תשמעו, כולם:

popit

New member
*תיקון...

למי שלא הבין:לא אמרתי שצריך שצחי גם יעביר את התפקיד... התכוונתי שאת וצחי תחשבו למי להעביר את הניהול השני...צחי עוד איכשהו בסדר...הוא כותב לפחות פעם בשבוע וחצי...למרות שזה לא הרבה....אבל את לא כותבת כלום!

Magical me

New member
אבל, שרון../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני מנהלת כאן בערך חודש וחצי. וזה לא נכון שלא כתבתי. בכל אופן-אוף טופיק? למה למלא את הפורום באוף טופיק? ונניח שכן, באיזה? אנחנו לא קהילה מגובשת. אנחנו אפילו עוד לא קהילה. זה פורום צעיר, תנו לו זמן. אתם רצים רחוק מידי, הפורום כרגע בתקופת יובש, בסדר. אז אולי אני וצחי הזנחנו אותו, אבל אם תחליפו אותנו, זה באמת יעזור? זה גם לא כל כך פשוט.. מה לעשות, פורום הוא לא בדיוק דמוקרטיה. ברגע שהמחשב של צחי יחזור לעצמו, אני אדבר איתו.

popit

New member
המצאת במכושפות חברתי אוף טופיק-

אז תמציאי גם פה! מותר לשים פה אוף טופיק...ועובדה שאנחנו חושבים על טופיקים! אז תשקיעי 10 דקות ביום! למה את מנהלת פורום אם את לא עושה בו כלום? ואת מנהלת אותו חודשיים וחצי בערך שבקושי כתבת הודעות... וכן, יש פה ילדים שבאמת ישקיעו את עצמם בפורום-אז עדיף ממנהלים שלא עושים כלום...תודי כבר שטעית וזהו! ומנהלים יכולים להחיות אותו קצת... ולמה לא דמוקרטיה? אפשר לעשות הצבעה הוגנת...מצדי שצחי יבחר מועמדים, אבל שאנחנו נקבע ושלא שוב יביאו לנו מישהו/י שאנחנו לא מכירים ולא עושה כלום...

Magical me

New member
אבל את לא מבינה?../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

זה לא המקום לאוף טופיק! לא המקום! זה פורום ענייני! הקהילה צריכה טיפוח, אולי, אבל בראש ובראשונה הפורום צריך טיפוח, בתור פורום ענייני! >.< אתם לא פותחים אוף-טופיק, ואין סיבה שתפתחו. זה מצב גרוע. ולמה לא דמוקרטיה? כי מה לעשות, את לא מחליטה מי ינהל לך את הפורום, ואת גם לא מחליטה אם הוא ייפתח או לא. אם תפוז הייתה דמוקרטיה-היו כאן הרבה יותר בעיות. ואני מנהלת אותו מה-26 לאוגוסט. תעשי חישוב לבד. אפילו לא חודשיים. ויותר אני לא אוסיף ואסביר. אתם לא רציתם אותי כאן מההתחלה, זה לא סוד. ולא מצא חן בעיניכם ששירשרתי, ועכשיו כשאני לא משרשרת, זה גם לא מוצא חן בעיניכם. אני טוחנת כאן מים, אז אני מפסיקה.

popit

New member
טוב שמעו כולם...

מי שחושב שצריך בחירות שיעשה
ומי שחושב להשאיר את המצב כמו שהוא שיעשה
... אוקיי? שכל אחד יכתוב את דעתו...

../images/Emo128.gif../images/Emo57.gif

אני מאמינה שהכוונות של יעל טובות, ואחרי השרשור הנוזף הזה (אנחנו מרושעים!
) היא באמת תתחיל להזיז כאן את העניינים.

Kryptonite

New member
עכשיו תשמעו כולם:../images/Emo168.gif

(בלעכס, המחשב שלי בקושי עובד בשביל לכתוב את ההודעה הזו) אני מיניתי את יעל למנהלת לצידי כי היו לי סיבות. הפורום היה פעיל, הלימודים עמדו להתחיל וידעתי שאני אצטרך עזרה. מיניתי את יעל כי היא בן אדם שאני מדבר איתו הרבה, וגם כי היא הייתה אמורה לפתוח את הפורום הזה מלכתחילה. זה נורא קל להיות מצד הגולשים, להתלונן כל הזמן, ולהאשים את הניהול שאין כלום בפורום. אנחנו בדיוק כמוכם, רק שלנו יש את הכלים לשרשר ולמחוק (ועוד כמה). אז האשמה שהפורום התדרדר למצב כזה היא חצי חצי. אם באמת הייתם רוצים, הייתם יכולים להרים את הפורום הזה לשחקים גם בלעדינו, למרות שאנחנו כן כאן לעזור, מישהו רוצה לעשות פרוייקט ענק? אתם יכולים לשלוח לנו מסר, מישהו עשה את זה? מישהו ניסה בכלל לעשות את זה? לא. אמנם יעל לא כתבה פה הרבה, אבל היא בצעה המון עבודה מאחורי הקלעים (וזה כולל מחיקה ושירשור, שהמנהלים שבינינו ידעו שהן הפעולות הכי שנואות באדמין) - אבל מה שעשיתם היה פשוט מגעיל. אתם לא נתתם ליעל הזדמנות מהתחלה, ישר קפצתם על שיטת הסדר שהיא ניסתה להביא לפורום, ואפילו קיללתם אותה. זה פשוט גועל נפש. שרון, חשבת על לפנות אליי? פנית אליי פעם ולא עזרתי, או לפחות ניסיתי לעזור לך? חשבת מה יעל תרגיש אחרי שתפתחי כזה שירשור? זה ממש מעליב, וממש מגעיל. עכשיו תלכו לפינה ותחשבו טוב טוב על מה שעשיתם.
עכשיו, אוקיי, אז אני רואה שכןאיכפת לכם מהפורום, ואתם כן רוצים שהוא יצליח. אז קדימה, תנו הצעות - מה אתם מציעים לעשות שהפורום יהיה יותר פעיל? מה הייתם רוצים לראות בו יותר? עכשיו ניראה אם אתם באמת עומדים במילה שלכם, ואתם באמת רוצים שהפורום יפעל יותר ויתגבש.

popit

New member
אני לא קיללתי אותה, ואין לי שום דבר

נגדה! רק רציתי להעיר אותה! צחי, אתם לא ממש אחראיים פה! ואני ועוד כמה מנסים להרים את הפורום... ואני קיוויתי שאחרי זה היא ואתה תתחילו לכתוב, כי זה דיי מעצבן שרק חברי הפורום מרימים פה את העניינים... יעל, אם נפגעת ממני, אני מצטערת...אולי לא הבנת אותי נכון, אני לא התכוונתי לפגוע ובטח שלא להעליב, אני פשוט רציתי קצת שתתייחסי פה... כי זה לא ממש פייר שאתם לא עובדים...אבל אם את עכשיו תכתבי קבוע, לי אין שום בעיה!ולא התכוונתי לפגוע...אז אנחנו בסדר?
מצטערת אם לא הבנת אותי נכון...רק תתחילו לכתוב והכל יהיה יותר טוב לפי דעתי...
וצחי-קודם כל תחליף סקר, תפתח גלריות לכל השחקנים, תקבע מפגשי צ'אטים, תוסיף מאמרים, ותשתתף בטופיקים! זה הכל....סליחה במי שהשרשור פגע בו, רק רציתי להעיר אתכם... לא צריך להחליף אף אחד, אלא אם כן אתם מרגישים שלחוץ לכם ואתם לא תצליחו לעדכן בחיים...

לא צריך לריב!!../images/Emo140.gif

אם תפוז יראו שהמנהלים לא נכנסים לפורום אז הם מפסיקים את ההנהלה שלהם אז עובדה שהם כן נכנסים לפורום אחרת הם לא היו מנהלים... זה קורה שאין כוח להגיב להודעות או לפתוח הודעות כי אנחנו בתקופת של לימודים ולמי יש כוח בכלל לנשום? לא צריך לכעוס....אני בטוחה שהמנהלים לקחו לתשומת ליבם את העניין

GrEeN AliEn

New member
זה בדיוק מה שאני חושבת

ואני גם מצטערת אם העלבתי ניסיתי להסביר שאני לא מנסה לפגוע..

מסכימה חלקית.../images/Emo57.gif

העליהום שעשו על יעל באמת לא היה הוגן, וגם ההצעה להחליף אותה הייתה די לא במקום. עם זאת, אני באמת מאמינה שאתם מסוגלים ליותר ממה שאתם עושים עכשיו. כפי שאמרתי קודם, זה נכון שהרעיונות לטופיקים ופרוייקטים אמורים לבוא מחברי הפורום, אבל אם זה לא קורה, אתם לא יכולים להכריח אותם לעשות זאת. הפורום היא באחריותכם, ואם אתם רוצים לראות אותו גדל ופורח- אתם צריכים לתת מעצמכם. אני אשמח מאוד אם כל ההבטחות שיעל פיזרה לפרוייקטים גדולים שאתם מתכננים אכן יתממשו, וכשאראה את זה קורה- אקח בחזרה את כל מה שאמרתי כרגע. אני בעדכם, באמת.
ואני גם מבטיחה לעזור, כמה שאוכל, להחיות את הפורום.

בכל פורום צריך שיהיה קצת אופטופיק

לא הרבה, קצת. אני כן ניסיתי לעשות כל מיני דברים... כמו למשל השירשור 360, וההרחבות על כל הפרקים... מה שלדעתי הפורום הזה צריך זה הפעלות.. כאילו שיהיה לו משהו שהוא יוכל לעשות... יעל לא עשתה שום דבר רע... בסה"כ צריך קצת יותר נוכחות של מנהל/ת בתגובות... הייתי ממליצה לכם להתחיל לשנות את הסקר, למשל, כל שבוע- ולנסות לעשות כל מיני הפעלות קצרות כאלה... למשל אני פעם בפורום שלי - הלכתי לאתר כזה שאפשר לעשות שם תפזורות ממוחשבות, והכנתי להם 3 תפזורות שונות. סתם משהו בשביל להחיות קצת את הפורום

Magical me

New member
או.קיי, בואו נתחיל מחדש.../images/Emo68.gif

אני אקח את עצותיה של שרון,של לגונה סגולה (לא יודעת את השם, מצטערת ;;), של טלי (טלי, נכון?), וכל מי שייעץ בעתיד, ואני בטוחה שגם צחי ייקח. אני מקבלת את זה שהייתי לא בסדר, ואשכח ממה שפגע בי. אז, קודם כל, התחלתי בלהחליף את הסקר- הסקר הקודם עסק בהאם תורידו או לא פרקים מהנט לאחר ששידורי העונה החמישית בערוץ שלוש יסתיימו. הרוב הצביעו שלא, זה לא בראש שלהם. הסקר החדש עוסק בהרמת הפורום, רוצו להצביע
חשבתי גם לפתוח במסורת חדשה של עדכון שבועי שיכלול כל מיני קטגוריות, זה יכול להיות נורא נחמד. אז, מה אתם אומרים?

../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

וכן קוראים לי טלי
את באמת לא צריכה להעלב מהשירשור הזה!!! זה היה בסה"כ לטובת הפורום!!! (אני יודעת מה זה כשמתחילים להגיד לך דברים כאלה... קרה לי יותר מידי
זה באמת לא נעים...)
בואו נתחיל מחדש כולם

popit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif

למעלה