🐍🔱🐊לוקי עונה 2 Loki🏆⏰⚡

didalf

Well-known member
1. הקבלה יפה שלא שמתי לב אליה. (עדי של פעם בטוח הייתה שמה לב, איך הדרדרו גיבורים)

2. הטוויטר משומה טרגרט אותי לפיד לוקי אחרי שאיכשהו כל העונה זה לא קרה.
הרוב נראים נלהבים ואומרים שזאת הייתה אחת העונות היותר טובות של סדרות ה MCU וסוף מרגש שראוי ללוקי.
אני מסכימה שזה סוף מרגש שראוי ללוקי, אבל לאורך רוב העונה הרגשתי די אדישות.
אני תוהה אם זה
1. מיאוס כללי שלי ממארוול.
2. המלחמה שגרמה לי אדישות למלחמת עולמות פיקטבית כרגע.
3. העונה באמת לא הייתה משהו וסתם נפלתי על החלק הנלהב בפיד.
מה דעתכם?

3. הנה לקט ציוצים מבאזפיד. נותן לי קצת יותר הערכה לפרק ולעונה.
קטע איך שבעונה שעברה הייתי כ"כ עמוק בפאנדום ועכשיו לא היה לי מושג מה קורה ומה הדעות הכלליות עד כה. שילוב של 1+2 אני מניחה.
מסקנות מעניינות מהציוצים:
*העץ שלוקי יצר. יש איזה עניין עם משהו של עץ החיים במיתולוגיה הנורדית/מיתולגיית מארוול לא כזה הבנתי.
*הבגדים החדשים של לוקי מייצגים אותו עכשיו כ"אל הסיפורים" במקום "אל התעלולים". גם לא הבנתי אם זה משהו שקיים בקומיקס ו/או במיתלוגיה אבל נראה ככה.
*רעיון מעניין הוא שלוקי הוא אבן הזמן? כי היא ירוקה והוא עכשיו למעשה שולט בקווי הזמן.
*עד שלוקי מצא חברים באמת הוא הקריב ונהיה בודד לנצח בשביל החיים שלהם ושל כולם;-(

4. עכשיו כשנגמרה השביתה שחקנים יכולים לחזור לקדם דברים בטוק שואוס. טום התארח אצל ג'ימי פאלון והוא חמוד כרגיל|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
1. הקבלה יפה שלא שמתי לב אליה. (עדי של פעם בטוח הייתה שמה לב, איך הדרדרו גיבורים)
מגניב!
2. הטוויטר משומה טרגרט אותי לפיד לוקי אחרי שאיכשהו כל העונה זה לא קרה.
הרוב נראים נלהבים ואומרים שזאת הייתה אחת העונות היותר טובות של סדרות ה MCU וסוף מרגש שראוי ללוקי.
אני מסכימה שזה סוף מרגש שראוי ללוקי, אבל לאורך רוב העונה הרגשתי די אדישות.
אני תוהה אם זה
1. מיאוס כללי שלי ממארוול.
2. המלחמה שגרמה לי אדישות למלחמת עולמות פיקטבית כרגע.
3. העונה באמת לא הייתה משהו וסתם נפלתי על החלק הנלהב בפיד.
מה דעתכם?
טוב אני הרבה יותר ממך חובבת של הנושא שהסדרה עסקה בו - יקומים מקבילים, חזרה בזמן ושינויי המציאות וכל זה.
לכן אהבתי את הסיפור ובעיקר את עונה 2, כלומר, אחרי שהצלחתי להבין (או לפחות לחשוב שהבנתי) מה הולך שם.
ולכן גם די הגיוני לי שלא התלהבת. כלומר אם לא היית בקטע של הידלסטון אני משערת שלא היה לך שום עניין בסדרה כזאת (?)

מצד שני אני גם חושבת שהיא היתה יכולה להיות טובה הרבה יותר מכל מיני בחינות:
- המניעים של הרבה מהדמויות לא היו ברורים לי בכלל (ונשארו בלתי ברורים).
- עם רובן לא התחברתי רגשית גם.
- המהפך של לוקי מנבל אכזרי למדי ורודף כוח, לגיבור שרק רוצה חברים, ולהציל את כולם, אני אמנם אוהבת את זה ומסכימה שזה יפה וראוי, אבל לא הוצג מבחינתי בצורה משכנעת ומובנת. כלומר הוא כאילו התהפך בתחילת עונה 1 פשוט מרע לטוב פתאום. היו צריכים להראות לנו את זה כתהליך כלשהו.
- וכמו שציינתי קודם, אני לא חושבת שיש היגיון עקבי באיך שקווי הזמן או המולטיברס בסדרה ''עובדים''.

3. הנה לקט ציוצים מבאזפיד. נותן לי קצת יותר הערכה לפרק ולעונה.
קטע איך שבעונה שעברה הייתי כ"כ עמוק בפאנדום ועכשיו לא היה לי מושג מה קורה ומה הדעות הכלליות עד כה. שילוב של 1+2 אני מניחה.
מסקנות מעניינות מהציוצים:
*העץ שלוקי יצר. יש איזה עניין עם משהו של עץ החיים במיתולוגיה הנורדית/מיתולגיית מארוול לא כזה הבנתי
וואלה אני זוכרת שיש כזה באמת וזה קצת מתאים.
*רעיון מעניין הוא שלוקי הוא אבן הזמן? כי היא ירוקה והוא עכשיו למעשה שולט בקווי הזמן.
לא יודעת זה כבר נשמע לי קצת קלוש, אבל רעיון נחמד.
4. עכשיו כשנגמרה השביתה שחקנים יכולים לחזור לקדם דברים בטוק שואוס. טום התארח אצל ג'ימי פאלון והוא חמוד כרגיל|מאוהב|
חמוד באמת!

didalf

Well-known member
טוב אני הרבה יותר ממך חובבת של הנושא שהסדרה עסקה בו - יקומים מקבילים, חזרה בזמן ושינויי המציאות וכל זה.
לכן אהבתי את הסיפור ובעיקר את עונה 2, כלומר, אחרי שהצלחתי להבין (או לפחות לחשוב שהבנתי) מה הולך שם.
ולכן גם די הגיוני לי שלא התלהבת. כלומר אם לא היית בקטע של הידלסטון אני משערת שלא היה לך שום עניין בסדרה כזאת (?)
יכול להיות. זה מסביר גם למה את עדיין איתנו חח מכל הרבה סדרות פרשת לאחרונה האמת הופתעתי שנשארת עם זאת, עכשיו אני מבינה למה.
כן אני לא כ"כ אוהבת דברים כאלה זה עושה לי סלט במוח.
אבל לוקי/טום זה עדיין לוקי/טום|מאוהב|

מצד שני אני גם חושבת שהיא היתה יכולה להיות טובה הרבה יותר מכל מיני בחינות:
יאפ
- המניעים של הרבה מהדמויות לא היו ברורים לי בכלל (ונשארו בלתי ברורים).
כן
- עם רובן לא התחברתי רגשית גם.
אני גם. חוץ מלוקי וקצת מוביוס.
- המהפך של לוקי מנבל אכזרי למדי ורודף כוח, לגיבור שרק רוצה חברים, ולהציל את כולם, אני אמנם אוהבת את זה ומסכימה שזה יפה וראוי, אבל לא הוצג מבחינתי בצורה משכנעת ומובנת. כלומר הוא כאילו התהפך בתחילת עונה 1 פשוט מרע לטוב פתאום. היו צריכים להראות לנו את זה כתהליך כלשהו.
דווקא זה כן עבד לי. יותר בעונה הקודמת אני חושבת. בעונה הזאת הוא כבר התחיל כטוב.
מה שכן אולי זה התערבב לי עם הלוקי של הטיימליין של הMCU שגם עבר תהליך כזה.
- וכמו שציינתי קודם, אני לא חושבת שיש היגיון עקבי באיך שקווי הזמן או המולטיברס בסדרה ''עובדים''.
אני חושבת שאם הסדרה הייתה עומדת בפני עצמה אז כן אבל זה סותר את המולטיוורס במקומות אחרים ב MCU.
אבל לא בטוחה כי כמו שאמרתי הדברים האלה עושים לי סלט בראש.

לא יודעת זה כבר נשמע לי קצת קלוש, אבל רעיון נחמד.
כן גם בעיניי קלוש.

למעלה