ת`אמת!

SupermanZW

Well-known member
טעות בידך

אנטישמיות היא שנאת יהודים וגזענות כלפיהם, תוכן המציג שנאת יהודים וגזענות כלפיהם לא נמצא בהודעה זו, והוכחת שאינך יודע מהי אנטישמיות, כמו כן אנטישמי לא חייב להיות נאצי ולא חייב להיות גרמני, ומשום שאתה שונא יהודים אתה אנטישמי.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

גם היסטוריה של העם היהודי אינך יודע, ישוע הנוצרי נולד כ200 שנים לאחר יהושע בן פנדרה, אמו מרים לא היתה זונה אלא יהודיה כשרה, וכך גם אמו של ישוע הנוצרי. לו היית שם לב לזמני המאורעות היית מבחין בכך שיהושע בן פנדרה וישוע הנוצרי אינם אותו אדם, אך כצפוי, משום חולשתך בהבנת הנקרא לא הבנת זאת.

א77

New member
אדוני. אתה טיפש חסר דעת וספר

מה שאתה מספר לנו כביכול, כבר קראתי בארריכות במהרש"א ובעוד מקומות את שתי השיטות. כל מה שהנך יודע הוא אפס מאופס. בור חסר תוכן.

א77

New member
רשע, אבל מכה ביהודיים משיחיים

או נוצריים. או סופרמנים. אהיה אחריך בכל עת מצוא, עד כי תימלט לחורך. לא בפורום לשאול את הרב. ובפרט לא בזמן שכולנו יודעים שאמו של ישו זינתה.

א77

New member
יהודי משיחי כמו שהבאת

כמו שהצגת את ישו. מי יתן ותשאר במלונותיך. מי יתן ומנהלי הפורום החרדי או לא חרדי הזה. יבינו שלאדם שונא מאמיני תורה אין כאן מקום. לאדם כמוך אין כאן מקומו. לא ידעתי מה קרה לנאמן למקורות שהשיבך על כנך... בעבר הרחוק.

אלי ו.

New member
סופרמן, זה לא מדוייק

למה לכתוב דברים לא נכונים? אתה מבלבל בין דמויות שונות. אם תרצה הרחבה בנושא אשמח לתת לך אותם בפורום תאולוגיה. (או פשוט עשה שם חיפוש על ההודעות שלי בנושא, עסקתי בכך רבות) ראה גם את ההערות שלי על השם שאתה משתמש בו לישו.

א77

New member
צד שני של מטבע אינו סופרמן

סופרמן הוא שני צדדים של אפיקורסיות. ויה"ר שיקהו שיניו התותבות במהרה אמן. עד שנאמן למקורות ילמד שאין לאפיקורס לתת תשובות רב.

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo6.gif

שיני אינן תותבות, אך ראוי כי תדאג לשלך. כ"בן תורה" אמור היית להתבייש בדבריך ואני ה"אפיקורס" גורם לך להתנהג כדרדק שלא למד דרך ארץ. ואם היית יודע את משמעות המילה "אפיקורס" היית יודע שאדם המאמין באלוהים אינו אפיקורס, ולכן כדאיסט איני יכול להיות אפיקורס.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

במה שכתבתי הטפתי לצדק חברתי אשר יועיל למרבית היהודים בישראל, אתה הוא האנטישמי שרוצה למנוע עשיית צדק זה עם היהודים מחפש להרע ומחרחר ריב, אתה אוכל חינם המטיף לשנאת אחים, בוש והיכלם. אולי לא אתה אשם אלא אמך שנתנה לך חינוך כה גרוע ללא דרך ארץ לחיות על חשבון אחרים, לחרחר ריב ולשנוא כל מי שאינו כמותך. אתה עושה עצמך ל"בן תורה" בעוד אינך אפילו הדיוט, אלא תת-אדם שפל.

למעלה