אותו?
בעיני הוא נראה די חמוד עכשיו, אבל אין לי רגשות חזקים כלפיו לכאן או לכאן.
וואי אני מזה אתבאס אם יהיו שם רוצחים מעפנים כאלה שרצחו רק 3 אנשים וגם עם סיבות מפגרות כאלה כמו של ההוא מתחילת הפרק.
נראה לי שלפחות אומה ת'ורמן היא מהמתוחכמים.
בכל מקרה, מה שלקחתי מהפרק הזה זה ששווה להיות רוצח סדרתי בניו יורק סיטי כי מקבלים מזוודה מלאה בכסף וגם ארוחת ערב עם אומה ת'ורמן!
נשמע שווה בהחלט (חוץ מהקטע שאולי דקסטר ירצח אותך בסוף)
אני חושבת שלא הקדשתי לזה כל כך הרבה מחשבה כמוכם. היה נראה לי ברור שהם לא מתעמקים בזה כי אמרו שיש מצלמות רק בלובי של המלון ובמעליות שהוא אמר להם שהוא לא רשאי להשתמש בהן מבלי ללוות אורחים.
אבל הם כן התעמקו בזה ויותר מכך - הם הביאו את זה בפניו כראיה המרכזית לכך שהוא הרוצח (לפני שהוא תירץ את זה בכך שהוא נכנס לישון באחד החדרים).
המצלמות רק במקומות מסויימים אבל יש מאות מהן (הם אמרו ככה) והם סרקו את כולן, אלו של המעליות פונות למסדרון כשהן פתוחות.
חחחחחחח בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 134854
הוא סתם נראה כמו גמד ממוצע. כל הגמדים ההוליוודים נראים לי אותו הדבר. אין לי באמת מושג מי זה. ושוב- לא אכפת לי. אני גם לא מעניינת לדעת ספוילרי ליהוק. אז אפשר להניח לנושא הזה.
זאת בדיוק השאלה, כי הם הראו לו שרואים אותו במצלמה של הלובי נכנס ביום שאחרי.
לא מספיק אכפת לי כדי לחזור לפרק ולבדוק שוב, אבל לדעתי לא ראו אותו נכנס למלון. אלא פשוט ראו אותו במצלמה של הלובי. שזה לא חריג. במיוחד לאור העובדה שהרבה פעמים עובדים נכנסים ויוצאים דרך כניסת שירות ולא כניסה ראשית בהן אין מצלמות. הם גם ראו שהמעבר לזבל דרך המטבח פתוח וללא מצלמות תקינות.
עכשיו, אם הם היו מחפשים תיעוד שלו נכנס ויוצא מהמלון במשך שבוע-שבועיים כדי להשוות את השגרה היומית שלו, אז היה להם טיעון. אבל זה שהוא "פתאום" מופיע בלובי לא מוכיח כלום. ראיתי איך מצלמות אבטחה של מלונות עובדות וזה שיש מאה מהן לא אומר כלום. מלון זה בערך המקום האידיאלי לבצע בו רצח.

גם סתם בשביל הקטע, הלכתי מקודם למלון שליד העבודה שלי. שהוא מלון יחסית איכותי (4 וחצי כוכבים) כדי לראות את מצב מצלמות האבטחה שלהם (כי משעמם לי בחיים ואני צריכה צעדים) מחוץ ללובי של המלון יש מצלמות בכל זווית אפשרית בערך כדי לתפוס את כל לוחיות הרישוי של כל רכב שעובר וכל אדם שנכנס. בלובי עצמו של המלון יש שתי מצלמות מכל צד ועוד 3 מצלמות מעל לדלפק קבלה שמסתכל ישירות על הקופות שלהם, מניחה שכדי למנוע מעילה. בתוך המעליות אין מצלמות בכלל. גם במסדרונות לא ראיתי מצלמות. לפחות לא כאלה גלויות. ביציאה מהמעליות לחניון התת קרקעי יש מצלמה ויש מצלמה בכל חדרי הישיבות והאולמות. ובמסעדה של המלון.
ואז (כי כבר אמרתי שמשעמם לי) הלכתי למלון השני שליד העבודה שלי שהוא מלון של 3 כוכבים, ושם כן היו מצלמות במעליות, אבל לא היו מצלמות במסדרונות. והייתה מצלמה ליד כל יציאת חירום גם מבפנים וגם מבחוץ.
מסקנה- יותר בטוח במלונות זולים.
מה גרם לך כל כך לשנוא אותו?
קודם כל כי הוא היה מגעיל אל דקסטר. ולא אכפת לי אם דקסטר היה אבא חרא או רוצח סדרתי או וואטאבר תירוץ שהיה לו להיות מגעיל אליו. דקסטר הוא הגיבור של הסדרה ואני כמובן בעדו וכל מי שמגעיל אליו אני שונאת. ואז גם הוא ירה בו בסוף וחשבתי במשך המון זמן שהוא הרג אותו, שזה כמובן העצים את השנאה שלי כלפיו. אבל גם לפני הפרק האחרון, הוא היה דמות כזאת מציקה ומיוסרת ופשוט לא היו לי כוחות נפשיים אליו.
בעיני הוא נראה די חמוד עכשיו, אבל אין לי רגשות חזקים כלפיו לכאן או לכאן.
נכון שהוא פחות בלתי בסדרה הזאת. אבל זה בעיקר כי עוד לא הייתה לו אינטרקציה עם דקסטר והוא לא היה מגעיל אליו בינתיים. אבל כמובן שברגע שזה יקרה אני אחזור לתעב אותו שוב.
טוב, היא חייבת. אם בזבזו לנו את שמ"ג על תפקיד מיותר. לפחות שיתנו לאומה תפקיד עם ענין.
נשמע שווה בהחלט (חוץ מהקטע שאולי דקסטר ירצח אותך בסוף)
בתאלכס גם זה שווה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן אבל הוא גם סיפר שאבא שלו בגלל זה היה בחובות ובסוף הטביע את עצמו למוות.
כן אני הבנתי את זה.
התכוונתי שזה מוזר כסיפור מקור לרוצח כי אבא שלו יכל להפוך לנהג של שירותי הסעות. הוא פשוט השקיע בקבלת רשיון של נהג מונית. המון אנשים משקיעים בדברים שאז יורד הערך שלהם.
כן, אבל מה שווה בדיקת הרקע שלך אם את מוצאת בה חור חשוד של 10 שנים - ואז פשוט מתעלמת מזה, ואפילו לא מבקשת ממנו הסבר?
ומה שווה בדיקת הרקע שאפילו לא מראה שבאופן רשמי היית רשום כמת כל הזמן הזה? (אוקיי אולי ה"תיקון" שבאטסיטה עשה במערכת גם העלים את זה שזה היה בכלל רשום, אבל עדיין זה בלתי מוסבר למה לא היו לו שום "עקבות" כל הזמן הזה.)
האמת שהייתי חושב שהגיוני שאפשר למצוא לו הספד.
כי אז הוא גם יצטרך לספר להם שהוא מאמין שהוא רוצח סדרתי והוא רוצה להתעסק עם זה לבד עד שהוא יתפוס אותו או לפחות עד שיהיו לו הוכחות מספיק טובות.
אבל זה קלאסי הדבר שמוביל לזה שהוא מת ולא נשאר מי שיבין שדקסטר רצח אותו כדי שלא יגלה את האמת.
(כלומר לא בדיוק תקף במקרה הזה כי דקסטר לא יהרוג את באטיסטה)
אבל היא עזבה את המחלקה שלהם כבר הרבה שנים לפני זה.
אנחנו לא יודעים מה קרה לה (וזה בערך הדבר היחיד שמסקרן אותי טיפה בסדרת פריקוול - אבל ממש טיפה)
וואי כל קו העלילה הזה כל כך לא מענין. זה לא מוסיף לי שום ענין כל הקטע הזה שאולי באטיסטה יעלה על דקסטר. די מצינו את כל הגריאטריה הזאת. וכל הקשקוש הזה של שוטרי מיאמי מחפשים את הביי הארבור בוצ'ר|ישן| עברו 50 שנה מאז. תנו לנו להתמקד במעללים חדשים.
זה לא שסתם בוער לו פתאום לגלות רוצח סדרתי מלפני 20 שנה. ראשית חשבו שזה דוקס. אחר כך לגוורטה, שהייתה אשתו, אמרה לו שהיא חושדת שדקסטר הוא הרוצח, ואז היא מתה באופן חשוד. כלומר הוא לא מחפש סתם רוצח, הוא מחפש מי הרוצח שאולי רצח שוטר שותף שלו ואת אשתו לשעבר.
בכל מקרה זה לחלוטין מעללים חדשים כי באטיסטה יתחיל להתחקות אחרי רציחות חדשות של דקסטר.
נכון שהסיפור של הרוצח הזה לא היה מענין. אבל בגלל זה אני שמחה שסיימו עם זה ישר ולא מרחו אותו ליותר פרקים.
זה נכון
חח באופן מפתיע אני ממש אוהבת את הקטעים עם המשפחה הזאת:-D
אני גם אוהב את הקטעים האלו. הם פשוט הזויים באופן לא קשור.
זה באמת יהיה מעולה אם היא תחזור. העובדה שהביאו את ג'ון ליתגו ועוד שני שחקנים ישנים לפרק הבכורה, ועכשיו גם את קווין ומאסוקה, גורם לי לחשוב שהם רוצים להביא הרבה שחקנים ישנים ולהביא את ג'וליה סטיילס יהיה ממש מעולה.
רק שאם באמת היא תחזור אני לא מאמין שתהיה שום רכיבה מטאפורית אל השקיעה.
1752933091834.png
את לועגת לו בגלל שהואנמוך ולכן יכול להכנס מתחת לסלע? :p
באמת זאת הבעיה שלי עם הסדרה הזאת וכל שאר הספינאופים, כי בסדרה המקורית המתח העיקרי בעיני היה כל הזמן שיתפסו אותו, והסקרנות לראות מתי האנשים הקרובים אליו יגלו את האמת ואיך יגיבו.
ובסוף קיבלנו את זה חלקית, כשדברה גילתה, וגם ב"דם חדש" קיבלנו את זה חלקית, ובאמת גם כבר עבר המון זמן מאז, ועכשיו כבר אין לי את המתח והסקרנות האלו.
אז גם באטסיטה כבר יודע, זה ברור, ואין בזה מתח כבר.
מרגיש לך שאין מתח? אז את יודעת מה יקרה? כי לי ממש אין מושג.
זאת באמת אחת הבעיות הכי גדולות בפריקוול, אבל איך יש לך את זה כאן?
אבל לא נראה לי שאומה תורמן היא רוצחת סדרתית
לא מספיק אכפת לי כדי לחזור לפרק ולבדוק שוב...
גם סתם בשביל הקטע, הלכתי מקודם למלון שליד העבודה שלי. שהוא מלון יחסית איכותי (4 וחצי כוכבים) כדי לראות את מצב מצלמות האבטחה שלהם (כי משעמם לי בחיים ואני צריכה צעדים)
חחחחחחחחחחחחחחחח
קודם כל כי הוא היה מגעיל אל דקסטר. ולא אכפת לי אם דקסטר היה אבא חרא או רוצח סדרתי או וואטאבר תירוץ שהיה לו להיות מגעיל אליו. דקסטר הוא הגיבור של הסדרה ואני כמובן בעדו וכל מי שמגעיל אליו אני שונאת. ואז גם הוא ירה בו בסוף וחשבתי במשך המון זמן שהוא הרג אותו, שזה כמובן העצים את השנאה שלי כלפיו. אבל גם לפני הפרק האחרון, הוא היה דמות כזאת מציקה ומיוסרת ופשוט לא היו לי כוחות נפשיים אליו.
לקח לי רגע להבין למה יש לי תחושה מוזרה של כמעט דז'ה וו.
ואז קלטתי שמוקדם יותר היום קראתי את התגובה שלך על You והבנתי שאת היית רוב הזמן לפחות בעד ג'ו. אני שנאתי את ג'ו.
כמובן שאת דקסטר אני הרבה יותר אוהב כאדם. אבל בתור הורה הוא היה נוראי. הוא נטש את הבן שלו. האריסון לחלוטין מוצדק בזה שהוא שנא אותו וירה בו.
(אני רק עכשיו קולט שיש לא מעט נקודות דמיון בין שתי הסדרות)
טוב, היא חייבת. אם בזבזו לנו את שמ"ג על תפקיד מיותר. לפחות שיתנו לאומה תפקיד עם ענין.
תכלס אפילו שעדיין לא הייתה לה אינטראקציה עם דקסטר, או שום דמות משמעותית אחרת, ולא נראה לי שאפילו נאמר שמה, עדיין היא כבר הייתה דמות משמעותית יותר בסדרה הזאת מאשר שרה בכל העונה של סדרת הפריקוול.

Lhuna3

Well-known member
כן אני הבנתי את זה.
התכוונתי שזה מוזר כסיפור מקור לרוצח כי אבא שלו יכל להפוך לנהג של שירותי הסעות. הוא פשוט השקיע בקבלת רשיון של נהג מונית. המון אנשים משקיעים בדברים שאז יורד הערך שלהם.
אבל לא כולם מתאבדים בגלל זה...
אבל זה קלאסי הדבר שמוביל לזה שהוא מת ולא נשאר מי שיבין שדקסטר רצח אותו כדי שלא יגלה את האמת.
זה נכון אבל אני ממש מקווה שהכוונה של הסיקוול הזה היא לתת לנו את הסגירה שכולם ציפו שתגיע בסדרת המקור והתאכזבו שלא קרתה, כלומר שדקסטר יתפס (או ימות) אז אני כן מקווה שבאטיסטה הפעם ישיג את המטרה (לא שאני נגד דקסטר, אבל אני רוצה את הסגירה ההולמת לסיפור).
זה באמת יהיה מעולה אם היא תחזור. העובדה שהביאו את ג'ון ליתגו ועוד שני שחקנים ישנים לפרק הבכורה, ועכשיו גם את קווין ומאסוקה, גורם לי לחשוב שהם רוצים להביא הרבה שחקנים ישנים ולהביא את ג'וליה סטיילס יהיה ממש מעולה.
אל תצפה ליותר מידי כי אתה תתאכזב.
את לועגת לו בגלל שהואנמוך ולכן יכול להכנס מתחת לסלע? :p
חחחחחח
(אני האחרונה שיכולה ללעוג למישהו על נומך |מובך| או שבעצם הפוך, כמו הרופא שיניים מסיינפלד)
מרגיש לך שאין מתח? אז את יודעת מה יקרה? כי לי ממש אין מושג.
זאת באמת אחת הבעיות הכי גדולות בפריקוול, אבל איך יש לך את זה כאן?
לא לדעת מה הולך לקרות זה לא מספיק בשביל להיות במתח, צריך גם שיעניין אותי מה הולך לקרות.
אני לא אגיד שאני לא קצת סקרנית, נגיד לגבי מה יקרה בערב גיבוש רוצחים סדרתיים, או איך זה יגמר עם באטיסטה, אבל זה באמת רמת עניין נמוכה מאוד, לא כזאת שמעוררת בי תחושת מתח.
יותר מעניין אותי נגיד לראות את (ספוילר קאסט) פיטר דינקלג' ואת אריק סטונטרייט - 2 שחקנים שאני אוהבת - בתפקידים שונים מאוד ממה שראיתי אותם בעבר.
ואז קלטתי שמוקדם יותר היום קראתי את התגובה שלך על You והבנתי שאת היית רוב הזמן לפחות בעד ג'ו. אני שנאתי את ג'ו.
כמובן שאת דקסטר אני הרבה יותר אוהב כאדם. אבל בתור הורה הוא היה נוראי. הוא נטש את הבן שלו. האריסון לחלוטין מוצדק בזה שהוא שנא אותו וירה בו.
אני ראיתי רק עונה אחת של YOU, אבל ממש מההתחלה שלה הרגשתי (וכתבתי) שהיא מזכירה לי את דקסטר בכל מיני דרכים.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אני גם לא מעניינת לדעת ספוילרי ליהוק. אז אפשר להניח לנושא הזה.
אני מתנצלת שספיילרתי לך את זה 🙏 הייתי צריכה לחשוב שלא כולם פה בהכרח נחשפו לפרסום הזה.

לא מספיק אכפת לי כדי לחזור לפרק ולבדוק שוב, אבל לדעתי לא ראו אותו נכנס למלון. אלא פשוט ראו אותו במצלמה של הלובי. שזה לא חריג. במיוחד לאור העובדה שהרבה פעמים עובדים נכנסים ויוצאים דרך כניסת שירות ולא כניסה ראשית בהן אין מצלמות. הם גם ראו שהמעבר לזבל דרך המטבח פתוח וללא מצלמות תקינות.
עכשיו, אם הם היו מחפשים תיעוד שלו נכנס ויוצא מהמלון במשך שבוע-שבועיים כדי להשוות את השגרה היומית שלו, אז היה להם טיעון. אבל זה שהוא "פתאום" מופיע בלובי לא מוכיח כלום. ראיתי איך מצלמות אבטחה של מלונות עובדות וזה שיש מאה מהן לא אומר כלום. מלון זה בערך המקום האידיאלי לבצע בו רצח.

גם סתם בשביל הקטע, הלכתי מקודם למלון שליד העבודה שלי. שהוא מלון יחסית איכותי (4 וחצי כוכבים) כדי לראות את מצב מצלמות האבטחה שלהם (כי משעמם לי בחיים ואני צריכה צעדים) מחוץ ללובי של המלון יש מצלמות בכל זווית אפשרית בערך כדי לתפוס את כל לוחיות הרישוי של כל רכב שעובר וכל אדם שנכנס. בלובי עצמו של המלון יש שתי מצלמות מכל צד ועוד 3 מצלמות מעל לדלפק קבלה שמסתכל ישירות על הקופות שלהם, מניחה שכדי למנוע מעילה. בתוך המעליות אין מצלמות בכלל. גם במסדרונות לא ראיתי מצלמות. לפחות לא כאלה גלויות. ביציאה מהמעליות לחניון התת קרקעי יש מצלמה ויש מצלמה בכל חדרי הישיבות והאולמות. ובמסעדה של המלון.
ואז (כי כבר אמרתי שמשעמם לי) הלכתי למלון השני שליד העבודה שלי שהוא מלון של 3 כוכבים, ושם כן היו מצלמות במעליות, אבל לא היו מצלמות במסדרונות. והייתה מצלמה ליד כל יציאת חירום גם מבפנים וגם מבחוץ.
אני ציטטתי את מה שהחוקרים אמרו והציגו בפרק 🤷‍♀️ (כן הראו אותו נכנס למלון במצלמות)

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא שסתם בוער לו פתאום לגלות רוצח סדרתי מלפני 20 שנה. ראשית חשבו שזה דוקס. אחר כך לגוורטה, שהייתה אשתו, אמרה לו שהיא חושדת שדקסטר הוא הרוצח, ואז היא מתה באופן חשוד. כלומר הוא לא מחפש סתם רוצח, הוא מחפש מי הרוצח שאולי רצח שוטר שותף שלו ואת אשתו לשעבר.
בכל מקרה זה לחלוטין מעללים חדשים כי באטיסטה יתחיל להתחקות אחרי רציחות חדשות של דקסטר.
אוקיי, אני לא אומרת שאין הצדקה לדמות שהשותף/בת הזוג שלהם נרצחה, לרצות למצוא את הרוצח/לדרוש צדק. אני אומרת רק שלי בתור צופה לא אכפת ממשהו שקרה לפני מיליון שנה.
אתה חושב שזה מעללים חדשים ואתה נהנה מזה, אחלה. אותי זה מחזיר 20 צעדים אחרוה ולא אכפת לי מזה.
רק שאם באמת היא תחזור אני לא מאמין שתהיה שום רכיבה מטאפורית אל השקיעה.
וואטאבר אז שתרכב על דקסטר. גם תופס.
אוקיי ספוילר ל-YOU
קודם כל, בוא נעשה הפרדה - אני לא אוהבת את ג'ו. למעשה, כשלאב עמדה לרצוח אותו, שמחתי ולגמרי רציתי שזה יקרה. אתה כנראה לא הבנת את הנקודה שלי לגביו. ואולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אז אני אנסה שוב- באופן כללי לא אכפת לי ממנו, ולמעשה הוא די מעצבן. פשוט כשמציבים לנו אותו מול מושא האובססיה התורני שלו, מרגיש לי שכצופה אני צריכה לבחור צד. האם אני בצד של ג'ו או שאני בצד של הבחורה. ובגלל שמאז לאב כל הבחורות שהוא היה אובססיבי אליהן לא עניינו אותי- בדיפולט הייתי "בעדו" הבעדו במרכאות כי שוב, לא היה אכפת לי אם היו רוצחים אותו.

לעומת זאת- דקסטר תמיד היה אחת מהדמויות הטלוויזיוניות האהובות עליי ביותר. מאוד אכפת לי ממנו ואני לא רוצה שירצחו אותו או ירו בו או יפגעו בו בשום צורה.
וזה שאתה מנסה להצדיק את האריסון והכעס שלו לא משנה לי. לא אכפת לי מי צודק. לא אכפת לי אם הוא אבא גרוע. אני אוהבת אותו ואני בעדו. לא כי זה הגיוני אלא כי ככה אני מרגישה וזה שאתה מנסה להצדיק את האריסון רק גורם לי לשנוא אותו יותר.

תכלס אפילו שעדיין לא הייתה לה אינטראקציה עם דקסטר, או שום דמות משמעותית אחרת, ולא נראה לי שאפילו נאמר שמה, עדיין היא כבר הייתה דמות משמעותית יותר בסדרה הזאת מאשר שרה בכל העונה של סדרת הפריקוול.
נכון. וזה ממש מבאס.

LeAnnDylan

Well-known member
אני ציטטתי את מה שהחוקרים אמרו והציגו בפרק 🤷‍♀️ (כן הראו אותו נכנס למלון במצלמות)

אוקיי מקבלת את זה, אבל זה עדין לא unusual שעובדים יצאו דרך יציאות שירות בהן אין מצלמות. אני חושבת שאם זה היה ממש חריג הם היו מתעקשים על זה. ובודקים את הכניסות ויציאות שלו מהמלון בימים אחרים כדי לראות אם זה משהו חריג לאותו יום או שזה משהו שהוא עשה בעבר. לדעתי הם פשוט ציינו את זה כי כל שאר הראיות שהיו להם היו מתאימות לו אז הם ציינו גם את זה כעוד הוכחה ולא כההוכחה. אבל כשמפרקים את העובדות שלהם לנקודות בודדות, זה לא משהו שבלתי אפשרי לעשות בצורה הגיונית בלי שזה יעלה חשד.

didalf

Well-known member
הקטע שהוא מתלהב כל כך מאוכל היה גם בעבר?
בוודאי, מאז ומתמיד אני ואחותי צוחקות על איזה חזרזיר הוא שהוא תמיד אוכל מלא ואוכל בפה פתוח כמו בהמה:-D (והילד ששיחק אותו בפריקוול חיקה את צורת האכילה הזאת נהדר).
וגם זה שהוא אוהב לאכול באוטו. הוא אומר את זה בפרק הראשון ראשון של הסדרה ומאז כל פעם שאנחנו אוכלות באוטו אנחנו מרגישות קצת דקסטר.
זה זכור לי כמשהו שהדגישו בפריקוול המשעמם, זה לא זכור לי במיוחד מהסדרה המקורית או מדם חדש.
(אגב אני לא מתה על הקטע שנותנים לדמות את האיפיון הזה, זה מרגיש לי טיפשי וכתיבה עצלנית, ודקסטר הוא גם לא דמות שהיו חסרים לה מאפיינים יחודיים שהיה צורך במשהו כזה.)
זה ממש היה תמיד

יש קטע מצחיק כשגוררים לדקסטר את האוטו שהוא אומר שהוא יכול להבין זירת רצח מטיפת דם אחת, אבל הוא לחלוטין לא מצליח להבין את שלט החניה הזה:
1752353501951.png

אני מכיר כאלו גם בארץ.
חחחחחחחחחחח מבינה לליבו:-D

אז לא כתבתן את זה מפורשות (אולי כדי להמנע מג'ינקס שאני עכשיו הורס) אבל נראה שאתן מסכימות איתי שזה די טוב בנתיים.
האמת שכן באופן מפתיע, לא רע בכלל. בטח לא משעמם כמו הפריקוול.

מה? ברור שזה 7 בבוקר עד 7 בערב.
בחיים לא חשבתי לקרוא את זה הפוך8-*
יכול להיות הפוך, למשל בלילה החניה רק לבעלי תו תושב וכאלה.

didalf

Well-known member
חברים או קורבנות?:-P:

לעזאזל השוטרת הזאת טובה מידי ולהאריסון יש יותר מזל משכל.
אני מקווה שהחברה הנחמדה שלו לא תהיה נזק משני בסוף.
חחחחח כן איך כולם הזדקנו:-D אני לא יודעת למה אני כל פעם מופתעת שקווין עדיין חי למה אני כל הזמן מניחה שהוא מת?
הופתעתי שאנג'ל אשכרה פורש כדי לרדוף את דקסטר כאילו הוא עד כדי כך אובססיבי אבל אחותי הזכירה לי שדקסטר הרג את אשתו, אז לגיטמי.

והוא רצח את רוצח הנהגים. יאיי דקסטר איז באק.
וואי אבל נקרעתי כשהוא גילה שצריך אצבע והוציא את זה מהאש:-D:-D
בכלל דקסטר הזה נורא משעשע. גם זה שקשה לו להיות זקן חחחחחח

אפילו שדקסטר כן רצח את הדארק פאסנג'ר הזה בסוף - אני לא חשבתי שזה יקרה.
ממש תהיתי אם זה יהיה רוצח עונתי או רוצח שנפטר ממננו מהר, וקיוויתי שמהר. יופי.
חחחחחחחחחחחחחחח וואי נכון? איזה סיבה מטומטמת. תרצח את מנכל אובר מה אתה רוצה מהנהגים?:-D

:-D:-D
אני ממש חושבת שהארי טועה ועדיף להאריסון בלי דקסטר. (אבל שכן יסתובב סביבו וינקה את הראיות שלו)

|כן|

|כן|

השנים הקודמים הרגישו לי מציקים. למי יש כוח לדקסטר במיטת בית חולים מחלים מפציעה? אני רוצה אותו עם חולצה בירוק זית מזריק לרוצחים סדרתיים סם הרדמה ועוטף אותם בניילון! that's what i signed up for!
חחחח כן:-D
אז נכון שטכנית הוא לא לבש את חולצת הרצח שלו, אבל לפחות הייתה הצדקה תסריטאית לצווארון גולף שלו.
כן זה היה נחמד כשהוא שלף את הדבר הזה ממתחת, יפה.

תכלס:-D
לדילן יש קריירה חדשה:-D

המממ לא רע לא רע

פייי איזה תחקיר:-D:-D

|כן|

אז מישהו יהרוג אותו. כל מי שעלה על דקסטר מצא את מותו.

אבל לא נראה לי שאומה תורמן היא רוצחת סדרתית
וול היא הרגה את ביל וכל החבורה שלו.

ערב גיבוש רוצחים סדרתיים

וואטאבר אז שתרכב על דקסטר. גם תופס.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(והילד ששיחק אותו בפריקוול חיקה את צורת האכילה הזאת נהדר).
סליחה אבל בבית הזה אנחנו לא מחמיאים לפריקוול על שום דבר
וואי אבל נקרעתי כשהוא גילה שצריך אצבע והוציא את זה מהאש:-D:-D
נראה לי הזוי שהטביעת אצבע עדיין תעבוד אחרי מה שהיד עברה, אבל בסדר.
אבל תכלס יותר מטריד שדקסטר סיים לקרוא את ההזמנה רק אחרי שהוא הכניס את הגופה לתנור ולא במיליון הזדמנויות לפני כן.
כן, אם כי הוא קצת מבלבל "להיות זקן" עם "להחלים מירי לחזה". אני מבין שזה קשה יותר להשתקם כשהוא זקן יותר, אבל באופן כללי קשה להשתקם כל כך מהר.
חחחחחחחחחחחחחחח וואי נכון? איזה סיבה מטומטמת. תרצח את מנכל אובר מה אתה רוצה מהנהגים?:-D
בדיוק
אני ממש חושבת שהארי טועה ועדיף להאריסון בלי דקסטר. (אבל שכן יסתובב סביבו וינקה את הראיות שלו)
אני יכול להבין את הטיעון שאולי זה באמת עדיף, להאריסון לא לדעת שדקסטר חי (אם כי לדעתי הוא כן ירגיש טוב יותר שהוא לא רצח את אבא שלו)
אבל מה שבעיקר מעצבן אותי בזה שדקסטר לא מגלה להאריסון על קיומו זה שברור שהאריסון כן יגלה מתישהו שדקסטר שם. וזה בטח יהיה בתזמון הכי גרוע.
אז מישהו יהרוג אותו. כל מי שעלה על דקסטר מצא את מותו.
כן, זה כנראה מה שיקרה.
אם כי לדעתי יהיה מגניב אם העונה בעצם תסתיים עם זה שדקסטר נכנס לכלא.
(הסדרה עדיין תוכל להמשיך)
וול היא הרגה את ביל וכל החבורה שלו.
גם שם היא לא הייתה רוצחת סדרתית. היא הייתה רוצחת שכירה שהפכה לרוצחת רשימתית (שזה רוצחת שעובדת לפי רשימה)
פייי איזה תחקיר:-D:-D
מה שמצחיק זה שבפסקה לפני כן היא הסבירה שלא מספיק אכפת לה מהנושא כדי לחזור לראות חלק מהפרק שוב. אבל ללכת למלון אקראי ולחפש את מצלמות האבטחה
(אם יהיה איזה רצח מסתורי במלון הזה בימים הקרובים היא תהיה בראש רשימת החשודים) (והיא תסביר למשטרה שהיא רק רצחה בשביל לראות אם זה אמין שאפשר לרצוח במלון בלי שיעלו עליך)

didalf

Well-known member
אבל תכלס יותר מטריד שדקסטר סיים לקרוא את ההזמנה רק אחרי שהוא הכניס את הגופה לתנור ולא במיליון הזדמנויות לפני כן.
תכלס, דביל:-D

כן, אם כי הוא קצת מבלבל "להיות זקן" עם "להחלים מירי לחזה". אני מבין שזה קשה יותר להשתקם כשהוא זקן יותר, אבל באופן כללי קשה להשתקם כל כך מהר.
אני חושבת שבזקן בין השאר הוא התכוון שכיום במקום לפרוץ מנעול יש קוד.
וכן גם יותר קשה להשתקם מהר יותר בגיל מבוגר. פעם הוא היה מחלים מזה מהר יותר.

אבל מה שבעיקר מעצבן אותי בזה שדקסטר לא מגלה להאריסון על קיומו זה שברור שהאריסון כן יגלה מתישהו שדקסטר שם. וזה בטח יהיה בתזמון הכי גרוע.
כן אה?|בוקס|

גם שם היא לא הייתה רוצחת סדרתית. היא הייתה רוצחת שכירה שהפכה לרוצחת רשימתית (שזה רוצחת שעובדת לפי רשימה)

מה שמצחיק זה שבפסקה לפני כן היא הסבירה שלא מספיק אכפת לה מהנושא כדי לחזור לראות חלק מהפרק שוב. אבל ללכת למלון אקראי ולחפש את מצלמות האבטחה
(אם יהיה איזה רצח מסתורי במלון הזה בימים הקרובים היא תהיה בראש רשימת החשודים) (והיא תסביר למשטרה שהיא רק רצחה בשביל לראות אם זה אמין שאפשר לרצוח במלון בלי שיעלו עליך)
:-D:-D:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
חחחחח כן איך כולם הזדקנו:-D אני לא יודעת למה אני כל פעם מופתעת שקווין עדיין חי למה אני כל הזמן מניחה שהוא מת?
אני גם לא הייתי בטוחה מה נסגר איתו. מה באמת נסגר איתו?
כאילו אני זוכרת במעורפל שהוא היה בן זוג של דברה איזה תקופה, וגם שהוא נדמה לי חשד די הרבה בדקסטר, לא?
הופתעתי שאנג'ל אשכרה פורש כדי לרדוף את דקסטר כאילו הוא עד כדי כך אובססיבי אבל אחותי הזכירה לי שדקסטר הרג את אשתו, אז לגיטמי.
בעיני זה היה מאוד מובן דווקא גם בלי לזכור שהוא רצח את אישתו.
כל העניין שהקולגה והחבר שלך במחלקת רצח במשך שנים היה הרוצח הסדרתי שרדפת אחריו ובסוף האמנת בטעות שזה קולגה אחר ואפשרת לרוצח האמיתי לחמוק והוא עוד ממשיך להסתובב חופשי - זה לא נשמע לי כמו משהו שאפשר פשוט לשים מאחוריך, לא משנה כמה זמן עב, גם בקטע אישי וגם בקטע מקצועי.
אני גם אוהבת שמתייחסים לזה שהוא זקן.

LeAnnDyIan

Well-known member
זה לא נוגד.
לא היה אכפת לי מספיק כדי לבזבז זמן בלצפות שוב באותו פרק כשיש לי מיליון סדרות אחרות לראות גם. (ונכון שיש המון סדרות שאני רואה כמה פעמים כל פעם, אבל הסדרה הזאת לא תהיה אחת מהן. למרות שאת עונה 1 של דקסטר המקורי כן ראיתי מיליון פעמים|מאוהב|)
אבל כן הייתי צריכה לסגור את העיגולים בשעון שלי והייתי צריכה ללכת, אז במקום סתם ללכת בחוץ, החלטתי להפוך את ההליכה לחקירה משטרתית כדי לסייע לדקסטר😂

כבר סיכמנו שאם אני הולכת להפוך לרוצחת סדרתית אז זה יהיה בניו יורק.
למרות שבעצם, כל רוצח צריך להתחיל איפשהו ולעשות כמה רציחות ניסיון עד שהשיטה תהיה מושלמת. אז בעצם זה רעיון טוב! תודה ניק.
ועכשיו תמחק את ההודעה הזאת כדי להעלים ראיות😂

Lhuna3

Well-known member
פרק 1X04
Call me Red
אוקיי, זה היה פרק טוב באמת.

וואי כל הקאסט המפורסמים ביחד איזה מגניב :-D אפילו לא זכרתי שגם ניל פטריק האריס וקריסטן ריטר צריכים להופיע, למרות שידעתי את זה. (גם השקט הזה מוכר לי אבל פחות).
חבל שלא לקחו את שרה מישל גלר לעונה הזאת במקום לפריקוול, יכלה להיות מגניבה בתור אחת מהם גם.
(טיפה התאכזבתי מההופעה של אריק סטונטרייט ממשפחה מודרנית, כי למרות מה שהוא כאן, הוא גילם דמות די דומה באישיות שלה לקאם, רציתי לראות אותו משחק ממש שונה.)
וליידי ונג'נס רוצחת אנסים אז היא קצת כמו דקסטר ואולי הוא יכול להיות איתה...? זה נראה שהיא מעוניינת לפחות.

זה היה מצחיק שיש לאספן הזה שם פריטים מכאלו שהוא לא יודע שדקסטר בעצמו רצח, ואיזה הלם שיש לו גם את המזכרות של דקסטר (שהוא חושב שהיו של דואקס)! (איך הוא בכלל השיג את כל הדברים האלו ששימשו כראיות, הרשויות מוציאות אותן למכירה אחרי שכבר לא צריך אותן?)

חחחח דקסטר מת לאכול את הסטייקים אבל צריך להעמיד פנים שהוא טבעוני כי הם גילו שרד היה :-D

זה היה קצת מספק כשהוא חושף את עצמו בפני רוצח הקעקועים רגע לפני שהוא הורג אותו.

וזהו באטיסטה עכשיו עלה גם על האריסון, וגורם לו לרצות להסגיר את עצמו,
מה שמאלץ את דקסטר לחשוף את עצמו בפניו בשביל לעצור בעדו.

למעלה