👨‍❤️‍👨🏒💘🏒Heated Rivalry🏒💘🏒יריבות לוהטת🏒❤️💓💖

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אם הייתי קורא את השאלון שלי היית מגלה שהיא הביאה לי גם ספר MM שממש נהניתי ממנו.
והיא ממש אהבה את הסדרה גם כן ועכשיו היא מטורגטת היטב באינסטגרם אז הכל בסדר היא תקינה:-D
האמת שאני כן ריפרפתי עליו (הוא הבא בתור שלי שם להגיב) וראיתי את זה, אבל לא נראה לי שספר אחד זה מספיק.
אבל בסדר, אם היא אוהבת את הסדרה אז אני מניח שאני מוכן לתת לה פאס לעכשיו. אבל אני חושב שזה רק הוגן שמעכשיו החלוקה בין ההמלצות הסטרייטיות להומואיות יהיו יותר שוויוניות. משהו כמו תשע לאחד (כלומר 9 ספרי גייז לעומת ספר סטרייטי אחד)

Reutk

Active member
אם הייתי קורא את השאלון שלי היית מגלה שהיא הביאה לי גם ספר MM שממש נהניתי ממנו.
הייתי צריכה לבדוק באיזה ספר מדובר. אז קראתי אותו אני לא יכולה להגיד שממש אהבתי. לקראת הסוף כבר פרשתי בלי לסיים אותו. אבל לדמות הרוסית (שכחתי את השם שלו) יש משפטים מעולים והיה שלב שהייתי ממש מכורה לקטעים באינסטגרם של אנשים שעושים ליפ סינק למשפטים שהוא אומר.

הרבה צופים מהסוג הקצת יותר בוגר יותר אוהבים את הפרק הזה בצפיה ראשונה
את קראת לי עכשיו |אליהו| בפאסיב אגרסיב, נכון?
:-D אני דווקא קראתי במשפט של עדי שהיא קראה לנו (לי ולניק וליאורה) לא בוגרים.

(בין היתר גם בפרק בודד של שטיס קריק)
אף אחד כאן לא ציין את זה לפני כן אז באמת תהיתי אם שמתם לב.

אכן כך (פשוט קצת חששתי לכתוב את זה שלא תכעסו :-D)
זה הפרק שהכי סיקרן אותי מה תחשבי לגביו כי הצופים ממש התחלקו בדעה שלהם לגבי הפרק הזה. אני שמחה שאהבת |חיוךרחב|.

שבו אני צודקת?
כן.

Reutk

Active member
מוזר לי שיש לך כל כך הרבה להגיב כי את כאילו כבר כתבת על הפרק הזה כל כך הרבה ועשה רושם שראית כמעט את כולו דרך קטעים ברשת.
אני לא יודע אם זה פשוט כי עדיין יש לך הרבה מה להגיב או שאת בעצם ראית עכשיו הרבה שלא ראית בעבר.
את הרוב באמת ראיתי אבל בחלק מהקטעים לא הייתי ממש מרוכזת כמו ההודעות בטלפון בין שין לאיליה שרק בצפיה בפרק שמתי לב שהן כולן הודעות של איליה שמבקש להיפגש וששיין לא נענה לו, או השיחות של איליה ברוסית שלא תמיד קראתי את התרגום. חלק זה גם דברים שחשבתי עליהם אחר כך או לא היה לי כח לכתוב קודם. יכול להיות שהיו גם דברים שחזרתי על עצמי וכתבתי שוב.
פשוט מרגיש שלחלוטין איליה הוא אקטיבי, אבל כן הרגיש לי שזאת מערכת יחסית דו צדדית גם בשלב הזה. ואני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק למול מה שאת אומרת.
אני כן מבינה למה זה מרגיש לך כמו מערכת דו צדדית כי למרות מה שכתבתי אפשר גם לראות ששניהם מצד אחד, מאוד נמשכים אחד לשני וקשה להם לא לממש את זה, ומצד שני שניהם מבינים באופן רציונלי שעדיף להם להפסיק עם זה. כל הפעולות של שניהם נעים תמיד סביב זה, מצד אחד הם דוחפים להתקרב ומצד שני להתרחק, וזה לא רק איליה זה גם שיין. רק שאיליה יודע לשמור מה שהוא מרגיש ואצל שיין זה הרבה יותר חשוף בהבעות פנים שלו, ובפעולות של התרחקות אצל איליה זה גם יותר בוטה ואכזרי ואצל שיין זה יותר עדין.

בפרק 2 בדירה של שיין יש גם קטע שהם רק נכנסים לחדר, ואיליה אומר לשיין שיבוא לכאן ושיין אומר לא שאיליה יבוא לכאן, ושניהם מתקרבים אחד לשני תוך כדי, שזאת דוגמה ממש יפה למערכת היחסים הדו צדדית בניהם.
אני לא יודע אם זה היה אמור להיות מטאפורה בסדרה, באיך שכתבת את זה, או שזה סתם מקרי...
סתם מקרי |מובך| חחחח
המון דובר על עניין הconsent במערכת היחסים שלהם (אפילו שזה הרבה פחות מורגש בסצנת הסקס לקראת סוף הפרק)
כן אבל גם בסצנה הזאת בהתחלה שיין לא מרגיש נוח בחדר החיצוני סביב כל החלונות ואיליה ישר מוביל אותם לחדר השינה הפנימי יותר.
אני מופתע ממך שזה לא משהו שאת יודעת אם קורה או לא. ורגע, זה אומר שהאולימפיאדה לא משהו שמתרחש בספר?
אני מכירה את הNHL בעיקר מהספרים שאני קוראת ובקשר לאולימפידת החורף האמת שרק עכשיו קלטתי שהיא מתרחשת בפברואר. גם בספר יש את הקטע מאולימפיאדה בסוצ'י פשוט רק עכשיו שמתי לב שהעונה בליגה ואולימיפידה מתרחשת במקביל עד עכשיו חשבתי שאולמיפידיה מתרחשת בין העונות כמו בכדורסל. הפרקים הראשונים בספר הם גם לא פרקים שקראתי מלא פעמים קראתי אותם שוב אולי רק פעם אחת לפני הסדרה.

Reutk

Active member
לחלוטין
אבל עדיף הגרסה המלאה ולא במסך חלקי
כן, אבל בכוונה שמתי את הסרטון הזה כי זה מגניב שמראים את זה על הג'מבוטרון במשחק הוקי.

אני לא חשבתי שרק ככה הוא מבין את המשמעות של להיות קוויר ברוסיה. קשה לי להאמין שהוא לא מודע לכך שרוסיה היא הרבה יותר הומופובית מקנדה.
בהתחלה שכתבתי את זה באמת הוספתי שזה מוזר שהוא לא יודע, אבל אחר כך מחקתי כי שחשבתי על זה זה לא כל כך מוזר עבור שיין שממש מפוקס רק על הוקי רוב הזמן לא לדעת. ספוילר לפרק 4 גם בפרק הזה בחדר של איליה באולסטאר אנחנו רואים ששיין עדיין לא ממש מבין את זה
אני גם לא לקחתי את זה שהוא דואג לאיליה בעניין הזה. נראה לי שהוא מודאג לגבי איליה בגלל העניין של ההפסד של הנבחרת הרוסית. הוא אולי לא מבין את רמת הציפיות והלחץ שיש לאיליה לעומתו, אבל שיין מאוד תחרותי ונראה לי שברור לו שההפסד הצורב של איליה הוא דבר קשה.
יכול להיות שאתה צודק לא יודעת ככה זה הרגיש לי.
אני פשוט הנחתי שאין הרבה אירועים במקביל ואיליה צופה ברובם.
אולי, אבל אנחנו רואים שאין כמעט קהל אז דווקא איליה אם כל הצרות שלו (שאפילו הנבחרת שהוא מייצג לא הכי מעניינת אותו) יבוא לצפות בכל האירועים :-P: . אבל יכול להיות שאין הרבה קהל רק בגלל התקציב של ההפקה של הסדרה, וגם לא חייבים להניח שהוא צופה בכל האירועים פשוט באירוע הזה במקרה שניהם צפו בלי קשר לכלום חוץ מלעובדה שהם סולמייטס |לב| .
האמת שזה באמת מזכיר את הקטע ששיין מביט בו מלמטה בפרק הראשון בקטע של הדראפט.
כן, לקטע הזה התכוונתי.
לי מרגיש שאיליה לא אוהב להיות בקשר עם שיין כשהוא בנקודת נחיתות.
לא מרגיש לי ככה, אני לא חושבת שלאיליה באמת אכפת מהוקי כמו לשיין.
אבל גם אהבתי את הפירוש של זה בהקשר של אוטיזם, ששיין אוהב שיש הוראות מפורשות.
גם אהבתי אבל זה גם סותר את זה שבמקרים אחרים איליה שולח לו כל הזמן מסרים סותרים.
חוץ מזה אני מרגיש שעבר קצת זמן מאז שראיתי ראיונות איתם וזה כזה כיף. כל כך אהבתי את הקטע שהאדסון אומר שהיה לו שותף מדהים לסצנה ובמאי סביר ואז טירני אומר "אנחנו עכשיו מלהקים לתפקיד שיין" :-D
כן זה טוב :-D. כל הראיונות של אנשים בסדרה הזאת ממש טובים רק חבל שאין את הראיון המלא ורק קטעים ממנו.

didalf

Well-known member
הייתי צריכה לבדוק באיזה ספר מדובר. אז קראתי אותו אני לא יכולה להגיד שממש אהבתי. לקראת הסוף כבר פרשתי בלי לסיים אותו.
חבל:-(
אבל לדמות הרוסית (שכחתי את השם שלו) יש משפטים מעולים והיה שלב שהייתי ממש מכורה לקטעים באינסטגרם של אנשים שעושים ליפ סינק למשפטים שהוא אומר.
חחחחחחחחחחחח כן הוא הורס:-D

:-D אני דווקא קראתי במשפט של עדי שהיא קראה לנו (לי ולניק וליאורה) לא בוגרים.
:-D:-D
אבל אז זה גם כולל אותי חחחח (אהבתי את הפרק, אבל לא יותר משיין ואיליה)

אף אחד כאן לא ציין את זה לפני כן אז באמת תהיתי אם שמתם לב.
לא שמתי לב לבד אבל ראיתי באינסטגרם מתישהו.

טוב מאד|זורו|

את הרוב באמת ראיתי אבל בחלק מהקטעים לא הייתי ממש מרוכזת כמו ההודעות בטלפון בין שין לאיליה
וואי זה מהדברים שהכי התקשיתי לעקוב ואני מצפה לצפיה חוזרת עם כתוביות בעברית כדי שיהיה יותר נוח חחחח

בפרק 2 בדירה של שיין יש גם קטע שהם רק נכנסים לחדר, ואיליה אומר לשיין שיבוא לכאן ושיין אומר לא שאיליה יבוא לכאן, ושניהם מתקרבים אחד לשני תוך כדי, שזאת דוגמה ממש יפה למערכת היחסים הדו צדדית בניהם.
יפה|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
למה לא רואים יותר את האנטר??

טוב אז חצי פרק זה המשך של סאגת השנים חולפות ואיליה ושיין ממשיכים להסתמס וכשיוצא להם לשחק באותה עיר אז גם להזדיין.
ואחרי לילה לוהט אחד הם גם קצת יותר נשארים ומדברים, מה שהם כנראה עושים בפעם הראשונה בערך, ולאיליה משום מה חשוב להגיד לשיין שהוא אוהב גם בנות, ובלי קשר בשלב כלשהו שיין מחליט לסגת וללכת כי "אני לא יכול לעשות את זה".
ובסביבתו מנסים לשדך לו כל מיני נשים והוא נמנע, אבל יום אחד פוגש שחקנית קולנוע מעניינת ונוצר מצב, ופתאום יש לו חברה שלא ברור לי אם הוא באמת נמשך אליה או רק מרצה את הסביבה והתדמית, אבל זה מרגיש די לא פייר כלפיה.
בכל אופן איליה שומע עליהם מהתקשורת ומקנא ואין יותר אסמסים או מפגשים.
אבל מהסצינה בסוף במועדון והשיר ברקע זה ברור ששניהם לא מסופקים ומאוד רוצים לחזור.
סה"כ עדיין מאוד חביב, ומה שלא יהיה זה תמיד כיף לבהות באיליה, הוא מושלם פשוט, הוא נראה לי כמו ניל פטריק האריס צעיר (ורוסי).
אבל הפרק הבא זה מה שאני מצפה שיפיל אותי באמת. אז יאללה כבר.

אגב אני תהיתי בפרק למה כל פעם הם יוצאים לחופשה בקיץ.
רק עכשיו קלטתי שהוקי זה ספורט חורף.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
ואחרי לילה לוהט אחד הם גם קצת יותר נשארים ומדברים, מה שהם כנראה עושים בפעם הראשונה בערך, ולאיליה משום מה חשוב להגיד לשיין שהוא אוהב גם בנות, ובלי קשר בשלב כלשהו שיין מחליט לסגת וללכת כי "אני לא יכול לעשות את זה".
אני חושבת ששיין נבהל כי איליה קרא לו "שיין" ולא "הולנדר" ובכלל הם היו קצת ביתיים כאלה וחמודים ורומנטים ולא רק סקס והוא נבהל פתאום.

אבל מהסצינה בסוף במועדון והשיר ברקע זה ברור ששניהם לא מסופקים ומאוד רוצים לחזור.
איזה עריכה מושלמת|מאוהב|

סה"כ עדיין מאוד חביב, ומה שלא יהיה זה תמיד כיף לבהות באיליה, הוא מושלם פשוט, הוא נראה לי כמו ניל פטריק האריס צעיר (ורוסי).
לא חשבתי על זה בכלל:-D
אבל עכשיו אני חושבת על זה ולא ככ, לא:-D

אגב אני תהיתי בפרק למה כל פעם הם יוצאים לחופשה בקיץ.
רק עכשיו קלטתי שהוקי זה לא כדורגל וזה ספורט חורף.
אמממ גם בכדורגל ופוטבול העונה היא סתיו חורף.
כאילו בכדורגל באירופה הליגות הן ספטמבר-מאי כזה. ופעם בשנתיים יש יורו או מונדיאל שהם משחקים בקיץ. [בגלל זה זה בקיץ כי אין ליגה]
ופוטבול אמריקאי הוא אוגוסט-פברואר (להלן הסופרבול השבוע). ואז בעצם בקיץ הם כבר במחנה אימונים שוב.
ולדעתי גם העונה של הכדורסל דומה להוקי וכדורגל אבל בטח רעות יודעת.
ולאחרונה למדתי שדווקא בייסבול זה בקיץ העונה מתחילה במרץ-אפריל.
קיצר נראה לי פחות קשור לזה שזה ספורט חורף כי זה במילא בתוך אולם סגור ויותר לאיך שמתנהלות ליגות גדולות ברגיל.

Lhuna3

Well-known member
אני חושבת ששיין נבהל כי איליה קרא לו "שיין" ולא "הולנדר" ובכלל הם היו קצת ביתיים כאלה וחמודים ורומנטים ולא רק סקס והוא נבהל פתאום.

איזה עריכה מושלמת|מאוהב|

לא חשבתי על זה בכלל:-D
אבל עכשיו אני חושבת על זה ולא ככ, לא:-D

אמממ גם בכדורגל ופוטבול העונה היא סתיו חורף.
כאילו בכדורגל באירופה הליגות הן ספטמבר-מאי כזה. ופעם בשנתיים יש יורו או מונדיאל שהם משחקים בקיץ. [בגלל זה זה בקיץ כי אין ליגה]
ופוטבול אמריקאי הוא אוגוסט-פברואר (להלן הסופרבול השבוע). ואז בעצם בקיץ הם כבר במחנה אימונים שוב.
ולדעתי גם העונה של הכדורסל דומה להוקי וכדורגל אבל בטח רעות יודעת.
ולאחרונה למדתי שדווקא בייסבול זה בקיץ העונה מתחילה במרץ-אפריל.
קיצר נראה לי פחות קשור לזה שזה ספורט חורף כי זה במילא בתוך אולם סגור ויותר לאיך שמתנהלות ליגות גדולות ברגיל.
פששש מי זאת המומחית לכל ענפי הספורט האם לטיילור יש מאהבים מספורטים אחרים שלא שמעתי עליהם???

didalf

Well-known member
פששש מי זאת המומחית לכל ענפי הספורט האם לטיילור יש מאהבים מספורטים אחרים שלא שמעתי עליהם???
כדורגל הייתי צופה בעצמי פעם.
על פוטבול אכן למדתי מטראוויס.
כדורסל הוקי ובייסבול כיכבו בסדרת ספרי הרומנטיקה-ספורט שקראתי:-D

Reutk

Active member
:-D
למה אתן מופתעות? זה לא שאני לא ראיתי כבר יותר מ90% מהסדרה בסרטונים ברשת, אני לא במתח לדעת מה הולך לקרות.
אני צריכה להגיש עבודה סמינריונית אחרונה לתואר בעוד שבועיים בערך אז אני כנראה אמשיך בצפייה רק אחרי אכן.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
:-D
למה אתן מופתעות? זה לא שאני לא ראיתי כבר יותר מ90% מהסדרה בסרטונים ברשת, אני לא במתח לדעת מה הולך לקרות.
אני צריכה להגיש עבודה סמינריונית אחרונה לתואר בעוד שבועיים בערך אז אני כנראה אמשיך בצפייה רק אחרי אכן.
זה לחלוטין לא תירוץ מספק!
עבודה סמינריונית אחרונה לתואר אפשר לעשות תמיד.
אבל לראות לראשונה-ובמקביל-אל-לונה-פרק-שראית-כמעט-את-כל-החלקים-שלו-ומבוסס-על-ספר-שקראת-ושיהיה-מעכשיו-זמין-תמיד-בשירות-סטרימינג אפשר רק פעם אחת.

didalf

Well-known member
אוף אני ממש רציתי להתאפק שיהיו את כל הפרקים לצפיה חוזרת אבל ממש שעמם לי היום (אין החלקה על הקרח) ולא הצלחתי לבחור במה לצפות כשבסוף הלב שלי בחר וצפיתי בפרק הראשון שוב.
הוא ככ יותר טוב בצפיה חוזרת|מאוהב|
הכל היה מבלבל בצפיה ראשונה, הפעם דברים יותר התחברו לי. (בעיקר הבנתי למה סקוט עם שיין בקבוצה ואחכ לא חחחח זה היה משחק אולסטר מסתבר)
גם עזר שהיה תרגום הפעם.
הבנתי קצת יותר את הטיימליין.
ושמתי לב ליותר פרטים.
והם אפילו יותר חמודים עכשיו|מאוהב|
גם שמתי לב כמה איליה יחסית לפוזה של הפאקבוי מאד עדין עם שיין ומאד רגיש לרגשות שלו ודואג לא רק להסכמה אלא רצון.
שלא נדבר על זה שהנשיקות שלהם לגמרי מתוקות מידי בשביל "רק סקס":-D|מאוהב|
הממ כן איליה בהחלט אוהב את התנהגויות המוזרות של שיין. באותו הקשר לי זה היה נראה שהוא התאהב בו בפעם הראשונה שהם היו ביחד ושיין הוריד את המכנסיים וקיפל אותם.
שמתי לב לזה הפעם כן|מאוהב|

בגדול שמתי לב לכל הדברים הקטנים שראיתי באינטנרט אנשים מדברים עליהם שלא קלטתי בצפיה ראשונה וזה הופך את מערכת היחסים שלהם לאפילו יותר מתוקה ויפה|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
יאיי האנטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:
אז הפרק המיוחד לא היה "סתם" זה היה בשביל שנתרגש פה באמת גם מהם, כי בתכלס יכלו לא לעשות אותו ואז הקטע בסיום פה היה טוויסט הרבה יותר מפתיע, במקום שזה יהיה ברור מהרגע שהוא מתחיל להסתכל מסביב על הקהל שהוא הולך לעשות את זה, ואז זה יכול היה להיות חזק בצורה אחרת, אבל אני ממש שמחה שכן נתנו לנו להכיר ולהתחבר אליהם ולתת להם את הסוף המחמם לב כל כך הזה! |לב|

וכמובן איך שאיליה ושיין מסתכלים על זה בתדהמה והסיום זה נהדר.

תסלחו לי שאני לא חופרת על שאר הפרק אבל קראתי את ההודעות שלכם עליו, ובהחלט כל הרגעים הקודמים גם היה חמודים ומקסימים.

והמושלמות של איליה היא ברמת אל יווני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Heated Rivalry - פרק 1X05 וחסר לכם שלא יעמוד בציפיות עכשיו.
אני חייב לומר שאני קצת חששתי.
במיוחד כי באמת בנינו ציפיות גבוהות

אני שמח שצדקתי שבכל זאת תגיבי בהתאם.
לא סתם הפרק הזה ישב כמה זמן על הציון של 10 מתוך 10 בIMDB (ועכשיו עדיין נמצא בנוחות על 9.9)

לדעתי זה היה עובד הרבה פחות טוב בלי הפרק המיוחד על סקוט וקיפ. נכון שהיה יותר גורם הפתעה שם, אבל זה לא היה מרגש אותנו במידה שזה ריגש בלי להכיר אותם ואת הסיפור שלהם.

והמושלמות של איליה היא ברמת אל יווני.
לחלוטין
(הולי שיט אני רוצה שילהקו אותו לפרסי ג'קסון בתור אל יווני)

didalf

Well-known member
אני חייב לומר שאני קצת חששתי.
אני מודה ממש פחדתי לפתוח את ההודעה של לונה:-D
וכמובן איך שאיליה ושיין מסתכלים על זה בתדהמה והסיום זה נהדר.

לדעתי זה היה עובד הרבה פחות טוב בלי הפרק המיוחד על סקוט וקיפ. נכון שהיה יותר גורם הפתעה שם, אבל זה לא היה מרגש אותנו במידה שזה ריגש בלי להכיר אותם ואת הסיפור שלהם.
ברור.
גם כאילו כן היה גורם הפתעה כי הפרק ההוא נגמר עצוב לא ידענו שהם ימצאו את דרכם חזרה.
חברה שלי אמרה שחברה שלה דילגה בטעות על פרק 3 (איך????) אז היא הגיבה כמו איליה ושיין:-D

(הולי שיט אני רוצה שילהקו אותו לפרסי ג'קסון בתור אל יווני)
רעות כבר אמרה שהיאנטרנט רוצה אותם כאכילס ופטרוקולוס!!!

Lhuna3

Well-known member
פרק 5
חברה שלי אמרה שחברה שלה דילגה בטעות על פרק 3 (איך????) אז היא הגיבה כמו איליה ושיין:-D
די :-D:-D בא לי קצת גם להרגיש איך זה לראות את זה ככה :-D (אבל לא הייתי מוותרת על פרק 3 בשביל זה.)

didalf

Well-known member
די :-D:-D בא לי קצת גם להרגיש איך זה לראות את זה ככה :-D (אבל לא הייתי מוותרת על פרק 3 בשביל זה.)
לאדעת לא נשמע לי כיף בכלל מחוץ לפרק ההוא בקושי שמתי לב לסקוט. זה סתם לראות שיש עוד שחקנים גייז.
איפה כל הפייאוף הרגשי???

למעלה