תשמעו, כולם:

popit

New member
תשמעו, כולם:

צחי מינה לפני איזה חודשיים מנהלת חדשה, ומאז היא בקושי עשתה פה משהו! הייתה יומיים בהתחלה, ומאז עבר מלא זמן והיא לא עושה כלום! וזה לא כאילו היא לא מתחברת בכלל...היא כותבת כל שעתיים בערך בפורומים אחרים, במיוחד מכושפות, והיא זמינה באי סי קיו שלה כמעט כל הזמן... וזה לא בסדר...צריך לומר לצחי את זה שהוא יחזור...יש עוד כל כך הרבה ילדים בפורום הזה שהיו משקיעים פי 10 יותר ממנה!כמעט כולם פה! מי חושב כמוני שהיא לא בסדר?

אני לא אומרת שהיא לא בסדר

כשהיא כן היתה פה היא עשתה עבודה מעולה.. אבל היא צריכה לבלות יותר זמן בפורום....!!! אם כבר להכנס לפורומים אחרים- למה לא להכנס לפורום שאתה מנהל?

shasha14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אני ראיתי היא כל

הזמן בפורום מכושפות וכבר מלא אכפת לה מהפורום שהיא אמורה לנהל... לדעתי זה ממש לא בסדר ואף צריך להעיף אותה!!!!!
וגם את השנייה הם לא עושים כלום כדי להעיר את הפורום שלהם!!

popit

New member
כן,זה לא בסדר!

את יעל בכלל צריך להוציא!!!מה זה?ככה מנהלת מתנהגת?מקבלת מה שבא לה, ובאה מתי שנוח לה...ממש לא בסדר...צחי היה צריך לבחור מישהו מהפורום! הרבה יותר אחראים ממנה! וצחי גם לא ממש בסדר...רק אתמול כתב בפורום סמולוויל, ופה לא ביקר כמה ימים...אבל הוא עוד הרבה יותר בסדר מיעל... שצחי ייכנס אני מקווה שהוא יעשה פה בחירות או משהו חח
...בכל מקרה, יעל לא מתאימה לפה...אם היא הייתה רוצה להיות מנהלת, הייתה מתאמצת טיפה יותר! כל מי שמסכים לכל הטופיק הזה שיכתוב...

BiRd Of PrEy

New member
לי לא אכפת

גם אני מנהלת כמה דברים ואני יודעת שזה מציק שמתחילים להכתיב לי אבל בכל מקרה אם עושים בחירות למישהו חדש popit (שכחתי את השם
) הכי מתאימה לדעתי

GrEeN AliEn

New member
דעתי:

אני אומרת שזה באמת לא בסדר שמנהלת לא כותבת בפורום של עצמה! וזה לא שהיא כותבת נניח בכל עמוד או משהו! אפילו לא זה.. וגם כל הקטע שהופ! פתאום יש מנהלת חדשה.. לא חשוב שהיא אפילו לא בפורום ואנחנו לא מכירים אותה! לדעתי אם צחי צריך עזרה בפורום שימנה מישהו מהפורום שיעשה תחרות! משהו ואם הוא לא צריך עזרה שישאר לבד אבל בנתיים אנחנו נראים כמו פורום בלי מנהלים! אני טועה?? נראה לי שלפחות בשלושה עמודים האחרונים אין אפילו הודעה אחת של אחד המנהלים! זהו..

Magical me

New member
חשבתם אולי, לרגע..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

שיש לי חיים מעבר לפורום הזה? בעיות? לא, לא, יעל (מי זאת יעל בכלל? אה, זאתי, המנהלת הנאצית החדשה שצחי הביא) נועדה רק לשירות הפורום הזה. אני חזרתי לפני שבוע מחו"ל, מאז שחזרתי הייתי עסוקה, אבל כן ביקרתי כאן כל יום. זה שלא כתבתי, לא אומר שלא ביקרתי. זה שלא שירשרתי? זה לא שבאמת איכפת לכם, אז מה הטעם? הרי מנהל נועד ל..למה מנהל נועד לדעתכם? אז תגידו לי אתם מה אני אמורה לעשות, כי שום דבר שאני עושה לא לרוחכם. אגב, העובדה שאני לא כותבת כאן.. אני לא רואה כאן יותר מידי טופיקים.

popit

New member
תשמעי, יעל...

קודם כל, מי קורא לך נאצית? קצת הגזמת...תראי, זה לא שלא עבדת פה שבוע, זה כבר חודש וחצי שלא כתבת כלום! ומנהלת צריכה לכתוב ולסדר את הפורום קצת יותר מזה! וכלללל הזמן את כותבת בפורום מכושפות(ואני מתכוונת כ-ל הזמן!), אז מה את אומרת שיש לך חיים ואת עסוקה נורא? אם את לא עושה כלום ונזכרת לכתוב רק שמעירים לך, אולי כדאי שתהיי חברת פורום רגילה... תשמעי, אין לי שום דבר נגדך...ואם את עכשיו תבואי לכאן לפחות פעמיים בשבוע ותפעלי כמו שאת צריכה לעשות וכמו שמנהלת פורום צריכה לעשות, אז מצדי שתשארי...אבל זה ממש בזבוז בינתיים! כי את לא עושה כלום בשביל הפורום, ובפורומים אחרים את גולשת פי 10 וכמעט כל הזמן זמינה באי סי קיו...ויש פה כל כך הרבה ילדים שאני יודעת שהיו משקיעים פי 20 ממך! אז תחליטי, כי אם לא מתאים לך ואת עסוקה, אז פשוט תאמרי לצחי ותתחלפי... אין לי שום דבר נגדך, ואם תחזרי לפורום (לא ליומיים וחצי וללכת) ותהיי כמו שמנהלת צריכה להיות, אז בסדר...לי לא תהיה בעיה... אה ודרך אגב, תודה מריה (זה השם שלך, נכון?) שכתבת עליי
...

חחחח תוסיפו עוד מנהל/ת... שיזכיר ל

לשני האחרים שהם צריכים גם להיות בפורום... סתם ... תכלס אם יעל רוצה לכתוב יותר בפורום מכושפות שתכתוב יותר בפורום מכושפות.. זה שהיא מנהלת לא אומר שהיא צריכה להיות כל הזמן רק בפורום אחד... מצד שני היא באמת לא היתה פה הרבה זמן, הגיע הזמן לחזור עם טופיקים חדשים... הרבה אנשים כבר לא כותבים בפורום בגלל שהסידרה נגמרה והוא קצת התייבש לנו, לדעתי לא צריך להאשים אפחד אבל טוב שפתחתם את הפה אם זה מפריע לכם. לי אישית לא מפריע שהמנהלים יעשו מה בראש שלהם- העיקר שידאגו גם לפורום שלהם, ואני בטוחה שעכשיו אחרי שהעירו פה על הנושא- הם גם יעשו את זה.. ובאמת לא כדאי לפתוח פה ריב, אנחנו פה לא בשביל זה..

Magical me

New member
הממ.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

כל הזמן כותבת במכושפות? מכושפות חברתי, קודם כל, שבמקרה אני גם מנהלת שם. וכותבת שם כל הזמן? לא נסחפנו? הפורום הזה אפילו לא מהפעילים ביותר בתפוז. דבר שני, אני באס"ק תמיד על אווי או על אן/איי, אבל תמיד. דבר שלישי, אני לא חושבת שאני צריכה לתת לך דין וחשבון על למה אני עסוקה ואיך זה מתבטא, ועם כל הכבוד, לנהל דורש יותר משלוש שניות של לכתוב הודעה בפורום חברתי. דבר רביעי, את היית מהראשונים לקפוץ כשהצטרפתי לניהול, שאת לא אוהבת את ה"סדר" החדש הזה (שאגב, קוראים לו ניהול פורום, כמה משעשע), ועכשיו את אומרת שזה לא בסדר שאני לא משליטה אותו. אז בואו נהיה החלטיים. כרגע, הפורום מת. אין מה לשרשר, אין מה לסדר, אין מה לנהל, ולי אישית-גם אין הרבה מה לכתוב. השקעה זה עניין אחר, ואני וצחי מתכננים כבר הרבה זמן משהו מאוד מושקע שעדיין לא יצא לפועל, בעצם יותר מאחד. ניסית פעם לנהל פורום? זו לא עבודה קלה. ואיך מנהלת צריכה להיות? מנהלת לא חייבת להיות מעורה בכל טופיק (שאגב אין כאן כל כך) בפורום, וזה לא שאני לא רוצה להיות, זה פשוט שבאמת, אין כאן הרבה מה לכתוב לאחרונה, בייחוד כשאין פרקים חדשים. אני באתי לכאן בכוונות טובות (אחרת למה לי לבוא לכאן בכלל?), אבל אתם מקשים על הכוונות שלי, ולא מעט. כשתחליטו מה אתם רוצים ממנהל, אני כאן לשמוע.

popit

New member
אבל אם את מנהלת ב"מכושפות חברתי"

את כותבת שם פי 5 ממה שאת כותבת פה... תראי אני אמרתי לך שאם את תכתבי פה לא תהיה לי פה בעיה... בהתחלה כנראה לא הבנתי איך אמורים לנהל פורום אבל עכשיו לא אכפת לי-העיקר שתנהלו אותו!ועובדה שאני ועוד כמה מוציאים פה הרבה טופיקים לאור... גם אתם יכולים להתאמץ!

Magical me

New member
כן, אבל את עדיין מפספסת../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

את משמעות "ניהול". תפקידו של מנהל הוא להשליט סדר בפורום, ולדאוג לרווחת הגולשים. תסתכלי על הפורום הזה, אין בו סדר להשליט, הפורום מת לחלוטין. הייתי מעוררת אותו, אבל כמו גולש אחר, מה לעשות, גם לי אין יותר מידי רעיונות. אני צריכה לדבר עם צחי, להוציא לפועל את מה שתכננו, זה בהחלט עלול לעזור. ועוד משהו-למה את באה אליי בטענות שאני לא כותבת? הרבה גולשים הפסיקו לכתוב, כי אין להם מה. אני שונה רק בכך שאני מנהלת, אבל מאחורי המילים יושבת ילדה, בדיוק כמו גולש אחר, וגם לה, אין מה לכתוב. אז בטח שאני אכתוב ב"מכושפות חברתי" יותר, זה פורום חברתי, אני מדברת שם עם חברים שלי. אין נושאים שימותו, והפורום לא תלוי בפרקים ובעונות. את מבינה את ההבדל? אני לא רוצה לכתוב כאן הודעות חסרות פשר רק כי אני צריכה, אני רוצה לכתוב הודעות שוות קריאה, וברגע שיהיו לי כאלה-הן יתפרסמו כאן. מה כן, אני נכנסת לפורום מידי יום ביומו, בודקת אם צריך לשרשר, למחוק, ואם יש משהו חדש לעשות. זה לא שאני לא כאן.

לדעתי,../images/Emo57.gif

כשהפורום גוסס (המצב שבו הפורום הזה נמצא כבר זמן מה
), המנהל צריך לקחת יוזמה ולהעיר אותו. להעלות טופיקים, סקרים, עדכונים ואפילו סתם עוף-טופיקים. לא חסרים דברים חדשים שאפשר לעשות בפורום הזה. נכון שהגולשים הם אלה שצריכים לבוא עם רוב הרעיונות, אבל אם הם לא באים, והפורום אט אט מתרוקן ממלל, אני מאמינה שזו האחריות של המנהל לקחת את העניינים לידיים. ואפילו אם לא נסתכל על זה מהכיוון הזה- לא אכפת שהפורום שלך במצב אנוּש, על סף מוות? צר לי, אבל אם אין לך רעיונות, את כנראה צריכה לחשוב קצת יותר. אני בטוחה שאם תאמצי את מוחך לא יותר מ-10 דקות, ואולי אפילו, רחמנא ליצלן, תנברי מעט באתרי אינטרנט של מש"ה, את תמצאי נושא לכתוב עליו בפורום. מילה שלי. והגיע הזמן שתדברי עם צחי ותוציאו לפועל את התכנונים שלכם. אם לא תמהרו, ייתכן שבסוף לא יישאר לכם פורום לעשות בו אותם.
(נ.ב: גם אני לא הייתי כ"כ בסביבה בזמן האחרון, אבל אני מתכננת קאמבק ענק.
שמתחיל- עכשיו
).

Magical me

New member
בוודאי שאיכפת לי.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

ועם זה אני כן מסכימה, ואני וצחי כרגע מדברים.

אני מסכימה עם כל מה שאת אומרת,

אבל מנסיון (כי גם אני מנהלת פורום פה בתפוז) אפשר להחליף סקר פעם בשבוע, אפשר לעשות דברים לסידרה כמו מש"ה! כמו שאני עשיתי את הפירוטים על הפרקים... אפשר אפילו לעשות פירוט על פרק בלי שהוא ישודר בטלוויזיה! זה יכול להיות כהמלצה להוריד אותו מהאינטרנט! אם את רואה שהפורום לא חי כל כך- תנסי להחיות אותו! תפתחי שירשורים, נושאים לדבר, אפילו אופ-טופיק!!! את צודקת, אני מבינה אותך שאין לך בזמן, כי גם לי לא תמיד יש זמן להכנס לפורום שאני מנהלת, ואני מבינה אותך בקטע של "אין מה לשרשר ואין מה למחוק" אבל לנהל פורום זה לא רק לשרשר ולמחוק... ואז מה שאין טופיק בפורום? אי אפשר לדבר קצת אופטופיק? במיוחד, כמו שאמרת, כשאין פרקים חדשים? תמיד אפשר למצוא דברים לדבר עליהם...

GrEeN AliEn

New member
זה תגובה לכל מה שקראתי בשירשור הזה

לדעתי- מנהל פורום: דואג לסדר בפורום, כותב בפורום (במיוחד ברגעים הקשים) ומוסיף דברים לגלריות וכו' חבר פורום: חבר פורום קצת יותר חופשי אבל בכל זאת מביא סקרים, ספוילרים, עיוותים, יצירות אומנות שלו ומעורר את הפורום אז שימו לב למה שקורה בפורום הזה- המנהלים: לא קיימים! לא כותבים, לא מעדכנים בקיצור, לא מתפקדים כמנהלי פורום ואפילו לא כחברי פורום (ועוד לחברי פורום אין חובות) חברי הפורום: כותבים בפורום, מביאים תמונות וחומר מחיים את הפורום ובקיצור- תיפקוד מלא מצד חברי הפורום מסכנה: הפורום הזה מרגיש כמו פורום ללא מנהלים.. ומה שאני אומרת, שאם זה גדול עליכם מדי לנהל את הפורום תפרשו מזה! אני לא אומרת שום מילה פה מרוע או רצון להעליב-להפך אני רוצה רק לעזור לפורום.. ומיכל.. את אמרת שאת לא כותבת כי אין מספיק שירשורים.. אז הנה התשובה שלי- 1. יש מלא שירשורים 2. גם אם אין, תפתחי שירשור בעצמך! בוקר טוב את המנהלת של הפורום.. אם אתם לא מסוגלים לעבודה הזאת ונכון מיכל יש הרבה עבודה אז אל תעשו אותה אבל אל תישארו מנהלי הפורום כי בנתיים יש אנשים אחרים שיכולים לעשות עבודה טובה ולכתוב מספיק בפורום! ואל תענו לי "אנחנו לא חייבים לכם שום דבר" כי אתם באמת לא חייבים לנו.. אתם חייבים לפורום! לקחתם את זה על עצמכם אז תעשו מה שאתם צריכים לעשות ואם לא אז תפרשו! ועוד משהו למיכל- אמרת שאת לא כותבת מלאא בפורום מכושפות אבל גם הודעה בעמוד זה משהו וגם משהו שאת לא עושה פה וגם אמרת שאת מכושפות את מנהלת אז את צריכה לכתוב או משהו כזה אז תסבירי לי: את מנהלת את הפורום הזה ואת מכושפות אז למה רק במכושפות צריך לכתוב? מה כי משדרים את הסידרה הזאת עכשיו ואת מש"ה לא? זהו! קראתם את דעתי בעניין יום נעים לכולם

Magical me

New member
ברגע שאני אגלה מי זו מיכל,../images/Emo68.gif

אני אמסור כל מה שאמרת
ועכשיו ברצינות-למה חשוב לי שתדייקו ותגידו מכושפות חברתי? כי במכושפות אני לא כותבת מזמן, איבדתי את האהבה לסידרה, ורק עכשיו התחילו פרקים חדשים. אז אל תכניסו את מכושפות לעניין, אני אפילו לא מנהלת שם.. אני מנהלת את מכושפות חברתי. מה ההבדל? זה פורום חברתי, אוף טופיק. אני יכולה לפתוח שם שרשורים סתמיים כמו שרשור צומי, לדוגמא, שפתחתי היום, כי זה פורום חברתי. פורום שנועד לקהילה של פורום מכושפות. זה פורום שלא ימות ולא ידעך, כי הוא מבוסס על הקהילה. זה פורום שונה לחלוטין. עכשיו, אני אמרתי שאין שרשורים? שרשורים יש, אבל רובם מסתכמים ב"אשטון הכוסוןןןןן!!!! שיעשה לי ילדדדד!!". זה לא ככה תמיד, אבל המחסור בסידרה, גורם למחסור ברעיונות. אני בן אדם, בדיוק כמוך, אז את אומרת שאם אין לי מה לכתוב בפורום צריך להעיף אותי מהניהול? כשיש מה לסדר כאן, אני מסדרת. כשיש לי מה לכתוב, אני כותבת. אבל כרגע אין את שניהם, אז אני רק מקפחת. אני מצטערת אם זה לא מספק אתכם.

popit

New member
יעל את ממש לא צודקת!

אבל אפילו שהסדרה שודרה את לא כתבת! חודש וחצי את לא יכולה לחשוב על משהו אחד?! ועובדה שאני ועוד כמה פותחים טופיקים ארוכים(סתכלי בעמוד) ואת אפילו לא משתתפת בו...ואם את אומרת שאת רושמת שם דברים אוף טופיק, כתבי גם פה דברים אוף טופיק! וכמו שנוגה אמרה-אתם לקחתם על עצמכם משימה, ורובה זה להשתתף בפורום, ולהוסיף דברים ולחשוב על דברים חשובים...ואתם לא עושים כלום מזה! ואם את לא יכולה להתמודד עם זה-תעבירי עם צחי את התפקיד למישהו אחר שכן יעשה את העבודה שלו! צריך לעשות בחירות...לפי דעתי...שצחי יבוא סוף סוף לפי דעתי הפורום צריך להצביע...

למעלה