👨‍❤️‍👨🏒💘🏒Heated Rivalry🏒💘🏒יריבות לוהטת🏒❤️💓💖

didalf

Well-known member
אגב HBO MAX הוסיפו תמונות של הדמויות מהסדרה לאפשרויות הפרופיל אבל אני מבואסת שאין תמונה של שין ואיליה ביחד כי אני לא יכולה לבחור ביניהם.
ראיתיייי והייתה לי אותה בעיה אז נשארתי עם העצלן שבחרתי קודם כי הוא הספיריט אנימל שלי:-D

אבל אולי באמת לא היית אוהבת ואז היית מפסידה גם את הסדרה בגלל זה. חוץ מזה שאני גם כתבתי למה לדעתי את לא תאהבי ואת אמרת שזה לא נשמע לך כמו משהו שבגללו את לא תאהבי אז זאת לא באמת אשמתי.
בסדר נו:-D
לא ממש הבנתי למה זה מבאס אותך שלא קראת את הספרים מזמן, את מבינה שלפני שנתיים שהתאבססתי על שיין ואיליה בטירוף כל מה שהיה לי להתפנגרל עליו היו כמה פאנארטים בודדים וכמעט אף אחד לדבר איתו עליהם, זה באמת נשמע לך כמו משהו כיפי?
כפי שאמרתי, רק כדי שאני אוכל להתנשא ולהגיד שהייתי שם ראשונה לפני שזה נהיה טרנד:-D

Lhuna3

Well-known member
סורי שאין לי הרבה מה לכתוב (כן קראתי את הסיכום המקורי של ניק).
מרגיש לי שלא היתה הרבה התקדמות, פרט לכך ששיין מתחיל להיות קצת יותר מודע לקשיים של איליה (בזכות החברים שלו), ושגם אנחנו מקבלים טיפה יותר מידע על הבעיות שלו בנוסף למה שכבר ידענו (אבא עם התחלה של דמנציה ואמא שמתה כנראה מזמן).

Reutk

Active member
מה שכבר היה אפשר להבין מהפרק הקודם, אבל הפך להיות מאד ברור הפרק, זה שיש רק אדם אחד בקשר בין איליה לשיין שקובע הכל; כמה, למה, מתי ואיך. אם אפשר להסביר במגוון דרכים למה איליה משחק בשיין, הרבה יותר קשה לי להבין למה שיין נותן לו. זה יכול להיות שהוא כבר מאוהב באיליה או שהוא זקוק לקשר הפיזי ביניהם באופן כל כך נואש שהוא מוכן להכיל הכל, או שהוא באיזה מקום נהנה מהיחס הזה.

אני חוזרת בי כי זה לא בדיוק שאיליה הוא היחיד שקובע את מהות והתקדמות הקשר שלהם: בתחילת הפרק אנחנו רואים שבמשך שנתיים איליה ושיין רק מתכתבים וכל התכתבות היא סביב דבר אחד, איליה רוצה את ה&@%₪ של שיין (בניסוח הכי מעודן שיש לניסוח שאיליה השתמש בו בשלב מסוים). ושיין לא מסרב באופן מפורש אבל גם לא נענה לו במשך שנתיים' וכן אני יודעת שכבר הזכרתי שזה נמשך שנתיים אבל זה היה צריך להיכתב שוב' כי מישהו, *איליה* אובססיבי. לא הכי ברור מה גרם לשיין כן להסכים להיפגש אחרי שנתיים של חוסר היענות מצדו, הדבר היחיד שנראה שונה בהודעה האחרונה זה שהיא נשלחה ממש לפני המשחק ביניהם, ולפי התגובה של שיין אפשר להבין שזאת הפעם הראשונה שאיליה עושה משהו כזה, ואולי זאת הסיבה שהוא הסכים הפעם הזאת דווקא בגלל שזה ממש עיצבן אותו. אני אוהבת ששיין מקליד ואז מוחק את מה שהוא כותב כמה פעמים לפני שהוא שולח לאיליה את התשובה הכי סטרייט פורווד לשאלה כמה פעמים אתה גומר בשעה. אהבתי את הרגעים בחדר ההלבשה של שניהם: אצל שיין אהבתי לראות את הצד הקליל שלו עם החברים שלו לקבוצה וגם את הפרצוף מבוהל שלו שג'יי ג'יי אומר לו שאם איליה יזיין אותו הוא יזיין אותו בחזרה. אהבתי גם שהם אמרו למישהו שם שיפסיק להיות מוזר ולפי זה הבנתי שזה השוער של מונטריאול, כי מרוב שקראתי מלא רומני הוקי אני כבר יודעת שהשוערים בקבוצה הם כמעט תמיד עופות מוזרים. בהמשך הפרק שסבטלנה מסבירה לאיליה למה הוא הולך לזכות באליפות הMLH השנה, אז היא מציינת שהשוער של מונטריאול פצוע וזה באמת אותו שם של מי שהם אמרו לו בחדר הלבשה שיפסיק להיות מוזר.

אצל איליה בחדר ההלבשה אהבתי כמובן את המשפט " Never in life have i blush! Russians do not do this" .

איליה ושיין נפגשים בבית של שיין אבל שיין מכניס אותו מהכניסה האחורית, הוא עדיין יותר מידי חרד בשביל לתת לאיליה להיכנס מהכניסה הראשית של הבניין שלו. הקטע שהם מתחרים בעלייה במדרגות הוא אחד הקטעים החמודים בפרק הזה וגם הקטע שמתי שהם שוכבים בפעם הראשונה איליה כל הזמן בודק עם שיין אם זה בסדר, אם הוא בסדר. בהתחלה שהם נכנסים לדירה של שיין, שיין מקשקש על הדירות בבניין שבבעלותו ואיליה אומר שהוא לא שאל למרות שברור שהוא לגמרי מוקסם מקשקושים של שיין. בסוף שהם מחכים להסעה של איליה במדרגות שיין מזכיר את האולימפיאדה בסוצ'י, שבאמת התקיימה בפברואר 2014. זה מוזר לי שהשחקני הוקי בליגה משתתפים באולימפיאדה שמתקיימת באמצע העונה, אבל שמעתי 2 פודקאסטים של אוהדי הוקי שדיברו על הפרקים ואף אחד מהם לא העיר על זה אז כנראה שזה משהו שקורה. שיין בבירור מנסה ליצור קשר עם איליה שהוא מעבר לקשר פיזי, הוא מספר לו על הדירה שלו והוא שואל אותו עכשיו בנוגע לרגשות שלו בקשר לכך שרוסיה מארחת את האולימפיאדה אבל החוויה של שיין כשחקן שמייצג את הנבחרת של המדינה שלו מול קהל ביתי היא כל כך שונה מהחוויה של איליה שהוא בכלל לא יכול להבין אותה. גם בלי קשר לעובדה שהמדינה של איליה בכלל לא מקבלת את הזהות המינית וזה בטח מאוד קשה לו לייצג אותה בגלל זה, זה נראה גם שרמת הציפיות והלחץ שהם מפעילים על הספורטאים שלהם היא גבוהה פי כמה. הנשיקה בסוף לפני שאיליה עוזב הייתה חמודה, היו שמועות שהייתה התלבטות אם להשאיר אותה כי היא הייתה נשיקה רומנטית מידי לשלב הזה ביחסים שלהם, אבל אני שמחה שבחרו לא לחתוך אותה.

באוליפידה שיין נפגש אם שחקנים מהנבחרת האמריקאית ורק באמצעותם הוא מבין את המשמעות של להיות ספורטאי קוויר ברוסיה. אני מתה על זה שהדבר הראשון שעובר לו בראש שהוא מבין את זה, זה דאגה לאיליה. שיין וסקוט והחבר השני שלו הולכים לצפות בחבר של שיין שמשתתף בהחלקה אומנותית (נראה לי שזה מה שזה היה, לא בטוחה בקשר לזה) ואז שיין קולט את איליה שמשום מה גם צופה במשחקים האלה, אני במקום שיין הייתי חושדת שאיליה התקין אפליקציית מעקב על הטלפון שלו אבל לשיין זה לא נראה מוזר בכלל. רק שיהיה ברור אני לא באמת חושבת שהפעם הוא עקב אחרי שיין זה סתם מצחיק שכל פעם ששיין מרים את הראש איליה נמצא שם בוהה בו. אז מהפגישה הזאת שלהם אנחנו מבינים שאיליה לא ענה להודעות של שין מאז הפעם הקודמת שהם נפגשו שזה דיי חרא מצדו בהתחשב בכך שהוא בעצם רדף אחרי שיין שנתיים כדי לשכב איתו ואז אחרי שהוא דפק אותו הוא נעלם לו, אבל מצד שני זה לא שהוא השלה אותו בקשר לזה. אם זה לא היה מספיק ברור קודם, ששיין ישר דאג לאיליה, זה מאוד ברור עכשיו שבשביל זה הוא ניגש אליו, לבדוק שהוא בסדר. איליה ממש לא בסדר אבל גם ממש לא מעוניין לדבר על זה עם שיין. אבא של איליה חרא כרגיל ספוילר לפרק 6 אפילו בלי להתכוון הוא פוגע באיליה בדיוק איפה שהכי כואב לו אם הערה הזאת על אמא שלו. במפגש שלו ושל איליה עם השר אנחנו מגלים שסבטלנה היא הבת של השר ושהיא איליה חברי ילדות וכנראה גם הבן של המאמן שאיליה שכב איתו בעבר.

איליה זוכה באליפות הראשונה שלו שיין מקנא אבל גם שמח בשבילו וגאה בו מאוד. הדסון מצליח להעביר את כל זה רק בתזוזה קטנה של הפה וברק בעינים. שלמות!

הפרק מסתיים שוב בטקס הפרסים בוואגס הפעם שיין ואיליה מועמדים ל- MVP של העונה (השחקן המצטיין) והפעם איליה זוכה. לפני זה הם גם מגישים פרס ביחד וקצת מוזר שאיליה מגיע בשנייה האחרונה כי חשבתי שעושים על זה חזרות לפני כן אבל אין לי מושג איך זה באמת הולך. המשחק הגרוע של שיין ואיליה מקסים ואי אפשר שלא לשוות את הקטע הזה להצגת המועמדים של הדסון וקונור בגלובוס. אחרי הצגת המועמדים שיין בורח לשירותים ואיליה אחריו, הרגע ששיין עובר ברגע מזעם על איליה ללהתחנן שהוא יירד לו היה חתיכת whiplash מטורף. היוצר של הסדרה והדסון דיברו על הקטע הזה:

המפגש בסוויטה של איליה, האמת לא שמתי לב שהם לא התנשקו בכלל עד ששיין כתב את זה, אבל מסכן הוא היה מעורער בכל מה שקשור לאיליה עוד לפני כן, שהוא ברח לשירותים בטקס, ואז הוא יוצא מהסוויטה עוד יותר מעורער ופגיע.

didalf

Well-known member
כי מרוב שקראתי מלא רומני הוקי אני כבר יודעת שהשוערים בקבוצה הם כמעט תמיד עופות מוזרים.
:-D

אצל איליה בחדר ההלבשה אהבתי כמובן את המשפט " Never in life have i blush! Russians do not do this" .

איליה ושיין נפגשים בבית של שיין אבל שיין מכניס אותו מהכניסה האחורית, הוא עדיין יותר מידי חרד בשביל לתת לאיליה להיכנס מהכניסה הראשית של הבניין שלו. הקטע שהם מתחרים בעלייה במדרגות הוא אחד הקטעים החמודים בפרק הזה וגם הקטע שמתי שהם שוכבים בפעם הראשונה איליה כל הזמן בודק עם שיין אם זה בסדר, אם הוא בסדר. בהתחלה שהם נכנסים לדירה של שיין, שיין מקשקש על הדירות בבניין שבבעלותו ואיליה אומר שהוא לא שאל למרות שברור שהוא לגמרי מוקסם מקשקושים של שיין.
חמודים|מאוהב|
וואי מסתבר שאני לא באמת זוכרת מספיק להגיב במפורט על הכל, בעיקר מה שכתבת בהתחלה. אבל לא בא לי פרק בשבוע אני מחכה שיהיה הכל לצפיה חוזרת. אולי אני עוד אשוב עם תובנות נוספות והשרשור הזה יחיה לנצח.
בסוף שהם מחכים להסעה של איליה במדרגות שיין מזכיר את האולימפיאדה בסוצ'י, שבאמת התקיימה בפברואר 2014. זה מוזר לי שהשחקני הוקי בליגה משתתפים באולימפיאדה שמתקיימת באמצע העונה, אבל שמעתי 2 פודקאסטים של אוהדי הוקי שדיברו על הפרקים ואף אחד מהם לא העיר על זה אז כנראה שזה משהו שקורה.
זה באמת דבר שקורה ממש עכשיו יש אולימפיאדה שוב ומשומה ראיתי דיון על זה בטוויטר.

הנשיקה בסוף לפני שאיליה עוזב הייתה חמודה, היו שמועות שהייתה התלבטות אם להשאיר אותה כי היא הייתה נשיקה רומנטית מידי לשלב הזה ביחסים שלהם, אבל אני שמחה שבחרו לא לחתוך אותה.
אוקי זה אני זוכרת (כל סרטון שני באינסטגרם:-D) ככ חמודיםםםםםםםםם|מאוהב|

באוליפידה שיין נפגש אם שחקנים מהנבחרת האמריקאית ורק באמצעותם הוא מבין את המשמעות של להיות ספורטאי קוויר ברוסיה. אני מתה על זה שהדבר הראשון שעובר לו בראש שהוא מבין את זה, זה דאגה לאיליה.
כן!!!

אני במקום שיין הייתי חושדת שאיליה התקין אפליקציית מעקב על הטלפון שלו אבל לשיין זה לא נראה מוזר בכלל.
הוא לא צריך הם סולמייטס הוא מרגיש איפה הוא:-P:

איליה זוכה באליפות הראשונה שלו שיין מקנא אבל גם שמח בשבילו וגאה בו מאוד. הדסון מצליח להעביר את כל זה רק בתזוזה קטנה של הפה וברק בעינים. שלמות!
ממש!!

הפרק מסתיים שוב בטקס הפרסים בוואגס הפעם שיין ואיליה מועמדים ל- MVP של העונה (השחקן המצטיין) והפעם איליה זוכה. לפני זה הם גם מגישים פרס ביחד וקצת מוזר שאיליה מגיע בשנייה האחרונה כי חשבתי שעושים על זה חזרות לפני כן אבל אין לי מושג איך זה באמת הולך.
אני חושבת שכן עושים חזרה וזה חלק למה שיין כועס לא?
המשחק הגרוע של שיין ואיליה מקסים ואי אפשר שלא לשוות את הקטע הזה להצגת המועמדים של הדסון וקונור בגלובוס.
חחחחחחח כן

המפגש בסוויטה של איליה, האמת לא שמתי לב שהם לא התנשקו בכלל עד ששיין כתב את זה,
יאוו זה שבר אותי;-(

אני לא זוכרת מספיק כדי להגיב מסתבר אבל אני כן זוכרת שהתחושה הכללית שלי הייתה שאני לא יכולה לכעוס על איליה בכלל על היחס לשיין כי לי לפחות זה ברור שהוא מאוהב בו או לפחות יש לו רגשות כלפיו שהם הרבה יותר מסקס ושהוא שהוא מפחד מהם הרבה יותר מידי בשלב הזה בנוסף לכל הקושי עם אבא שלו ורוסיה והכל.

Reutk

Active member
אני בודקת אם יש לי משהו להגיב לכם על מה שכתבתם בקשר לפרקים האלה.

ואז שניהם בדראפט של שחקני הוקי שזה משהו שאני מודע לקיומו בכל מיני ספורטים (נראה לי שיש מילה אחרת)
ליגות ספורט בעיקרון הדראפט קיים בכל ליגות הספורט המקצועניות בארה"ב. אבל אהבתי את המונח כל מיני ספורטים לא יודעת איך פיספסתי את זה בקריאה הראשונה.
שיין מגויס (מגויס היא המילה?) לקבוצה של מונטריאול בעוד איליה מגויס לקבוצה של בוסטון.
תכל'ס יצא הכי טוב לשניהם כי מסתבר שאמא של שיין היא אוהדת של מונטריאול. למרות שיכול להיות שהיא סתם אמרה את זה לנציג של הקבוצה אחרי ששיין נבחר על ידם. לאיליה יצא טוב כי כנראה שסבטלנה גם גרה בבוסטון או לפחות מבקרת שם לעיתים קרובות, בפרק 2 הוא אמר לה אני אראה אותך בבוסטון. אם כי שוב יכול להיות שהיא נמצאת שם דווקא בגלל שאיליה שם וזה לא צירוף מקרים.
במקביל יש גם מקלחת משותפת שבה רואים כמעט הכל, והם כן רואים הכל ומביטים ואיליה מנסה למשוך את זה ליותר ושיין הרבה יותר נרתע, בין היתר כי זאת מקלחת ציבורית.
מה שמדהים זה שביחס לעובדה ששיין מעולם לא היה עם גבר בעבר והוא גם פוחד מעצם המחשבה להתנסות בגלל השלכות שעשויות להיות לזה על הקריירה שלו, הסיבה העיקרית שהוא נרתע זה באמת בגלל שזה במקום ציבורי הוא לא אומר לאיליה, לא הוא אומר לו, לא כאן.
אבל איליה משכנע אותו לכך שהם יפגשו בחדר מלון של שיין.
איך שיין נותן לו את המספר של חדר תוך שניה :-D . הקטע עם שיין זה שאי אפשר להיות בטוחים שהוא הבין בדיוק מה שאיליה מבקש או שהוא פשוט נתן את המספר כי זה מה שאיליה שאל כלומר פשוט ענה על השאלה באופן ליטרלי. מזל שאיליה יודע בדיוק איזה שאלות לשאול כדי לוודא מידת הבנה מקסימלית :-P: . ואהבתי גם איך הוא מחזיר לו ב"אני אולי אדפוק" ששין אומר לו שהוא "אולי יענה". אם היה ספק ששני אלה מושלמים ביחד אז עכשיו אין ספק.
לסיכום היה מאוד טוב ולוהט.
העלילה רצה מהר מאוד כפי שציינתי. כלומר סדרה אחרת הייתה בקלות יכולה למשוך את מה שקרה במהלך הפרק הזה על פני 8 פרקים.
אני לא יודע אם אני רוצה שקצת יאטו. כי יש משהו לגבי הslow burn שהוא טוב. יותר מידי זה מתסכל, אבל מהיר מידי מאבד משהו.
מבאס אותי שהעונה הבאה תהיה רק 6 פרקים גם והיא תעלה רק באביב :-(.

לא הבנתי ככ בהתחלה קפצו כמה שנים שהם התכתבו - הם לא נפגשו בכלל כל הזמן הזה?
הסדרה הזאת באמת מקפצת יותר מאחוזת דאונטון איכשהו כבר עבר 4 שנים מסוף הפרק הקודם.

כן?
לא הייתי בטוחה.
אני גם לא הייתי בטוחה בקשר לזה אבל נראה שהם באמת לא נפגשו כי ממש כל השיחות זה איליה מבקש להיפגש ושיין לא עונה על זה.

כחצי שנה לאחר האולימפיאדה שיין ואיליה נפגשים שוב באירוע הNHL בלוס ווגאס (זה ששנה קודם שיין זכה בו בפרס רוקי השנה)

4 שנים בעצם
נכון :-D

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
ליגות ספורט בעיקרון הדראפט קיים בכל ליגות הספורט המקצועניות בארה"ב. אבל אהבתי את המונח כל מיני ספורטים לא יודעת איך פיספסתי את זה בקריאה הראשונה.
חחחחחחחחחחחחחח אני גם לא קלטתי עד שאמרת:-D

מבאס אותי שהעונה הבאה תהיה רק 6 פרקים גם והיא תעלה רק באביב :-(.
מילא 6 פרקים אבל אביב 27 זה יותר משנה זה איום ונורא!!!!!!!!!
לא הבנתי הם צילמו את העונה הראשונה באיזה חודש לא? הופ הופ קדימה!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה שכבר היה אפשר להבין מהפרק הקודם, אבל הפך להיות מאד ברור הפרק, זה שיש רק אדם אחד בקשר בין איליה לשיין שקובע הכל; כמה, למה, מתי ואיך. אם אפשר להסביר במגוון דרכים למה איליה משחק בשיין, הרבה יותר קשה לי להבין למה שיין נותן לו. זה יכול להיות שהוא כבר מאוהב באיליה או שהוא זקוק לקשר הפיזי ביניהם באופן כל כך נואש שהוא מוכן להכיל הכל, או שהוא באיזה מקום נהנה מהיחס הזה.
מוזר לי שיש לך כל כך הרבה להגיב כי את כאילו כבר כתבת על הפרק הזה כל כך הרבה ועשה רושם שראית כמעט את כולו דרך קטעים ברשת.
אני לא יודע אם זה פשוט כי עדיין יש לך הרבה מה להגיב או שאת בעצם ראית עכשיו הרבה שלא ראית בעבר.

חוץ מזה מעניין שזה לא ממש הרושם שהיה לי.
אבל אגב, זה מעצבן כי אני ראיתי את הפרק הזה (כלומר צפיה חוזרת) ביום שישי כשהוא יצא בHBO Max ועבר מאז המון זמן אז אני גם לא בדיוק זוכר הכל באופן טרי.
פשוט מרגיש שלחלוטין איליה הוא אקטיבי, אבל כן הרגיש לי שזאת מערכת יחסית דו צדדית גם בשלב הזה. ואני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק למול מה שאת אומרת.
אני חוזרת בי כי זה לא בדיוק שאיליה הוא היחיד שקובע את מהות והתקדמות הקשר שלהם: בתחילת הפרק אנחנו רואים שבמשך שנתיים איליה ושיין רק מתכתבים וכל התכתבות היא סביב דבר אחד, איליה רוצה את ה&@%₪ של שיין (בניסוח הכי מעודן שיש לניסוח שאיליה השתמש בו בשלב מסוים). ושיין לא מסרב באופן מפורש אבל גם לא נענה לו במשך שנתיים' וכן אני יודעת שכבר הזכרתי שזה נמשך שנתיים אבל זה היה צריך להיכתב שוב' כי מישהו, *איליה* אובססיבי.
אני אפילו לא זכרתי שהחלק הזה נמשך שנתיים.
לא הכי ברור מה גרם לשיין כן להסכים להיפגש אחרי שנתיים של חוסר היענות מצדו, הדבר היחיד שנראה שונה בהודעה האחרונה זה שהיא נשלחה ממש לפני המשחק ביניהם, ולפי התגובה של שיין אפשר להבין שזאת הפעם הראשונה שאיליה עושה משהו כזה, ואולי זאת הסיבה שהוא הסכים הפעם הזאת דווקא בגלל שזה ממש עיצבן אותו. אני אוהבת ששיין מקליד ואז מוחק את מה שהוא כותב כמה פעמים לפני שהוא שולח לאיליה את התשובה הכי סטרייט פורווד לשאלה כמה פעמים אתה גומר בשעה.
וואי זה אחד הקטעים הכי הורסים מצחוק בפרק. ואז איליה כותב לו שהוא גרוע בsexting ושיין שואל אותו איך הוא מכיר את המילה הזאת (היה מצחיק אם היו רואים את שיין מברר מה משמעות המילה הזאת, אבל זה לא שהוא חסר ידע, הוא פשוט לא יודע איך לעשות את זה טוב)
אהבתי את הרגעים בחדר ההלבשה של שניהם: אצל שיין אהבתי לראות את הצד הקליל שלו עם החברים שלו לקבוצה וגם את הפרצוף מבוהל שלו שג'יי ג'יי אומר לו שאם איליה יזיין אותו הוא יזיין אותו בחזרה. אהבתי גם שהם אמרו למישהו שם שיפסיק להיות מוזר ולפי זה הבנתי שזה השוער של מונטריאול, כי מרוב שקראתי מלא רומני הוקי אני כבר יודעת שהשוערים בקבוצה הם כמעט תמיד עופות מוזרים. בהמשך הפרק שסבטלנה מסבירה לאיליה למה הוא הולך לזכות באליפות הMLH השנה, אז היא מציינת שהשוער של מונטריאול פצוע וזה באמת אותו שם של מי שהם אמרו לו בחדר הלבשה שיפסיק להיות מוזר.
לזה לא שמתי לב
זה כל כך מעולה :-D
איליה ושיין נפגשים בבית של שיין אבל שיין מכניס אותו מהכניסה האחורית,
אני לא יודע אם זה היה אמור להיות מטאפורה בסדרה, באיך שכתבת את זה, או שזה סתם מקרי...
הוא עדיין יותר מידי חרד בשביל לתת לאיליה להיכנס מהכניסה הראשית של הבניין שלו.
אוי והקטע שאיליה אומר לו You will kill me :-D
הקטע שהם מתחרים בעלייה במדרגות הוא אחד הקטעים החמודים בפרק הזה
כל כך חמוד. ושיין מתעצבן על זה שאיליה כתב לו לפני המשחק. ואז צוחק שעמד לו במשך כל המשחק. (אגב, תוך כדי שאני קורא וכותב אני נזכר בעוד קטעים מהפרק)
וגם הקטע שמתי שהם שוכבים בפעם הראשונה איליה כל הזמן בודק עם שיין אם זה בסדר, אם הוא בסדר.
המון דובר על עניין הconsent במערכת היחסים שלהם (אפילו שזה הרבה פחות מורגש בסצנת הסקס לקראת סוף הפרק)
בהתחלה שהם נכנסים לדירה של שיין, שיין מקשקש על הדירות בבניין שבבעלותו ואיליה אומר שהוא לא שאל למרות שברור שהוא לגמרי מוקסם מקשקושים של שיין.
זה מצחיק כי באמת איליה בסך הכל אמר "דירה יפה" ואז שיין התחיל לקשקש וכשאיליה צוחק עליו אז שיין אומר "אתה שאלת" אבל איליה באמת בכלל לא שאל.
ואם כבר קטעים מצחיקים אז כל עניין הכריות (אתה חושב שיש מספיק?)
בסוף שהם מחכים להסעה של איליה במדרגות שיין מזכיר את האולימפיאדה בסוצ'י, שבאמת התקיימה בפברואר 2014. זה מוזר לי שהשחקני הוקי בליגה משתתפים באולימפיאדה שמתקיימת באמצע העונה, אבל שמעתי 2 פודקאסטים של אוהדי הוקי שדיברו על הפרקים ואף אחד מהם לא העיר על זה אז כנראה שזה משהו שקורה.
אני מופתע ממך שזה לא משהו שאת יודעת אם קורה או לא.
ורגע, זה אומר שהאולימפיאדה לא משהו שמתרחש בספר?
שיין בבירור מנסה ליצור קשר עם איליה שהוא מעבר לקשר פיזי, הוא מספר לו על הדירה שלו והוא שואל אותו עכשיו בנוגע לרגשות שלו בקשר לכך שרוסיה מארחת את האולימפיאדה אבל החוויה של שיין כשחקן שמייצג את הנבחרת של המדינה שלו מול קהל ביתי היא כל כך שונה מהחוויה של איליה שהוא בכלל לא יכול להבין אותה. גם בלי קשר לעובדה שהמדינה של איליה בכלל לא מקבלת את הזהות המינית וזה בטח מאוד קשה לו לייצג אותה בגלל זה, זה נראה גם שרמת הציפיות והלחץ שהם מפעילים על הספורטאים שלהם היא גבוהה פי כמה. הנשיקה בסוף לפני שאיליה עוזב הייתה חמודה, היו שמועות שהייתה התלבטות אם להשאיר אותה כי היא הייתה נשיקה רומנטית מידי לשלב הזה ביחסים שלהם, אבל אני שמחה שבחרו לא לחתוך אותה.
מוזר לי שהתלבטו. כל החלק הזה בדירה של שיין הרגיש לי מאוד רומנטי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באוליפידה שיין נפגש אם שחקנים מהנבחרת האמריקאית ורק באמצעותם הוא מבין את המשמעות של להיות ספורטאי קוויר ברוסיה.
אני לא חשבתי שרק ככה הוא מבין את המשמעות של להיות קוויר ברוסיה. קשה לי להאמין שהוא לא מודע לכך שרוסיה היא הרבה יותר הומופובית מקנדה.
אני מתה על זה שהדבר הראשון שעובר לו בראש שהוא מבין את זה, זה דאגה לאיליה.
אני גם לא לקחתי את זה שהוא דואג לאיליה בעניין הזה. נראה לי שהוא מודאג לגבי איליה בגלל העניין של ההפסד של הנבחרת הרוסית. הוא אולי לא מבין את רמת הציפיות והלחץ שיש לאיליה לעומתו, אבל שיין מאוד תחרותי ונראה לי שברור לו שההפסד הצורב של איליה הוא דבר קשה.
שיין וסקוט והחבר השני שלו הולכים לצפות בחבר של שיין שמשתתף בהחלקה אומנותית (נראה לי שזה מה שזה היה, לא בטוחה בקשר לזה) ואז שיין קולט את איליה שמשום מה גם צופה במשחקים האלה, אני במקום שיין הייתי חושדת שאיליה התקין אפליקציית מעקב על הטלפון שלו אבל לשיין זה לא נראה מוזר בכלל.
אני פשוט הנחתי שאין הרבה אירועים במקביל ואיליה צופה ברובם.
רק שיהיה ברור אני לא באמת חושבת שהפעם הוא עקב אחרי שיין זה סתם מצחיק שכל פעם ששיין מרים את הראש איליה נמצא שם בוהה בו.
האמת שזה באמת מזכיר את הקטע ששיין מביט בו מלמטה בפרק הראשון בקטע של הדראפט.
אז מהפגישה הזאת שלהם אנחנו מבינים שאיליה לא ענה להודעות של שין מאז הפעם הקודמת שהם נפגשו שזה דיי חרא מצדו בהתחשב בכך שהוא בעצם רדף אחרי שיין שנתיים כדי לשכב איתו ואז אחרי שהוא דפק אותו הוא נעלם לו, אבל מצד שני זה לא שהוא השלה אותו בקשר לזה. אם זה לא היה מספיק ברור קודם, ששיין ישר דאג לאיליה, זה מאוד ברור עכשיו שבשביל זה הוא ניגש אליו, לבדוק שהוא בסדר. איליה ממש לא בסדר אבל גם ממש לא מעוניין לדבר על זה עם שיין.
לי מרגיש שאיליה לא אוהב להיות בקשר עם שיין כשהוא בנקודת נחיתות.
אבא של איליה חרא כרגיל ספוילר לפרק 6 אפילו בלי להתכוון הוא פוגע באיליה בדיוק איפה שהכי כואב לו אם הערה הזאת על אמא שלו.
אוף אבא שלו ממש מגעיל
במפגש שלו ושל איליה עם השר אנחנו מגלים שסבטלנה היא הבת של השר ושהיא איליה חברי ילדות וכנראה גם הבן של המאמן שאיליה שכב איתו בעבר.
זכור לי שראיתי ראיון עם השחקן ששיחק את סשה(הבן של המאמן) וגם הוא לא רוסי בכלל. לעומת זאת השחקנית שמשחקת את סבטלנה כן רוסיה. זה קצת מצחיק כי שני הגברים נראים סטיראוטיפית רוסיים בעוד היא שחורה ולכן לא היינו חושבים שהיא רוסיה
יואו החיוך הקטן שלו שם הוא משהו.
וגם אהבתי איך כל החברים שלו לקבוצה מפרגנים לו ואומרים שהוא יותר טוב מאיליה.
הפרק מסתיים שוב בטקס הפרסים בוואגס הפעם שיין ואיליה מועמדים ל- MVP של העונה (השחקן המצטיין) והפעם איליה זוכה. לפני זה הם גם מגישים פרס ביחד וקצת מוזר שאיליה מגיע בשנייה האחרונה כי חשבתי שעושים על זה חזרות לפני כן אבל אין לי מושג איך זה באמת הולך.
זה באמת מוזר.
ואיליה מלטף את שיין מאחורה...
המשחק הגרוע של שיין ואיליה מקסים ואי אפשר שלא לשוות את הקטע הזה להצגת המועמדים של הדסון וקונור בגלובוס.
שיט, עכשיו בא לי לצפות שוב בקטע הגשת הפרס שלהם בגלובוס הזהב.
אחרי הצגת המועמדים שיין בורח לשירותים ואיליה אחריו, הרגע ששיין עובר ברגע מזעם על איליה ללהתחנן שהוא יירד לו היה חתיכת whiplash מטורף. היוצר של הסדרה והדסון דיברו על הקטע הזה:
אוי מעניין באמת הקטע הזה. נראה לי שהיה לי קשה עם הסצנה בצפיה ראשונה כי זה כאילו עיצבן אותי ששיין רוצה את איליה כשהוא מגעיל אליו. ומשהו בזה בעצם עדיין. אבל גם אהבתי את הפירוש של זה בהקשר של אוטיזם, ששיין אוהב שיש הוראות מפורשות.

חוץ מזה אני מרגיש שעבר קצת זמן מאז שראיתי ראיונות איתם וזה כזה כיף. כל כך אהבתי את הקטע שהאדסון אומר שהיה לו שותף מדהים לסצנה ובמאי סביר ואז טירני אומר "אנחנו עכשיו מלהקים לתפקיד שיין" :-D
המפגש בסוויטה של איליה, האמת לא שמתי לב שהם לא התנשקו בכלל עד ששיין כתב את זה, אבל מסכן הוא היה מעורער בכל מה שקשור לאיליה עוד לפני כן, שהוא ברח לשירותים בטקס, ואז הוא יוצא מהסוויטה עוד יותר מעורער ופגיע.
אני לא בטוח ששמתי לב שהם לא התנשקו (בין היתר לא ראינו את כל הזמן שלהם יחד אז לא יכלנו לדעת שהם לא התנשקו עד שהוא כותב את זה), אבל זה בהחלט הרגיש הרבה פחות רומנטי או לפחות חמוד מאשר המפגש שלהם בדירה של שיין בתחילת הפרק.
כל הקטע שבהתחלה איליה פשוט יושב בצד ומצווה על שיין הרגיש לי רע כמו הקטע בשירותים. אם כי זה נעשה טוב יותר בהמשך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל לא בא לי פרק בשבוע אני מחכה שיהיה הכל לצפיה חוזרת. אולי אני עוד אשוב עם תובנות נוספות והשרשור הזה יחיה לנצח.
פרק בשבוע והכל בצפיה חוזרת.
תכלס צריך לראות את כל הסדרה שוב כל שבוע.

והשרשור הזה לא יחיה לנצח... רק עד שתתחיל העונה השניה.

הנאום של איליה
לחלוטין
אבל עדיף הגרסה המלאה ולא במסך חלקי

(אם כי זה מוזר שמצנזרים את הקללות)
אוי וזה כולל את המבט של שיין כשהוא צופה באיליה.
(זה כזה מוזר שהאדסון כל כך מוחצן ושיין כל כך הפוך)

מילא 6 פרקים אבל אביב 27 זה יותר משנה זה איום ונורא!!!!!!!!!
לא הבנתי הם צילמו את העונה הראשונה באיזה חודש לא? הופ הופ קדימה!!
אני גם ממש לא מבין את זה.
טירני אמר שלוקח זמן לכתוב את זה. אבל כמה זמן לכל הרוחות לוקח לכתוב 6 פרקים?
וגם כיום עם סדרות תמיד איכשהו לוקח כמעט שנה בין סיום צילומים ועד שהעונה יוצאת. אם כי במקרה הזה צילומי העונה הסתיימו במאי והעונה עלתה אחרי חצי שנה בנובמבר. אבל קראתי שהיא במקור הייתה אמורה לעלות רק בפברואר והחליטו במפתיע להקדים את היציאה שלה.
בכל מקרה זה ממש לא ברור לי כי סדרות ברודקסאט, גם כאלו עם פעלולים ואפקטים, במשך שנים כתבו וצילמו ושידרו 22 פרקים כל שנה.

Reutk

Active member
אוף, אני באמת יכולה לחפור על הסדרה הזאת עד אין סוף אבל אין לי זמן. אז רק משהו קטן שראיתי אתמול ואני חייבת לשתף.

נראה לי שהיה לי קשה עם הסצנה בצפיה ראשונה כי זה כאילו עיצבן אותי ששיין רוצה את איליה כשהוא מגעיל אליו. ומשהו בזה בעצם עדיין.
גם לי הקטע הזה ובכלל כל מה שקורה בוואגס ממש קשה לצפייה. אבל בקשר לקטע הספציפי הזה, אתמול באינסטגרם ראיתי ניתוח של מה שעובר על שיין באותם רגעים אני מרגישה שזה עשה לי סדר למה אני מרגישה כל כך רע כמו שאני מרגישה שאני צופה בקטע אבל במקביל גם אוהבת אותו.

אבל אני כן זוכרת שהתחושה הכללית שלי הייתה שאני לא יכולה לכעוס על איליה בכלל על היחס לשיין כי לי לפחות זה ברור שהוא מאוהב בו או לפחות יש לו רגשות כלפיו שהם הרבה יותר מסקס ושהוא שהוא מפחד מהם הרבה יותר מידי בשלב הזה בנוסף לכל הקושי עם אבא שלו ורוסיה והכל.
את כנראה יותר חכמה ממני כי לי זה לא הרגיש הכי ברור. לפעמים זה הרגיש לי שאיליה באיזה מקום פשוט רק נהנה מהכוח העצום הזה שיש לו על שיין. זה גם לא רק שהתנהגות של איליה מכעיסה אותי שם, זאת גם ההתנהגות של שיין וזה שהוא כל כך נמושה שמכעיסה אותי. למרות שאולי מכעיסה היא לא בדיוק המילה הנכונה שוברת לי את הלב זה אולי יותר מדיוק.

אגב הסופרת כתבה קטע בונוס לקטע הזה מנקודת המבט של איליה וזה ממש גורם לי לרצות שתקראו את הספרים ואת הקטע הבונוס הזה שתקבלו את התמונה המלאה של הקטע הזה.

Lhuna3

Well-known member
וואי מוזר, רק פרק 3 וכבר "פרק מיוחד" על דמויות משנה וכמעט בכלל בלי איליה ושיין.
אבל דווקא פרק מקסים ביותר שממש אהבתי, איזה זוג מתוק האנטר וקיפ, איזה סיפור היכרות חמוד ואהבה מהממת וכמובן גם עצובה וסוף מבאס |לב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי מוזר, רק פרק 3 וכבר "פרק מיוחד" על דמויות משנה וכמעט בכלל בלי איליה ושיין.
אבל דווקא פרק מקסים ביותר שממש אהבתי, איזה זוג מתוק האנטר וקיפ, איזה סיפור היכרות חמוד ואהבה מהממת וכמובן גם עצובה וסוף מבאס |לב|
יאיייייי
חשבתי שאולי תאהבי אותו יותר מהפרקים הקודמים. או לפחות קיוויתי.

אני מניח שקראת את מה שכתבנו על הפרק אי שם בדצמבר של שנה שעברה.
באופן כללי רוב האנשים אהבו לדעתי, אם כי חלק גם הרגישו מרומים שהיה פרק כמעט בלי הדמויות הראשיות (ככה ליאורה הרגישה).

זה בהחלט הזוי שעשו כזה פרק, אל רק שהוא שלישי, אלא בכלל בעונה שיש בה רק 6 פרקים.

אגב, כשהסדרה יצאה פרנסואה ארנו (סקוט האנטר) היה נראה לי השחקן היחיד מהקאסט שהיה לו עמוד ויקיפדיה משלו. באופן כללי הוא שחקן פעיל כבר 20 שנה ושיחק בכל מיני סדרות מוכרות בתפקידים שונים (בין היתר גם בפרק בודד של שטיס קריק) והיו כל מיני התייחסויות לכך שאחרי שנים שהוא כבר אמור להיות מוכר, אנשים עכשיו כאילו גילו אותו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אכן כך (פשוט קצת חששתי לכתוב את זה שלא תכעסו :-D)
חששת לכתוב שלא במיוחד אהבת את הפרקים הקודמים?
כי זה היה די ברור ממה שכתבת עליהם.
כלומר התחושה שלי היא שאת הפרקים הקודמים אהבת רק ברמה פושרת - כלומר מספיק כדי להמשיך.

אל דאגה, אני עדיין משוכנע שאת תאהבי אפילו יותר את שאר הפרקים. אני אפילו לא חושש להעלות את הציפיות שלך לגבי זה (בין היתר כי אני יודע שאת יודעת שכולנו התלהבנו יותר מהפרקים האחרונים)

didalf

Well-known member
את כנראה יותר חכמה ממני כי לי זה לא הרגיש הכי ברור. לפעמים זה הרגיש לי שאיליה באיזה מקום פשוט רק נהנה מהכוח העצום הזה שיש לו על שיין. זה גם לא רק שהתנהגות של איליה מכעיסה אותי שם, זאת גם ההתנהגות של שיין וזה שהוא כל כך נמושה שמכעיסה אותי. למרות שאולי מכעיסה היא לא בדיוק המילה הנכונה שוברת לי את הלב זה אולי יותר מדיוק.
לאדעת אם חכמה חחחחח זה פשוט הטייפ האהוב עליי אני מכירה אותו אני יודעת שכל ההצגות של הקשיחות וההתרחקות זה רק להסתיר כמה הוא כבר מאוהב בשיין ומפחד מזה.
ובכלל לא הרגשתי ששיין נמושה.

אגב הסופרת כתבה קטע בונוס לקטע הזה מנקודת המבט של איליה וזה ממש גורם לי לרצות שתקראו את הספרים ואת הקטע הבונוס הזה שתקבלו את התמונה המלאה של הקטע הזה.
שבו אני צודקת?

אכן כך (פשוט קצת חששתי לכתוב את זה שלא תכעסו :-D)
אני לא מופתעת בכלל ואף צפיתי את זה.
הרבה צופים מהסוג הקצת יותר בוגר יותר אוהבים את הפרק הזה בצפיה ראשונה. גם חברה שלי למשל.

Lhuna3

Well-known member
חששת לכתוב שלא במיוחד אהבת את הפרקים הקודמים?
כי זה היה די ברור ממה שכתבת עליהם.
כלומר התחושה שלי היא שאת הפרקים הקודמים אהבת רק ברמה פושרת - כלומר מספיק כדי להמשיך.
לא, כלומר כן אתה צודק בתיאור שלך, אבל מה שהתכוונתי שחששתי שתכעסו זה (פרק 3) על כך שאני אהבתי יותר פרק שאין בו את שיין ואיליה (כמעט).
הרבה צופים מהסוג הקצת יותר בוגר יותר אוהבים את הפרק הזה בצפיה ראשונה. גם חברה שלי למשל.
את קראת לי עכשיו |אליהו| בפאסיב אגרסיב, נכון?

didalf

Well-known member
זאת החברה החוצפנית שגורמת לך לקרוא ספרות סטרייטית?
כי זה המקום הלא נכון להזכיר דברים כאלו
אם הייתי קורא את השאלון שלי היית מגלה שהיא הביאה לי גם ספר MM שממש נהניתי ממנו.
והיא ממש אהבה את הסדרה גם כן ועכשיו היא מטורגטת היטב באינסטגרם אז הכל בסדר היא תקינה:-D

למעלה