👑הכתר עונה שישית👑

אוסווין

Active member
מאז עונה 4 כל פעם שעולה עונה חדשה של הכתר אני מתחיל להסתובב בבית עם ראש מוטה הצידה, מבט מהורהר בעיניים ומדבר בחיקוי של דיאנה. חסר לי רק האייליינר השחור בתחתית של העין. "all right". "its all been a bit mad recently". "charles.."

dilia snake

Well-known member
זו רק אני או שהפרק היה משעמם?

כאילו זה מרגיש שלא קרה כלום, הסצנות עם דיאנה היו סתמיות, צ'ארלס וקמילה והמלכה מרגיש כמו שידור חוזר.

זה היה MEH ושטחי ולא מספיק טוב.

It's Always Sunny

Well-known member
  • כשפתחו את העונה בתאונה של דיאנה, התחלתי לחשוב שכאן קו העלילה שלה יסתיים אבל מיד גיליתי שטעיתי ולמען האמת קצת מיציתי את העלילה של צ'ארלס ודיאנה, יש לי תחושה שיש פחות התמקדות בשאר בני המשפחה. כלומר, כמובן שעדיין יש אבל מרגיש לי שהיא פחותה לעומת העונות הקודמות.
  • דיאנה והבנים טסים במסוק ואז עוברים למטוס, בינתיים אנשים אחרים מחליפים רכבות או אוטובוסים :-D
  • כשצ'ארלס הולך לבקש מאליזבת' שתגיע למסיבה של קמילה, הוא רואה עכבר. מעניין אם העכבר בארמון אמור לרמז שהבית נמצא במצב מוזנח.
  • אליזבת' מתייחסת יותר לכלבה שלה מאשר לצ'ארלס, זה ממש מרגיש לי כאילו מעבירים לנו את נושא ההורות של אליזבת' בצורה שאי אפשר לפספס.
  • מה שכן, הייתי בטוחה שאליזבת' מנסה ממש להתחמק מהמסיבה בגלל הביקור שלה במפעל וצפיתי לראות מה היא תאמר לצ'ארלס כשהוא הציע פתרון והיא פשוט אמרה לו בפנים שהיא לא רוצה לבוא למסיבה.
  • לראות את דיאנה והילדים מוקפים בצלמי פפראצי היה מאוד לא נוח. הם מוכנים להפליג בים רק בשביל לצלם אותה |טמבל| אני תוהה איך זה היה בתקופה של אליזבת', זכור לי שבעונה השנייה ראו צלמי פפראצי שרודפים אחרי המכונית שלה אבל האם זה היה נצוץ בשנות ה-60 כמו שזה היום? אם אני חוזרת לדיאנה אני שמחה שהיא הצליחה להעיף אותם בלי מהומה, אם כי אחר כך רואים תמונה שלה על העיתון ואני לא מצליחה להחליט האם זה היה סיקור חיובי או מעין נקמה על כך שהיא הרחיקה את הצלמים.
  • כשדודי דיבר עם ארוסתו (שאת שמה אני לא זוכרת כרגע) והיא שאלה אותו אם הוא עם דיאנה, לרגע תהיתי אם הוא הולך לשקר לה ולהיתפס על חם. שמחתי שהוא לא שיקר, אבל התגובה שלו לגבי ההגעה שלה ליאכטה הייתה לא נעימה. אני תוהה אם זה בגלל שהוא ידע שאבא שלו לא רוצה אותה שם, הרי בסוף הפרק הוא אומר לדיאנה שאבא שלו לא אוהב את את ארוסתו.
  • אליזבת' מדברת עם מרגרט לגבי צ'ארלס ואז מדברת עם פיליפ, היא תוהה האם זה הזמן שהמשפחה תקבל את העובדה שצ'ארלס אוהב את קמילה. אני תוהה כמה דבר כזה יכול להיות אמיתי או שפיטר מורגן המציא את השיחה הזו.
  • המשפט של צ'ארלס לגבי ניצחון מוחץ גרמה לי ישר לחשוב על אירועי העתיד. זה מצחיק אבל גם קצת עצוב איך שהוא רוצה שיהיה סיקור חיובי על קמילה, כאילו היחצנים שלו אשמים בזה.
  • הרגע שבה דיאנה לקחה את קוביות הקרח ופשוט החזיקה אותן בלי להראות שום אי נוחות בגלל הקור גרם לי קצת לצחוק. זה דבר מאוד קטנוני להתמקד עליו אבל לא הייתי מסוגלת לחשוב על משהו אחר מלבד זה :-D
  • מה היה הקטע עם אליזבת' שדיברה על הגשם במסיבה של קמילה?

אוסווין

Active member
אני כרגע בתוך הפרק הרביעי (האחרון לחלק הזה של העונה), ו-וואו איזו טובה הם עושים לצ'ארלס עם הליהוק של דומיניק ווסט, ועם הכתיבה.

dilia snake

Well-known member
כשפתחו את העונה בתאונה של דיאנה, התחלתי לחשוב שכאן קו העלילה שלה יסתיים אבל מיד גיליתי שטעיתי ולמען האמת קצת מיציתי את העלילה של צ'ארלס ודיאנה, יש לי תחושה שיש פחות התמקדות בשאר בני המשפחה. כלומר, כמובן שעדיין יש אבל מרגיש לי שהיא פחותה לעומת העונות הקודמות.
אני שונאת שמראים סצנה ואז קופצים אחורה בזמן, שונאת. וזה היה ברור שהם לא יגמרו כ"כ מהר עם דיאנה.
  • כשצ'ארלס הולך לבקש מאליזבת' שתגיע למסיבה של קמילה, הוא רואה עכבר. מעניין אם העכבר בארמון אמור לרמז שהבית נמצא במצב מוזנח.
  • אליזבת' מתייחסת יותר לכלבה שלה מאשר לצ'ארלס, זה ממש מרגיש לי כאילו מעבירים לנו את נושא ההורות של אליזבת' בצורה שאי אפשר לפספס.
  • מה שכן, הייתי בטוחה שאליזבת' מנסה ממש להתחמק מהמסיבה בגלל הביקור שלה במפעל וצפיתי לראות מה היא תאמר לצ'ארלס כשהוא הציע פתרון והיא פשוט אמרה לו בפנים שהיא לא רוצה לבוא למסיבה.
אני לא מבינה מה הקטע שלהם להציג את צ'ארלס כילד/אדם שאימא שלו לא אהבה אותו מספיק, זה פתטי.
אם כי אחר כך רואים תמונה שלה על העיתון ואני לא מצליחה להחליט האם זה היה סיקור חיובי או מעין נקמה על כך שהיא הרחיקה את הצלמים.
אז רק אני פירשתי את זה כדי לצייר רע את דיאנה כמי שמנסה לגנוב לקמילה את הרעם?
אני תוהה אם זה בגלל שהוא ידע שאבא שלו לא רוצה אותה שם, הרי בסוף הפרק הוא אומר לדיאנה שאבא שלו לא אוהב את את ארוסתו.
אני בעיקר תוהה איך דיאנה ודודי הגיעו מי זה שאין ביניהם כימיה והרומן שלהם לוהט כמו האוקיינוס הארקטי בחורף לזה הם מתים יחד בתאונת דרכים.
המשפט של צ'ארלס לגבי ניצחון מוחץ גרמה לי ישר לחשוב על אירועי העתיד. זה מצחיק אבל גם קצת עצוב איך שהוא רוצה שיהיה סיקור חיובי על קמילה, כאילו היחצנים שלו אשמים בזה.
דיי, תעזבו. האישה היום מלכת אנגלייה, היא ניצחה, אנשים מקבלים אותה תניחו לזה!

dilia snake

Well-known member
אני כרגע בתוך הפרק הרביעי (האחרון לחלק הזה של העונה), ו-וואו איזו טובה הם עושים לצ'ארלס עם הליהוק של דומיניק ווסט, ועם הכתיבה.
לא המשכתי עדיין מעבר ל-6X01, אבל זה המשך צפוי להלבנה של צ'ארלס, גם בעונה 3 ואז גם בעונה 5, הוא מצטייר כילד מסכן ואדם שהוא קורבן לנשים מניפולטיביות וחזקות ממנו(דיאנה ואליזבת').

It's Always Sunny

Well-known member
אני שונאת שמראים סצנה ואז קופצים אחורה בזמן, שונאת. וזה היה ברור שהם לא יגמרו כ"כ מהר עם דיאנה.
בכל זאת קצת קיוויתי.
כלומר צפיתי בטריילר אבל הייתה לי תקווה קטנה שלא ימרחו את הסיפור הזה יותר מדי זמן.

אני לא מבינה מה הקטע שלהם להציג את צ'ארלס כילד/אדם שאימא שלו לא אהבה אותו מספיק, זה פתטי.
אז זה משהו שהסדרה המציאה?

אז רק אני פירשתי את זה כדי לצייר רע את דיאנה כמי שמנסה לגנוב לקמילה את הרעם?
אני דווקא פירשתי את זה בהקשר של הצלמים רוצים להתנקם בדיאנה אז הם מפרסמים עליה דברים לא נחמדים כי היא גירשה אותם והם סתם משחקים אותה נחמדים כשהם מדברים איתה.
אבל כן, מה שכתבת נשמע יותר הגיוני.

דיי, תעזבו. האישה היום מלכת אנגלייה, היא ניצחה, אנשים מקבלים אותה תניחו לזה!
באיזה הקשר זה נכתב?

dilia snake

Well-known member
אז זה משהו שהסדרה המציאה?
מי יודע? אבל אני לא חושבת שצ'ארלס או מישהו סביבה שלא יספר דבר כזה.
באיזה הקשר זה נכתב?
כאילו האובססיה של הסדרה בעונה הקודמת וגם עכשיו עם קמילה, שלא מקבלים אותה וכאלה.
אני דווקא פירשתי את זה בהקשר של הצלמים רוצים להתנקם בדיאנה אז הם מפרסמים עליה דברים לא נחמדים כי היא גירשה אותם והם סתם משחקים אותה נחמדים כשהם מדברים איתה.
היא לא ממש גירשה אותם, היא ביקשה מהם בנימוס לעזוב אותה ואת הילדים בשקט.

אוסווין

Active member
סיימתי
אני סבבה עם הפרקים האלה.
אני לא רציתי שהיא תמות. אשכרה קיוויתי שאולי היא לא תמות חחח. אני חושב שזו עדות סך הכל לעבודה טובה שלהם מבחינת כתיבה וליהוק של דיאנה. ואולי גם חיבור רגשי אישי שלי. אני חושב שהם יצרו דמות מהממת סהכ, והשחקנית הייתה מהממת, ואסתטית היא הייתה מהממת, והיא הייתה זוהרת וממש גילמה את דיאנה. וכל השאר כל כך הרבה יותר אפרוריים לידה, שאני חושש שאני פשוט כבר לא מתעניין בהם. אפילו שהם הדמויות שעקבתי אחריהם הכי הרבה זמן, ברגע שדיאנה נכנסה לתמונה המאזן השתנה.
זה הגיוני מצדם לחלק את העונה לפני ואחרי המוות שלה, אם הם כל-כך רצו לעשות חלוקה. לא בטוח שהם היו חייבים, אבל נראה שהם רוצים לשמר את המומנטום כמה שאפשר. מעניין אם דיאנה תופיע עוד, כמו שהיא הופיעה בפרק האחרון.
אני עשיתי את דיאנה בסימס 4 לפני איזה שבוע, ויצא לי די מוצלח אבל בצפייה בפרקים האלה שמתי לב לטעות גדולה שעשיתי - היא עונדת הרבה זהב, ואני יצרתי אותה עונדת בעיקר כסף.
הילדים מעולים.
צ'ארלס ממש מקבל פה חסד מהסדרה. ללהק שחקן שמעביר ככה רגש, ולכתוב את צ'ארלס כמי שבסוף אהב את דיאנה (אפילו אם לא רומנטית) וכמי שרצה בטובתה וכמי שהיה הרוס ממותה, גם אם זה בעיקר בשביל הילדים שלו. הם כן דחפו לו בקטנה, מצדה של דיאנה הרוח, "אני יודעת שהתגנבה לך המחשבה שיהיה הרבה יותר קל בלעדיי" אבל הוא נפנף את זה מהר. אולי הם חשבו שמבחינת אמינות הם לא יכולים שלא להכניס שורה כזאת, אפילו אם זה לא באג'נדה שלהם.

It's Always Sunny

Well-known member
  • המחשבים הישנים ממש מצחיקים אותי :-D
  • הרגע שבו אחד הצלמים אמר שאנחנו נתגעגע למלכה אחרי שהיא תמות והרצון של דיאנה וצ'ארלס להישאר בקשר טוב היו שני נושאים שהצליחו לגרום לי לרגע לחשוב רגע על המציאות עצמה. במיוחד לגבי המוות של המלכה, אם לפני כמה שנים לא הייתי מסוגלת לדמיין את זה, היום זו כבר עובדה. אני מניחה שלראות את המלכה בשלב מאוחר בחייה ואז להיזכר שהיא כבר בחיים במציאות יותר מדי mind blowing בשבילי.
  • בתחילת הפרק לא הבנתי ממש את הפואנטה של שני הצלמים אבל ככל שהפרק התקדם זה ההשוואה הייתה מובנת. וזה גם מעניין, גם צ'ארלס וגם דיאנה צולמו על ידי צלמים מוכשרים אבל כל אחד מהם קיבל תוצאה אחרת, צ'ארלס יודע שהוא עומד להצטלם ומקבל את סיקור טוב ואילו דיאנה לא יודעת שמצלמים אותה בסתר ומקבלת תשומת לב לא רצויה (רציתי לכתוב סיקור שלילי אבל אני לא בטוחה אם אני יכולה להשתמש במילים האלה בהקשר הזה).
  • הייתי מבולבלת לגבי הטיימליין, כי רגע אחד דודי נמצא עם הארוסה שלו ומיד לאחר מכן הוא עם דיאנה, חשבתי שאולי עבר זמן אבל אחר כך הבנתי שאנחנו עדיין בקיץ ושדודי בוגד בארוסה שלו.
  • הרצון של מוחמד לדעת אם דודי ודיאנה נמצאים בקשר רומנטי מרגיש מוזר. זאת אומרת אני מבינה למה הוא עושה את זה אבל זה עדיין מוזר.
  • כשהצלם של דיאנה ודודי צילם אותם תהיתי אם עומדים לתפוס אותו, קיוויתי קצת שאולי כן יתפסו אותו.
  • ריחמתי על דיאנה ובעיקר על הילדים שלה כשהיא גילתה שהתמונות שלה ושל דודי הוצעו למכירה.
  • קצת מבאס שהסיור של דיאנה בבוסניה הפך בסוף לשאלות לגבי חייה האישיים במקום להתמקד בנושא של המוקשים. ברגע שהבנתי לאן זה הולך הרגשתי לא נוח כי קיוויתי שאולי הסדרה לא תלך בכיוון הזה.
  • אבל זה ממש נחמד שדיאנה מנצלת את הפרסום שלה כדי למשוך תשומת לב לנושאים שחשובים לה.
  • מעניין מי הדליף לעיתון את מה שצ'ארלס אמר, האם זו באמת דיאנה או מישהו אחר.
  • אליזבת' אומרת שהתמונה של צ'ארלס והבנים היא תגובה טובה ל"תעלולים של דיאנה" אבל כשאני חושבת על זה, אני מאמינה דיאנה לא באמת רצתה להיות במרכז תשומת הלב ושכולם ידעו מה היא עושה, עם איך שאליזבת' מתארת את זה נראה שדיאנה מזמינה בעצמה את הצלמים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמובן כמובן שמורחים את זה בלי סוף.
ואפילו הבהירו לנו את זה עם כך שבתחילת הפרק הראשון חוזרים אחורה 8 שבועות מהמוות שלה.
אז בנתיים שני פרקים ואנחנו עדיין לא הגענו לשם.
ואני מתחיל לחשוש שהם בסוף יגיעו לזה רק בסוף הפרק הרביעי כך שכל החצי השני של העונה יהיה התגובה של המשפחה למוות שלה.
אני חשבתי שלפחות המריחה תהיה שהחצי הראשון של העונה יהיה גם המוות שלה וגם התגובה לו.

זה כל כך עצוב שהסדרה הזאת שהייתה כל כך טובה התדרדרה לזה.
חלק מזה אומנם בגלל שהחיים האמיתיים היו כנראה באמת די אופרת סבון, אבל עדיין מרגיש לי שיכלו לעשות מזה טלוויזיה טובה.

חס וחלילה הם כן יחליטו לעשות עוד עונות ולהגיע עד המוות של המלכה אז נצטרך לסבול את הדרמה עם מייגן גם.

אני פשוט שונא את כולם שם כרגע. חוץ מוויליאם והארי כמובן.
אבל מילא לכעוס על זה שאליזבת כל כך מגעילה, העניין היותר גדול שאנחנו רואים אותה רק מדברת על ענייני צ'ארלס ודיאנה.
ולכל הרוחות אם אני אצטרך לשמוע את הפובליציסט של צ'ארלס מסביר לו שוב איך כל העיתונות על דיאנה מוציאה אותה רע אני פשוט אתפצוץ.

זו רק אני או שהפרק היה משעמם?

כאילו זה מרגיש שלא קרה כלום, הסצנות עם דיאנה היו סתמיות, צ'ארלס וקמילה והמלכה מרגיש כמו שידור חוזר.

זה היה MEH ושטחי ולא מספיק טוב.
לחלוטין לא מספיק טוב. ודרך נוראית לסיים סדרה שהייתה כל כך טובה בעבר.
כשצ'ארלס הולך לבקש מאליזבת' שתגיע למסיבה של קמילה, הוא רואה עכבר. מעניין אם העכבר בארמון אמור לרמז שהבית נמצא במצב מוזנח.
שכחתי מזה. אני מניח שזה באמת רמיזה להתדרדרות של המלוכה. או שזה יותר מטא וזה מטאפורה להתדרדרות הסדרה.
לראות את דיאנה והילדים מוקפים בצלמי פפראצי היה מאוד לא נוח. הם מוכנים להפליג בים רק בשביל לצלם אותה |טמבל| אני תוהה איך זה היה בתקופה של אליזבת', זכור לי שבעונה השנייה ראו צלמי פפראצי שרודפים אחרי המכונית שלה אבל האם זה היה נצוץ בשנות ה-60 כמו שזה היום?
נארה לי שזה לא היה נפוץ באותה מידה, ובטח לא בכמות. אבל בהחלט היה קיים. אני זוכר סצנה טובה שצלם מצליח לתפוס את אליזבת ופיליפ רבים וצועקים זה על זה כשהם בחופשה באוסטרליה ואליזבת מצליחה לגרום לצלם לתת לה את הסרט.
אם אני חוזרת לדיאנה אני שמחה שהיא הצליחה להעיף אותם בלי מהומה, אם כי אחר כך רואים תמונה שלה על העיתון ואני לא מצליחה להחליט האם זה היה סיקור חיובי או מעין נקמה על כך שהיא הרחיקה את הצלמים.
זה היה נראה לי שהיא ביקשה שהם יתנו לה קצת יותר מרווח ובתמורה נתנה להם לצלם אותה בפוזה סקסית במיוחד כתמורה.
המשפט של צ'ארלס לגבי ניצחון מוחץ גרמה לי ישר לחשוב על אירועי העתיד. זה מצחיק אבל גם קצת עצוב איך שהוא רוצה שיהיה סיקור חיובי על קמילה, כאילו היחצנים שלו אשמים בזה.
עד כמה שהסדרה מנסה להוציא אותו טוב הוא עדיין עושה רושם של חרא.
מה היה הקטע עם אליזבת' שדיברה על הגשם במסיבה של קמילה?
לא יודע באמת למה הכניסו את זה. אולי שהיא מתחקשת להתמקד במשהו שאולי לא היה טוב שם. בכל מקרה ברור שזה לא ממש הפריע כי הם היו באוהל ענק.
זה לפחות המשך ישיר לעונות הקודמות.
אבל כאילו החליטו לוותר לחלוטין לגבי להראות מה הקשר שיש לו עם אבא שלו.
אני בעיקר תוהה איך דיאנה ודודי הגיעו מי זה שאין ביניהם כימיה והרומן שלהם לוהט כמו האוקיינוס הארקטי בחורף לזה הם מתים יחד בתאונת דרכים.
חחחחח באמת לא ברור.
גם בפרק השני כשהם ביחד זה לא מרגיש שיש בינהם כימיה.

אוסווין

Active member
לגבי הדיבור של אליזבת על הגשם ששאלו פה
לפי איך שאני קראתי את זה, כשאליזבת שואלת את צ׳ארלס על הגשם במסיבה שלו ושל קמילה, זה הדרך שלה להראות התעניינות. אחרי שהיא הייתה אדישה וקרה לפני זה, ומרגרט כנראה הצליחה לשכנע אותה שזה דבר טוב שצ׳ארלס מאושר, אליזבת ניסתה להראות התעניינות במסיבה שקודם לכן היא במופגן התעלמה ממנה וככה בעצם להראות לו שהיא תומכת, או לפחות שמחה בשבילו. יצא לה גשם. שניה אחרי היא באמת אומרת לו שהיא שמחה שהוא מאושר.

dilia snake

Well-known member
דיאנה טיפשה, דיאנה אנוכית, דיאנה פזיזה, דיאנה הולכת למגדת עתידות, דיאנה מכפישה את צ'ארלס.

צ'ארלס המלאך, שרוצה שהם יהיו הורים טובים לבנים, ונאלץ לספוג חרא מהאקסית המרושעת שלו, שלא אוהבים את החברה שלו, שיש לו מאמי ודדי אישיוז שהיו גורמות לפרויד לגמור מהתרגשות.

חלאס!

וגם מוחמד יוצא ממש רע הפרק.

זה הזוי לגמרי, אם הייתיי המשפחה של דיאנה או הבנים הייתי תובעת את הסדרה.

אבל מסכימה עם הבנים, דודי מוזר ובמגירת הירקות שלי יש יותר כימיה ותשוקה בין המלפפון לגזר מאשר בין דודי לדיאנה.

וגם לא אהבתי את ההתנשאות של מלכה על דיאנה.

אליזבת' אומרת שהתמונה של צ'ארלס והבנים היא תגובה טובה ל"תעלולים של דיאנה" אבל כשאני חושבת על זה, אני מאמינה דיאנה לא באמת רצתה להיות במרכז תשומת הלב ושכולם ידעו מה היא עושה, עם איך שאליזבת' מתארת את זה נראה שדיאנה מזמינה בעצמה את הצלמים.
(y) זה מרגיש כמו סוג של האשמת קורבן.
חלק מזה אומנם בגלל שהחיים האמיתיים היו כנראה באמת די אופרת סבון, אבל עדיין מרגיש לי שיכלו לעשות מזה טלוויזיה טובה.
עונה 4 זו הדוגמה הכי טובה, הם לקחו את כל ה"צהוב" והפכו את זה לטלוויזיה מעולה.
(y).

זה מעצבן, זה אמור להיות על אליזבת' וזה פשוט מטופש לגמרי.

It's Always Sunny

Well-known member
כמובן כמובן שמורחים את זה בלי סוף.
ואפילו הבהירו לנו את זה עם כך שבתחילת הפרק הראשון חוזרים אחורה 8 שבועות מהמוות שלה.
אז בנתיים שני פרקים ואנחנו עדיין לא הגענו לשם.
ואני מתחיל לחשוש שהם בסוף יגיעו לזה רק בסוף הפרק הרביעי כך שכל החצי השני של העונה יהיה התגובה של המשפחה למוות שלה.
אני חשבתי שלפחות המריחה תהיה שהחצי הראשון של העונה יהיה גם המוות שלה וגם התגובה לו.
כנראה שזה באמת מה שיקרה.

זה כל כך עצוב שהסדרה הזאת שהייתה כל כך טובה התדרדרה לזה.
אני זוכרת שפעם קראתי (לא זוכרת איפה אז לא יכולה לתת קרדיט לצערי) שהיה יותר מעניין לראות את נקודת המבט של אליזבת׳ על האירועים של שנות ה-90 כי יש לנו הרבה סרטים וסדרות על מה שקרה לדיאנה, האמת שאני מסכימה, היה מעניין לראות את האירועים מזווית שונה.

חס וחלילה הם כן יחליטו לעשות עוד עונות ולהגיע עד המוות של המלכה אז נצטרך לסבול את הדרמה עם מייגן גם.
אנחנו עדיין חיים את הדרמות העכשוויות אז לא נראה לי שמה שקרה לפני כמה שנים יכול ממש להיחשב בסדרה היסטורית.
אני מבינה שנמאס לך מהדרמה של בית המלוכה לפי התגובה שלך.

מה עם דיאנה?

אבל מילא לכעוס על זה שאליזבת כל כך מגעילה, העניין היותר גדול שאנחנו רואים אותה רק מדברת על ענייני צ'ארלס ודיאנה.
הסברת יפה מה מפריע לי. היא באמת כל הזמן מדברת רק עליהם, יש לה עוד שלושה ילדים אחרים (ראינו את אן לשנייה בפרק השני, שלא לדבר על השניים האחרים; אם כי אני מבינה למה מתעלמים מאנדרו), יש לה את פיליפ, מרגרט, אימא שלה. מספיק אנשים שאפשר להתמקד בהם ובקשרים שלהם עם אליזבת׳.

ולכל הרוחות אם אני אצטרך לשמוע את הפובליציסט של צ'ארלס מסביר לו שוב איך כל העיתונות על דיאנה מוציאה אותה רע אני פשוט אתפצוץ.
למה בעצם?

שכחתי מזה. אני מניח שזה באמת רמיזה להתדרדרות של המלוכה. או שזה יותר מטא וזה מטאפורה להתדרדרות הסדרה.
לא נראה לי שזה מטא לסדרה אבל אני אוהבת הרעיון.

נארה לי שזה לא היה נפוץ באותה מידה, ובטח לא בכמות. אבל בהחלט היה קיים. אני זוכר סצנה טובה שצלם מצליח לתפוס את אליזבת ופיליפ רבים וצועקים זה על זה כשהם בחופשה באוסטרליה ואליזבת מצליחה לגרום לצלם לתת לה את הסרט.
נכון. אני תוהה אם הייתה סיטואציה כזאת היום הצלם היה מביא למלכה את הסרט, מניחה שלא.

זה היה נראה לי שהיא ביקשה שהם יתנו לה קצת יותר מרווח ובתמורה נתנה להם לצלם אותה בפוזה סקסית במיוחד כתמורה.
הבנתי, תודה. עכשיו זה נשמע יותר הגיוני.

אני לא אופטימית.
את כנראה צודקת שאת לא אופטימית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מבינה שנמאס לך מהדרמה של בית המלוכה לפי התגובה שלך.
זה בעיקר שנמאס לי מאיך שהם מעבדים את הדרמה של בית המלוכה
מה עם דיאנה?
גם את דיאנה אני שונא בעונה הזאת. בין היתר כי מציגים אותה כדי בלתי נסבלת.
זה שהיא שוכבת עם אדם שהיא יודעת שעדיין מאורס למישהי אחרת בהחלט חלק מזה גם.

אולי זה בגלל שהציפיות שלי מהסדרה כבר די בתחתית, אבל פחות שנאתי את הפרק הזה.

דבר ראשון כי לפחות סוף סוף היא מתה בסוף. אני כבר כמעט דמיינתי שאיכשהו ימרחו את זה גם על הפרק הבא. אולי שיראו לנו כל שניה בנסיעה הקצרה שלהם לפני ההתרסקות.
דווקא את זה עשו יחסית טוב. לא הלכו על להראות לנו מה קורה בתוך הרכב בזמן ההתרסקות.

אני גם אהבתי שנתנו רגעי חסד גם לדיאנה וגם לדודי לפני הסוף. דיאנה מבינה שהיא צריכה להאט, להתמקד בלהיות אמא, להפסיק את הדרמה.
דודי מבין שהוא צריך לנסות להפסיק להרשים את אבא שלו.
(לא שבמיוחד אכפת לי מדודי, אז לא באמת הייתי זקוק למשהו כזה איתו.

עדיין הרוב היה מעצבן.
ואולי חלק מזה מעצבן כי ככה זה היה.
עצם זה שדודי גורר אותה שוב ושוב לצאת בפומבי וגורם לה לסבל היה נוראי.
הקטע של מוחמד שלוחץ על הקשר הזה אפילו שהם בקושי מכירים זה את זה חודשיים והקטע עם זה שהוא מציע לה את הבית של הדוד של המלכה.

הקטע שדיאנה דוחה את הצעת הנישואים של דודי, אבל מצליחה לעשות את זה באופן שהוא מבין שהוא הציע לה נישואים מהסיבות הלא נכונות היה טוב.
הבעיה היא שזה מרגיש כמו משהו שהכינו באופרת סבון - זה שדודי מתקשר אל אבא שלו וגורם לו לחשוב שדיאנה הסכימה להתחתן, אבל אז מנתק לו לפני שהוא אומר את האמת...
האם זה אומר שעכשיו מוחמד יחשוב שהם היו מאורסים כשהם מתו?
כי אם כן, אז אני יכול לדמיין שזה עניין גדול משל עצמו וייתכן שהוא ואולי הרבה אנשים האמינו שזה היה המצב. ואולי בעצם זה בכלל לא ידוע מה האמת ואנחנו רק רואים את הגרסה של יוצרי הסדרה.
כלומר ברור לי שאנחנו רואים את הגרסה של יוצרי הסדרה. אבל האם יכול להיות שלמעשה דיאנה כן הסכימה להתחתן איתו והם מתו לפני שהיא סיפרה למישהו? כי זה משהו די גדול.

אחד הדברים שהחזיקו אותי בכל העניין הזה הוא שנראה לי הרבה יותר מעניין לראות את הפרק הבא והלאה - לגבי התגובה של משפחת המלוכה, המלכה, צ'ארלס, הבנים, וגם כמובן הציבור, למוות של דיאנה.
אבל אם זה יכלול עניין שלם עם מוחמד שטוען שהם היו מאורסים זה רק יעצבן.

חוץ מזה בעצם מרגיש לי שאולי עדיף פשוט לראות את הסרט The Queen (שגם כתב פיטר מורגן) שעוסק בדיוק בנושא הזה.

למעלה