אוף, הראיון עוד לא עלה ביו טיוב. אם כי ראיתי חלקים ממנו באינסטגרם.
בול אותו הדברהיו התעוררתי ב6:15 כרגיל,
אבל שלא כרגיל לא המשכתי לנמנם במיטה, אלא פתחתי אינסטגרם והתחלתי לצפות בקטעים מהשטיח האדום
ואז פתחתי יו-טיוב וצפיתי בקטע שלהם מגישים את הפרס
כן הם ממש נראו משופשפים בהופעות כאלה, אבל עדיין גם ראו את התרגשות שלהם בעיקר בקטע של המונולוג שהזכירו אותם.וזה כמובן נהדר
(וזה כזה מצחיק כי זה מרגיש כאילו זאת פעם שניה שלהם מגישים פרס, אפילו שזאת טכנית הפעם הראשונה שהשחקנים באמת מגישים יחד פרס)
בוודאי.לדעתי יהיה לא הוגן שלא להעלות את זה:
זה לא עובד ליאבל רק אחרי שחזרתי מהעבודה מצאתי את הקטע שממשיך את זה שבו הם מקריאים את שם הזוכה:
https://kitc0nn0r.tumblr.com%2Fpost%2F805493841538023425
זה דווקא פחות דחוף לי לראות מיד. ראיתי את הקטע של הפתיחה וקטעים קצרים באינסטגרם. אבל את הראיון המלא אם יעלו אותו היום אני כבר אראה שאני אחזור מעבודה.אוף, הראיון עוד לא עלה ביו טיוב. אם כי ראיתי חלקים ממנו באינסטגרם
כן שמעתי. בהתחלה ראיתי רק פוסטים של אנשים אחרים ולא משהו רשמי אז בדקתי באתר של אמזון ושם לא הופיע שאמור לצאת ספר חדש. רק אחר כך הבנתי שזה אמיתי אבל הספר יפורסם רק בבארנס אנד נובלאגב אני מניח שרעות לפחות כבר שמעה - הסופרת הודיעה על ספר חדש בסדרת הספרים. שגם כמובן יעסוק בשיין ואיליה.
כן זה מעצבן קרה לי עם טיילור, רפרשתי את היוטיוב כל 10 דקות.אוף, הראיון עוד לא עלה ביו טיוב. אם כי ראיתי חלקים ממנו באינסטגרם.
www.instagram.com
איך את קוראת בדכ ספרים באנגלית? בקינדל?כן שמעתי. בהתחלה ראיתי רק פוסטים של אנשים אחרים ולא משהו רשמי אז בדקתי באתר של אמזון ושם לא הופיע שאמור לצאת ספר חדש. רק אחר כך הבנתי שזה אמיתי אבל הספר יפורסם רק בבארנס אנד נובל. אף פעם לא הזמנתי שם אז אני לא יודעת אם זה בכלל אפשרי אבל אני אנסה בספטמבר (אני לא מתכננת לקנות את הספרים הפיזים למרות שאמת כן דיי מתחשק לי). אבל גאד עד ספטמבר אני חייבת לצאת מאובססיה הזאת בקרוב כי אני אתחרפן ככה עד ספטמבר
אני קוראת בקינדל וגם במחשב ובטלפון מה שנמצא לידי באותו הרגע.איך את קוראת בדכ ספרים באנגלית? בקינדל?
אין באמת סיבה שרק ספרים של אמזון היו זמינים בקינדל פשוט לא ניסיתי מאתרים אחרים.ולמה שזה לא יהיה בקינדל?
כן ראיתי את זה, גם טובחחחחח ראיתי את זה בינתיים, חמודי
![]()
Late Night with Seth Meyers on Instagram: "@connorstorrieofficial is coming to Late Night ❤️🔥🏒"
201K likes, 2,916 comments - latenightseth on January 12, 2026: "@connorstorrieofficial is coming to Late Night ❤️🔥🏒".www.instagram.com
הוידאו ההוא ירד באמתזה לא עובד לי.
אנחנו צריכים ללכת לקבוצת מכורים.אני לא יודעת מה יש לי עם שני אלה אבל אני חולה עליהם ברמות
אני רואה. שכתבתי באמת לא ראיתי גם את זה אבל זה בגלל שהייתי בטלפון אז זאת הייתה בעיה אצלי.את הטאמבלר את לא רואה?
הבעיה שכל המכורים לא רוצים שהבעיה תעלם אף פעםאנחנו צריכים ללכת לקבוצת מכורים
יופי רק שבדיוק יום לפני זה אני צריכה להציג מצגת על עבודה המסכמת שלי בקורס ויש לי עוד מלא מה לעשות בשבילה אז אני לא כל כך רוצה שהתאריך הזה יגיע כבר.הסדרה תגיע לישראל ב23 לינואר שזה עוד רגע הלללויהההה
רואה אחרי העבודה המאומצת שלך היקום נותן לך מתנה בדיוק בזמן.יופי רק שבדיוק יום לפני זה אני צריכה להציג מצגת על עבודה המסכמת שלי בקורס ויש לי עוד מלא מה לעשות בשבילה אז אני לא כל כך רוצה שהתאריך הזה יגיע כבר.
הסדרה הזאת כבר הייתה מתנה מדהימה מהיקום.היקום נותן לך מתנה בדיוק בזמן
כן אבל בדיוק כשתסיימי את העבודה הקשה תקבלי מתנה בינג' חלומי לצפיה.הסדרה הזאת כבר הייתה מתנה מדהימה מהיקום.
אני מנחשת שכששיין מפסיד אמא שלו מכינה לו שוקו עם מרשמלו ומנחמת אותו)
יאיייייHeated Rivalry
פרק 1X01
Rookies
אוקיי אז סה"כ זה נחמד, לא התרגשתי מזה מאוד (אבל בגללכם אני יודעת מתי אני אמורה כן) אבל לא שנאתי את זה.
אין לי המון מה להגיד. איליה מאוד חתיך. מרגיש לי שיש פער עצום בין הבעיות ששיין מרגיש שיש לו כי בסדר הוא גיי בארון ואני לא מזלזלת בקושי אבל יש לו משפחה מערבית תומכת, אמידה ככל הנראה (ועוד יותר בזכותו) ואני מנחשת שליברלית, ובין הבעיות שללא ספק יש לאיליה, שהוא גיי בארון באחת המדינות הכי עוינות לגייז, עם צרות במשפחה של עוני קשה וסמים, מאמן קשוח מאוד, ואבא שזועם עליו כשהוא מפסיד (אני מנחשת שכששיין מפסיד אמא שלו מכינה לו שוקו עם מרשמלו ומנחמת אותו).
אז כששיין בסוף מנצח את איליה בתחרות על איזה פרס של רוקי השנה והוא כועס עליו שהוא לא שמח בשבילו, הוא לא מבין בכלל עם מה הבנאדם שמולו באמת מתמודד.
הולי שיט הוא חתיךאין לי המון מה להגיד. איליה מאוד חתיך.
לא זוכר אם ממש חשבתי על זה ככה, אבל את צודקת שברור שהבעיות של שיין הרבה יותר קטנות.מרגיש לי שיש פער עצום בין הבעיות ששיין מרגיש שיש לו כי בסדר הוא גיי בארון ואני לא מזלזלת בקושי אבל יש לו משפחה מערבית תומכת, אמידה ככל הנראה (ועוד יותר בזכותו) ואני מנחשת שליברלית, ובין הבעיות שללא ספק יש לאיליה, שהוא גיי בארון באחת המדינות הכי עוינות לגייז, עם צרות במשפחה של עוני קשה וסמים, מאמן קשוח מאוד, ואבא שזועם עליו כשהוא מפסיד (אני מנחשת שכששיין מפסיד אמא שלו מכינה לו שוקו עם מרשמלו ומנחמת אותו).
אוקי כל התגובה שלי על הפסקה הקודמת הייתה בלי לקרוא את ההמשך הזה ששם את מה שאמרת בקונטקסט. אבל דווקא אני שמח שכתבתי את זה כי זה באמת נכון והבעיות של שיין קיימות. נכון שהוא לא חושב על הבעיות של איליה, אבל לרוב אנחנו נוטים לא לחשוב על בעיות של אחרים שאנחנו לא מודעים להם.אז כששיין בסוף מנצח את איליה בתחרות על איזה פרס של רוקי השנה והוא כועס עליו שהוא לא שמח בשבילו, הוא לא מבין בכלל עם מה הבנאדם שמולו באמת מתמודד.
אני לא רוצה להרוס לך את ההפתעה אבל היא דווקא מכינה לו תה עם במבה.(אני מנחשת שכששיין מפסיד אמא שלו מכינה לו שוקו עם מרשמלו ומנחמת אותו)
אתה רומז שהיא אמא מתעללת??אני לא רוצה להרוס לך את ההפתעה אבל היא דווקא מכינה לו תה עם במבה.
זאת ההפתעה
אתה רומז שהיא אמא מתעללת??![]()
זה דווקא טעיםזאת ההפתעה
אבל אז מגלים שההורים של איליה היו קונים לו ואפלים לימון אז הוא עבר התעללות יותר נוראית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.