עכשיו תשמעו כולם:../images/Emo168.gif
(בלעכס, המחשב שלי בקושי עובד בשביל לכתוב את ההודעה הזו) אני מיניתי את יעל למנהלת לצידי כי היו לי סיבות. הפורום היה פעיל, הלימודים עמדו להתחיל וידעתי שאני אצטרך עזרה. מיניתי את יעל כי היא בן אדם שאני מדבר איתו הרבה, וגם כי היא הייתה אמורה לפתוח את הפורום הזה מלכתחילה. זה נורא קל להיות מצד הגולשים, להתלונן כל הזמן, ולהאשים את הניהול שאין כלום בפורום. אנחנו בדיוק כמוכם, רק שלנו יש את הכלים לשרשר ולמחוק (ועוד כמה). אז האשמה שהפורום התדרדר למצב כזה היא חצי חצי. אם באמת הייתם רוצים, הייתם יכולים להרים את הפורום הזה לשחקים גם בלעדינו, למרות שאנחנו כן כאן לעזור, מישהו רוצה לעשות פרוייקט ענק? אתם יכולים לשלוח לנו מסר, מישהו עשה את זה? מישהו ניסה בכלל לעשות את זה? לא. אמנם יעל לא כתבה פה הרבה, אבל היא בצעה המון עבודה מאחורי הקלעים (וזה כולל מחיקה ושירשור, שהמנהלים שבינינו ידעו שהן הפעולות הכי שנואות באדמין) - אבל מה שעשיתם היה פשוט מגעיל. אתם לא נתתם ליעל הזדמנות מהתחלה, ישר קפצתם על שיטת הסדר שהיא ניסתה להביא לפורום, ואפילו קיללתם אותה. זה פשוט גועל נפש. שרון, חשבת על לפנות אליי? פנית אליי פעם ולא עזרתי, או לפחות ניסיתי לעזור לך? חשבת מה יעל תרגיש אחרי שתפתחי כזה שירשור? זה ממש מעליב, וממש מגעיל. עכשיו תלכו לפינה ותחשבו טוב טוב על מה שעשיתם.
עכשיו, אוקיי, אז אני רואה ש
כןאיכפת לכם מהפורום, ואתם כן רוצים שהוא יצליח. אז קדימה, תנו הצעות - מה אתם מציעים לעשות שהפורום יהיה יותר פעיל? מה הייתם רוצים לראות בו יותר? עכשיו ניראה אם אתם באמת עומדים במילה שלכם, ואתם באמת רוצים שהפורום יפעל יותר ויתגבש.