כמובן שהקשר בין הכותרת לתוכן קטן.ניק אבל וואינט אומר שאתה כועס
![]()
דרמת הגייז נוטפת-הסקס שהפכה לתופעה עולמית מצאה לעצמה גם שונאים
בלי כוכבים, בלי תקציב ובהפקת סטרימר קנדי קטן, הסדרה הלוהטת Heated Rivalry - שעוסקת בשחקני הוקי יריבים שעושים המון, המון סקס גרפי - פרצה בענק ברחבי העולם. אלא שההצלחה המפתיעה מרגיזה דווקא גברים הומואים - ובנוסף היא פתחה ויכוח סוער על ייצוג, פנטזיה והגבול בין אותנטיות לנצלנותwww.ynet.co.il
בפועל בכל הכתבה יש רק פסקה אחת על הביקורות על הסדרה מצד חלק מגברים הומואים.
זה נראה לי דפוק, אבל האמת היא שמפתיע אותי שאין יותר מזה. היה אותו דבר גם עם love simon (שמבוסס על ספר שכתבה אישה) ועוד.
לרוב היה הרבה יותר. אם כי לדעתי זה תמיד היה מיעוט מתוך הומואים (אם כי זה לא שיש לי מספרים).
במקרה הזה גם לגברים הומואים שיש להם בעיה עם זה שנשים אוהבות לכתוב על גברים הומואים קשה מאוד שלא לאהוב.
הדבר שהפתיע אותי בכתבה זה שכתוב שראשי הNHL שמחים מההצלחה של הסדרה. לא שחשבתי שהם יהיו נגד זה, אבל מפתיע אותי שהם ממש שמחים מזה (אם כי גם מי יודע מה בכתבה באמת מבוסס על משהו אמיתי).
ממש מעניין אותי מה חושבים על זה באמת שחקני הוקי באופן כללי ושחקני הוקי שנמצאים בארון.
כמובן שעכשיו הסתקרנתי ובדקתי וגיליתי שהכי קרוב לשחקן הוקי מחוץ לארון בNHL זה Luke Prokop שהוא מחוץ לארון אבל לא בדיוק בNHL (כתוב שהוא תחת חוזה בNHL אבל משחק עבור קבוצה שהיא לא בליגה... אין לי מושג מה זה אומר)
יש עוד שחקני הוקי מחוץ לארון, אבל לא בליגה הזאת.