👨‍❤️‍👨🏒💘🏒Heated Rivalry🏒💘🏒יריבות לוהטת🏒❤️💓💖

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק אבל וואינט אומר שאתה כועס
כמובן שהקשר בין הכותרת לתוכן קטן.
בפועל בכל הכתבה יש רק פסקה אחת על הביקורות על הסדרה מצד חלק מגברים הומואים.
זה נראה לי דפוק, אבל האמת היא שמפתיע אותי שאין יותר מזה. היה אותו דבר גם עם love simon (שמבוסס על ספר שכתבה אישה) ועוד.
לרוב היה הרבה יותר. אם כי לדעתי זה תמיד היה מיעוט מתוך הומואים (אם כי זה לא שיש לי מספרים).
במקרה הזה גם לגברים הומואים שיש להם בעיה עם זה שנשים אוהבות לכתוב על גברים הומואים קשה מאוד שלא לאהוב.

הדבר שהפתיע אותי בכתבה זה שכתוב שראשי הNHL שמחים מההצלחה של הסדרה. לא שחשבתי שהם יהיו נגד זה, אבל מפתיע אותי שהם ממש שמחים מזה (אם כי גם מי יודע מה בכתבה באמת מבוסס על משהו אמיתי).
ממש מעניין אותי מה חושבים על זה באמת שחקני הוקי באופן כללי ושחקני הוקי שנמצאים בארון.

כמובן שעכשיו הסתקרנתי ובדקתי וגיליתי שהכי קרוב לשחקן הוקי מחוץ לארון בNHL זה Luke Prokop שהוא מחוץ לארון אבל לא בדיוק בNHL (כתוב שהוא תחת חוזה בNHL אבל משחק עבור קבוצה שהיא לא בליגה... אין לי מושג מה זה אומר)
יש עוד שחקני הוקי מחוץ לארון, אבל לא בליגה הזאת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי הפרק הזה אשכרה מדורג 10/10 בימדב. מאז שובר שורות אף פרק לא הגיע לזה.
ניק אבל וואינט אומר שאתה כועס

אוקי, יש אנשים רעים בעולם
הדירוג של הפרק ירד ל9.9
אני לא יודע אם להאשים הומופובים או הומואים עם אגו שבור

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש סכנה אמיתית שאני פשוט אתחיל להעלות כאן כל דבר שאני מוצא איתם,
אבל זה לא רק חמוד אלא גם ממש קצר:

didalf

Well-known member
בוא נראה אם כבר עשו סרטון לקטע הזה בסדרה.
אבל יותר מצחיק אני מטורגטת מאד ספציפית לאדיטים שלהם עם שירים של טיילור, כי האלגוריתם מכיר אותי יותר טוב מכולם
חחחחחח אוקי באופן אפילו יותר ספציפי עריכות לשיר הזה לסצנה הזאת.
נראה לי קיבלתי עכשיו איזה 5 ברצף:-D
(וכאילו כמובןןןןן כי זה הדבר הכי מתבקש בעולם!!😍)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז הראתי למישהי רוסייה מהעבודה שלי סצנה שבה איליה מדבר רוסית והיא אמרה שהוא נשמע ממש ממש טוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי
אז הפרק הזה לא היה מדהים כמו הקודם לו,
אבל עדיין כל כך טוב וכל כך חמוד

אוף כל כך אהבתי את היציאה של שיין מהארון.
איך הוא מיואש כשאיליה אומר שהם lovers
וכשהם מתוודים כמה זמן הם ביחד (אם אני לא טועה זה 9 שנים בשלב הזה) ואז איליה מבהיר שזה לא שהם היו מאוהבים כל הזמן הזה אבל... ואז לוקח זמן לאמא של שיין לקלוט ואז עוד יותר זמן לאבא שלו :-D
וכששיין מניח את הראש על השולחן כי הוא מוצף ואיליה מזכיר לו שהboyfriend שלו שם. וזה חמוד יותר מאשר כשהוא אמר לו שהוא אוהב אותו.
וכן אמא שלו הרבה יותר מידי בעניין של הוקי (איך איליה מסוגל לבגוד בקבוצה שלו עבור שיין?) (והאם שיין אי פעם נתן לאיליה לנצח?) ועדיין מאוד בעניין המסחרי (אבל זה בסדר החברות יבינו שזה טוב גם להם) אבל גם כל כך חמודה כשהיא מבהירה לשיין שהוא לא צריך להתנצל על שום דבר וזה שנראה לה עצוב נורא ששיין ואיליה ימשיכו להסתיר את זה.
פחות ראינו ממש איך אבא שלו הגיב. זה די חרא שהוא פשוט ברח כשהוא ראה אותם, אבל אני גם מבין את השוק הגמור ולפחד להתייצב מול זה. ועדיין הוא ברח.
אבל בסוף הם כאלו חמודים.
ואויש זה שהכתוביות בסוף הן עם זה שהם נוסעים יחד (באוטו המשעמם של שיין :p)

אני כל כך שמח שכשהכינו את העונה הזאת אז לא ידעו שהם יקבלו עוד עונה אז עשו סיום כזה מושלם.
ועכשיו הבנתי שהיא כבר חודשה גם לעונה שלישית.

עכשיו אני כל כך מצפה לעונה הבאה ולראות איך זה מתקדם.

didalf

Well-known member
ראיתי גםםםםםםםםםםם
הייתי צריכה לנקות את הבית קודם כדי שיורשה לי לצפות.

פרק 6 ואחרון
אעעהאההה למה הכל חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד|מאוהב||מאוהב|
אמאלה כל סצנה שלהם בקוטג' לבד מושלמת|מאוהב| או מצחיקה כי איליה מצחיק בלי להתכוון:-D
"למה עשית ככ הרבה המבוגרים?"
"המתכון היה ל8"
"אז תחתוך לחצי אתה לא יודע חשבון?":-D
שיין כזה רובוטי לפעמים ואיליה כזה מצחיק כשהוא מגיב לזה:-D
יאוו הם ככ מאוהבים|מאוהב| חחח איליה זהו מרגע שיצא לו ה"איי לאב יו" הכל נפתח אין מעצורים הוא אומר את זה כל הזמן|מאוהב|
היה רגע שהוא אמר לשיין שאמא שלו הייתה אוהבת אותו "לייק איי לאב יו" בקול שבור כזה שדמעתי קצת🥹
חמודים עם התוכניות לעתיד שלהם אני מקווה שיסתדר.
ווואי ככ הרבה זמן לבד בקוטג' סדרות כבר לא נותנות ככ הרבה רגעים של אהבה חמודה כזאת איזה כיף|מאוהב|

איזה מביך עם ההורים שלו:-D
אבל בסוף הם יצאו חמודים רצח. עדיין אמא שלו קצת רואה בו יותר מידי מכונת כסף איך שהיא ישר חשבה על מותגים אבל סהכ היא בסדר היא אוהבת אותו וטובה.
הצחיק אותי עשהיא שאלה אם הוא נתן לאיליה לנצח:-D והוא כזה "למה את נותנת לאבא לנצח בקלפים?":-D
ואיליה קרא לו בויפרינד|מאוהב|

אז הפרק הזה לא היה מדהים כמו הקודם לו,
הוא היה מדהים מסוג אחר.
כאילו פרק 5 היה רכבת הרים של רגשות.
זה פשוט היה חמידות טהורה מהתחלה עד הסוף שזה מדהים בפני עצמו.

איך הוא מיואש כשאיליה אומר שהם lovers
איזה מילה קרינג'ית:-D

וכשהם מתוודים כמה זמן הם ביחד (אם אני לא טועה זה 9 שנים בשלב הזה) ואז איליה מבהיר שזה לא שהם היו מאוהבים כל הזמן הזה אבל... ואז לוקח זמן לאמא של שיין לקלוט ואז עוד יותר זמן לאבא שלו :-D
כן:-D

פחות ראינו ממש איך אבא שלו הגיב. זה די חרא שהוא פשוט ברח כשהוא ראה אותם, אבל אני גם מבין את השוק הגמור ולפחד להתייצב מול זה. ועדיין הוא ברח.
נראה לי הוא הובך והרגיש שהוא מביך אותם ובגלל זה הוא ברח.

ואויש זה שהכתוביות בסוף הן עם זה שהם נוסעים יחד (באוטו המשעמם של שיין :p)
אפילו הכתוביות חמודות|מאוהב|

ועכשיו הבנתי שהיא כבר חודשה גם לעונה שלישית.
וואלה? כי יש עוד ספר אז יש על מה לבסס את זה אבל מה השלישית?
עכשיו אני כל כך מצפה לעונה הבאה ולראות איך זה מתקדם.
אני תוהה אם לקרוא את הספרים או להתאפק ולחכות לסדרה|תוהה|
ראיתי אנשים שטוענים שהסדרה אפילו טובה יותר. שזה נדיר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן!!!!!!!!

וסוף סוף
אני מקווה שאת לפחות לא צריכה לחכות גם עד שתראי את פרק 6

אעעהאההה למה הכל חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד|מאוהב||מאוהב|
אמאלה כל סצנה שלהם בקוטג' לבד מושלמת|מאוהב| או מצחיקה כי איליה מצחיק בלי להתכוון:-D
"למה עשית ככ הרבה המבוגרים?"
"המתכון היה ל8"
"אז תחתוך לחצי אתה לא יודע חשבון?":-D
שיין כזה רובוטי לפעמים ואיליה כזה מצחיק כשהוא מגיב לזה:-D
וואי כזה רובוטי.
"המתכון"? ממתי צריך מתכון בכלל בשביל להכין המבורגרים?

וואי נזכרתי עכשיו בכל הקטע ששיין מציע לאיליה חדרי אורחים אחרים ואז איליה כאילו מתעקש על החדר שלו ושיין מתנהג כאילו הוא עובד במלון.

והולי שיט הקטע ששיין בטלפון עם חבר קבוצה. איליה קצת מרושע לחלוטין
יאוו הם ככ מאוהבים|מאוהב| חחח איליה זהו מרגע שיצא לו ה"איי לאב יו" הכל נפתח אין מעצורים הוא אומר את זה כל הזמן|מאוהב|
היה רגע שהוא אמר לשיין שאמא שלו הייתה אוהבת אותו "לייק איי לאב יו" בקול שבור כזה שדמעתי קצת🥹
חמודים עם התוכניות לעתיד שלהם אני מקווה שיסתדר.
ווואי ככ הרבה זמן לבד בקוטג' סדרות כבר לא נותנות ככ הרבה רגעים של אהבה חמודה כזאת איזה כיף|מאוהב|
זה היה נהדר
אבל גם שמחתי ששינו את זה קצת בסוף והכניסו את הגילוי של ההורים
איזה מביך עם ההורים שלו:-D
אבל בסוף הם יצאו חמודים רצח. עדיין אמא שלו קצת רואה בו יותר מידי מכונת כסף איך שהיא ישר חשבה על מותגים אבל סהכ היא בסדר היא אוהבת אותו וטובה.
הצחיק אותי עשהיא שאלה אם הוא נתן לאיליה לנצח:-D והוא כזה "למה את נותנת לאבא לנצח בקלפים?":-D
ואיליה קרא לו בויפרינד|מאוהב|
זה היה ממיס לב
הוא היה מדהים מסוג אחר.
כאילו פרק 5 היה רכבת הרים של רגשות.
זה פשוט היה חמידות טהורה מהתחלה עד הסוף שזה מדהים בפני עצמו.
כרגע גם הפרק הזה יושב על ציון 9.9 בIMDB
איזה מילה קרינג'ית:-D
אולי ברוסית זה נשמע פחות קרינג'י
נראה לי הוא הובך והרגיש שהוא מביך אותם ובגלל זה הוא ברח.
אני יכול להבין.
אבל זה גם צריך להיות ברור איזה מסר זה שולח לבן שלו. אבל אני מקבל שהוא בטח לא חשב על זה.
אני לא יודע, אבל בטח ימתחו את העלילה של הספר השני על שתי עונות או שיכניסו עוד חומר שלא נמצא בספרים.
באופן כללי כשמשהו מצליח כל כך קשה שלא יחלבו אותו יותר מידי. אני מקווה שזה לא יהיה באופן שיהרוס.
ראיתי אנשים שטוענים שהסדרה אפילו טובה יותר. שזה נדיר.
בעיקרון אמרתי לעצמי שאני לא אקרא את הספרים.
אבל מצד שני אני צריך לדעת מה קורה איתם הלאה ואני לא בדיוק ידוע ביכולת דחיית הסיפוקים שלי

Lhuna3

Well-known member
יאללה קרציות הלכתי לדודים, אבל אני קצת מאשימה אותכם שבגללכם אני יודעת באיזה פרק לצפות להתרגשות. זה דברים שצריך היה לשים בתוך ספוילרים.
בכל אופן מקווה שאתלהב כמוכם (כי אני לא תמיד...)

didalf

Well-known member
"המתכון"? ממתי צריך מתכון בכלל בשביל להכין המבורגרים?
חחחחחחחחחחחח נכון?? אני גם תהיתי:-D
אולי יש איזה תיבול סודי או משהו.

וואי נזכרתי עכשיו בכל הקטע ששיין מציע לאיליה חדרי אורחים אחרים ואז איליה כאילו מתעקש על החדר שלו ושיין מתנהג כאילו הוא עובד במלון.
חחחחח אוי זה היה חמוד|מאוהב|
עוד קטע חמוד זה כשאיליה אומר שהוא יתחתן עם סבטלנה ושיין אומר שהוא מוקף בנות ואיליה כזה "כן אני מוקף בנות אבל יש בעיה אני כל הזמן חושב על שחקן הוקי משעמם אחד"|מאוהב| ואז עוד ועוד ובסוף "אני לא רוצה שהבעיה הזאת תעלם לעולם"|מאוהב|
אוי וגם זה זהוא נבהל מציפור חמוד:-D
הכל חמודדדדדדדדדדדדד|מאוהב|
והולי שיט הקטע ששיין בטלפון עם חבר קבוצה. איליה קצת מרושע לחלוטין
חעחעחע כן:-D
זה היה נהדר
אבל גם שמחתי ששינו את זה קצת בסוף והכניסו את הגילוי של ההורים
בהתחלה התבאסתי כי זה הרס לי את האידיליה המושלמת שלהם אבל בסוף זה היה מקסים ממש אז בסדר, קיבלתי.

זה היה ממיס לב
כן|מאוהב|
כרגע גם הפרק הזה יושב על ציון 9.9 בIMDB
טוב מאד
אולי ברוסית זה נשמע פחות קרינג'י
אני גם חשבתי

אני לא יודע, אבל בטח ימתחו את העלילה של הספר השני על שתי עונות או שיכניסו עוד חומר שלא נמצא בספרים.
באופן כללי כשמשהו מצליח כל כך קשה שלא יחלבו אותו יותר מידי. אני מקווה שזה לא יהיה באופן שיהרוס.
אני ככ מקווה שלא יהרסו את זההההה
אני ממש מפחדת שעכשיו כשזה נהיה להיט יכנסו המשקיעים הגדולים עם הדולרים בעיניים ואפס חזון אומנותי ויהרסו דברים.

בעיקרון אמרתי לעצמי שאני לא אקרא את הספרים.
אבל מצד שני אני צריך לדעת מה קורה איתם הלאה ואני לא בדיוק ידוע ביכולת דחיית הסיפוקים שלי
:-D:-D
נראה מי ישבר ראשון חחחחח

max995

New member
כמה תובנות שלי על פרק 6:
1. הופתעתי שגם הקוטג', כמו הבית של איליה והחדר ההוא במלון, מלא בחלונות במקום קירות. מה הקטע הזה..
2. מרגש1# הרעיון של שיין על העמותה למניעת אובדנות.
3. מרגש2# התגובה של אמא של שיין כשהיו בחוץ.
4. אבא של שיין היה אנמי להחריד.
5. בניגוד לפרקים הקודמים, הייתה לי פה תחושה של חוסר אמינות בהתמסרות הטוטאלית של איליה. לדעתי הכתיבה בפרק הייתה קצת מרושלת בעניין הזה. הוא כאילו הגיע מבושל לחלוטין לקוטג' עם הידיעה שהוא רוצה לחיות עם שיין ולא היה נראה מהוסס לרגע. בעיניי לא מתכתב עם מה שראינו ממנו בפרקים הקודמים. כאילו רצו כבר לקפל את הסדרה. באסה. אבל אולי זה טוב כי נהייתי אובססיבי מידי ובעקבות חוסר האמינות הזה, אולי האובססיביות תדעך וטוב שכך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

limors2

Well-known member
אני ממש בטוחה שגם הסדרה הזו נכתבה כפאנפיק. כולם יפים ומושלמים ומקבלים (מלבד ברוסיה) ומאוהבים וחמודים. ואין לי שום בעיה עם זה :love: פרק 5 היה "עעעעעעע!!!!!!" אחד גדול ו6 היה "עעעעעעאעעאעאעא" אחד גדול. וזה לא יאמן שהשחקן של איליה לא רוסי.
יאללה מתי עונה 2?

Reutk

Active member
הסופרת אמרה שהיא מתכננת לכתוב עוד משהו על שיין ואיליה אז אולי זה יהיה על זה. אבל גם, שני הספרים הם חלק מסדרת ספרים שכוללת 6 ספרים אז אולי זה יהיה על אחד הספרים האחרים.
בא לי שתהיו מופתעים בסדרה אבל זה עוד מלא זמן |בוכה|
ראיתי אנשים שטוענים שהסדרה אפילו טובה יותר. שזה נדיר.:
התגובה הראשונה שלי הייתה לא, לא, לא, לא אבל במחשבה שניה אולי בעצם כן |תוהה| לא יודעת :-D .

didalf

Well-known member
הסופרת אמרה שהיא מתכננת לכתוב עוד משהו על שיין ואיליה אז אולי זה יהיה על זה. אבל גם, שני הספרים הם חלק מסדרת ספרים שכוללת 6 ספרים אז אולי זה יהיה על אחד הספרים האחרים.
אני חושבת שסדרות ספרים עובדות יותר טוב עם הקונספט הזה של כל ספר על זוג אחר מאשר סדרות טלוויזיה.
בסדרה מתחברים גם לשחקנים וזה יותר קשה להחליף.

Reutk

Active member
אני חושבת שסדרות ספרים עובדות יותר טוב עם הקונספט הזה של כל ספר על זוג אחר מאשר סדרות טלוויזיה.
בסדרה מתחברים גם לשחקנים וזה יותר קשה להחליף
לא יודעת. אני מעדיפה שעונה השלישית תהיה על ספר מסוים בסדרה גם אם זה לא על שיין ואיליה, מאשר שלא תהיה בכלל עונה שלישית, ולא אהבתי ממש אף אחד מהספרים האחרים בסדרה את רובם בכלל לא סיימתי.

זה מזכיר לי שבסקין הקונספט היה כל פרק על דמות אחרת ואחרי 2 עונות כל הדמויות התחלפו.

didalf

Well-known member
לא יודעת. אני מעדיפה שעונה השלישית תהיה על ספר מסוים בסדרה גם אם זה לא על שיין ואיליה, מאשר שלא תהיה בכלל עונה שלישית, ולא אהבתי ממש אף אחד מהספרים האחרים בסדרה את רובם בכלל לא סיימתי.
מה שלא יעשו רק שלא יהרסו בשביל בצע כסף🤞🤞🤞🤞

למעלה