תשמעו סיפור...

תשמעו סיפור...

במהלך שהותי בהונג קונג, נקלעתי לסופרמרקט ענק שם. הסופר מתנהל ללא מגע יד אדם, רובוטים מסדרים את המדפים בסדר מופתי, מבריקים את מרצפות השיש, והזמנת הסחורה מהספקים מתנהלת ע"י מערכת מחשבים משוכללת, המזהים בעצמם מה חסר וקוראים במגזינים באינטרנט מה חדש. ממש לא יאומן... העמסתי עגלה עם מאות מצרכים וחיפשתי בין מבואות הסופר את הקופה, כדי לגהץ שם את הכרטיס. אני מחפש ומחפש... אך לשוא, שום זכר לקופה לא ראיתי! שאלתי את פי כמה לקוחות, הללו הפטירו בחיוך: תשמח שאין קופה, קח מה שאתה רוצה, לך ותהיה בריא. בתמהוני הרב החלטתי לברר את הענין, מה שהתברר הדהים אותי לחלוטין: עד לפני חודש בלבד, היה במקום חורשה צחיחה ושוממת, בוקר אחד, צינור גז ישן שהיה קבור פה מימי הביניים, התפוצץ בנסיבות פלאיות, העשן המיתמר נמוג לקראת הערב, ונוצר ממנו בנין רב מימדים, ו... השאר הסטוריה, כל הסופר על כל מערכותיו, רובוטיו ומחשביו- הכל פרי הפיצוץ המבורך! לרווחת תושבי הונג קונג!

vizini

New member
לא יכול להיות.

אם היה אמת בסיפור, מייד היו קופצים אנשי הדת, טוענים כי הנס אירע בזכותם וגובים את שכר טרחתם... אז אם לא עמד בקופה איש דת, אל תאמין לסיפור...

אכן מוזר ביותר.

למבנים מורכבים כמו זה שתיארת לוקח מליארדי שנים להתפתח באופן טבעי. ואתה אומר שזה קרה בבוקר אחד? פתאום, "ויהי אור" - ונהיה סופרמרקט? נשמע מאד לא סביר. אני חושב שעבדו עליך.

צודק למבנים מורכבים שכאלה

באמת לוקח הרבה זמן להתפתח באופן ספונטני למבנה מסויים. אני למשל עדיין מחכה שכסף פשוט שעשוי מנייר יווצר בכספת שלי,פשוט צריך סבלנות.

הרבה מאד סבלנות.

חכה ארבע או חמש מליארד שנה, ויווצרו הרבה דברים משונים בכספת שלך. אם אתה רוצה לעזור לתהליך, הרחב את מימדי הכספת לחצי מליארד קמ"ר, ומלא אותה במים ובמולקולות אורגניות פשוטות. יש גם לדאוג להספקת אנרגיה שוטפת (בסדר גודל של קרינת אור שמש).

לא נכון!

תשאיר את הכספת כמו שהיא, היא תתרחב בעצמה למליארד וחצי קמ"ר, תתמלא באיזשהו שלב במים ובמולקולות אורגניות פשוטות, יום יבוא וגם תזרח שם שמש קייצית מחייכת, מריה הקדושה תצמח מתוך מערכת הנעילה וכמובן שהיא תתעבר ברוח הקודש... בעצם, אתה גם לא צריך כספת, היא תצמח מהאסלה הביתית בכוחות עצמה. בהצלחה!

יש אפשרות לזרז את התהליך ?

פשוט לא נראה לי שאני אחיה עוד 4 מיליארד שנה, שלא לדבר על 5 מיליארד. כמו כן אני מעוניין בירוקים(דולרים) אם אני יוסיף עשבים זה יעזור?

כן.

אפשר לצאת לעבוד, במקום לשבת מול המחשב כל היום ולבזבז את הזמן בכתיבת הודעות טפשיות בפורומים. כך יש סיכוי טוב לגידול במספר בשטרות בכספת אפילו תוך מספר שנים.

נכון

יש לי כספת כזו שאני חי עליה כבר הרבה שנים. לצערי הקדמתי את ההתפתחות שלה(נתתי לה יותר מדי שמש) והשטרות יוצאים כמו השטרות האמריקניים שיונפקו בעוד אלף שנה- להערכתי.

דוד1000

New member
כל המבנים המורכבים הורכבו

"למבנים מורכבים" ת. כל המבנים המורכבים הורכבו על ידי מישהו.

תשמעו סיפור

במהלך שהותי במנהטן, נתקלתי במופע רחוב של קוסם שנאספו סביבו מספר אנשים לובשי שחורים. הקוסם אמר Let There be a Flashlight, ופתאום היה על השולחן פנס - אחד האנשים לקח אותו, אמר תודה, והלך. הקוסם אמר Let There be a Million Dollar, ופתאום היו על השולחן מליון דולאר - זוג אנשים לקחו אותם, אמרו תודה, והלכו. האיש אמר Let There be a Bell 212, ופתאום הופיע מאחורי הליקופטר - אחד האנשים נכנס, אמר תודה, נפנף לשלום, וטס משם. שאלתי את האנשים מאין הופיע הקוסם, והם אמרו שבניגוד לכל הדברים שהקוסם בורא בהבל פיו, הקוסם נצחי - הוא קיים לפי חוקים אחרים. הקוסם אמר לאנשים 'החלקתם על השכל ? לא ראיתם שהקוסם שהיה כאן לפני חצי שעה ברא אותי בהבל פיו ?!', אבל האנשים ביטלו את דבריו בטיעון שאין לו מילה בנושא - הם החליטו שהוא קיים ללא ראשית וללא אחרית, ושיפסיק להתהבל.

Igra Rama

New member
תשמעו סיפור...

במהלך שהותי בג'ונגל נקלעתי לקרחת יער מוארת. במקום הסתובבו קופים מסוגים שונים, שימפנזות, גורילות, באבונים ובאמצע עמד קוף מעט מוזר, לבוש במה שנראה כפרווה שחורה ללא שערות, עם כיסוי מוזר על ראשו, אחז בידיו מה שנראה כספר והתנועע תנועה מוזרה. עומד הקוף ומתנועע והשימפנזות מתנועעות כמוהו. מיד אמרתי לעצמי "משהו מוזר מתרחש פה האם ב-inverse evolution נתקלתי ?" שאלתי את הקוף בתנועות ידיים האם דובר הוא שיח אדם ? ולמרבית ההפתעה ענה לי בעברית (שמו שמיים בעברית, איפה נטעים ?). "אני שונה מהקופים האלו, כי אלוהים יצר אותי". מדהים, פשוט מדהים. אלוהים עשה פוף ומעפר קם קוף שיודע לעמוד זקוף ולנענע אגנו. יחי אלוהים המבורך למגינת לבו של כל אדם שוחר חופש ומחשבה.

כל הכבוד!!!

אני לא נוהג לכתוב כאן בפורום, אם כי אני אוהב לבקר בו ולהתבונן מן הצד... אבל עכשיו אני חייב להחמיא לך! אל תגיב למה שהם אומרים, האינסטולטורים האלה שכל חייהם סובבים סביב פיצוצי ביוב, תן להם להתבשל במיץ של עצמם. ג€ג€

תשמעו סיפור בהמשכים...

בעצם יותר נכון קודם תראו סרט, יום אחד הלכתי ביער וופגשתי כמה יצורים מוזרים ותמהוניים, אחד בשם גרבר,והשני איגרא סבועע, הראתי להם סרט שבמקרה מצאתי מהפיצוץ . שאלתי אותם לגבי הקטע אם גילגול נשמות שראו בסרט עם הילד הדרוזי, גרבר המציא סיפור הזוי משהו כדי להפריך זאת ולמען כבודו לא הגיד מה זה. איגרא מרה החליט לעצום עניים וברח. המשכתי לי בטיול והיו עוד כמה יצורים(שפויים הפעם) שדילגו וקיפצצו להם בשמחה אחרי סיפוקים זמניים החלטתי להראות גם להם את הסרט, אבל הם נעלמו וברחו ועוד בלי שהספקתי אפילו להגיד להם שהסרט לא יאכל אותם. המשך הסיפור -אחרי החגים.

למעלה