תתכוננו !!! ??? ..........

דונלד

New member
תתכוננו !!! ??? ..........

ובכן נכנסתי לפורום דרך הלוחמים, ואני מודה שבתחילה לא הבנתי כלום. לא רק שלא הבנתי כ-ל-ו-----ם, אלא שבשלב מסוים התחלתי להרגיש סחרחורת קלה עוטפת את כולי... נכנסתי לקובץ מאמרים, ורפרפתי מעט. מדהים ! ! ! לוסיד, כדאי לקרוא לפני שאתה שופט. כמו שקלטתי אותך, הערה זו לא תעבור בשתיקה ! ! ! כרגע אני צריך לפנות את המחשב, אבל אח"כ אכנס לקרוא את המאמרים יותר ביסודיות. תגובה מלאה יותר בוא תבוא. תתכוננו תתכוננו תתכוננו תתכוננו תתכוננו תתכוננו תתכוננו תתכוננו תתכוננו דונאלד

LucidGuess

New member
קראתי, אין שם שום דבר מדהים

הכל סתם קישקושים מקישקושים שונים, בולשיט מרוכז. Lucid

tahel

New member
לוסיד חביבי (ואתה באמת חביב!) ../images/Emo140.gif

גבע אכן צודק. אבל אני תוהה... רק לשם הניסוי... מצאת פעם את כפות ידייך בחלום צלול?

LucidGuess

New member
מה בדיוק הקטע במציאת כפות הידיים??

עד היום לא הצלחתי להבין את פשר הנושא הנדוש הזה של מציאות כפות הידיים בזמן חלום צלול, כפות הידיים בחלום צלול הן סתם עוד משהו דמיוני בדיוק כמו כל דבר אחר שמסתכלים עליו בחלום צלול, אז למה ההיתפסות הזאת דווקא לכפות הידיים?? למה לא להביט על כל חפץ אחד בחלום? יש משהו כל כך מיוחד בכפות הידיים שדווקא עליהן כדאי להסתכל? וכן, בחלומות צלולים שהיו לי הבטתי בידיים, לפעמים הן היו רגילות ולפעמים היתה עוד אצבע נוספת, שום דבר מיוחד חוץ מזה. נראה לי ממש טיפשי כל עניין מציאות כפות הידיים, לא מצאתי בזה שום הגיון. Lucid

דונלד

New member
כפות הידיים

אני מבין על מה אתה מדבר. גם אני לא מבין מה הקטע של כפות הידיים. אבל אני יודע שיש קטע, וזה קטע חזק וחשוב. אשתף אותך ואת כל מי שירצה לקרוא במעט שאני יודע. קודם כל במדיטציה - זה מאוד עוזר שלא מזיזים את כפות הידיים. יש בכפות הידיים מרכזים שדרכן נושמים צ´י - אנרגית חיים. כפות הידיים קשורות למוח באיזשהו אופן לא מובן,צר לי איני יודע להסביר זאת טוב יותר. ועד כאן כל מה שרצית לדעת על כפות הידיים ולא העזת לשאול דונלד

LucidGuess

New member
אתה רואה?

אתה ממשיך לעשות את זה, ליכתוב דברים חסרי בסיס, דברים שאף אחד אף פעם לא הוכיח אותם, ואתה מדבר עכשיו כאילו אלו עובדות מדעיות מוגמרות - "במדיטציה - זה מאוד עוזר שלא מזיזים את כפות הידיים" מי אמר לך?? "יש בכפות הידיים מרכזים שדרכן נושמים צ´י - אנרגית חיים. כפות הידיים קשורות למוח באיזשהו אופן לא מובן" מה באמת?? אתה בטוח??? שוב המצאות חסרות שחר שאנשים כמוך בונים עליהן הרים וגבעות ומגדלים עד השמיים. חבל Lucid

דונלד

New member
מה ? ? ?

ידידי המדען במדיטציה כשלא מזיזים את כפות הידיים - זה עוזר . אני מודט מדובר בהתנסות אינני מדען ואינני יכול או מעונין להוכיח מדעית. אותו הדבר עם הצ´י שננשם גם דרך כפות הידיים. ותפסיק להוריד את השיחה לאישית ותרים קצת את רמת הביטויים שבהם אתה משתמש. לא נולדתי כקדוש בהימאליה וגם אני יודע בבקשה תפסיק לנסות לגרור אותי לשם !!! ותתחיל להבין שיש דעות שונות משלך והן אינן בהכרח שטויות. אפילו אם הן אינן מקובלות עליך לחלוטין ! ! !

EshedI

New member
תראו

בכפות הידיים אמורות להיות צ´אקרות. אנרגית החיים, או איך שאתה קורא לזה, צ´י, יכול לזרום דרך הצ´אקרות האלה החוצה בכל מני דרכים, וגם לזרום פנימה מבחוץ. כל העניין של אנרגית החיים הוא לא מופרך לחלוטין, אבל באמת מוגזם. זה ידוע שגוף חי פולט אנרגיה. האנרגיה שהוא קיבל מהאוכל שהוא צרך יוצאת החוצה בדרך של חום, אותות חשמליים, קול ועוד.. אצל איש חולה למשל, אותם אנרגיות לא פועלות כראוי, וזה מאוד הגיוני, כי כל הגוף לא פועל כראוי. אנשים שאומרים שהם יכולים לחוש, לשנות או לתקשר עם האנרגיות האלה בעצם אומרים שהם יכולים לשלוט באנרגיה שהגוף שלהם פולט. הדבר אפשרי, אבל אני לא חושב שברמות כמו של ריפוי...

fcfighter

New member
צ´אקרות

עפ"י הקבלה יש גם מרכזים בגופנו שצריך לכוון דרכם, והם מתאימים פחות או יותר לצ´אקרות. אבל לפי דעתי באמת הגזימו עם הנושא הזה, ואנשים רבים מסתובבים עם שריטה מזה, בכלל כל האנשים הרוחניים, "אנשי העידן החדש" הם שרוטים בלומים.

KEiN

New member
כמה עובדות שלא המצאתי...

-כשאנחנו נולדים אנחנו מקבלים טונות של מידע, וכבן-אדם אין לנו שום בררה אלא לקחת את העובדות שאנו שומעים כמובנות מאליהן. לוסיד.. זה שאין למשהו הוכחה זה לא אומר שהוא לא קיים, ובכלל אנשים המציאו הגדרות ממש מוזרות למה שקיים ומה לא (אם אני יכול לחוש את זה אז זה קיים וכו´). כל הסביבה המקיפה אותנו היא בעצם פירוש של המח לפולסים חשמליים- מה שאדום הוא לא אדום באמת- המח שלך מפרש את הפולסים שעניים שולחים כאדום. עכשיו בטח לוסיד יתחיל להתפל עליי- כי הוא לא מסוגל לתפוס את העובדה שכל מה שהוא ראה עד היום זה פולסים- ומה שהוא רואה זה בכלל לא קיים- אז תרגיע!! אף אחד לא יכול לתפוס את זה... דברים כמו- זמן מרחב צריי רוחב אופק וגובהה- הכל המצאות של האדם. אנחנו חיים בעולם פיסי, ולכל מטבע (וגם לא מטבע) יש שתיי צדדים. במקרה שלנו אפילו יותר- אבל יש צד של אנרגיות וצד פיסי גם בעולם שלנו... רובינו כלואים בצד הפיסי (לא בהכרח רע)- מתוך רצון להיות בתוך מה שאנחנו רגילים אליו, וחוסר הרצון להיפתח לדברים חדשים שעלולים להתפרש כלא נוחים. הצ´אקרות- אין לי מושג- אבל זה נכון." "אנשי העידן החדש" הם שרוטים בלומים" גם סוקרטיס (אם ככה מבטאים את זה) היה משוגע (דגש על היה). במובן מסויים "אנשי העידן החדש" רואים בך(!) כשרוט בלום על זה שאמרת את זה-ככה שכנראה שכן יש קשר בין שתיי העולמות. ולסיכום: "Ive got so far but in the end it doesnt even meter" מי שרוצה לחיות בעולם פיסי ולהנות רק מהפיסיות שבו- שהיה לו בכיף. מי שרוצה לגלות גם את הצד האחר, בכיף בכיף. "זה לא כמה שבילים הלכת בהם אלא איך הלכת בהם" ביי

fcfighter

New member
בקשר להילרים ואנרגיות

יש לי את הספר "החוש השישי" שרותי פישמן
תירגמה, במקור הספר היה נהדר, כתב אותו תומס רייק (פאראפסיכולוג וחוקר תופעות על טבעיות), מה אני יגיד לך, הזונה הזאת הרסה את הספר!! היא הוסיפה לספר פרקים שלמים שקשורים לאנרגייה, קריסטלים, ועוד חארטות שמכונות על פיה "חוקי הקוסמוס", מה שעוד מעצבן זה שכל מה שהיא כתבה מופנה לקוראות ממין נקבה בעוד שהתירגום מופנה לקורא בלשון זכר (ככה לפחות אפשר להבדיל ולדלג על הפרקים שלה) עוד היא מנסה להסביר איך ניתן לחוש הילה של בן אדם אחר ולתקן אותה... אני מכיר איזה ניסוי שבדק הילרים "מקצועיים", הושיבו אותם אחד אחד מאחורי מסך שניתן להעביר דרכו רק את הידיים (כדי שיוכלו לחוש אנרגיה), מהצד השני עמד מבצע הניסוי והניח את ידו מעל אחת מידיו של ההילר כדי שיוכל לחוש את האנרגיה בידו ולהגיד באיזו יד הוא מרגיש את האנרגיה. כל הילר היה צריך להגיד באיזו יד הוא מרגיש אנרגיה, לאחר 10 נסיונות עברו לנבדק הבא. ממוצע הניחושים הנכונים היה 4.4 - מתוך 10), אף לא אחד הראה קליטת אנגיה שנחשבת משמעותית... אז...
שלא יעבדו עליכם!!

KEiN

New member
כמו שאמרתי

בני האדם המציאו שיטה זוועתית לאבחון- מה אמיתי ומה לא אמיתי... אוליי השיטה הזאת של הניסוי אם איזה מאבחן מעפן עובדת על חומרים כימיים... אבל זה שמאבחן לא הצליח לגלות את היד זה לא אומר שהיא לא שם... זה שאתה לא רואה או חש משהו זה רק אומר שהמח שלנו לא מסוגל לקלוט אותו- זה לא אומר שהוא לא קיים!!

EshedI

New member
אבל

אבל מה שההילרים האלה אומרים זה שהם יכולים לחוש באנרגיות ובהילות של דברים חיים, אז אם היד של אותה בן אדם היתה שם במרחק של 10 ס"מ מהיד של ההילר, איך זה שהוא לא קלט אותה? זה לא שבדקו עם מכשיר אלקטרוני, רק שאלו אותו שאלה פשוטה יש יד, או אין יד?

LucidGuess

New member
בדיוק! צודק!!

ראיתי את אותה תוכנית או תוכנית דומה לא מזמן והראו שם איזה בולשיט זה כל ההילרים האלה ואלו שטוענים שיש להם חושים מיוחדים, כל הניסויים הראו שמדובר בחבורת שרלטנים שאין להם שום שום שום יכולות שאין לך ולי, הכל אחיזת עיניים ועבודה בעיניים על אנשים פתיים! אאאאזזז........... שלא יעבדו עליכם!!
Lucid

EshedI

New member
כן! ../images/Emo13.gif

כן ראיתי איזה יפה זה היה הכי הצחיק אותי שתי הנשים האלה שאמרו שהן יכולות לדעת עובדות, אפילו הקטנות ביותר על בן אדם רק מלראות את התמונה שלו אז הפרופסור הזה נתן להן לבחור מערמה של תמונות, והן בחרו בתמונה של רוצח סדרתי (לכל איש בחבילה הי משהו מיוחד בחיים, שלא תגידו שהן חשו בתמונה שלו כי היתה שם אנרגיה מוזרה) ואפילו את העובדה הזאת הן לא ידעו.. איזה בולשיט

KEiN

New member
קרניי האור....

מה שאתה רואה- הקרניים האלא.. אתה יודע שהתאוריה הזאת לא מוכחת בכלל- זו היא רק השארה ובכל זאת מבוססות עליה כלכך הרבה "עובדות". חביבי אתה מבלבל פה בין מדע לרוחניות. צדדים שונים, אוליי קשורים אך שונים... אף אחד לא טען שהאנרגיות קיימות. אבל גם לא צירי XYZ. תקרא את תורת הכאוס.

EshedI

New member
נו?

תורת הכאוס רק שוללת את האפשרות של הילרים למיניהם קרני אור? אתה יכול להוכיח שהן לא קיימות? כי בינתיים יש רק הוכחות לכך שהן כן קיימות, ולדבר כזה קוראים עובדה.

למעלה