🐍🔱🐊לוקי עונה 2 Loki🏆⏰⚡

didalf

Well-known member
פרק 2X02
אוקי אני רוצה לציין ששם הפרק הוא Breaking Brad:-D מעניין אם גם יהיה רפרנס בפרק עצמו. אוקי לא.

אוקיי אבל אני מכירה די מעט שירים שלה, וגם בפרק 2 (בו אני צופה כרגע) זיהיתי משפט שנשמע כמו פרפראזה על מילים שלה! (ולא, אני לא רומזת שזה מכוון, רק שזה משעשע)
חחח הפעם קלטתי!!
כשההוא אמר ללוקי: "אתה הבעיה זה אתה":-D מיד התחלתי לשיר חח.

אוייי סופסוף לוקי משתמש בכוחות שלו!!!!! היה כיף איך שהוא תחמן ותפס את הבראד הזה!! אהבתי את הצל עם הקרניים. ספיקינג אוף ויץ' אפשר שלוקי יחזור לחליפת לוקי שלו מידי פעם??

אני אוהבת כשיוצא ללוקי הנבל התגעגעתי.
אהבתי איך הוא מתייחס לכל אירועי הנוקמים כ"כן אח שלי ואבא שלי עצבנו אותי אז הוצאתי עצבים" לול:-D כן חמוד זה מה שזה??

היה לי ברור שכל זה שמוביוס ננעל בחוץ וצועק זה הצגה מול בראד. אבל זה היה נחמד.

אני מאד מזדהה עם או-בי אני גם מתחרפנת כשאנשים שואלים שאלות כי הם התעצלו לקרוא את ההסברים הקיימים!!! אהבתי שלפחות מישהו אחד מעריך אותו.

סילבי עובדת במקדולנדס הזכיר לי את באפי:-P:

אני עדיין לא כזה מבינה את העניין עם הטיימליינים אבל אהבתי כשסילבי ולוקי נלחמו ביחד.

אז הם משום מה היו משוכנעים שהוא מצא את סילבי שם (פשוט כי הוא צייד מאוד טוב? אבל מי אמר שזה עניין אותו בכלל למצוא אותה, אם המטרה שלו היתה פשוט לחיות את החיים בתור כוכב קולנוע?)
הוא נשלח ככוח המשימה למצוא אותה. הם חושבים שהוא מצא אותה ולא מספר כדי לברוח לחיות את החיים שלו.
אני גם לא הבנתי מה זה קשור בעצם8-*
והוא משום מה לא מעוניין לספר להם (למה, מה אכפת לו?)
עכשיו כשאת שואלת... לא יודעת8-*

ואו-בי גילה שכל קווי הזמן שוב/עדיין עומדים להקריס את... הכל (?) ורק ההוא שנשאר או איך שמכנים אותו יכול למנוע את זה או משהו... ?
נכון.

Would've, Could've, Should've
אה היה משהו כזה נכון. שיר מושלם אני שמחה שאותו את מכירה|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
אוקי אני רוצה לציין ששם הפרק הוא Breaking Brad:-D מעניין אם גם יהיה רפרנס בפרק עצמו. אוקי לא.
וואי לא שמתי לב לזה בכלל!
חחח הפעם קלטתי!!
|כן|:-D
אוייי סופסוף לוקי משתמש בכוחות שלו!!!!! היה כיף איך שהוא תחמן ותפס את הבראד הזה!! אהבתי את הצל עם הקרניים.
אהבתי את זה גם.
ספיקינג אוף ויץ' אפשר שלוקי יחזור לחליפת לוקי שלו מידי פעם??
דווקא אני אוהבת את החליפה הרגילה עם העניבה הדקה הזאת, הוא מאוד חתיך בזה.
אהבתי איך הוא מתייחס לכל אירועי הנוקמים כ"כן אח שלי ואבא שלי עצבנו אותי אז הוצאתי עצבים" לול:-D כן חמוד זה מה שזה??
חחחחח וואי כן :-D
באמת היה ברור מאוד.
אני מאד מזדהה עם או-בי אני גם מתחרפנת כשאנשים שואלים שאלות כי הם התעצלו לקרוא את ההסברים הקיימים!!! אהבתי שלפחות מישהו אחד מעריך אותו.
גם אני!!!!!!!!!!!! אני תמיד זאת שכותבת את ההסברים המאוד מדויקים וברורים, שכמובן אף אחד חוץ ממני לא קורא |שפם|
אויש נכון.
אני עדיין לא כזה מבינה את העניין עם הטיימליינים אבל אהבתי כשסילבי ולוקי נלחמו ביחד.
אני שמחה שלא רק אני לא מבינה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש לי גם בעיה שאני לא זוכרת את הדמויות. כמו X15 / בראד הזה.
זה מישהו שלא הכרנו בעונה הקודמת אלא רק מהפרק הקודם.
הוא היה אחד הציידים בחדר מועצה שבו דנו לגבי מה לעשות עכשיו. והוא בחר ללכת עם דוקס, אחת מהראשיים שהיא בחרה ללכת לתפוס את סילבי וטענה שהם צריכים להמשיך להרוס קוי זמן מקבילים.
הוא נראה שונה בפרק הזה כי בפרק הקודם השיער שלו היה שונה:
1697297113076.png
אני מבינה שהוא היה אחד הציידים של ה-TVA ואחרי שגילה את האמת שהם כולם ואריאנטים אז ברח לקו הזמן המקודש בשביל לחיות שם את החיים המקוריים שלו (?) אני לא בטוחה מה זה אומר לגבי הבראד המקורי מקו הזמן ההוא - שהוא הרג אותו או משהו? או שאני לא מבינה או זוכרת איך העניין הזה עובד.
גם אני תהיתי מה זה אומר לגבי בראד המקורי.
אז הם משום מה היו משוכנעים שהוא מצא את סילבי שם (פשוט כי הוא צייד מאוד טוב? אבל מי אמר שזה עניין אותו בכלל למצוא אותה, אם המטרה שלו היתה פשוט לחיות את החיים בתור כוכב קולנוע?)
הם חושבים שהוא יודע איפה סילבי בגלל שהם חושבים שזאת הייתה המשימה העיקרית שדוקס יצאה לעשות.
זה באמת אבל די מוזר כי כנראה לדוקס לא היה ממש אכפת מזה והוא בכל מקרה כנראה לא העביר את המידע לדוקס כיאחרת אולי היו הולכים לטפל בה. אלא אם כן הכוונה הייתה לטפל בה בכך שפשוט כל הקו זמן שהיא עליו יהרס.
והוא משום מה לא מעוניין לספר להם (למה, מה אכפת לו?)
גם באמת לא ממש ברור. אולי הוא מפחד ממה דוקס תעשה לו אם הוא יבגוד בה.
ואו-בי גילה שכל קווי הזמן שוב/עדיין עומדים להקריס את... הכל (?) ורק ההוא שנשאר או איך שמכנים אותו יכול למנוע את זה או משהו... ?
כן, בעייתי.
חחח הפעם קלטתי!!
וואלה
אוייי סופסוף לוקי משתמש בכוחות שלו!!!!! היה כיף איך שהוא תחמן ותפס את הבראד הזה!! אהבתי את הצל עם הקרניים. ספיקינג אוף ויץ' אפשר שלוקי יחזור לחליפת לוקי שלו מידי פעם??
כן, הקטע עם הכוחות שלו היה מגניב.
כן וזה שהוא דחף את טוני מהמגדל.
כן זה היה ברור.
אבל המכונת עינוי הזאת הייתה מגניבה.
הוא כזה חמוד אני מת עליו.
ואהבתי שקייסי מבלה איתו. אני באופן כללי שמח שקייסי מקבל תפקיד קצת יותר גדול מאשר בעונה הקודמת.
(בעונה הקודמת הקטע הכי משמעותי איתו היה כשלוקי בהתחלה מאיים עליו שהוא יוציא לו את הקרביים כמו לדג וקייסי לא מבין מה זה דג)
חחחח נכון.
אבל ההבדל העיקרי הוא שנראה שסילבי ממש אוהבת את זה.
וזה שמקדונלדס זה מקום אמיתי וזה מאוד מרגיש כמו פרסום.
הכל מורכב, אבל הדינמיקה של הדמויות טובה.

didalf

Well-known member
דווקא אני אוהבת את החליפה הרגילה עם העניבה הדקה הזאת, הוא מאוד חתיך בזה.
מההה היא ממש מכוערת אני שונאת אותה!!
מזל שהוא החליף לחליפת ערב לכמה סצנות. אבל אני רוצה את התלבושת הלוקית הירוקה! כולל קרניים תודה.

גם אני!!!!!!!!!!!! אני תמיד זאת שכותבת את ההסברים המאוד מדויקים וברורים, שכמובן אף אחד חוץ ממני לא קורא |שפם|
וואי אני גם הכל כתוב רק תקראו אוף!!
1697297113076.png
הוא קצת דומה לג'ייק ג'ילנהול8-*

אבל המכונת עינוי הזאת הייתה מגניבה.
כן.
כי זה גם לא כ-ז-ה עינוי אכזרי.
אבל איך שלוקי התנהג כאילו אין לי מושג "אופס מה הכפתור הזה עושה" היה משעשע.

אבל ההבדל העיקרי הוא שנראה שסילבי ממש אוהבת את זה.
כן חח
וזה שמקדונלדס זה מקום אמיתי וזה מאוד מרגיש כמו פרסום.
ממש בקטע מוגזם.
וזה באמת שת"פ עם מקדונלנס לפני כמה חודשים הם הוציאו ארוחה מיוחדת שקשורה ללוקי זה לא זוכרת בדיוק מה זה היה.
הכל מורכב, אבל הדינמיקה של הדמויות טובה.
בדיוק.
אני לא כזה מבינה מה הולך או מזדהה עם הזעזוע שבלמחוק את קווי הזמן אבל אני נהנית מהדינמיקה בין הדמויות ובעיקר כשללוקי יוצא הלוקי.

didalf

Well-known member
פרק 2X03

אוי הפתיח עשו אותו מגניב המנגינה של מארוול בעיבוד כזה אולד טיימי.

אז היום כולם רודפים אחרי קאנג סליחה ויקטור סליחה הההוא שנשאר בשיקגו 1893. הוא לא אמר שהוא מהעתיד? אניוואי.

לוקי מתמרמר על הפסל של אודין ות'ור ולא מודה שהוא נעלבי שהוא לא שם:-D
"ת'ור לא כזה גבוה" לול:-D

מכפת לי עכשיו מהרגעים הקצת רומנטיים בין ויקטור ורבונה? שני אנשים פויה.
ובואנה מיס מינטס הזאת שעון מצוייר חמוד עלק פסיכופטית מרושעת שכמותה. פחות אהבתי שאיכשהו זה הפך לזה שהיא מאוהבת בו בקטע קריפי.
מעניין למה הוא נתן לה מבטא דרומי.

סילבי די מעיקה עם הזעם-נקמה שלה שלא אכפת לה מכלום ותמיד מסבכת דברים|פנים| אני שונאת שעושים דמויות כאלה צרות מחשבה זה מעייף.

לוקי הרגיש קצת משני היום. תנו לו יותר להשתמש בקסמים! היה קצת אבל לא מספיק!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא שמתי לב לזה.
אבל אגב השם של הוריאנט קאנג הזה הוא ויקטור טיימלי - והשם המקורי של מארוול היה טיימלי קומיקס.
אז היום כולם רודפים אחרי קאנג סליחה ויקטור סליחה הההוא שנשאר בשיקגו 1893. הוא לא אמר שהוא מהעתיד? אניוואי.
גם לי לא ברור. הוא אמר שהוא מהמאה ה31 או משהו כזה. והגיוני שכל וריאנט יהיה מאותה תקופה.
אבל אולי הוא לקח וריאנט שלו בתור תינוק והעביר אותו למאה ה19.
חחחחח זה כזה מוזר.
בכלל בשלב הזה לקח לי שניה להזכר שלוקי הוא בכלל אל נורדי. זה מרגיש כל כך לא קשור לעלילה של הסדרה.
ובואנה מיס מינטס הזאת שעון מצוייר חמוד עלק פסיכופטית מרושעת שכמותה. פחות אהבתי שאיכשהו זה הפך לזה שהיא מאוהבת בו בקטע קריפי.
מעניין למה הוא נתן לה מבטא דרומי.
לדעתי היא בחרה לעצמה את המבטא.
מעניין אם היא תיצור לעצמה גוף.
אהבתי שיש קצת יותר פיתוח של הדמות שלה ושהיא קצת משוגעת.
סילבי די מעיקה עם הזעם-נקמה שלה שלא אכפת לה מכלום ותמיד מסבכת דברים|פנים| אני שונאת שעושים דמויות כאלה צרות מחשבה זה מעייף.
דווקא נראה לי יחסית סביר.
ההוא ששרד אמר שהוריאנטים שלו יהיו רעים יותר ממנו. אז הגיוני שהיא רוצה להרוג אותם.
זה שלוקי פשוט פתאום מחליט שצריך לשמור את הוריאנט הזה חי עשה בעיות.
כן היה קצת משני, כי היו הרבה דמויות אחרות. אבל הוא עדיין היה חשוב בעלילה.
אהבתי איך הוא לא אהב את הרעיון של לנסוע עם מוביוס על אופניים כפולים (לא זוכר איך קוראים לזה)

היה לי חבל אבל שלא היה את OB בפרק הזה.

אז כמו שאמרתי עניין אותי אם מיס מינטס אולי תקבל גוף אמיתי בעתיד ולכן עניין אותי איך נראית השחקנית שמדבבת אותה.
ואפילו זכרתי את השם של השחקנית - טארה סטרונג כי איכשהו אני תמיד שם לב אליו בקרדיטים.
אז כתבתי בגוגל את השם שלה ומיד צץ אחריו Israel.
ואז הכותרת הגדולה של כמה כתבות שהופיעו הייתה שטארה סטרונג פוטרה מסדרה (אחרת) בגלל אמירות שלה באינטרנט.
ישר הנחתי שהיא מהפריקים שמצדיקים את חמאס, אבל מסתבר שזה הפוך. פיטרו אותה בגלל פוסטים ולייקים של פוסטים נגד פלסטינים ואיסלאם.
לא הצלחתי להבין מה היא באמת כתבה.

רוב הזמן נח

Well-known member
גם לי לא ברור. הוא אמר שהוא מהמאה ה31 או משהו כזה. והגיוני שכל וריאנט יהיה מאותה תקופה.
אבל אולי הוא לקח וריאנט שלו בתור תינוק והעביר אותו למאה ה19.
גם לא ברור איך כולם נפגשו ועשו מלחמה. לימדו אותנו שקווים מקבילים לא נפגשים.

Lhuna3

Well-known member
נכון, גם אני אהבתי!
חחחחח זה כזה מוזר.
בכלל בשלב הזה לקח לי שניה להזכר שלוקי הוא בכלל אל נורדי. זה מרגיש כל כך לא קשור לעלילה של הסדרה.
כנ"ל, וגם מוביוס אמר משהו דומה.
כן זה היה ממש לא מעניין ומרגיש שבא משום מקום. (קצת כאילו אם שניהם שחורים אז הם חייבים להתאהב)
|כן| סילבי בהחלט מעיקה בזה שהיא לא לוקחת בכלל בחשבון את האופציה שמה שהיא מנסה לעשות יחסל גם אותה עצמה.

עוד משהו שקצת מציק לי זה האדישות שבה ויקטור מקבל את גברת מינטס בתקופה שבה עוד אין אפילו מחשבים.
ולא הבנתי מה בדיוק היתה התוכנית של להביא לו את הספר כילד, זו היתה בכלל תוכנית של גב' מינטס או של עצמו המקורי מהעתיד? ומה היתה המטרה של זה?

Lhuna3

Well-known member
אז כמו שאמרתי עניין אותי אם מיס מינטס אולי תקבל גוף אמיתי בעתיד ולכן עניין אותי איך נראית השחקנית שמדבבת אותה.
ואפילו זכרתי את השם של השחקנית - טארה סטרונג כי איכשהו אני תמיד שם לב אליו בקרדיטים.
ואז הכותרת הגדולה של כמה כתבות שהופיעו הייתה שטארה סטרונג פוטרה מסדרה (אחרת) בגלל אמירות שלה באינטרנט.
ישר הנחתי שהיא מהפריקים שמצדיקים את חמאס, אבל מסתבר שזה הפוך. פיטרו אותה בגלל פוסטים ולייקים של פוסטים נגד פלסטינים ואיסלאם.
אוקיי אז קראתי על זה גם והנה אמ;לק ממה שהבנתי:

היא עשתה לייק לפוסט שהיה כתוב בו
HAMAS = ISIS
והיא פוטרה בגלל שבהמשך הפוסט ההוא היה גם כתוב שהאיסלם הוא מסוכן ושאין דבר כזה איסלאמופוביה.
היא אמרה שהיא עשתה לייק רק בגלל HAMAS = ISIS ושכשראתה מה כתוב בהמשך אז הורידה את הלייק כי היא לא מסכימה עם שאר האמירות "הנוראיות" האלו, ושהיא "פוטרה בשל היותה יהודיה".
ההפקה הגיבה שגם המדבב של הדמות הראשית בסדרה וחלק מהכותבים הם יהודים.

אגב היא גם כתבה בתגובה למישהו על פיטוריה "אנא התפללו למען משפחתי בישראל ובעזה". אני לא בטוחה אם זה אומר שבאמת יש לה בני משפחה בישראל שחלקם חטופים בעזה, או שזה היה משהו סימלי יותר בגלל שהיא יהודיה.

didalf

Well-known member
נכון?? אני גם זכרתי את זה.

וואי לגמרי.
הוא גם לא משתמש בכוח הפיזי שלו מספיק.

מעניין אם היא תיצור לעצמה גוף.
לא חושבת שהיא יכולה, כי אם כן היא כבר הייתה עושה את זה לא?

זה שלוקי פשוט פתאום מחליט שצריך לשמור את הוריאנט הזה חי עשה בעיות.
אבל הוא הסביר לה למה צריך אותו והיא חמור עיקש לא מקשיבה בכלל, זה לופ מעיק.

אהבתי איך הוא לא אהב את הרעיון של לנסוע עם מוביוס על אופניים כפולים (לא זוכר איך קוראים לזה)
חחח קיוויתי שיהיה קאט ואז נראה אותם רוכבים בכל זאת:-D
(נראה לי טנדרם?)

(קצת כאילו אם שניהם שחורים אז הם חייבים להתאהב)
תכלס:-D

|כן| סילבי בהחלט מעיקה בזה שהיא לא לוקחת בכלל בחשבון את האופציה שמה שהיא מנסה לעשות יחסל גם אותה עצמה.
בדיוק!!

עוד משהו שקצת מציק לי זה האדישות שבה ויקטור מקבל את גברת מינטס בתקופה שבה עוד אין אפילו מחשבים.
ממ אולי כי הוא ממציא שכל הזמן אומר שהרעיונות שלו מתקדמים יותר מהטכנולוגיה אז הוא לא מופתע לחלוטין.

ולא הבנתי מה בדיוק היתה התוכנית של להביא לו את הספר כילד, זו היתה בכלל תוכנית של גב' מינטס או של עצמו המקורי מהעתיד? ומה היתה המטרה של זה?
מיס מינטס טוענת שזאת תוכנית שלו המקורי מהעתיד, אבל היא שיידי אז לא יודעת. אני חושבת שזה נתן לו השראה ליצור את ההמצאות ואת הTVA בעתיד. מעין לופ כזה.

אה שמעתי על הסיפור הזה אבל לא יודעתי שהיא מיס מינטס. חלאות:-[

רוב הזמן נח

Well-known member
יש לי הרגשה שעשו במארוול סלט והם לא בדיוק מבינים בסדרה הזאת מה ההבדל בין קו זמן מקביל, לבין יקום מקביל.

הבעיות נוצרות כשיש קו זמן מקביל. ואיך הקו זמן המקביל של לוקי נוצר? כי האוונג'רס חזרו אחורה בזמן ויצרו שינוי שגרם ללוקי לברוח. זאת אומרת שבשביל קו זמן מקביל צריך לשנות את העבר.

ויקום מקביל זה משהו טיבעי שקיים במקביל לשאר היקומים ולא נוצר בגלל שיצרו הפרעות בגלל שחזרו אחרונה בזמן. ועם זה אין בעיות.

לא נראה שבסדרה הזאת יש הבחנה בין שני המצבים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש לי הרגשה שעשו במארוול סלט והם לא בדיוק מבינים בסדרה הזאת מה ההבדל בין קו זמן מקביל, לבין יקום מקביל.

הבעיות נוצרות כשיש קו זמן מקביל. ואיך הקו זמן המקביל של לוקי נוצר? כי האוונג'רס חזרו אחורה בזמן ויצרו שינוי שגרם ללוקי לברוח. זאת אומרת שבשביל קו זמן מקביל צריך לשנות את העבר.

ויקום מקביל זה משהו טיבעי שקיים במקביל לשאר היקומים ולא נוצר בגלל שיצרו הפרעות בגלל שחזרו אחרונה בזמן. ועם זה אין בעיות.

לא נראה שבסדרה הזאת יש הבחנה בין שני המצבים.
נכון שלא מתייחסים לשני אלו כדברים שונים, אבל באופן כללי לא ממש מתייחסים לכך שהנוקמים חזרו בזמן ועשו שינוי בקו הזמן.
מזכירים את זה פעם אחת בפרק הראשון של הסדרה, ואומרים שזה אמור היה לקרות ואין להם בעיה עם זה.

didalf

Well-known member
פרק 2X04

סילבי: "בכל מקרה נשחק אותה אלים"
עדי: "WE ARE GODS"
לוקי אחרי 5 דקות של פאוזה דרמטית: "WE ARE GODS".
ואהבתי שהיום הוא נזכר באירועי ת'ור 1:-D

וואה וואה מיס מינטס הזאת פסיכופטית לחלוטין. איזה חיוך מרוצה היה לה כשהאנשים האלה נמחצו למוות, ג'יזס. מי ידע ששעון מצוייר יכול להיות כ"כ רשע.
ואז הרגו אותה בעצמה חהחהחה.
והפסיכית הזאת המילים האחרונות שלה זה "לעולם לא תהיה הוא" סייקו.

אני מבינה את ויקטור כי גם אני בתור ילדה מאדדדדדדדדדדדדד התלהבתי ממכונות השוקו האלה:-D

חחחח כשאו-בי כזה "בלהבלה אם אני ארסט את המערכת זה תפסיק החסימה של הקסמים" אז לוקי וסילבי ביחד: "תכבה!!!!!!!!":-D
וממש שמחתי כי בדיוק חשבתי לי איזה באסה זה פרק שלם ב TVA כי זה אומר בלי קסמים. הם לא השתמשו בהם מספיק אבל!!

אה היה מגניב שהגענו לעתיד שראינו לפני כמה פרקים וההסבר ללמה סילבי שם ומי קצר את לוקי אז, מסתבר שלוקי עצמו. מגניב.

וופס ויקטור מת בשניה שהוא יצא. רואה סילבי נפתרה לך הבעיה לבד.
ועכשיו נול הבלהבלה התפוצץ אופס כולם מתים?
תהיתי אם לוקי לא אמור להיות אל ובגלל זה יותר חסין?8-* כאילו אם הוא היה יוצא הוא גם היה מתפרק ככה?

ואיזה עיניים יפות יש לטום הידלסטון|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אני היום חזרתי חלקית לפרקים קודמים בשביל לנסות לעשות לעצמי סדר ולהבין יותר טוב מה קורה שם.
כתבתי מה שהבנתי, אז תתקנו אותי אם משהו שגוי.

הרקע:
במקור היו הרבה או אינסוף קווי זמן (= יקומים מקבילים, המולטיוורס).
ואריאנטים שונים של ויקטור במאה ה-31 גילו את זה והצליחו לעבור בין היקומים ולפגוש זה את זה, אבל חלקם היו מרושעים ורצו לכבוש את כל היקומים ונהיתה ביניהם מלחמה גדולה שכמעט החריבה את כל היקומים.
אחד מהם (ההוא שנשאר) גילה את המפלצת אליות' שיכולה לבלוע את הכל, והצליח לרתום את כוחה כדי לחסל את כל שאר היקומים והמציא את הנול שמבודד קו זמן אחד (זה של עצמו, עד נקודה מסויימת בזמן).
ואז הקים את ה-TVA שעסק במחיקת כל קו זמן שנוצר כהסתעפות כתוצאה ממישהו שסוטה מהקו הזה.

רבונה רנסלייר במקור היתה שותפה (וכנראה בת זוג) שלו, ואז הוא מחק לה את הזכרון ושם אותה לנהל את ה-TVA בפועל, כאשר הוא רק "יושב על כס המלכות", כלומר קובע את מהלך קו הזמן המקודש.

כשהואריאנטים לוקי וסילבי מגיעים אליו, הוא טוען שהוא מוכן שהם יחליפו אותו בתפקיד (שזה אומר לקבוע את מהלך קו הזמן המקודש מאותו רגע שעד אליו הוא הגיע) אבל אם הם יהרגו אותו ויחסלו את ה-TVA ככה שהסתעפויות יוכלו להמשיך להתקיים, אז הואריאנטים הרעים שלו "שוב" יוולדו במאה ה-31 ויגרמו למלחמת היקומים.
כלומר בעצם הנקודה הזאת בזמן שעד אליה הוא קבע את הכל היא נקודה במאה ה-21, הרבה לפני שהוא נולד.
(בהתחלה חשבתי שהקו המקודש התחיל מ"אחרי" מלחמת היקומים, אבל מפה אני מבינה שהוא בעצם התחיל מהעבר הרחוק).

לוקי מאמין לו אבל סילבי חושבת שהוא משקר ושלוקי פשוט רוצה לקחת את מקומו ולשלוט בהכל, והיא הורגת את ההוא שנשאר.

לוקי שנזרק בחזרה ל-TVA (ולזמנים שונים שלו) מגלה שהוא נשלט ע"י (נראה לי) אחד הואריאנטים היותר מרושעים של ויקטור (?) כי יש את הפסלים שלו בכל מקום.
זאת אומרת שהעתיד באמת השתנה וכנראה שהיתה (כלומר תהיה בעתיד הזה) מלחמת היקומים לאחר שנתנו לקוי הזמן להסתעף ואחד אחר ניצח (?)

ב-TVA אחרי שגילו את האמת על עצמם שהם לא נוצרו ע"י שומרי הזמן (שאינם אמיתיים) אלא נחטפו מקו הזמן ונמחק להם הזיכרון, אז השורות מתערערות.
חלקם כמו מוביוס ו-B15 מבינים מזה שזה לא בסדר שהם מוחקים את ההסתעפויות כי זה מוחק חיים של אנשים (הם לא ידעו את זה קודם?)
וחלקם (כמו דוקס?) מאמינים שזה לא משנה את העובדה שצריך להמשיך לשמור על קו הזמן המקודש.

ובינתיים גם בגלל שהפסיקו למחוק הסתעפויות, אז נוצרה בעיה בנול שהוא לא יכול להכיל את הקיבולת של כל קווי הזמן והכל יכול להתפוצץ.
אני מבינה שבפרק הזה או.בי בעזרת ויקטור התכוונו להגדיל את הקיבולת.

דברים שאני לא מבינה או לא בטוחה בהם:
1. B15 ומוביוס תומכים בהפסקת המחיקות ("לשחרר את קו הזמן"), אבל הם כן רוצים להגן על קיומו של ה-TVA - בשביל מה? מה המטרה שלו אם לא להגן על קו הזמן המקודש? למה שלא יתנו לכל מי שרוצה לחזור לאחד מקווי הזמן ולחיות בו?
להגן על הנול?
האם הנול הכרחי עכשיו לקיומם של קווי הזמן, כי הרי הם היו קיימים לפני שויקטור המציא אותו.
או שהוא הכרחי רק לקיום ה-TVA?

2. לא חזרתי מספיק בשביל לבדוק ואני לא זוכרת: מה רנסלייר רוצה ולמה כולם שם שונאים אותה עד כדי שהם מוכנים למות במקום לשתף איתה פעולה?

3. ומה דוקס המנהיגה של עובדי ה-TVA שנרצחו בקופסה והשאר שם רצו בכלל? כלומר הם רצו למיטב הבנתי להמשיך את ה- TVA כרגיל, לא? זה לא מה שגם רנסלייר רצתה?

didalf

Well-known member
תודה על הסדר.

לוקי שנזרק בחזרה ל-TVA (ולזמנים שונים שלו) מגלה שהוא נשלט ע"י (נראה לי) אחד הואריאנטים היותר מרושעים של ויקטור (?) כי יש את הפסלים שלו בכל מקום.
לא, הוא הגיע לעבר של הTVA כנראה כשהוא רק הוקם ועוד היו פסלים של ההוא שנשאר בכל מקום עד שהחליפו אותם בפסלים של שומרי הזמן.
אח"כ כשהוא מגיע להווה של הTVA הוא מפרק את הקיר שיש שם וחושף את הפסלים שהיו שם קודם.

חלקם כמו מוביוס ו-B15 מבינים מזה שזה לא בסדר שהם מוחקים את ההסתעפויות כי זה מוחק חיים של אנשים (הם לא ידעו את זה קודם?)
שאלה טובה|תוהה| אולי הם לא הבינו את המשמעות של זה לגמרי. או שרק אחרי שהם הבינו שהם היו אנשים כאלה בעצמם פתאום אכפת להם.

1. B15 ומוביוס תומכים בהפסקת המחיקות ("לשחרר את קו הזמן"), אבל הם כן רוצים להגן על קיומו של ה-TVA - בשביל מה? מה המטרה שלו אם לא להגן על קו הזמן המקודש? למה שלא יתנו לכל מי שרוצה לחזור לאחד מקווי הזמן ולחיות בו?
להגן על הנול?
האם הנול הכרחי עכשיו לקיומם של קווי הזמן, כי הרי הם היו קיימים לפני שויקטור המציא אותו.
או שהוא הכרחי רק לקיום ה-TVA?
שאלה טובה. אני גם לא מבינה את זה.
יש מצב אולי שאם הTVA יתפגר כל מי שנמצא שם יתפגר? כלומר מוביוס עצמו?
אם כך האם הקיום שלהם מוגבל לTVA? אם כולם יפנו את עצמם לקו זמן כלשהו הם לא יוכלו לחיות שם?

2. לא חזרתי מספיק בשביל לבדוק ואני לא זוכרת: מה רנסלייר רוצה ולמה כולם שם שונאים אותה עד כדי שהם מוכנים למות במקום לשתף איתה פעולה?
עוד שאלה טובה|תוהה|

3. ומה דוקס המנהיגה של עובדי ה-TVA שנרצחו בקופסה והשאר שם רצו בכלל? כלומר הם רצו למיטב הבנתי להמשיך את ה- TVA כרגיל, לא? זה לא מה שגם רנסלייר רצתה?
אני חושבת שכן, שהם רצו למחוק קווי זמן ולהשאיר רק את האחד "המקודש".
אני באמת לא יודעת מה רבונה רוצה, נראה שהיא באמת רוצה אותו דבר אז למה הם אויבים?8-*

Lhuna3

Well-known member
לא, הוא הגיע לעבר של הTVA כנראה כשהוא רק הוקם ועוד היו פסלים של ההוא שנשאר בכל מקום עד שהחליפו אותם בפסלים של שומרי הזמן.
אח"כ כשהוא מגיע להווה של הTVA הוא מפרק את הקיר שיש שם וחושף את הפסלים שהיו שם קודם.
אהה, אוקיי זה הגיוני |כן| מזה הוא גם מסיק שנמחק למוביוס והשאר הזיכרון כבר כמה פעמים.
מעניין אם זה אומר שזה כבר קרה בעבר שהאנשים שם גילו את האמת והתמרדו... כלומר אולי יש להם שם לופ כזה שהם מגלים ואז מופעל "נוהל 42" שמוחק לכולם את הזכרון וחוזר חלילה.
שאלה טובה|תוהה| אולי הם לא הבינו את המשמעות של זה לגמרי. או שרק אחרי שהם הבינו שהם היו אנשים כאלה בעצמם פתאום אכפת להם.
זהו, זה הציק לי כי זה מרגיש לי קצת צבוע מצידם, אבל נראה לי גם ככה.

רוב הזמן נח

Well-known member
כשסגרו את האבטחה ואפשר להשתמש חופשי בקסם, אף אחד לא זכר שיש להם שם מגירות שמלאות באבני נצח?

???

ואם לסגור את האבטחה זה כזה קל, למה לא עשו את זה קודם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כשסגרו את האבטחה ואפשר להשתמש חופשי בקסם, אף אחד לא זכר שיש להם שם מגירות שמלאות באבני נצח?

???

ואם לסגור את האבטחה זה כזה קל, למה לא עשו את זה קודם?

@רוב הזמן נח בבקשה תזכור שצריך להסתיר בתיבת ספוילר

למעלה