תשובה: שמו להם רגל

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

ForbiddenSoul

New member
האמת שאני רואה את האיכרים

האלו בסיגנון של הנמלים מהסירטונים של happy tree friends למי שמכיר :) [תזכורת] דוב הנמלים הגייק חוזר הבית מבית ספר, שלפתע הוא רואה קן נמלים ומחליט לנשנש... ואז... משפחה של נמלים צורחות והורגות אותו בצורה די... המממ... מסוגננת :) [/תזכורת]

DDN

New member
רק שהפעם דוב הנמלים ניצח.

רגע רגע, כרגע אתה השווית את ארין לדוב?

ForbiddenSoul

New member
סכין גאולה בדם

ידי גאולות בדם! דם של פוראים! דם שם טיפשים! דם של אלו שלא הבינו או אפילו ניסו להבין אותי! זהו טבע האדם?! זה? אני מתביישת להיות חלק ממנו! הצעד שעשיתי היה בהחלט נכון לאותו הרגע, זה היה דם שהאדמה תספוג, דמם או את דמי. אני... אני עשיתי את מה שהיה צריך לעשות! או שאולי היה עדיף לתת להם להמשיך לחיות... ... לא! הם היו סכנה אלינו, ובכך שהם היו מתעוררים הם היו לבטח מרווים את צמא האדמה בדמי ובדמם של האצילים האלו... אני מסכימה שלבטח הינו יכולים לפעול בצורה נבונה יותר! כל אחד מאיתנו! ג'ארולד היה יכול לקחת אותנו איתו, אם לא היה את ההסכם הטיפשי הזה בבית שלו. הייתי יכולה לא להטיל את הלחש שלי, אם הטיפשים לא היו רצים בתוקפנות לעבר גוליאן (ז"ל) ולעברי. אריאן לא היתה צריכה לשרוף את הכפר, נקודה. ואמדה היתה צריכה להיות יותר מעודנת כלפי אנשים... אך כל זה לא משנה עכשיו! כולנו ראינו דם, כולנו השתננו! כולנו... גם אני... אני.. אני לא מצליחה למצוא רגע אחד לבד... אני לא יודעת עד כמה אני אוכל לעצור את עצמי... אני רוצה לבכות, אני רוצה לצעוק, אני רוצה לברוח! אני לא יכולה להמשיך לשתוק, הדם הזה... אני רק רוצה להיות לבד... -ולדרין מבית פוקס-פליים

ForbiddenSoul

New member
אם כבר מציירים את הדמויות

אז גם אני עשיתי, יצא די צולע, אבל בלהתחשב שציירתי את זה בעמדה שאני מוכר בה ג'חנונים, אפשר להבין :)

DDN

New member
ידידי

הדמות שלך יותר דפוקה בשכל מהדמות שלי.

DDN

New member
גם אני לא

וגם הדמות שלי לא. אריאנה עשתה מה שהיה צריך לעשות, כדי להבטיח את הבטחון של החבורה.

ForbiddenSoul

New member
האה :)

איך להשמיד בתים של כבפר שלם כאשר התושבים ברחו ממנו כבר נחשב להגנה?

Serpent Axis

New member
אני מבין שעדיף להיות שלומפרית?

וכעת לחדשות פנלטורן: עשרה איכרים נמצאו ללא רוח חיים על האדמה קרוב ליסודות החרוכים של פארקמפ. מסקנת החוקרים היא שהם נפלו על חפץ חד 37 פעמים כל אחד...

למעלה