👨‍❤️‍👨🏒💘🏒Heated Rivalry🏒💘🏒יריבות לוהטת🏒❤️💓💖

Reutk

Active member
(אני אהיה בסדר אם זה האחרון)
זאת התשובה היחידה שנכונה :-D.

זאת האגב התגובה הנכונה היחידה לפרק 5 בסדרה

אבל ברצינות, אני לא הכי הופתע אם לונה לא תאהב. זה יותר מפתיע אותי שהיא כן מושקעת רגשית בזוג כמו בסדרה תוכנית הבוקר כי זה לא קורה לעיתים קרובות. אבל למרות שאני הבין @Lhuna3, אני כן חושבת שאת צריכה לאהוב כי לדעתי הסדרה מצולמת ממש טוב והתסריט והמשחק של שתי הדמויות הראשיות גם ממש טובים.

היום גם ג'ולס הודיעה לי שאני הכין את עצמי לזה שגם אם היא תצפה בHR (סליחה עדי|חזיר| שזה מזכיר לך משאבי אנוש אבל הם אכן משאב אנושי נחוץ ביותר :-P: ) היא לא תאהב את הסדרה ובטח לא תאהב את איליה ושיין כמו את הוק ואמה מוואנס. עניתי לה שאני בהחלט לא מצפה שהיא תאהב אותם יותר מהוק ואמה, ושאם היא תצפה בסדרה זה יהיה מעל ומעבר לציפיות שלי וכל השאר זה רק בונוס. היא מוכנה לצפות רק אם אחד הגופים שמשדרים בארץ ירכוש את הסדרה והאמת שכנראה גם אני אצפה רק כך.

@טוני החתול אתה הבנת מה זה הדבר הזה שיהיה ביום חמישי הקרוב?

כי אני לא הבנתי, אבל כן הבנתי שאני בהחלט רוצה את הדבר הזה שלא הבנתי מה הוא :-D

didalf

Well-known member
אבל ברצינות, אני לא הכי הופתע אם לונה לא תאהב. זה יותר מפתיע אותי שהיא כן מושקעת רגשית בזוג כמו בסדרה תוכנית הבוקר כי זה לא קורה לעיתים קרובות. אבל למרות שאני הבין @Lhuna3, אני כן חושבת שאת צריכה לאהוב כי לדעתי הסדרה מצולמת ממש טוב והתסריט והמשחק של שתי הדמויות הראשיות גם ממש טובים.
אני גם מרגישה שזה סוג השיפים שלונה פחות מתחברת אליהם, וחבל.

HR (סליחה עדי|חזיר| שזה מזכיר לך משאבי אנוש אבל הם אכן משאב אנושי נחוץ ביותר :-P: )
חחחחחחחחחחחחחח:-D
זה נכון:-D

היום גם ג'ולס הודיעה לי שאני הכין את עצמי לזה שגם אם היא תצפה בHR (סליחה עדי|חזיר| שזה מזכיר לך משאבי אנוש אבל הם אכן משאב אנושי נחוץ ביותר :-P: ) היא לא תאהב את הסדרה ובטח לא תאהב את איליה ושיין כמו את הוק ואמה מוואנס.
אופייני:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זאת האגב התגובה הנכונה היחידה לפרק 5 בסדרה

I can not believe i enjoyed television before i watched this episode

היום גם ג'ולס הודיעה לי שאני הכין את עצמי לזה שגם אם היא תצפה בHR (סליחה עדי|חזיר| שזה מזכיר לך משאבי אנוש אבל הם אכן משאב אנושי נחוץ ביותר :-P: ) היא לא תאהב את הסדרה ובטח לא תאהב את איליה ושיין כמו את הוק ואמה מוואנס. עניתי לה שאני בהחלט לא מצפה שהיא תאהב אותם יותר מהוק ואמה, ושאם היא תצפה בסדרה זה יהיה מעל ומעבר לציפיות שלי וכל השאר זה רק בונוס. היא מוכנה לצפות רק אם אחד הגופים שמשדרים בארץ ירכוש את הסדרה והאמת שכנראה גם אני אצפה רק כך.
אני מצטער אבל בעוד כמה ימים אני משנה את שם הפורום לפורום Heated Rivalry וכל מי שלא תומך באילייה ושיין יחסם.

אוקי, אני צוחק,
אבל באמת שאני כל כך אוהב אותם כרגע שזה מטורף. אני מחזיק את עצמי חזק כדי לחכות קצת לפני שאני צופה בששת הפרקים שוב.

את מתכוונת סוג השיפים שהם הדבר הכי חמוד ומדהים בעולם? :love:

אבל יחד עם זה אני אקבל את כולכם באהבה גם אם אתם לא בעניין.

אז @Lhuna3 אם לא אהבת את יכולה לספר לנו.
אפילו אם החלטת לפרוש.
אבל תספרי לנו.

@טוני החתול אתה הבנת מה זה הדבר הזה שיהיה ביום חמישי הקרוב?

כי אני לא הבנתי, אבל כן הבנתי שאני בהחלט רוצה את הדבר הזה שלא הבנתי מה הוא :-D
אוקי לא ממש היה לי מושג שקיים הדבר הזה.
כלומר ראיתי תמוות שלהם בדמויות האלו, אבל הם עשו כל כך הרבה צילומים לכל מיני מגזינים יחד בשבועות האחרונים שחשבתי שזה כל מה שזה.
עושה רושם שהם משחקים בסדרת אודיו של 3 פרקים שבה הם משחקים שני נסיכי פיות שיש בינהם רומן. אני לא יודע אם זה כל כך מעניין אותי אם זה רק קול. אבל נראה בכלל איך זה אפשרי לי ואם.

Lhuna3

Well-known member
עכשיו אני קולט שאת מאוד שקטה מאז שכתבת את זה.

זה אומר שלא התחלת בסוף? התחלת ולא אהבת והפסקת? סיימת ולא אהבת? סיימת ואהבת אבל את מובכת מידי להודות שהיית צריכה להתחיל לראות את זה כבר לפני חודש?
(אני אהיה בסדר אם זה האחרון)
התחלתי והפסקתי ממש מהר (כאילו אחרי לא יותר מכמה דקות).
אני כן מתכוונת לנסות שוב כי אני יודעת שזה שיפוט מהיר מדי. אבל באמת שלא יהיו לכם ציפיות ממני פה.
אבל ברצינות, אני לא הכי הופתע אם לונה לא תאהב. זה יותר מפתיע אותי שהיא כן מושקעת רגשית בזוג כמו בסדרה תוכנית הבוקר כי זה לא קורה לעיתים קרובות.
בשביל שאני אהיה ממש מושקעת רגשית בשיפ יש קריטריון מאוד ברור: שיש לי קראש על הגבר (ושאני לפחות מחבבת את הבן/ת זוג שלו).
אז בזוגות של הומואים יש פי 2 סיכוי שזה יקרה כי יש 2 גברים (ובזוגות של לסביות כמעט אין סיכוי).
יתכן שיש מקרים נדירים מאוד שהזוגיות מספיק חמודה בשביל שאהיה מושקעת בה בלי שיש לי קראש על מישהו. לא זכורים לי כרגע.
אבל אני יכול לאהוב את הסדרה ברמה כלשהי גם אם לא אהיה סופר-מושקעת בשיפ.
אבל למרות שאני הבין @Lhuna3, אני כן חושבת שאת צריכה לאהוב כי לדעתי הסדרה מצולמת ממש טוב והתסריט והמשחק של שתי הדמויות הראשיות גם ממש טובים.
אני מבטיחה לנסות.
היום גם ג'ולס הודיעה לי שאני הכין את עצמי לזה שגם אם היא תצפה בHR (סליחה עדי|חזיר| שזה מזכיר לך משאבי אנוש אבל הם אכן משאב אנושי נחוץ ביותר :-P: ) היא לא תאהב את הסדרה ובטח לא תאהב את איליה ושיין כמו את הוק ואמה מוואנס. עניתי לה שאני בהחלט לא מצפה שהיא תאהב אותם יותר מהוק ואמה, ושאם היא תצפה בסדרה זה יהיה מעל ומעבר לציפיות שלי וכל השאר זה רק בונוס. היא מוכנה לצפות רק אם אחד הגופים שמשדרים בארץ ירכוש את הסדרה
אז שתחכה שאני אסיים לצפות מהדודים, כי ברור שברגע שאני אעשה את זה - יביאו את הסדרה |שפם|
והאמת שכנראה גם אני אצפה רק כך.
לא הבנתי.
מעניין אותי לאיזה סוג את מתכוונת בדיוק :-D

didalf

Well-known member
אני מצטער אבל בעוד כמה ימים אני משנה את שם הפורום לפורום Heated Rivalry וכל מי שלא תומך באילייה ושיין יחסם.
אני תומכת!
חברה שלי זאת של הספרים גם שוכנעה לראות בגלל הפומו חחח בהתחלה היא הייתה קצת צינית אבל היא גם התאהבה בפרק 5.

אבל באמת שאני כל כך אוהב אותם כרגע שזה מטורף. אני מחזיק את עצמי חזק כדי לחכות קצת לפני שאני צופה בששת הפרקים שוב.
את מתכוונת סוג השיפים שהם הדבר הכי חמוד ומדהים בעולם? :love:
האמת אני קצת מופתעת כי זה מאד שיפ שנועד בשבילי, נותן לי קצת ווייבים של שני השיפים האהובים עלי בעולם בריאן וג'סטין ואיאן ומיקי, (איליה הוא לגמרי היורש בשושלת בריאן-קיני-מיקי-מילקוביץ) ואתה דווקא פחות התחברת.
אבל אני שמחה שאנחנו מסכימים|מאוהב|

אז @Lhuna3 אם לא אהבת את יכולה לספר לנו.
אפילו אם החלטת לפרוש.
אבל תספרי לנו.
(אבל אז תחסמי)

אז שתחכה שאני אסיים לצפות מהדודים, כי ברור שברגע שאני אעשה את זה - יביאו את הסדרה |שפם|
זה בדכ החוסר מזל שלי

מעניין אותי לאיזה סוג את מתכוונת בדיוק :-D
מממ את נוטה ליותר מבוגרים ויותר הולסמים.

Lhuna3

Well-known member
ממממ, אני חושבת שאני יודעת למה את כותבת את זה, אבל... עברתי על רשימה של כל השיפים שזכורים לי כרגע יחסית בשלופ, ולגבי רובם - הולסם זה נכון כמעט לכולם |V|, מבוגרים יותר זה חלקית נכון. ומצד שני השיפ הכי חזק בשבילי בכל הסדרות אי פעם זה זוג של צעירים (צד אחד לפחות, וגם צד שני בערך) והכי לא הולסם.
(אי אפשר לפרט את הרשימה בלי ספוילר למלא סדרות)

didalf

Well-known member
ומצד שני השיפ הכי חזק בשבילי בכל הסדרות אי פעם זה זוג של צעירים (צד אחד לפחות, וגם צד שני בערך) והכי לא הולסם.
מי? אני מכירה? (גם אם לא תכתבי בספוילר לא אכפת לי)

didalf

Well-known member
כמובן שאת מכירה. זה מהצפייה המשותפת שעשינו בפורום בשנה שעברה והגשימה את חלומו של ניק.
אהההההההה😍😍😍😍
טוב אחד זקן מאד אז😂😂
וואו בהחלט לא הולסום😂
אבל זה גם שיפ די חריג בשבילך. אבל איך אפשר שלא?😍

Reutk

Active member
האמת אני קצת מופתעת כי זה מאד שיפ שנועד בשבילי, נותן לי קצת ווייבים של שני השיפים האהובים עלי בעולם בריאן וג'סטין ואיאן ומיקי
אני צפיתי בכל מיני סרטונים של אנשים שמגיבים תוך כדי צפיה בפרקים (אני מכורה לתגובות של אנשים לסדרה ברמה שזה כבר מביך |פנים|) והיו כאלה שציינו שאיליה מזכיר את מיקי. אני האמת לא ראיתי דימיון בין הדמויות אבל רק אחרי ההקבלה הזאת שמתי לב שבאמת קיים דמיון במערכת יחסים של שין ואיליה ושל ואיאן ומיקי וגם כמובן, ג'סטין ובריאן.

עושה רושם שהם משחקים בסדרת אודיו של 3 פרקים שבה הם משחקים שני נסיכי פיות שיש בינהם רומן. אני לא יודע אם זה כל כך מעניין אותי אם זה רק קול. אבל נראה בכלל איך זה אפשרי לי ואם.
כן, רק אודיו זה באמת פחות מעניין אבל אולי יהיה יותר ואולי יהיו עוד ראיונות איתם בקשר לזה. בתגובות ציינו שקונור נראה כמו אכילס ואני כל כך צריכה אותם כאכילס ופטרוקלוס. זה יהיה כל כך מדהים גם רק כאודיו אבל כמובן כדאי שגם לספר הזה יוציאו כבר סרט או סדרה כי שחקנים כבר יש :-] (אני קצת מסייגת את המחשבה הזאת כי כנראה יהיה לי קשה לתפוס אותם מחשבתית גם כשין ואיליה וגם כאכילס פטרוקלוס)

didalf

Well-known member
(אני מכורה לתגובות של אנשים לסדרה ברמה שזה כבר מביך |פנים|)
:-D

והיו כאלה שציינו שאיליה מזכיר את מיקי.
אהמ|למטה|

אני האמת לא ראיתי דימיון בין הדמויות אבל רק אחרי ההקבלה הזאת שמתי לב שבאמת קיים דמיון במערכת יחסים של שין ואיליה ושל ואיאן ומיקי וגם כמובן, ג'סטין ובריאן.
וואי שלושתם זה לגמרי הטייפ האהוב עליי של "אני קשוח כלפי חוץ ואני פה בשביל סקס בלבד ולא אכפת לי מאף אחד אבל בעצם אני עצובי ורגיש ויש לי משפחה חרא והומופובית שלא תקבל אותי לעולם ואני לחלוטין מאוהב דאון באד במלאך הקטן שלידי ואני אעשה בשבילו הכל".

בתגובות ציינו שקונור נראה כמו אכילס ואני כל כך צריכה אותם כאכילס ופטרוקלוס. זה יהיה כל כך מדהים גם רק כאודיו אבל כמובן כדאי שגם לספר הזה יוציאו כבר סרט או סדרה כי שחקנים כבר יש :-]
אווווו מייייייי גאדדדדדדדדדדדדדד רעותתתתתת זה מושלם!!!!!!!!!!!!!
אני צריכה את הסרט/סדרה האלה עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב||מאוהב|

didalf

Well-known member
למרבה הצער הסדרה לא תהיה זכאית למועמדות לאמי כי היא נחשבת 100% סדרה זרה כי היא ממומנת רק ע"י גורמים קנדים.
1767117497399.png
בצד החיובי, נראה שHBO לא יממנו גם את העונה הבאה ואמנם היא לא תוכל להיות מועמדת, אבל זה גם אומר שלא יוכלו ללהתערב בחזון האומנותי של היוצרים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למרבה הצער הסדרה לא תהיה זכאית למועמדות לאמי כי היא נחשבת 100% סדרה זרה כי היא ממומנת רק ע"י גורמים קנדים.
צפה בקובץ המצורף 140575
בצד החיובי, נראה שHBO לא יממנו גם את העונה הבאה ואמנם היא לא תוכל להיות מועמדת, אבל זה גם אומר שלא יוכלו ללהתערב בחזון האומנותי של היוצרים.
מזל כי הייתי שונא אותם אם היא לא הייתה זוכה.

אבל בטח יש איזו גרסה קנדית של האמי ושם היא תוכל לזכות בהכל.

אוף למה אין פרק חדש השבוע 😭 😭 😭

אגב, אני ממש שוקל לראות את הסרט ג'וקר 2 שנקטל בטירוף על ידי הביקורות רק כי לקונור סטורי יש שם תפקיד קטן.
כבר ראיתי כל מיני סרטים קצרים ששניהם מככבים בהם אבל לא ראיתי שום דבר טוב במיוחד. אם כי הם עצמם מקסימים. ולקונור הייתה תקופה עם שיער ארוך ויפה.

בתגובות ציינו שקונור נראה כמו אכילס ואני כל כך צריכה אותם כאכילס ופטרוקלוס. זה יהיה כל כך מדהים גם רק כאודיו אבל כמובן כדאי שגם לספר הזה יוציאו כבר סרט או סדרה כי שחקנים כבר יש :-] (אני קצת מסייגת את המחשבה הזאת כי כנראה יהיה לי קשה לתפוס אותם מחשבתית גם כשין ואיליה וגם כאכילס פטרוקלוס)
לא בטוח לגבי זה. לדעתי צריך להיות הבדל משמעותי בגודל ושרירים בין אכילס ופטרוקולס. אכילס הוא גיבור גדול מהחיים, פטרוקולס הוא... לא.

didalf

Well-known member
מזל כי הייתי שונא אותם אם היא לא הייתה זוכה.
זה טוב שאנחנו יודעים מראש שלא נתעצבן כשיגיעו המועמודיות:-D
אבל בטח יש איזו גרסה קנדית של האמי ושם היא תוכל לזכות בהכל.
יש אמי בינלאומי אבל הוא פחות נחשב.

אגב, אני ממש שוקל לראות את הסרט ג'וקר 2 שנקטל בטירוף על ידי הביקורות רק כי לקונור סטורי יש שם תפקיד קטן.
ככ שנאתי את הראשון שאני לא אצפה בזה גם אם טיילור סוויפט הייתה שם.

Reutk

Active member
אני עוד לא ראיתי את הסדרה, אני מכירה את העלילה טוב כי היא מבוססת על אחד הספרים הכי אהובים עלי וראיתי מלא קטעים ברשתות החברתיות מהפרקים בסדרה אבל את הפרקים המלאים עדיין לא ראיתי.

התחלתי והפסקתי ממש מהר (כאילו אחרי לא יותר מכמה דקות).
אני כן מתכוונת לנסות שוב כי אני יודעת שזה שיפוט מהיר מדי. אבל באמת שלא יהיו לכם ציפיות ממני פה.
אני לא יודעת מה קרה בדקות הראשונות בפרק. מה היה כל כך גרוע שהפסקת? :-D

בשביל שאני אהיה ממש מושקעת רגשית בשיפ יש קריטריון מאוד ברור: שיש לי קראש על הגבר (ושאני לפחות מחבבת את הבן/ת זוג שלו).
אז בזוגות של הומואים יש פי 2 סיכוי שזה יקרה כי יש 2 גברים (ובזוגות של לסביות כמעט אין סיכוי).
יתכן שיש מקרים נדירים מאוד שהזוגיות מספיק חמודה בשביל שאהיה מושקעת בה בלי שיש לי קראש על מישהו. לא זכורים לי כרגע.
מעניין, אצלי זה דווקא הפוך אני יותר מושקעת ככל שאני אוהבת את החיבור בין הדמויות, זאת מין כימיה כזאת שיש לזוג שפשוט מרגישים בלי אפשרות להסביר למה זה ככה. זה קרה לי בורוניקה מארס ובבית הלבן (ג'וש ודונה) או שהקשר הוא פשוט מיוחד ויפה כמו אצל ג'ימי וקים מבטר קול סול. אף פעם לא היה לך קראש על דמות נשית? אני לא יודעת אם המילה קראש בדיוק נכונה כי אולי את התכוונת מבחינה רומנטית ואני מתכוונת אם אף פעם לא קרה שדווקא אהבת את הדמות הנשית בזוג יותר?
אבל אני יכול לאהוב את הסדרה ברמה כלשהי גם אם לא אהיה סופר-מושקעת בשיפ.
אני לא חושבת שזה תופס לגבי הסדרה הזאת.
אני מבטיחה לנסות.
תודה :-]

Lhuna3

Well-known member
אני עוד לא ראיתי את הסדרה, אני מכירה את העלילה טוב כי היא מבוססת על אחד הספרים הכי אהובים עלי וראיתי מלא קטעים ברשתות החברתיות מהפרקים בסדרה אבל את הפרקים המלאים עדיין לא ראיתי.
תודה, עכשיו מבינה.
אני לא יודעת מה קרה בדקות הראשונות בפרק. מה היה כל כך גרוע שהפסקת? :-D
חחחחחח בתכלס לא קרה כמעט כלום, ואני גם לא טוענת שזה היה "גרוע", זה קצת קשה לי להסביר כרגע מה הפריע לי שם.
מעניין, אצלי זה דווקא הפוך אני יותר מושקעת ככל שאני אוהבת את החיבור בין הדמויות, זאת מין כימיה כזאת שיש לזוג שפשוט מרגישים בלי אפשרות להסביר למה זה ככה. זה קרה לי בורוניקה מארס ובבית הלבן (ג'וש ודונה) או שהקשר הוא פשוט מיוחד ויפה כמו אצל ג'ימי וקים מבטר קול סול. אף פעם לא היה לך קראש על דמות נשית? אני לא יודעת אם המילה קראש בדיוק נכונה כי אולי את התכוונת מבחינה רומנטית ואני מתכוונת אם אף פעם לא קרה שדווקא אהבת את הדמות הנשית בזוג יותר?
כן היו לי בהחלט מקרים שאני מגדירה גירל-קראש על דמויות נשיות מסוימות.
למשל קלארק ב-100, ברדלי בתוכנית הבוקר, כמובן באפי. ובטוח עוד כמה שלא עולות לי כרגע.
אבל בגלל שזה לא קראש רומנטי/מיני אז זה לא הופך באופן ישיר לאיך שאני מגישה כלפי המערכות יחסים שלהן. האהבה שלי אליהן מתבטאת בזה שאני הכי רוצה שהן יהיו מאושרות, בכל הסיטואציות, הרומנטיות והלא רומנטיות.
לדוגמה קלארק היתה הדמות הכי אהובה עלי בסדרה ה-100 ואחת האהובות בכלל, אבל ספוילרים לסדרה ה-100 לא הרגשתי מושקעת בכלל לא בזוגיות שלה עם לקסה ולא עם בלאמי כבן זוג (שלא ממש התממש), אבל כן מאוד ביחסים המרגשים שלהם כחברים קרובים.
ומה שמעניין זה שדווקא הזוגות שהזכרת לא היו שיפים חזקים מבחינתי, למרות שלכאורה התנאים מתקיימים לפחות אצל ג'וש ודונה (עליו היה לי קראש לגמרי, וגם היא דמות שאהבתי מאוד, ובהחלט היה ביניהם קשר מרגש, אבל היה שם משהו שמנע ממני להיות אול-אין בשיפ שלהם). וגם את ג'ימי וקים אהבתי מאוד מאוד (לא קראש אמנם) אבל הקשר הרומנטי שלהם הרגיש לי כמעט לא רומנטי בכלל.

Reutk

Active member
חברה שלי זאת של הספרים גם שוכנעה לראות בגלל הפומו חחח בהתחלה היא הייתה קצת צינית אבל היא גם התאהבה בפרק 5.
איזה פומו? אצלי בחיים האמיתיים אף אחד לא מדבר על הסדרה :cry: .
היא הייתה צינית בפרקים הראשונים? מוזר.
אני קצת מבואסת מזה שלוקח לאנשים עד פרק 5 להבין כמה הסדרה מהממת.

(אבל אז תחסמי)
:-D
זה בדכ החוסר מזל שלי
יופי, עכשיו שגם לונה תראה ותעלה עוד יותר את הסיכויים שישדרו את זה.
דווקא יש ספר אחד בסדרת ספרים שיכול להתאים :-P:
אבל בגלל שזה לא קראש רומנטי/מיני אז זה לא הופך באופן ישיר לאיך שאני מגישה כלפי המערכות יחסים שלהן. האהבה שלי אליהן מתבטאת בזה שאני הכי רוצה שהן יהיו מאושרות, בכל הסיטואציות, הרומנטיות והלא רומנטיות.
הייתי חושבת שזה דווקא צריך להיות הפוך, שמתי שיש קראש רומנטי/מיני על הדמות אז פחות מושקעים במערכת היחסים שלה עם דמות אחרת, כי אם אני מאוהבת בדמות למה שאני ארצה אותה עם מישהו או מישהי אחרת. אצלי אין כל כך את אבחנה הזאת בין קראש על דמויות של גברים או נשים אז כנראה שאף פעם לא הרגשתי את זה כמוך ובגלל זה אני לא מבינה.

, אבל היה שם משהו שמנע ממני להיות אול-אין בשיפ שלהם).
אולי העובדה שהוא היה ממונה עליה? יש בזה משהו קרינג'י.
וגם את ג'ימי וקים אהבתי מאוד מאוד (לא קראש אמנם) אבל הקשר הרומנטי שלהם הרגיש לי כמעט לא רומנטי בכלל.
אני מבינה את הרגשה שהקשר שלהם לא היה רומנטי בכלל, כי הוא היה מאוד מאופק הכי רחוק מזוגיות שמתיזה ניצוצות ובני זוג שלא יכולים להפסיק לגעת ולהסתכל אחד על השני/ה. אבל היו להם קטעים מאוד מאוד חמודים ביחד ומה שהכי ריגש אותי אצלם זה הדבקות שלהם אחד בשניה, זה הרבה פעמים הרגיש לי שזה מבחינתם תמיד הם נגד שאר העולם.

Lhuna3

Well-known member
הייתי חושבת שזה דווקא צריך להיות הפוך, שמתי שיש קראש רומנטי/מיני על הדמות אז פחות מושקעים במערכת היחסים שלה עם דמות אחרת, כי אם אני מאוהבת בדמות למה שאני ארצה אותה עם מישהו או מישהי אחרת.
לא יודעת, אני נהניית לראות מישהו כזה בסיטואציה שהוא מאוהב, לראות איך הוא במצב הזה.
אצלי אין כל כך את אבחנה הזאת בין קראש על דמויות של גברים או נשים
זה בהחלט מעניין. כלומר הסיכוי שיהיה לך קראש על גבר או אישה זה במידה שווה?
אולי העובדה שהוא היה ממונה עליה? יש בזה משהו קרינג'י.
זה אכן היה חלק גדול מהעניין. וגם עוד דבר או שניים: (ספוילרים לבית הלבן) הרגשתי שהיה ביניהם חוסר שיוויון מ-2 בחינות שהפריעו לי: עניין אחד זה אכן שהוא היה הבוס שלה וגם קצת הרגיש לי כאילו ברמה יותר גבוהה ממנה אינטלקטואלית (לא שהיא היתה טיפשה בכלל! אבל עדיין) ועניין שני ולא פחות משמעותי, זה שהרגיש לי תמיד שהיא יותר מאוהבת בו והוא פחות מאוהב בה. וזה דבר שאני חושבת שלא נוח לי איתו במיוחד כשהאישה היא זאת שרוצה והגבר לא. בכיוון השני זה לרוב לא מפריע לי.

Reutk

Active member
:-D :-D זה נשמע מדויק.
אבל אני לא זוכרת כלום משיימלס כדי להיות בטוחה. השוואה של מיקי לאיליה כן עשתה לי חשק לצפות שוב בקשר של איאן ומיקי כדי לשפוט בעצמי.

וואי שלושתם זה לגמרי הטייפ האהוב עליי של "אני קשוח כלפי חוץ ואני פה בשביל סקס בלבד ולא אכפת לי מאף אחד אבל בעצם אני עצובי ורגיש ויש לי משפחה חרא והומופובית שלא תקבל אותי לעולם ואני לחלוטין מאוהב דאון באד במלאך הקטן שלידי ואני אעשה בשבילו הכל".
אני גם מאוד אוהבת את שלושתם אבל מבחינתי הטייפ של "אני קשוח כלפי חוץ ואני פה בשביל סקס בלבד ולא אכפת לי מאף אחד" מתאים רק לבריאן לאיליה אני לא חושבת שהוא בדיוק מתאים ואצל מיקי אני פשוט לא זוכרת. אני לא חושבת שאיליה בכוונה קשוח כדי לכסות על רגשות זה פשוט החינוך שהוא קיבל, ואני גם לא חושבת שהוא כמו בריאן לא האמין באהבה או פחד להתחייב למישהו מבחינה רומנטית. אני חושבת שהפחד שלו להתאהב בשין תמיד נבע מגורמים חיצונים מיחס לקהילה ברוסיה וליגה בגלל זה התפתחות שהדמות שלו עוברת לאורך הפרקים מרגישה הגיונית יותר מאשר השינוי שעבר על בריאן אחרי הפיצוץ במועדון
אווווו מייייייי גאדדדדדדדדדדדדדד רעותתתתתת זה מושלם!!!!!!!!!!!!!
אני צריכה את הסרט/סדרה האלה עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב||מאוהב|
נכון?? ובכלל איך הספר הזה עדיין לא קיבל סדרה משלו זה פשוט הזוי.

למעלה