תתכוננו !!! ??? ..........

L i z a r d

New member
אוקיי אני אציע לך שני דברים

קודם כל - שים לב שהפורום ההוא ממש ממש מעצבן אותך. למה זה קורה? דבר טיפשי לא סתם מעורר במישהו כעס. דבר שני אני מאוד מציע לך לקרוא את הספר "היקום ההולוגרפי". הספר בא מגישה מדעית ומדבר בשפה מדעית ודרך כלים מדעיים. אני חושב שזה יעניין אותך.

LucidGuess

New member
אני אסביר לך מה מעצבן אותי

מה שמעצבן אותי זה לראות אנשים מבוגרים שמאמינים בשטויות כאלו ומדברים על זה כאילו שזה מציאותי, אנשים מבוגרות שמדברים איתי על ישויות אורגניות שמנסות להשפיע עלי לרעה וכל מיני "טורפים" דמיוניים שמנסים לאכול מהאנרגיה שלי.... זה פשוט לא יאומן שבן אדם מבוגר מאמין בדברים מפגרים כאלו ועוד מנסה לשכנע אותי שזה אמיתי... יש כנראה אנשים שעוד לא התבגרו ונשארו עם סגנון חשיבה של ילד קטן. זה מה שמעצבן אותי ( או יותר נכון עיצבן אותי, עכשיו אני יותר רגוע
) ולגבי הפורום עצמו, יותר מדיי פוצי-מוצי, 90 אחוז מההודעות שם זה נשיקות ולבבות וחיבוקים ואני "מתה עליך!" ו "מתוק!".... נראה לי יותר כמו פורום של אני לא רוצה להגיד מה... Lucid

KEiN

New member
דונלד

אתה האיש! אתה באמת לוחם.. עזוב את לוסיד- איש איש באמונתו יחיה. ואם הטורף שלו שולט בו דרך ההגיון זו בעייתו שלו- לכל דבר יש תכלית.. לוסיד תקרא קצת מה שרשמתי למעלה- אוליי תתרופף אחיזתו של הטורף, ולא צריך להיות גורו רוחני מייודעמה גדול כדיי לדעת שהוא יושב עליך ממש ממש חזק... ערב טוב שיהיה..

KEiN

New member
הכוונה היא

שהטורף יושב על לוסיד-גס ולא על דונאלד.

Gevakumon

New member
תשמע,

עכשיו אתה באמת הוכחת שאתה לא שווה אפילו את הוויכוח הזה, אולי זה שווה בשביל האנשים האחרים שקוראים את הדיון אבל אותך אין טעם לנסות לשכנע אפילו, זה לא מגיע לך.

Gevakumon

New member
לא, ולמרות הפיתוי, אני לא אגיד

מה אתה, כי ההודעה שלך דיי ביקשה את זה אתה לא חושב...?

deep ocean

New member
למידע נוסף

כנס ללינק הבא אגב, אפשר לדעת למה פורום דרך הלוחמים כל כך מעצבן אותך? בתור מישהו שחושב שהכל שם קשקוש וטיפשי, אתה ממש לוקח קשה את מה שכתוב שם.

דונלד

New member
אוקינוס יקרה

אני חושב שאני מבין מה את אומרת יחד עם זאת אני בטוח שאת מבינה את הקושי של אדם רציונלי לעכל מידע מסוג כזה. מעט סבלנות יקירה מים זורמים ירככו לב של אבן. את אשה ויש לך איכויות מדהימות של אשה אם את בוחרת בכך עזרי לו להבין דרך הלב באהבה דונלד

deep ocean

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo42.gif

כן, אני מבינה את הקושי שלו
אבל מנקודת מבטי אין קשר לראציונליות ולקושי שלו. (הלוחם הוא לא איזה אדם שחי במעופפות, שנטי שנטי וכו´) זאת סטירה מצלצלת לתודעה/לכל מה שידוע לשכל/לאמונות/לתפישת העולם לקרוא את מה שכתוב בפורום דרך הלוחמים. לרוב האנשים קל יותר לשלול מה שנראה להם שונה, מוזר או מאיים על תפישת עולמם. ושוב, זה לא נאמר בביקורת, אלא שזאת הנטייה הטבעית. כל אחד זכאי לחשוב כרצונו, ואני לא מנסה לשכנע אף אחד שיצעד בדרך הלוחמים
אני אשמח לענות על כל שאלה שתהיה מצד כל אחד, אבל במידה ושהשאלות יהיו ענייניות (ולא "זה מטומטם", "זה דפוק" וכו´)

קציצון

New member
ללוסיד

הוויכוח הזה כבר היה אני לא מבין מה אתה מתעצבן מאנשים שמאמינים בדברים ששונים מהאמונה שלך? קח את זה בקלות גם אני התווכחתי על זה עם DEEP OCEAN וגם עם בן טל שחר וגם לדעתי יש שם הרבה דברים שלא מובנים ,אבל שים לב בין התגובה שלי לשלך אני לא מסכים עם רוב הדברים שם,אבל במקום להתחיל איתם ויכוח ולהגיד להם שהם ילדים קטנים, אני נכנס לפורום קורא את מה שהם כותבים ולפעמים מגלה דברים מעניינים,אתה רוצה להתווכח כמו שצריך לפחות תדע על מה אתה מתווכח, "הפורום מלא נשיקות זה מזכיר לי פורום אחר" . אתה חיי לפי המדע סבבה,הם חיים לפי אמונה רגש ולא יודע מה,תן להם.

LucidGuess

New member
תודה קציצי, אני שמח לראותך כאן! ../images/Emo13.gif

לכל אחד יש סיגנון וויכוח אחר, אצלי זה לפעמים קצת יותר אגרסיבי, אין לי תמיד שליטה על זה למרות שלפעמים לאחר מעשה אני טיפה מצטער על הצורה שאמרתיאת הדברים, לפעמים אני אומר דברים בכוונה מראש בצורה קיצונית ומרגיזה כדי לחדד אותם. אני יודע שיש אנשים עם דעות שונות משלי וזה מקובל עלי, אבל עדיין לפעמים אני נתקל באנשים עם דעות כל כך מוזרות ומצחיקות שאני חייב ליצחוק עליהם קצת ולהסביר להם כמה שהם מוזרים, אין ברירה, כשאני רואה אנשים מבוגרים שמאמינים בכל מיני שטויות כמו יצורים אורגניים ויישויות בעלות מודעות עצמית שמנסות לאכול מהאנרגיה שלי ומנסות ליגרום לי לעשות דברים רעים, כמו ילדים קטנים שמאמינים בגמדים ופיות, זה כבר יותר מדיי בשבילי ואני חייב להגיד להם מה דעתי!
Lucid

אינקה

New member
../images/Emo20.gif אין כמו מריבה טובה!

ועם כבר מריבה, אז הרשה לי לציין כי אנשים בד"כ מגיבים באגרסיביות לרעיונות או מידע העלולים לאיים עליהם. מאחר והמציאות בחלומות צלולים אמורה להיות דומה מאוד למציאות הרגילה, הרי שנדרש מאמץ קוגנטיבי רב כדי להחזיק את התופעה האחת בגדר מציאות ואת האחרת בגדר דמיון. הרשה נא לי להעריך כי למרות גישתך ה"מדעית" הרי התנסית בחלומות צלולים רבים, ומשום כך תפיסת המציאות שלך מכילה אפשרויות רבות יותר מאנשים אחרים. המאמץ אותו עליך להשקיע כדי למשיך ולהחזיק את ההפרדה גדול יותר. אם נזכור כי התמוטטות ההפרדה עלולה להתפס גם כהתמוטטות השליטה העצמית ותפיסת המציאות, האיום על האישיות ברור. היתכן כי באופן תת מודע כלשהו זו הסיבה לאופן האגרסיבי בו אתה שולל את החלימה על פי דרך הלוחמים, המתייחסת אל החלום המודע כאל מציאות חלופית לכל דבר?
לגבי החלימה עצמה: בוא ונניח כי יצורים אי אורגניים הם אך דימויי חלום הנובעים מחלקים/גלים מסויימים והרסניים במוח אשר בפוטנציאל יגרמו לנזק מוחי/תודעתי כאשר "ישתלטו" על החולם. מה ההבדל? הרי במילא כל מה שאנו תופסים הוא אך פרשנות על תופעות חושים ודימויים פנימיים.
כן, יש יותר מידי פוצי מוצי בפורום דרך הלוחמים. גם אני ממש כמוך סובל קצת מחסך רגשי ולכן גם אני איני סובל זאת במיוחד...

למעלה