מיס מינטס זאת השעון המצויר שהוא כמו סירי/ChatGPT של הTVA.
בסוף העונה הראשונה ראינו אותה גם במצודה של קאנג.
רוונה רנסלייר היא שופטת בTVA ובוסית של מוביוס.
בפלאשבק ראינו שהיא הייתה זאת שהביאה את סילבי במקור לTVA.
בסוף עונה 1 היא גם מגלה שכל העובדים של הTVA הם בעצם וריאנטים וגם מגלה שאדוני הזמן הם לא אמיתיים, אבל זה לא משנה את הנאמנות שלה למטרה של הTVA.
היא מבקשת ממיס מינטס לתת לה את כל החומר על היווסדות של הTVA כי היא רוצה להזהיר את מי שיצר את הTVA מפני לוקי וסילבי.
אבל מיב מינטס נותנת לה קבצים אחרים. כשרוונה שואלת אותה למה היא נתנה לה את הקבצים האלו מי סמינטס עונה ש
הוא אמר שמה שיעזור לרוונה.
אז רוונה לוקחת כל מיני דברים ועוזבת דרך פורטל זמן לאנשהו.
לא, אין לי מושג מי השחקן.
הוא נקרא קי הוי קואן,
הוא היה שחקן ילד די מפורסם בשנות ה80. הוא שיחק גם באינדיאנה ג'ונס והמקדש הארור וגם בThe Goonies.
אז הוא בקושי הופיע במשהו בשנות ה90 ואז פרש לחלוטין מעולם המשחק.
רק ב2021 הוא חזר לשחק ומאז הוא היה הצלחה גדולה בעיקר כי הוא שיחק בסרט Everything Everywhere All at Once (שזה סרט מדהים ואם לא ראית את ממש צריכה) ועבור הסרט הזה הוא זכה באיזה מיליון פרסים בין היתר אוסקר.
והוא כזה חמוד בטקסי פרסים כי הוא כל כך נהנה להצטלם עם מפורסמים.
ויש משהו כל כך טהור בהתנהגות שלו,
ובסיפור שלו כי הוא עזב את הוליווד ומשחק כי הוא ממש התקשה עם זה שלא היו תפקידים טובים לאסייתים. ולמעשה הוא החליט לחזור למשחק בזכות ההצלחה הגדולה של הסרט Crazy Rich Asians.
אני חייבת להעיר שבעיני זה לא בגדר הרג, זה כאילו שהם בכלל לא התקיימו מעולם וזה שונה.
אני כן יכולה לחשוב על זה כדבר עצוב מצד אחד, ומצד שני עד כמה זה פשע או לא - זה תלוי מה צפוי לקרות אם לא יעשו את זה ויתנו לכל קווי הזמן להתקיים, האם לא יקרה בגלל זה משהו יותר גרוע. אז לא יודעת.
אני לא בטוח אם אני מסכים בעניין הזה (אני יודע כי מרגיש שאנחנו כל כך מסכימים על הכל בזמן האחרון

)
כי כאילו מה זה משנה אם הורגים מישהו או עושים שהוא לא התקיים?
מה זה משנה בשבילו?
סילבי למשל ברחה כל החיים שלה מהTVA כי מבחינת הם עמדו להרוג אותה.
ויותר מזה, הם ביטלו את קו הזמן שלה אז בכלל לא היו לה כבר הורים שמכירים אותה. זה נוראי.