תתכוננו !!! ??? ..........

LucidGuess

New member
הא.... כי בכרטיס שלך רשום שאתה אלמן

כדאי שתשנה את זה, כי זה לא עושה רושם טוב... מי אני? מה אני? מה? מה? מה?

KEiN

New member
נו התחתנתי בגיל 12

והתאלמנתי ב13 עברו שנתיים

EshedI

New member
לא תמיד

אבא לי מאמין באלוהים. גם סבתא שלי. אני לא למה? כי אני שואל שאלות בקשר לאמונה הזאת ולא אוכל את מה שכתוב בתנ"ך כמו תינוק צריך לפתח דעה משלך בקשר לדברים זמן צירי הוא לא המצאה, הוא גילוי ואי אפשר להסביר אותו בגלל שהוא במימד אחד מעלינו ואנחנו לא יכולים לתפוס אותו, כמו שאנחנו לא יכולים לתפוס איך למשל יצורים חיים במימד השני

KEiN

New member
שניכם אשדל ולוסיד

אני תמיד נותן דוגמה לא כוללנית ואתם מחליטים שהדוגמה הזאת היא הכל וכוללת הכל. נתתי דוגמה נפוצה של הדת- זה לא אומר שכולם ככה. רק דוגמה נפוצה.. מזה נפוץ?? נפוץ זה מעל 50% מאוכלוסיות הדתים. וגם בחיים שלך אשדל: אני לא מדבר רק על הדת (אני יודע שזה מה שציינתי בהודעה אבל זה דבר שקוראים לו- "דוגמא"-מתיי תבינו??). תסתכל על כל סגנון החיים שלך, למה אתה יושב על כיסא ולא על שולחן (כי נוח?) למה אתה כלכך בטוח שהחומר שמימנו אתה עשוי זה אטומים (יכול להיות שזה נכון (זו לא הטענה פה)) כי המורה לכימיה אמרה לך???

MoonShield

New member
הגזמת!

אבל לגמרי... חשבתי שאנחנו חיים במדינה מתקדמת... מדע זה מדע... הוכיחו כבר שזה קיים!

EshedI

New member
לא תמיד

אבא לי מאמין באלוהים. גם סבתא שלי. אני לא למה? כי אני שואל שאלות בקשר לאמונה הזאת ולא אוכל את מה שכתוב בתנ"ך כמו תינוק צריך לפתח דעה משלך בקשר לדברים זמן צירי הוא לא המצאה, הוא גילוי ואי אפשר להסביר אותו בגלל שהוא במימד אחד מעלינו ואנחנו לא יכולים לתפוס אותו, כמו שאנחנו לא יכולים לתפוס איך למשל יצורים חיים במימד השני

דונלד

New member
מאיפה אתחיל ?

אתחיל מכך שאפשר להתבונן בכל הקטע כמטאפורה. כלומר דימוי שמסמל את מה שמעכב אותי/מפחיד אותי וכיו"ב. זה בסדר, זאת זוית ראיה נכונה, אמיתית בפני עצמה. כשאני מודט, ונכנס פנימה ומתבונן, נניח, בפחד מסוים שקיים בי. או להמחשה באובססיה מסוימת שיש לי. אם יש לי יכולת ראיה/הדמיה/דימיון אראה נניח את האובססיה כרשת קורי עכביש. אתה מבין את הקשר. ובמרכזה את היצור שטווה אותה ! עכשיו, אולי זה רק סמל ואולי זה משהו אמיתי זה לא משנה . אולי איני רואה במדויק את הישות כפי שהיא באמת נראית, אך עדיין אני מודע לקיומה. וגם אם זה רק דימוי - זה נפלא - כיוון שאז אני יכול לעבוד דרך/עם/על הדימוי כדי לרפא את עצמי ! ולענין עצמו. כאדם שחווה ורואה אנרגיות וישויות, מבחינתי יש בעולם מלבד האדם, כל מיני ישויות, ומכל מיני סוגים . יש ישויות ברמת הארה גבוהה, שנמצאות כאן כדי לעזור לנו להתפתח. ויש ישויות שנמצאות כאן כדי לעזור לעצמן בלבד.הן אינן במצב גבוה של הארה. והן ניזונות מאנרגיות נמוכות. הן נצמדות לאדם במקומות שונים בהתאם לסוג האדם ו/או בהתאם לסוגן, ומנווטות רגש ומחשבה למקומות שייצרו אנרגיות נמוכות. כעס, בושה, אשמה וכאלה. וכך הן נהנות מארוחה טובה ומזינה והן גדלות. האדם שעליו יושב טפיל כזה, מזהה את הרגשות/מחשבות כשלו. וכי מדוע יחשוב אחרת ? אין לו את הכלים הידע ההבנה והנסיון שיאפשרו לו להבדיל בין מחשבותיו למחשבותיהם. אנשים אפילו אינם מסוגלים להבדיל בין מחשבה לרגש. שים לב כמה פעמים קורה שמישהו אומר "אני מרגיש..." ומספר מחשבה. או אומר "אני חושב..." ומספר על רגש שעובר בו ? אם עד עכשו זה נשמע לך הזוי אז אתה יכול להרגע, זה הולך להיות עוד יותר מטורף. על כל אחד ואחד מבני האדם שחיים על פלנטה זו (מלבד אחדים-מיעוט קטן שהגיע להארה) "יושב" לפחות טורף או שתלטן אחד(יש כל מיני סוגים). חשבת פעם מדוע העולם נראה כפי שהוא נראה ? כמו בית משוגעים או כמו בית מטבחיים ? חשבת פעם מה יכול לגרום לאדם לרצוח את אשתו ? ולאוכלה ? ואח"כ הוא אומר:הקולות אמרו לי לעשות את זה. או חשתי דחף שאינו בר כבוש לעשות זאת ? ואת ילדיו ??? נסה לחשוב על כך לא ממקום של הסברים שהורגלת לשמוע ולכן אתה מקבל אותם ! נסה לחשוב על כך ממקום רענן ומקורי-מעצמך- ואולי הרעיון יראה לך פחות מטופש.

LucidGuess

New member
לדעתי אתה מדבר שטויות

בתחילת ההודעה אתה כותב שאולי אלו רק דימויים ומטאפורות אבל בחלק השני של ההודעה אתה כותב בצורה כזאת שמראה בבירור שאתה דווקא כן מאמין בזה וכן חושב שזה אמיתי... זה פשוט טיפשי! אפשר להסביר בהרבה צורות מקרים של אנשים שמתנהגים בצורה מטורפת, פשוט מאד משהו משובש במוח שלהם, אולי בעקבות חווית ילדות קשה שהם עברו או אני לא יודע מה, אולי יש להם הזיות ודמיונות שווא, אבל מכאן ועד להאמין שיש באמת כל מיני ישויות ויצורים אמיתיים ( "טורפים" ) שגורמים להשפעות כאלו על בני האדם באופן מודע, ולהאמין שיש יצורים אורגניים שמנסים בכל דרך להשפיע עליך בצורה שלילית ולגרום לך לעשות דברים לא טובים ולא נכונים - לדעתי זה פשוט שיא הטימטום להאמין בדברים האלו! מאיפה זה בא?? מי המציא את השטויות האלו בכלל?? על הטימטום הזה בדיוק אני מתכוון כשכתבתי על מה דעתי על דרך הלוחמים, אנשים שמאמינים בשטויות מקושקשות ועוד מנסים לשכנע אנשים אחרים שזה אמיתי. מרגיז לשמוע את השטויות האלו, אנשים ממציאים דברים שהם פשוט שיא הטימטום ומנסים לשכנע אותך שזה אמיתי. Lucid

דונלד

New member
צדיק באמונתו יחיה

אתה צדיק גדול. חבל שאתה כל כך ממהר ומרבה להשתמש במילים כמו: שטויות, טמטום, טפשות וטרוף. אז ככה אתה יכול לבחור ולראות כל זאת כדימוי ואני יכול לבחור וראות כל זאת כאמיתי. זה לא משנה, ואין כאן סתירה. שניהם היבטים שונים של המציאות. ניקח כדוגמא 2 תאורים שונים של אדם תאור א - אדם בריא וגדל מימדים עם עיניים מפחידות תאור ב - אדם בעל נוכחות עם קול נעים כל אחד מהמתארים חווה את המציאות ממקומו שלו ! אלו 2 היבטים שונים שאינם סותרים זה את זה. הם פשוט אחרים. המציאות אינה חד מימדית ואינה נוקשה כפי שאתה תופס אותה. ובאמת אתה לא חייב להאמין למה שכתבתי, או לאחרים שכתבו. זה עשוי להראות בעיניך כמשהו לא נתפס, לא הגיוני, פנטזיונרי. אבל הביטויים שאתה שולף-ובסיטונות-הם בכנות, לא לענין. הטורף שלך למשל שולט בך דרך ההגיון וברור לי לחלוטין שאין לך מושג על מה אני מדבר-במקרה הטוב. במקרה הרע-אני מדבר שטויות מקושקשות ברוטב של טיפשות. עדיין-וזה ללא עוררין-ההגיון "שלך" שולט בך שליטה מוחלטת. אני בעד שמוש בהגיון. אבל שמוש מאוזן. ברגע שההגיון (או כל איכות אחרת) הוא טוטליטרי, פרושו שאתה פחות. פחות ממה שאתה יכול להיות. האם אפשר להוכיח מדעית חצלול ? לא צריך להתנסות בכך שום מדען לא יכול להכנס לראש לך ולהקליט חצלול ! אז חצלול זה שטויות והזיות ? היית פעם מאוהב ? אפשר להוכיח אהבה בדך מדעית ? לא אז האם משהו שאף פעם לא התאהב ראוי שיאמר: אין דבר כזה אהבה, זה שטויות מקושקשות ? דונלד

LucidGuess

New member
אתה לוחם!!! אין שום ספק עכשיו!!!

סיגנון הכתיבה המוזר שלך בהחלט מסגיר איתך - אתה בהחלט לוחם מהולל! איך זה שכל האנשים שכותבים בדרך הלוחמים אוהבים כל כך ללחוץ מליון פעם על כפתור ה ENTER בזמן כתיבת הודעה?? זה מן סיגנון כתיבה דבילי כזה שכל כך מאפיין אתכם, ליכתוב הודעה בגובה של קילומטר עם שלוש מילים בכל שורה, תגיד אי אפשר לכתוב בצורה נורמאלית כמו בן אדם?? אתה כנראה מעדיף לכתוב ככה, זה סיגנון כתיבה שכל כך כל כך כל כך אופייני למשתתפי דרך הלוחמים רק אלוהים יודע... מאיפה זה בא לכם... אולי באמת יש משהו משותף אצל כולכם משהו שקשור אולי... לשיבוש קל קל במוח. Lucid

דונלד

New member
אני לוחם

היום זו פעם ראשונה שהתוודעתי לפורום זה וזה נכון-אני לוחם ! הסיבה למה אני כותב ככה היא כי ככה זה נראה לי ברור יותר ופחות כבד. אני שם לב שאין שום שינוי לנלוזות של השפיטה שלך להיפך אתה רק מתדרדר אז כדי לעזור לך לא לשפוט אני אזכיר לך מה האוהדים צועקים לשופט בכל משחק כדורגל וחוץ מזה מה פתאום אתה משתמש באלוהים ? שוב אתה עושה את זה אתה משתמש במושגים שלא הוכחו מדעית אתה פשוט אידיוט שלא מסוגל לקבל דעות אחרות משלך אתה אימבציל אינפנטילי עם הפרעות התנהגותיות כפיתיות יש לך מזל שחסר כסף לאוצר המדינה אחרת שנינו יודעים איפה טיפוס כמוך היה סגור.... מסכנים ההורים שלך הם בטח נורא מתבישים שיש להם בן עם עם הפרעות נוירוטיות כאלה

דונלד

New member
פשוט מגעיל

טוב שלא שומעים או מריחים. לפחות תצחצח שיניים אחרי שהקאת למה הקאת קושקוק ? נגעל מעצמך ?

LucidGuess

New member
אני כל כך גאה בעצמי! ../images/Emo9.gif

!!! Yeah
נ.ב - גם אלוהים זה שטויות אם לא הבהרתי את עצמי קודם Lucid

דונלד

New member
יופי לך

כיפק הי כיפק הי כיפק הי הי הי וטוב שאתה מבעיר את עצמך ?

Real Dream

New member
מספיק עם זה! שניכם!

אף אחד מכם לא יצליח לשכנע את השני שדעתו נכונה, וזה ברור. אתם מתווכחים ויכוח חסר טעם. ונגיד שיש טעם לויכוח הזה, איך מישהו מכם מצפה לשכנע מישהו, כשבמקום לפרט ולהסביר את טיעוניכם אתם פשוט מקללים אחד את השני? וזה אפילו לא קשור לנושא הפורום. אז מספיק עם הויכוח. בבקשה. תודה.

דונלד

New member
את צודקת

מה שכן לוסיד השקיע הרבה מאמץ כדי ל"עורר" את מחשכי. ולבסוף הוא הצליח. תני לי לפחות להנות מזה ! בבקשה ! פליז ? אל תהיי כזאת...

Gevakumon

New member
תמיד יש את אלה שהורסים!!

מה רע בוויכוח פה ושם??? למה תמיד להפריד, תני לוויכוח למצות את עצמו!

למעלה