🐍🔱🐊לוקי עונה 2 Loki🏆⏰⚡

רוב הזמן נח

Well-known member
רשום לי שפרק 5 היה צריך להיות היום. אבל בנתיים אין.

06:25
בבוקר

עכשיו בדקתי שוב והפרק הגיע!

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אז הנול של הזמן התפוצץ וה-TVA הושמד וכל העובדים שלו הוחזרו לקווי הזמן שמהם הם נחטפו, ולא זוכרים כלום מה-TVA.
נשאר רק לוקי.
סילבי גם היא נעלמה, מסיבה לא מובנת בהתחלה, אבל בהמשך מתברר שהיא חזרה מרצונה לקו הזמן שבו היא עובדת במקדונלדס (מי ידע שזה עד כדי כך כיף).

לוקי שוב נזרק ללא שליטה בין זמנים, ומוצא עצמו פוגש את האנשים שאיתם שיתף פעולה בניסיון להציל ה-TVA (קייסי, B15, או.בי. וכמובן מוביוס), בקווי הזמן של כל אחד מהם, אבל הם לא מכירים אותו.
אבל את או.בי. שהוא מדען וסופר מד"ב כושל הוא מצליח לשכנע בסיפור של מה קרה.
או.בי. ממציא מחדש את הטמפד (בעזרת מדריך ה-TVA שנשאר אצל לוקי) והם מגיעים למסקנה שהם צריכים ללקט מחדש את אותם אנשים בשביל להשתמש בהילת הזמניות שלהם להחזיר את ה-TVA להתקיים (או שקר כלשהו מסוג זה).
לוקי מצליח לשכנע את מוביוס, קייסי ו-B15 לשתף פעולה כדי להציל את ה-TVA ואת כל היקום(ים), אבל צריך גם סילבי, והיא פחות בקטע.
במקום זה היא מצליחה לשכנע אותו, שהוא בסה"כ רוצה בחזרה את החברים שלו בשביל לא להיות לבד, ושהוא צריך להניח לזה ולחיות את החיים שלו.
אבל אז היא מגלה שהיא טעתה - וכל המציאות באמת מתחילה להתפורר ולהעלם.
היא חוזרת לספר את זה ללוקי אבל נראה שמאוחר מידי - כולם נעלמים סביבו כולל סילבי עצמה - ואז הוא מצליח סופסוף להשיג שליטה על הקפיצות שלו בזמן - וחוזר לכמה רגעים לפני שהם התחילו להעלם.
והוא מבין שזה קשור "לא ללמה אלא למי" (אני מניחה שזה אומר כאילו שזה קשור לזה שהוא אוהב אותה?) ועכשיו הוא יודע איך למנוע את הכל.

Lhuna3

Well-known member
טוב אני חייבת להוציא משהו מהסיסטם שלי.
התסרוקת של סילבי.
מה זה.

didalf

Well-known member
או.בי. ממציא מחדש את הטמפד (בעזרת מדריך ה-TVA שנשאר אצל לוקי) והם מגיעים למסקנה שהם צריכים ללקט מחדש את אותם אנשים בשביל להשתמש בהילת הזמניות שלהם להחזיר את ה-TVA להתקיים (או שקר כלשהו מסוג זה).
חחחח ממש ממבו ג'מבו:-D

סילבי גם היא נעלמה, מסיבה לא מובנת בהתחלה, אבל בהמשך מתברר שהיא חזרה מרצונה לקו הזמן שבו היא עובדת במקדונלדס (מי ידע שזה עד כדי כך כיף).
היה לי ברור שהיא תזכור כי היא וריאנט לוקי וזה לא המקום שהיא נלקחה ממנו. אבל כן חח מה כזה כיף במקדולנס?:-D

לוקי מצליח לשכנע את מוביוס, קייסי ו-B15 לשתף פעולה כדי להציל את ה-TVA ואת כל היקום(ים),
אין לי מושג איך הם הסכימו לבוא איתו.
אבל משעשע שלמוביוס לא סתם היה קיבעון על ג'ט סקי:-D
במקום זה היא מצליחה לשכנע אותו, שהוא בסה"כ רוצה בחזרה את החברים שלו בשביל לא להיות לבד, ושהוא צריך להניח לזה ולחיות את החיים שלו.
האמת לא הבנתי איך הוא לא מבין את זה בעצמו שהם במקום שהם שייכים אליו. היה לי מוזר שלא כואב לו לקחת את מוביוס מהבנים שלו. אבל אחכ הבנתי שהוא היה כ"כ ממוקד שהוא לא הבין את זה. אהבתי כשהוא הודה זה כי הוא רוצה את החברים שלו. אוח;-( מסכן פעם ראשונה בחיים שלו שיש לו חברים משל עצמו והוא לא מרגיש מנודה ושנוא. מסכני ברור שהוא רק רוצה חברים|לב-ש|

כולם נעלמים סביבו כולל סילבי עצמה
חחחחחחחחחחח איך הם התפוגגו אחד אחד זה היה כזה אינפינטי וור. ציפיתי שמישהו יגיד "מיסטר לוקי איי דונט פיל סו גוד":-D
ואז נזכרתי שלוקי כבר לא היה בשלב הזה כי ת'אנוס כבר הרג אותו בתחילת הסרט.

והוא מבין שזה קשור "לא ללמה אלא למי" (אני מניחה שזה אומר כאילו שזה קשור לזה שהוא אוהב אותה?) ועכשיו הוא יודע איך למנוע את הכל.
אני חושבת שזה קשור לזה שהוא אוהב את כל החבורה עכשיו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי ראשון
אז לוקי הוא עכשיו האל של כל המולטיוורס?
הייתי צריך לקלוט מזה שהודגש המשפט על זה שהוא לא רוצה כס מלוכה שהוא בסוף יקבל אחד כי זאת תהיה האופציה היחידה שלו. (וכתר מגניב)
ואפשר לטעון שעכשיו אחרי שהוא העביר מאות שנים בללמוד פיזיקה מורכבת אז הוא גם די מבין בזה.

מה שעדיין לא ברור זה מה גרם לכך שהוא יכול עכשיו לעשות time slipping?
כלומר אולי הזה שנותר נתן לו את הכוח הזה. אבל לא ברור למה אם הוא יכול לעשות את זה בעצמו.

אז בסופו של דבר קיבלנו את המולטיוורס שאנחנו מכירים שבו התרחשה העלילה של אנטמן והצרעה: קוונטמניה (אני מניח שלזה התכוונו לקראת סוף הפרק).
ובהם גם בטח התרחשו עוד סרטים עם מולטיוורס כמו ספיידרמן האחרון ודוקטור סטריינג' האחרון.

מוביוס חזר לראות את החיים שלו על קו הזמן (או אחד מהם לפחות), אבל מה הוא יעשה עכשיו? זה לא שהוא יכול להחליף את עצמו?
בעצם אם יש מולטיוורס אז בטח יש קו זמן שבו הוא מת והשאיר את הבנים שלו יתומים.

ורנסלייר פשוט הגיעה למקום שבו כל האנשים שהם pruned מגיעים. אבל עדיין יש שם את המפלצת הזאת? זה לא היה זה שנותר ששם אותה שם?

בכל מקרה לא קיבלנו "המשך יבוא"
אבל אני מקווה שכן נראה את לוקי הזה שוב. ואולי עוד דמויות משם.
אם כי זה גם בכלל לא ברור אם מארוול מתכוונים להמשיך בכל תוכניות הקאנג שלהם.

Lhuna3

Well-known member
וסוף הסדרה, אני מניחה.

כרגיל אני קודם כל צריכה לוודא מה הבנתי בכלל ואם בכלל הבנתי |חבול|

אחרי שלוקי מבין איך לחזור למתי שהוא רוצה בזמן, הוא מנסה למנוע את השמדת הכל.
בשלב ראשון הוא חושב שכל מה שצריך זה להצליח בהגדלת הקיבולת של הנול, שנכשלה כשויקטור יצא והקרינה חיסלה אותו.
אז דבר ראשון הוא מנסה להאיץ את היציאה של ויקטור, לפני שהקרינה חזקה מידי.
זה לא עובד.
אחרי כמה ניסיונות הוא מחליט להקדים את כל ביצוע התוכנית הזאת, וחוזר שוב ושוב אחורה להאיץ את שלביה, עד שהוא מגיע למסקנה שאי אפשר לחכות עד שאו.בי. יתכנן את זה בעצמו, והוא משקיע כמה מאות שנים בללמוד את כל המדע שהוא צריך בשביל לבנות את זה בעצמו, ובסוף מצליח להגיע לאיטרציה המושלמת שבה ויקטור מצליח להגיע בזמן להטעין את הקיבולת של הנול במכשיר שמגדיל אותה.
רק בשביל לגלות שגם זה לא עוזר.
כי קווי הזמן מתפצלים אין-סופית (אם נותנים להם) ואי אפשר להגדיל את קיבולת הנול לאינסוף. (פחחחח יכולתי להגיד להם את זה מראש.)

מה שמחזיר אותנו למקום שהתחלנו ממנו, שיש לכאורה רק 2 אפשרויות:
לשמור על הנול ועל קו זמן אחד, כמו שתכנן את זה ההוא שנשאר, ולוותר על רצון חופשי,
או לחסל את ההוא שנשאר ואת הנול וה-TVA ולתת לאינסוף היקומים להתפצל - ואז כל הואריאנטים שלו יוולדו שוב ויתחילו את מלחמת היקומים שתשמיד הכל.

האופציה הראשונה לא נראיית כל כך גרועה ללוקי, אבל סילבי כידוע לא תיתן לזה להתקיים, ולכן זה יחייב את לוקי להרוג את סילבי. מה שהוא כמובן לא מסוגל לעשות.

אז לוקי הולך על האופציה של להשמיד את הנול.
אבל ה-TVA מוקם מחדש עם מטרה חדשה (ומוטו חדש: let's grow together) : למנוע את מלחמת היקומים. בשביל זה הם עוקבים אחרי כל הואריאנטים של ההוא שנשאר, כדי למנוע מהם להתחיל אותה (אני מניחה).
(תחת ההנחה שקווי הזמן מתפצלים באופן אינסופי, זה לא נראה לי אפשרי, מבלי שיעבדו ב-TVA אינסוף אנשים, אבל לא משנה).

אני לא כל כך בטוחה מה המשמעות של זה שלוקי יושב על ה"כס" ומחזיק את כל קווי הזמן, אבל אולי זה כאילו מה שנחוץ בשביל שהם יהיו "תחת שליטה" כדי שה-TVA יוכל עדיין לעקוב אחריהם, כאילו במקום הנול, או משהו כזה?
אבל זה לא שהוא קובע מה יקרה בהם כי יש רצון חופשי, נכון?
כלומר:
מה בעצם המשמעות של זה?

didalf

Well-known member
לוקי 2X06 סוף עונה
חשוב: הוא שנשאר אמר ללוקי בשלב מסויים אם הוא צריך טו "שייק איט אוף" אני מתחילה לחשוב שזה מכוון:-D

כל כך הרבה ממבו ג'מבו וטכנו באבל שאלוהים יעזור לי אני לא מבינה כלום:-D
אבל כאילו זה שאי אפשר להכיל אינסוף גם אני יכולתי להגיד לכם גאונים. באמת שכל מה שהסקתי מהסדרה הזאת זה שההוא שנשאר צדק ואי אפשר להכיל אינסוף יקומים מקבילים.
אבל היה מגניב איך לוקי כל פעם למד יותר ותקתק עניינים בכל חזרה לכל נקודה.

אוקי ובסוף סוף סוף קיבלתי לוקי אמיתייייייייייי עם הירוק והקסמים והקרניים!!! (אבל למה קרניים שחורות ולא זהב??) עושה מה שצריך לעשות.
אז עכשיו הוא כאילו תקוע על הכסא מחזיק את ליטרלי כל היקום בידיים? אם הוא צריך לשירותים? איזה באסה לו. זה חתיכת הקרבה כל הכבוד לוקי. האירוניה היפה בזה שהוא תמיד חשב שמגיע לו כס מלכות מהיותו אל אבל הוא הקריב הכל כדי לקבל אותו ועכשיו הוא גיבור.

לא הבנתי מה מוביוס מתכנן לבהות בעצמו השני כל חייו?8-*

ומה קרה לרבונה בסוף?

תכלס כמו שצריך אני בעד שלוקי ישלוט בנו.
גלוריוס פורפוס סוףסוף.

הייתי צריך לקלוט מזה שהודגש המשפט על זה שהוא לא רוצה כס מלוכה שהוא בסוף יקבל אחד כי זאת תהיה האופציה היחידה שלו. (וכתר מגניב)
זה מעגל יפה.

אז בסופו של דבר קיבלנו את המולטיוורס שאנחנו מכירים שבו התרחשה העלילה של אנטמן והצרעה: קוונטמניה (אני מניח שלזה התכוונו לקראת סוף הפרק).
כן אני גם חושבת עם הערה על קאנג כלשהו שעושה צרות.

מוביוס חזר לראות את החיים שלו על קו הזמן (או אחד מהם לפחות), אבל מה הוא יעשה עכשיו? זה לא שהוא יכול להחליף את עצמו?
אני גם תהיתי.
בעצם אם יש מולטיוורס אז בטח יש קו זמן שבו הוא מת והשאיר את הבנים שלו יתומים.
וואלה. מעניין אז למה הוא נתקע על אחד ספציפי.

בכל מקרה לא קיבלנו "המשך יבוא"
נכון??? מההה? זהו לוקי פשוט תקוע על כסא לנצח מחזיק חוטים??
אבל אני מקווה שכן נראה את לוקי הזה שוב. ואולי עוד דמויות משם.
אני גם.

כרגיל אני קודם כל צריכה לוודא מה הבנתי בכלל ואם בכלל הבנתי |חבול|
:-D
עזבי ההבנה לא משנה פה.

אחרי שלוקי מבין איך לחזור למתי שהוא רוצה בזמן, הוא מנסה למנוע את השמדת הכל.
בשלב ראשון הוא חושב שכל מה שצריך זה להצליח בהגדלת הקיבולת של הנול, שנכשלה כשויקטור יצא והקרינה חיסלה אותו.
אז דבר ראשון הוא מנסה להאיץ את היציאה של ויקטור, לפני שהקרינה חזקה מידי.
זה לא עובד.
אחרי כמה ניסיונות הוא מחליט להקדים את כל ביצוע התוכנית הזאת, וחוזר שוב ושוב אחורה להאיץ את שלביה, עד שהוא מגיע למסקנה שאי אפשר לחכות עד שאו.בי. יתכנן את זה בעצמו, והוא משקיע כמה מאות שנים בללמוד את כל המדע שהוא צריך בשביל לבנות את זה בעצמו, ובסוף מצליח להגיע לאיטרציה המושלמת שבה ויקטור מצליח להגיע בזמן להטעין את הקיבולת של הנול במכשיר שמגדיל אותה.
רק בשביל לגלות שגם זה לא עוזר.
כי קווי הזמן מתפצלים אין-סופית (אם נותנים להם) ואי אפשר להגדיל את קיבולת הנול לאינסוף.
יאפ.
(פחחחח יכולתי להגיד להם את זה מראש.)
חחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק מה שאמרתי:-D
ולא למדתי פיזיקה מאות שנים אני רק מתכנתת פשוטה:-D

אבל ה-TVA מוקם מחדש עם מטרה חדשה (ומוטו חדש: let's grow together) : למנוע את מלחמת היקומים. בשביל זה הם עוקבים אחרי כל הואריאנטים של ההוא שנשאר, כדי למנוע מהם להתחיל אותה (אני מניחה).
אה זה לא הבנתי האמת מה המטרה של הTVA עכשיו, תודה.

אני לא כל כך בטוחה מה המשמעות של זה שלוקי יושב על ה"כס" ומחזיק את כל קווי הזמן, אבל אולי זה כאילו מה שנחוץ בשביל שהם יהיו "תחת שליטה" כדי שה-TVA יוכל עדיין לעקוב אחריהם, כאילו במקום הנול, או משהו כזה?
אבל זה לא שהוא קובע מה יקרה בהם כי יש רצון חופשי, נכון?
שאלה טובה.
נראה לי שבלי שהוא מחזיק אותם עם אנרגיה ירוקה עם גוועים לא?

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
לוקי 2X06 סוף עונה
חשוב: הוא שנשאר אמר ללוקי בשלב מסויים אם הוא צריך טו "שייק איט אוף" אני מתחילה לחשוב שזה מכוון:-D

כל כך הרבה ממבו ג'מבו וטכנו באבל שאלוהים יעזור לי אני לא מבינה כלום:-D
אבל כאילו זה שאי אפשר להכיל אינסוף גם אני יכולתי להגיד לכם גאונים. באמת שכל מה שהסקתי מהסדרה הזאת זה שההוא שנשאר צדק ואי אפשר להכיל אינסוף יקומים מקבילים.
אבל היה מגניב איך לוקי כל פעם למד יותר ותקתק עניינים בכל חזרה לכל נקודה.
אם יש מולטיוורס אז יש למעשה המון המון יקומים שקיימים במקביל אחד לשני.
זה לא קשור לקווי זמן שנוצרו כי מישהו חזר לעבר ושינה אותו.

ואם יש יקום אחד שממנו נוצרו המון קווי זמן ומתיחסים לכל קו זמן כיקום בפני עצמו, אז זה לא באמת מולטיוורס.

בסדרה הזאת עשו סלט ולא מבדילים בהבדל.

Lhuna3

Well-known member
חחח פספסתי את זה :-D
אוקי ובסוף סוף סוף קיבלתי לוקי אמיתייייייייייי עם הירוק והקסמים והקרניים!!! (אבל למה קרניים שחורות ולא זהב??) עושה מה שצריך לעשות.
אוף כשהוא הולך על הגשר והחליפה שלו מתחילה להעלם קיוויתי ששאר הבגדים יעלמו גם :p לא שיוחלפו בחליפת אל הזאת |שפם|
סורי בעיני הוא עדיין יותר חתיך בחליפה הרגילה (שמדגישה את הגוף החטוב שלו).
אז עכשיו הוא כאילו תקוע על הכסא מחזיק את ליטרלי כל היקום בידיים? אם הוא צריך לשירותים?
:-D נראה לי שאלים לא צריכים לשירותים.
איזה באסה לו. זה חתיכת הקרבה כל הכבוד לוקי. האירוניה היפה בזה שהוא תמיד חשב שמגיע לו כס מלכות מהיותו אל אבל הוא הקריב הכל כדי לקבל אותו ועכשיו הוא גיבור.
יפה! |כן|
לא הבנתי מה מוביוס מתכנן לבהות בעצמו השני כל חייו?8-*
בטוחה שמתישהו הוא יקנה ג'ט סקי וילך לעשות חיים בים סופסוף.
ומה קרה לרבונה בסוף?
גם לי לא ברור.
נכון??? מההה? זהו לוקי פשוט תקוע על כסא לנצח מחזיק חוטים??
יש לי רעיון, הרי יש לו אינסוף ואריאנטים, אז שיתחלפו מידי פעם, שיעשו משמרות.
ושסילבי גם תתרום את חלקה למאמץ, סה"כ היא זאת שכל כך דחפה שחייבים לחסל את הנול |שפם|
נראה לי שבלי שהוא מחזיק אותם עם אנרגיה ירוקה עם גוועים לא?
זה באמת נראה ככה.
(אבל הייתי רוצה שהסידרה תסביר את זה באופן מנומק יותר)

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member

ואם יש יקום אחד שממנו נוצרו המון קווי זמן ומתיחסים לכל קו זמן כיקום בפני עצמו, אז זה לא באמת מולטיוורס.

נתחיל בלהגיד שאני מסכימה שיש פה סלט ואולי חוסר עקביות, אני אנסה עוד מעט לכתוב שוב במסודר מה שאני מבינה מהסדרה לגבי ההיגיון הפנימי שלה (ואז אני גם אחליט אם יש או אין בזה היגיון בעיני).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ומה קרה לרבונה בסוף?
זה היה נראה לי שהיא במקום שאליו לוקי הגיע בפרק 5 של עונה שעברה - איפה שהוא פגש את הוריאנטים האחרים שלו ושהייתה שם המפלצת הזאת שהרגה הכל.

didalf

Well-known member
חחח פספסתי את זה :-D
באמת לונה אחרי שעקבת ככ יפה בהתחלה:-D

אוף כשהוא הולך על הגשר והחליפה שלו מתחילה להעלם קיוויתי ששאר הבגדים יעלמו גם :p לא שיוחלפו בחליפת אל הזאת |שפם|
:-D:-D צודקת לגבי שיעלמו הבגדים.
סורי בעיני הוא עדיין יותר חתיך בחליפה הרגילה (שמדגישה את הגוף החטוב שלו).
אבל זאת חליפה ממש מכוערת!!!!!!! היה את הפרק שהם הלכו בחליפות ערב מכובדות שאז הוא נראה טוב אבל זאת מזעזעת. ולוקי הוא אל הוא צריך חליפה של גיבור על לא של עובד משועמם!

:-D נראה לי שאלים לא צריכים לשירותים.
:-D לאדעת הם אלים די אנושיים. אם הם אוכלים, והם אוכלים, הם צריכים שירותים|פטיש|

בטוחה שמתישהו הוא יקנה ג'ט סקי וילך לעשות חיים בים סופסוף.
גוד פור הימ

יש לי רעיון, הרי יש לו אינסוף ואריאנטים, אז שיתחלפו מידי פעם, שיעשו משמרות.
ושסילבי גם תתרום את חלקה למאמץ, סה"כ היא זאת שכל כך דחפה שחייבים לחסל את הנול |שפם|
תכלס ותכלס:-D

זה היה נראה לי שהיא במקום שאליו לוקי הגיע בפרק 5 של עונה שעברה - איפה שהוא פגש את הוריאנטים האחרים שלו ושהייתה שם המפלצת הזאת שהרגה הכל.
אה כן הבנתי את זה. אבל מי שלח אותה לשם? אז זה אומר שזהו היא מתה?

didalf

Well-known member
נראה לי שסילבי עשתה לה pruning בפרק 2X04
רגע אחרי שהיא ומיס מינטס הגיעו להוא שנשאר המת?
אהה נכון היא חזרה ל TVA והרגה את כל האנשים האלה בקופסא המתכווצת. ואז סילבי עשתה לה פרונינג? שכחתי מזה לחלוטין חח בראש שלי נתקענו בזה שהיא הגיע למבצר עם מיס מינטס|פנים|

Lhuna3

Well-known member

אני לא רואה את הצורך בהבחנה בין יקום וקו זמן, אבל חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שאכן אין היגיון פנימי בסדרה בשאלה של מה גורם ליצירה של יקום/קו-זמן חדש ושאלת הרצון החופשי.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני לא רואה את הצורך בהבחנה בין יקום וקו זמן, אבל חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שאכן אין היגיון פנימי בסדרה בשאלה של מה גורם ליצירה של יקום/קו-זמן חדש ושאלת הרצון החופשי.
זה רשלנות של מארוול שהוציאו סדרה לפני שלמדו את החומר. מזל שהנושא הזה כנראה נסגר ולא ימשיך לסרטים.

זה אפילו יותר גרוע מסוכני שילד שבעונה אחת חזרה בזמן משנה את העתיד ובעונה אחרת חזרה בזמן לא יכולה לשנות את העתיד.

למעלה