🐲 כישור הזמן🐍

dilia snake

Well-known member
אה יופי אני שמחה לשמוע שאהבת דווקא את השינוי הזה. כלומר אין לי יותר מידי רגשות לעניין כי שיפ בת/בת הרבה פחות מלהיב אותי מבן/בן אבל אני נהנית לראות אותך נהנית מעיבוד למשהו שאת אוהבת אז קיוויתי שלא הרסו לך.
|4U|.
אני לא אוהבת שבסדרות מסוימות/ספרים יש רק הומואים או רק לסביות, זה תמיד נראה לי מטופש. אז אני שמחה שהן הראו נשים שהן חזקות כמו סוואן ומוריין מנהלות כזאת מערכת יחסים לאורך כ"כ הרבה שנים. זה גם מכניס עוד שכבה לדמויות שלהן וזה גם היה בצורה כזאת שהרגישה יחסית טבעית ולא כפויה.
זה לא עיבוד מושלם, אבל כרגע אני עומדת מאחורי משהו כמו 85-90% מהשינויים שהם עושים. והכי חשוב בינתיים בעיקר בפרקים 4-6 הם מצליחים להעביר את המהות של הספרים למסך והדמויות נאמנות למי שהן היו בספרים. היה איזה משפט שאגווין אמרה בפרק וגרם לי למיני התקף לב כי אגווין היא אחת המועדפות עליי בספרים וזה היה כ"כ היא. אז כן, זו רק ששת הפרקים הראשונים בעונה הראשונה אבל אם הם ימשיכו ככה אין סיבה לדאגה.
איך מוריין יודעת? היא רק הניחה שהם יכולים היא לא יודעת את זה בוודאות.
הייתה את הסצנה הזאת בתחילת פרק 2 שהיא לימדה אותה לתעל, עם התכשיט הזה שהיא שמה בשיער.
נראה לי די הבהירו שהאדומות שונאות גברים אז לתחזק קשר עם גבר זה בי נו נו מבחינתן. כאילו כל הגברים הם פויה אסור להתחבר איתם בכלל.
זה עדיין מטופש, גם אם הן שונאות גברים זה לא אומר שהן לא יכולות לנהל איתם קשר. חוץ מזה מי אמר שהקשר הזה רומנטי?

didalf

Well-known member
זה עדיין מטופש, גם אם הן שונאות גברים זה לא אומר שהן לא יכולות לנהל איתם קשר. חוץ מזה מי אמר שהקשר הזה רומנטי?
לדעתי הרמיזה הייתה שזה רומנטי. וזה אכן מטופש אבל כי הגישה שלהן מטופשת של גברים זה פויה אסור.

didalf

Well-known member
עוד משהו

בקשר למאט בסוף הפרק אז משהו שראיתי בפייסבוק (כנראה ספוילר להמשך גם אז אל תכנסו אם אתם לא רוצים לדעת לגביו)

1639176782327.png
עכשיו אני נזכרת שראיתי שבעונה הבאה השחקן יתחלף. מוזר מאד.

dilia snake

Well-known member
עוד משהו

בקשר למאט בסוף הפרק אז משהו שראיתי בפייסבוק (כנראה ספוילר להמשך גם אז אל תכנסו אם אתם לא רוצים לדעת לגביו)

צפה בקובץ המצורף 38850
עכשיו אני נזכרת שראיתי שבעונה הבאה השחקן יתחלף. מוזר מאד.
כן, זה ידוע כמה חודשים שהם נאלצו להחליף שחקן. הוא גם לא לקח חלק בקידום של הסדרה, לא היה בקומיקון לפני כמה חודשים ולא היה בפרמיירה. ראיתי איזה ציוץ שאומר אותו הדבר, הם נאלצו להפסיק את הצילומים בגלל הקורונה אחרי פרק 6 ואז הוא סירב לחזור לשניים האחרונים מאיזה שהיא סיבה(ואף אחד לא מדבר על זה כאילו הוא לא קיים יותר)

יותר מעניין איך הם יטפלו בזה מעכשיו, כי בפרק הם חיזקו את האפשרות שהוא הדרקון ואם הוא לא הדרקון אז הוא עדיין חזק וחשוב ואז בסוף הפרק הוא לא הלך איתם דרך השער אז מה יקרה איתו הלאה?

dilia snake

Well-known member
ספוילר עד ספר 12.

הבעיה הכי גדולה שלי כרגע, זה שהסדרה מבלה יותר מידי זמן בלגרום לנו להתעלם מרנד. כרגע מלבד פרק 3 שהוא הצליח לברוח מהחדר ההוא, לא הייתה שום אינדיקציה שהוא יכול להיות הדרקון. ואני מקווה שאם הוא באמת הדרקון כמו בספרים, אנשים לא יתאכזבו או יחשבו שזה בא משום מקום. זה כמעט מסריח מעודף מאמץ שלא נסתכל לכיוון שלו שזה לא הוגן. הם יהיו חייבים לתת לו זמן משלו לזרוח כבר בפרק הבא, כי כרגע 90% מהעלילה שלו זה הרומן עם אגווין.

ועם כבר אגווין דיי אהבתי את הסצנה של בחדר המועצה, כי אני יודעת איפה היא הולכת לגמור. שלא נדבר על איך היחסים שלה עם סוואן הולכים להיות. אני מקווה שסופי אוקינטו תשאר מספיק זמן בסביבה כדי לראות את העלילה הזאת מתפתחת.

מילי08

Well-known member
עוד פרק מעולה.
* סצנת המשפט מול כס האמרילין היתה חזקה ויפה. פתאום שמתי לב למשהו שקלטתי לפני כן אבל לא נתתי עליו את הדעת - אין להן מדים. כלומר כל (אג'יה? איך הן קוראות לחלוקה בינהם. סתם המצאתי מילה עכשיו :-D) לובשת צבע מסוים אבל בסגנון שונה לגמרי וזה שונה ממה שנוהגים להראות. מה ששולט זה הצבע ולא הסגנון .
אבל היריבות בין ליאנדרין למוריין מעצבנת אותי. בגדול אין לי בעיה עם יריבות כיריבות אבל זה מוצג... לא יודעת איך להסביר. לא כמו שמציגים יריבות בין גברים.
בכל מקרה, ליאנדרין יצאה מניאקית כשהיא הסתובבה אחרונה כשמוריין יצאה מהאולם אחרי הגירוש. גם הירוקה הסתובבה אחרונה אבל זה לא היה כדי להשפיל את מוריין אלא כי היא ממש היתה עצובה בשבילה.
* שוב הציגו נשים ערומות בלי צורך :-/
* לאן כזה חמוווווד! והקשר בינו לבין מוריין ואיך הוא דואג לה. זה שוב מעלה לי את השאלה אם האאס סדאי מרגישות אותו דבר כלפי העוצרים, כמו שהעוצרים מרגישים אליהן?
* והפתעה הפתעה! מוריין ומה שמה שאני לא זוכרת. זה שיפ שתפס אותי לא מוכנה, אבל גם לא חשבתי שלשם היא עוברת. חשבתי שהיא עוברת למשהו/ מקום מיסטי כלשהו
* יאיי, סוף סוף החבורה כולה מתאחדת והמפגש היה ממש מרגש. וגם כיף שהלויאל הזה הצטרף אליהם. הוא נראה לי מעניין (שמתם לב שגם למוריין לא היה סבלנות לחכות לסוף ההסבר שלו בפגישה שלהם...?)
אגב, לא הופתעתי לגלות שהפגיון שמאט גנב זה מה שעשה אותו משוגע, והסצינה שהיא שואבת ממנו את הרוע היתה יפה אבל מטרידה (איך זה כיסה לה ככה את הפה!), אבל למה מאט לא עבר איתם?! :-0 :-[

מילי08

Well-known member
וחוזרים למגדל הלבן, המועצה מתכסת וכס האמירלין שהיא המלכה שלהם מגיע למשפט, מסתבר שהיא הילדה מהפלאשבק. יפה לה לילדה הקטנה הזאת שבאה מכלום והפכה למלכה. לאורך כל הפרק ממש יפה כל השמלות, התכשיטים והתסרוקות! בעיקר של מורין אבל גם של האחרות. אני מתה על ההד פיס שיש לה. אני מבינה שסצנה כזאת בספר עם מלא נשים בשמלות מורכבות זה איזה חצי ספר?
ברגע שהיא נכנסה לאולם, עוד לפני שהראו אותה, הבנתי שזו אותה הילדה. וגם אני חשבתי שיופי לה על הקידום הזה :-D הבגדים באמת נורא יפים, חוץ מההיא הכחולה שלבשה סינר לבן מלמטה והרסה את המראה :-/ ותכשיטי הראש מהממים
מביאים את ישו המסכן לפני המלכה והיא גוזרת עליו להיות נושא מחקר ולא למות. תכלס מסכן שחררו אותו כבר.
אבל יש משהו במה שהיא אומרת, שהמוות ישחרר אותו (אוף, בהקשר בעברית זה נשמע ממש רע) ולכן זה לא באמת עונש. גם די כבלו את הידיים שלה כשכבר הענישו אותו בפעם הקודמת, והיא חייבת להראות שהיא עושה משהו- כלשהו
ואז שופטת את הבנות על זה שהן סרסו אותו בלי משפט, ומחליטה שליאנדין AKA אדומה ביצ'ית היא האשמה. אז היא מתמרמרת על זה ומפלילה את מורין בשמירה כל מיני סודות מהמלכה. כלבה.
והיא אשכרה הצליחה לחמוק מעונש! נכון שהמלכה אמרה שהיא תחשוב על עונש אבל זה כאילו נבלע במה שליאנדרין סיפרה. גם הייתי מצפה מהמלכה להגיד משהו על עצם ההלשנה שלה ועל זה שהיא זורקת את אחותה לכלבים
אוקי ואז יש סצנת סאונה מוזרה שבה משרתות (?) מביאות מגבות ללא חולצה. מה הקטע?
בדיוק!! זה מטריף אותי כי זה נטול סיבה לחלוטין
לילה לאן נוזף בה שהיא מכסה את החיבור ביניהם כדי שלא ידע איפה היא ומה היא עושה (?) . אבל הוא עדיין יודע הכל.
כזה חמוווווד. גם אני רוצה שומראש/חבר כזה
וופסי וופסי הן שוכבות!!!! זה בטוח לא היה בספרים אה?:-D מעניין אותי עדי|נחש| אם מבחינתך זה תוספת ראויה או מיותרת.
:-D
דווקא אני כן חושבת שזה היה בספרים כי ניסו להראות לנו שיש מאבק כביכול בין מוריין למלכה וככה אנחנו יודעים שאין באמת
ליאנדרין ממשיכה לחטט יאו קרציה אז מורין משתיקה אותה עם מידע על גבר סודי שהיא נפגשת איתו.
מגיע לה! רעה! (שזה גם קצת מעצבן אותי כי היא מוצגת בצורה חד מימדית)
נאביב צריכה צ'יל פיל תרגעי רגע לא כולם רוצים ברעתך כל הזמן הן טובות
יואו היא עיצבנה אותי כאן! התנהגה כמו בת טיפש עשרה. מזל שאגווין היתה הבוגרת שם. כאילו, אני מבינה שהיא לא רוצה לשתף פעולה עם משהו שהיא לא מבינה עדיין אבל כל ההתנהגות שלנה דרשה כאפה
"המתעלת הכי חזקה באלף שנים" ולאגווין יש פרצוף גאה כזה ואז היא אומרת "נביאיב" ואגווין מופתעת.
חח, לא שמתי לב לזה!
ליאנדרין מתגלה ככלבה שהיא, וזורקת את מוריין מתחת לאוטובוס(או שיירת של כרכרות של פחחים?
כלבה!
האם בגרסה הזאת כול האאס סדאי לפחות בי? או שזה תקף לכולם?
:-D זה כנראה עולם של בי
לא יודעת למה אבל הקטע שלאן מנטרל את רנד תוך שתי שניות היה משעשע.
כי לאן הוא מלך. תלכו אתם עם רנד ותשאירו לי את לאן |מאוהב|
מוריין מגלה שגם פרין ואגווין בעיר, אבל מתעלת את הכלבה הפנימית שלה(הא! ראיתם מה עשיתי?) ולא אומרת להם שהיא מצאה את רנד ומאט.
:-D :-D
נאיניב צריכה להרגיע, אני לא יודעת אם זה חוסר ביטחון או משהו אבל היא יוצאת יותר מידי אגרסיבית על שטויות. וגם בקטע שהן הולכות להיפגש עם סוואן, זה שהיא הכי חזקה אי פעם לא אומר שהיא חסינה. אני דיי בטוחה שאם היא הייתה מלכה רגילה ולא כס האמירלין היא הייתה מגלה יותר כבוד.
לגמרי. נאיניב בעיקר מעצבנת כאן וממש לא מתנהגת כמו החוכמה שהיא אמורה להיות
מוריין אוהבת לנהל שיחות באמבטיה ואז היא הולכת לקצת כיף עם סוואן.
חח, איזה תיאור
הן מדברות אחרי זה על כול מיני דברים שחשובים, כמו הקריטריונים שהדרקון צריך לעמוד בהם. אבל לא טורחות ממש להסביר לכיתה מה הקריטריונים רק שנאיניב מבוגרת מידי.
אז אני מניחה שבספר זה כן מוסבר? אני בינתיים הבנתי שזה גיל :-P:
למה נותנים לנאיניב פשוט לעזוב? כאילו מה עם כול הנשים שיודעות עליה? זה לא יעשה צרות אחרות לסוואן?
אני מניחה שלמוריין יש את האפשרות לקחת איתה את ה"צידה" שהיא הביאה. היא לא מצאה אותה ולא חייבת עדיין להשאיר את נאיניב, בעיקר אם נאיניב בעצמה לא רוצה להישאר
ואז מוריין מגורשת, כולם נפגשים ליד השער ההוא ואפילו רנד מוכן ללכת בלי תלונות. אבל מאט נשאר בחוץ! אז זה אומר שלא נראה אותו יותר העונה? זה טוויסט מעניין כי הוא היה איתם בגרסה המקורית 8-* .
:-0 :-0 פה הפתעת אותי. מגניב שהם משנים קצת את הספרים בלי לפגוע בהם (אני מקווה) כי זה מצליח להפתיע גם את המעריצים
זה קצת מפגר, וכאילו הפוך על הפוך. מוריין הולכת להוציא אותה מהארון כי היא בי או סטרייטית? או שמשהו אחר קורה בנמל הצפוני? והם רוצים שנחשוב שזה בקטע מיני.
המממ, לא חשבתי על זה. רק שמחתי שמוריין השתיקה אותה
[היא גם נורא דומה לאיזה זמרת לא?]
גם לי היא קצת הזכירה מישהי אבל לא יודעת מי
לא כל כך היה ברור לי הקטע שזה סוד. חשבתי שזאת מטרה משותפת של כל האאס סדאי לחפש את הדרקון, וזה מה שהיא עשתה לא?
אולי זה עוד לא הזמן? אולי לא צריך לחפש אותו אלא לתת לו להגיע ביוזמתו?
לדעתי הרמיזה הייתה שזה רומנטי. וזה אכן מטופש אבל כי הגישה שלהן מטופשת של גברים זה פויה אסור.
נכון. זה פשוט הופך אותן לחד מימדיות
וואלה! מעניין (ניסיתי לא להיכנס אבל נכנעתי לעצמי :-P:)
ולגבי מה שענחו"ס כתבה - :-0 ממש מעניין מה יהיה עכשיו

didalf

Well-known member
אבל יש משהו במה שהיא אומרת, שהמוות ישחרר אותו (אוף, בהקשר בעברית זה נשמע ממש רע) ולכן זה לא באמת עונש. גם די כבלו את הידיים שלה כשכבר הענישו אותו בפעם הקודמת, והיא חייבת להראות שהיא עושה משהו- כלשהו
אבל לא נראה לי שכזה מגיע לו עונש אם הכוח שיגע אותו. סתומרת כל מה שהוא עשה לא היה לגמרי בשליטתו. אלא אם אני מפספסת משהו.

כזה חמוווווד. גם אני רוצה שומראש/חבר כזה
חחח אני גם.
גם הוא נראה לי סקסי יותר ויותר פתאום קלטתי שהוא מזכיר את ההוא ממולאן:-D אז קיצר אם הייתי מוריין הייתי משתמשת בו לעוד צרכים:-P:

כי לאן הוא מלך. תלכו אתם עם רנד ותשאירו לי את לאן |מאוהב|
:-D:-D
את לא לבד חמודה תרגעיB-|

מילי08

Well-known member
אבל לא נראה לי שכזה מגיע לו עונש אם הכוח שיגע אותו. סתומרת כל מה שהוא עשה לא היה לגמרי בשליטתו. אלא אם אני מפספסת משהו.
את צודקת. זה כנראה רק מפגן כוח
גם הוא נראה לי סקסי יותר ויותר פתאום קלטתי שהוא מזכיר את ההוא ממולאן:-D אז קיצר אם הייתי מוריין הייתי משתמשת בו לעוד צרכים:-P:
לא ראיתי מולאן :-]
את לא לבד חמודה תרגעיB-|
תראי מה זה! יש לנו טעם דומה בגברים. אבל תזכרי - Hoes before bros!

didalf

Well-known member
לא ראיתי מולאן :-]
:-0
לכי תטפלי בזה!!!!!!!

תראי מה זה! יש לנו טעם דומה בגברים. אבל תזכרי - Hoes before bros!
לרגע הייתי מופתעת אבל בעצם לא כזה: כריס אוונס, כריס המסוורת, סבסטיאן סטאן, טום הידלסטון, דיוויד טננט, אדם סקוט ועוד.
ותלוי בBRO כמה אני אשים אותך לפניוB-|

dilia snake

Well-known member
גם אם הכוח שיגע אותו וגרם לו לחשוב שהוא הדרקון, הוא עדיין גרם למלחמה ומוות של אחות. גם אצלנו אתה מוצא דרכים להעניש אנשים שביצעו פשעים שהם לא היו שפויים(או לתת להם טיפול כדי שיחזרו להיות מועילים לחברה וכ'ו). לדעתי זה לא כזה שונה. ועובדה שלמרות שהקולות בראש שלו אמרו לו להרוג את האיש ההוא בתחילת פרק 4 הוא ידע להתעלם מהם ולגייס אותו לצד שלו. אז הוא לא עד כדי כך לא שפוי.
אז אני מניחה שבספר זה כן מוסבר? אני בינתיים הבנתי שזה גיל :-P:
אמרתי כבר באחת ההודעות קודמות הדרקון צריך לעמוד בשורה של קריטריונים נוקשים. יש גיל ועוד כמה דברים אם מישהו מעוניין אני אכתוב את זה(זה לא כזה ספוילר רציני, כי זה לא שאני אגיד מי עומד בהם).

מילי08

Well-known member

dilia snake

Well-known member
למי שלא מפחד, אפשר להזמין מהדורה חדשה של הספר הראשון:

אני כבר הזמנתי :-D :-D :-D :-D :-D :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 6

מה זה מה קרה שאני ראשונה?
מה קרה שאני מגיב רק היום?
(טוב זה בגלל שהייתי חולה ואפילו לקרוא את מה שכתבתן הרגיש לי יותר מידי)

מתחילים מילדה נחמדה עם אבא שלה הדייג שמתעלת כוח ובגלל זה שורפים להם את הבית כי אנשים הם קקות שפוחדים ממכשפות ולכן היא נשלחת למגדל הלבן. הנחתי שזה פלאשבק אבל לא ידעתי של מי כי הילדה לא התאימה לאף אחת מהדמויות שהכרנו עד כה.
אני לא חושב שמי ששרף להם את הבית זה כאלו שפוחדים ממכשפות. אני חשבתי שזה כוחות האפל עשו. כי השאירו על קיר שם סימן של חצי יינג יאנג כזה שאני זוכר שעדי|נחש| הסבירה שזה סמל של האפל (נראה לי).
ואני חושב ששרפו את כל הכפר.
ואז שופטת את הבנות על זה שהן סרסו אותו בלי משפט, ומחליטה שליאנדין AKA אדומה ביצ'ית היא האשמה. אז היא מתמרמרת על זה ומפלילה את מורין בשמירה כל מיני סודות מהמלכה. כלבה.
מוריין ממשיכה לשמור על הסודות אז המלכה משפילה אותה בכריעת ברך והשתחוות ומודיעה לה שמחר היא תקבל גזר דין גם כן.
ליאנדרין באמת ביצ'ית עם זה שהיא הלכה והלשינה על מוריים גם אחרי שזאת הגנה על עליה.
אבל גם אהבתי את זה שזה לא שינה את הדעה של ליאנדרין.
אוקי מסתבר שהמרגלים של מוריין כן עובדים והיא הולכת לבקר את מאט ורנד. וכמו שכולנו הבנו מבינה שהאופל שלו מהפגיון הדבילי הזה שהוא גנב ומחלצת את האופל (איכס) ומרפאה אותו, סופסוף. תשרפו את הדבר הזה כבר!!! רנד מבין שהיא סבבה.
אולי זה כי הייתי חולה אבל רנד הרבה פחות עניין אותי כבר.
ומה באמת עשו עם הפגיון ההוא אחר כך?
ומה זה אומר שהפיגיון אכל מהאופל שבתוך מאט באותה מידה שההפך? (או מה שהיא לא אמרה?)
אוקי ואז יש סצנת סאונה מוזרה שבה משרתות (?) מביאות מגבות ללא חולצה. מה הקטע?8-* מוריין נפגשת עם כחולה נוספת עם מבטא סקוטי חזק בסאונה. הסקוטית רוצה שמוריין תשאר במגדל. אז היא רוצה.
אני חושב שהאדומות הן הכי שונאות גברים, אבל הכחולות כנראה הכי לסביות. (הכי קרוב ללסביות הירוקות מתקרבות זה בטח כשהן עושות אורגיות ענק עם המון גברים אבל במקרה גם שתי נשים נוגעות אחת בשניה)
מסתבר שהמרגלים של מוריין חזרו לעבוד ממש טוב כי היא הולכת לפגוש גם את אגווין ופרין. אבל חצופה מסתירה מאגווין שהיא כבר מצאה את רנד ומאט, מה הקטע? לא יפה. אגווין מביאה לה את הטבעות אבל לא מספרת לה שהיא גם הצליחה לתעל.
גם אותי עיצבן שמוריין שומרת בסוד מאגוויין שהיא מצאה את רנד ומאט. וחשבתי מה היא תעשה עם זה שהיא תפריד בינהם.
אבל אז לא היה עם זה כלום. קודם כל כי היא הפגישה את אגוויין עם נייניב והיא בטח ידעה שנייניב תוכל לספר לאגוויין שמאט ורנד כבר בעיר. אבל אפילו זה שלא ראינו אותן מדברות על זה זה לא משנה כי בכל מקרה תוך יום הם כבר כולם יצאו מהעיר והם יחד.
בלילה לאן נוזף בה שהיא מכסה את החיבור ביניהם כדי שלא ידע איפה היא ומה היא עושה (?) . אבל הוא עדיין יודע הכל. היא רוצה שישמור יותר על הילדים מאשר עליה. ולטוויסט הגדול של הפרק! מוריין יוצרת דלת קסומה בקיר והולכת להפגש עם המלכה סוואן וופסי וופסי הן שוכבות!!!! זה בטוח לא היה בספרים אה?:-D מעניין אותי עדי|נחש| אם מבחינתך זה תוספת ראויה או מיותרת.
חחח אהבתי איך מוריין עושה לה "על הברכיים" כמו שהמלכה עשתה למוריין במועצה אבל עם משמעות שונה:-D
מסתבר שזה רומן שנמשך שנים וגם שהמלכה יודעת בדיוק מה מוריין עושה אבל הן צריכות להעמיד פנים על הכל אז מוריין מבקשת שהעונש שלה יהיה גלות כדי שתוכל לחזור להסתובב בעולם ולהתעסק בדברים שלה.
מאוד אהבתי את כל הקטע בין מוריין והזאתי (אתן קוראות לה סוואן, אבל סוואן בראש שלי נשמע swan וזה לא נשמע ככה).
זה גם מעניין כי זה שם בקונטקסט שונה הרבה מאוד דברים שראינו עד כה, בעיקר בפרק הזה, אבל במידה מסויימת עוד בפרקים אחרים. כל פעם שדיברו על כס האמרילין ומה היא תעשה ושצריך לדאוג לגביה. אבל מוריין יודעת שהן הכי קרובות. ובמיוחד כל הישיבת מועצה ההיא שבה כס האמרילין נזף כל כך במוריין. אבל זה למעשה כי היא חייבת לעשות את זה ברגע שדברים מסויימים נחשפים בתוך המועצה.
זה מעניין שדברים רבים מוריין מסתירה גם מאחיותיה הכחולות, אבל כנראה היא לא מסתירה שום דבר ממנה.
מוריין לוקחת את אגווין לחדר המועצה ומפגישה אותה עם נאביב אוו מפגש חמוד מסוג "חשבתי שאתה מתה!!!". ואז לוקחת אותן לפגוש את המלכה. נאביב צריכה צ'יל פיל תרגעי רגע לא כולם רוצים ברעתך כל הזמן הן טובות. הצחיק אותי כשהמלכה אמרה "המתעלת הכי חזקה באלף שנים" ולאגווין יש פרצוף גאה כזה ואז היא אומרת "נביאיב" ואגווין מופתעת. (אם כי היא לא סיפרה שהיא הצליחה לתעל אז למה היא גאה?
כן רמת העוינות של נייניב היא מוגזמת
בהצגה דרמטית המלכה מגלה את מוריין במועצה. כמה דרמה לייק זה החלטה של המלכה היא יכולה לשנות את גזר הדין כשיבוא לה. איזה מעליב כשכולן מפנות לה את הגב.
זה באמת היה נורא מעליב. והקטע הוא שמצד אחד זה תכסיס כי ההגלייה היא בדיוק מה שמוריין רצתה וביקשה. אבל זה עדיין מרגיש פוגע.
ומוריין יוצאת שוב לדרכים עד לאיזה מבנה בשומקום.
ואזז כולם מצטרפיםםםם יאיי איחודים מרגשים!!!! רנד ואגווין!!|לב| כולם שוב ביחד סופסוף. יחד גם עם המפלצון המנומס שהוא בנאי מסתבר.
ומוריין הופכת את השער לשער קסום לדרכים מסתוריות ומסוכנות שיקחו אותם מהר יותר לאדון האופל. לדעתי יסתבר שהכוח המשולב שלהם יהיה הדרקון. אבל רגעעע מאט נשאר בחוץ:-0 תכלס צודק.
יאיי שער קסום שיוביל אותם לאנשהו.
וכן, נורא מצחיקים שהם לא סיכמו קודם כל אם כולם מסכימים. למה מוריין פשוט הניחה שכולם יבואו?
אבל בסוף ממש כשהשער נסגר היה נראה איזו תנועה ואז לא ראו בדיוק מה קורה אז אני תוהה אם ברגע האחרון מאט כן נכנס.
אם לא, אז מה הוא יעשה פרק הבא?

האם בגרסה הזאת כול האאס סדאי לפחות בי? או שזה תקף לכולם?
אני מקווה שזה תקף לכולם
מוריין מגלה שגם פרין ואגווין בעיר, אבל מתעלת את הכלבה הפנימית שלה(הא! ראיתם מה עשיתי?) ולא אומרת להם שהיא מצאה את רנד ומאט.
כמו שאמרתי, זה היה כלבתי, אבל בסופו של דבר חסר משמעות.
דווקא כן! זה מרומז שהן שכבו יחד שהן חניכות(זה דווקא מקובל, שחניכות מקיימות מערכות יחסים אחת עם השנייה יש לזה אפילו ממש שם שאני לא זוכרת כרגע) אז אני לא רואה את זה בתור סטייה מהספרים ואני דווקא סבבה עם זה. ובאמת שאני לא מוטרדת או חושבת שזה כזה ביג דיל הקצת סקס הזה.
הן מדברות אחרי זה על כול מיני דברים שחשובים, כמו הקריטריונים שהדרקון צריך לעמוד בהם. אבל לא טורחות ממש להסביר לכיתה מה הקריטריונים רק שנאיניב מבוגרת מידי.
מעניין.
ומזכיר לי שבקטע שהן מדברות על הקריטריונים לדרקון מוריין אומרת משהו על כך שאיזה גלימן פעם אמר לה שהדרקון יכול להתגלגל דרך כמה אנשים שונים במקביל במקום רק אחד. כלומר בעצם שבאמת כל החמישה הם יחד הדרקון.
למה נותנים לנאיניב פשוט לעזוב? כאילו מה עם כול הנשים שיודעות עליה? זה לא יעשה צרות אחרות לסוואן?
מצד אחד כן, מוזר שסתם נותנים לה לעזוב.
אבל מצד שני זה לא שיש להם סיבה מוצדקת לאסור עליה לעזוב.
זה קצת מפגר, וכאילו הפוך על הפוך. מוריין הולכת להוציא אותה מהארון כי היא בי או סטרייטית? או שמשהו אחר קורה בנמל הצפוני? והם רוצים שנחשוב שזה בקטע מיני.
לי זה הרגיש שהעניין הוא שלאדומות לא אמור להיות גבר שהן אוהבות. כלומר יכולות אולי להשתעשע עם בחור, אבל נשמע שיש לה משהו רציני עם האדם הזה.
והעניין הוא שכנראה שכששאר האדומות מגלות שלמישהי מהן יש מישהו כזה אז הם פוגעות באדם.

dilia snake

Well-known member
אני לא חושב שמי ששרף להם את הבית זה כאלו שפוחדים ממכשפות. אני חשבתי שזה כוחות האפל עשו. כי השאירו על קיר שם סימן של חצי יינג יאנג כזה שאני זוכר שעדי|נחש| הסבירה שזה סמל של האפל (נראה לי).
זה לא הסמל של הרעים, זה הסמל של הגברים האאס סדאי(לפני שהחלק של הגברים זוהם והם יכלו לתעל בלי להשתגע) עכשיו זו דרך לסמל ידידי אופל, אבל זה יותר קטע של כפריים בורים וכאלה.

אני חושבת שזה היה דיי ברור ששרפו להם את הבית ועשו את הציור כי גילו שהיא יכלה לתעל(ויש מקומות שאם אתה יכול לתעל אתה נחשב אוטומטית לידיד אופל) בגלל זה היא הייתה חייבת לעזוב וללכת לטאר וולון.

didalf

Well-known member
אה. לא שמתי לב. אולי.

זה לא הסמל של הרעים, זה הסמל של הגברים האאס סדאי(לפני שהחלק של הגברים זוהם והם יכלו לתעל בלי להשתגע) עכשיו זו דרך לסמל ידידי אופל, אבל זה יותר קטע של כפריים בורים וכאלה.

אני חושבת שזה היה דיי ברור ששרפו להם את הבית ועשו את הציור כי גילו שהיא יכלה לתעל(ויש מקומות שאם אתה יכול לתעל אתה נחשב אוטומטית לידיד אופל) בגלל זה היא הייתה חייבת לעזוב וללכת לטאר וולון.
הא אז כן צדקתי!

אני חושב שהאדומות הן הכי שונאות גברים, אבל הכחולות כנראה הכי לסביות. (הכי קרוב ללסביות הירוקות מתקרבות זה בטח כשהן עושות אורגיות ענק עם המון גברים אבל במקרה גם שתי נשים נוגעות אחת בשניה)

גם אותי עיצבן שמוריין שומרת בסוד מאגוויין שהיא מצאה את רנד ומאט. וחשבתי מה היא תעשה עם זה שהיא תפריד בינהם.
אבל אז לא היה עם זה כלום. קודם כל כי היא הפגישה את אגוויין עם נייניב והיא בטח ידעה שנייניב תוכל לספר לאגוויין שמאט ורנד כבר בעיר. אבל אפילו זה שלא ראינו אותן מדברות על זה זה לא משנה כי בכל מקרה תוך יום הם כבר כולם יצאו מהעיר והם יחד.
כן בסוף זה באמת לא היה כזה משנה אז לא הבנתי מה הקטע אבל גם לא כעסתי עליה כ"כ אח"כ זה וול כולם כבר נפגשו אז שיהיה.

dilia snake

Well-known member
אולי זה בכלל צבעים על ספקטרום על מיניות והכחולות משוחררות מינית יותר מכולן ואז הירוקות והאדומות הן בקטע של "איכ, גברים" או א-סקסואליות משהו בקווים האלו.
מאוד אהבתי את כל הקטע בין מוריין והזאתי (אתן קוראות לה סוואן, אבל סוואן בראש שלי נשמע swan וזה לא נשמע ככה).
תגיד תודה בספרים בעברית השם שלה תורגם כסיואן והסתבר שמשהו כמו עשור לא הגיתי את השם נכון (שלא נדבר על נאיניב שתורגמה במקור כ"נינאב") ואלו רק שתי דוגמאות.
כן בסוף זה באמת לא היה כזה משנה אז לא הבנתי מה הקטע אבל גם לא כעסתי עליה כ"כ אח"כ זה וול כולם כבר נפגשו אז שיהיה.
אבל השוט של רנד ואגווין על רקע השדה והסוס! אני מתערבת איתכם שרק בגלל זה שמרו על זה לסוף כדי שהמפגש שלהם יראה טוב ויזואלית.

dilia snake

Well-known member
למי שתוהה במדד ההתחרפנות אני איפה שהוא על 10000000000000000.

לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יודעת כמה פעמים מחאתי כפיים תוך כדי פרק, אבל בשלב מסוים הכלבה הכניסה את הראש לחדר שלי וברחה עם מבט של "שמישהו יציל אותי מהמטורללת הזאת" מזל שלא היה אף אחד בבית חוץ ממני והכלבים|מובך|.

איפה להתחיל?

שלג הדם! טיגריין! אלוהים זה היה כזה מגניב לראות אותה נלחמת.

ואז חזרנו להווה וכולם כזה "מאט! מאט!" ומוריין "טוב, ביי!!".

חשבתי שנהיה יותר זמן בדרכים, אבל זה היה אולי עשר דקות. כולם הולכים ומנסים לצחוק ולהקליל את האווירה, לאן מוצא זמן לפלרטט עם נאיניב, הגיוני בסה"כ.

ואז הגענו לפאל דארה, אגלמר יצא דיי דוש באג.

לויאל נעלם בלי שום הסבר8-* נגמר הכסף לאיפור?

מוריין מתחילה עם כול אישה שהיא רואה? או שהקטע שלה זה רק נשים שיכולות לתעל? והיא מבקשת מהאישה בשמלה הלבנה שתשלח מסר שהאדומות יחפשו את מאט. היא גם אוהבת לתעל את הכלבה הפנימית שלה, אבל ת'כלס צודקת.

מין!!!!!!!!!!!!! מין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(אוקיי זה נראה רע).

ואז יש לנו דרמת תיכון סביב אגווין, רנד ופרין. שזה הקטע שהכי פחות אהבתי בפרק. ונאיניב יצאה קצת כלבה, שלא נדבר על העקשנות למטרת עקשנות שלה. ורנד מצליח לכנות את אגווין סנובית בלי לקרוא לה ככה במפורש.

כול מה שחשבתי עליו בסצנות של לאן ונאיניב שמוריין מרגישה את זה דרך הקשר שלהם. או שהיא יכולה איך שהוא להגן על עצמה שהיא התחילה להרגיש שהעניינים "מתחממים"? אבל היא גם הייתה חמודה שהיא אמרה ללאן שהיא מחבבת את נאיניב כאילו היא מאשרת לו להיות איתה:-D.

וגם גילינו את הסיפור מקור של לאן ועוד צדדים עדינים שלו. איפה זה היה בספרים(לא הקטע עם הסיפור מקור)?

ואז רנד ואגווין הולכים ומשלימים והוא כזה " את צריכה ללכת להיות אאס סדאי ואני אהיה העוצר שלך" ואני כזה "פור גאד סייק שמישהו יקרא לאמבולנס כי אני הולכת להתעלף!" זה היה יותר טוב מאיך שזה היה בספר באלף רמות.

ואז הוא קם אחרי שהוא ואגווין מבלים בעצמם בזמן איכות, מה יש באוויר של פאל דארה שגורם להם לשכב אחד עם השני?

ואז אנחנו רואים מה קרה בלילה שהטרולוקים התקיפו איתו ועם טאם. אין פלא שהבחור היה עצבני על מוריין בפרק 2, גם אני הייתי עצבנית אם הייתי חייבת לעזוב אחרי שאבא שלי היה מתוודה שהוא לא באמת אבא שלי.

ואז הוא נזכר בכול הפעמים שהוא תיעל. הוא תיעל בפרק 3 עם הדלת כצפוי ואז פעמיים(?) בדרכים. אוקיי.

לטובת הכיתה, ההר שמול טאר וולון נקרא "הר הדרקון" והיה לי נורא קשה לשמור את זה בפנים כול הזמן הזה|מובך|. בנבואה שמוריין שמעה שהיא הייתה צעירה יותר הדרקון החדש נולד על מורדות הר הדרקון, ויש לנו רק אחד שמתאים באופן מושלם לזה.

ואז הוא הולך לדבר עם מין שוב פעם והיא מאשרת לו שהוא הדרקון, כאילו שזה לא היה צפוי מקילומטרים.

רגע, מין ראתה בתור ילדה את טאם ובייבי רנד בטאר וולון (הקרב ההוא "קרב החומות הבוהקות",ו"שלג הדם" היו מחוץ לטאר וולון) ואז היא גדלה והלכה לגור בפאל דארה? או שמישהו הלך והחביא אותה שם? בספר היא גרה באחת הערים שהם עוברים בדרך לטאר וולון, עוד לפני שהם נפרדים בשאדאר לוגות'.

נאיניב, פרין ואגווין נפגשים ומחליטים ללכת לעין העולם ואז לאן מגיע ואומר להם שמוריין מיסכה את הקשר והם מבינים שרנד הדרקון. כאילו דא?! מי זה עוד יכול להיות:-P:.

רנד דופק על הדלת וכזה "אני הדרקון! הפתעה!" והוא מוריין נכנסים למייצרים ואני צריכה לחכות שבוע שלם כדי לראות מה באמת הולך לקרות בעין העולם.

אה, ופדן פיין(הרוכל מהפרק הראשון) גם הצליח איך שהוא להגיע לפאל דארה, אז יהיה מעניין.

אני חושבת שלמרות כול דרמת התיכון באמצע זה הפרק שאני הכי אוהבת עד עכשיו.

didalf

Well-known member
פרק 7
מתחילים בקרב בשלג עם אישה בהריון מתקדם מאד שמכסחת מליון חיילים. אהא אמין. איך היא זזה בכלל? ואז עוד הולכת לילד את עצמה אלוהים ישמור:-0:-D עד שמגיע עוד לוחם ו.... פתיח.

חבירנו הולכים בדרכים הסודיות והחשוכות מאד עד שהם מותקפים ע"י טרולוק ואגוויין מתעלת קצת כדי לתקוף אותו למרות שאמרו לה שאסור כי מסתבר שזה מדליק איזה רוח שלוחשת לכל אחד את הפחד הגדול שלו. הא מעניין הרוח אמרה לפרין שהוא הרג את אשתו בכוונה כי הוא מאוהב במישהי אחרת, הוא מאוהב באגווין?:-0 ווי. בסוף נאיניב מתעלת מספיק כדי להגן עליהם ומוריין פותחת שער והם יוצאים ומגיעים לעיר מבצר חברותית. הו מה אתם יודעים זאת עיר הבית של לאן. ויש שם עוד סינים כולל קיסר סין שהוא משפחה או משהו? לא מסתבר שלא אבל הם קרובים אליו.

הם מגיעים למסבאה ומוריין הולכת לדבר עם הברמנית שהיא גם מגדת עתידות והיא רואה בעתיד של רנד תינוק8-* של אגווין? ובעתיד של פרין עיניים של זאב. ובעתיד של הבנות לא הבנתי. אבל אף אחד מהם לא בולט מעל השאר בתור הדרקון. אה היא גפ אומרת למוריין שהמלכה AKA החברה הסודית שלה תגרום למפלתה. לא:-0

מוריין מודיעה להם שמחר הם הולכים לעין העולם ומי שהוא לא הדרקון ימות. איזה שיחת מוטיבציה. ואז הם מתווכחים אם ללכת איתה או לא כי נאיניב כרגיל סופר חשדנית. רנד כועס על אגווין גם חלקית בגלל שהרוח אמרה לו שהוא אוהב אותה יותר משהיא אותו וגם כי לדעתו לא אכפת לה מספיק ממאט ונאניב חושפת בטעות שפרין גם מאוהב בה וכולם רבים עם כולם.

לאן הולך לבקר את המשפחה שלו הוו איזה חמוד. נאיניב עוקבת אחריו ורואה אותו חמוד ומשפחתי. אין דרך מהירה יותר לליבה של אישה מלהיות חמוד ומשפחתי, במיוחד עם ילדים:-P: זה נשמע צינית אבל אני רצינית לגמרי הוא היה כזה חמוד איתם|מאוהב| וגם נאיניב חושבת שזה חמוד. חחח ואז היא מסתובבת ללכת והוא צץ שם ומזמין אותה לשבת איתם, האו אדורבל. ואז הם חוזרים ונפרדים ובוהים אחד בשני שעה יאללה תתנשקו כבר אבל בסוף הוא הולך לחדר. מייבש מאץ'. אבל לשמחתי העניין לא נגמר כי לא קפצנו לבוקר אלא ללאן בחדרו מוריד בגדים. הו יס פליז דאממ איזה גוף|מאוהב| ואז ניאניב השובבה נכנסת, וכבר אין לאף אחד ספק למה. והם מתנשקים יאייי|מאוהב| אולי עכשיו היא תרגע קצת. אח"כ היא באה ללכת (לא יפה תשארי איתו) והוא רוצה שהיא תשאר ומספר לה שהוא יורש העצר של ממלכה שהושמדה. ומבקש ממנה להשאר יאי חמודים.

במקביל רנד מנסה לירות חצים ודי מפספס עד שאגווין באה והם מתנצלים אחד לשני ומתנשקים גם. ורנד אומר לה שהיא צריכה להיות אאס אדאי והוא העוצר שלה אווו כן|לב| אוקי הם גם חמודים חזרתי לטים שלהם|מאוהב|

איזה לילה של אקשן רק פרין ומוריין בודדים. מוריין לפחות נהנתה קצת קודם עם המלכה מה עם פרין המסכן?

לרנד יש קשי הירדמות וכל מיני דברים עוברים לו בראש. כמו החרב שלו, העובדה שהוא פתח את הדלת ההיא שבעצם הוא תיעל כוח:-0 והוא גם זה שתיעל כוח להגן עליהם מהטרולוק:-0 והרוח שאמרה לו גם שהוא הדרקון. אז הוא הולך למגדת עתידות שדי מאשרת את זה ומספרת לו על הנבואה הראשונה שהיא ראתה ומסתבר שהאישה בשלג זאת אמא שלו, והאיש שמצא אותה זה אבא שלו שעזר לילד אותה ושמר על הילד כשהאישה מתה. היא גם הייתה ג'ינג'ית, זה אומר שהוא באמת מגזע הג'ינג'ים הזה?

חחחח בבוקר אגווין באה לחדר של נאיניב והיא לא שם והמיטה מסודרת ואז היא מגיעה ואגווין כזה "איפה היית:sneaky:" לול:-D
ומסתבר שבינתיים רנד הודיע למוריין שהוא הדרקון והם ברחו לבד בלי השאר והם הולכים לעין העולם דרך יער של עצים נבולים:-0

למי שתוהה במדד ההתחרפנות אני איפה שהוא על 10000000000000000.

לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יודעת כמה פעמים מחאתי כפיים תוך כדי פרק, אבל בשלב מסוים הכלבה הכניסה את הראש לחדר שלי וברחה עם מבט של "שמישהו יציל אותי מהמטורללת הזאת" מזל שלא היה אף אחד בבית חוץ ממני והכלבים|מובך|.
:-D:-D:-D

ואז חזרנו להווה וכולם כזה "מאט! מאט!" ומוריין "טוב, ביי!!".
חחחח ממש:-D

לויאל נעלם בלי שום הסבר8-* נגמר הכסף לאיפור?
ווי נכון לא שמתי לב אפילו8-*

מוריין מתחילה עם כול אישה שהיא רואה?
חחחחחחח ממש אני גם חשבתי:-D:-D

והיא מבקשת מהאישה בשמלה הלבנה שתשלח מסר שהאדומות יחפשו את מאט. היא גם אוהבת לתעל את הכלבה הפנימית שלה, אבל ת'כלס צודקת.
אה ווי נכון שכחתי מזה, למה היא שלחה אותו לאדומות דווקא?:-0 שיסרסו אותו אם הוא כן הדרקון??? דאממ גירל לא יפה.

מין!!!!!!!!!!!!! מין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(אוקיי זה נראה רע).
חחחחחחחחחחחח ממש:-D

ונאיניב יצאה קצת כלבה, שלא נדבר על העקשנות למטרת עקשנות שלה.
כן אוף קרציה|פנים|

כול מה שחשבתי עליו בסצנות של לאן ונאיניב שמוריין מרגישה את זה דרך הקשר שלהם. או שהיא יכולה איך שהוא להגן על עצמה שהיא התחילה להרגיש שהעניינים "מתחממים"? אבל היא גם הייתה חמודה שהיא אמרה ללאן שהיא מחבבת את נאיניב כאילו היא מאשרת לו להיות איתה:-D.
חחחחחחחחחחח וואי לא חשבתי על זה:-D עד כדי כך הקשר שלהם הוא חזק שהם יכולים להרגיש כשהשני עם מישהו?8-*:-D מטריד. אם כך הירוקות הכי חכמות לשכב עם העוצרים שלהן פחות מביך. וכן זה היה חמוד האישור הזה.

ואז רנד ואגווין הולכים ומשלימים והוא כזה " את צריכה ללכת להיות אאס סדאי ואני אהיה העוצר שלך" ואני כזה "פור גאד סייק שמישהו יקרא לאמבולנס כי אני הולכת להתעלף!" זה היה יותר טוב מאיך שזה היה בספר באלף רמות.
ואז הוא קם אחרי שהוא ואגווין מבלים בעצמם בזמן איכות, מה יש באוויר של פאל דארה שגורם להם לשכב אחד עם השני?

ואז אנחנו רואים מה קרה בלילה שהטרולוקים התקיפו איתו ועם טאם. אין פלא שהבחור היה עצבני על מוריין בפרק 2, גם אני הייתי עצבנית אם הייתי חייבת לעזוב אחרי שאבא שלי היה מתוודה שהוא לא באמת אבא שלי.
אה רגע מה? לא קלטתי שאבא שלו אמר לו.

לטובת הכיתה, ההר שמול טאר וולון נקרא "הר הדרקון" והיה לי נורא קשה לשמור את זה בפנים כול הזמן הזה|מובך|. בנבואה שמוריין שמעה שהיא הייתה צעירה יותר הדרקון החדש נולד על מורדות הר הדרקון, ויש לנו רק אחד שמתאים באופן מושלם לזה.
חחחחח "לטובת הכיתה":-D ואוו מגניב.

אני חושבת שלמרות כול דרמת התיכון באמצע זה הפרק שאני הכי אוהבת עד עכשיו.
חוץ מהקצת משולש עם פרין שבאמת לא מעניין אני אוהבת את כל ענייני הרומנטיקה.

למעלה