סכין גאולה בדם
ידי גאולות בדם! דם של פוראים! דם שם טיפשים! דם של אלו שלא הבינו או אפילו ניסו להבין אותי! זהו טבע האדם?! זה? אני מתביישת להיות חלק ממנו! הצעד שעשיתי היה בהחלט נכון לאותו הרגע, זה היה דם שהאדמה תספוג, דמם או את דמי. אני... אני עשיתי את מה שהיה צריך לעשות! או שאולי היה עדיף לתת להם להמשיך לחיות... ... לא! הם היו סכנה אלינו, ובכך שהם היו מתעוררים הם היו לבטח מרווים את צמא האדמה בדמי ובדמם של האצילים האלו... אני מסכימה שלבטח הינו יכולים לפעול בצורה נבונה יותר! כל אחד מאיתנו! ג'ארולד היה יכול לקחת אותנו איתו, אם לא היה את ההסכם הטיפשי הזה בבית שלו. הייתי יכולה לא להטיל את הלחש שלי, אם הטיפשים לא היו רצים בתוקפנות לעבר גוליאן (ז"ל) ולעברי. אריאן לא היתה צריכה לשרוף את הכפר, נקודה. ואמדה היתה צריכה להיות יותר מעודנת כלפי אנשים... אך כל זה לא משנה עכשיו! כולנו ראינו דם, כולנו השתננו! כולנו... גם אני... אני.. אני לא מצליחה למצוא רגע אחד לבד... אני לא יודעת עד כמה אני אוכל לעצור את עצמי... אני רוצה לבכות, אני רוצה לצעוק, אני רוצה לברוח! אני לא יכולה להמשיך לשתוק, הדם הזה... אני רק רוצה להיות לבד... -ולדרין מבית פוקס-פליים