👑הכתר עונה שישית👑

dilia snake

Well-known member
על כל פרק מחורבן, יש פרק כזה. הוא היה מטלטל וקשה לצפייה.

אין לי ממש מה לומר, אבל הפרק היה מעולה(וצ'ארלס לא היה, גם בונוס).

חוץ מזה, כל הכבוד למלהקים, השחקניות הצעירות של אליזבת' ומרגרט דומות לקלייר פוי וונסה קירבי.
כן, גם אני הייתי בשוק בהתחלה.
במיוחד התעצבתי כשהמלכה האם אמרה שלה מעולם לא היו ידיות או שהיא לא מבינה מה מרגרט אומרת
היא לא הבינה כי היא חצי חירשת ולא הבינה מה מרגרט אמרה בגלל השבץ.
קצת חסר לי הקשר בין פיליפ לאליזבת', הייתה בניהם שיחה בפרק הזה אבל זה מרגיש לי שפחות שמים דגש על מערכת היחסים שלהם לעומת עונות קודמות.
גם לי ממש חסר הפרק הזה הקשר בין פיליפ ואליזבת'.

dilia snake

Well-known member
בקצרה ומחר בהרחבה כי טכנית עברתי מזמן את שעת השינה שלי.

אז לפי הסדרה, קייט התלבשה בצורה זנותית כדי ללכוד את ויליאם.

איזה אנשים מעוותים.

It's Always Sunny

Well-known member
אז לפי הסדרה, קייט התלבשה בצורה זנותית כדי ללכוד את ויליאם.
זה גורם לי להרגיש לא בנוח.

- עוד פעם חזרנו לעניין התאונה? אני מבינה שזה היה עניין גדול אבל קצת נמאס לי מזה.
- ההתייחסות למוות של המלכה האם הייתה מאוד קטנה, אני לא חושבת שהייתי רוצה לראות פרק שלם במיוחד שבפרק הקודם הראו את המוות של מרגרט אבל ציפיתי לקצת יותר. זו ההוכחה בשבילי שה-pacing בעונה הזאת לא ממש טוב, הייתה התמקדות בכמה שבועות בחצי הראשון ועכשיו הם צריכים למהר בהצגת אירועים מסוימים כדי להגיע לסיום הרצוי.
- קראתי אתמול באינטרנט שהסיבה שהכתר מתייחסת לסיפורים של צ'ארלס ו-וויליאם יותר זה כי שם הסדרה הוא הכתר ולא אליזבת' וזה הגיוני שיתייחסו אליהם כי זו לא רק סדרה שמדברת על אליזבת'. זה קצת יותר עזר לי לקבל את העובדה שמתמקדים בוויליאם ובקשר שלו עם קייט ופחות להרגיש שמבזבזים את הזמן שלנו אבל אני עדיין חייבת להודות שאני מתגעגעת לפרקים שמתמקדים במלכה.
- בפרק הקודם דיברתי שאני מתגעגעת לקשר בין אליזבת' לפיליפ, מאוד שמחתי שהביאו לנו בסוף את קלייר פוי ומאט סמית' לשנייה אחת, זה רק גרם לי להבין כמה חסר לי לראות את הקשר שלהם בעונות האחרונות. אני מבינה שיש דברים יותר מעניינים בשנים האלה אבל הקשר של אליזבת' ופיליפ היה דבר חשוב ומשמעותי בעונות הראשונות.
- למרות הטייק של הסדרה על קייט בתצוגת אופנה (שלא חשבתי עליה לפני שקראתי את התגובה שלך, עדי|נחש| תודה על ההארה), אני כן חייבת לציין שלראות את וויליאם וקייט מאושרים בסוף הפרק היה מאוד נחמד. בכלל, אני נהנית מהשחקנים ביחד.
- השיחה של אליזבת' ו-וויליאם בזמן שהיא רצתה להזמין אותו לחגיגות היובל ובסוף החליטה שלא, הייתה מקסימה.

dilia snake

Well-known member
- עוד פעם חזרנו לעניין התאונה? אני מבינה שזה היה עניין גדול אבל קצת נמאס לי מזה.
גם אני לא הבנתי מה זה דחוף, אני בטוחה שזה העסיק את התקשורת בבריטניה בזמן הזה לא מעט אבל בשלב הזה הסיפור של דיאנה הוכנס לנו כ"כ חזק שזה מרגיש כאילו אתה שבע עד בחילה מהעניין. חוץ מזה מצד אחד יש לי אמפתיה של מוחמד אל פאייד, מצד שני בסופו של דבר מי שנפגע מכול זה היו בעיקר הארי ו-ויליאם וכואב לי עליהם יותר.
- ההתייחסות למוות של המלכה האם הייתה מאוד קטנה, אני לא חושבת שהייתי רוצה לראות פרק שלם במיוחד שבפרק הקודם הראו את המוות של מרגרט אבל ציפיתי לקצת יותר. זו ההוכחה בשבילי שה-pacing בעונה הזאת לא ממש טוב, הייתה התמקדות בכמה שבועות בחצי הראשון ועכשיו הם צריכים למהר בהצגת אירועים מסוימים כדי להגיע לסיום הרצוי.
(y) (y) (y) (y).
הם גם מתעלמים מדברים שהיו חשובים היסטורית לבריטניה, כמו הסכם יום שישי הטוב שהיה לקרת סוף שנות ה-90' וסיים סופית את המלחמה בצפון אירלנד וכ'ו.
אבל אני עדיין חייבת להודות שאני מתגעגעת לפרקים שמתמקדים במלכה.
הם גם מוצלחים הרבה יותר. צריך להגיד גם שהפרקים שעוסקים בצ'ארלס מריחים תמיד כמו ניסיון להלבין אותו בכוח והקטעים של ויליאם משעממים.
- למרות הטייק של הסדרה על קייט בתצוגת אופנה (שלא חשבתי עליה לפני שקראתי את התגובה שלך, עדי|נחש| תודה על ההארה), אני כן חייבת לציין שלראות את וויליאם וקייט מאושרים בסוף הפרק היה מאוד נחמד. בכלל, אני נהנית מהשחקנים ביחד.
מצד שני זה משעמם, זה נכון שנחמד לראות יחסים נורמליים של אנשים צעירים בשנות ה-20 לחיים שלהם אחרי הדרמה המעייפת בין צ'ארלס לדיאנה. אבל מבחינה טלוויזיונית אין שם שום עניין, זה תפל להחריד. וזה מבלי להציג את אימא של קייט כמי שדחפה אותה בכוח לויליאם, העובדה שקייט נראית כמו גולד דיגרית שהתלבשה כמו זונה כדי לתפוס נסיך, המערכת יחסים ביניהם מוצגת כמשעממת ומניפולטיבית בו זמנית(עם ניחוח עז של שוביניזם מצד הכותבים).
- השיחה של אליזבת' ו-וויליאם בזמן שהיא רצתה להזמין אותו לחגיגות היובל ובסוף החליטה שלא, הייתה מקסימה.
(y).
אני חושבת שהרגעים הכי מוצלחים העונה בחצי הזה של העונה זה היחסים בין המלכה ל-ויליאם. וזה היה חמוד שהוא החליט לבוא כדי לתמוך בה.

*וגם "הם אוכלים במטבח כמו משרתים" בהתחלה הייתי ככה8-* ואז ככה|פנים||תוהה| ואז :-D:-D.

* והארי שוב מוצג כדושבאג, בזמן אחר אולי היה מציק לי אני אני בצד של הארמון בסיפור הזה.

It's Always Sunny

Well-known member
חוץ מזה מצד אחד יש לי אמפתיה של מוחמד אל פאייד, מצד שני בסופו של דבר מי שנפגע מכול זה היו בעיקר הארי ו-ויליאם וכואב לי עליהם יותר.
אני מסכימה עם הכל אבל במיוחד עם האמירה על וויליאם והארי.
אני מניחה שככה הם מרגישים כל פעם שיוצרים סרט חדש על אימא שלהם/מדברים עליה בתקשורת.

הם גם מתעלמים מדברים שהיו חשובים היסטורית לבריטניה, כמו הסכם יום שישי הטוב שהיה לקרת סוף שנות ה-90' וסיים סופית את המלחמה בצפון אירלנד וכ'ו.
בדיוק.
גיליתי לא מזמן שבשנות ה-70 אן כמעט נחטפה ובסדרה אפילו לא הזכירו את זה. אני מבינה ששאר בני המשפחה לא מעניינים כמו צ'ארלס, אני מבינה למה לא רוצים לעסוק באנדרו ושכנראה החיים של אדוארד קצת משעממים בשביל טלוויזיה אבל הייתי שמחה לראות את הסדרה מתמקדת על אן והמשפחה שלה. עלתה לי מחשבה, בזמן שהראו את בני המשפחה נפרדים מהמלכה האם, שבחיים לא הראו את הילדים של אן.

וזה מבלי להציג את אימא של קייט כמי שדחפה אותה בכוח לויליאם, העובדה שקייט נראית כמו גולד דיגרית שהתלבשה כמו זונה כדי לתפוס נסיך, המערכת יחסים ביניהם מוצגת כמשעממת ומניפולטיבית בו זמנית(עם ניחוח עז של שוביניזם מצד הכותבים).
;-# ;-# ;-#

*וגם "הם אוכלים במטבח כמו משרתים" בהתחלה הייתי ככה8-* ואז ככה|פנים||תוהה| ואז :-D:-D.
:-D נכון, זו הייתה הערה טובה.

* והארי שוב מוצג כדושבאג, בזמן אחר אולי היה מציק לי אני אני בצד של הארמון בסיפור הזה.
מה זאת אומרת שאת בצד של הארמון? כלומר, אני מניחה שזה קשור לאירועים האחרונים, אבל זה אומר שממש נמאס לך מהארי?
משום מה, הייתי בטוחה שבשנים האחרונות כבר יש מיאוס מהארמון ומבית המלוכה, לא יודעת אם בצדק או לא. אבל לפי מה שמייגן מרקל סיפרה, היו כמה אנשים שהיו מודאגים לגבי צבע העור של ארצ'י וזה מציג את בית המלוכה באור מאוד שלילי.

dilia snake

Well-known member
אני מבינה למה לא רוצים לעסוק באנדרו ושכנראה החיים של אדוארד קצת משעממים בשביל טלוויזיה אבל הייתי שמחה לראות את הסדרה מתמקדת על אן והמשפחה שלה. עלתה לי מחשבה, בזמן שהראו את בני המשפחה נפרדים מהמלכה האם, שבחיים לא הראו את הילדים של אן.
גם אני חשבתי על זה.
מה זאת אומרת שאת בצד של הארמון? כלומר, אני מניחה שזה קשור לאירועים האחרונים, אבל זה אומר שממש נמאס לך מהארי?
משום מה, הייתי בטוחה שבשנים האחרונות כבר יש מיאוס מהארמון ומבית המלוכה, לא יודעת אם בצדק או לא. אבל לפי מה שמייגן מרקל סיפרה, היו כמה אנשים שהיו מודאגים לגבי צבע העור של ארצ'י וזה מציג את בית המלוכה באור מאוד שלילי.
זה אומר שיש לי בעיה עם אנשם שנולדו עם כפית של זהב בפה וכול היום עסוקים ב"אכלו לי שתו לי". אני לא אומרת שהארמון היה 100% בסדר אחרי הנישואין עם מייגן או שלא היו הערות מגעילות על צבע העור של מייגן והילדים, אבל המון מהתלונות של הארי ומייגן היו ילדותיות.
וגם עכשיו בפרק הוא היה קטנוני וילדותי.

It's Always Sunny

Well-known member
זה אומר שיש לי בעיה עם אנשם שנולדו עם כפית של זהב בפה וכול היום עסוקים ב"אכלו לי שתו לי". אני לא אומרת שהארמון היה 100% בסדר אחרי הנישואין עם מייגן או שלא היו הערות מגעילות על צבע העור של מייגן והילדים, אבל המון מהתלונות של הארי ומייגן היו ילדותיות.
וגם עכשיו בפרק הוא היה קטנוני וילדותי.
תודה על התשובה, עכשיו מה שאמרת יותר מובן לי.

חלק מהעונה הזאת הייתה די מאתגרת ובכל זאת, אהבתי את פרק סיום הסדרה, אהבתי שקלייר פוי ואוליביה קולמן הופיעו, אפילו שההופעה של אוליביה קולמן מאוד לא הייתה צפויה, לרגע חשבתי שמישהו עומד לזרוק דלי של מים על המלכה :-D
אבל ברצינות, אני אוהבת שאנחנו רואים את ההתלבטות של אליזבת' לגבי האם לפרוש מהתפקיד ולהעביר אותו לצ'ארלס כשבמציאות אנחנו יודעים שהיא הייתה בתפקיד עד מותה.
הקושי של אליזבת' לתכנן את ההלוויה שלה מאוד מובן. אני בעיקר רציתי לומר לכל האנשים המתכננים שהם לא צריכים לדאוג כי יש לה עוד 17 שנים לחיות, אבל כן, אני מבינה למה הם מתכננים כבר בשלב שבו היא כמעט בת 80.
בנושא ראש הממשלה, אליזבת' מהפרקים הקודמים יכולה להיות רגועה- הפופולאריות שלו ירדה :-D
אהבתי שאליזבת' הקרינה לעצמה את הסרטים הישנים עם המכשיר הישן שאף אחד כנראה לא ידע להפעיל בשנת 2005, היה נחמד לראות אותה נוסטלגית, היא אפילו הראתה קצת רגשות.
החלק האהוב עליי בפרק הוא כנראה זה השיחה של פיליפ ואליזבת' בסוף הפרק, כשהוא אומר לה שהיא מיוחדת במינה. קצת חבל לי שלא הדגישו יותר את מערכת היחסים בניהם בשתי העונות האחרונות.

דברים שהצחיקו אותי:
- פיליפ מתקשר לחנות תחפושות כדי לנזוף בהם על אי הדיוק ההיסטורי, אני לא יכולה לדמיין איך זה היה להיות האיש שעונה לטלפון :-D
- אליזבת' קוראת להולנד ולוקסמבורג מונרכיות אופניים :-D
- צ'ארלס קורא לאנדרו במילים עקיפות חסר תועלת.
- לגלות שלוויליאם השני היה אח בשם הארי שהתנקש בו. ומיד אחרי שהארי מספר את זה לוויליאם הוא מרגיע אותו שהוא לא יעשה את זה.
- פיליפ מתעצבן על הצלם, throwback לסוף עונה 2.

It's Always Sunny

Well-known member
ועוד דבר קטן על הפרק האחרון:
לראות את קלייר פוי חוזרת לתפקיד המלכה הזכיר לי כמה נהניתי ממנה בתפקיד הזה, אני גם אוהבת אוליביה קולמן ואימלדה סטונסטון אבל יש משהו בקלייר פוי שגורם לי להתפעל בכל פעם שאני רואה אותה על המסך. ספציפית בתפקיד הזה, לא ראיתי אותה בתפקידים אחרים כל כך (מלבד ממיני סדרה מ-2008) אז אני לא יכולה להשוות את המשחק שלה לתפקידים אחרים אבל כל פעם שאני רואה אותה בתפקיד אליזבת' אני מרגישה שהיא נועדה לשחק את התפקיד הזה.

אוסווין

Active member
איפה הם מצאו את השחקנית המושלמתתתת לשחק את המלכה הצעירה?? כל כךךך מזכירה את קלייר פוי זה מטורף!!! והיא גם שיחקה אותה ממש טוב!

It's Always Sunny

Well-known member
הרגע עלתה לי מחשבה שאני כל הזמן מתלוננת שלא רואים את שאר הילדים של המלכה, אבל בחיים לא יצא לנו לראות את הילדים של מרגרט והייתם חושבים שהם צריכים להיות לפחות מוזכרים בפרק שהבריאות של אימא שלהם מתדרדרת.

dilia snake

Well-known member
אוי, הקרינג'!

חשבתי שהשיא היה הרוחות של דיאנה ודודי, אבל לא! זה היה מזעזע! לא הפסקתי לצחוק!

קודם אוליביה קולמן לא הרגישה כמו המלכה אליזבת', זה נראה כאילו ההלבשה והשיער התעצלו איתה, הקטע עם קלייר פוי היה יותר טוב אבל עדיין קרינג'.

זה היה ממש פרק מוזר.

לא ברור למה היה דחוף בפרק האחרון אי פעם היה דחוף להכניס את הסיפור של הארי במדי נאצי, כאילו להשחיר אותו עד הרגע האחרון.

והחתונה של צ'ארלס וקמילה הייתה בסדר, הנאום של אליזבת' היה משעשע.

והקטעים של אליזבת' ופיליפ היו השיא של הפרק, כולם.

אבל ברצינות, אני אוהבת שאנחנו רואים את ההתלבטות של אליזבת' לגבי האם לפרוש מהתפקיד ולהעביר אותו לצ'ארלס כשבמציאות אנחנו יודעים שהיא הייתה בתפקיד עד מותה.
אני כזה "טוב, היא מתה בתפקיד וזה היה לפני קצת יותר משנה אנחנו יודעים איך נגמר. הלאה!!"
- אליזבת' קוראת להולנד ולוקסמבורג מונרכיות אופניים :-D
:-D :-D

Aranel Nenharma

Well-known member
למה לסיים את זה דווקא בנקדות הזמן הזה? זה הרגיש סתמי כזה, ועוד בחתונה הכי שנויה במחלוקת של בית המלוכה
גם היה חסר בסוף כתובית כזו (כמו שהיה בפרק של מרגרט) שמציין מתי המלכה נפטרה ובאיזה גיל. בפרק ובזמן המדובר בפרק אליזבת עדיין לא עקפה את ויקטוריה בזמן המלוכה והיה חסר לי גם ציון של זה.
היה ברור שהם לא יסיימו במוות של המלכה, זה קרוב מדי וגם כל הלכלוכים שקראו לפני מותה במשפחה לא היו מכבדים את המשפחה
אני אבל הייתי מסיימת את הסדרה דווקא בחתונה של וויליאם וקייט
- לעומת החתונה של צ'ארלס וקמיאלה, החתונה של ויל וקייט היתה חתונה אהודה ונצפית, היא היתה חתונה מהאגדות ואני חושבת שהיא החזירה הרבה מהזוהר והאהדה לבית המלוכה
- הם חצי שלם של עונה עקבו אחרי התפתחות היחסים בין ויל וקייט, מגיע להם איזה סיום יפה (לא רק שאמא של קייט היא דיגריט)
- אם אני לא טועה, הארי היה בצבא בזמן החתונה והיה עם המדים שלו, זה היה יכול להיות סיום יפה לילד הפרחח שהם הציגו (וזה גם היה מצדיק את כל הקטע עם התחפושת של החייל הנאצי, כיצד ממישהו שלובש תלבושת נאצי הוא מסיים כמישהו שלובש מדים של קצין בריטי)
- החתונה הייתה ב2011, הכתר התחיל ב2016, 5 שנים אחרי החתונה, זה היה יכול להיות מין סגירת מעגל כזו
- החתונה היתה לפני 12 שנה, אני מניחה שהקהל הכי צעיר שצופה בסדרה זה בני 14 ככה, אז החתונה היה יכול להיות אירוע שהם חיו בזמנו ויש להם זכרונות ממנו בזמן אמת.

הסוף הרגיש מאוד סתמי, וגם בשתי העונות האלו היה קטע שצ'ארלס רוצה כבר את המלוכה, ואף פעם לא הציגו לנו כיצד הוא הגיב לכך שאמא שלו בסוף לא העניקה לא את המלוכה.
כמו כן הקטע עם קלייר ואוליביה היה מביך בעיקר כי המלכה פשוט לא התייחסה לדברים של אלוביה (שהגיע הזמן להעניק לצ'ארלס את המלוכה)
ואני גם כועסת שהם לא החזירו גם את השחקניות של מרגרט לפרק שלה כי היא חלק מאוד משמעותי מהסדרה (בעיקר בעונות הראשונות)

It's Always Sunny

Well-known member
גם היה חסר בסוף כתובית כזו (כמו שהיה בפרק של מרגרט) שמציין מתי המלכה נפטרה ובאיזה גיל. בפרק ובזמן המדובר בפרק אליזבת עדיין לא עקפה את ויקטוריה בזמן המלוכה והיה חסר לי גם ציון של זה.
|כן|

- הם חצי שלם של עונה עקבו אחרי התפתחות היחסים בין ויל וקייט, מגיע להם איזה סיום יפה (לא רק שאמא של קייט היא דיגריט)
- אם אני לא טועה, הארי היה בצבא בזמן החתונה והיה עם המדים שלו, זה היה יכול להיות סיום יפה לילד הפרחח שהם הציגו (וזה גם היה מצדיק את כל הקטע עם התחפושת של החייל הנאצי, כיצד ממישהו שלובש תלבושת נאצי הוא מסיים כמישהו שלובש מדים של קצין בריטי)
- החתונה הייתה ב2011, הכתר התחיל ב2016, 5 שנים אחרי החתונה, זה היה יכול להיות מין סגירת מעגל כזו
- החתונה היתה לפני 12 שנה, אני מניחה שהקהל הכי צעיר שצופה בסדרה זה בני 14 ככה, אז החתונה היה יכול להיות אירוע שהם חיו בזמנו ויש להם זכרונות ממנו בזמן אמת.
כל הרעיונות האלה מאוד מעניינים.

ואני גם כועסת שהם לא החזירו גם את השחקניות של מרגרט לפרק שלה כי היא חלק מאוד משמעותי מהסדרה (בעיקר בעונות הראשונות)
מה חשבת על הפרק של מרגרט?
אכן, התבאסתי כשלא החזירו אותה, ממש ציפיתי לזה. אבל לפי מה שהבנתי מי ששרה את שיר הסיום בסוף הפרק זו ונסה קירבי.

מה דעתך על העונה השישית באופן כללי?

dilia snake

Well-known member
אני אבל הייתי מסיימת את הסדרה דווקא בחתונה של וויליאם וקייט
- לעומת החתונה של צ'ארלס וקמיאלה, החתונה של ויל וקייט היתה חתונה אהודה ונצפית, היא היתה חתונה מהאגדות ואני חושבת שהיא החזירה הרבה מהזוהר והאהדה לבית המלוכה
אני גם חשבתי שהם יסיימו עם זה למשך המון זמן.

אני זוכרת עד היום שבזמן החתונה הייתי בצבא וסגרתי שבת וכל השישי אני ושאר הבנות ביחידה שלי היינו דבוקות לטלוויזיה כי זה הרגיש כמו גרסת מציאות של סרט דיסני וממש קיוויתי לראות את הטייק שלהם על זה .
הסוף הרגיש מאוד סתמי, וגם בשתי העונות האלו היה קטע שצ'ארלס רוצה כבר את המלוכה, ואף פעם לא הציגו לנו כיצד הוא הגיב לכך שאמא שלו בסוף לא העניקה לא את המלוכה.
הקטע הוא שגם כשראו את אליזבת' מתלבטת אם לוותר או לא, זה חסר פואנטה כי אנחנו יודעים שהיא מתה בתפקיד(וזה היה מה? לפני 15 חודשים בערך?). אין כאן שום דרמה אמיתית.
כמו כן הקטע עם קלייר ואוליביה היה מביך בעיקר כי המלכה פשוט לא התייחסה לדברים של אלוביה (שהגיע הזמן להעניק לצ'ארלס את המלוכה)
בכלל היו להם המון בחירות אומנותיות תמוהות העונה. אני לא יודעת מה יותר גרוע הגרסאות הצעירות של אליזבת' מטיפות לה מוסר או דיאנה ודודי מדברים מהמתים.

למעלה