מה שכבר היה אפשר להבין מהפרק הקודם, אבל הפך להיות מאד ברור הפרק, זה שיש רק אדם אחד בקשר בין איליה לשיין שקובע הכל; כמה, למה, מתי ואיך. אם אפשר להסביר במגוון דרכים למה איליה משחק בשיין, הרבה יותר קשה לי להבין למה שיין נותן לו. זה יכול להיות שהוא כבר מאוהב באיליה או שהוא זקוק לקשר הפיזי ביניהם באופן כל כך נואש שהוא מוכן להכיל הכל, או שהוא באיזה מקום נהנה מהיחס הזה.
אני חוזרת בי כי זה לא בדיוק שאיליה הוא היחיד שקובע את מהות והתקדמות הקשר שלהם: בתחילת הפרק אנחנו רואים שבמשך שנתיים איליה ושיין רק מתכתבים וכל התכתבות היא סביב דבר אחד, איליה רוצה את ה&@%₪ של שיין (בניסוח הכי מעודן שיש לניסוח שאיליה השתמש בו בשלב מסוים). ושיין לא מסרב באופן מפורש אבל גם לא נענה לו במשך שנתיים' וכן אני יודעת שכבר הזכרתי שזה נמשך שנתיים אבל זה היה צריך להיכתב שוב' כי מישהו, *איליה* אובססיבי. לא הכי ברור מה גרם לשיין כן להסכים להיפגש אחרי שנתיים של חוסר היענות מצדו, הדבר היחיד שנראה שונה בהודעה האחרונה זה שהיא נשלחה ממש לפני המשחק ביניהם, ולפי התגובה של שיין אפשר להבין שזאת הפעם הראשונה שאיליה עושה משהו כזה, ואולי זאת הסיבה שהוא הסכים הפעם הזאת דווקא בגלל שזה ממש עיצבן אותו. אני אוהבת ששיין מקליד ואז מוחק את מה שהוא כותב כמה פעמים לפני שהוא שולח לאיליה את התשובה הכי סטרייט פורווד לשאלה כמה פעמים אתה גומר בשעה. אהבתי את הרגעים בחדר ההלבשה של שניהם: אצל שיין אהבתי לראות את הצד הקליל שלו עם החברים שלו לקבוצה וגם את הפרצוף מבוהל שלו שג'יי ג'יי אומר לו שאם איליה יזיין אותו הוא יזיין אותו בחזרה. אהבתי גם שהם אמרו למישהו שם שיפסיק להיות מוזר ולפי זה הבנתי שזה השוער של מונטריאול, כי מרוב שקראתי מלא רומני הוקי אני כבר יודעת שהשוערים בקבוצה הם כמעט תמיד עופות מוזרים. בהמשך הפרק שסבטלנה מסבירה לאיליה למה הוא הולך לזכות באליפות הMLH השנה, אז היא מציינת שהשוער של מונטריאול פצוע וזה באמת אותו שם של מי שהם אמרו לו בחדר הלבשה שיפסיק להיות מוזר.
אצל איליה בחדר ההלבשה אהבתי כמובן את המשפט " Never in life have i blush! Russians do not do this" .
איליה ושיין נפגשים בבית של שיין אבל שיין מכניס אותו מהכניסה האחורית, הוא עדיין יותר מידי חרד בשביל לתת לאיליה להיכנס מהכניסה הראשית של הבניין שלו. הקטע שהם מתחרים בעלייה במדרגות הוא אחד הקטעים החמודים בפרק הזה וגם הקטע שמתי שהם שוכבים בפעם הראשונה איליה כל הזמן בודק עם שיין אם זה בסדר, אם הוא בסדר. בהתחלה שהם נכנסים לדירה של שיין, שיין מקשקש על הדירות בבניין שבבעלותו ואיליה אומר שהוא לא שאל למרות שברור שהוא לגמרי מוקסם מקשקושים של שיין. בסוף שהם מחכים להסעה של איליה במדרגות שיין מזכיר את האולימפיאדה בסוצ'י, שבאמת התקיימה בפברואר 2014. זה מוזר לי שהשחקני הוקי בליגה משתתפים באולימפיאדה שמתקיימת באמצע העונה, אבל שמעתי 2 פודקאסטים של אוהדי הוקי שדיברו על הפרקים ואף אחד מהם לא העיר על זה אז כנראה שזה משהו שקורה. שיין בבירור מנסה ליצור קשר עם איליה שהוא מעבר לקשר פיזי, הוא מספר לו על הדירה שלו והוא שואל אותו עכשיו בנוגע לרגשות שלו בקשר לכך שרוסיה מארחת את האולימפיאדה אבל החוויה של שיין כשחקן שמייצג את הנבחרת של המדינה שלו מול קהל ביתי היא כל כך שונה מהחוויה של איליה שהוא בכלל לא יכול להבין אותה. גם בלי קשר לעובדה שהמדינה של איליה בכלל לא מקבלת את הזהות המינית וזה בטח מאוד קשה לו לייצג אותה בגלל זה, זה נראה גם שרמת הציפיות והלחץ שהם מפעילים על הספורטאים שלהם היא גבוהה פי כמה. הנשיקה בסוף לפני שאיליה עוזב הייתה חמודה, היו שמועות שהייתה התלבטות אם להשאיר אותה כי היא הייתה נשיקה רומנטית מידי לשלב הזה ביחסים שלהם, אבל אני שמחה שבחרו לא לחתוך אותה.
באוליפידה שיין נפגש אם שחקנים מהנבחרת האמריקאית ורק באמצעותם הוא מבין את המשמעות של להיות ספורטאי קוויר ברוסיה. אני מתה על זה שהדבר הראשון שעובר לו בראש שהוא מבין את זה, זה דאגה לאיליה. שיין וסקוט והחבר השני שלו הולכים לצפות בחבר של שיין שמשתתף בהחלקה אומנותית (נראה לי שזה מה שזה היה, לא בטוחה בקשר לזה) ואז שיין קולט את איליה שמשום מה גם צופה במשחקים האלה, אני במקום שיין הייתי חושדת שאיליה התקין אפליקציית מעקב על הטלפון שלו אבל לשיין זה לא נראה מוזר בכלל. רק שיהיה ברור אני לא באמת חושבת שהפעם הוא עקב אחרי שיין זה סתם מצחיק שכל פעם ששיין מרים את הראש איליה נמצא שם בוהה בו. אז מהפגישה הזאת שלהם אנחנו מבינים שאיליה לא ענה להודעות של שין מאז הפעם הקודמת שהם נפגשו שזה דיי חרא מצדו בהתחשב בכך שהוא בעצם רדף אחרי שיין שנתיים כדי לשכב איתו ואז אחרי שהוא דפק אותו הוא נעלם לו, אבל מצד שני זה לא שהוא השלה אותו בקשר לזה. אם זה לא היה מספיק ברור קודם, ששיין ישר דאג לאיליה, זה מאוד ברור עכשיו שבשביל זה הוא ניגש אליו, לבדוק שהוא בסדר. איליה ממש לא בסדר אבל גם ממש לא מעוניין לדבר על זה עם שיין. אבא של איליה חרא כרגיל ספוילר לפרק 6
אפילו בלי להתכוון הוא פוגע באיליה בדיוק איפה שהכי כואב לו אם הערה הזאת על אמא שלו. במפגש שלו ושל איליה עם השר אנחנו מגלים שסבטלנה היא הבת של השר ושהיא איליה חברי ילדות וכנראה גם הבן של המאמן שאיליה שכב איתו בעבר.
איליה זוכה באליפות הראשונה שלו שיין מקנא אבל גם שמח בשבילו וגאה בו מאוד. הדסון מצליח להעביר את כל זה רק בתזוזה קטנה של הפה וברק בעינים. שלמות!
הפרק מסתיים שוב בטקס הפרסים בוואגס הפעם שיין ואיליה מועמדים ל- MVP של העונה (השחקן המצטיין) והפעם איליה זוכה. לפני זה הם גם מגישים פרס ביחד וקצת מוזר שאיליה מגיע בשנייה האחרונה כי חשבתי שעושים על זה חזרות לפני כן אבל אין לי מושג איך זה באמת הולך. המשחק הגרוע של שיין ואיליה מקסים ואי אפשר שלא לשוות את הקטע הזה להצגת המועמדים של הדסון וקונור בגלובוס. אחרי הצגת המועמדים שיין בורח לשירותים ואיליה אחריו, הרגע ששיין עובר ברגע מזעם על איליה ללהתחנן שהוא יירד לו היה חתיכת whiplash מטורף. היוצר של הסדרה והדסון דיברו על הקטע הזה:
המפגש בסוויטה של איליה, האמת לא שמתי לב שהם לא התנשקו בכלל עד ששיין כתב את זה, אבל מסכן הוא היה מעורער בכל מה שקשור לאיליה עוד לפני כן, שהוא ברח לשירותים בטקס, ואז הוא יוצא מהסוויטה עוד יותר מעורער ופגיע.