⭐ שרשור הכוונה ומודיעין 1/4-30/4 ⭐

מה הכי משתלם אם אני צריכה כל השבוע תחבורה ציבורית? אני סטודנטית ברידמן אבל להבנתי אני לא זכאית להנחה

בחשכת הלילה

Active member
איך אפשר להגיע ברגל מרכבת ת"א אוניברסיטה לתחנות האוטובוסים 189 ו-12 לכיוון מזרח?
אפשר לעבור שם את הכביש (רחוב רוקח) לצד השני?

EHP12

Well-known member
איך אפשר להגיע ברגל מרכבת ת"א אוניברסיטה לתחנות האוטובוסים 189 ו-12 לכיוון מזרח?
אפשר לעבור שם את הכביש (רחוב רוקח) לצד השני?
לאן אתה צריך לרמת החייל? יש את קווים 2,44 בנוסף ל-189. 12 לא מומלץ כי הוא עושה סיבוב בהדר יוסף. בעיקרון יש מעבר חצייה, ויש תמיד אנשים שיוצאים מהרכבת לתחנה ברוקח לכיוון מזרח. תעקוב אחריהם.

אם אתה מפחד להסתבך, אם אתה מגיע לרכבת האוניברסיטה בימי חול בין 06:30-10:30 בבוקר, לך ליציאת האוניברסיטה ומהמסוף שם קח את קו 80 ללא חציית כבישים.

בחשכת הלילה

Active member
לאן אתה צריך לרמת החייל? יש את קווים 2,44 בנוסף ל-189. 12 לא מומלץ כי הוא עושה סיבוב בהדר יוסף. בעיקרון יש מעבר חצייה, ויש תמיד אנשים שיוצאים מהרכבת לתחנה ברוקח לכיוון מזרח. תעקוב אחריהם.

אם אתה מפחד להסתבך, אם אתה מגיע לרכבת האוניברסיטה בימי חול בין 06:30-10:30 בבוקר, לך ליציאת האוניברסיטה ומהמסוף שם קח את קו 80 ללא חציית כבישים.
תודה רבה. עזרת לי מאוד.

שיר m

Well-known member
שאלה על טעינת רב קו:

אם אני מטעינה באתר "נסיעה בודדת" עד 40 ק"מ, ומתחילה בנסיעה של 15 ק"מ, זה תקף לשעה וחצי גם לנסיעה הבאה של 40 ק"מ?

ההגיון אומר שכן, ואז זה עדיף על ערך צבור... אבל שואלת אתכם בעלי ניסיון

EHP12

Well-known member
זה קו 43 אבל אני לא מוצאת בין השעות 11 בבוקר ועד 7 בערב.. כל כמה זמן יש אוטובוס, אנסה לברר גם מוקד תחבורה ארצית תודה
אלו שעות ההגעה המשוערות לבית יהושע: 11:20 12:30 14:30 15:30 16:50 18:05 19:15 19:50

אם לא מסתדר, קו 112 שיוצא מבית יהושע (43 יוצא מנתניה, ובית יהושע זאת תחנת ביניים). את יורדת בתחנת הדקל/הכלנית ומשם תנסי לתפוס טרמפים למשמרת. גם הוא קו שיוצא פעם בכמה שעות, וצריך להיות מתואם ללוז שלו! אם כי הוא בכפול מהתדירות של 43.

נערך לאחרונה ב:

raya

Well-known member
לא מצליחה למצוא לבד, איך אני מגיעה מכיכר המדינה לקניון עזריאלי?
תודה
רעיה

raya

Well-known member
את ספציפית צריכה מהכיכר (רחוב הא באייר) לקניון עצמו?
מעדיפה מהכיכר (ויצמן) או לעזריאלי, או לסביבת קפלן, משם אוכל ללכת ברגל.
אם לא היה כל כך חם, הייתי הולכת מחר ברגל מהכיכר לעזריאלי.
תודה
מתנצלת על האיחור בתגובה, יצאתי להליכה ולא הייתי ליד המחשב.

EHP12

Well-known member
מעדיפה מהכיכר (ויצמן) או לעזריאלי, או לסביבת קפלן, משם אוכל ללכת ברגל.
אם לא היה כל כך חם, הייתי הולכת מחר ברגל מהכיכר לעזריאלי.
תודה
מתנצלת על האיחור בתגובה, יצאתי להליכה ולא הייתי ליד המחשב.
קו 89 מהכיכר עצמה לכיוון חולון, ויש לו שתי תחנות שיכולות להיות רלוונטיות, אחת בקפלן על שרונה, והשנייה בבגין בין קריית הממשלה לעזריאלי שרונה (כלומר בשביל להגיע לקניון צריך לחצות את כל הצומת של בגין קפלן משני צדדיה).

raya

Well-known member
קו 89 מהכיכר עצמה לכיוון חולון, ויש לו שתי תחנות שיכולות להיות רלוונטיות, אחת בקפלן על שרונה, והשנייה בבגין בין קריית הממשלה לעזריאלי שרונה (כלומר בשביל להגיע לקניון צריך לחצות את כל הצומת של בגין קפלן משני צדדיה).
תודה רבה על העזרה.
מתאימה לי התחנה הראשונה , הולכת הרבה באפשרות הזו ( מכיכר רבין לעזריאלי)

EHP12

Well-known member
תודה רבה על העזרה.
מתאימה לי התחנה הראשונה , הולכת הרבה באפשרות הזו ( מכיכר רבין לעזריאלי)
התחנה השנייה יותר קרובה לעזריאלי עצמו. היא יותר רלוונטית למתחם שרונה. אין מה ללכת מהתחנה בקפלן לעזריאלי בקיץ, בטח שלא בין 10:00-18:00.

raya

Well-known member
התחנה השנייה יותר קרובה לעזריאלי עצמו. היא יותר רלוונטית למתחם שרונה. אין מה ללכת מהתחנה בקפלן לעזריאלי בקיץ, בטח שלא בין 10:00-18:00.
תודה רבה על העזרה. מצאתי בקלות את התחנה של 89 (היתה ממש קרובה למקום בו הייתי). תחנה אחרי שעליתי, עלתה נוסעת שאמרה לנהג שהיא מחכה כבר 40 דקות לאוטובוס, ובשלט כתוב שיגיע בעוד 15, 16 דקות. אז למזלי - חיכיתי רק 6 דקות.
ירדתי בשרונה, והלכתי ברגל לעזריאלי, לרכבת למעשה.

EHP12

Well-known member
תודה רבה על העזרה. מצאתי בקלות את התחנה של 89 (היתה ממש קרובה למקום בו הייתי). תחנה אחרי שעליתי, עלתה נוסעת שאמרה לנהג שהיא מחכה כבר 40 דקות לאוטובוס, ובשלט כתוב שיגיע בעוד 15, 16 דקות. אז למזלי - חיכיתי רק 6 דקות.
ירדתי בשרונה, והלכתי ברגל לעזריאלי, לרכבת למעשה.
אם היית צריכה לרכבת, יש אופציות יותר טובות, קודם כל אפשר ללכת מהכיכר לרכבת מרכז זה במסלול מוצל ובירידה.

גם לרכבת השלום עצמה יותר פשוט להגיע עם קו 7, שמוריד יותר קרוב לתחנת הרכבת - רק בצד השני של האיילון.

בגלל זה שאלתי אם את צריכה ספציפית לעזריאלי.

raya

Well-known member
אם היית צריכה לרכבת, יש אופציות יותר טובות, קודם כל אפשר ללכת מהכיכר לרכבת מרכז זה במסלול מוצל ובירידה.

גם לרכבת השלום עצמה יותר פשוט להגיע עם קו 7, שמוריד יותר קרוב לתחנת הרכבת - רק בצד השני של האיילון.

בגלל זה שאלתי אם את צריכה ספציפית לעזריאלי.
רציתי להגיע לתחנת רכבת השלום, ולפני זה להיכנס למקדונלד בשרונה (נעים יותר מאשר הסניף בעזריאלי). ולא מפריע לי ללכת ברגל, גם אם קצת חם.
אתמול הלכתי כ-6500 צעדים). היום הייתי בירושלים , נפגשתי עם הנכדות שלי.
חניון חנה וסע בצומת חטיבה 7 עדיין ריק ממכוניות, אוטובוסים או אנשים.

raya

Well-known member
נסעתי היום ברכבת לתל אביב. בלוד אמר הכרוז שהרכבת עוצרת עקב "מיפגש רכבות". זה לקח כמה דקות.
היא התחילה לנסוע (בקצב צב בערך) וקצת אחרי תחנת גני אביב עצרה שוב, והכרוז הכריז שוב על מיפגש רכבות.
כאשר יש מסלול לכל כיוון נסיעה, מה המשמעות של מיפגש רכבות? ממש לא ברור לי.
בסופו של דבר הגענו לתחנת סבידור באיחור של 10 דקות.

נערך לאחרונה ב:
למעלה