רוב הזמן נח
Well-known member
רשום לי שפרק 5 היה צריך להיות היום. אבל בנתיים אין.
06:25
בבוקר
עכשיו בדקתי שוב והפרק הגיע!
06:25
בבוקר
עכשיו בדקתי שוב והפרק הגיע!
נערך לאחרונה ב:
וואי ממש!!!!!טוב אני חייבת להוציא משהו מהסיסטם שלי.
התסרוקת של סילבי.
מה זה.
חחחח ממש ממבו ג'מבואו.בי. ממציא מחדש את הטמפד (בעזרת מדריך ה-TVA שנשאר אצל לוקי) והם מגיעים למסקנה שהם צריכים ללקט מחדש את אותם אנשים בשביל להשתמש בהילת הזמניות שלהם להחזיר את ה-TVA להתקיים (או שקר כלשהו מסוג זה).
היה לי ברור שהיא תזכור כי היא וריאנט לוקי וזה לא המקום שהיא נלקחה ממנו. אבל כן חח מה כזה כיף במקדולנס?סילבי גם היא נעלמה, מסיבה לא מובנת בהתחלה, אבל בהמשך מתברר שהיא חזרה מרצונה לקו הזמן שבו היא עובדת במקדונלדס (מי ידע שזה עד כדי כך כיף).
אין לי מושג איך הם הסכימו לבוא איתו.לוקי מצליח לשכנע את מוביוס, קייסי ו-B15 לשתף פעולה כדי להציל את ה-TVA ואת כל היקום(ים),
האמת לא הבנתי איך הוא לא מבין את זה בעצמו שהם במקום שהם שייכים אליו. היה לי מוזר שלא כואב לו לקחת את מוביוס מהבנים שלו. אבל אחכ הבנתי שהוא היה כ"כ ממוקד שהוא לא הבין את זה. אהבתי כשהוא הודה זה כי הוא רוצה את החברים שלו. אוחבמקום זה היא מצליחה לשכנע אותו, שהוא בסה"כ רוצה בחזרה את החברים שלו בשביל לא להיות לבד, ושהוא צריך להניח לזה ולחיות את החיים שלו.
חחחחחחחחחחח איך הם התפוגגו אחד אחד זה היה כזה אינפינטי וור. ציפיתי שמישהו יגיד "מיסטר לוקי איי דונט פיל סו גוד"כולם נעלמים סביבו כולל סילבי עצמה
אני חושבת שזה קשור לזה שהוא אוהב את כל החבורה עכשיו.והוא מבין שזה קשור "לא ללמה אלא למי" (אני מניחה שזה אומר כאילו שזה קשור לזה שהוא אוהב אותה?) ועכשיו הוא יודע איך למנוע את הכל.
מה בעצם המשמעות של זה?אז לוקי הוא עכשיו האל של כל המולטיוורס?
תכלס כמו שצריך אני בעד שלוקי ישלוט בנו.אז לוקי הוא עכשיו האל של כל המולטיוורס?
זה מעגל יפה.הייתי צריך לקלוט מזה שהודגש המשפט על זה שהוא לא רוצה כס מלוכה שהוא בסוף יקבל אחד כי זאת תהיה האופציה היחידה שלו. (וכתר מגניב)
כן אני גם חושבת עם הערה על קאנג כלשהו שעושה צרות.אז בסופו של דבר קיבלנו את המולטיוורס שאנחנו מכירים שבו התרחשה העלילה של אנטמן והצרעה: קוונטמניה (אני מניח שלזה התכוונו לקראת סוף הפרק).
אני גם תהיתי.מוביוס חזר לראות את החיים שלו על קו הזמן (או אחד מהם לפחות), אבל מה הוא יעשה עכשיו? זה לא שהוא יכול להחליף את עצמו?
וואלה. מעניין אז למה הוא נתקע על אחד ספציפי.בעצם אם יש מולטיוורס אז בטח יש קו זמן שבו הוא מת והשאיר את הבנים שלו יתומים.
נכון??? מההה? זהו לוקי פשוט תקוע על כסא לנצח מחזיק חוטים??בכל מקרה לא קיבלנו "המשך יבוא"
אני גם.אבל אני מקווה שכן נראה את לוקי הזה שוב. ואולי עוד דמויות משם.
כרגיל אני קודם כל צריכה לוודא מה הבנתי בכלל ואם בכלל הבנתי![]()
יאפ.אחרי שלוקי מבין איך לחזור למתי שהוא רוצה בזמן, הוא מנסה למנוע את השמדת הכל.
בשלב ראשון הוא חושב שכל מה שצריך זה להצליח בהגדלת הקיבולת של הנול, שנכשלה כשויקטור יצא והקרינה חיסלה אותו.
אז דבר ראשון הוא מנסה להאיץ את היציאה של ויקטור, לפני שהקרינה חזקה מידי.
זה לא עובד.
אחרי כמה ניסיונות הוא מחליט להקדים את כל ביצוע התוכנית הזאת, וחוזר שוב ושוב אחורה להאיץ את שלביה, עד שהוא מגיע למסקנה שאי אפשר לחכות עד שאו.בי. יתכנן את זה בעצמו, והוא משקיע כמה מאות שנים בללמוד את כל המדע שהוא צריך בשביל לבנות את זה בעצמו, ובסוף מצליח להגיע לאיטרציה המושלמת שבה ויקטור מצליח להגיע בזמן להטעין את הקיבולת של הנול במכשיר שמגדיל אותה.
רק בשביל לגלות שגם זה לא עוזר.
כי קווי הזמן מתפצלים אין-סופית (אם נותנים להם) ואי אפשר להגדיל את קיבולת הנול לאינסוף.
חחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק מה שאמרתי(פחחחח יכולתי להגיד להם את זה מראש.)
אה זה לא הבנתי האמת מה המטרה של הTVA עכשיו, תודה.אבל ה-TVA מוקם מחדש עם מטרה חדשה (ומוטו חדש: let's grow together) : למנוע את מלחמת היקומים. בשביל זה הם עוקבים אחרי כל הואריאנטים של ההוא שנשאר, כדי למנוע מהם להתחיל אותה (אני מניחה).
שאלה טובה.אני לא כל כך בטוחה מה המשמעות של זה שלוקי יושב על ה"כס" ומחזיק את כל קווי הזמן, אבל אולי זה כאילו מה שנחוץ בשביל שהם יהיו "תחת שליטה" כדי שה-TVA יוכל עדיין לעקוב אחריהם, כאילו במקום הנול, או משהו כזה?
אבל זה לא שהוא קובע מה יקרה בהם כי יש רצון חופשי, נכון?
לוקי 2X06 סוף עונה
חשוב: הוא שנשאר אמר ללוקי בשלב מסויים אם הוא צריך טו "שייק איט אוף" אני מתחילה לחשוב שזה מכוון
כל כך הרבה ממבו ג'מבו וטכנו באבל שאלוהים יעזור לי אני לא מבינה כלום
אבל כאילו זה שאי אפשר להכיל אינסוף גם אני יכולתי להגיד לכם גאונים. באמת שכל מה שהסקתי מהסדרה הזאת זה שההוא שנשאר צדק ואי אפשר להכיל אינסוף יקומים מקבילים.
אבל היה מגניב איך לוקי כל פעם למד יותר ותקתק עניינים בכל חזרה לכל נקודה.
חחח פספסתי את זהחשוב: הוא שנשאר אמר ללוקי בשלב מסויים אם הוא צריך טו "שייק איט אוף" אני מתחילה לחשוב שזה מכוון![]()
אוף כשהוא הולך על הגשר והחליפה שלו מתחילה להעלם קיוויתי ששאר הבגדים יעלמו גםאוקי ובסוף סוף סוף קיבלתי לוקי אמיתייייייייייי עם הירוק והקסמים והקרניים!!! (אבל למה קרניים שחורות ולא זהב??) עושה מה שצריך לעשות.
אז עכשיו הוא כאילו תקוע על הכסא מחזיק את ליטרלי כל היקום בידיים? אם הוא צריך לשירותים?
יפה!איזה באסה לו. זה חתיכת הקרבה כל הכבוד לוקי. האירוניה היפה בזה שהוא תמיד חשב שמגיע לו כס מלכות מהיותו אל אבל הוא הקריב הכל כדי לקבל אותו ועכשיו הוא גיבור.
בטוחה שמתישהו הוא יקנה ג'ט סקי וילך לעשות חיים בים סופסוף.לא הבנתי מה מוביוס מתכנן לבהות בעצמו השני כל חייו?![]()
גם לי לא ברור.ומה קרה לרבונה בסוף?
יש לי רעיון, הרי יש לו אינסוף ואריאנטים, אז שיתחלפו מידי פעם, שיעשו משמרות.נכון??? מההה? זהו לוקי פשוט תקוע על כסא לנצח מחזיק חוטים??
זה באמת נראה ככה.נראה לי שבלי שהוא מחזיק אותם עם אנרגיה ירוקה עם גוועים לא?
נתחיל בלהגיד שאני מסכימה שיש פה סלט ואולי חוסר עקביות, אני אנסה עוד מעט לכתוב שוב במסודר מה שאני מבינה מהסדרה לגבי ההיגיון הפנימי שלה (ואז אני גם אחליט אם יש או אין בזה היגיון בעיני).אם יש מולטיוורס אז יש למעשה המון המון יקומים שקיימים במקביל אחד לשני.
זה לא קשור לקווי זמן שנוצרו כי מישהו חזר לעבר ושינה אותו.
ואם יש יקום אחד שממנו נוצרו המון קווי זמן ומתיחסים לכל קו זמן כיקום בפני עצמו, אז זה לא באמת מולטיוורס.
בסדרה הזאת עשו סלט ולא מבדילים בהבדל.
זה היה נראה לי שהיא במקום שאליו לוקי הגיע בפרק 5 של עונה שעברה - איפה שהוא פגש את הוריאנטים האחרים שלו ושהייתה שם המפלצת הזאת שהרגה הכל.ומה קרה לרבונה בסוף?
באמת לונה אחרי שעקבת ככ יפה בהתחלהחחח פספסתי את זה![]()
אוף כשהוא הולך על הגשר והחליפה שלו מתחילה להעלם קיוויתי ששאר הבגדים יעלמו גםלא שיוחלפו בחליפת אל הזאת
![]()
אבל זאת חליפה ממש מכוערת!!!!!!! היה את הפרק שהם הלכו בחליפות ערב מכובדות שאז הוא נראה טוב אבל זאת מזעזעת. ולוקי הוא אל הוא צריך חליפה של גיבור על לא של עובד משועמם!סורי בעיני הוא עדיין יותר חתיך בחליפה הרגילה (שמדגישה את הגוף החטוב שלו).
נראה לי שאלים לא צריכים לשירותים.
גוד פור הימבטוחה שמתישהו הוא יקנה ג'ט סקי וילך לעשות חיים בים סופסוף.
תכלס ותכלסיש לי רעיון, הרי יש לו אינסוף ואריאנטים, אז שיתחלפו מידי פעם, שיעשו משמרות.
ושסילבי גם תתרום את חלקה למאמץ, סה"כ היא זאת שכל כך דחפה שחייבים לחסל את הנול![]()
אה כן הבנתי את זה. אבל מי שלח אותה לשם? אז זה אומר שזהו היא מתה?זה היה נראה לי שהיא במקום שאליו לוקי הגיע בפרק 5 של עונה שעברה - איפה שהוא פגש את הוריאנטים האחרים שלו ושהייתה שם המפלצת הזאת שהרגה הכל.
נראה לי שסילבי עשתה לה pruning בפרק 2X04אה כן הבנתי את זה. אבל מי שלח אותה לשם? אז זה אומר שזהו היא מתה?
רגע אחרי שהיא ומיס מינטס הגיעו להוא שנשאר המת?נראה לי שסילבי עשתה לה pruning בפרק 2X04
אני לא רואה את הצורך בהבחנה בין יקום וקו זמן, אבל חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שאכן אין היגיון פנימי בסדרה בשאלה של מה גורם ליצירה של יקום/קו-זמן חדש ושאלת הרצון החופשי.אם יש מולטיוורס אז יש למעשה המון המון יקומים שקיימים במקביל אחד לשני.
זה לא קשור לקווי זמן שנוצרו כי מישהו חזר לעבר ושינה אותו.
ואם יש יקום אחד שממנו נוצרו המון קווי זמן ומתיחסים לכל קו זמן כיקום בפני עצמו, אז זה לא באמת מולטיוורס.
בסדרה הזאת עשו סלט ולא מבדילים בהבדל.
זה רשלנות של מארוול שהוציאו סדרה לפני שלמדו את החומר. מזל שהנושא הזה כנראה נסגר ולא ימשיך לסרטים.אני לא רואה את הצורך בהבחנה בין יקום וקו זמן, אבל חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שאכן אין היגיון פנימי בסדרה בשאלה של מה גורם ליצירה של יקום/קו-זמן חדש ושאלת הרצון החופשי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.