Lhuna3
Well-known member
אוקיי השגתי אותכם 

).
WTF
WTF רק בקצת יותר קטן.

אהבתי את זה והייתי רוצה שיהיו יותר קטעים כאלה בסדרה.
גם כי להראות זה הרבה יותר מהיר מלתאר. תיאור של מקום חדש שמגיעים אליו בספר או דמות חדשה שפוגשים יכול לקחת כל דבר בין פסקה אחת לעמוד שלם (ואצל סופרים מסוימים גם יותר), בעוד שעל המסך זה יכול לקחת בין שניה ל-5 שניות להראות.
רגשות ומחשבות של הדמויות הופכים לפעמים להבעות פנים ומשחקי צילום ועריכה.
וכולי.
אני כן מסכימה עם הסיומת - שלא בהכרח צריך להתרחק מאוד מהמקור. זה כבר עניין להעדפה של היוצרים.
אז שני אנשים מבוגרים שיש ביניהם קשר אינטימי אבל לא מיני נכנסו יחד לאמבטיה, זה עולם שיש בו מפלצות, יכולים להיות מקובלים בו גם דברים כאלה!

בסדרה "האחרת" הם היו מעצבנים, אבל בואו, לא קרובים בכלל לסייקו המפחיד הזה שאוהב לאכול ציפורים שלמות בשביל שהרגליים שלהן יחתכו לו את החך
)
טוב חשבתי שאצליח להגיב על הכל בהודעה אחת, אבל חפרתם המון אז אעשה את בשלבים.
אני סקרנית להגיע לויכוח הפילוסופי שלכם ולראות על מה הוא ולהגיד לכם מי צודק.
סחתיין ששמת לב לזה, אני פספסתי.עוד משהו - היה קטע אחד יחסית בתחילת הפרק (נראה לי בין זה שמוריין אומרת שצריך ללכת לכפר ההוא ולפני שאנחנו רואים את רנד ואבא שלו) שרואים מה שנראה בהתחלה כמו הרים מאוד תלולים, אבל אז נראה שזה בעצם גורדי שחקים שצמחו עליהם צמחים. האם העלילה מתרחשת כאילו בעתיד של העולם שלנו?
זה מעורר אצלי הרבה שאלות... ממה שאת כותבת בסוף אני מבינה שאין תשובות ממש מדויקות בספרים, אלא שהיתה אפוקליפסה ושזה דבר שחוזר על עצמו שוב ושוב ושאותן נשמות נולדות כל פעם מחדש אחרי כל אפוקליפסה כזאת (שנגרמת ע"י "הדרקון"), או לפחות זה מה שאנשי העולם בזמן של הסדרה מאמינים.כן!! העידן של לפני 2000-3000 או "עידן האגדות" הוא מעשה העולם שלנו ושילוב של מד"ב-פנטזיה. ואז אחרי שבירת העולם העולם חזר אחורנית מבחינת טכנולוגיה וכ'ו. כישור הזמן זה לא פנטזיית ימי ביניים קלאסית, אלא יותר לכיוון מה היה קורה לעולם שלנו אחרי שורה של אסונות טבע או לא יודעת שואה גרעינית או משהו בסגנון.
תכלסמה לגבי שאלה אחת מאוד פשוטה - האם את קוסמת? (או המילה לזה)
כל אישה שהוא פוגש הוא פשוט שואל אותה את זה ואין בעיה כי הן לא יכולות לשקר. זה קצת טיפשי.
אני מאוד אוהב את זה אם יראו עוד דברים מהעולם "שלנו". אבל לא נראה לי שזה יקרה (עדי אל תגליאיך שזה עלה חשבתי שאולי זאת תהיה עיר מתה מהעולם שלנו למשל ניו-יורק או משהו כזה. אבל כנראה שלא.
לי זה היה נראה ברור שהיא.נראה שאגוויין מנסה כושפות (או איך שאת קוראת לזה? תיעול?) ואולי מצליחה אבל לא ברור מי הדליק את האש.
צודק.הדבר העיקרי שהפריע לי זה הסיבה שהם בכלל נפרדו ככה ל3 קבוצות כשהם ברחו מהעיר. הרי כולם מצאו את עצמם מחוץ לעיר. הם יכלו פשוט ללכת מסביב לעיר כדי לחפש את האחרים. לא ברור לי איך לברוח מהעיר הביא אותם למצב שהם במרחקים כל כך עצומים זה מזה.
בסדרה התלתלים שלו יותר יפים (מעצבי השיער שרדו את האפוקליפסה.)וגיליתי שאני בעצם ראיתי כבר את אחד השחקנים בעבר בסרט הקצר ההולנדי הזה:
1. את קראת את כל הספרים בסדרה? (אם הבנתי נכון 25 ספרים באנגלית אבל בעברית כל ספר פוצל לשניים ככה שזה 50)
אוקיי אבל עדייןהגזמת!יש 15 ספרים באנגלית. בעברית כול ספר פוצל ל-2 אז יש 28,
גם אני חשבתי. [שהסכין שמאט מצא בעיר המתה זה מה שעורר את השחור]מה זה היה די ברור לא?
ניסיתי פרק וחצי ולא התחברתיואני חובבת פנטזיה גדולה, או שלפחות ככה חשבתי. מבאס
עצוב.
אבל יותר עצוב שבלי קשר אנחנו לא רואים אותך פה כמעט
גם אני! [ניק כתב הודי על הקפוצ'ון של מישהו]קראתי את זה כ indian ולא הבנתי על מה אתה מדבר
hoodie
אני לא חושבת שסביר להפוך פרק בספר לפרק בסדרה, זה שני מדיומים עם קצב מאוד שונה וצרכים שונים. מכל מיני סיבות.אף פעם לא הבנתי את זה... כל פרק בספר יכול להיות פרק בסדרה, ואז זו גם סדרה שתרוץ לתקופה ארוכה. למה להתרחק כל כך מהמקור?
גם כי להראות זה הרבה יותר מהיר מלתאר. תיאור של מקום חדש שמגיעים אליו בספר או דמות חדשה שפוגשים יכול לקחת כל דבר בין פסקה אחת לעמוד שלם (ואצל סופרים מסוימים גם יותר), בעוד שעל המסך זה יכול לקחת בין שניה ל-5 שניות להראות.
רגשות ומחשבות של הדמויות הופכים לפעמים להבעות פנים ומשחקי צילום ועריכה.
וכולי.
אני כן מסכימה עם הסיומת - שלא בהכרח צריך להתרחק מאוד מהמקור. זה כבר עניין להעדפה של היוצרים.
כנ"ל.בינתיים לא קוראת ספוילרים של עדי
יואו איזה שמרנים כולם פהאז באמת מה היה הקטע באמבטיה?!
את אמיצה! 22 ספרים!!טוב לדעת! אני חושבת שאלך על זה באמת
בדיוק. (דווקא היה לי קצת חשק אחרי דברים שהבנתי מהשרשור פה, אבל ברגע שראיתי את הכמות...)ווי איך? אני שומעת שיש מאתיים ספרים זה מיד מוריד לי את החשק (לא שהיה לי כוונה כלשהי אי פעם)
כבר ראינו בסדרה אחרת אנשים לובשי לבן שחושבים שהם יותר טובים מאחרים...
אויש, די, למה אתם משווים?פור אול מאן קיינד!!!
הם לבושים ממש דומה מיד חשבתי עליהם!
טוב חשבתי שאצליח להגיב על הכל בהודעה אחת, אבל חפרתם המון אז אעשה את בשלבים.
אני סקרנית להגיע לויכוח הפילוסופי שלכם ולראות על מה הוא ולהגיד לכם מי צודק.