👨‍❤️‍👨🏒💘🏒Heated Rivalry🏒💘🏒יריבות לוהטת🏒❤️💓💖

Reutk

Active member
רגע, את עכשיו כבר ראית את הפרקים או שזה עדיין רשמים רק מקטעים שאת רואה. כי נראה שהגבת די לפרטים
אני עדיין לא רואה בעיקר כי אני מעדיפה לא להוריד סדרות. אבל אני גם לא מרגישה שזה חסר לי, זה כיף לי לראות קטעים מהסדרה וגם את התגובות של אנשים לצפייה בסדרה. יש פאודקסט בשם What Chaos שממש נהניתי להקשיב לו בנוגע לפרקים 1-3, את פרק 4 רק יום הם העלו אז עדיין לא הקשבתי. הם 3 בחורים שלפי מה שהבנתי אוהדי הוקי והם כולם סטרייטים.

וואי זה מרגיש כמו כזאת השוואה מוזרה כי הארטסטופר (בעיקר עונות ראשונות) זה כזה wholesome חמוד כזה ולאבי דאבי. וכאן זה כל כך ההפך. כלומר על פני השטח. מתחת יש את כל הרגשות. חוץ מזה ששתי העונות הראשונות של הארטסטופר מתרחשות על פרק זמן של ליטרלי רבע מפרק הזמן של הפרק הראשון של היטד רייבלרי.

אבל תכלס ההבדל העיקרי הוא ששם באמת קראתי את הקומיקס בעוד כאן אני לא קראתי את הספר.
אני יכול להגיד שהיו כמה הבדלים גדולים משמעותיים, אבל באופן כללי זה לחלוטין נגע בכל הנקודות הרגשיות הנכונות והייתי מאוד מאוד מסופק.
עוד דמיון זה ששתי הסדרות היו הצלחה מסחררת מיד.
השוואה הייתה רק בנוגע לעיבוד מוצלח למקור. אני קודם ראיתי את שתי העונות הראשונות של הארטסטופר ורק אחר כך קראתי את הקומיקס אבל שקראתי את הקומיקס חשבתי שהסדרה במגבלות הזמן שיש לה הייתה עיבוד ממש טוב לקומיקס גם מבחינת התסריט וגם מבחינת ליהוק, וככה אני גם מרגישה לגבי העיבוד ל-HR. מבחינת ליהוק של שחקנים זה הדבר הכי קשה, כי השחקן אף פעם לא יהיה בדיוק כמו שהדמות מתוארת בספר ובטח לא כמו שכל הקוראים דמיינו אותה, אז להצליח למצוא שחקנים ראשיים שהקוראים כן רואים בהם באופן דיי חזק את הדמויות שהם דמיינו זה דיי מדהים.

ראיתי ראיון איתם* שבו קונור אמר שבאיזה ראיון מוקדם שהוא עשה באיזה פסטיבל או משהו, לפני שהוא ראה את הפרקים בעצמו, אז שאלו אותו איזה שיר לדעתו הכי מתאים לזוג שלהם והוא אמר את השיר הזה והבמאי נעץ בו מבט מופתע כי הוא ידע שהשיר באמת מככב במקום משמעותי.

גם ראיתי את הראיון אבל לא שמתי לב שהבמאי נועץ בו מבט מופתע (לא זוכרת שבמאי היה בכלל בראיון :-D). ראיתי את הראיון לפני הפרק ואז שהפרק היה ישר חשבתי, 'רגע קונור ידע אז שהשיר יהיה או לא?' אני מניחה שלא.
*אני רואה המון ראיונות איתם. ותכלס האמת שאני רואה הרבה חלקי ראיונות איתם כי אין לי זמן לראות את הראיונות המלאים. הם שניהם כל כך חמודים ומצחיקים (וכזה הזוי עד כמה האדסון הוא בכלל לא כמו שיין) (קונור הוא קצת כמו איליה רק לחלוטין לא רוסי). אני גם ממש שמח שיצאו ראיונות חדשים איתם אחרי הפרק הזה.
אני דווקא לא חשבתי שקונור הוא כמו אייליה הוא יותר מנומס ופולטי קורקט ממנו או שפשוט ליד הדסון זה נראה ככה. הדסון ממש פריק שקונור לפעמים אפילו מרגיש צורך לרסן אותו.

בקשר לדברים שאני מגיבה שקשורים לפרק חשוב לי להבהיר שאני מתייחסת רק למה שהיה בפרק עצמו או עד לאותו הפרק, גם אם אני לפעמים יודעת יותר בעקבות קריאת הספר.

*אגב, אין שום התייחסות מצד שיין לכך שהחבר הגיי של רוז נצמד אליו מאחור תוך כדי ריקוד.
ומה הקטע שלבחורה קוראים רוז בעוד ששיין מכנה את איליה רוזי (בגלל השם משפחה)
הקטע עם החבר הגיי של רוז היה מוזר בעיקר כי הייתי מצפה ששיין עם הנוירוטיות שלו היה מתחרפן מזה. רוזי ורוז 🙃 מעניין אם זה בכוונה או יצא ככה בטעות. אם הייתי צריכה לנחש הייתי אומרת מהמרת שלגמרי בכוונה.
יש דברים שבטוח מועברים טוב יותר בספר.
כי אני ראיתי באינסטגרם את הקטע ששיין מניח את הראש שלו על החזה של איליה וזה הוקרן במקביל לטקסט מהספר וזה גרם לי להבין יותר את המשמעות של זה.
אני לא יודעת איך אתה צופה בקטעים באינסטגרם הרשתות החברתיות מוצפות בספויילרים. אני לא ממש זוכרת מה כתוב בטקסט בספר בקטע הזה אני אבדוק. אני חושבת שאצלי, אני כן מבינה יותר טוב קטעים בסדרה גם אם אני לא זוכרת בדיוק מה הדמויות חשבו באותה הקטע בספר, כי אני זוכרת באופן כללי את הלך המחשבות שלהם בספר.
גם בראיון שדיברו על הקטע של הtuna melt (שלא ברור לי איזה מין אוכל זה בכלל? סנדוויץ'?) ואיך שההרגשה של הנורמליות של הקשר פתאום בילבלה את שיין.
כאילו היו לי תחושות חלקיות של זה ולא ישב לי לחלוטין.
אתה מתכוון שצפית בפרק לא הבנת למה שיין פתאום החליט שהוא לא יכול להישאר והראיון נתן לך את הקונטסט?
העניין עם הtuna melt אני גם לא הבנתי. זה היה פשוט חמוד שאייליה הכין לשיין אוכל ושיחק אותה כזה נונשלנטי בקשר לזה, אבל ממש לא אכפת לי שזה דווקא היה tuna melt. הקטע עם הג'ינגר איל היה יותר חמוד שהוא זכר שזה מה ששיין שותה והיה לו בבית את המשקה הזה להגיש לו.

מסכן טיילור שלא יודעת שטראוויס בעצם משתמש בה כbeard בזמן שיש לו מערכת יחסים חסויה עם [הכנס שם של שחקן פוטבול ידוע אחר] [עדיף לא אחיו, כי זה כבר ז'אנר אחר]
:-[ טרוויס וטיילור זה OTP זה קדוש לא צוחקים בקשר לזה :-] .

אל תאלצי אותי לבחור בין הבייביז שלי.
סליחה :-D אולי הייתי צריכה לציין שגם את התשובה שניהם הייתי מקבלת.
כאילו זה ברור שזה שיין ואיליה כי הם המרכזיים ואני מת עליהם.
אבל אני כן נמשך יותר אל סקוט וקיפ כי הם יותר wholesome (כמו צ'ארלי וניק). כלומר זה שהם בערך הפכו לזוג נשוי שעושים קאדלינג בשביל הכיף כל הזמן בלי מתח קבוע זה לחלוטין הדבר שיותר מושך אותי. אבל זה היה פחות מעניין סדרה שלמה עליהם. (למרות שאני לחלוטין מוכן לקבל כזאת אם מציעים)
אצלי בסדרות אני בדרך כלל אוהבת זוגות כמו סקוט וקיפ ובספרים יותר כמו שיין ואייליה אבל היו גם מקרים הפוכים שאהבתי.

יש טענות בטאמבלר ובכתבה שלכאורה מצטטת את הסופרת, שהספר וספציפית הסיפור של קיפ וההוא מפרק 3 היו פאנפיק של סטיב ובאקי 🤣😱 הכתבה אומרת בגדול שהיא כתבה את הסיפור, לא הרגישה בטוחה כלפיו, אז היא הפכה אותו לפאנפיק של הדמויות והעלתה אותו כדי לקבל פידבק, ובהמשך מחקה אותו והחזירה אותו לסיפור מקורי כדי לפרסם אותו כספר
לא ידעתי, אבל לא נראה לי שזה משהו נדיר. גם סדרת הספרים של אחרי ש .. של אנה טוד ובני הנפילים של קסנדרה קלייר התבססו על פאנפיקים שהן כתבו לפני כן. חבל שאני לא מכירה את הפאנדום של מארוול כדי לדעת עד כמה סטיב ובאקי דומים לסקוט ופיק ומי זה מי. בקשר לשיין ואייליה זה נראה שהסופרת לקחה השראה לדמויות מסידני קרוסבי אלכס אובצ'קין שהם שני כוכבי הוקי גדולים עם יריבות דיי דומה ליריבות בין שיין לאייליה (סידני הוא קנדי ואלכס רוסי והם נבחרו לליגה באותה התקופה אם אני לא טועה) אבל הם לא חתיכים או מאוהבים כמו שיין ואייליה.

didalf

Well-known member
מבחינת ליהוק של שחקנים זה הדבר הכי קשה, כי השחקן אף פעם לא יהיה בדיוק כמו שהדמות מתוארת בספר ובטח לא כמו שכל הקוראים דמיינו אותה, אז להצליח למצוא שחקנים ראשיים שהקוראים כן רואים בהם באופן דיי חזק את הדמויות שהם דמיינו זה דיי מדהים.
וואי בהרטסטופר הדמויות נראו כאילו הם יצאו מתוך הקומיקס זה די מדהים איך הם הצליחו בזה ככה.

:-[ טרוויס וטיילור זה OTP זה קדוש לא צוחקים בקשר לזה :-] .
גאד בלס יו רעות|מאוהב|

didalf

Well-known member
או שיש לך חוש שישי לכל פעם שהשם של טיילור מוזכר בפורום :-D ?
כן:-P:

עכשיו אני כועסת גם עליך!! למה את קוראת ספוילרים את לא מתכוונת לראות את הסדרה? :-( .
אין לי כוח לדודים. ואני קוראת כי אני צריכה לדעת אם הסדרה שווה.
גם ככה אני לא אזכור כלום.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני עדיין לא רואה בעיקר כי אני מעדיפה לא להוריד סדרות. אבל אני גם לא מרגישה שזה חסר לי, זה כיף לי לראות קטעים מהסדרה וגם את התגובות של אנשים לצפייה בסדרה. יש פאודקסט בשם What Chaos שממש נהניתי להקשיב לו בנוגע לפרקים 1-3, את פרק 4 רק יום הם העלו אז עדיין לא הקשבתי. הם 3 בחורים שלפי מה שהבנתי אוהדי הוקי והם כולם סטרייטים.

אוי זה נשמע ממש נחמד.
ואני מניח שהם לא קראו את הספר אז אין ספוילרים.
אני רק מקווה שהם לא מדברים הרבה על הספורט.
גם ראיתי את הראיון אבל לא שמתי לב שהבמאי נועץ בו מבט מופתע (לא זוכרת שבמאי היה בכלל בראיון :-D). ראיתי את הראיון לפני הפרק ואז שהפרק היה ישר חשבתי, 'רגע קונור ידע אז שהשיר יהיה או לא?' אני מניחה שלא.
לא ראיתי את הראיון הזה עצמו, אלא את ראיון שבו הוא מדבר על הראיון.
אז יכול להיות שבראיון עצמו כשהוא אומר שהבמאי נעץ בו מבט, הבמאי בעצם ישב מחוץ לאזור המצלמות.
הדסון ממש פריק שקונור לפעמים אפילו מרגיש צורך לרסן אותו.
כן, הדסון ממש פריק :-D
אתה מתכוון שצפית בפרק לא הבנת למה שיין פתאום החליט שהוא לא יכול להישאר והראיון נתן לך את הקונטסט?
כן
לא ידעתי, אבל לא נראה לי שזה משהו נדיר. גם סדרת הספרים של אחרי ש .. של אנה טוד ובני הנפילים של קסנדרה קלייר התבססו על פאנפיקים שהן כתבו לפני כן.
גם 50 גוונים של אפור היה במקור פאנפיק מאוד פופולרי של דמדומים.

יש משהו ממש מגניב לדעתי בזה כי האינטרנט פותחת פתח להרבה אנשים לכתוב ולהתגלות פשוט על ידי word to mouth

וואי בהרטסטופר הדמויות נראו כאילו הם יצאו מתוך הקומיקס זה די מדהים איך הם הצליחו בזה ככה.
ניק אמור להיות גבוה יותר, אבל חוץ מזה ממש.
ויצא להם טוב כי שניהם גם שחקנים טובים שמצליחים עכשיו גם בדברים אחרים.

עכשיו אני כועסת גם עליך!! למה את קוראת ספוילרים את לא מתכוונת לראות את הסדרה? :-( .
את מוצדקת לחלוטין שאת כועסת עליה בעניין.
אבל זה לא מפתיע אותי, זה רגיל שהיא קוראת הכל.
אין לי כוח לדודים. ואני קוראת כי אני צריכה לדעת אם הסדרה שווה.
סיכוי גבוה שזה יהיה זמין בHBO Max (והגיוני שיהיה משהו כמו חודש ניסיון חינם)

אבל כן, הגיוני שלא תזכרי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

חחחחח
צפיתי בקטע הזה עכשיו ונראה לי שאני באמת אנסה את הפודקסט
מצחיק שהם דיברו על המנורות. בחיים לא הייתי חושב על זה.
והיה קטע מצחיק שאחד מהם אומר על כך שגם אצלו יש כאלו מנורות ואז אומר: well I guess my girlfriend, unfortunately, is a girl :-D

Reutk

Active member
אגב טיילור, היום שמעתי את האלבום the life of a showgirl זה ממש מוזר לי שזה אלבום חדש כי כל השירים נשמעו לי מוכרים, בטח בגלל שהם מככבים ברשתות החברתיות. בגדול אהבתי את כל השירים אבל אני צריכה להקשיב עוד כמה פעמים כדי להחליט מי הכי מועדפים חוץ מאופליה כמובן |מאוהב| ובטח גם אופליט (בעיקר בגלל שאני מתה על הסרטונים של טרוויס שהוא רוקד את אופליט) actually romantic ו- The Life of a Showgirl גם ממש טובים. ג'ולס רוצה שאני אקשיב לfearless, אני כנראה כבר מכירה כל השירים באלבום הזה כי היא הייתה שומעת אותו הרבה אבל אני לא מכירה את השמות של השירים, והיא רוצה שאני אלמד אותו ברצינות שאני אעשה קורס מבוא לטיילור סוויפט למרות שהיא עדיין לא שמעה את האלבום החדש אז היא ממש לא מצטיינת בו:-D. איזה אלבום הכי אהוב עליך?

אין לי כוח לדודים. ו
הא, לא חשבתי שתעזרי בדודים אבל חשבתי שאם היא תשודר בארץ כן תצפי
אני קוראת כי אני צריכה לדעת אם הסדרה שווה.
אני חושבת שתאהבי כמו שאהבת הכי גאים אבל אולי זה בגלל שאני רוצה אותך ואת מיקי עם חפירות על הסדרה הזאת כמו שעשינו אז עם QAF.
סליחה? איליה זה לא דמות ששוכחים.

Reutk

Active member
אוי זה נשמע ממש נחמד.
ואני מניח שהם לא קראו את הספר אז אין ספוילרים.
אני רק מקווה שהם לא מדברים הרבה על הספורט.
הם לא קראו את הספרים הם כן גולשים לפעמים לכל מיני נושאים לא בהכרח ספורט נגיד בדיון על פרק 3 הם התחילו לדבר על כל מיני סוגי סמודי.
יש משהו ממש מגניב לדעתי בזה כי האינטרנט פותחת פתח להרבה אנשים לכתוב ולהתגלות פשוט על ידי word to mouth
|כן||כן| ולא רק עבור סופרים בכלל ליוצרים בכל התחומים.
את מוצדקת לחלוטין שאת כועסת עליה בעניין.
אבל זה לא מפתיע אותי, זה רגיל שהיא קוראת הכל.
חשבתי שהיא קוראת רק על מה שהיא בטוח לא מתכוונת לצפות בו.

didalf

Well-known member
אגב טיילור, היום שמעתי את האלבום the life of a showgirl
|מאוהב|
זה ממש מוזר לי שזה אלבום חדש כי כל השירים נשמעו לי מוכרים, בטח בגלל שהם מככבים ברשתות החברתיות.
הם גם באמת מזכירים קצת שירים אחרים
אבל כן גם משתמשים בערך בכולם לרילסים
בגדול אהבתי את כל השירים אבל אני צריכה להקשיב עוד כמה פעמים כדי להחליט מי הכי מועדפים חוץ מאופליה כמובן |מאוהב| ובטח גם אופליט (בעיקר בגלל שאני מתה על הסרטונים של טרוויס שהוא רוקד את אופליט) actually romantic ו- The Life of a Showgirl גם ממש טובים.
יאיי|מאוהב|
הטופ 3 שלי זה
אופליה
אליזבת' טיילור
פאדר פיגר
ג'ולס רוצה שאני אקשיב לfearless, אני כנראה כבר מכירה כל השירים באלבום הזה כי היא הייתה שומעת אותו הרבה אבל אני לא מכירה את השמות של השירים, והיא רוצה שאני אלמד אותו ברצינות שאני אעשה קורס מבוא לטיילור סוויפט
טוב מאד:-D
פירלס האלבום חמוד אבל פירלס השיר הוא אחד הדברים האהובים עליי ביקום|מאוהב||מאוהב|
ואחד הרגעים המרגשים בהופעה🥹
רגע זה באור זה יותר טוב
ממשיכה לחפש אחד שתופס יותר קהל
זה אפילו יותר
למרות שהיא עדיין לא שמעה את האלבום החדש אז היא ממש לא מצטיינת בו:-D.
קדימה לעבודה יש מבחן בסוף:-D
איזה אלבום הכי אהוב עליך?
טופ 3:
1989
מידנייטס
אברמור

הא, לא חשבתי שתעזרי בדודים אבל חשבתי שאם היא תשודר בארץ כן תצפי
אני מניחה
למרות שכרגע זה כנראה יהיה בHBO מקס ולאדעת אם בא לי לשלם לעוד שירות

סליחה? איליה זה לא דמות ששוכחים.
אחרי שצופים. כשאני קוראת על סדרה בלי להכיר כלום אני שוכחת חח
חשבתי שהיא קוראת רק על מה שהיא בטוח לא מתכוונת לצפות בו.
הכל|פנים|
למרות שלפעמים חפירות על משהו שממש לא מעניין אותי אני מרפרפת.
גם זה אני די מרפרפת כי אולי אני כן ארצה לראות.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולי שיט
הסיום הזה!!!!
אפילו שראיתי את זה בא מקילומטרים, זה היה מדהים.
חשבתי שרציתי יותר מסקוט וקיפ בפרק, אבל זה היה מספיק.
הולי שיט התגובות של כולם.
איליה יבוא לבקתה של שיין!!!

וזה רגע שיא אחרי פרק מלא בקטעים מעולים.

כל כך שמחתי שסגרו את העניין עם רוז בקלות בכך שהיא פשוט קלתה בעצמה ובלי העלבות ודברים. וזה גם מעולה כי זה באמת עזר לשיין לקבל את עצמו.

הולי שיט איליה בבגדי פלורידה. השיחה שלו עם שיין. החיוך שלו כששיין מודה שהוא שכר סטייליסט.
ואיליה בבריכה עם הילדים (הוא ושיין צריכים לאמץ ילדים כשהם יהיו יחד)
ובמקביל הקטעים שלהם ביחד על הקרח באותה קבוצה - והולי שיט הוא נישק אותו (על הקסדה אומנם) מול כולם!

ואז השיחה שלהם על החוף ובחדר. שיין מתעמת איתו על כך שזה יותר מסתם.
ושיין אומר בקול רם שהוא הומו.

והשיחת טלפון אחרי המוות של אבא של איליה וכל הנאום של איליה ברוסית.
אוף קצת קיוויתי ששיין למד רוסית בסתר והוא מבין את כל מה שאיליה אמר לו. או שלפחות הוא למד להבין "אני אוהב אותך" ברוסית כי איליה אמר לו את זה!

ואז הם על הקרח יחד במשחק זה נגד זה עם המבטים המאוהבים.
ואז מישהו פוגע בשיין ולחצי שניה לא זכרתי שזה בסדר כי אין סיכוי ששיין מת.
ואיך שאיליה דואג. ושיין דואג שאיליה דואג לו.
ואז בבית חולים 😍
וזה נראה בהתחלה ששיין מסטול מסמים, אבל נראה לי שהוא דווקא היה באמת עצמו והוא פשוט כל כך שמח לראות את איליה שם ולא אכפת לו להראות את זה.

וכבר ציינתי את סוף הפרק.

(אגב, נראה לי שרוז משחקת את מיסטיק בסרטי אקס מן בעולם הזה וזה די מגניב)(והעלילות של סרטי אקס מן האחרונים באמת היו דפוקות אז זה מתאים גם למה שהיא אומרת על הסרט)

למה יש רק עוד פרק אחד לעונה? 😭

למעלה