תשמעו את זה

תשמעו את זה

קטע שבא דווקא מהשותפה היותר שפויה: השותפה השניה הביאה את הכלב שלה לדירה והפקידה אותו בידי השותפה השניה בזמן שהיא עושה מבחן. פתאום השותפה דופקת לי בדלת ומבקשת ממני לנקות את מה שהכלבה עשתה לה בחדר - שאלתי למה אני צריכה לנקות את זה והיא אמרה: "אני שונאת את זה, את רגילה יש לך כלבים וחתולים". עניתי לה שהכלבים והחתולים שלי לא עושים את צרכיהם בבית (את הכלבים מוציאים החוצה בזמן) ושוב, למה אני צריכה לנקות אחרי כלבה שהיא לא שלי ולא אני התנדבתי לשמור עליה ולא אני זאת שלא הוציאה אותה החוצה. התגובה: "ביקשתי טובה, את חוצפנית, יותר אני לא אעשה לך טובות" וכו' וכו'. אם אני הייתי במקומה אין מצב שהייתי חושבת אפילו לבקש ממישהו אחר שינקה מה גם שנמצאות אצלה 2 חברות שלומדות איתה, מאלו שהיא מארחת קבוע ומעניין שמהן היא לא חשבה לבקש שיעזרו לה. היא נהייתה בכלל קטנונית כשהצעתי לה אבזרי ניקוי שיקלו עליה והיא ענתה ב"לא צריך טובות". מה הצעד הבא, תבקש שאני ארחץ אותה בתור טובה?

ואו איזה חוצפה !

ועוד איזה אומץ יש לה לבוא ולהגיד דבר כזה נראה לי שהיא היתה צריכה לחשוב על זה לפני, לא???? תאמינו לי אין כמו לגור לבד - לא שאני גרה אבל איזה כאב ראש עושים השותפים שלנו....

אגב, בהקשר הזה

לא זכור לי שנשאלתי אם אני מוכנה שהכלבה תתארח פה (לא שהייתי מסרבת אבל הייתי מדגישה שאני מצפה שישמרו עליה שלא "תלכלך"), ולעומת זאת כשאני רציתי לארח חתולה לשבוע וחצי בו התכנון היה שלא תצא מהחדר שלי נתקלתי בסירוב מוחלט מצד בעלת הכלבה שטענה שהיא לא מוכנה שחתול יתקרב לדירה שלה גם אם זה רק לשבוע וחצי וגם אם היא בכלל לא תרגיש שהוא שם. מעניין מה היא תחשוב על זה שאני לא הסכמתי לנקות אחרי הכלבה שלה, אם גם היא תגיד שזו חוצפה מצידי.

Jazz Singer

New member
השותפות שלך עולות לי על העצבים ../images/Emo46.gif

מה הטלפון שלה? תיכף אני מתחרפנת עליה...

אני באמת לא מבינה למה את ממשיכה

לגור עם שותפים כל יום סיפור יותר נוראי מהשני

זאת השותפה השפויה!

השניה התמתנה ועכשיו היא התחרפנה (אולי אלו הבחינות). ולמה אני ממשיכה לגור עם שותפים? כסף... וזה אמנם לא כל יום כמו שאת אמרת אבל עדיין אם הייתה לי האפשרות לגור לבד הייתי עושה את זה, אבל אין לי.

In Limbo

New member
מה זה הש ט ו י ו ת האלה?

מתי מסתיים לך החוזה? לא עולה לך בבריאות לגור עם הבנות המוזרות האלה? אני משתגעת רק מלקרוא את הסיפורים ההזויים עליהן! תראי בתור אוהבת כלבים ומתנדבת סדרתית (לפעמים זה חוזר אליך כמו בומרנג) לא הייתי מתנגדת כל כך לנקות אחרי הכלב אבל בטוח שזה לא היה עובר בשתיקה - הייתי אומרת את זה לשותפה בעלת הכלבה וגם לכלבה שלא רצתה לנקות אחריה...

בעלת הכלבה חזרה הבייתה

וכששמעה את הדיווח ישר שאלה: "למה לא הוצאת אותה אחרי כמה שעות?" והפעם אני מסכימה איתה, כלב זה לא בובה ומי שמתנדב לשמור על כלב צריך לקחת בחשבון שצריך להוציא אותו כל שעתיים בערך. אני התנגדתי כי לא מצא חן בעיני שישר הפילו את זה עלי, היא התנדבה לשמור על הכלבה, יש אצלה 2 חברות אז למה אני צריכה לנקות את זה? מילא הייתה מבקשת שאני אעזור לה וננקה ביחד אבל לא "תנקי את זה כי אותי זה מגעיל" - היא חושבת שאותי זה לא מגעיל? ולמה היא לא ציפתה שהאורחות שלה יעזרו לה עם זה? והאבסורד הכי גדול זה שהיא טענה שאני חוצפנית בגלל שלא הסכמתי לנקות. אני לא קראתי לה חוצפנית כשהיא לא הסכימה למרוח לי את הגב בבוקר בטענה שלא רוצה ללכלך את הידיים (בקרם הגנה שאפשר לשטוף במים בקלות), אז אני חוצפנית כי אני לא מוכנה לנקות בשבילה חרא של כלב? ואני נשארת כאן עוד שנה, זו דירה מצויינת במחיר ומיקום מצויין. זאת שטוענת שאני חוצפנית עוזבת אוטוטו והשניה כאמור התמתנה אחרי שהערנו לה (אולי הן התחלפו בינהן).

הזכיר לי איכשהו

סיפור שמישהי העלתה כאן, על שותפה שדרשה ממנה לטייל עם הכלבה שלה ולנקות אחריה וטענה אחר כך שזה מופיע בחוזה. הבחורה הזאת עדיין כאן?

יוווו, אני הייתי מתחרפנת כבר מזמן..

*מודה לאלוהים שאני גרה לבד* את אומרת שאין לך את היכולת הכלכלית לעבור לגור לבד... אז למה שלא תגורי עם חברה או מישהו שאת מכירה וסומכת עליו? למה לגור עם אנשים זרים ולא שפויים?! אני קוראת בכל פעם את הסיפורים שלך ונדהמת... אין גבול למה שאנשים יכולים לעולל...!

תקראי הודעות ישנות של ג'ז

ושל אנשים אחרים ותראי שגם עם חברים אין בטחונות. גם את הבחורות האלו הכירו לי לפני וסך הכל אין בסדר (הקטע הזה באמת באמת חריג ועוד בא מזאת שבדרך כלל יותר בסדר) ויש דברים שאי אפשר לצפות. מה גם שלמצוא חברה שרוצה לשכור במקום הזה בזמן הזה במחיר הזה - זה לא כמו לצאת עם מישהי לשופינג. כבר כמעט עברתי לגור עם חברה ומעבר לכך שמלכתחילה היו חילוקי דיעות לגבי איפה נשכור היא נזכרה ברגע האחרון שהיא "לא יודעת" אם היא עוברת בסוף או נשארת אצל ההורים וכל הנסיונות לשאול אותה אם יש לי סיבה לחכות לה עוד כמה חודשים או שהיא בכלל לא תעבור נענו ב"אני לא יודעת" (חבל שלא שאלתי אותה אם יש סיכוי שהיא תעבור לגור בג'מייקה והשוותי את התשובות
). אני מניחה שהיא תירגע ואם לא זאת בעיה שלה. מעניין מה היא הייתה עושה אם לא הייתי בבית באותו רגע.

Jazz Singer

New member
../images/Emo45.gif

באותה תקופה כתבתי ביוזר ALY1 גרתי עם חברה והיה סיוט! יש בטאגליינס שירשור של שותפים מתוך סיוט עם סיפורים שלי ושל רבים אחרים.

lovvee2

New member
אין כמו לגור לבד(=חופש)

לגור עם שותפות כאלה זה כמו לגור עם אחיות חורגות כמו אלו של סינדרלה ,רעות מראה ואופי. כשהיא ביקשה ממך לנקות אז את בעצם זוכה ממנה ליחס של אדונית לשפחתה. את לא צריכה לספוג יחס כזה ולא משנה כמה הדירה מצוינת והמחיר מעולה תעברי לגור לבד כי:"אין מחיר לחופש"(להקת בנזין)

בכיף אני אעבור לגור לבד

את תשלמי לי את שכר השדירה? אם כן אז אני עוברת מחר.

אופס, אתה ../images/Emo89.gif

אבל התוכן עדיין לא משתנה. אין באפשרותי לעבור לגור לבד אלא אתה תשלם לי את שכר הדירה.

למעלה