👨‍❤️‍👨🏒💘🏒Heated Rivalry🏒💘🏒יריבות לוהטת🏒❤️💓💖

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוף, הראיון עוד לא עלה ביו טיוב. אם כי ראיתי חלקים ממנו באינסטגרם.

Reutk

Active member
היו התעוררתי ב6:15 כרגיל,
אבל שלא כרגיל לא המשכתי לנמנם במיטה, אלא פתחתי אינסטגרם והתחלתי לצפות בקטעים מהשטיח האדום
ואז פתחתי יו-טיוב וצפיתי בקטע שלהם מגישים את הפרס
בול אותו הדבר :-D
אני לא יודעת מה יש לי עם שני אלה אבל אני חולה עליהם ברמות. והם הכי לא שין ואיליה בתור עצמם הם הכי שונים מהם אהבתי מה שהדסון אמר בקשר לזה שלו ולקונור הייתה כימיה מיד אבל הם היו צריכים להבין את הכימיה של שיין ואיליה ואיך שהוא הגדיר את שין ואיליה זה היה כל כך מדויק ומצחיק.

וזה כמובן נהדר
(וזה כזה מצחיק כי זה מרגיש כאילו זאת פעם שניה שלהם מגישים פרס, אפילו שזאת טכנית הפעם הראשונה שהשחקנים באמת מגישים יחד פרס)
כן הם ממש נראו משופשפים בהופעות כאלה, אבל עדיין גם ראו את התרגשות שלהם בעיקר בקטע של המונולוג שהזכירו אותם.
לדעתי יהיה לא הוגן שלא להעלות את זה:

בוודאי.
אני לא שמתי רק בגלל שאני כותבת מהטלפון. גם עכשיו אני מהטלפון אחרת ברור שהייתי שמה את הסרטון של הדסון שהזכרתי למעלה.
אבל רק אחרי שחזרתי מהעבודה מצאתי את הקטע שממשיך את זה שבו הם מקריאים את שם הזוכה:

https://kitc0nn0r.tumblr.com%2Fpost%2F805493841538023425
זה לא עובד לי :-(.

Reutk

Active member
אוף, הראיון עוד לא עלה ביו טיוב. אם כי ראיתי חלקים ממנו באינסטגרם
זה דווקא פחות דחוף לי לראות מיד. ראיתי את הקטע של הפתיחה וקטעים קצרים באינסטגרם. אבל את הראיון המלא אם יעלו אותו היום אני כבר אראה שאני אחזור מעבודה.
אגב אני מניח שרעות לפחות כבר שמעה - הסופרת הודיעה על ספר חדש בסדרת הספרים. שגם כמובן יעסוק בשיין ואיליה.
כן שמעתי. בהתחלה ראיתי רק פוסטים של אנשים אחרים ולא משהו רשמי אז בדקתי באתר של אמזון ושם לא הופיע שאמור לצאת ספר חדש. רק אחר כך הבנתי שזה אמיתי אבל הספר יפורסם רק בבארנס אנד נובל :-(. אף פעם לא הזמנתי שם אז אני לא יודעת אם זה בכלל אפשרי אבל אני אנסה בספטמבר (אני לא מתכננת לקנות את הספרים הפיזים למרות שאמת כן דיי מתחשק לי). אבל גאד עד ספטמבר אני חייבת לצאת מאובססיה הזאת בקרוב כי אני אתחרפן ככה עד ספטמבר

didalf

Well-known member
אוף, הראיון עוד לא עלה ביו טיוב. אם כי ראיתי חלקים ממנו באינסטגרם.
כן זה מעצבן קרה לי עם טיילור, רפרשתי את היוטיוב כל 10 דקות.
אני חושבת שהם מעלים רק אחרי שהתוכנית מסתיימת בחוף המערבי שזה איזה 11 בבוקר שלנו.

חחחחח ראיתי את זה בינתיים, חמודי

כן שמעתי. בהתחלה ראיתי רק פוסטים של אנשים אחרים ולא משהו רשמי אז בדקתי באתר של אמזון ושם לא הופיע שאמור לצאת ספר חדש. רק אחר כך הבנתי שזה אמיתי אבל הספר יפורסם רק בבארנס אנד נובל :-(. אף פעם לא הזמנתי שם אז אני לא יודעת אם זה בכלל אפשרי אבל אני אנסה בספטמבר (אני לא מתכננת לקנות את הספרים הפיזים למרות שאמת כן דיי מתחשק לי). אבל גאד עד ספטמבר אני חייבת לצאת מאובססיה הזאת בקרוב כי אני אתחרפן ככה עד ספטמבר
איך את קוראת בדכ ספרים באנגלית? בקינדל?
ולמה שזה לא יהיה בקינדל?

Reutk

Active member
איך את קוראת בדכ ספרים באנגלית? בקינדל?
אני קוראת בקינדל וגם במחשב ובטלפון מה שנמצא לידי באותו הרגע.
ולמה שזה לא יהיה בקינדל?
אין באמת סיבה שרק ספרים של אמזון היו זמינים בקינדל פשוט לא ניסיתי מאתרים אחרים.

בכל מקרה זה כבר לא משנה כי עכשיו ראיתי שאמזון עידכנו בקשר לספר החדש ואצלם הוא מופיע רק בהזמנה בקינדל או באודיו אבל אין ספר פיזי. אבל איי אודיו!!! עכשיו שישכנעו את קונור והדסון לקריין (אחרי כל הדברים המדהימים באופן בלתי נתפס שכבר קרו בחודשים האחרונים בפאנדום אני לא התפלא אם גם זה יקרה :-D)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחח ראיתי את זה בינתיים, חמודי
כן ראיתי את זה, גם טוב

בכל מקרה ראיתי בסוף רק אחרי העבודה.
זה כמובן נהדר

זה לא עובד לי :-(.
הוידאו ההוא ירד באמת
את הטאמבלר את לא רואה?

אני לא יודעת מה יש לי עם שני אלה אבל אני חולה עליהם ברמות
אנחנו צריכים ללכת לקבוצת מכורים.
או שהאדסון וקונור צריכים להפסיק להופיע בכל מיני דברים כל הזמן (אבל לא, אני זקוק להם)

didalf

Well-known member
ראיתי קטע מהראיון שהוא דיבר על זה שהוא מדבר רוסית ופתאום חשבתי שלאמריקאים זה דבר יחסית נדיר לשמוע רוסית או מבטא רוסי אבל לנו כישראלים זה סופר רגיל:-D

Reutk

Active member

didalf

Well-known member
הסדרה תגיע לישראל ב23 לינואר שזה עוד רגע הלללויהההה

Reutk

Active member
הסדרה תגיע לישראל ב23 לינואר שזה עוד רגע הלללויהההה
יופי רק שבדיוק יום לפני זה אני צריכה להציג מצגת על עבודה המסכמת שלי בקורס ויש לי עוד מלא מה לעשות בשבילה אז אני לא כל כך רוצה שהתאריך הזה יגיע כבר.

didalf

Well-known member
יופי רק שבדיוק יום לפני זה אני צריכה להציג מצגת על עבודה המסכמת שלי בקורס ויש לי עוד מלא מה לעשות בשבילה אז אני לא כל כך רוצה שהתאריך הזה יגיע כבר.
רואה אחרי העבודה המאומצת שלך היקום נותן לך מתנה בדיוק בזמן.

Reutk

Active member
היקום נותן לך מתנה בדיוק בזמן
הסדרה הזאת כבר הייתה מתנה מדהימה מהיקום.
יש מקרים שאולי הייתי מתבאסת מזה שמשהו שאני כל כך אהבתי לפני שהוא הפך למיינסטרים הופך לכזה, אבל זה ממש לא המקרה הפעם ככל שהפאנדום יותר גדל ככה זה יותר משמח אותי.

Lhuna3

Well-known member
Heated Rivalry
פרק 1X01
Rookies
אוקיי אז סה"כ זה נחמד, לא התרגשתי מזה מאוד (אבל בגללכם אני יודעת מתי אני אמורה כן) אבל לא שנאתי את זה.
אין לי המון מה להגיד. איליה מאוד חתיך. מרגיש לי שיש פער עצום בין הבעיות ששיין מרגיש שיש לו כי בסדר הוא גיי בארון ואני לא מזלזלת בקושי אבל יש לו משפחה מערבית תומכת, אמידה ככל הנראה (ועוד יותר בזכותו) ואני מנחשת שליברלית, ובין הבעיות שללא ספק יש לאיליה, שהוא גיי בארון באחת המדינות הכי עוינות לגייז, עם צרות במשפחה של עוני קשה וסמים, מאמן קשוח מאוד, ואבא שזועם עליו כשהוא מפסיד (אני מנחשת שכששיין מפסיד אמא שלו מכינה לו שוקו עם מרשמלו ומנחמת אותו).
אז כששיין בסוף מנצח את איליה בתחרות על איזה פרס של רוקי השנה והוא כועס עליו שהוא לא שמח בשבילו, הוא לא מבין בכלל עם מה הבנאדם שמולו באמת מתמודד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Heated Rivalry
פרק 1X01
Rookies
אוקיי אז סה"כ זה נחמד, לא התרגשתי מזה מאוד (אבל בגללכם אני יודעת מתי אני אמורה כן) אבל לא שנאתי את זה.
אין לי המון מה להגיד. איליה מאוד חתיך. מרגיש לי שיש פער עצום בין הבעיות ששיין מרגיש שיש לו כי בסדר הוא גיי בארון ואני לא מזלזלת בקושי אבל יש לו משפחה מערבית תומכת, אמידה ככל הנראה (ועוד יותר בזכותו) ואני מנחשת שליברלית, ובין הבעיות שללא ספק יש לאיליה, שהוא גיי בארון באחת המדינות הכי עוינות לגייז, עם צרות במשפחה של עוני קשה וסמים, מאמן קשוח מאוד, ואבא שזועם עליו כשהוא מפסיד (אני מנחשת שכששיין מפסיד אמא שלו מכינה לו שוקו עם מרשמלו ומנחמת אותו).
אז כששיין בסוף מנצח את איליה בתחרות על איזה פרס של רוקי השנה והוא כועס עליו שהוא לא שמח בשבילו, הוא לא מבין בכלל עם מה הבנאדם שמולו באמת מתמודד.
יאייייי
ידעתי שאת לא תשנאי את זה.
ואני גם לא ציפיתי שתתלהבי מהפרק הראשון
(כלומר אני כן התלהבתי כבר מהפרק הראשון, אני פשוט לא מצפה מכולם)

עכשיו שאני יודע שאת רואה אני אראה את הפרק מחדש ואז אני אוכל להגיב כל שבוע בהתאם
אין לי המון מה להגיד. איליה מאוד חתיך.
הולי שיט הוא חתיך :love:
מרגיש לי שיש פער עצום בין הבעיות ששיין מרגיש שיש לו כי בסדר הוא גיי בארון ואני לא מזלזלת בקושי אבל יש לו משפחה מערבית תומכת, אמידה ככל הנראה (ועוד יותר בזכותו) ואני מנחשת שליברלית, ובין הבעיות שללא ספק יש לאיליה, שהוא גיי בארון באחת המדינות הכי עוינות לגייז, עם צרות במשפחה של עוני קשה וסמים, מאמן קשוח מאוד, ואבא שזועם עליו כשהוא מפסיד (אני מנחשת שכששיין מפסיד אמא שלו מכינה לו שוקו עם מרשמלו ומנחמת אותו).
לא זוכר אם ממש חשבתי על זה ככה, אבל את צודקת שברור שהבעיות של שיין הרבה יותר קטנות.
אבל זה גם לא בדיוק משנה כי דברים כאלו לא באים בהשוואה.
כלומר תראי את הבעיות שאנחנו כאן בפורום משתפים זה עם זה. דיכאון מדברים עם המשפחה, תסכול ממזג האוויר והעבודה.
אז האם הקשיים שלנו לא קיימים כי אנחנו לא אישה באפגניסטן או הומו במדינה אפריקאית שבה זה פשע, או מישהו שחי במדינת עולם שלישי ולא בטוח שיהיו לו בכלל מים לשתיה מחר.
אוקי כל התגובה שלי על הפסקה הקודמת הייתה בלי לקרוא את ההמשך הזה ששם את מה שאמרת בקונטקסט. אבל דווקא אני שמח שכתבתי את זה כי זה באמת נכון והבעיות של שיין קיימות. נכון שהוא לא חושב על הבעיות של איליה, אבל לרוב אנחנו נוטים לא לחשוב על בעיות של אחרים שאנחנו לא מודעים להם.

(אני מנחשת שכששיין מפסיד אמא שלו מכינה לו שוקו עם מרשמלו ומנחמת אותו)
אני לא רוצה להרוס לך את ההפתעה אבל היא דווקא מכינה לו תה עם במבה.

למעלה