אוי קיפי
גם השותפות שלי לא "מציקות לי", לא פולשות לי לפרטיות, לא אומרות לי פעם מה כן ומה לא לעשות בבית, את מי או את מה להביא (את כל הסעיפים האלו אין לי מושג מאיפה המצאת) ולא מבקרות את הרגלי הנקיון שלי (למעט הכלים בכיור שזה קטע שכבר לא קורה אמרתי כבר 4 פעמים), הן לא נוגעות באוכל שלי וכבר סיפרתי כאן שהרעיון של אוכל שמבוסס על תחליפים דוחה אותן ובפעם שאחת מהן בטעות חשבה שהקולה שלי היא שלה היא הביאה לי בקבוק חדש. לגבי הבקשה החצופה - כשזה קורה פעם אחת כאמור זו לא סיבה לברוח מהבית, כנראה שרק לדעתי. אולי עכשיו לא כתבת כל הזמן אבל בפעמים קודמות ציינת במפורש "כל הזמן" וגם ההודעה הזו שלך וכל הדברים שאתה רומז או אומר במפורש שהן עושות וצר לי, הן לא, אני גרה כאן ואולי אני מתלוננת פעם ב אבל זה עדיין לא אומר שמה שאתה טוען נכון. אתה קורה לזה בינוניות, אני לא. רוב הזמן אנחנו מסתדרות, מאז שדיברנו על הדברים שמפריעים אצל אחת מהן דברים השתנו וזה שהשניה אחרי שהייתה שותפה כמעט מושלמת כל התקופה הזאת התחרפנה ובאה עם קטע הזוי לא אומר שהמצב דורש שאני אעבור דירה ואפילו לא קרוב. ובוא נחזור לאנלוגיה שלי: עניתי לרעות על השאלה ששאלה, שהיא למה בעצם אני מתלוננת פה אם אני לא חושבת שהמצב דורש שאני אעזוב, והתגובה שלי הייתה שכמו שלפעמים מפריעה לאשה נשואה שבעלה לא מרים את הקרש והיא תקטר על זה לחברה שלה, עדיין היא לא תעזוב אותו בגלל זה. אלו דברים קטנים ששוב, כשמשהו קורה באופן חד פעמי כמו עם הכלבה זה לא הופך את השותפה למפלצת וגם לא לבינונית. לשותפה השניה הערנו, דיברנו איתה והפלא ופלא, הדברים שהפריעו לי כבר לא קורים, אז עכשיו אני אעזוב? (לא שהתכוונתי לעזוב גם כשהדברים קרו כי הם היו קטנים ושוליים). ואני יודעת שאתה דואג לי אבל ממש בלי סיבה. אולי זה בגלל שאתה שונא את השותפה שלי ואולי כי אתה פנאט אבל באמת שאתה מגזים ולא רק אתה, המצב לא קרוב אפילו למצב שבו אני אשקול לעבור דירה, בכל שותפות יש קטעים מעצבנים פה ושם ובינתיים יש פה לא מעט יתרונות (גם בשותפות עצמן, תתפלא). וגם ג'ז גרה עם שותפה אחת ואני לא אזכיר מה היה שם, זה נדיר שיש שותפויות מושלמות אבל בינתיים מצבי טוב מאוד, תודה. אני מרשה לעצמי לקטר פה כי אני חייבת להוציא את זה איפושהו וכאן הכי מתאים, אבל נמאס לי כבר שאנשים בדגש עליך מנפחים את הקיטורים שלי והופכים את זה למצב בו אני והשותפות שונאות אחת את השניה וכל היום רבות ומתווכחות, זה אפילו לא מתקרב לזה!