dilia snake
Well-known member
חלקים א' וב'.
זכור שדיונים של העונה הקודמת ציינו את מה שאתה אומר עכשיו.אני כרגע בתוך הפרק הרביעי (האחרון לחלק הזה של העונה), ו-וואו איזו טובה הם עושים לצ'ארלס עם הליהוק של דומיניק ווסט, ועם הכתיבה.
אני שונאת שמראים סצנה ואז קופצים אחורה בזמן, שונאת. וזה היה ברור שהם לא יגמרו כ"כ מהר עם דיאנה.כשפתחו את העונה בתאונה של דיאנה, התחלתי לחשוב שכאן קו העלילה שלה יסתיים אבל מיד גיליתי שטעיתי ולמען האמת קצת מיציתי את העלילה של צ'ארלס ודיאנה, יש לי תחושה שיש פחות התמקדות בשאר בני המשפחה. כלומר, כמובן שעדיין יש אבל מרגיש לי שהיא פחותה לעומת העונות הקודמות.
אני לא מבינה מה הקטע שלהם להציג את צ'ארלס כילד/אדם שאימא שלו לא אהבה אותו מספיק, זה פתטי.
- כשצ'ארלס הולך לבקש מאליזבת' שתגיע למסיבה של קמילה, הוא רואה עכבר. מעניין אם העכבר בארמון אמור לרמז שהבית נמצא במצב מוזנח.
- אליזבת' מתייחסת יותר לכלבה שלה מאשר לצ'ארלס, זה ממש מרגיש לי כאילו מעבירים לנו את נושא ההורות של אליזבת' בצורה שאי אפשר לפספס.
- מה שכן, הייתי בטוחה שאליזבת' מנסה ממש להתחמק מהמסיבה בגלל הביקור שלה במפעל וצפיתי לראות מה היא תאמר לצ'ארלס כשהוא הציע פתרון והיא פשוט אמרה לו בפנים שהיא לא רוצה לבוא למסיבה.
אז רק אני פירשתי את זה כדי לצייר רע את דיאנה כמי שמנסה לגנוב לקמילה את הרעם?אם כי אחר כך רואים תמונה שלה על העיתון ואני לא מצליחה להחליט האם זה היה סיקור חיובי או מעין נקמה על כך שהיא הרחיקה את הצלמים.
אני בעיקר תוהה איך דיאנה ודודי הגיעו מי זה שאין ביניהם כימיה והרומן שלהם לוהט כמו האוקיינוס הארקטי בחורף לזה הם מתים יחד בתאונת דרכים.אני תוהה אם זה בגלל שהוא ידע שאבא שלו לא רוצה אותה שם, הרי בסוף הפרק הוא אומר לדיאנה שאבא שלו לא אוהב את את ארוסתו.
דיי, תעזבו. האישה היום מלכת אנגלייה, היא ניצחה, אנשים מקבלים אותה תניחו לזה!המשפט של צ'ארלס לגבי ניצחון מוחץ גרמה לי ישר לחשוב על אירועי העתיד. זה מצחיק אבל גם קצת עצוב איך שהוא רוצה שיהיה סיקור חיובי על קמילה, כאילו היחצנים שלו אשמים בזה.
לא המשכתי עדיין מעבר ל-6X01, אבל זה המשך צפוי להלבנה של צ'ארלס, גם בעונה 3 ואז גם בעונה 5, הוא מצטייר כילד מסכן ואדם שהוא קורבן לנשים מניפולטיביות וחזקות ממנו(דיאנה ואליזבת').אני כרגע בתוך הפרק הרביעי (האחרון לחלק הזה של העונה), ו-וואו איזו טובה הם עושים לצ'ארלס עם הליהוק של דומיניק ווסט, ועם הכתיבה.
בכל זאת קצת קיוויתי.אני שונאת שמראים סצנה ואז קופצים אחורה בזמן, שונאת. וזה היה ברור שהם לא יגמרו כ"כ מהר עם דיאנה.
אז זה משהו שהסדרה המציאה?אני לא מבינה מה הקטע שלהם להציג את צ'ארלס כילד/אדם שאימא שלו לא אהבה אותו מספיק, זה פתטי.
אני דווקא פירשתי את זה בהקשר של הצלמים רוצים להתנקם בדיאנה אז הם מפרסמים עליה דברים לא נחמדים כי היא גירשה אותם והם סתם משחקים אותה נחמדים כשהם מדברים איתה.אז רק אני פירשתי את זה כדי לצייר רע את דיאנה כמי שמנסה לגנוב לקמילה את הרעם?
באיזה הקשר זה נכתב?דיי, תעזבו. האישה היום מלכת אנגלייה, היא ניצחה, אנשים מקבלים אותה תניחו לזה!
מי יודע? אבל אני לא חושבת שצ'ארלס או מישהו סביבה שלא יספר דבר כזה.אז זה משהו שהסדרה המציאה?
כאילו האובססיה של הסדרה בעונה הקודמת וגם עכשיו עם קמילה, שלא מקבלים אותה וכאלה.באיזה הקשר זה נכתב?
היא לא ממש גירשה אותם, היא ביקשה מהם בנימוס לעזוב אותה ואת הילדים בשקט.אני דווקא פירשתי את זה בהקשר של הצלמים רוצים להתנקם בדיאנה אז הם מפרסמים עליה דברים לא נחמדים כי היא גירשה אותם והם סתם משחקים אותה נחמדים כשהם מדברים איתה.
לחלוטין לא מספיק טוב. ודרך נוראית לסיים סדרה שהייתה כל כך טובה בעבר.זו רק אני או שהפרק היה משעמם?
כאילו זה מרגיש שלא קרה כלום, הסצנות עם דיאנה היו סתמיות, צ'ארלס וקמילה והמלכה מרגיש כמו שידור חוזר.
זה היה MEH ושטחי ולא מספיק טוב.
שכחתי מזה. אני מניח שזה באמת רמיזה להתדרדרות של המלוכה. או שזה יותר מטא וזה מטאפורה להתדרדרות הסדרה.כשצ'ארלס הולך לבקש מאליזבת' שתגיע למסיבה של קמילה, הוא רואה עכבר. מעניין אם העכבר בארמון אמור לרמז שהבית נמצא במצב מוזנח.
נארה לי שזה לא היה נפוץ באותה מידה, ובטח לא בכמות. אבל בהחלט היה קיים. אני זוכר סצנה טובה שצלם מצליח לתפוס את אליזבת ופיליפ רבים וצועקים זה על זה כשהם בחופשה באוסטרליה ואליזבת מצליחה לגרום לצלם לתת לה את הסרט.לראות את דיאנה והילדים מוקפים בצלמי פפראצי היה מאוד לא נוח. הם מוכנים להפליג בים רק בשביל לצלם אותהאני תוהה איך זה היה בתקופה של אליזבת', זכור לי שבעונה השנייה ראו צלמי פפראצי שרודפים אחרי המכונית שלה אבל האם זה היה נצוץ בשנות ה-60 כמו שזה היום?
זה היה נראה לי שהיא ביקשה שהם יתנו לה קצת יותר מרווח ובתמורה נתנה להם לצלם אותה בפוזה סקסית במיוחד כתמורה.אם אני חוזרת לדיאנה אני שמחה שהיא הצליחה להעיף אותם בלי מהומה, אם כי אחר כך רואים תמונה שלה על העיתון ואני לא מצליחה להחליט האם זה היה סיקור חיובי או מעין נקמה על כך שהיא הרחיקה את הצלמים.
עד כמה שהסדרה מנסה להוציא אותו טוב הוא עדיין עושה רושם של חרא.המשפט של צ'ארלס לגבי ניצחון מוחץ גרמה לי ישר לחשוב על אירועי העתיד. זה מצחיק אבל גם קצת עצוב איך שהוא רוצה שיהיה סיקור חיובי על קמילה, כאילו היחצנים שלו אשמים בזה.
לא יודע באמת למה הכניסו את זה. אולי שהיא מתחקשת להתמקד במשהו שאולי לא היה טוב שם. בכל מקרה ברור שזה לא ממש הפריע כי הם היו באוהל ענק.מה היה הקטע עם אליזבת' שדיברה על הגשם במסיבה של קמילה?
זה לפחות המשך ישיר לעונות הקודמות.אני לא מבינה מה הקטע שלהם להציג את צ'ארלס כילד/אדם שאימא שלו לא אהבה אותו מספיק, זה פתטי.
חחחחח באמת לא ברור.אני בעיקר תוהה איך דיאנה ודודי הגיעו מי זה שאין ביניהם כימיה והרומן שלהם לוהט כמו האוקיינוס הארקטי בחורף לזה הם מתים יחד בתאונת דרכים.
אליזבת' אומרת שהתמונה של צ'ארלס והבנים היא תגובה טובה ל"תעלולים של דיאנה" אבל כשאני חושבת על זה, אני מאמינה דיאנה לא באמת רצתה להיות במרכז תשומת הלב ושכולם ידעו מה היא עושה, עם איך שאליזבת' מתארת את זה נראה שדיאנה מזמינה בעצמה את הצלמים.
עונה 4 זו הדוגמה הכי טובה, הם לקחו את כל ה"צהוב" והפכו את זה לטלוויזיה מעולה.חלק מזה אומנם בגלל שהחיים האמיתיים היו כנראה באמת די אופרת סבון, אבל עדיין מרגיש לי שיכלו לעשות מזה טלוויזיה טובה.
אני פשוט שונא את כולם שם כרגע. חוץ מוויליאם והארי כמובן.
הזכרת לי שאני ממש מקווה שהם יצליחו לסיים את העונה בטוב, אולי אני מצפה ליותר מדי.עונה 4 זו הדוגמה הכי טובה, הם לקחו את כל ה"צהוב" והפכו את זה לטלוויזיה מעולה.
אני לא אופטימית.הזכרת לי שאני ממש מקווה שהם יצליחו לסיים את העונה בטוב, אולי אני מצפה ליותר מדי.
כנראה שזה באמת מה שיקרה.כמובן כמובן שמורחים את זה בלי סוף.
ואפילו הבהירו לנו את זה עם כך שבתחילת הפרק הראשון חוזרים אחורה 8 שבועות מהמוות שלה.
אז בנתיים שני פרקים ואנחנו עדיין לא הגענו לשם.
ואני מתחיל לחשוש שהם בסוף יגיעו לזה רק בסוף הפרק הרביעי כך שכל החצי השני של העונה יהיה התגובה של המשפחה למוות שלה.
אני חשבתי שלפחות המריחה תהיה שהחצי הראשון של העונה יהיה גם המוות שלה וגם התגובה לו.
אני זוכרת שפעם קראתי (לא זוכרת איפה אז לא יכולה לתת קרדיט לצערי) שהיה יותר מעניין לראות את נקודת המבט של אליזבת׳ על האירועים של שנות ה-90 כי יש לנו הרבה סרטים וסדרות על מה שקרה לדיאנה, האמת שאני מסכימה, היה מעניין לראות את האירועים מזווית שונה.זה כל כך עצוב שהסדרה הזאת שהייתה כל כך טובה התדרדרה לזה.
חלק מזה אומנם בגלל שהחיים האמיתיים היו כנראה באמת די אופרת סבון, אבל עדיין מרגיש לי שיכלו לעשות מזה טלוויזיה טובה.
אנחנו עדיין חיים את הדרמות העכשוויות אז לא נראה לי שמה שקרה לפני כמה שנים יכול ממש להיחשב בסדרה היסטורית.חס וחלילה הם כן יחליטו לעשות עוד עונות ולהגיע עד המוות של המלכה אז נצטרך לסבול את הדרמה עם מייגן גם.
מה עם דיאנה?אני פשוט שונא את כולם שם כרגע. חוץ מוויליאם והארי כמובן.
הסברת יפה מה מפריע לי. היא באמת כל הזמן מדברת רק עליהם, יש לה עוד שלושה ילדים אחרים (ראינו את אן לשנייה בפרק השני, שלא לדבר על השניים האחרים; אם כי אני מבינה למה מתעלמים מאנדרו), יש לה את פיליפ, מרגרט, אימא שלה. מספיק אנשים שאפשר להתמקד בהם ובקשרים שלהם עם אליזבת׳.אבל מילא לכעוס על זה שאליזבת כל כך מגעילה, העניין היותר גדול שאנחנו רואים אותה רק מדברת על ענייני צ'ארלס ודיאנה.
למה בעצם?ולכל הרוחות אם אני אצטרך לשמוע את הפובליציסט של צ'ארלס מסביר לו שוב איך כל העיתונות על דיאנה מוציאה אותה רע אני פשוט אתפצוץ.
לא נראה לי שזה מטא לסדרה אבל אני אוהבת הרעיון.שכחתי מזה. אני מניח שזה באמת רמיזה להתדרדרות של המלוכה. או שזה יותר מטא וזה מטאפורה להתדרדרות הסדרה.
נכון. אני תוהה אם הייתה סיטואציה כזאת היום הצלם היה מביא למלכה את הסרט, מניחה שלא.נארה לי שזה לא היה נפוץ באותה מידה, ובטח לא בכמות. אבל בהחלט היה קיים. אני זוכר סצנה טובה שצלם מצליח לתפוס את אליזבת ופיליפ רבים וצועקים זה על זה כשהם בחופשה באוסטרליה ואליזבת מצליחה לגרום לצלם לתת לה את הסרט.
הבנתי, תודה. עכשיו זה נשמע יותר הגיוני.זה היה נראה לי שהיא ביקשה שהם יתנו לה קצת יותר מרווח ובתמורה נתנה להם לצלם אותה בפוזה סקסית במיוחד כתמורה.
את כנראה צודקת שאת לא אופטימית.אני לא אופטימית.
זה בעיקר שנמאס לי מאיך שהם מעבדים את הדרמה של בית המלוכהאני מבינה שנמאס לך מהדרמה של בית המלוכה לפי התגובה שלך.
גם את דיאנה אני שונא בעונה הזאת. בין היתר כי מציגים אותה כדי בלתי נסבלת.מה עם דיאנה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.