תרומת זרע

מרגנית2

New member
לדויד

אולי מישהי מתאימה תעבור כאן במקרה ותקרא את הודעתך. נסה גם בארגון "הורות אחרת" ובאתר b-parent אלו שני מקומות מפגש למעונינים בהורות משותפת. (ללא קשר זוגי).

prigurt

New member
הצעה מעניינת ואשמח לדעת יותר פרטים

אם אתה יכול לפרט אותם כאן . תודה

שרוני ב

New member
למה ../images/Emo35.gif

אותי זה מסקרן.... אולי גם אני ארצה בו לילד מספר 2

טלטל11

New member
אבל את לא עומדת בדרישות הסף

שרוני- על המועמדת להיות דתייה, אם זכור לי נכון

שרוני ב

New member
זהו מכשול קטקטן....

בעזרת השם אני אתגבר עליו ומייד אחזור בתשובה. במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים...

ובאוירת חג הפסח הקרב ובא ../images/Emo155.gif

ומאחר שזמן רב לא שרתי לכם שירים: "והיא שעמדה, והיא שעמדה, לאבותינו ולנו..."

ד ו י ד 9

New member
הבהרות

שוב שלום... קודם כל אני לא משה ולא דן ולא עמרי... אני חדש כאן אין לי ילדים, ואני לא מעוניין בהורות משותפת. אני רק רוצה לקיים את מצוות "פרו ורבו". חשבתי לפנות לבנק הזרע, אבל בבנק הזרע - עד כמה שידוע לי - יכולים לתת את הזרע גם לאישה נשואה, ואז אני אעבור על האיסור "אל אשת עמיתך לא תיתן שכבתך לזרע"... גם אם האמא תהיה פנויה, אם הילד לא יידע מיהו אביו, הוא ייחשב ל"שתוקי" (ספק ממזר) ולא יוכל להתחתן על-פי ההלכה... הדבר היחיד שאני רוצה הוא, שהילד יידע מיהו אביו, כדי שיוכל לפנות אליו (אלי) אם ירצה. חוץ מזה, אני רוצה שזה יהיה בדיוק כמו תרומת זרע מבנק-הזרע.

שרוני ב

New member
יוכל לפנות אלי אם ירצה?

ולאיזה מטרה? אתה מתכוון לתת עזרה כלכלית? אתה מתכוון להיות לילד לאב, אם הוא ירצה? ואם לא ( כי אתה רוצה להיות הדיוק כמו תורם זרע ) חשבת מה האפקט על ילד שיודע מי אביו , אבל זה לא מעונין בקשר איתו. ועכשיו אגיד לך משהו ברצינות ( אם אתה אותנטי , ובזה אני מפקפקת ). בהנחה שיש אלהים שנתן את התורה לעם ישראל ( הנחה שאני לא מקבלת אותה אבל אתה כן ) שהוא אמר פרו ורבו הוא לא התכוון לתרומת זרע ,אנונימית או לא , הוא התכוון שתהיה הורה לילדים שלך.

ד ו י ד 9

New member
יוכל לפנות אלי כדי להתחתן

עד כמה שידוע לי, כדי להתחתן ברבנות צריך לדעת מי האב. בקשר להשפעה הרגשית על הילד - באמת לא חשבתי על זה, אבל אולי כשהילד יהיה מבוגר (נגיד בן 18, או בגיל שירצה להתחתן) הוא יוכל להתמודד עם זה. גם לילדים מאומצים נותנים לפתוח את תיק האימוץ בגיל 18, כדי שיוכלו להיפגש עם ההורים הביולוגיים אם ירצו. אז אולי כשהילד קטן לא צריך לספר לו שיש לו אבא, אבל בכל מקרה צריך להשאיר לו את כל האפשרויות פתוחות, למקרה שיצטרך את זה כשיהיה גדול.

carmitz

New member
חה ! בריאותו הנפשית של הילד,

ביסוס תחושת אמון ובטחון .. זוטות ... העיקר שיוכל להנשא ברבנות. הרבנות! זה מה שחשוב באמת , לעזאזל הילד . "אז אולי כשהילד קטן , לא צריך לספר לו שיש לו אבא"
כן ירבו שכמותך.

ד ו י ד 9

New member
לא הבנתי...

אם הייתי אומר שאני רוצה לתרום זרע לבנק-הזרע, בוודאי לא היית "יורדת" עלי כל כך... אז מה ההבדל? - האם בגלל שאני רוצה שהילד יוכל לפנות אלי כשיהיה גדול, כדי להשאיר לו את כל האפשרויות פתוחות, אני כבר הופך לאדם רע?...

carmitz

New member
../images/Emo4.gif אם לא הבנת ,

אין לי דרך טובה יותר להסביר .
רק עוד דבר, אם אתה בן מעל ל-25, עד כמה שידוע לי , לא תוכל לתרום בבנק הזרע .

שרוני ב

New member
אני אסביר לך

להצעה שלך אין יתרון על בנק הזרע ( אלא אולי מישהי דתיה , וגם אז יש בנקי זרע בחול שמאפשרים לדעת את זהות התורם ) לעומת זאת יש לה חסרונות ענקיים , כי מי ערב לאם הבוחרת בל שלא תחליט עןג\\וד שנתיים שאתה כן רוצה להיות אב ותתחיל להטריד אותה ואת ילדה ( בדרכים חוקיות , עניני משמורת וכו ) רשה לי להאמין שתימצא מישהי שתסכים ללדת את ילדך

ד ו י ד 9

New member
תודה על המידע ../images/Emo13.gif

אני באמת צריך לברר את הצד החוקי של הנושא. אני מתאר לעצמי שגם מי שתורם לבנק הזרע יכול לתבוע אבהות מתישהו, אלא-אם-כן הוא חותם שם על איזה טופס שבו הוא מוותר על אבהות. אם יש טופס כזה, אז אולי אני יכול לחתום עליו בלי ללכת לבנק-הזרע. אבל זו כבר לא שאלה לפורום הזה אלא לפורום "דיני משפחה"... בכל אופן תודה

למעלה