🐍🔱🐊לוקי עונה 2 Loki🏆⏰⚡

didalf

Well-known member

לא מאמינה שעברו יותר משנתיים!!
שרשורים של עונה ראשונה לרענון הזכרון:

פרק 1
פרק 2
פרק 3
פרק 4
פרק 5
פרק 6

didalf

Well-known member
אני מקווה שהכוכב האמיתי של הסדרה יחזור

didalf

Well-known member
וואי כמה אוצרות אינטרנט הבאתי בשרשורים האלה.
מעניין אם יהיה לי כוח/חשק/מקורות להביא גם הפעם. (כי כבר אין לי בכלל מארוול באקספלור של האינסטגרם)

Lhuna3

Well-known member
ראשונה?
עדי|חזיר| מה קורה?
להגיד שהבנתי מה קרה שם זה יהיה שקר :-D
אבל אהבתי את כל הקטע עם או-בי, זה היה חמוד ומצחיק, והויכוחים של מוביוס ולוקי.
וכן, ראיתי גם את המיד-קרדיט.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראשונה?
עדי|חזיר| מה קורה?
אני גם לא מבין.
ראיתי כבר לפני שעות ואני פשוט מחכה.
מה זה לא היה ברור?
זה שקוי זמן רבים גורמים לעומס על המכונה שהופכת זמן גולמי לקו זמן.
וזה שצריך לנתק את לוקי מהקו זמן או משהו כזה...
לא ממש משנה.

מה שנראה לי חשוב בסופו של דבר זה שהTVA נחלק לשני מכנות עיקריים - אלו שמחליטים שיותר לא יעשו פרונינג לקוי זמן כי זה הרג של אנשים חפים מפשע, ואלו שמחליטים להמשיך את משימת הTVA.

ומה שהיה נראה בסוף עונה שעברה כאילו לוקי הגיע לקו זמן אחר בתוך הTVA ולכן לא מכירים אותו ויש פסלים של קאנג - זה בעצם העבר של הTVA שאף אחד לא זוכר כי מחקו להם את הזיכרון.
*יש קטע מצחיק שמוביוס אומר שהוא לא זוכר שמחקו לו את הזיכרון.
אבל אהבתי את כל הקטע עם או-בי, זה היה חמוד ומצחיק, והויכוחים של מוביוס ולוקי.
הוא היה כזה חמוד.
וגם כל כך ריחמתי עליו שהוא היה שם מאות שנים לבדו. למה הTVA חראים אפילו כלפי עצמם?
והשיחות בעבר והעתיד
וכל הטכנו באבל שלו.
אני מת על השחקן הזה (את מכירה את הסיפור עליו?)

לוקי ומוביוס גם כמובן היו מעולים. וכן הויכוחים המצחיקים
וזה שמוביוס מודאג לאבד את כל העור שלו והם מתווכחים מה יותר גרוע :-D

ולוקי בסוף מגיע לעתיד של הTVA והכל שם מרגיש מצב חירום
ואז הוא מוצא את סילבי
ואז מישהו עושה לו פרונינג שזה בעצם בדיוק מה שהוא היה צריך, אבל אני מניח שמיש שעשה את זה לא עשה את זה לטובתו. אם כי אולי בעתיד נגלה שזה כן מישהו שעשה את זה לטובתו. בעצם אולי נגלה שהוא זה שעשה את זה.
וכן, ראיתי גם את המיד-קרדיט.
ציפיתי שיהיה שם איזה משהו גדול שנגלה או נבין.
אבל היא פשוט כנראה מרגישה שהיא יכולה סוף סוף לנוח ולטעום מאכלים כי כבר לא רודפים אחריה.
אם כי אנחנו יודעים שעושה רושם שרודפים אחריה יותר מתמיד.

לא ראינו בכלל את רוונה רנסלייר, זאת שראינו עוזבת את הTVA בסוף עונה 1. והיה איזה מידע שמיס מינטס העבירה לה בלפי בקשת He who remains (אפשר מעכשיו פשוט לקרוא לו קאנג?)
אבל כן שמענו הקלטה כנראה של קאנג מדבר אליה ואומר משהו על כך שהיא תעזור לו להנהיג או משהו.

Lhuna3

Well-known member
מה שנראה לי חשוב בסופו של דבר זה שהTVA נחלק לשני מכנות עיקריים - אלו שמחליטים שיותר לא יעשו פרונינג לקוי זמן כי זה הרג של אנשים חפים מפשע,
אני חייבת להעיר שבעיני זה לא בגדר הרג, זה כאילו שהם בכלל לא התקיימו מעולם וזה שונה.
אני כן יכולה לחשוב על זה כדבר עצוב מצד אחד, ומצד שני עד כמה זה פשע או לא - זה תלוי מה צפוי לקרות אם לא יעשו את זה ויתנו לכל קווי הזמן להתקיים, האם לא יקרה בגלל זה משהו יותר גרוע. אז לא יודעת.
ומה שהיה נראה בסוף עונה שעברה כאילו לוקי הגיע לקו זמן אחר בתוך הTVA ולכן לא מכירים אותו ויש פסלים של קאנג - זה בעצם העבר של הTVA שאף אחד לא זוכר כי מחקו להם את הזיכרון.
אהה.
כן :-D
הוא היה כזה חמוד.
וגם כל כך ריחמתי עליו שהוא היה שם מאות שנים לבדו. למה הTVA חראים אפילו כלפי עצמם?
לא יודעת, הוא נראה לי די עליז (אבל אולי זה רק מסכה כלפי חוץ).
והשיחות בעבר והעתיד
וכל הטכנו באבל שלו.
אני מת על השחקן הזה (את מכירה את הסיפור עליו?)
לא, אין לי מושג מי השחקן.
לוקי ומוביוס גם כמובן היו מעולים. וכן הויכוחים המצחיקים
וזה שמוביוס מודאג לאבד את כל העור שלו והם מתווכחים מה יותר גרוע :-D
ברור שלאבד את העור זה יותר גרוע!
ולוקי בסוף מגיע לעתיד של הTVA והכל שם מרגיש מצב חירום
ואז הוא מוצא את סילבי
ואז מישהו עושה לו פרונינג שזה בעצם בדיוק מה שהוא היה צריך, אבל אני מניח שמיש שעשה את זה לא עשה את זה לטובתו. אם כי אולי בעתיד נגלה שזה כן מישהו שעשה את זה לטובתו. בעצם אולי נגלה שהוא זה שעשה את זה.

ציפיתי שיהיה שם איזה משהו גדול שנגלה או נבין.
אני לא יודעת למה ציפית לזה, ממה שזכור לי במארוול הקטעים האלו הם לרוב לא כאלו.
לא ראינו בכלל את רוונה רנסלייר, זאת שראינו עוזבת את הTVA בסוף עונה 1. והיה איזה מידע שמיס מינטס העבירה לה בלפי בקשת
לא זוכרת מי אלו בכלל ולא הבנתי מה כתבת שהיא העבירה לה מקאנג.
He who remains (אפשר מעכשיו פשוט לקרוא לו קאנג?)
אבל כן שמענו הקלטה כנראה של קאנג מדבר אליה ואומר משהו על כך שהיא תעזור לו להנהיג או משהו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עדי|חזיר| מה קורה?
מסכנה
היא אמרה שלא יהיה לה כנראה זמן ביום שישי, אבל חשבתי שלפחות קצת.
מיס מינטס זאת השעון המצויר שהוא כמו סירי/ChatGPT של הTVA.
בסוף העונה הראשונה ראינו אותה גם במצודה של קאנג.
1696615183407.png

רוונה רנסלייר היא שופטת בTVA ובוסית של מוביוס.
בפלאשבק ראינו שהיא הייתה זאת שהביאה את סילבי במקור לTVA.
בסוף עונה 1 היא גם מגלה שכל העובדים של הTVA הם בעצם וריאנטים וגם מגלה שאדוני הזמן הם לא אמיתיים, אבל זה לא משנה את הנאמנות שלה למטרה של הTVA.
היא מבקשת ממיס מינטס לתת לה את כל החומר על היווסדות של הTVA כי היא רוצה להזהיר את מי שיצר את הTVA מפני לוקי וסילבי.
אבל מיב מינטס נותנת לה קבצים אחרים. כשרוונה שואלת אותה למה היא נתנה לה את הקבצים האלו מי סמינטס עונה שהוא אמר שמה שיעזור לרוונה.
אז רוונה לוקחת כל מיני דברים ועוזבת דרך פורטל זמן לאנשהו.
1696615412081.png

לא, אין לי מושג מי השחקן.
הוא נקרא קי הוי קואן,
הוא היה שחקן ילד די מפורסם בשנות ה80. הוא שיחק גם באינדיאנה ג'ונס והמקדש הארור וגם בThe Goonies.
אז הוא בקושי הופיע במשהו בשנות ה90 ואז פרש לחלוטין מעולם המשחק.
רק ב2021 הוא חזר לשחק ומאז הוא היה הצלחה גדולה בעיקר כי הוא שיחק בסרט Everything Everywhere All at Once (שזה סרט מדהים ואם לא ראית את ממש צריכה) ועבור הסרט הזה הוא זכה באיזה מיליון פרסים בין היתר אוסקר.
והוא כזה חמוד בטקסי פרסים כי הוא כל כך נהנה להצטלם עם מפורסמים.
ויש משהו כל כך טהור בהתנהגות שלו,
ובסיפור שלו כי הוא עזב את הוליווד ומשחק כי הוא ממש התקשה עם זה שלא היו תפקידים טובים לאסייתים. ולמעשה הוא החליט לחזור למשחק בזכות ההצלחה הגדולה של הסרט Crazy Rich Asians.

אני חייבת להעיר שבעיני זה לא בגדר הרג, זה כאילו שהם בכלל לא התקיימו מעולם וזה שונה.
אני כן יכולה לחשוב על זה כדבר עצוב מצד אחד, ומצד שני עד כמה זה פשע או לא - זה תלוי מה צפוי לקרות אם לא יעשו את זה ויתנו לכל קווי הזמן להתקיים, האם לא יקרה בגלל זה משהו יותר גרוע. אז לא יודעת.
אני לא בטוח אם אני מסכים בעניין הזה (אני יודע כי מרגיש שאנחנו כל כך מסכימים על הכל בזמן האחרון :p )
כי כאילו מה זה משנה אם הורגים מישהו או עושים שהוא לא התקיים?
מה זה משנה בשבילו?
סילבי למשל ברחה כל החיים שלה מהTVA כי מבחינת הם עמדו להרוג אותה.
ויותר מזה, הם ביטלו את קו הזמן שלה אז בכלל לא היו לה כבר הורים שמכירים אותה. זה נוראי.

didalf

Well-known member
אה יאיי לונה את איתנו חשבתי שגם מזה פרשת.
עדי|חזיר| מה קורה?
אני גם לא מבין.
מסכנה
היא אמרה שלא יהיה לה כנראה זמן ביום שישי, אבל חשבתי שלפחות קצת.
אכן לא היה זמן בכלל.
אבל אני לא מסכנה עשינו על האש עם טיילור והיה לי מאד כיף הבת של חבר של אבא שלי קוקו כמוני דיברנו כל הערב על טיילור ועשינו צמידים|זורו|
ועכשיו כבר מאוחר מידי להתחיל.

ראיתי כבר לפני שעות ואני פשוט מחכה.
למה אתה מחכה?

didalf

Well-known member
אבל אני לא מסכנה עשינו על האש עם טיילור והיה לי מאד כיף הבת של חבר של אבא שלי קוקו כמוני דיברנו כל הערב על טיילור ועשינו צמידים|זורו|
כן אני בטוחה שהיא ממש סובלת בטיילור על האש שלהם :p
חחח לונה איזה תיאום מושלם:-D

שלום לך באמת.
ts57.gif
תדעי לך שמישהו אמר משפט בפרק שגרם לי להגיד "חחח זה שיר של טיילור".
חחחחחחחח יאא עכשיו אני סקרנית:-D
אולסו אני גאה בחינוך שלי|זורו|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה אתה מחכה?
את יודעת שאני אוהב להגיב ולא לכתוב ראשון
כן אני בטוחה שהיא ממש סובלת בטיילור על האש שלהם :p
אני לא זכרתי שזה מה שהיא עושה היום
יש לטיילור כל כך הרבה שירים שכל משפט שני בשפה האנגלית זה שיר שלה

Lhuna3

Well-known member
יש לטיילור כל כך הרבה שירים שכל משפט שני בשפה האנגלית זה שיר שלה
אוקיי אבל אני מכירה די מעט שירים שלה, וגם בפרק 2 (בו אני צופה כרגע) זיהיתי משפט שנשמע כמו פרפראזה על מילים שלה! (ולא, אני לא רומזת שזה מכוון, רק שזה משעשע)

didalf

Well-known member
אוקיי אבל אני מכירה די מעט שירים שלה, וגם בפרק 2 (בו אני צופה כרגע) זיהיתי משפט שנשמע כמו פרפראזה על מילים שלה! (ולא, אני לא רומזת שזה מכוון, רק שזה משעשע)
חחחחח די:-D אני חייבת לראות כבר ולזהות בעצמי.
זה מצחיק במיוחד כי היא יצאה עם טום הידלסטון.
אולי אני אראה היום סופסוף.

Lhuna3

Well-known member
כמו בפרק הקודם, אני לא ממש מבינה מה הולך שם באופן כללי.

יש לי גם בעיה שאני לא זוכרת את הדמויות. כמו X15 / בראד הזה. אני מבינה שהוא היה אחד הציידים של ה-TVA ואחרי שגילה את האמת שהם כולם ואריאנטים אז ברח לקו הזמן המקודש בשביל לחיות שם את החיים המקוריים שלו (?) אני לא בטוחה מה זה אומר לגבי הבראד המקורי מקו הזמן ההוא - שהוא הרג אותו או משהו? או שאני לא מבינה או זוכרת איך העניין הזה עובד.

אז הם משום מה היו משוכנעים שהוא מצא את סילבי שם (פשוט כי הוא צייד מאוד טוב? אבל מי אמר שזה עניין אותו בכלל למצוא אותה, אם המטרה שלו היתה פשוט לחיות את החיים בתור כוכב קולנוע?)
והוא משום מה לא מעוניין לספר להם (למה, מה אכפת לו?)
אז הם כאילו קצת מאיימים עליו והוא מביא אותם אליה, ואז ה-TVA בדיוק מתחילים לקצור קווי זמן, וכולם חוזרים להלחם בזה אבל מאוחר מידי.

ואו-בי גילה שכל קווי הזמן שוב/עדיין עומדים להקריס את... הכל (?) ורק ההוא שנשאר או איך שמכנים אותו יכול למנוע את זה או משהו... ?

didalf

Well-known member
פרק 2X01

היה קצת דרמטי בהתחלה אבל אז השיחות של לוקי ומוביוס עדיין היו משעשעות. וגם עם החמוד ההוא מהתיקונים אני מחבבת אותו הוא משעשע.

בסוף איך שמוביוס יצא למשימה דרמטית בחלל הזכיר לי את המאה חח כשרייבן יצאה למשימה דרמטית בחלל.

אה ו"נול הזמניות" הזה הזכיר לי את הסרט הממש דבילי עם אנג'לינה ג'ולי וג'יימס מקאבוי הקטן ו "נול הגורל":-D

לא הבנתי בסוף אם לוקי השיג מקל, ואם לא איך הוא חזר?8-*

וכאילו קצת לא נעים לי, אבל אם זה כזה בלגן לתת לזמנים להסתעף לא כדאי להשמיד אותם בכל זאת? זה לא מוות אכזרי זה פשוט שמעולם לא יתקיימו לא?

:-D

כן:-D

וכל הטכנו באבל שלו.
ווואו כמה טכנו-באבל-בולשיט:-D

אה מישהו עשה לו??

בדיוק|כן|

בסוף עונה 1 היא גם מגלה שכל העובדים של הTVA הם בעצם וריאנטים וגם מגלה שאדוני הזמן הם לא אמיתיים, אבל זה לא משנה את הנאמנות שלה למטרה של הTVA.
היא מבקשת ממיס מינטס לתת לה את כל החומר על היווסדות של הTVA כי היא רוצה להזהיר את מי שיצר את הTVA מפני לוקי וסילבי.
אבל מיב מינטס נותנת לה קבצים אחרים. כשרוונה שואלת אותה למה היא נתנה לה את הקבצים האלו מי סמינטס עונה שהוא אמר שמה שיעזור לרוונה.
אז רוונה לוקחת כל מיני דברים ועוזבת דרך פורטל זמן לאנשהו.
1696615412081.png
אה לא זכרתי את כל זה8-*

רגע בסוף לא שמתי לב לשום דבר כזה איזה משפט??:-0

אכן לא היה זמן בכלל.
מרגיש כאילו זה היה בגלגול אחר:-(

נערך לאחרונה ב:
למעלה