didalf
Well-known member
1. הקבלה יפה שלא שמתי לב אליה. (עדי של פעם בטוח הייתה שמה לב, איך הדרדרו גיבורים)
2. הטוויטר משומה טרגרט אותי לפיד לוקי אחרי שאיכשהו כל העונה זה לא קרה.
הרוב נראים נלהבים ואומרים שזאת הייתה אחת העונות היותר טובות של סדרות ה MCU וסוף מרגש שראוי ללוקי.
אני מסכימה שזה סוף מרגש שראוי ללוקי, אבל לאורך רוב העונה הרגשתי די אדישות.
אני תוהה אם זה
1. מיאוס כללי שלי ממארוול.
2. המלחמה שגרמה לי אדישות למלחמת עולמות פיקטבית כרגע.
3. העונה באמת לא הייתה משהו וסתם נפלתי על החלק הנלהב בפיד.
מה דעתכם?
3. הנה לקט ציוצים מבאזפיד. נותן לי קצת יותר הערכה לפרק ולעונה.
www.buzzfeed.com
קטע איך שבעונה שעברה הייתי כ"כ עמוק בפאנדום ועכשיו לא היה לי מושג מה קורה ומה הדעות הכלליות עד כה. שילוב של 1+2 אני מניחה.
מסקנות מעניינות מהציוצים:
*העץ שלוקי יצר. יש איזה עניין עם משהו של עץ החיים במיתולוגיה הנורדית/מיתולגיית מארוול לא כזה הבנתי.
*הבגדים החדשים של לוקי מייצגים אותו עכשיו כ"אל הסיפורים" במקום "אל התעלולים". גם לא הבנתי אם זה משהו שקיים בקומיקס ו/או במיתלוגיה אבל נראה ככה.
*רעיון מעניין הוא שלוקי הוא אבן הזמן? כי היא ירוקה והוא עכשיו למעשה שולט בקווי הזמן.
*עד שלוקי מצא חברים באמת הוא הקריב ונהיה בודד לנצח בשביל החיים שלהם ושל כולם
4. עכשיו כשנגמרה השביתה שחקנים יכולים לחזור לקדם דברים בטוק שואוס. טום התארח אצל ג'ימי פאלון והוא חמוד כרגיל
2. הטוויטר משומה טרגרט אותי לפיד לוקי אחרי שאיכשהו כל העונה זה לא קרה.
הרוב נראים נלהבים ואומרים שזאת הייתה אחת העונות היותר טובות של סדרות ה MCU וסוף מרגש שראוי ללוקי.
אני מסכימה שזה סוף מרגש שראוי ללוקי, אבל לאורך רוב העונה הרגשתי די אדישות.
אני תוהה אם זה
1. מיאוס כללי שלי ממארוול.
2. המלחמה שגרמה לי אדישות למלחמת עולמות פיקטבית כרגע.
3. העונה באמת לא הייתה משהו וסתם נפלתי על החלק הנלהב בפיד.
מה דעתכם?
3. הנה לקט ציוצים מבאזפיד. נותן לי קצת יותר הערכה לפרק ולעונה.
21 Genius And, Honestly, Heartbreaking Tweets About The "Loki" Season 2 Finale, AKA "Glorious Purpose"
Just when I'm out (not really), the Marvel Cinematic Universe knows how to pull me back in (with a devastating Tom Hiddleston performance).
מסקנות מעניינות מהציוצים:
*העץ שלוקי יצר. יש איזה עניין עם משהו של עץ החיים במיתולוגיה הנורדית/מיתולגיית מארוול לא כזה הבנתי.
*הבגדים החדשים של לוקי מייצגים אותו עכשיו כ"אל הסיפורים" במקום "אל התעלולים". גם לא הבנתי אם זה משהו שקיים בקומיקס ו/או במיתלוגיה אבל נראה ככה.
*רעיון מעניין הוא שלוקי הוא אבן הזמן? כי היא ירוקה והוא עכשיו למעשה שולט בקווי הזמן.
*עד שלוקי מצא חברים באמת הוא הקריב ונהיה בודד לנצח בשביל החיים שלהם ושל כולם
4. עכשיו כשנגמרה השביתה שחקנים יכולים לחזור לקדם דברים בטוק שואוס. טום התארח אצל ג'ימי פאלון והוא חמוד כרגיל
נערך לאחרונה ב: