It's Always Sunny
Well-known member
סיכמת יפה מאוד במשפט אחד את מה שלא אהבתי בחלק מהעונה הזאת (והעונה הקודמת).אני חושבת שהם מנסים לרצות את הצופים עם דברים "צהובים" במקום לעשות מה שנכון וללכת על מה שהפך את הכתר לכתר.
סיכמת יפה מאוד במשפט אחד את מה שלא אהבתי בחלק מהעונה הזאת (והעונה הקודמת).אני חושבת שהם מנסים לרצות את הצופים עם דברים "צהובים" במקום לעשות מה שנכון וללכת על מה שהפך את הכתר לכתר.
כן, גם אני הייתי בשוק בהתחלה.חוץ מזה, כל הכבוד למלהקים, השחקניות הצעירות של אליזבת' ומרגרט דומות לקלייר פוי וונסה קירבי.
היא לא הבינה כי היא חצי חירשת ולא הבינה מה מרגרט אמרה בגלל השבץ.במיוחד התעצבתי כשהמלכה האם אמרה שלה מעולם לא היו ידיות או שהיא לא מבינה מה מרגרט אומרת
גם לי ממש חסר הפרק הזה הקשר בין פיליפ ואליזבת'.קצת חסר לי הקשר בין פיליפ לאליזבת', הייתה בניהם שיחה בפרק הזה אבל זה מרגיש לי שפחות שמים דגש על מערכת היחסים שלהם לעומת עונות קודמות.
היא לא הבינה כי היא חצי חירשת ולא הבינה מה מרגרט אמרה בגלל השבץ.
זה גורם לי להרגיש לא בנוח.אז לפי הסדרה, קייט התלבשה בצורה זנותית כדי ללכוד את ויליאם.
גם אני לא הבנתי מה זה דחוף, אני בטוחה שזה העסיק את התקשורת בבריטניה בזמן הזה לא מעט אבל בשלב הזה הסיפור של דיאנה הוכנס לנו כ"כ חזק שזה מרגיש כאילו אתה שבע עד בחילה מהעניין. חוץ מזה מצד אחד יש לי אמפתיה של מוחמד אל פאייד, מצד שני בסופו של דבר מי שנפגע מכול זה היו בעיקר הארי ו-ויליאם וכואב לי עליהם יותר.- עוד פעם חזרנו לעניין התאונה? אני מבינה שזה היה עניין גדול אבל קצת נמאס לי מזה.
- ההתייחסות למוות של המלכה האם הייתה מאוד קטנה, אני לא חושבת שהייתי רוצה לראות פרק שלם במיוחד שבפרק הקודם הראו את המוות של מרגרט אבל ציפיתי לקצת יותר. זו ההוכחה בשבילי שה-pacing בעונה הזאת לא ממש טוב, הייתה התמקדות בכמה שבועות בחצי הראשון ועכשיו הם צריכים למהר בהצגת אירועים מסוימים כדי להגיע לסיום הרצוי.
הם גם מוצלחים הרבה יותר. צריך להגיד גם שהפרקים שעוסקים בצ'ארלס מריחים תמיד כמו ניסיון להלבין אותו בכוח והקטעים של ויליאם משעממים.אבל אני עדיין חייבת להודות שאני מתגעגעת לפרקים שמתמקדים במלכה.
מצד שני זה משעמם, זה נכון שנחמד לראות יחסים נורמליים של אנשים צעירים בשנות ה-20 לחיים שלהם אחרי הדרמה המעייפת בין צ'ארלס לדיאנה. אבל מבחינה טלוויזיונית אין שם שום עניין, זה תפל להחריד. וזה מבלי להציג את אימא של קייט כמי שדחפה אותה בכוח לויליאם, העובדה שקייט נראית כמו גולד דיגרית שהתלבשה כמו זונה כדי לתפוס נסיך, המערכת יחסים ביניהם מוצגת כמשעממת ומניפולטיבית בו זמנית(עם ניחוח עז של שוביניזם מצד הכותבים).- למרות הטייק של הסדרה על קייט בתצוגת אופנה (שלא חשבתי עליה לפני שקראתי את התגובה שלך, עדיתודה על ההארה), אני כן חייבת לציין שלראות את וויליאם וקייט מאושרים בסוף הפרק היה מאוד נחמד. בכלל, אני נהנית מהשחקנים ביחד.
- השיחה של אליזבת' ו-וויליאם בזמן שהיא רצתה להזמין אותו לחגיגות היובל ובסוף החליטה שלא, הייתה מקסימה.
אני מסכימה עם הכל אבל במיוחד עם האמירה על וויליאם והארי.חוץ מזה מצד אחד יש לי אמפתיה של מוחמד אל פאייד, מצד שני בסופו של דבר מי שנפגע מכול זה היו בעיקר הארי ו-ויליאם וכואב לי עליהם יותר.
בדיוק.הם גם מתעלמים מדברים שהיו חשובים היסטורית לבריטניה, כמו הסכם יום שישי הטוב שהיה לקרת סוף שנות ה-90' וסיים סופית את המלחמה בצפון אירלנד וכ'ו.
וזה מבלי להציג את אימא של קייט כמי שדחפה אותה בכוח לויליאם, העובדה שקייט נראית כמו גולד דיגרית שהתלבשה כמו זונה כדי לתפוס נסיך, המערכת יחסים ביניהם מוצגת כמשעממת ומניפולטיבית בו זמנית(עם ניחוח עז של שוביניזם מצד הכותבים).
*וגם "הם אוכלים במטבח כמו משרתים" בהתחלה הייתי ככהואז ככה
ואז
.
מה זאת אומרת שאת בצד של הארמון? כלומר, אני מניחה שזה קשור לאירועים האחרונים, אבל זה אומר שממש נמאס לך מהארי?* והארי שוב מוצג כדושבאג, בזמן אחר אולי היה מציק לי אני אני בצד של הארמון בסיפור הזה.
גם אני חשבתי על זה.אני מבינה למה לא רוצים לעסוק באנדרו ושכנראה החיים של אדוארד קצת משעממים בשביל טלוויזיה אבל הייתי שמחה לראות את הסדרה מתמקדת על אן והמשפחה שלה. עלתה לי מחשבה, בזמן שהראו את בני המשפחה נפרדים מהמלכה האם, שבחיים לא הראו את הילדים של אן.
זה אומר שיש לי בעיה עם אנשם שנולדו עם כפית של זהב בפה וכול היום עסוקים ב"אכלו לי שתו לי". אני לא אומרת שהארמון היה 100% בסדר אחרי הנישואין עם מייגן או שלא היו הערות מגעילות על צבע העור של מייגן והילדים, אבל המון מהתלונות של הארי ומייגן היו ילדותיות.מה זאת אומרת שאת בצד של הארמון? כלומר, אני מניחה שזה קשור לאירועים האחרונים, אבל זה אומר שממש נמאס לך מהארי?
משום מה, הייתי בטוחה שבשנים האחרונות כבר יש מיאוס מהארמון ומבית המלוכה, לא יודעת אם בצדק או לא. אבל לפי מה שמייגן מרקל סיפרה, היו כמה אנשים שהיו מודאגים לגבי צבע העור של ארצ'י וזה מציג את בית המלוכה באור מאוד שלילי.
תודה על התשובה, עכשיו מה שאמרת יותר מובן לי.זה אומר שיש לי בעיה עם אנשם שנולדו עם כפית של זהב בפה וכול היום עסוקים ב"אכלו לי שתו לי". אני לא אומרת שהארמון היה 100% בסדר אחרי הנישואין עם מייגן או שלא היו הערות מגעילות על צבע העור של מייגן והילדים, אבל המון מהתלונות של הארי ומייגן היו ילדותיות.
וגם עכשיו בפרק הוא היה קטנוני וילדותי.
אני כזה "טוב, היא מתה בתפקיד וזה היה לפני קצת יותר משנה אנחנו יודעים איך נגמר. הלאה!!"אבל ברצינות, אני אוהבת שאנחנו רואים את ההתלבטות של אליזבת' לגבי האם לפרוש מהתפקיד ולהעביר אותו לצ'ארלס כשבמציאות אנחנו יודעים שהיא הייתה בתפקיד עד מותה.
- אליזבת' קוראת להולנד ולוקסמבורג מונרכיות אופניים![]()
באופן יחסי יש שיפור.אז מה אומרים?
היה טוב יותר מהחצי הראשון של העונה?
יותר טוב, אבל עדיין בעייתי.אז מה אומרים?
היה טוב יותר מהחצי הראשון של העונה?
גם היה חסר בסוף כתובית כזו (כמו שהיה בפרק של מרגרט) שמציין מתי המלכה נפטרה ובאיזה גיל. בפרק ובזמן המדובר בפרק אליזבת עדיין לא עקפה את ויקטוריה בזמן המלוכה והיה חסר לי גם ציון של זה.
כל הרעיונות האלה מאוד מעניינים.- הם חצי שלם של עונה עקבו אחרי התפתחות היחסים בין ויל וקייט, מגיע להם איזה סיום יפה (לא רק שאמא של קייט היא דיגריט)
- אם אני לא טועה, הארי היה בצבא בזמן החתונה והיה עם המדים שלו, זה היה יכול להיות סיום יפה לילד הפרחח שהם הציגו (וזה גם היה מצדיק את כל הקטע עם התחפושת של החייל הנאצי, כיצד ממישהו שלובש תלבושת נאצי הוא מסיים כמישהו שלובש מדים של קצין בריטי)
- החתונה הייתה ב2011, הכתר התחיל ב2016, 5 שנים אחרי החתונה, זה היה יכול להיות מין סגירת מעגל כזו
- החתונה היתה לפני 12 שנה, אני מניחה שהקהל הכי צעיר שצופה בסדרה זה בני 14 ככה, אז החתונה היה יכול להיות אירוע שהם חיו בזמנו ויש להם זכרונות ממנו בזמן אמת.
מה חשבת על הפרק של מרגרט?ואני גם כועסת שהם לא החזירו גם את השחקניות של מרגרט לפרק שלה כי היא חלק מאוד משמעותי מהסדרה (בעיקר בעונות הראשונות)
אני גם חשבתי שהם יסיימו עם זה למשך המון זמן.אני אבל הייתי מסיימת את הסדרה דווקא בחתונה של וויליאם וקייט
- לעומת החתונה של צ'ארלס וקמיאלה, החתונה של ויל וקייט היתה חתונה אהודה ונצפית, היא היתה חתונה מהאגדות ואני חושבת שהיא החזירה הרבה מהזוהר והאהדה לבית המלוכה
הקטע הוא שגם כשראו את אליזבת' מתלבטת אם לוותר או לא, זה חסר פואנטה כי אנחנו יודעים שהיא מתה בתפקיד(וזה היה מה? לפני 15 חודשים בערך?). אין כאן שום דרמה אמיתית.הסוף הרגיש מאוד סתמי, וגם בשתי העונות האלו היה קטע שצ'ארלס רוצה כבר את המלוכה, ואף פעם לא הציגו לנו כיצד הוא הגיב לכך שאמא שלו בסוף לא העניקה לא את המלוכה.
בכלל היו להם המון בחירות אומנותיות תמוהות העונה. אני לא יודעת מה יותר גרוע הגרסאות הצעירות של אליזבת' מטיפות לה מוסר או דיאנה ודודי מדברים מהמתים.כמו כן הקטע עם קלייר ואוליביה היה מביך בעיקר כי המלכה פשוט לא התייחסה לדברים של אלוביה (שהגיע הזמן להעניק לצ'ארלס את המלוכה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.