למישהו יש את המייל שלו? מה שיש במחלקה לא עובד.
G gilat85 New member 26/8/09 #18 הייתה גם שאלה על האשראי המכוון-מה הבעיה איתו שרוב האשראי היה ניתן בצורה כזו שאי אפשר לשנות את הריבית או משהו בסגנון
הייתה גם שאלה על האשראי המכוון-מה הבעיה איתו שרוב האשראי היה ניתן בצורה כזו שאי אפשר לשנות את הריבית או משהו בסגנון
N netabi New member 26/8/09 #24 אני חושבת שטעיתי שם.. רשמתי מלאה התשובה שם הייתה: הנפקת פת"מ, מעבר לשע"ח נייד, ומשהו עם ריבית ריאלית נראה לי...
אני חושבת שטעיתי שם.. רשמתי מלאה התשובה שם הייתה: הנפקת פת"מ, מעבר לשע"ח נייד, ומשהו עם ריבית ריאלית נראה לי...
G gilat85 New member 26/8/09 #28 עניתי ליברליזציה חלקית, היה בתשובה פת"ם וכל מיני סעיפים שאני לא זוכרת, אבל לא היה בתשובה את ה-47% כמו שאב"י סימן, רק את זה אני זוכרת. המבחן הזה היה ממש קשה, ברמה כזאת שאפילו כשאני מסתכלת על החומר אני לא מבינה צריכות להיות התשובות... שונאת אינפלציה.
עניתי ליברליזציה חלקית, היה בתשובה פת"ם וכל מיני סעיפים שאני לא זוכרת, אבל לא היה בתשובה את ה-47% כמו שאב"י סימן, רק את זה אני זוכרת. המבחן הזה היה ממש קשה, ברמה כזאת שאפילו כשאני מסתכלת על החומר אני לא מבינה צריכות להיות התשובות... שונאת אינפלציה.
G gilat85 New member 27/8/09 #35 דווקא נראה לי שאתה זה שצדקת והתשובה היא כנראה זו עם ה-47%... פשוט היה נראה לי הגיוני שבשנות ה-2000 בתקופה של סטנלי הייתה ליברליזציה מלאה בכל מה שקשור למט"ח, לעומת התקופה דאז.
דווקא נראה לי שאתה זה שצדקת והתשובה היא כנראה זו עם ה-47%... פשוט היה נראה לי הגיוני שבשנות ה-2000 בתקופה של סטנלי הייתה ליברליזציה מלאה בכל מה שקשור למט"ח, לעומת התקופה דאז.
N netabi New member 26/8/09 #23 כן.הייתה תשובה שבגלל שהאג"ח הממשלתיות היו צמודות והריבית עליהן הייתה גבוהה יותר מאג"ח ממשלתיות אחרות.. היה פיחות וזה מה שגרם למשבר.
כן.הייתה תשובה שבגלל שהאג"ח הממשלתיות היו צמודות והריבית עליהן הייתה גבוהה יותר מאג"ח ממשלתיות אחרות.. היה פיחות וזה מה שגרם למשבר.