Lhuna3
Well-known member
ומה את מספרת?אתם בחיים?
תספרו לי משהו מצחיק.
ומה את מספרת?אתם בחיים?
תספרו לי משהו מצחיק.
לאדעת, רק חזרתי לעבודה ואני צריכה חופש שובומה את מספרת?
כל הגוף שלי תפוס, אז לדעתי אני זקנה באופן רישמי.אתם בחיים?
תספרו לי משהו מצחיק.
אז מסתבר שמתתי לפני יומיים.אתם בחיים?
תספרו לי משהו מצחיק.
וולקאם טו דה קלאב (לא משנה שאת גדולה ממני ב4 חודשיםכל הגוף שלי תפוס, אז לדעתי אני זקנה באופן רישמי.
אז מסתבר שמתתי לפני יומיים.
אוי לא ניק מקולקלכי זאת הדרך היחידה להסביר את זה שלא צפיתי בשום דבר בטלוויזיה היום או אתמול.
אבל משהו מצחיק - אתמול בערב לא הבנתי נכון איך אני שם את טיפת הדם על המכשיר וכל הזמן הייתי צריך להתחיל מחדש. בקיצור דקרתי את עצמי עם מחט איזה 8 פעמים בטווח של עשר דקות.
איזה ספר?ובעוד חדשות אני ממש נהנה מהספר שאני קורא אז אני מוסיף אותו להמלצות.
אני סיימתי את הספר שליהעניין הוא שאני רוצה ללכת לישון מוקדם עכשיו וקשה לי ללכת לישון בלי לקרוא. ומצד שני כבר כמה לילות שאני לא מצליח להניח אותו ובגללו אני הולך לישון מאוחר.
ניק אתה ממש מתרשל מה קורה??ובחדשות אחרונות - מחר ה31 ביולי ולא ביקשתי מאף אחד להכין שאלון לתחילת אוגוסט. ואני מודע לבושתי שבכלל לא עניתי על כל השאלון הקודם וזה בטח ממש מעליב את מי שכתב אותו.
לילה טובעכשיו אני עובר למיטה,
אז לילה טוב![]()
אז מסתבר שמתתי לפני יומיים.
כי זאת הדרך היחידה להסביר את זה שלא צפיתי בשום דבר בטלוויזיה היום או אתמול.
בעקבות הוראה של הרופא או שאתה סתם אוהב לדקור את עצמך במחטים?אה והתחלתי למדוד את כמות הסוכר בדם שלי אבל עדיין לא בדקתי מה הערכים אומרים.
היה לי 96 שעתיים אחרי אוכל...
אוקי, זה נראה טוב
אבל משהו מצחיק - אתמול בערב לא הבנתי נכון איך אני שם את טיפת הדם על המכשיר וכל הזמן הייתי צריך להתחיל מחדש. בקיצור דקרתי את עצמי עם מחט איזה 8 פעמים בטווח של עשר דקות.
ובחדשות אחרונות - מחר ה31 ביולי ולא ביקשתי מאף אחד להכין שאלון לתחילת אוגוסט.
לפרה ולדוב.עכשיו אני עובר למיטה,
אז לילה טוב![]()
עד עכשיו חשבתי שיש לי רק נפש זקנה, אבל נראה לי שעכשיו גם הגוף שלי מתחיל להתפרק.וולקאם טו דה קלאב (לא משנה שאת גדולה ממני ב4 חודשים)
בעקבות הוראה של הרופא או שאתה סתם אוהב לדקור את עצמך במחטים?
קראת כבר את הספר השלישי? בדיוק סיימתי.קראתי אותו! השלישי מחכה לי בעברית בבית. הוא בדיוק יצא כשהיינו בחו"ל ואחי קנה לי.
כן, סיימתי אותו לפני שבוע כזה.קראת כבר את הספר השלישי? בדיוק סיימתי.
שלושה ספרים זה מה שאני עושה בשבוע ממוצע.הייתם מאמינים שקראתי 3 ספרים בחודש?![]()
בסדר שוויצריתשלושה ספרים זה מה שאני עושה בשבוע ממוצע.
![]()
יואו, קראתי כ"כ הרבה ספרים מטומטמים לאחרונה, שאני כנראה אתחיל בקרוב לסבול מירידה קוגניטיבית(אבל היי, קראתי גם ג'יין אוסטן, ספר מטומטם של ג'יין אוסטן אבל עדיין!).בסדר שוויצרית
תני לי לתלהב זה הרבה בשבילי
חוצמזה קראנו אותו ספר אני רשמית ברמה שלך(לא, אבל א גירל קאן דרים)
אה נתקלתי בקטע מזה בטיקטוק לפני כמה ימים לא ידעתי שיש להם שיר מלא.אני עוד לא בטוח לחלוטין מה אני חושב על זה
אבל אני מת על זה
ועדיין לא סיימתי להקשיב אפילו ורצתי להעלות את זה לפני שמישהו ישיג אותי
אם כבר אז ראית שהקאמרי העלו ביצוע מלא של סינסרלי מי מההפקה המקומית? הוא ממש טובאני עוד לא בטוח לחלוטין מה אני חושב על זה
אבל אני מת על זה
ועדיין לא סיימתי להקשיב אפילו ורצתי להעלות את זה לפני שמישהו ישיג אותי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.