למי שתוהה במדד ההתחרפנות אני איפה שהוא על 10000000000000000.
לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא יודעת כמה פעמים מחאתי כפיים תוך כדי פרק, אבל בשלב מסוים הכלבה הכניסה את הראש לחדר שלי וברחה עם מבט של "שמישהו יציל אותי מהמטורללת הזאת" מזל שלא היה אף אחד בבית חוץ ממני והכלבים

.
איפה להתחיל?
שלג הדם! טיגריין! אלוהים זה היה כזה מגניב לראות אותה נלחמת.
ואז חזרנו להווה וכולם כזה "מאט! מאט!" ומוריין "טוב, ביי!!".
חשבתי שנהיה יותר זמן בדרכים, אבל זה היה אולי עשר דקות. כולם הולכים ומנסים לצחוק ולהקליל את האווירה, לאן מוצא זמן לפלרטט עם נאיניב, הגיוני בסה"כ.
ואז הגענו לפאל דארה, אגלמר יצא דיי דוש באג.
לויאל נעלם בלי שום הסבר

נגמר הכסף לאיפור?
מוריין מתחילה עם כול אישה שהיא רואה? או שהקטע שלה זה רק נשים שיכולות לתעל? והיא מבקשת מהאישה בשמלה הלבנה שתשלח מסר שהאדומות יחפשו את מאט. היא גם אוהבת לתעל את הכלבה הפנימית שלה, אבל ת'כלס צודקת.
מין!!!!!!!!!!!!! מין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(אוקיי זה נראה רע).
ואז יש לנו דרמת תיכון סביב אגווין, רנד ופרין. שזה הקטע שהכי פחות אהבתי בפרק. ונאיניב יצאה קצת כלבה, שלא נדבר על העקשנות למטרת עקשנות שלה. ורנד מצליח לכנות את אגווין סנובית בלי לקרוא לה ככה במפורש.
כול מה שחשבתי עליו בסצנות של לאן ונאיניב שמוריין מרגישה את זה דרך הקשר שלהם. או שהיא יכולה איך שהוא להגן על עצמה שהיא התחילה להרגיש שהעניינים "מתחממים"? אבל היא גם הייתה חמודה שהיא אמרה ללאן שהיא מחבבת את נאיניב כאילו היא מאשרת לו להיות איתה

.
וגם גילינו את הסיפור מקור של לאן ועוד צדדים עדינים שלו. איפה זה היה בספרים(לא הקטע עם הסיפור מקור)?
ואז רנד ואגווין הולכים ומשלימים והוא כזה " את צריכה ללכת להיות אאס סדאי ואני אהיה העוצר שלך" ואני כזה "פור גאד סייק שמישהו יקרא לאמבולנס כי אני הולכת להתעלף!" זה היה יותר טוב מאיך שזה היה בספר באלף רמות.
ואז הוא קם אחרי שהוא ואגווין מבלים בעצמם בזמן איכות, מה יש באוויר של פאל דארה שגורם להם לשכב אחד עם השני?
ואז אנחנו רואים מה קרה בלילה שהטרולוקים התקיפו איתו ועם טאם. אין פלא שהבחור היה עצבני על מוריין בפרק 2, גם אני הייתי עצבנית אם הייתי חייבת לעזוב אחרי שאבא שלי היה מתוודה שהוא לא באמת אבא שלי.
ואז הוא נזכר בכול הפעמים שהוא תיעל. הוא תיעל בפרק 3 עם הדלת כצפוי ואז פעמיים(?) בדרכים. אוקיי.
לטובת הכיתה, ההר שמול טאר וולון נקרא "הר הדרקון" והיה לי נורא קשה לשמור את זה בפנים כול הזמן הזה

. בנבואה שמוריין שמעה שהיא הייתה צעירה יותר הדרקון החדש נולד על מורדות הר הדרקון, ויש לנו רק אחד שמתאים באופן מושלם לזה.
ואז הוא הולך לדבר עם מין שוב פעם והיא מאשרת לו שהוא הדרקון, כאילו שזה לא היה צפוי מקילומטרים.
רגע, מין ראתה בתור ילדה את טאם ובייבי רנד בטאר וולון (הקרב ההוא "קרב החומות הבוהקות",ו"שלג הדם" היו מחוץ לטאר וולון) ואז היא גדלה והלכה לגור בפאל דארה? או שמישהו הלך והחביא אותה שם? בספר היא גרה באחת הערים שהם עוברים בדרך לטאר וולון, עוד לפני שהם נפרדים בשאדאר לוגות'.
נאיניב, פרין ואגווין נפגשים ומחליטים ללכת לעין העולם ואז לאן מגיע ואומר להם שמוריין מיסכה את הקשר והם מבינים שרנד הדרקון. כאילו דא?! מי זה עוד יכול להיות

.
רנד דופק על הדלת וכזה "אני הדרקון! הפתעה!" והוא מוריין נכנסים למייצרים ואני צריכה לחכות שבוע שלם כדי לראות מה באמת הולך לקרות בעין העולם.
אה, ופדן פיין(הרוכל מהפרק הראשון) גם הצליח איך שהוא להגיע לפאל דארה, אז יהיה מעניין.
אני חושבת שלמרות כול דרמת התיכון באמצע זה הפרק שאני הכי אוהבת עד עכשיו.