dilly snake
Well-known member
זה נראה כמו משהו שמגישים בבית חולים.התפתיתי לנסות הרבה דברים בטעם פיסטוק, אבל קרמבו פיסטוק באמת נשמע לי מגעיל.
שהם הוציאו את זה מהאריזה התגובה שלי הייתה: "זה הגיע מצ'רנוביל?"
זה נראה כמו משהו שמגישים בבית חולים.התפתיתי לנסות הרבה דברים בטעם פיסטוק, אבל קרמבו פיסטוק באמת נשמע לי מגעיל.
לחג הזה כבר יש מאכלים מושלמים, אבל אוקיי. המממ. אני בטוחה שבמבה בתה יכול לסמל משהו.
בווואיך חגגתם את הנר השישי של חנוכה?
לא חגגתי.
שזה אולי קצת מוזר כי שלא כמו בשתי הלילות הקודמים, הערב כן אכלתי עם המשפחה. כלומר זה היה רק אבא שלי וחברה שלו, אבל עדיין חשבתי שנדליק. אבל אני לא ממש בעניין אז לא הצעתי ואבא שלי גם ממש לא בקטע של מסורות חג אם אין ילדים בסביבה. וכנראה גם חברה שלו.
נה נה נה נה נה נה נה נה באטמן
כן!שוקולד גדול בצורת חנוכיה שאוכלים קנה נוסף שלו כל יום של חנוכה
נו אז כבר יכלתם להדליק נרות.איך חגגתם את הנר השישי של חנוכה? טכנית לא חגגנו, אבל עשינו ארוחת ערב מושקעת כדי לחגוג לאימא יום הולדת עברי יומיים קודם.
זה של כל החגים האחריםתנו הצעה למאכל חנוכה חדש... יין.
יופיאיך חגגתם את הנר השישי של חנוכה? בהדלקת נרות אצל ההורים.
כל הכבוד. למרות שלדעתי את צריכה להתגבר על החרדת סופגניות שלך.כמה סופגניות אכלתם היום? 0 (והיה פיתוי כי הייתי בסופר)
לנצח יזכיר לי את השיר שלנוג - גן נעול - שוקי ודורית
נגני נגני גיטרה להלהלהלהלהלהה - המגפיים של ברוך - כוורת
את חורבן בית המקדש.לחג הזה כבר יש מאכלים מושלמים, אבל אוקיי. המממ. אני בטוחה שבמבה בתה יכול לסמל משהו.
סירסיילי לונה???תביא הוכחות שיש שיר כזה.
אין לנו בבית חנוכייה.נו אז כבר יכלתם להדליק נרות.
תקנו חנוכיה ותדליקו נרות!אין לנו בבית חנוכייה.
הכי הרבה שיכולנו להדליק זה את הנרות הריחניים המסריחים שאימא שלי אוהבת.
נראה לי בפורום לא מבינים מאיזה משפחה של כופרים אני באהתקנו חנוכיה ותדליקו נרות!
נרות זה כיף! אש זה כיף! צבעוני זה כיף!
טוב שהקרמבו פיסטוק זה לא ההצעה שלך למאכל חנוכהכמה סופגניות אכלתם היום? 0 אחי ואבא שלי קנו קרמבו פיסטוק אבל זה הגעיל אותי כי אני לא אוהבת אוכל בצבע ירוק.
תנו הצעה למאכל חנוכה חדש... יין.
יפהתנו ארבעה שירים אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ' נואוור מן, גט טו גט אינטו מיי לייף , הרד דייז נייט, פני ליין (הכל ביטלס, זה יצא חצי בטעות).
מישהו צריך לומר לריק ריירדן לכתוב סדרת ספרי נוער שמבוססת על מיתולוגיה יהודיתסדרת חנוכה שלכם? פקסי ג'קסון.
יפה על ההשקעה. האמת שעלה לי הרעיון של נר לי דקיק, אבל אז עלה לי הרעיון לבאטמןתנו ארבעה שירים אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ'
נ - נר לי דקיק - גננות בחנוכה
ג - גן נעול - שוקי ודורית
ה - המגפיים של ברוך - כוורת
פ - פתאום כשלא באת - שלמה ארצי
כמובן כי שמן בוטנים ומחממים את התה עם נר...תנו הצעה למאכל חנוכה חדש...
לחג הזה כבר יש מאכלים מושלמים, אבל אוקיי. המממ. אני בטוחה שבמבה בתה יכול לסמל משהו.
אז הארי הוא כמו יהודה המכבי, רון הוא כמו שמעון והרמיוני היא כמו יוחנןסדרת חנוכה שלכם?
ספרי הארי פוטר. כי גם בהוגוורטס היה מרד בשלטון מרושע!
תביא הוכחות שיש שיר כזה.
ג'יל סקוטשל מי זה?
אכלתי רק לביבה אחת כל החג הזה. אני לא ממש בעניין לביבות, אבל אפילו בשבילי זה מעטכמה סופגניות אכלתם היום?אחת. אבל איבדתי ספירה עם הלביבות.
אני לא מכיר אף אחד מהם (הראשון נשמע מוכר) אבל אני מקווה שהם כולם של טיילורתנו ארבעה שירים אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ'נו בודי נו קריים, גטאווי קאר, האנטד, פלורידה!!!
וואלה נכון. צריכים לקפוץ על זה.תנו הצעה למאכל חנוכה חדש...בתכלס לא הבנתי למה צ'יפס לא נחשב מאכל חנוכה. זה תפו"א מטוגן בשמן זה ליטרלי אותו דבר כמו לביבה!
היא באמת באה חושך לגרשסדרת חנוכה שלכם?טיידוקו
![]()
כן, את צודקת. אבל בחנוכייה הנרות סתם עומדים שם. צריך לשחק איתם בשביל שיהיה כיף.בווו
להדליק נרות זה כיף! זה אש! אש זה כיף!
וואלהיש למיי קימיקל רומנס שיר שבאמת קוראים לו נה נה נה, הוא כיפי.
תודה רבהסירסיילי לונה???
השיר הקלאסי גן נעול...לנצח יזכיר לי את השיר שלנו
את חורבן בית המקדש.
גם לי אין בבית.אין לנו בבית חנוכייה.
זה גורם לי לחשוב על הנר בריח שוקולד שיש לי. קניתי אותו לפני 24 שנים כשהייתי בהרשי ארה"ב (העיירה שבה המפעל של הרשי). הוא היה כמה שנים על שולחן שלי ואז איזה עשרים שנה בקופסה בארון ולאחרונה מצאתי אותו ושמתי אותו על השולחן שלי. והוא מעלה שאלה חשובה על החיים - האם לשמור אותו וליהנות ממנו (נניח רגע שהוא באמת יעשה ריח טוב של שוקולד) או לשמור אותו כדי להדליק אותו בזמן מסויים בעתיד.הכי הרבה שיכולנו להדליק זה את הנרות הריחניים המסריחים שאימא שלי אוהבת.
מתחיל להשמע מדאיג עד כמה את מתלהבת מאש.תקנו חנוכיה ותדליקו נרות!
נרות זה כיף! אש זה כיף! צבעוני זה כיף!
אני מוכן להכנס איתך לתחרות של איזו משפחה כופרת יותר - כשבמושב שלי גייסו כסף מכל התושבים לבניית בית כנסת, סבא שלי סירב ובמקום זה שילם על המדרכה שמול בית הכנסת (באותה תקופה לא היו מדרכות במושב). אבא שלי הסביר בעבר שהוא מרגיש הרבה יותר נעים בכנסיות ומסגדים מאשר בבתי כנסת. ואני פעם רצחתי עגל ואז חלבתי את אמא שלו ובישלתי את העגל בחלב של אמא שלו. (אחד מהם הוא שקר, אני אתן לכם לנחש)נראה לי בפורום לא מבינים מאיזה משפחה של כופרים אני באה
גם אנחנו.נראה לי בפורום לא מבינים מאיזה משפחה של כופרים אני באה
יו נו פאןאכלתי רק לביבה אחת כל החג הזה. אני לא ממש בעניין לביבות, אבל אפילו בשבילי זה מעט
כמובןאני לא מכיר אף אחד מהם (הראשון נשמע מוכר) אבל אני מקווה שהם כולם של טיילור
צ'יפס סביבונים!!!!!!!!!!!!!וואלה נכון. צריכים לקפוץ על זה.
אוי, עכשיו עלה לי רעיון - לחתוך פתוח אדמה בצורת סביבון (או אם רוצים להשקיע אז חנוכייה) ולטגן בשמן עמוק ככה.
אנחנו צריכים לעשות טריידמארק ונרוויח מיליונים.
נכוןהיא באמת באה חושך לגרש
בסדר אבל גם להדליק זה כיףכן, את צודקת. אבל בחנוכייה הנרות סתם עומדים שם. צריך לשחק איתם בשביל שיהיה כיף.
חחחחחחחחח וואי מלא שירים מזכירים לי את השיר שלנו או את גלי כי ראיתי אותם יחסית צעירה ומשם הכרתי הרבה שירים.השיר הקלאסי גן נעול...
זה כמו שמישהו יגיד שבוהימיאן רפסודי מזכיר לו את גלי.
זה לא ככ נעים לראות גן סגוראגב תמיד כשמישהו אומר את המילה "אתמול" ומשאיר אחריה רווח קטן אז אני מכניס "בחמש אחר הצהריים" ואם לא עוצרים אותי אני גם ממשיך.
אמרתי לכם ביום הראשון של חנוכה שאני קצת פירומנית לא הקשבתםמתחיל להשמע מדאיג עד כמה את מתלהבת מאש.
עכשיו אני ואחותי שתי פירומניות כל אחת רוצה חנוכיה משלה להדליק.
לא שמתי לב שאלו קישוריםכמובן
כשאתה אומר שאתה לא מכיר אתה מתכוון שהשם לא נשמע מוכר או ששמת לב שזה קישור וניסית להקשיב וזה לא מוכר?
לאדעת מה זה אומר ששמת שוב את פלורידה אבל אני שמחהזה שיר כזה כיפי.
מיליונים!!!!צ'יפס סביבונים!!!!!!!!!!!!!
אוקי, זה שונה. זה לחלוטין שיר של גלימבחינתי דונט סטופ בלינבינג למשל זה שיר של גלי.
האמת שזה אף פעם לא הפריע לי.זה לא ככ נעים לראות גן סגור
כן אנחנו מליונרים ניק!!מיליונים!!!!
כנלאוקי, זה שונה. זה לחלוטין שיר של גלי
אני מסרב לקבל את הרעיון שהשיר היה קיים לפני כן
גם לי. גם כשהייתי קטנה לא הבנתי את השיר הזה האמת. מה מפריע לך שהגן סגור אחרי הצהריים???האמת שזה אף פעם לא הפריע לי.
אבל אוכלים צ'יפס כל השנה.תנו הצעה למאכל חנוכה חדש...בתכלס לא הבנתי למה צ'יפס לא נחשב מאכל חנוכה. זה תפו"א מטוגן בשמן זה ליטרלי אותו דבר כמו לביבה!
תנו הצעה למאכל חנוכה חדש... יין.
באמת מוזר שלא שותים יין בחנוכה. אולי מישהו חכם חשב שזה לא רעיון טוב לערבב אלכוהול עם הדלקת נרות וכל זה. סיכון בטיחותי.זה של כל החגים האחרים
החלטתי שעד סוף החג אני ארשה לעצמי עוד אחת (אולי 2).כל הכבוד. למרות שלדעתי את צריכה להתגבר על החרדת סופגניות שלך.
לנצח יזכיר לי את השיר שלנו
את (YOU) חורבן בית המקדש.את חורבן בית המקדש.
הכי סירייסלי שיש בחיים לא שמעתי את זה עד עכשיו וגם עכשיו חבל ששמעתי.סירסיילי לונה???
הבאת לי רעיון לחנוכיהטוב שהקרמבו פיסטוק זה לא ההצעה שלך למאכל חנוכה
כמובן כי שמן בוטנים ומחממים את התה עם נר...
כן, גם אני חשבתי...מתחיל להשמע מדאיג עד כמה את מתלהבת מאש.
ורפסודיה בוהמית דווקא מזכיר לי גם את השיר שלנו![]()
נראה לי בפורום לא מבינים מאיזה משפחה של כופרים אני באה
אצלנו תמיד היו בפסח לחמניות על שולחן הסדר, אז אני מוכנה גם להרשם לתחרות הזאת.אני מוכן להכנס איתך לתחרות של איזו משפחה כופרת יותר
כן אבל הוא צריך לקבל כבוד גם בחנוכהאבל אוכלים צ'יפס כל השנה.
באמת מוזר שלא שותים יין בחנוכה. אולי מישהו חכם חשב שזה לא רעיון טוב לערבב אלכוהול עם הדלקת נרות וכל זה. סיכון בטיחותי.
יפה מאדהחלטתי שעד סוף החג אני ארשה לעצמי עוד אחת (אולי 2).
את (YOU) חורבן בית המקדש.
יו נו פאן יותר מניק.הכי סירייסלי שיש בחיים לא שמעתי את זה עד עכשיו וגם עכשיו חבל ששמעתי.
אני לא אגיב על זה.
אני לא אשמה שכולכם זקניםםםםםםםםםםםםשאלוהים יציל אותנו.
בושה וחרפה!אצלנו תמיד היו בפסח לחמניות על שולחן הסדר, אז אני מוכנה גם להרשם לתחרות הזאת.
בהדלקת נרות אצל ההורים.שאלון נר שביעי לחנוכה
איך חגגתם את הנר השביעי של חנוכה?
0 אבל לא היו פיתויים.כמה סופגניות אכלתם היום?
נ - נקניקתנו ארבעה מאכלים אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ'
למצוא דברים שמתחילים באותיות נ ג ה פתנו הצעה למשחק חנוכה חדש...
איןסרט חנוכה שלכם?
איזה שיר? "הנרות הללו שאנו מדליקים"?היום הדלקנו נרות אצל אבא שלי עם אבא שלי, חברה שלו, אחותי הצעירה, בעלה ואחיינית שלי. אחיינית שלי גם הדליקה וגם אמרה את הברכה. אבל מיד אחרי הדלקה התחילו לשיר שיר אחר מאשר מעוז צור וזה היה לי מוזר. ואני ידעתי את המילים שלו אפילו פחות מאשר של מעוז צור.
הייתי חושבת דווקא מי שנכבה אחרון מנצח.מספר המשתתפים בכל ערב הוא כמספר הנרות. יש הזנקה שבה כל אחד מדליק את הנר שלו. זה שהנר שלו נכבה בסוף ראשון הוא המנצח.
איך חגגתם את הנר השביעי של חנוכה?
היום הדלקנו נרות אצל אבא שלי עם אבא שלי, חברה שלו, אחותי הצעירה, בעלה ואחיינית שלי. אחיינית שלי גם הדליקה וגם אמרה את הברכה. אבל מיד אחרי הדלקה התחילו לשיר שיר אחר מאשר מעוז צור וזה היה לי מוזר. ואני ידעתי את המילים שלו אפילו פחות מאשר של מעוז צור.
חוץ מזה לפני כן שיחקנו בסביבונים.
כל הכבוד!בהדלקת נרות אצל ההורים.
שום דבר שניק אוכלתנו ארבעה מאכלים אחד שמתחיל בנ', אחד בג', אחד בה' ואחד בפ'
נקניקיות
גבינה צהובה
האגיס
פלפל
מספר המשתתפים בכל ערב הוא כמספר הנרות. יש הזנקה שבה כל אחד מדליק את הנר שלו. זה שהנר שלו נכבה בסוף ראשון הוא המנצח.
נכון!סרט חנוכה שלכם?
ממש צריך להיות סרט של החשמונאים כמו שיש את נסיך מצרים בשביל פסח.
הא, יפה. גם רלוונטי לשבוע הזה.אבל עד אז הנסיכה הקסומה. כי מירקל מקס הוא זה שעשה גם את נס פך השמן.
אני לא מאמינה שחשבתי על פרצל לפני פיצהפ - פיצה
"הומוס"מי אני שאתווכח עם AI:
![]()
למצוא דברים שמתחילים באותיות נ ג ה פ
כן זה גם נפוץ אחרי הברכהאיזה שיר? "הנרות הללו שאנו מדליקים"?
אה יותר הגיוני חשבתי שזה מה שהוא כתבהייתי חושבת דווקא מי שנכבה אחרון מנצח.
זה... לא המשחק הרגיל שאמורים לשחק עם הסביבון?תנו הצעה למשחק חנוכה חדש...ראיתי איזה סרט כריסמס אבל על חנוכה והם שיחקו משחק הימורים על הסביבון על איזה אות זה יפול.
סליחה, אני הדלקתי אצל ההורים כל יום!(כולכם פה כאלה גרועים שאני גאה בכם כל פעם שאתם כן מדליקים נרות)
גם יש לזה שם של טיטול עם קקי, איכ.(וואי האגיס נראה אחד הדוחים)
באמת מוזר.אני לא מאמינה שחשבתי על פרצל לפני פיצה![]()
מטומטם אבל מצחיק.ואגב כולנו צריכים להתווכח עם AI כי הוא מטומטם לפעמים.
אה יותר הגיוני חשבתי שזה מה שהוא כתב![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.