תתכוננו !!! ??? ..........

KEiN

New member
אוליי הן כן קיימות

אבל אף אחד לא יודע בדיוק איך הן פועלות...

KEiN

New member
וכאוס שוללת- נכון

אבל גם מוכיחה מחדש בהפוכה... תקרא קצת על הילרים ועל הנקודת מבט של "אנשי העידן החדש" לפניי שאתה מתפרץ על כל משפט שאני אומר...

דונלד

New member
או הו הו

אז יש מאמרים וקבצים. מהפורום עצמו, ללא ידע/רקע, אפשר באמת לחשוב שזה פורום של א/3 סגורה, מאברבנאל. המדהים הוא (בעיני) שזו פעם ראשונה שאני נתקל באינטרנט,ועוד בעברית,בהתיחסות לטורפים ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! !! ועוד, יש שם התיחסות לניווט בחלומות, הוא שונה מחלימה צלולה(לא הבנתי באמת במה ההבדל-למרות שנורא ניסיתי) עדיין, בתחושה, מדובר שם על חלימה באופן של בן דוד קרוב מאוד לחצלול ! לא מדובר על לחלום לזכור וא"כ בערות לנתח. מדובר על חלימה מודעת ! לוסיד יקר, זה נעים אם החלטת שלא לעסוק בכך כרגע. זה לא נעים כשאתה שופט, ועוד בכזו חומרה ! תהיה נחמד !

tahel

New member
שלא יהיה נחמד אם לא בא לו...

אפשר לחשוב כבר מה זה נחמד... פעולה שבאה לרצות אנשים אחרים. שיעשה רק מה שטוב לו!

דונלד

New member
אולי....

אולי כן בא לו להיות נחמד, אבל הוא פשוט רגיל ? אני חושב שמגיע ללוסיד שהוא יתיחס לעצמו קצת יותר בנחמדות ! דונלד

Gevakumon

New member
משום מה הקטילה על הנחמדות?

פעולה שבאה לרצות אנשים אחרים? גם, אבל לא רק. התייחסות לאנשים כמו שהיית רוצה שיתיחסו אליך. התייחסות טובה לאנשים ועל ידי כך הפיכה אותם ליותר מאושרים, גם אם בקצת. ואגב, מה רע בלרצות אנשים אחרים?

tahel

New member
רע וטוב, צריך, לא צריך...

להפוך אותם למאושרים? נראה לי שזה הופך את האגו שלהם למאוד מאושר. אין שום רע בלרצות אנשים אחרים, בסופו של דבר כולנו מפחדים ממה שאנשים אחרים יחשבו עלינו.

Gevakumon

New member
למה אגו?

אני נחמד לחברים שלי, אני מניח שזה עושה להם טוב, אולי ממש קצת, אבל זה כיף כשנחמדים אליך. אני נחמד אל המלצר במסעדה, אני מניח שזה עוזר לו קצת לגמור את המשמרת המעיקה שלו, מה רע בנחמדות?

tahel

New member
לא יודעת מה איתך, אבל... ../images/Emo23.gif

אצלי זה קשור לאגו. זה בכל מקרה החלפת אנרגיות בין שני אנשים (או יותר).

Gevakumon

New member
אז בואי נסכים

שנחמדות בסיבות הנכונות ובמקומות הנכונים יכולה רק להועיל, be nice
peace

KEiN

New member
האדם והחוש הסוציאלי...

מאותה סיבה שדבורים עוקצות בקבוצות (לא זה לא רק בסרטים מצוירים). מה שגרם למי שאמר "טובים השניים" להגיד "טובים השניים". בלי חוש סוציאלי הדבורים לא היו שורדות כי עקיצה אחת לא הייתה מספיקה כדיי להבריח דוב שעלול להרוס את הקן שבו נמצאים כל צאציהם. בלי חוש סוציאלי כנראה שלא היינו שורדים. בגלל זה את מרגיש "טוב" כשיש לך חברים ומרגיש "רע" כשאתה בודד. זה הדחף הסוציאלי המאד מפותח שלנו, מפותח אך פשוט מאד באותה מידה. בלעדיו לא היינו שורדים- כי ערס אחד לא יכול להכות אותך על זה שהתחלת עם חברה שלו- הוא צריך את כל ה"כנופיה"...

LucidGuess

New member
אז זה הקטע? התלהבת מ"הטורף"??

דונלד אתה באמת מאמין שיש איזה "טורף" שגורם לך לעשות דברים או מונע ממך לעשות דברים? מן יישות מוזרה כזאת שנילחמת נגדך וכל שאר השטויות שכתובות שם? אז נכון מה שרשום שם על הטורף באמת כתוב בצורה מאד יפה וציורית וזה טוב אולי לספר מדע בדיוני, אבל אם באמת נראה לך שיש בזה משהו אמיתי זה בדיוק כמו ילד קטן שמאמין בגמדים קטנים שיוצאים בלילה מתחת למיטה שלו, זה פשוט טיפשי, חסר כל בסיס, ושוב - טיפשי טיפשי טיפשי! Lucid

Gevakumon

New member
אוף! זה עד כדי כך קשה להבין??

מצטער, אבל אתה ממש אוטם את עצמך וזה קצת מציק, אתה צריך להבין, שלא כל דבר נכתב מתוך אמונה או הוכחות, אם תחשוב שיש טורף (ת´אמת שאני לא ממש יודע על מה מדובר כנראה עדכנו שם משהו שלא קראתי, טוב אני הולך לקרוא כדי לענות כמו שצריך, שניה) טוב אין לי כוח לקרוא את הכל עכשיו, קיצר, דרך הלוחמים וכל התאוריות שסובבות אותה מטרתן אינה להוכיח חוקים או לקבוע נוסחאות, רוב הדברים שמסופרים שם אינם מציאותיים, לפחות לפי דעתי, ולפי דעתם של רוב הצועדים בדרך אני מניח, אבל הם משתמשים בכלים הללו, גם אם אינם ממשיים ומוכחים, כדי לשפר את חייהם, כדי לחיות בצורה שבה יהיו יותר מאושרים, שיביאו יותר תועלת לעצמם ולסובבים אותם, ואני מתפלא שאתה לא מבין את זה וסתם מנסה להגיד שזה "לא הגיוני".

LucidGuess

New member
כן, קשה להבין

אם אתה מבין שכל מה שרשום שם על "הטורף", ועל "הייצורים האורגניים", וכל שאר השטויות שכתובות שם זה בסך הכל דימויים לא מציאותיים שרק משמשים כלי כדי להשתפר ולהיות אדם מאושר וטוב יותר, אז הכל טוב ואתה באותה דעה כמו שלי, העניין הוא, שאחרי שקראתי שם לא מעט הודעות בעיקר של אלו שמובילים את הפורום, יש שם לא מעט אנשים שדווקא כן כן כן חושבים שזה אמיתי, ובאמת מאמינים שיש יישויות "לא אורגניות" שמנסות להילחם בך, ועוד כל מיני דברים סופר מטומטמים שרשומים שם, זה באמת לא הגיוני, אבל כנראה שיש בכל זאת טיפשים שמאמינים בזה. אתה תאמין מצידי במה שאתה רוצה. Lucid

fcfighter

New member
הפעם אני מסכים איתך!

אלו אנשים שרוטים בלומים! הם מאמינים בשטויות, במקום לחיות את המציאות ולהנות ממנה כמו שצריך הם ממציאים להם אויבים ואח"כ קשה להם להירדם בלילה (חחח...) מה שבאמת אהבתי זאת הלשון הציורית, ממש מהנה לקרוא שם!

LucidGuess

New member
הלשון שם יותר מדיי ציורית לטעמי....

ראית באיזו יעילות גלאי ההודעות שלי עובד?

KEiN

New member
בוא נגיד את זה ככה...

אם ההורים שלך מהיום שהיית קטן היו מכניסים לך רעיונות כאלה מטורפים לראש סביר להניח שהיית עוקב אחריהם בעיוורון, לא ככה?? משמע אתה חיי במציאות שהוריך וסביבתך הכתיבו לך, והם הכתיבו לך אותה כי הוריהם הכתיבו להם אותה (אותו הדבר עם חרדים). הכל בסוף מסתכם באדם שהמציא הכל- שהוא יכול להיות גאון או אדיוט כמו נעל אבל יודע להקריץ דברים שדיי נח (דגש על נח) להאמין בהם... זמן צירי XYZ הכל המצאה של האדם- אוליי גאוני אבל באותה מידה אוליי גם אדיוטי- ואוליי שניהם נכונים- גם הצד הרוחני וגם הצד הפיסי- ואוליי שניהם לא נכונים... מה זה משנה- כתבתי יותר מהרחבה למעלה...

למעלה