didalf
Well-known member
פרק 2X02
אוקי אני רוצה לציין ששם הפרק הוא Breaking Brad
מעניין אם גם יהיה רפרנס בפרק עצמו. אוקי לא.
כשההוא אמר ללוקי: "אתה הבעיה זה אתה"
מיד התחלתי לשיר חח.
אוייי סופסוף לוקי משתמש בכוחות שלו!!!!! היה כיף איך שהוא תחמן ותפס את הבראד הזה!! אהבתי את הצל עם הקרניים. ספיקינג אוף ויץ' אפשר שלוקי יחזור לחליפת לוקי שלו מידי פעם??
אני אוהבת כשיוצא ללוקי הנבל התגעגעתי.
אהבתי איך הוא מתייחס לכל אירועי הנוקמים כ"כן אח שלי ואבא שלי עצבנו אותי אז הוצאתי עצבים" לול
כן חמוד זה מה שזה??
היה לי ברור שכל זה שמוביוס ננעל בחוץ וצועק זה הצגה מול בראד. אבל זה היה נחמד.
אני מאד מזדהה עם או-בי אני גם מתחרפנת כשאנשים שואלים שאלות כי הם התעצלו לקרוא את ההסברים הקיימים!!! אהבתי שלפחות מישהו אחד מעריך אותו.
סילבי עובדת במקדולנדס הזכיר לי את באפי
אני עדיין לא כזה מבינה את העניין עם הטיימליינים אבל אהבתי כשסילבי ולוקי נלחמו ביחד.
אני גם לא הבנתי מה זה קשור בעצם

חחח הפעם קלטתי!!אוקיי אבל אני מכירה די מעט שירים שלה, וגם בפרק 2 (בו אני צופה כרגע) זיהיתי משפט שנשמע כמו פרפראזה על מילים שלה! (ולא, אני לא רומזת שזה מכוון, רק שזה משעשע)
כשההוא אמר ללוקי: "אתה הבעיה זה אתה"
אוייי סופסוף לוקי משתמש בכוחות שלו!!!!! היה כיף איך שהוא תחמן ותפס את הבראד הזה!! אהבתי את הצל עם הקרניים. ספיקינג אוף ויץ' אפשר שלוקי יחזור לחליפת לוקי שלו מידי פעם??
אני אוהבת כשיוצא ללוקי הנבל התגעגעתי.
אהבתי איך הוא מתייחס לכל אירועי הנוקמים כ"כן אח שלי ואבא שלי עצבנו אותי אז הוצאתי עצבים" לול
היה לי ברור שכל זה שמוביוס ננעל בחוץ וצועק זה הצגה מול בראד. אבל זה היה נחמד.
אני מאד מזדהה עם או-בי אני גם מתחרפנת כשאנשים שואלים שאלות כי הם התעצלו לקרוא את ההסברים הקיימים!!! אהבתי שלפחות מישהו אחד מעריך אותו.
סילבי עובדת במקדולנדס הזכיר לי את באפי
אני עדיין לא כזה מבינה את העניין עם הטיימליינים אבל אהבתי כשסילבי ולוקי נלחמו ביחד.
הוא נשלח ככוח המשימה למצוא אותה. הם חושבים שהוא מצא אותה ולא מספר כדי לברוח לחיות את החיים שלו.אז הם משום מה היו משוכנעים שהוא מצא את סילבי שם (פשוט כי הוא צייד מאוד טוב? אבל מי אמר שזה עניין אותו בכלל למצוא אותה, אם המטרה שלו היתה פשוט לחיות את החיים בתור כוכב קולנוע?)
אני גם לא הבנתי מה זה קשור בעצם
עכשיו כשאת שואלת... לא יודעתוהוא משום מה לא מעוניין לספר להם (למה, מה אכפת לו?)
נכון.ואו-בי גילה שכל קווי הזמן שוב/עדיין עומדים להקריס את... הכל (?) ורק ההוא שנשאר או איך שמכנים אותו יכול למנוע את זה או משהו... ?
אה היה משהו כזה נכון. שיר מושלם אני שמחה שאותו את מכירהWould've, Could've, Should've