ת`אמת!

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הנאצים הטיפו לצדק חברתי? אפילו ממך לא ציפיתי לשטות כזו, הם הטיפו לערכים מסויימים שיהיו תקפים רק בין ארים, לשיעבוד כל הגזעים הלא ארים ולהשמדת הגזע השמי. אין זה מפתיע לראות שמי שאינו יודע למה הטיפו הנאצים קורא ליהודי אנטישמי.

SupermanZW

Well-known member
גם אתה גילית לנו

שבעיניך צדק חברתי הוא להמנע מעבודה ולחיות על חשבון אחרים, אתה כופר בדבריו של הרמב"ם.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

מעניין אם את כספך אתה מרוויח מעבודה או מקצבאות שונות, זאת איני יודע, אם אתה עובד אתה במיעוט בין החרדים. אני עובד ומרוויח פחות ממך, איני חי על חשבון אחרים, לכן לי אינך יכול לקרוא פראזיט.

SupermanZW

Well-known member
אתה קראת לי פראזיט קודם

ואם מישהו בינינו הוא מסית מגעיל ומלוכלך זה אך ורק אתה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

ישוע בן מרים היה צדיק בהשוואה אליך, אתה הוא המלוכלך המטונף והמסית.

א77

New member
ישוע בן מרים

ההבדל בינינו, שאתה בגששי אחריך, גיליתי שלא תקרא לישו בן מרים הזונה. אתה מאמין באמונות. נו, מה לעשות. עבודה קשה לפנינו. הנאמן למקורות יתרווח על כסאו ואני צריך לנגב צואתך בפורום אליו חדרת כאן בדעות כסיליות. הנאמן למקורות אינו מונע בעדך כבעבר ללהשתתף בפורום. אז יש לנו כאן גם כומר אנטישמי המשיב לשאלות רב.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

איני מאמין בישוע, אך איני נוהג להוציא לשון הרע בניגוד אליך, ומרים אמו של ישוע לא היתה זונה.

א77

New member
אינך נוהג להוציא לשון הרע

על ישו בן מרים. אשריך, ותהי חלקך עם ישו בן מרים. מקווה שפורום יהודי 'לשאול את הרב' ימנע ממע להבא להשיב תשובות כביכול אתה רב.

כמובן

אם לא אז למה לשאול,אם אני שואלת סימן שאני לא יודעת מה לעשות ,ולכן אני צריכה לעשות מה שהוא אומר

מחזק

New member
את יודעת מה?

את נראית לי חסידה כי בדר"כ אצל החסידים יש את הענין הזה לא לטעות גם ליטאים אבל החסידים כמעט כולם נוהגים כמוך והליטאים...

מחזק

New member
או קיי פלאות

בכל זאת יש שיטות ביהדות חסידים,ליטאים,מזרוחניקים,קוקניקים,ציונים(לא 100% יהודים),ויש אנשים עצמאים שממציאים לעצמם דרך ושיטה(ללא דעת תורה),אני ליטאי בשיטה(המוצא תימני)אבל החינוך ישיבות וכו` הכל מסביב ליטאי ואני מאוהב בשיטה הזאת!החלטת כבר היכן את מסווגת?אם קשה תסתכלי על הרב שלך תראי מה שיטתו?

מחזק

New member
את יודעת מה?

את נראית לי חסידה כי בדר"כ אצל החסידים יש את הענין הזה לא לטעות גם ליטאים אבל החסידים כמעט כולם נוהגים כמוך והליטאים...

מחזק

New member
את יודעת מה?

למעלה