💀👻🔪🩸🅾️🆎🅰️🅱️ Dexter: Resurrection

LeAnnDyIan

Well-known member
ראיתי אתמול את שני הפרקים.
אבל אני מחכה לראות מה אתם תכתבו, כי אין לי כוח לסכם.

Lhuna3

Well-known member
דקסטר: התחיה - פרק 1X01
A Beating Heart...
אממממ טוב בקצרה:
דקסטר שרד את היריה של האריסון, דה :p חרטוט כלשהו שקשור לשלג.

האריסון גדל די הרבה יחסית לזה שעברו רק חודשיים וחצי :-D
נהיה חתיך אבל.
נסע לניו יורק, השיג עבודה בבית מלון.
הסצינה שלו מגיע בבוקר לעבודה ומסתחבק עם כולם שם מזכירה מאוד את הסצינה הראשונה של דקסטר במיאמי מטרו.
ואז הוא נתקל שם באיזה אנס סדרתי כזה ורוצח אותו (אני לא חושבת שהקוד המקורי של הארי כלל אנסים שהם לא רוצחים, אבל כנראה שהוספנו אותם).
אוף זה המון עבודה לנקות.
ואחרי כל העבודה הזאת הוא לא דואג להחביא כמו שצריך, לא זורקים חלקי גופות לזבל סתם, צריך לפחות להשליך לאיזה אגם, זה אלף בית של רצחנות סדרתית!

בינתיים אבא דקסטר מחלים לאיטו ובחלומותיו מבקרים אותו החברים/אויבים, אבל רק מהעונות הטובות :-D טריניטי, ההוא שגילם ג'ימי סמית'ס, ודואקס המסכן...
וגם מתברר שהוא כאילו כבר נוקה מכל חשד בצורה הרבה יותר מיד קלה ונוחה, החברה שלו השוטרת שגילתה עליו את האמת עזבה את המקום עם הבת שלה, והשריף החדש אפילו שואל אם הוא רוצה לתבוע את משרד השריף. זה הרגיש לי כל כך נוח בצורה מגוכחת שחשדתי שזה גם חלק מההזיות של דקסטר, וגם משהו בתאורה שם גרם לכל הסצינות שלו בבי"ח הזה כולל עם באטיסטה להרגיש לא אמיתיות.
אבל אז הוא מגלה שהתגלתה הגופה בניו יורק אז זה חייב להיות במציאות.
ובאטסיטה בבירור לא באמת מאמין לו יותר, הוא יודע את האמת על דקסטר וזה באמת היה כבר מביך אם הוא לא היה, אחרי כל כך הרבה עובדות שמצביעות עליו.
ואז דקסטר גם נכנס להיסטריה ונראה לי מתנהג ממש בטיפשות באופן שבו הוא בורח משם.
(וגם למה שקווין יתקשר לבי"ח הזה לדבר עם באטיסטה, למה שהוא לא יתקשר אליו לנייד?)
אבל הוא חייב להגיע לניו יורק וישר למצוא את האריסון ולרצות לבכות, אבל אז להזכר שבעונה 1 הוא אמר לנו שהוא לא יכול לבכות כי אין לו רגשות אז הוא צריך להיות עקבי :-D (כאילו שזה עקבי...)

ובחקירה בינתיים גילינו שיש בלשית רצח "מיוחדת" כזאת שהיא גאונה ולא נחמדה לאנשים. (מרגיש לי קלישאה על הרבה מאוד דמויות גאונים באפיון הזה שכבר ראינו, האוס הוא רק הראשון שקופץ לראש).

וחוץ מזה יש סצינה עם אישה בלונדינית (או עם פיאה) שפורצת לאיזה בית ומוצאת שם משהו ועושה שם משהו ואומרת בטלפון משהו למישהו, מרגיש לא קשור לשום דבר שאנחנו יודעים עד עכשיו או שלא הבנתי כלום.
פרק 2 כנראה מחר.

LeAnnDyIan

Well-known member
וחוץ מזה יש סצינה עם אישה בלונדינית (או עם פיאה) שפורצת לאיזה בית ומוצאת שם משהו ועושה שם משהו ואומרת בטלפון משהו למישהו, מרגיש לא קשור לשום דבר שאנחנו יודעים עד עכשיו או שלא הבנתי כלום.
ראיתי את שני הפרקים ביחד והם מחוברים לי בראש אז לא רוצה להגיב יותר מידי כי אני לא משוכנעת מה היה באיזה פרק. אבל, ״אישה בלונדינית״?! באמת לונה|שפם| זו אומה ת׳ורמן! תני לה את הכבוד המגיע לה! :-D

Lhuna3

Well-known member
דקסטר: התחיה - פרק 1X02
Camera Shy
אבל, ״אישה בלונדינית״?! באמת לונה|שפם| זו אומה ת׳ורמן! תני לה את הכבוד המגיע לה! :-D
אה אוקיי סליחה אומה! 🙏 רק אל תרצחי אותי בבקשה עם המחבט-ניגן שלך! :-D

אני לא מבינה, דקסטר באמת לא קלט שבאטיסטה לא מאמין לו? הוא לא חושב שהוא יחפש אותו אחרי איך שהוא נעלם (אפילו אם הוא לא היה חושד בו)? וזה לא צריך להיות קשה למצוא כשהוא מוציא רישיון עם שמו האמיתי והכל.

האריסון עושה בייביסיטר איזה חמוד |לב| ויש לו סיוטים מהאנס שהוא רצח, מסכן, לא מאשימה אותו שעושה סמים ומתפרע קצת בשביל לשכוח. אבל הוא בצרות עכשיו עם הבלשית החכמה שישר עלתה על המבט החשוד שלו.

דקסטר מתעצבן שהרוצח הסדרתי העונתי גנב לו את השם של האלטר-אגו "הנוסע האפל" וזה מספק לו תירוץ לחזור למעלליו במקום להתמקד רק בלדאוג להאריסון.
אני לא אוהבת את זה שהוא שכר את הדירה אצל המהגרים הנחמדים שעוזרים לו, הוא מביא אליהם צרות וזה לא יפה.
בסוף הפרק הוא מסכן את המשימה שלו בשביל להציל נהג אחד מרצח והארי שבדמיונו עושה מזה עניין שממתי כאילו אכפת לו להציל אנשים? לא יודעת, לי נראה שתמיד היה אכפת לו... אבל זה מרגיש לי כאילו מנסים למתג לנו אותו מחדש כגיבור מוסרי יותר.

* הבלשית הזאת מוכרת לי, נדמה לי שאני יודעת מאיפה אבל צריכה לבדוק תיכף.
* למה השריף של העיירה שדקסטר ברח ממנה נראה לי כמו אנדי סמברג עם שפם עושה פארודיה? :-D
* פיטר דינקלג' מופיע בקרדיטים של הפרק, ידעתי שהוא יהיה בעונה, אבל ראינו אותו בפרק הזה? ואם כן איפה?

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
כבר קמתי מוקדם בלי כוונה, אמרתי אני אצל את זה שאצל ההורים יש יס מלא ולא סטינג, אבל לא עלו הפרקים. מתי הם מתכוונים להעלות את זה?|שפם|

didalf

Well-known member
כבר קמתי מוקדם בלי כוונה, אמרתי אני אצל את זה שאצל ההורים יש יס מלא ולא סטינג, אבל לא עלו הפרקים. מתי הם מתכוונים להעלות את זה?|שפם|
סיפרתי לאחותי שיצא עוד ספינאוף ועכשיו היא רוצה שנראה ביחד גם אם זה לחכות שבוע איך אני מסבירה לה שאני צריכה לדבר עם חברים באינטרנט?:-D

Lhuna3

Well-known member
סיפרתי לאחותי שיצא עוד ספינאוף ועכשיו היא רוצה שנראה ביחד גם אם זה לחכות שבוע איך אני מסבירה לה שאני צריכה לדבר עם חברים באינטרנט?:-D
די לאסוף תירוצים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דקסטר: התחיה - פרק 1X01
A Beating Heart...
ראיתי גם
אז קודם כל מחשבות במהיר:
אני אהבתי יותר ממה שחשבתי שאני אוהב. אני גם הופתעתי יותר ממה שחשבתי שאני אופתע. מהבחינה שלפני איזה חודש ראיתי טריילר שהרגיש לי כאילו הוא מגלה לי לחלוטין את עלילת הפרק הראשון. אז שמחתי שלא כל כך.
הדבר שהכי אהבתי זה שהסדרה הייתה יותר המשך לעלילות האריסון ממה שחשבתי ואני שמח מזה. עוד כשנגמרה הסדרה ההיא (וכשלא האמנתי שיש סיכוי שיחליטו שדקסטר שורד) קיוויתי שיעשו סדרה שתעקוב אחריו. הוא ממש חמוד וממש מתוסבך ואני אוהב את זה.
עצוב לי שעל הרצח הראשון (?) שלו תפסו אותו למרות שהוא היה מאוד קפדן בכמה שהוא ניקה.
*זה בעיקר מעצבן אחרי סדרת הפריקוול על דקסטר שבה ראינו איזה גרוע דקסטר היה כשהוא היה צעיר ואיך הוא לא נתפס פשוט כי היה לו מזל ענק.
דבר נוסף שאהבתי זה הופעות האורח של רוחות רפאים. בעיקר ג'ון ליתגו בתפקיד טריניטי (אני מקווה שעזבו את הרעיון של לעשות סדרת פריקוול עליו)

אבל באופן כללי פחות אהבתי את העלילה של דקסטר. במיוחד היה מטופש לדעתי ההסבר לכך שהוא לא בכלא.
אני לא זוכר מספיק את מה שהיה בפרק האחרון של הסדרה שם אבל אני זוכר שהוא רצח את השוטר בכלא. אז המציאו איזה תירוץ עלוב על זה שזה נחשב הגנה עצמית כי השוטר ירה לתוך התא. ומילא השוטר האדיוט כנראה שמונה לשריף ולא מבין ממה שקורה, אבל אני ממש לא מאמין שאנג'לה אחרי זה מוכנה פשוט לתת לדקסטר להשתחרר.
אממממ טוב בקצרה:
זאת הסיבה שאני תמיד מבקש מאנשים לירות בי בשלג.
האריסון גדל די הרבה יחסית לזה שעברו רק חודשיים וחצי :-D
נהיה חתיך אבל.
חחחח "חודשיים וחצי". האמת שהוא די נראה לי אותו דבר, אבל צודקת הוא כן מרגיש חתיך יותר.
נסע לניו יורק, השיג עבודה בבית מלון.
אגב לא היה לי ברור אם הם יודעים שהוא ישן בחדרי מלון או לא. נראה לי שחלק מהעובדים יודעים (כמו האישה שהוא דיבר איתה בהתחלה) אבל לא המנהל.
הסצינה שלו מגיע בבוקר לעבודה ומסתחבק עם כולם שם מזכירה מאוד את הסצינה הראשונה של דקסטר במיאמי מטרו.
האמת שלא חשבתי על זה שהעניין עם ההסתחבקות זה כמו עם דקסטר, אבל באמת יש בזה משהו.
מה שהיה לי ברור יותר רפרנס לדקסטר זה ההתארגנות בבוקר כמו עם החוט הדנטלי.
ואז הוא נתקל שם באיזה אנס סדרתי כזה ורוצח אותו (אני לא חושבת שהקוד המקורי של הארי כלל אנסים שהם לא רוצחים, אבל כנראה שהוספנו אותם).
אני גם תהיתי לגבי זה. נראה לי שכל האנסים שדקסטר רצח בעבר גם היו הורגים את הקורבנות שלהם.
אוף זה המון עבודה לנקות.
כן טירוף. אבל לפחות זאת מוטיבציה נהדרת לנקיון. אולי אני צריך לרצוח מישהו בבית שלי וזה יגרום לי לעשות ניקוי מעמיק.
ואחרי כל העבודה הזאת הוא לא דואג להחביא כמו שצריך, לא זורקים חלקי גופות לזבל סתם, צריך לפחות להשליך לאיזה אגם, זה אלף בית של רצחנות סדרתית!
אלא אם כן אתה דקסטר בסדרת הפריקוול שלו, שם הוא עשה את זה ולא הייתה בעיה.
בינתיים אבא דקסטר מחלים לאיטו ובחלומותיו מבקרים אותו החברים/אויבים, אבל רק מהעונות הטובות :-D טריניטי, ההוא שגילם ג'ימי סמית'ס, ודואקס המסכן...
היה עוד מישהו לא? או רק אבא שלו?
כי אני זוכר שדסטר אמר משהו בסגנון "זה לא אמור להיות רק שלוש רוחות רפאים בדברים האלו?" (שזה רפרנס לכריסמס קארול)
וגם מתברר שהוא כאילו כבר נוקה מכל חשד בצורה הרבה יותר מיד קלה ונוחה, החברה שלו השוטרת שגילתה עליו את האמת עזבה את המקום עם הבת שלה, והשריף החדש אפילו שואל אם הוא רוצה לתבוע את משרד השריף. זה הרגיש לי כל כך נוח בצורה מגוכחת שחשדתי שזה גם חלק מההזיות של דקסטר, וגם משהו בתאורה שם גרם לכל הסצינות שלו בבי"ח הזה כולל עם באטיסטה להרגיש לא אמיתיות.
ציינתי למעלה שזה היה דפוק ברמות. (רמות של סדרת הפריקוול)
אבל אז הוא מגלה שהתגלתה הגופה בניו יורק אז זה חייב להיות במציאות.
ובאטסיטה בבירור לא באמת מאמין לו יותר, הוא יודע את האמת על דקסטר וזה באמת היה כבר מביך אם הוא לא היה, אחרי כל כך הרבה עובדות שמצביעות עליו.
ואז דקסטר גם נכנס להיסטריה ונראה לי מתנהג ממש בטיפשות באופן שבו הוא בורח משם.
חחחח לא חשבתי על זה.
גם תהיתי אם קווין בכלל אחרי כל השנים האלו עדיין עובד עם באטיסטה. חשבתי שנראה שבאטיסטה שואל את האחות מי התקשר ואז כשהוא שומע שזה קווין אז הוא חושד.
אני לא בטוח אם זה היה טיפשי מצד דקסטר לנצל את ההזדמנות לברוח. יכול מאוד להיות שהוא לא היה מקבל הזדמנות נוספת.
אבל הוא חייב להגיע לניו יורק וישר למצוא את האריסון ולרצות לבכות, אבל אז להזכר שבעונה 1 הוא אמר לנו שהוא לא יכול לבכות כי אין לו רגשות אז הוא צריך להיות עקבי :-D (כאילו שזה עקבי...)
האמת שממש לא זכרתי שהוא אי פעם אמר שהוא לא יכול לבכות.
ובחקירה בינתיים גילינו שיש בלשית רצח "מיוחדת" כזאת שהיא גאונה ולא נחמדה לאנשים. (מרגיש לי קלישאה על הרבה מאוד דמויות גאונים באפיון הזה שכבר ראינו, האוס הוא רק הראשון שקופץ לראש).
וואי לחלוטין קלישאה נפוצה מאוד
די בטוח שזאת הייתה אומה תורמן.
אני חושב שאני יודע מה היא עשתה שם, אבל זה בגלל הספוילר הדי גדול שנחשפתי אליו בטריילר לעונה ולכן אני לא אכתוב.
בעצם אני אכתוב תחת אזהרת ספוילר נוספת
לדעתי היא נכנסה לשם כדי לחפש עדות לכך שהאדם הזה הוא רוצח סידרתי. ואז היא השאירה לו מעטפה בתוך תיקיית הרציחות שלו ואמרה בטלפון למישהו שהיא השאירה את ה"הזמנה".

אני מניח שיהיה די קל לבאטיסטה לגלות שדקסטר ברח לניו-יורק כי הוא בטח יודע שהוא לקח את הרכב של האדם שמת שם בחדר לידו ויהיה קל למצוא את הרכב.
אז מעניין אם הוא יעקוב אחריו לשם וישתף פעולה עם הבלשית.
נראה לי שגם היה קל לגלות שהאריסון קשור לרצח הזה אלא אם כן הוא יברח.
פרק 2 כנראה מחר.
אני מקווה שעוד היום אני אגיע לזה.

באמת בלי תירוצים.

didalf

Well-known member
די לאסוף תירוצים.
באמת בלי תירוצים.
יאללה בסוף עלה ביס וראינו ביחד כמו בני אדם בטלוויזיה עם כתוביות.

פרק 1

:-D

זה גם לא היה בכוונה ותכנון ומעקב, זה היה רגע של זעם. תכלס הוא היה קקה והגיע לו.

אוף זה המון עבודה לנקות.
חחחחח ממש, איי קוד נבר רק בגלל זה:-D
באמת, רשלנות!

וואי אני ואחותי נקרענו מדוקס:-D
קיוויתי שגם אח שלו יבוא לבקר. מי ישמע מה השחקן הזה עושה שלא היה זמין לא ראיתי אותו בכלום מאז דקסטר.
הזכיר לי גם את הראשון מבאפי.

לא חשבתי שזה הזיות אבל זה ממש הרגיש מגוחך כמה בקלות הוא יצא מזה.

כל הכבוד באטיסטה. מקווה שזה לא יוביל לסופו כמו כל מי שגילה את האמת.

חחחח ממש!!!

:-D:-D

לגמרי

אמממ "אישה בלונדינית"???? את מתכוונת אומה תורמן???
אני קצת יודעת כי הטריילר גילה הכל אבל|אילם||אילם|

אבל, ״אישה בלונדינית״?! באמת לונה|שפם| זו אומה ת׳ורמן! תני לה את הכבוד המגיע לה! :-D
תודה דילן!

אני אהבתי יותר ממה שחשבתי שאני אוהב
כן זה היה זורם ונחמד, הרבה יותר מהספינאוף המשעמם.

במיוחד היה מטופש לדעתי ההסבר לכך שהוא לא בכלא.
אני לא זוכר מספיק את מה שהיה בפרק האחרון של הסדרה שם אבל אני זוכר שהוא רצח את השוטר בכלא. אז המציאו איזה תירוץ עלוב על זה שזה נחשב הגנה עצמית כי השוטר ירה לתוך התא. ומילא השוטר האדיוט כנראה שמונה לשריף ולא מבין ממה שקורה, אבל אני ממש לא מאמין שאנג'לה אחרי זה מוכנה פשוט לתת לדקסטר להשתחרר.
כן ממש

זאת הסיבה שאני תמיד מבקש מאנשים לירות בי בשלג.

חחחח "חודשיים וחצי". האמת שהוא די נראה לי אותו דבר, אבל צודקת הוא כן מרגיש חתיך יותר.
גם לי נראה אותו דבר

אגב לא היה לי ברור אם הם יודעים שהוא ישן בחדרי מלון או לא. נראה לי שחלק מהעובדים יודעים (כמו האישה שהוא דיבר איתה בהתחלה) אבל לא המנהל.
גם לי לא ברור, נראה לי שלא.

כן טירוף. אבל לפחות זאת מוטיבציה נהדרת לנקיון. אולי אני צריך לרצוח מישהו בבית שלי וזה יגרום לי לעשות ניקוי מעמיק.

היה עוד מישהו לא? או רק אבא שלו?
כי אני זוכר שדסטר אמר משהו בסגנון "זה לא אמור להיות רק שלוש רוחות רפאים בדברים האלו?" (שזה רפרנס לכריסמס קארול)
טריניטי, מיגל, דוקס, אבא שלו

גם תהיתי אם קווין בכלל אחרי כל השנים האלו עדיין עובד עם באטיסטה.
משומה חשבתי שהוא מת:-D
חשבתי שנראה שבאטיסטה שואל את האחות מי התקשר ואז כשהוא שומע שזה קווין אז הוא חושד.
כן כנל!!

די בטוח שזאת הייתה אומה תורמן.
דה

אני מקווה שעוד היום אני אגיע לזה.
נהנה בסוף ראיתי לפניך

פרק 2

או עם החרב האטורי האנזו שלה

אני לא מבינה, דקסטר באמת לא קלט שבאטיסטה לא מאמין לו? הוא לא חושב שהוא יחפש אותו אחרי איך שהוא נעלם (אפילו אם הוא לא היה חושד בו)? וזה לא צריך להיות קשה למצוא כשהוא מוציא רישיון עם שמו האמיתי והכל.
אני גם לא מבינההההההה מה הוא מסתובב עם שמו האמיתי עכשיו?
וואי אהבתי את האיום המרומז של בטיסטה בזה שהוא מספר לו "בשמחה" שהוא החזיר אותו לחיים משפטית.

האריסון עושה בייביסיטר איזה חמוד |לב| ויש לו סיוטים מהאנס שהוא רצח, מסכן, לא מאשימה אותו שעושה סמים ומתפרע קצת בשביל לשכוח. אבל הוא בצרות עכשיו עם הבלשית החכמה שישר עלתה על המבט החשוד שלו.
אופסי דופסי
וואי יש לו בעיקר מזל שהמלון הזה כושל במצלמות אני ואחותי חצי פרק השתגענו למה אף אחד לא בודק מצלמות במסדרון????????????

דקסטר מתעצבן שהרוצח הסדרתי העונתי גנב לו את השם של האלטר-אגו "הנוסע האפל" וזה מספק לו תירוץ לחזור למעלליו במקום להתמקד רק בלדאוג להאריסון.
אני לא אוהבת את זה שהוא שכר את הדירה אצל המהגרים הנחמדים שעוזרים לו, הוא מביא אליהם צרות וזה לא יפה.
אוקי ממש הצחיק אותי איך הוא נעלב באופן אישי שמישהו גנב לו את המותג שהוא המציא לעצמו:-D
והצחיק אותי נורא איך העיניים שלו זרחו ברגע שהנהג הזכיר רוצח סדרתי.
יאוו והנהג הזה איזה חמוד וטיפששששששששששששששש למה אתה כזה נחמד וסומך על מישהו שהרגע הכרת????
ואהבתי שהאיש שניצל אמר שהרוצח היה דומה לדקסטר כי בתחילת הפרק אני ואחותי היינו טיפה מבולבלות חשבנו שזה דקסטר אבל האף היה מוזר וגם ההתנהגות לא הכי מתאימה.
עוד לא הבנתי אם הרוצח הזה מטרגט כל נהג או ספציפית נהגים מהגרים? כי זה היה נראה שמהגרים, ואם כך לדקסטר לא יעזור להיות נהג עכשיו.
בסוף הפרק הוא מסכן את המשימה שלו בשביל להציל נהג אחד מרצח והארי שבדמיונו עושה מזה עניין שממתי כאילו אכפת לו להציל אנשים? לא יודעת, לי נראה שתמיד היה אכפת לו... אבל זה מרגיש לי כאילו מנסים למתג לנו אותו מחדש כגיבור מוסרי יותר.
נכון? הוא תמיד הציל אנשים והיה לו אכפת בעיקר מילדים, אבל גם סתם חפים מפשע.
וכאילו בפריקוול ראינו אותו מציל ילד זה לא חדש שהוא גם מציל.

* למה השריף של העיירה שדקסטר ברח ממנה נראה לי כמו אנדי סמברג עם שפם עושה פארודיה? :-D
* פיטר דינקלג' מופיע בקרדיטים של הפרק, ידעתי שהוא יהיה בעונה, אבל ראינו אותו בפרק הזה? ואם כן איפה?
עוד לא היה.

היו מלא דברים שהצחיקו אותנו, בעיקר שנוגעים לחוסר אמינות או לחזיריות של דקסטר איך שהוא כל הזמן אוכל:-D
ולתגובות שלו למתחזה חחחחח

Lhuna3

Well-known member
קודם כל
|שפם||לא|
לניק ועדי
|חזיר|
על זה שצפו בטריילר ועכשיו יודעים ספוילר ככל הנראה גדול, ואני מצד אחד חוששת לדעת אותו ומצד שני זה יהיה מעצבן לי עכשיו לא להבין דברים שאתם כן מבינים בגלל זה.
עצוב לי שעל הרצח הראשון (?) שלו תפסו אותו למרות שהוא היה מאוד קפדן בכמה שהוא ניקה.​
נראה לי שזה אכן היה הראשון שלו בעקרון.
*זה בעיקר מעצבן אחרי סדרת הפריקוול על דקסטר שבה ראינו איזה גרוע דקסטר היה כשהוא היה צעיר ואיך הוא לא נתפס פשוט כי היה לו מזל ענק.​
אל תדאג, יש לי הרגשה שגם להאריסון יהיה מזל ענק בעניין הזה, המגן עלילה של דקסטר יחול גם עליו.
דבר נוסף שאהבתי זה הופעות האורח של רוחות רפאים. בעיקר ג'ון ליתגו בתפקיד טריניטי (אני מקווה שעזבו את הרעיון של לעשות סדרת פריקוול עליו)​
לא ידעתי שהיתה כוונה כזאת. בכל מקרה הוא הולך להיות עסוק עכשיו בתור דאמבלדור אני מניחה (ליהוק מושלם בעיני לתפקיד הזה, למרות שאני עדיין לא רוצה לצפות בזה).
חחחח "חודשיים וחצי". האמת שהוא די נראה לי אותו דבר, אבל צודקת הוא כן מרגיש חתיך יותר.​
רגע למה חחחח? חודשיים וחצי זה אכן הזמן שעבר מסוף העונה/סדרה ההיא, ככה נאמר.
מה שהיה לי ברור יותר רפרנס לדקסטר זה ההתארגנות בבוקר כמו עם החוט הדנטלי.​
וואלה.
כן טירוף. אבל לפחות זאת מוטיבציה נהדרת לנקיון. אולי אני צריך לרצוח מישהו בבית שלי וזה יגרום לי לעשות ניקוי מעמיק.​
אלא אם כן אתה דקסטר בסדרת הפריקוול שלו, שם הוא עשה את זה ולא הייתה בעיה.​
רק בגלל שהוא דקסטר ויש לו את ה"מזל" של דמות ראשית.
אני חושב שאני יודע מה היא עשתה שם, אבל זה בגלל הספוילר הדי גדול שנחשפתי אליו בטריילר לעונה ולכן אני לא אכתוב.
בעצם אני אכתוב תחת אזהרת ספוילר נוספת​
יופי אתה רק מקשה עלי יותר כי עכשיו אני צריכה גם להתאפק ולא לקרוא גם את זה
|שפם|

חחחחח ממש, איי קוד נבר רק בגלל זה
בדיוק מה שחשבתי

וואי אני ואחותי נקרענו מדוקס

קיוויתי שגם אח שלו יבוא לבקר. מי ישמע מה השחקן הזה עושה שלא היה זמין לא ראיתי אותו בכלום מאז דקסטר.​
באמת צריך לבדוק איפה הוא.
הזכיר לי גם את הראשון מבאפי.​
חחח לא חשבתי על זה!

אמממ "אישה בלונדינית"???? את מתכוונת אומה תורמן???​
טוב תרגעו כבר הבנתי שזאת אומה תורמן!!!
אתם יודעים מה בשבילי היא נשארת "האישה הבלונדינית" ולא מעניין אותי!
גם לי נראה אותו דבר​
הוא לא אותו דבר, הוא גדל ועשה תסרוקת יפה והתחתך משמעותית!
וואי יש לו בעיקר מזל שהמלון הזה כושל במצלמות אני ואחותי חצי פרק השתגענו למה אף אחד לא בודק מצלמות במסדרון????????????​
נכון, כלומר זה מצלמות מהמעלית אבל ראינו שהן פונות למסדרות.
ואהבתי שהאיש שניצל אמר שהרוצח היה דומה לדקסטר כי בתחילת הפרק אני ואחותי היינו טיפה מבולבלות חשבנו שזה דקסטר אבל האף היה מוזר וגם ההתנהגות לא הכי מתאימה.​
שמחה שכתבת את זה, כי גם אני בהתחלה לא הייתי בטוחה אם זה דקסטר או מי שהוא אחר.
עוד לא היה.​
אה תודה. אז למה הם סתם מבלבלים? (כי יש עוד ליהוקים שפורסמו שיהיו בעונה ולא הופיעו בקרדיטים של הפרק, כמו אריק סטונטרייט)

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
קודם כל |שפם||לא| לניק ועדי|חזיר| על זה שצפוי בטריילר ועכשיו יודעים ספוילר ככל הנראה גדול, ואני מצד אחד חוששת לדעת אותו ומצד שני זה יהיה מעצבן לי עכשיו לא להבין דברים שאתם כן מבינים בגלל זה.
חחחחח להגנתי לא ציפיתי שהטריילר יהיה כזה ספוילרי עד שכבר היה מאוחר מידי😅

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחח להגנתי לא ציפיתי שהטריילר יהיה כזה ספוילרי עד שכבר היה מאוחר מידי😅
same
עדיין לא רע.
כנראה שהיא כן רצחה אותו
האמת שלא חשבתי על זה.
אבל העניין הוא גם שהוא צריך להשתמש בשם כלשהו והוא לא יכול להמציא זהות חדשה במקום. ואם הוא ישתמש בג'ים לינדזי אז באטיסטה יוכל למצוא אותו באותה מידה.
אבל כל הקטע הוא שהוא צריך רשיון נהיגה רק בשביל העבודה של מסיע אובר (או אפליקציית שקר כלשהו) ואת זה הוא עושה רק בשביל לתפוס את הדארק פסנג'ר המתחזה. שזאת סיבה די טיפשית לעשות את זה. במיוחד בגלל שנראה לי די ברור שהרוצח הזה הולך על מהגרים או לפחות אנשים שחורים. אם כי זה יותר על סמך השיחה ששמענו. תמונת השחור לבן של כל הנרצחים עד הייתה לא הכי ברורה אבל אחד כן נראה לבן.
האמת שאני לא יודע בעצם אם יש לו כסף. אני מניח שיש לו את הכרטיס אשראי של ג'ים לינדזי שהוא עדיין יכול להשתמש בו.
ובעצם גם ככה באטיסטה יכול למצוא אותו.
אבל במקביל גם נראה שבאטיסטה לא יכול להשתמש במשאבים שלו כשוטר כדי לחפש את דקסטר בניו-יורק כי הוא צריך לבקש מהשריף החדש הזה שיעזור לו.
*מזכיר לי שאחות של באטיסטה הייתה הבייביסיטרית של האריסון. החיים הם מעגל. (או לפחות סדרות)
כן, האריסון לא טוב בלא להיות חשוד. ומסכן באמת על הסיוטים. ובמקביל יש לו גם סיוטים על זה שהוא רצח את אבא שלו. ועכשיו הוא גם חושב שהוא מדמיין את אבא שלו ברחובות כשבפועל הוא באמת ראה אותו. אם כי אומנם זה בטח לא בכותרות ראשיות אבל הגיוני שחיפוש גוגל מהיר יגלה לו שאבא שלו שרד את הירי.
תירוץ קצת עלוב. הייתי יותר קונה את זה שפשוט הוא צריך שוב לרצוח מישהו.
אם כי הוא כן שרד כנראה כמה שנים בלי לרצוח אנשים.
אגב, הבלסינג הזה הוא האדם הכי בוטח בעולם. הוא הכיר מישהו. תוך שניה הוא מזמין אותו לארוחה בבית שלו ושניה לאחר מכן הוא משכיר לו דירה. (באופן מצחיק אחרי שהבחור ששרד את הרוצח אומר שעד כמה שהוא יודע דקסטר יכול היה להיות הרוצח)
כן, אני מקווה שזה לא קטע של מיתוג מחדש.
אבל אני מסכים שלדקסטר תמיד היה אכפת במידה מסויימת. למשל הייתה האישה ההיא שהוא הציל בעונה 5 (אני חושב) שזה היה סיכון גדול לעצמו.
(אגב אם כבר חזרה לדמויות עבר יהיה מעניין לראות אותה שוב בעתיד)
* הבלשית הזאת מוכרת לי, נדמה לי שאני יודעת מאיפה אבל צריכה לבדוק תיכף.
היא שיחקה בכל מיני דברים שאני לא ראיתי. אבל אולי עדי|נחש| מכירה כי היא הייתה בכמה פרקים של חוק וסדר.
חחחחחח
האמת שהשוטר הדביל בעיירה קטנה זה גם קלישאה.
כן, חתיכת עבודה הוא קיבל שהוא מופיע בקרדיטים של סוף כל פרק אבל עוד לא ראינו אותו. (או שאולי הוא היה שם אבל לא שמנו לב אליו כי הוא נמוך :p

או עם החרב האטורי האנזו שלה
[הכנס רפרנס לכך שהיא גם הנשיאה באדום, לבן וכחול מלכותי]
אני גם לא מבינההההההה מה הוא מסתובב עם שמו האמיתי עכשיו?
אני מסכים עם הקטע הבעייתי בזה. אם כי כמו שאמרתי למעלה אני גם מבין סיבות לזה.
אבל תכלס אני פשוט שמח שאנשים שוב קוראים לו דקסטר.
וואי יש לו בעיקר מזל שהמלון הזה כושל במצלמות אני ואחותי חצי פרק השתגענו למה אף אחד לא בודק מצלמות במסדרון????????????
כנראה אין מצלמות במסדרונות שם.
ואהבתי שהאיש שניצל אמר שהרוצח היה דומה לדקסטר כי בתחילת הפרק אני ואחותי היינו טיפה מבולבלות חשבנו שזה דקסטר אבל האף היה מוזר וגם ההתנהגות לא הכי מתאימה.
עוד לא הבנתי אם הרוצח הזה מטרגט כל נהג או ספציפית נהגים מהגרים? כי זה היה נראה שמהגרים, ואם כך לדקסטר לא יעזור להיות נהג עכשיו.
כן, לא מתאים לדקסטר לא להבין שבתור אדם לבן הוא לא בדיוק ימשוך אותה תשומת לב.
אפילו אם זה לא היה רוצח שרוצח בקטע גזעני, הגיוני שרוצח יעדיף לרצוח אנשים שחורים ובמיוחד מהגרים כי הם גורמים לפחות לחץ משטרתי.
היו מלא דברים שהצחיקו אותנו, בעיקר שנוגעים לחוסר אמינות או לחזיריות של דקסטר איך שהוא כל הזמן אוכל:-D
הקטע שהוא מתלהב כל כך מאוכל היה גם בעבר?

יש קטע מצחיק כשגוררים לדקסטר את האוטו שהוא אומר שהוא יכול להבין זירת רצח מטיפת דם אחת, אבל הוא לחלוטין לא מצליח להבין את שלט החניה הזה:
1752353501951.png
אני מכיר כאלו גם בארץ.

אז לא כתבתן את זה מפורשות (אולי כדי להמנע מג'ינקס שאני עכשיו הורס) אבל נראה שאתן מסכימות איתי שזה די טוב בנתיים.

ואהבתי שהאיש שניצל אמר...
עכשיו בא לי שניצלים

Lhuna3

Well-known member
כן, לא מתאים לדקסטר לא להבין שבתור אדם לבן הוא לא בדיוק ימשוך אותה תשומת לב.
הוא יכול לצבוע את הפנים שלו בשחור, זה לא כזה קשה. (אז מה אם זה יגרום לקינסול מיידי של השחקן, הסדרה, וכל מי שמעורב ביצירתה? :-D)
הקטע שהוא מתלהב כל כך מאוכל היה גם בעבר?
זה זכור לי כמשהו שהדגישו בפריקוול המשעמם, זה לא זכור לי במיוחד מהסדרה המקורית או מדם חדש.
(אגב אני לא מתה על הקטע שנותנים לדמות את האיפיון הזה, זה מרגיש לי טיפשי וכתיבה עצלנית, ודקסטר הוא גם לא דמות שהיו חסרים לה מאפיינים יחודיים שהיה צורך במשהו כזה.)
אני מכיר כאלו גם בארץ.
כאן זה עוד יחסית די ברור, בארץ זה הרבה יותר בעייתי כי אתה אף פעם לא יודע אם השעות כתובות מימין לשמאל (כמו שאמורים בעברית) או משמאל לימין (כמו שרובנו נוהגים לכתוב מספרים ושעות), אז כשכתוב נגיד 7:00-19:00 אני אף פעם לא בטוחה אם זה מ-7 בבוקר עד 7 בערב או להיפך.

אז לא כתבתן את זה מפורשות (אולי כדי להמנע מג'ינקס שאני עכשיו הורס) אבל נראה שאתן מסכימות איתי שזה די טוב בנתיים.
אז סליחה אבל אני קצת אוריד: מבחינתי זה לכל היותר "בסדר". זה מרגיש כמו הסדרה המקורית, אבל הרבה אחרי שמיציתי אותה. לא בטוחה שהייתי צופה אם לא היה לנו פה דיון משותף. (וגם כל הפרסומים על הקאסט המפואר קצת סקרנו אותי)

Lhuna3

Well-known member
מה? ברור שזה 7 בבוקר עד 7 בערב.
בחיים לא חשבתי לקרוא את זה הפוך8-*
בכל מקום שאנשים רגילים כותבים זה נכון.
אבל לפי חוקי העברית זה להיפך, ולכן מקומות שמקפידים (כמו שלטים רשמיים לפעמים) זה יכול להיות הפוך.

LeAnnDyIan

Well-known member
בכל מקום שאנשים רגילים כותבים זה נכון.
אבל לפי חוקי העברית זה להיפך, ולכן מקומות שמקפידים (כמו שלטים רשמיים לפעמים) זה יכול להיות הפוך.
אז הם סתומים.
כי השלטים כן כתבים בצורה נכונה וגם צריך לקרוא אותם משמאל לימין. הם פשוט נתנו דוגמה למישהו חכם שהחליט לדפוק את המערכת. אבל בשום מקום בארץ לא ראיתי שלטים עם שעות שרשומות מימין לשמאל. זה כל כך מגוחך אמאלה.

*אני כמובן לא באה בטענה אליך. אבל זה פשוט מעצבן אותי שמנסים בכוח לכפות חוקים לא הגיוניים.

Lhuna3

Well-known member
אז הם סתומים.
כי השלטים כן כתבים בצורה נכונה וגם צריך לקרוא אותם משמאל לימין. הם פשוט נתנו דוגמה למישהו חכם שהחליט לדפוק את המערכת. אבל בשום מקום בארץ לא ראיתי שלטים עם שעות שרשומות מימין לשמאל. זה כל כך מגוחך אמאלה.

*אני כמובן לא באה בטענה אליך. אבל זה פשוט מעצבן אותי שמנסים בכוח לכפות חוקים לא הגיוניים.
כן זה קביעה מטומטמת גם לדעתי, במיוחד שאנחנו בעידן הדיגיטלי וכל התוכנות כותבות מספרים משמאל לימין גם בתוך טקסט עברי, אז אם רוצים לכתוב לפי האקדמיה "7 עד 19" אז בפועל צריכים להקליד את זה הפוך כלומר קודם לכתוב 19, אז מקף, ואז 7.
אבל הם מקובעים על זה, וזה לא בהכרח נכון שכל השלטים כתובים משמאל לימין, ולכן אני תמיד לא בטוחה.

למעלה